Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Bendeki bunun 850 mah pilli Mini versiyonu. Hatta Kanger için pil alamadığım için hala kullandığım tek cihaz bu :) Dışarı çıkarken yada plajda hala bunu kullanacağım çok ufak, pratik ve inanılmaz hafif.
baştaki sayfalara baktımda ordaki sitede 250 tl, son gönderdiğin sitede 50€ .hangisi orjinaldir
baştaki sayfalara baktımda ordaki sitede 250 tl, son gönderdiğin sitede 50€ .hangisi orjinaldir
Orjinallik konusunda inan fikrim yok :) ben Perpadan aldım 250 liraya. Kutunun arkasındaki barkodu joyetech.com sitesinden baktım orjinal çıktı. Ama Fasttech Alibaba vs bu ürünlerle dolup taşıyor. com.tr olan sitede gerçektir bence göz göre göre böyle bir site açamazlar herhalde
Orjinallik konusunda inan fikrim yok :) ben Perpadan aldım 250 liraya. Kutunun arkasındaki barkodu joyetech.com sitesinden baktım orjinal çıktı. Ama Fasttech Alibaba vs bu ürünlerle dolup taşıyor. com.tr olan sitede gerçektir bence göz göre göre böyle bir site açamazlar herhalde
o zaman o siteden alıyım :) likit için başlangıçta ry4 önermiştin.bunun kaç ml ve nikotin değeri hakkında da bilgi verirsen sevinirim?bir aylık bir içim için
Ben de kangertech subox mini aldım heyecanla bekliyorum. Pilini ne almak lazım? Nikotin oranı 0 olan likid tavsiyeleriniz itina ile alınır :D
o zaman o siteden alıyım :) likit için başlangıçta ry4 önermiştin.bunun kaç ml ve nikotin değeri hakkında da bilgi verirsen sevinirim?bir aylık bir içim için
6mg nikotinli 30 ml aldım ben 40 liraya ama sitede daha ucuzmuş :) Normal şartlarda emzik halinde tüketim olmazsa 30 ml 1 aya yakın gider :) RY4 aroma olarak başlangıçta sigaradan uzak tutmak için birebir
6mg nikotinli 30 ml aldım ben 40 liraya ama sitede daha ucuzmuş :) Normal şartlarda emzik halinde tüketim olmazsa 30 ml 1 aya yakın gider :) RY4 aroma olarak başlangıçta sigaradan uzak tutmak için birebir
en kısa zamanda bu reçeteyi temin edicem :) teşekkürler
;8114644']Ben de kangertech subox mini aldım heyecanla bekliyorum. Pilini ne almak lazım? Nikotin oranı 0 olan likid tavsiyeleriniz itina ile alınır :D
İşin Ferrarisi Sony Vtc5 2600mah 18650 INR veya IMR serisi almalı. Normal şarjlı pil takılmıyor 18650 serisi olmalı pil.
Fakat pil işi gerçekten çok sakat çünkü piyasa sahte pillerle dolu.
s2k doktor buharistan'dan almış 2 tane ve 1 senedir memnun şekilde kullanıyor. Yani pil ısınıp suratına patlamamış ama örnekleri var bu kazaların :D
Dün bu elemanı izledim biraz Pil konusunda
https://www.youtube.com/watch?v=buEEP7ftb6c
https://www.youtube.com/watch?v=buEEP7ftb6c
Doktordan dün gece gerekli tavsiyeleri aldık onun yolundan gidecez :)
;8114666']Doktordan dün gece gerekli tavsiyeleri aldık onun yolundan gidecez :)
O baya pro olmuş bu işlerde :) ben mümkün olduğu kadar içine çok girmemeye çalışıyorum. Çünkü bizim modifiye sektörü gibi bu işinde sonu yok resmen. İkinci chazı aldım mevcut likitlerim fazlasıyla yeter süre olarak. Tek derdim coil sarmak yada hazır coil ile içmek.
onun aparatları var galiba sarma da birşey yok gibi 1 tel 1 pamuk :D
;8114682']onun aparatları var galiba sarma da birşey yok gibi 1 tel 1 pamuk :D
Tornavida üzerinde de sarılabliyor basit bişey ama benim ellerim bu küçük şeyler için fazla büyük :hehe:
Buharistan da kampanya var şuan Sapphire Premium likitlerde 2 alana 1 bedava (boyut farksız, 2 büyük alana 1 büyük 2 küçük alana 1 küçük hediye ) Meyveli, fresh, aromalı ve 0 MG nikotinli likit arayanlar bir baksın..
Çok güzel bilgi, çok teşekkür ettim. :)
Buharistan'dan sipariş vereceğim şimdi, 1 paket parliament içiyorum günde
Sohbetteki arkadaş kangertech evod2 tavsiye etti 2 li setten
Likit olarakta sapphire premium 6 mg nikotinli tavsiye etti
Nasıldır uygunsa sipariş vericem, likit kaç ml almalıyım? Sigaraya benzer tadda nikotinli likit ne alayım?
Rica ederim, dün bir mail geldi yine bir siteden TR gönderimleri var likit sitesi, maillerim arasında bulamıyorum şimdi orada da bilmem ne indirimi vardı açılışa özel 20ml şişeler 2-7 dolara arası değişiyordu. Bulursam onu da paylaşırım :)
Nasıldır uygunsa sipariş vericem, likit kaç ml almalıyım? Sigaraya benzer tadda nikotinli likit ne alayım?
Bence sigaraya benzer tatlara yönelmene gerek yok. Pişman olursun, günde 1 paket parliament için direk tütün aromalı likitler deneme. Tester kitlerden al bence, öyle öyle dene veya ufak ufak şişelerden al. Sapphire Premium'un hangi aromalısını tavsiye etti? Sapphire Premium markası kardeşim. Şuan kampanya var yukarıda bahsettiğim gibi, bence bir tane tester kit al bir tane de tobacco artık hangi sigarayı içiyorsan ondan al yavaş yavaş kendi tadını bul. Senin için daha kolay olur böylesi
Rica ederim, dün bir mail geldi yine bir siteden TR gönderimleri var likit sitesi, maillerim arasında bulamıyorum şimdi orada da bilmem ne indirimi vardı açılışa özel 20ml şişeler 2-7 dolara arası değişiyordu. Bulursam onu da paylaşırım :)
Sabırsızlıkla bekliyorum. :D
Bence sigaraya benzer tatlara yönelmene gerek yok. Pişman olursun, günde 1 paket parliament için direk tütün aromalı likitler deneme. Tester kitlerden al bence, öyle öyle dene veya ufak ufak şişelerden al. Sapphire Premium'un hangi aromalısını tavsiye etti? Sapphire Premium markası kardeşim. Şuan kampanya var yukarıda bahsettiğim gibi, bence bir tane tester kit al bir tane de tobacco artık hangi sigarayı içiyorsan ondan al yavaş yavaş kendi tadını bul. Senin için daha kolay olur böylesi
Cihaz konusu kişiden kişiye değişir ama ilk başlangıçta eğer bu işe kafayı koyduysanız alabileceğiniz 2 cihaz var. iJust 2 ve Joyetech eGo One(bu seriden bir tanesi). Likit olarak da Sapphire Premium'u ben de sipariş ettim deneyeceğim ama kullanan arkadaşım var iyi olduğu yönünde bilgiler verdi bana. Sapphire'in test kiti yok, o sebeple ben sizin yerinizde olsam 2 adet Sapphire Premium alırım 10ML'liklerden, 3.'yü onlar size hediye eder sizin istediğiniz likitten. Sonra ufak ufak likit markalarını ve çeşitlerini araştırmaya başlarsınız.
Başlangıç olarak bence günde 1 paket Parliament içen biri olarak 12MG likitlerle başlayın. Sonra yavaş yavaş azaltırsınız.
Likit çeşidi olarak, 1 adet meyvelilerden, 1 adet kremalı/sütlü/vanilyalı tarza, 1 adet de tütün aromalı seçin ki damak zevkinizi keşfedin. Bu 3 gruptan da Sapphire Premium'da var. Kafanıza göre 3 tane seçersiniz, 2 tanesini sepete atarsınız, 3.'yü sipariş notuna kaç MG nikotinli modelini istediğinizi belirterek adını yazarsınız, uygun fiyata bir başlangıç yapmış olursunuz.
Nihayet bugün sipariş verebildim fasttechden bakalım kaç günde gelecek :)
asscutter
13-05-2016, 15:13
evodu kaça alıcaksın düşünrüsen sıfır var elimde
Bir kaç site daha paylaşmak istiyorum :)
120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. http://mechsauce.com/
Bu siteyi de incelemekte fayda var; http://www.dontdrinkmyjuice.com/ Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasında, buradan istediğiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatları da güzel geldi bana.
http://www.gorillavapes.com/ bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.
attığım sitelerin son ikisinde kendi likitinizi yaptırıp kargolattırabiliyorsunuz.
120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. mech sauce (http://mechsauce.com/)
Bu siteyi de incelemekte fayda var; Don't Drink My Juice (http://www.dontdrinkmyjuice.com/) Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasında, buradan istediğiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatları da güzel geldi bana.
Gorilla Vapes (http://www.gorillavapes.com/) bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.
attığım sitelerin son ikisinde kendi likitinizi yaptırıp kargolattırabiliyorsunuz.
Son olarak :) http://www.crescentcityclouds.com/products/5-30mls-for-50 güzel bir kampanya var burada. 5 tane 30ml 50 dolar :)
evodu kaça alıcaksın düşünrüsen sıfır var elimde
evod2 2li set 149 liraya aldım iyi kötü bilmiyorum artık bekliyorum heyecanla :)
Yorum yapan herkese teşekkür ederim likitide dediğiniz gibi 1 tanesini tütün aromalı aldım geri kalanını vanilya birinide meyveli seçtim
Wankel Batu
13-05-2016, 18:45
http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1167&sort=rating&order=DESC
http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1240&sort=rating&order=DESC
bunlar sigaraya yakin olanlar birde turkish tobacco var
genelde bunlari öneriyorlar
http://i.hizliresim.com/nrV20M.png (http://hizliresim.com/nrV20M)
Konuyu takip edenler için bir örnek vereyim istedim :))
cepten yükledim kusura bakmayın
resim boyutunu bi düzenlerseniz sevinirim
Bende aliexpressten verdim evc vtc mini modelini. Başka bir kullanıcıdan da pil siparişi verdim. Cihaz ve piller gayet hızlı bir şekilde ulaştı elime şans işi sanırsam birazda. Sony vtc5 pil aldım gayet başarılı. Gün içinde yoğun olarak kullanıyorum 1 günü rahat rahat geçiriyor. Şimdi yavaş yavaş güzel bir rta atomizer alıp coil sarma işine giricem. Hakikaten ucu bucağı yok bu işin. Likit olarak en son Likitim cekdenyıls aldım. Her kokusu duyan hasta oldu. İçimide gayet hoş.
http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1167&sort=rating&order=DESC
http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1240&sort=rating&order=DESC
bunlar sigaraya yakin olanlar birde turkish tobacco var
genelde bunlari öneriyorlar
Aynen selected tobacooda var siparişimin içinde,birde vanilya ve üzümlü naneli bir likit istedim. sürat kargo yüzünden kaldı pazartesiye
Eğer alkolün yanında falanda keserse beni son son sigaralarımı içiyorum şu 2 günde
120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. mech sauce (http://mechsauce.com/)
Bu siteyi de incelemekte fayda var; Don't Drink My Juice (http://www.dontdrinkmyjuice.com/) Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasında, buradan istediğiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatları da güzel geldi bana.
Gorilla Vapes (http://www.gorillavapes.com/) bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.
Son olarak :) http://www.crescentcityclouds.com/products/5-30mls-for-50 güzel bir kampanya var burada. 5 tane 30ml 50 dolar :)
Paylaşımlar için kendi adıma çok teşekkür ederim. Peki bu siteler Türkiye'ye gönderim yapıyor mu ? Yapıyorsa gümrükte takılıyor mu ? Sizin alışverişiniz hiç oldu mu ? Olduysa nasıl bir deneyimdi ?(Kargo süresi, paketleme, gümrük,...vs.)
Biraz fazla soru oldu biliyorum ama şuanda harıl harıl kaliteli premium ejuice ve dışarıdan ejuice satın alma yöntemlerini araştırıyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)
Paylaşımlar için kendi adıma çok teşekkür ederim. Peki bu siteler Türkiye'ye gönderim yapıyor mu ? Yapıyorsa gümrükte takılıyor mu ? Sizin alışverişiniz hiç oldu mu ? Olduysa nasıl bir deneyimdi ?(Kargo süresi, paketleme, gümrük,...vs.)
Biraz fazla soru oldu biliyorum ama şuanda harıl harıl kaliteli premium ejuice ve dışarıdan ejuice satın alma yöntemlerini araştırıyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)
Rica ederim ne demek :) Evet bu siteler gönderim yapıyor dontdrinkmyjuice den alışveriş yaptım gorilla vapes'ten de alışverişim oldu. Ortalama kargo süreleri üç aşağı beş yukarı aynı, 10 ile 25 gün arasında değişiyor. Eğer çok fazla adetli söylemez ve siparişinizin içinde pil olmazsa sorunsuz geçecektir. crescentcityclouds.com'den alışveriş yapmadım henüz ama yapacağım kampanyasından yararlanacağım. Eğer adres bilgileri girerken TR girildiğinde problem yaşıyorsanız live destekten yazın yardımcı oluyorlar. :)
Zamplebox dan sipariş verdim 11'li büyük kutu. Takılmak gelirse haber veririm :)
Şu cihaz gelsin de likit konusunda darlayayım seni Xor Reyiz :D
Şu cihaz gelsin de likit konusunda darlayayım seni Xor Reyiz :D
Likit en büyük dert :) kendi aromanı bulana kadar deneme yanılma yapman gerekiyor. Ben aromamı bildiğim için Zample'dan 38 tane seçim yaptım 170 tanede sevmediğim aromayı seçtim. 38'den mix yapıp 11 farklı şişede ürün göndrecekler inaşallah gümrükten geçerse :D
olum bu aromaların içine uyuşturucu falan bişiler katmasınlar amk :)
birde kargodan sorguladığımda bu not çıktı yola çıkmış mal sanırım
Despatched to overseas (Country code: TR)
olum bu aromaların içine uyuşturucu falan bişiler katmasınlar amk :)
Yok la ne dalga dümeni :D Doktor almış 2 kutu içiyor hala aynı :hehe:
birde kargodan sorguladığımda bu not çıktı yola çıkmış mal sanırım
Despatched to overseas (Country code: TR)
https://www.17track.net/en şuradan bi sorgula conısı :D
ordan da baktım şimdi aynı şey yazıyor daha ptt ye girmemiş :)
ordan da baktım şimdi aynı şey yazıyor daha ptt ye girmemiş :)
Kelimeler kifayetsiz kalıyor senin siparişlerde :D
Şaka gibi ama hayatta inanmıyordum bıraktırabileceğine falan
Bugün yalnızca BİR 1 sigara içtim o da cihazı kargo şubesinden teslim almaya giderken
Sabahtan beri canım sigara falan istemiyor, devamlı vuruyorum evod2 ye
Tek problem likitten mi acaba bilmiyorum (likit sapphire premium bu arada) boğazımı yakıyor ağzımı kurutuyor biraz
Sapphire'in hangi modelini ve kaç mg nikotinli aldınız ?
Sapphire'in hangi modelini ve kaç mg nikotinli aldınız ?
12 mg nikotinli hepsi
Biri selected tobacco
Biri fruit festival
Biri mangolamania
Birde acaba ben çok mu içiyorum sabahtan beri cihazdaki likit seviyesi çabuk düşüyor gibi geldi
Doldururken dolum çubuklarından 2 yada 3 kez tam basıyorum içine hepsini denedim boşaltıp boşaltıp zaten ama hafif boğazımı yakıyor
Birde sanırım nikotin çok geldi baş ağrısı var ama bundan bağımsızda olabilir tabii
Bana da bugün 12mg nikotinli Selected Tobacco geldi ve denedim. Böyle kötü birşey yok. Dedim bana kötü ürün mü denk geldi, sizde de var aynı sorun. Bende durum daha da vahim, bütün yemek borum acıyor, garip bir likit. İçinde de PG değeri çok düşük halbuki. Likitlerin demlenmeden satılıyor olma ihtimali de var, 4-5 gün bekleyip bir daha denemek lazım.
Şuana kadar tükettiğim en iyi likit Keyf'in %100VG Nbase'i, 6mg nikotin idi ama biraz hafif geliyordu, Mayıs sonu stoklara giriyormuş tekrardan, 9mg olanını alıcam sırf onu tüketicem. PG'li, aromalı likit denemekten bıktım artık. Çok sıkılırsam alırım 1-2 aroma, evde kendim yaparım likitimi.
İşte bu işin en büyük derdi, cihaz, yedek parça, sarım marım işleri iyi hoş öğreniliyor da kişi kendi likitini bulana kadar çok zor zaman geçiriyor. Bana işte 6mg nikotin çok hafif geldi, 12mg nikotin de içilemeyecek kadar sert. Bulana kadar devam, umarım usanıp topyekün vazgeçmem bu işten...
Bana da bugün 12mg nikotinli Selected Tobacco geldi ve denedim. Böyle kötü birşey yok. Dedim bana kötü ürün mü denk geldi, sizde de var aynı sorun. Bende durum daha da vahim, bütün yemek borum acıyor, garip bir likit. İçinde de PG değeri çok düşük halbuki. Likitlerin demlenmeden satılıyor olma ihtimali de var, 4-5 gün bekleyip bir daha denemek lazım.
Şuana kadar tükettiğim en iyi likit Keyf'in %100VG Nbase'i, 6mg nikotin idi ama biraz hafif geliyordu, Mayıs sonu stoklara giriyormuş tekrardan, 9mg olanını alıcam sırf onu tüketicem. PG'li, aromalı likit denemekten bıktım artık. Çok sıkılırsam alırım 1-2 aroma, evde kendim yaparım likitimi.
İşte bu işin en büyük derdi, cihaz, yedek parça, sarım marım işleri iyi hoş öğreniliyor da kişi kendi likitini bulana kadar çok zor zaman geçiriyor. Bana işte 6mg nikotin çok hafif geldi, 12mg nikotin de içilemeyecek kadar sert. Bulana kadar devam, umarım usanıp topyekün vazgeçmem bu işten...
Aralarında en güzeli fruit festival, vanilyalı olanında bir nanesi yok tabii bunda selected tobaccoyu geri boşaltıp üstüne vanilyalıyı dökmeminde etkisi olabilir.Ama fruit festivalin kokusu tadı gayet güzel, meyveli likit hoşuma gitti normalde vanilyayı çok sevdiğim halde anlayamadım hiç tadını bile.
Selected tobaccoysa ölüm resmen sanki bademcikler tahrişken sigara içmeye çalışıyormuşum gibi.
Sadece sabahtan beri sigara içmiyorum. devamlı öksürüyordum bugün hiç öksürmedim, astım, nefes krizlerim hiç olmadı, bugün resmen daha rahat nefes aldığımı hissediyorum sadece tek günle üstelik.
Aralarında en güzeli fruit festival, vanilyalı olanında bir nanesi yok tabii bunda selected tobaccoyu geri boşaltıp üstüne vanilyalıyı dökmeminde etkisi olabilir.Ama fruit festivalin kokusu tadı gayet güzel, meyveli likit hoşuma gitti normalde vanilyayı çok sevdiğim halde anlayamadım hiç tadını bile.
Selected tobaccoysa ölüm resmen sanki bademcikler tahrişken sigara içmeye çalışıyormuşum gibi.
Sadece sabahtan beri sigara içmiyorum. devamlı öksürüyordum bugün hiç öksürmedim, astım, nefes krizlerim hiç olmadı, bugün resmen daha rahat nefes aldığımı hissediyorum sadece tek günle üstelik.
bende 1 haftadır kullanıyorum öksürük krizlerim yok sabahları boğaz yangını yok bal... illeti yok ben 3mg içiyorum nikotin ihtiyacımı karşılatmaya çalışıyorum :)
MuratCan07
16-05-2016, 22:06
fastech ten verdiğim sipariş Antalya Lara dağıtıma kadar geldi memur arkadaş(iyi dileklerimi iletiyorum) şüpheli görmüş ve geri istanbul gümrüğüne göndermiş
ErkanCanS
17-05-2016, 02:34
fastechten verdigimiz siparisler ne alemde nerden bakiyoruz acaba
fastechten verdigimiz siparisler ne alemde nerden bakiyoruz acaba
Hangi posta servisi ile istediğine bağlı bu durum.
Takip no'nun sonundaki iki harfi yazarmısın ?
RP339848728SG Ya benim siparişe de bi bakar mısın şu 17track.net'ten. Ben baktım bişey anlamaıdm:) Geri mi gitmiş ne olmuş çözemedim.
senin paket ile benim paket aynı kargoda sanırım işlem saatleri bile aynı görünüyor daha türkiyeye iniş yapmamış havada :)
RP339848728SG Ya benim siparişe de bi bakar mısın şu 17track.net'ten. Ben baktım bişey anlamaıdm:) Geri mi gitmiş ne olmuş çözemedim.
Gönderi henüz Türkiyeye giriş yapmamış :(
Dün DHL global mail ile verdiğim sipariş bugün yola çıktı. İlerideki siparişlerde mutlaka DHL seçin. Singapur postası bizim Ptt gibi kötü
hacı bu acemiliğime denk geldi daha yaparmıyım :)
ejuices.com dan verdiğim ilk sipariş gümrüğe takılmasına rağmen ikinci verdiğim sipariş bugün elime ulaştı :)
ErkanCanS
17-05-2016, 11:26
Hangi posta servisi ile istediğine bağlı bu durum.
Takip no'nun sonundaki iki harfi yazarmısın ?
Acemiligimize geldi singapuru secmisim gibi :) RP342491105SG
Likit siparisini vermeli miyim simdiden acaba
Acemiligimize geldi singapuru secmisim gibi :) RP342491105SG
Likit siparisini vermeli miyim simdiden acaba
Yurtdışı likit sipariş işi biraz sakat açıkcası takılabiliyor :)
fasttechi beklemek zor gelince burdan cihaz aldım.
beard no:32 güzelmiş bu arada, hoşuma gitti :)
fasttechi beklemek zor gelince burdan cihaz aldım.
beard no:32 güzelmiş bu arada, hoşuma gitti :)
Aroma ne kirli sakal 32 :D Nereden aldın cihaz ne?
Destination Country - Tracking Consuming: 3025 ms
2016-05-17 12:07 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
2016-05-17 12:07 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-05-17 09:07 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-05-12 23:15 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
2016-05-10 11:31 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
Gümrükten geçmiş herhalde.. 1-2 güne gelir diye bekliyorum artık.
Patron Başakşehirden çıkıp bağlı olduğun ilçe Ptt'ye geçtiğini gösteren ibare yazıldığı anda geçmiş oluyor. Şuanda hala gümrükte
Kafayı yiycem zamplebox'ın gerizekalı web sitesi girdiğim adres yerine girdiğim posta koduna göre gönderiyi yapmış. 2 gündür mail trafiği sonuçsuz kaldı. 11 şişe merkez mahallesi şişli olarak geliyor bakalım nasıl bulacaz :D
Aroma ne kirli sakal 32 :D Nereden aldın cihaz ne?
Reyiz buharistandan aldım, joyetech ego one.
kirli sakal çilekli gibi hatta satıcı mothers milke benziyor dedi.
senin mothers milk +cookies star karışımını yapayım diye düşünüyorum baştan sadece no:32 yi koydum.
Ama nikotin konusunda dediğine gelmiş gibiyim, 3mg lık aldım, çok kestiğini söyleyemem - kendi karışımımı bulmam lazım :D
Reyiz buharistandan aldım, joyetech ego one.
kirli sakal çilekli gibi hatta satıcı mothers milke benziyor dedi.
senin mothers milk +cookies star karışımını yapayım diye düşünüyorum baştan sadece no:32 yi koydum.
Ama nikotin konusunda dediğine gelmiş gibiyim, 3mg lık aldım, çok kestiğini söyleyemem - kendi karışımımı bulmam lazım :D
Afiyet olsun o zaman :) 5mg Cookies star ile mixleyip deneyebilirsin ama yarım tank karıştır 2-3 saat bbeklesin öyle iç. Direkt içince aroma yakalanmıyor.
Bulamadım buharistanda Sakal 32'yi
Afiyet olsun o zaman :) 5mg Cookies star ile mixleyip deneyebilirsin ama yarım tank karıştır 2-3 saat bbeklesin öyle iç. Direkt içince aroma yakalanmıyor.
Bulamadım buharistanda Sakal 32'yi
abi pardon, cihazı sordun diye anladım :D
Sakal 32 senin paylaştığın esigara.us daki özel likitler konusundan aldım
abi pardon, cihazı sordun diye anladım :D
Sakal 32 senin paylaştığın esigara.us daki özel likitler konusundan aldım
Zamplebox gelmezse bende oradan Milk man serisinden alacam mecbur :) Yeni cihaza geçtiğimden beri likiti sömürür oldum :)
Arkadaşın fasttech'den aldığı Kavunlu likiti içiyorum şuanda böyle bir tat olamaz müthiş :) 0mg Nikotin 10ml şişede satılıyor.
Glade'in Mango Turunç araba kokusu ile birebir aynı tadı. Bu kadar likit denedim hiçbiri böyle keyif vermedi. Ama aşırı pahalı alamıyorum
https://www.fasttech.com/products/0/10019511/1446407-hangda-e-liquid-for-electronic-cigarette-10ml
Day Walker
18-05-2016, 13:14
Nargile gibi bişey mi bu kavun mavun ne ayaksınız siz :D
Herkese merhaba,
Ben 10 yıl kadardır Marlboro Light içiyorum.
2 günde bir paket şeklinde bazı zamanlar günde 1 paket oluyor.
Benin için önerebileceğiniz bir sistem varmı?
Sigara oranı;
Zifir:8mg
Nikotin:0.6mg
Karbonmonoksit:9mg
Yurtiçinden alabileceğim bir şekilde olmasını tercih ederim.İnternetten alabilirim.Ankara'da elden alabilirim.
Şimdiden teşekkürler
Sigara molalarını bitirdik galiba çaktırmadan bir fırt çakıp salıyorum dumanı ofiste haha :D
Arkadaşın fasttech'den aldığı Kavunlu likiti içiyorum şuanda böyle bir tat olamaz müthiş :) 0mg Nikotin 10ml şişede satılıyor.
Glade'in Mango Turunç araba kokusu ile birebir aynı tadı. Bu kadar likit denedim hiçbiri böyle keyif vermedi. Ama aşırı pahalı alamıyorum
https://www.fasttech.com/products/0/10019511/1446407-hangda-e-liquid-for-electronic-cigarette-10ml
Hadi alalım diyecektim ki 16mg nikotin %70 PG gördüm:) Raid yolliyim temiz temiz içelim uğraşmayalım bunla:))) Karınca aromalı var, sinek var, böcek var, ürün gamı geniş:)
Hadi alalım diyecektim ki 16mg nikotin %70 PG gördüm:) Raid yolliyim temiz temiz içelim uğraşmayalım bunla:))) Karınca aromalı var, sinek var, böcek var, ürün gamı geniş:)
Sağdaki menüden açınca 0mg olanlar çıkıyor patron :D
Çocukken şeker toplardık bayramda poşet o misal :D
http://i.hizliresim.com/R3E8Wo.jpg
Sigara molalarını bitirdik galiba çaktırmadan bir fırt çakıp salıyorum dumanı ofiste haha :D
Ben direkt içiyorum alenen :D tütün mamülü olmadığı için sıkıntı çıkmıyor. Ciğer çekimi yapmıyorum tabiki, ağzımdan zeplin çıkmasın diye :D
Herkese merhaba,
Ben 10 yıl kadardır Marlboro Light içiyorum.
2 günde bir paket şeklinde bazı zamanlar günde 1 paket oluyor.
Benin için önerebileceğiniz bir sistem varmı?
Sigara oranı;
Zifir:8mg
Nikotin:0.6mg
Karbonmonoksit:9mg
Yurtiçinden alabileceğim bir şekilde olmasını tercih ederim.İnternetten alabilirim.Ankara'da elden alabilirim.
Şimdiden teşekkürler
9mg Nikotinli likit sizi kesecektir. farklı markaların farklı likitleri var.
basir bir cihaz olan Joyetech Ego One ile başlamanızı tavsiye ederim.
Mod : http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html
Likit : 11mg RY4 http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech/joyetech-e-likit-ry4.html
Ben direkt içiyorum alenen :D tütün mamülü olmadığı için sıkıntı çıkmıyor. Ciğer çekimi yapmıyorum tabiki, ağzımdan zeplin çıkmasın diye :D
Valla ben ciğer çekimini yapıp dumanı üflüyorum kütle olarak, şu şurada kalsın ben bir geliyorum diyip uzaklaşıyorum :) Aynen tütün olmadığı için bende de sorun olmuyor. :D
9mg Nikotinli likit sizi kesecektir. farklı markaların farklı likitleri var.
basir bir cihaz olan Joyetech Ego One ile başlamanızı tavsiye ederim.
Mod : Joyetech eGo One (http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html)
Likit : 11mg RY4 Joyetech RY4 (http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech/joyetech-e-likit-ry4.html)
Abi bu ikisini aldiktan sonra bi muddet kullandiktan sonra,likit harici ne gibi bir masrafim olur?
Sanirim atesleme mekanizmasi yenileniyor.
Detayli bilgi verirmisin sana zahmet
Abi bu ikisini aldiktan sonra bi muddet kullandiktan sonra,likit harici ne gibi bir masrafim olur?
Sanirim atesleme mekanizmasi yenileniyor.
Detayli bilgi verirmisin sana zahmet
Aynen bir süre sonra coil alman gerekecek ama coil burada oldukça pahalı (69 lira 5 tanesi)
Bu arada önerdiğim cihazda 0.5 ohm coillerden hiç memnun kalmadım 1-2 tanesi bir günde yandı çöp oldu. Tavsiyem 1 ohm'luk sarılabilir coil alıp. Tel pamuk edinip sarmayı öğrenmen olur yakın vadede. Hemn performans daha iyi hemde masrafı oldukça düşürmüş olursun.
Ya bir konuyu okuyayım dedim heves ettim belki bende alırım diye Xort yine olayı bir abartmış ki bildiğin Subaru'nun Dogbox konusu gibi yapmış :D
Hayır ilgi duyduğun bir şeyi de bu kadar inciğine cinciğine kadar kurcalama ya, beynim dolanı yemin ederim. Sigara yaktım. :D :D
biri sıfır nikotin mi dedi ? demek o kadar likit denedin böyle bir tat yok :D sen bi uğra bakayım bana olmuşsun sen artık :D
Ya bir konuyu okuyayım dedim heves ettim belki bende alırım diye Xort yine olayı bir abartmış ki bildiğin Subaru'nun Dogbox konusu gibi yapmış :D
Hayır ilgi duyduğun bir şeyi de bu kadar inciğine cinciğine kadar kurcalama ya, beynim dolanı yemin ederim. Sigara yaktım. :D :D
Hep bu si2k yüzünden oldu :D Ben kara düzen mk1 golf sigaramla mutlu huzurlu yaşıyordum bulaştırdıkça bulaştırdı beni işin içine :D
biri sıfır nikotin mi dedi ? demek o kadar likit denedin böyle bir tat yok :D sen bi uğra bakayım bana olmuşsun sen artık :D
Lan sen bunu içmezsin sosyete :hehe: sarılacak 3-4 coil var sana zahmet olmazsa :D
Aynen bir süre sonra coil alman gerekecek ama coil burada oldukça pahalı (69 lira 5 tanesi)
Bu arada önerdiğim cihazda 0.5 ohm coillerden hiç memnun kalmadım 1-2 tanesi bir günde yandı çöp oldu. Tavsiyem 1 ohm'luk sarılabilir coil alıp. Tel pamuk edinip sarmayı öğrenmen olur yakın vadede. Hemn performans daha iyi hemde masrafı oldukça düşürmüş olursun.
Abi çok tesekkur ederim bilgiler için tütün sarmaya karar verdim :)
Abi çok tesekkur ederim bilgiler için tütün sarmaya karar verdim :)
Bende Adıyaman içmiştim bir süre ama boğazım alışmadı bıraktım :)
geçmiyor zaman :D gelemedi gitti :))
;8118652']geçmiyor zaman :D gelemedi gitti :))
fasttech mi ? Kargoyu Dhl seçmemişim konuyu dikkatli okuyup. Kargo bilgilerinde shipping yazısı hariç bişey göremeyince gözü karartıp burdan aldım :D
Bu arada ben bunu nargile gibi içiyorum-halka çıkarıyorum falan, bu kullanımla coil çok dayanmaz gibi :D 3.günümdeyim, günde 1 cihaz tankı bitiriyorum sanki normal olmayan bişeyler var :D
;8118652']geçmiyor zaman :D gelemedi gitti :))
Yüzey metal uygulamada yapılır :D
fasttech mi ? Kargoyu Dhl seçmemişim konuyu dikkatli okuyup. Kargo bilgilerinde shipping yazısı hariç bişey göremeyince gözü karartıp burdan aldım :D
Bu arada ben bunu nargile gibi içiyorum-halka çıkarıyorum falan, bu kullanımla coil çok dayanmaz gibi :D 3.günümdeyim, günde 1 cihaz tankı bitiriyorum sanki normal olmayan bişeyler var :D
ilk bir hafta bende de öyle oldu günde bir tank bitiriyordum. Şuan bir tank 2-3 gün arası gidiyor ama hala nargile gibi tüttürüyorum bütün gün :D
Keyfi içince coil biraz hızlı gidiyor :D Millet halka çıkartıp ortasına duman atıp deniz atası yapıyor hayranlıkla bakıyorum :D
Yedek coil siparişini hemen ver bence kardeşim sonra benim gibi buradan almak zorunda kalırsın :)
Üzerinde 1.0 takılı olması lazım fabrika çıkışı. Yedek olanda 0.5'lik ama daha öncede yazdığım gibi 0.5'den hiç memnun kalmadım 1 günde bayılttığım coil bile oldu :) Siparişleri 1.0 ohm vermenizi tavsiye ederim
aliexpressden aldık ama bakalım kısmet pohhk da çıkabilir :D
Keyfi içince coil biraz hızlı gidiyor :D Millet halka çıkartıp ortasına duman atıp deniz atası yapıyor hayranlıkla bakıyorum :D
Yedek coil siparişini hemen ver bence kardeşim sonra benim gibi buradan almak zorunda kalırsın :)
Üzerinde 1.0 takılı olması lazım fabrika çıkışı. Yedek olanda 0.5'lik ama daha öncede yazdığım gibi 0.5'den hiç memnun kalmadım 1 günde bayılttığım coil bile oldu :) Siparişleri 1.0 ohm vermenizi tavsiye ederim
başkan fasttechden sarılabilir coil aldım cihazla birlikte ama yazılarını dikkatli okumamışım, Dhl seçmedim. Bakalım kaç günde gelecek :D
3.günümdeyim sigara yakmak aklıma bile gelmiyor bu meret çok keyifli :D
Koray abi konuyu baştan sona okudum olayı kaptım.
Cihazı likiti tavsiye ettiklerinden alıcam.
Bu ısı ayarlanabilirden alsam diyorum onun teferruatı daha fazla sanırım.
Isı ayarlanabilene 1ohmluk coil sipariş etsem taksam kullanabilirmiyim ilerki zamanlarda yoksa nikel falan demişssiniz o işe mi girmem gerekir?
Bu işe girmek ticaretini yapmak isteyen olursa toptan(gümrüklü şekilde) getirte bilirim lojistik işiyle uğraşıyorum
Coilim yandı galiba tadı berbat oldu çok hazırlıksız yakalandım :|
Koray abi konuyu baştan sona okudum olayı kaptım.
Cihazı likiti tavsiye ettiklerinden alıcam.
Bu ısı ayarlanabilirden alsam diyorum onun teferruatı daha fazla sanırım.
Isı ayarlanabilene 1ohmluk coil sipariş etsem taksam kullanabilirmiyim ilerki zamanlarda yoksa nikel falan demişssiniz o işe mi girmem gerekir?
Bu işe girmek ticaretini yapmak isteyen olursa toptan(gümrüklü şekilde) getirte bilirim lojistik işiyle uğraşıyorum
Isı ayarı ile buhar yoğunluğu kontrol edilebilir. Ohm değerleri kişisel tercih hangisi keyif veriyorsa onunla içilmeli :)
Coilim yandı galiba tadı berbat oldu çok hazırlıksız yakalandım :|
Pm attım :) geçmiş olsun
Dün konuda beğenmiyorum dediğim 0,5'lik taktım tekrar 1.0 ohm'luk yanınca (10 gün sürdü)
Bol bol likitle ıslattım 30 dakika bekledim sonra taktım coili. Önceki coiller aynı gün yanmıştı ama bu şuan için gayet iyi gidiyor. İnsan gibi dumanlıyorum ciğer çekimi yapmıyorum :)
Dün konuda beğenmiyorum dediğim 0,5'lik taktım tekrar 1.0 ohm'luk yanınca (10 gün sürdü)
Bol bol likitle ıslattım 30 dakika bekledim sonra taktım coili. Önceki coiller aynı gün yanmıştı ama bu şuan için gayet iyi gidiyor. İnsan gibi dumanlıyorum ciğer çekimi yapmıyorum :)
Ben 1 kullanamadım, makine ile gelenler arasında en beğendiğim 0.5'ti hala öyle kullanıyorum ve ciğer çekimi yapıyorum coil yine de ortalama 35-40 gün gidiyor :)
Ben 1 kullanamadım, makine ile gelenler arasında en beğendiğim 0.5'ti hala öyle kullanıyorum ve ciğer çekimi yapıyorum coil yine de ortalama 35-40 gün gidiyor :)
Mod ne marka ? Coili kendinmi sarıyorsun ? 35-40 gün çok iddalı zira
Koray abi konuyu bastan okuyamadim ama ben kendi durumumu özet geceyim.
Yillarca parliament ictikten sonra dusure dusure Kent slım griye kadar azalttim . ( 1 - 0.1 - 1 ) en hafif sigara sanirim piyasadaki.
Bunu da bırakmak istiyorum.
Müsait olur isen ,
Uygun fiyatlı makine , atomiser ,coil ne ise artik ondan bir de aroma takimi onerebilirmisin. Uygun fiyatlı olarak alacağım yer neresi ise onu da söylersen çok makbule gecer.
Koray abi konuyu bastan okuyamadim ama ben kendi durumumu özet geceyim.
Yillarca parliament ictikten sonra dusure dusure Kent slım griye kadar azalttim . ( 1 - 0.1 - 1 ) en hafif sigara sanirim piyasadaki.
Bunu da bırakmak istiyorum.
Müsait olur isen ,
Uygun fiyatlı makine , atomiser ,coil ne ise artik ondan bir de aroma takimi onerebilirmisin. Uygun fiyatlı olarak alacağım yer neresi ise onu da söylersen çok makbule gecer.
Başlangıç seviyesi cihaz yeterli olacaktır. Joyetech Ego One serisinden bütçene uygun olanı seçebilirsin
Joyetech eGo One (http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html)
Coil burada gereksiz pahalı. Coili fasttech'den sipariş edebilirsin. Başya hazır coil ile rahat edersin ama bence 10 tane söyle.
https://www.fasttech.com/products/0/10013375/2263100-authentic-joyetech-ego-one-cl-coil-head-5-pack
Burada coil : Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=115&product_id=1101)
Eleaf iJust 2 da yine başlangıç için çok güzel cihaz ama pili dahili olduğu için Türkiyeye kargo olmuyor artık.
Original Eleaf iJust 2 Stainless Steel E-Cigarette Kit with 2600mAh Battery 5.5ml Atomizer-22.18 and Free Shipping| GearBest.com (http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_197998.html)
Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=105_108&product_id=1428)
Aroma kişiden kişiye çok değişiyorç. Deneme yanılma ile bulmak mümkün ancak :) Ben tütün aroması ile başladım peşine meyve denedim şimdi son kararım süt krema donut cookie vb bakery ürünleri ile son buldu :)
http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech
http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/category&path=64
Esigarakapida web sitesinde premium likitlet mevcut. USA likitler her zaman diğer likitleri eziyor tecrübeyle sabit :)
http://www.esigarakapida.com/mad-hatter
http://www.esigarakapida.com/one-hit-wonder
Likit konusunda yüzlerce site var. Buradan hızlı temin için yukarıdakilere bakabilirsin.
Bu işin Techturkey'i olan esigara.us çok faydalı biraz karmaşık ama forumdaki arkadaşlar extra extra yardımcı sıkılmadan anlatıyorlar. Premium likitler bu sitede daha uyguna bulunabiliyor.
Abi supersin usenmeden yazmissin çok teşekkürler.
Likitler tr ye gelirken problem olmuyor diye anlıyorum. Ben yurtdışından bu linkleri biraz gezip bi paket yapiym kendi me :)
Abi supersin usenmeden yazmissin çok teşekkürler.
Likitler tr ye gelirken problem olmuyor diye anlıyorum. Ben yurtdışından bu linkleri biraz gezip bi paket yapiym kendi me :)
Yurtdışından likit girişi baya riskli takılabiliyor. İçeriğinde pil olmayan Sigara modlarında sıkıntı yok geliyor. Aynı şekilde coil tank tel pamuk ıvır zıvır problemsiz geliyor.
Koray abi fasttech ten siparişimi verdim biraz önce.
Ego one(1100mah) ve 5li 1 ohm sarılabilir coil aldım.
Daha sonra ki aşamalarda ısı ayarlı alırım bu kiti de hatuna veririm diye düşündüm.
Coil sarma olayını kendim yapabilirim elimden gelir o tarz şeyler.
Bizim patronda balıkçıdır çok sever incik cıncık işleri veririm uğraşır oda yapar bana :)
Likit için içtiğim sigara 0.6 mg nikotin içeriyor ben direk bu oranda bir likit mi alayım?
Şuan için klasik likitlerden(aromasız) almayı düşünüyorum hangisinden alıyım?
ÖNERİ CİHAZLAR, SETLER. YENİ BAŞLAYANLARA
Son Mesajlar | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/yeni-mesajlar/37371850/posts)
Elektronik Sigara Yeni Başlayanlar Soru ve Cevaplar
Elektronik Sigara Yeni Başlayanlar Soru ve Cevaplar | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/konu/elektronik-sigara-yeni-ba%C5%9Flayanlar-soru-ve-cevaplar.1625/)
Bir bilene sor
Bir Bilene Sor | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/kategori/bir-bilene-sor.6/)
Mod ne marka ? Coili kendinmi sarıyorsun ? 35-40 gün çok iddalı zira
Kangertech Nebox var bende, coili kendim sarmıyorum yine kangertech'in 0.5 ohm'lik hazır coillerinden kullanıyorum
Koray abi fasttech ten siparişimi verdim biraz önce.
Ego one(1100mah) ve 5li 1 ohm sarılabilir coil aldım.
Daha sonra ki aşamalarda ısı ayarlı alırım bu kiti de hatuna veririm diye düşündüm.
Coil sarma olayını kendim yapabilirim elimden gelir o tarz şeyler.
Bizim patronda balıkçıdır çok sever incik cıncık işleri veririm uğraşır oda yapar bana :)
Likit için içtiğim sigara 0.6 mg nikotin içeriyor ben direk bu oranda bir likit mi alayım?
Şuan için klasik likitlerden(aromasız) almayı düşünüyorum hangisinden alıyım?
Daha düşük oranda likit tercih etmelisin bence. Bende 0,8 Camel içiyordum 0,6 mg aldım ağır geldi 0mg ile seyreltip içiyorum :)
Kangertech Nebox var bende, coili kendim sarmıyorum yine kangertech'in 0.5 ohm'lik hazır coillerinden kullanıyorum
Bizim coiller çürük sanırım bu durumda :D Nereden aldıysan bende alayım ciddiyim 10 gün zor dayanıyor, yanmasın diye 2000 rpm'de çekiyorum :D vtec açtırınca bumm
Bizim coiller çürük sanırım bu durumda :D Nereden aldıysan bende alayım ciddiyim 10 gün zor dayanıyor, yanmasın diye 2000 rpm'de çekiyorum :D vtec açtırınca bumm
Valla kötüymüş o ya :D 10 gün ne öyle, ben 30W'da kullanıyorum gün içerisinde az içtiğim zaman akşamları bazen 38 40 takılıyorum bir iki saat.
Coilleri almanyadan getirtiyorum ben, en son 10 tane 5li paketten getirttim(arkadaşıma aldırıp kargolatıyorum).
Teşekkürler abi, cevapladım :)
Ciğer çekimli 35-40 gün çok iyi bir süre gibi duruyor, ben 4.günde emekliye ayırdım :D
Valla kötüymüş o ya :D 10 gün ne öyle, ben 30W'da kullanıyorum gün içerisinde az içtiğim zaman akşamları bazen 38 40 takılıyorum bir iki saat.
Coilleri almanyadan getirtiyorum ben, en son 10 tane 5li paketten getirttim(arkadaşıma aldırıp kargolatıyorum).
5'li paket satarsan alabilirim hemen. 35-40 gün gider ama ancak sigaradan bir fırt alır gibi günde 1 defa içersen gider bence.
Onlarca konu okudum coil hakkında 35-40 gün gidenini görmedim. Müsaitsen 1 tanede yollayabilirsin bana ücreti karşılığında sadece denemek istiyoruım.
5'li paket satarsan alabilirim hemen. 35-40 gün gider ama ancak sigaradan bir fırt alır gibi günde 1 defa içersen gider bence.
Onlarca konu okudum coil hakkında 35-40 gün gidenini görmedim. Müsaitsen 1 tanede yollayabilirsin bana ücreti karşılığında sadece denemek istiyoruım.
özel mesaj attım abi
Ben de yaklaşık 2 ay kadar önce Joyetech eVic-VTC Mini satın aldım.
Atomizeri Cubis diye bir model, damlatma, dökülme yapmıyor.
Başta nikotinsiz likitlerle başladım ancak sonra sigara ihtiyacımı gidermediği için One Hit Wonder markasının 3mg'lık likitlerine geçtim.
Şu anda Policeman ve Rocketman kullanıyorum gayet memnunum.
Bir adet atomizer de nikotinsiz likit için satın aldım, değiştirip değiştirip içiyorum.
One Hit Wonder likitlerini tavsiye ederim, instagram'dan @ilksigaran hesabından satın alıyorum ben.
Ben de yaklaşık 2 ay kadar önce Joyetech eVic-VTC Mini satın aldım.
Atomizeri Cubis diye bir model, damlatma, dökülme yapmıyor.
Başta nikotinsiz likitlerle başladım ancak sonra sigara ihtiyacımı gidermediği için One Hit Wonder markasının 3mg'lık likitlerine geçtim.
Şu anda Policeman ve Rocketman kullanıyorum gayet memnunum.
Bir adet atomizer de nikotinsiz likit için satın aldım, değiştirip değiştirip içiyorum.
One Hit Wonder likitlerini tavsiye ederim, instagram'dan @ilksigaran hesabından satın alıyorum ben.
esigara.us'de 180ml için 245 lira 20ml için 45 lira istyiyorlar. Baktım IG hesabına ama fiyat yazmıyorlar. Sen ne kadara alıyorsun
Daha düşük oranda likit tercih etmelisin bence. Bende 0,8 Camel içiyordum 0,6 mg aldım ağır geldi 0mg ile seyreltip içiyorum :)
Abi ben şimdi nerden hangi likiti alayım?
Tecrübelerine dayanarak bir link istiyorum bana uyacak şekilde oranlı birşey.
Dipsiz kuyu bu iş oku oku beynim yandı
Abi ben şimdi nerden hangi likiti alayım?
Tecrübelerine dayanarak bir link istiyorum bana uyacak şekilde oranlı birşey.
Dipsiz kuyu bu iş oku oku beynim yandı
Herkese tavsiye ettiğimi edeyim o zaman genelde beğenilen bir aroma çünkü :) 0,6 mg nikotinlisi var en düşük.
Joyetech RY4 (http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech/joyetech-e-likit-ry4.html)
Türkiyede insanlar nikotin manyağı olduğu 0,3'lük bulmak biraz zor.
Abi Şimdi e - go one alma istiyorum ama fasttech te kit olarak mevcut.
Batarya olmayan model mi almalıyım gümrüğe takılmasın diye.
Birde bu likitler baya ciddi paralar one hit wonder lar.
20 ml likit tahmini ne kadar gidiyor.
Fastech te 65 euro 220 Tl kabaca. Tr de buharistan da da aynı para. Burdan mı almalı 2200 MH bataryalı olanı.
Abi Şimdi e - go one alma istiyorum ama fasttech te kit olarak mevcut.
Batarya olmayan model mi almalıyım gümrüğe takılmasın diye.
Birde bu likitler baya ciddi paralar one hit wonder lar.
20 ml likit tahmini ne kadar gidiyor.
Fastech te 65 euro 220 Tl kabaca. Tr de buharistan da da aynı para. Burdan mı almalı 2200 MH bataryalı olanı.
eGO oNE lar dahili bataryalı olduğu için buradan almalısın Fast Tech üzerinden gelmez.
Likit 10 lirayada var 200 lirayada. Çok karışık dünya :) Ben günde 2-3 ml içiyorum yani 20 ml ortalama 10-13 gün arası gider. Deneme amaçlı ufak ml olarak al bence likitleri başta.
Aromanı bulana kadar biraz uğraştırır. Heisenberg banana cream ve cookies star fiyat performan olarak süper bence
Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=711)
Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=708)
Magic Coffee'de güzel diyorlar ama nikotin oranı çok fazla
Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=851)
ErkanCanS
23-05-2016, 12:45
Bizim alet yalan oldu galiba , fasttechten siparislerin gelme suresi nedir acaba :)
bende fasttech ten ego one sipariş ettim gelmiyor mu :(
bende fasttech ten ego one sipariş ettim gelmiyor mu :(
Bizim alet yalan oldu galiba , fasttechten siparislerin gelme suresi nedir acaba :)
fasttech de benim siparişim shipping gözüküyor ama gümrükten geçer mi bilemedim :D bende de starter kit + coiller var
fasttech de benim siparişim shipping gözüküyor ama gümrükten geçer mi bilemedim :D bende de starter kit + coiller var
bende aynı şekil sipariş ettim,uçağa almayabilirler batarya olduğu için yurtdışı taşımacılık yaptığım halde bile bile oldu ama şans işi bakalım :)
Gümrüğe gelirse bir şekil yaparız artık
24 nisan gibi ego one sipariş etmiştim 20 mayısta ukime geldi tabi acemilikten standart kargoyu seçtim 1 ay oldu :)
bakalım ukim ipnelik yapacak mı
Valla abi dhl global yoktu NLpost vardı bende Singapur ptt sini seçtim.Ülkeye geliyor demekki sorun yok ozaman,geç olması sorun değil ramazan geliyor zaten :)
gurkanerkan
23-05-2016, 14:06
Cihaz 20 sinde ukime geldi heyecanlı bekleyiş sürüyor.
Day Walker
23-05-2016, 14:19
Dolandırıcılıkta son nokta! (http://www.hurriyet.com.tr/dolandiricilikta-son-nokta-40107823)
başına gelen var mı?
Dolandırıcılıkta son nokta! (http://www.hurriyet.com.tr/dolandiricilikta-son-nokta-40107823)
başına gelen var mı?
50 liraya zaten alınabilecek bir cihaz olduğunu sanmıyorum..
Olsa olsa sticklerden alınır ki onlar da hiç yoktan 80 100 lira var.
Kapıda ödemeli sistemler çok sıkıntı, parasını ödemeden ve teslim kağıdını imzalatmadan açtırmıyorlardı kargoyu, yasa çıkıyordu filan..
Gidip elle tutarak görerek alabileceğimiz bir mağaza varmıdır Joyetech e go AIO ve ego One karşılaştırmak ve satın almak için.
Xor abi sayende baya yol kat ettim sabahtan beri.
4 tane falan alacağım güvenilir bir satıcıdan.
Buharistan sadece online satış sanırım. Mağazası vs var ise gidip kurcalayıp almak en mantıklısı.
enes joyotech in yeri perpada babacım korayda gidip oradan aldı.
enes joyotech in yeri perpada babacım korayda gidip oradan aldı.
Muştu abi cevap yazdı ise gerisi teferruat :) Ne güzel seni görmek abi :)
Perpa ya gider alırım abi o zaman :)
Muştu abi cevap yazdı ise gerisi teferruat :) Ne güzel seni görmek abi :)
Perpa ya gider alırım abi o zaman :)
Perpada bana geçirdiler 250 den :) sitelerden almanızı tavsiye ederim. Mağaza yok maalesef gidip alınabilecek
Perpada bana geçirdiler 250 den :) sitelerden almanızı tavsiye ederim. Mağaza yok maalesef gidip alınabilecek
Muştu abiden sonra bi google ladım satış fiyatına baktım mağazada. Fena üflüyorlar hakkaten en kötü 40 lira fark var buharistan ile arasında.
Perpa da kurcalar buharistandan alırım o zaman , pislik müşteriyim yapıcak bir şey yok :)
Aio modelinde sadece ışık var buharı çekerken :)
Kangertech topbox da var bende ama Ego One ile içerken daha çok keyif alıyorum :)
Aio modelinde sadece ışık var buharı çekerken :)
Kangertech topbox da var bende ama Ego One ile içerken daha çok keyif alıyorum :)
Bende hala SUBOX alacağım ama nebox neyine yetmiyor diye kendimi stopluyorum :D
Benim sipariş bilgilerinde Restocking diyor. ETA 5/30/16 diyor.Ukimde gözüken ürünlerde direk geri gönderiliyor diye okudum biryerde.Gelince takılırmı acaba diye de bir korku oluştu içimde.
FastTech ships products and orders based on their factory's manufacturing and quality test schedules.
As soon as an order is placed, a scheduled ship date appears in your order. This shipping date matches FastTech's advertised stock status displayed on product pages at the time the order is placed. FastTech strives to ship all orders on or before this date.
Statistically, over 90% of all orders are shipped prior to the scheduled ship date.
Occasionally items may be unavailable to ship on the scheduled ship date. This is typically due to factories not meeting their production commitments. When this occurs, FastTech shows a restocking badge besides the affected product.
Restocking products typically take an extra 1 to 5 days to ship. The exact duration however, depends on the factory and the product itself. Please contact support and we'll be able to provide you with information specific to your order.
When all other items in your orders are ready, FastTech automatically moves restocking items into a separate shipment for you (i.e. split shipment), so that you can quickly receive your order. The automatic split shipment process takes place every night Hong Kong Time, on business days.
If you're still concerned, the following options are available for you to take:
Cancel the restocking item from within your FastTech account and get a refund.
Contact support and a staff will investigate, explain the situation, and offer you an ETA whenever possible.
Böyle bir açıklama mevcut,sizce bekleyim mi ?
Bende aksesuar çanta ağızlık vs siparişime anahtarlık eklemiştim. Hepsi stock'du anahtarlık 25 Mayıs gelecek diyordu. Bu sabah baktım Restocking'e düşmüş. 29 mayıs'a tekrar sotğa giriş tarihi verilmiş bu sebeple bekleyeceğim.
Sende böyle bir tarih ibaresi varmı restocking yanında ?
Koray abi merhaba günaydın,
ETA 30/5/2016 yaziyor şuan.İlk siparisi verdigimde ayin 23 unde 25 i tahmini yaziyordu.
Bide suan gumrukte fasttech mimlenmis diyorlar.gorur gormez aciyorlarmis paketi.ben ego one ve 5 li clr coil siparis ettim.
Koray abi merhaba günaydın,
ETA 30/5/2016 yaziyor şuan.İlk siparisi verdigimde ayin 23 unde 25 i tahmini yaziyordu.
Bide suan gumrukte fasttech mimlenmis diyorlar.gorur gormez aciyorlarmis paketi.ben ego one ve 5 li clr coil siparis ettim.
Gelen paketin üzerine Fasttech yazmıyor ki böyle bir durum olsun. Bende okudum bahsettiğin şeyi ama infial yaratılıyor diye düşünüyorum, yerli sitelere vs yönlendirmek için. Yerli sitelerde 5 tanesi 15 lira olan coili 69 liraya çakıyorlar malesef.
Dahili pil olan ürünler gelmiyor benim bildiğim kimse taşımıyor bunları patlama riski sebebiyle.
Aynı şeyler yazıyormuş, bekle derin en kötü 30 Mayıs'da iptal edersin 24 saatte iade ödemesi yapıyorlar zaten
Koray Abi, ben instagram hesabından 20ml'leri 50TL'ye alıyorum 2şer 3er alıp kapıda ödemeli göndertiyorum.
Koray Abi, ben instagram hesabından 20ml'leri 50TL'ye alıyorum 2şer 3er alıp kapıda ödemeli göndertiyorum.
esigarada 180 ml olanı 245 liradan satıyorlar. Full kit 15ml biberonlarla birlikte falan bilgin olsun. Çok beğendiğin varsa toplu almak daha ekonomik oluyor.
100 ml Cookies star aldım 90 liraya
Abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,
Dediğin gibi beklicem bakıcam duruma göre.İade işlemlerinde de umuyorum ki öyle birşey olmaz senden yardım isteyebilirim :)
Şimdi benim aldığım cihazda(Ego One) bataryası kendisiyle beraber ya bunun gelmesinde bir sorun oluyor mu? Gerçi Muştu abininki gelmiş sanırım ülkeye.
Abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,
Dediğin gibi beklicem bakıcam duruma göre.İade işlemlerinde de umuyorum ki öyle birşey olmaz senden yardım isteyebilirim :)
Şimdi benim aldığım cihazda(Ego One) bataryası kendisiyle beraber ya bunun gelmesinde bir sorun oluyor mu? Gerçi Muştu abininki gelmiş sanırım ülkeye.
Seçtiğin kargo firmasına bağlı. Arkadaşım NL postası ile istedi NL kabul etmedi iade geldi
hay amk 3 gündür bir değişiklik yok
2016-05-23 16:27
İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Zimmet Alındı
2016-05-20 09:39
İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi
2016-05-20 09:29
İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Alıcı Merkez Torbayı Açtı
2016-05-20 07:17
İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
2016-05-19 10:31
İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
Singapur sectim ben.bakalim insallah gelir :) beklemek insanin psikolojisini bozuyor :)
hay amk 3 gündür bir değişiklik yok
2016-05-23 16:27
2016-05-20 09:39
2016-05-20 09:29
İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Alıcı Merkez Torbayı Açtı
2016-05-20 07:17
İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
2016-05-19 10:31
İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
Başakşehirden başka ilçe ismi çıkana kadar bekle çıkmazsa 100 mt ileride sağda Tekel var 8 lira Camel :D
vay amk hacı ukime gitsek direk alamazmıyız.
vay amk hacı ukime gitsek direk alamazmıyız.
Yakınsan git bi zorla hacı. Bizim misafirin oğluna aldığı oyuncak takılmıştı gümrüğe. Gidip rica minnet + 20 € ile çözmüştü :D
Valla sanırım Muştu abinin malzemeye el koymuşlar.Sağda solda okudum öyle yazıyorlar inş bir sorun çıkmaz bende ikilemde kalıyorum ne yapsam bilemedim.
Fasttech mimlendi yazmış herkes alternatif bir siteden getirtsek bir yararı olur mu acaba?
Wholesale Original Joyetech eGo ONE CT 25W E-Cig 2200mAh 2.5ML Tank XL Version Starter Kit (SILVER) | Everbuying (http://www.everbuying.net/product1106204.html)
Valla sanırım Muştu abinin malzemeye el koymuşlar.Sağda solda okudum öyle yazıyorlar inş bir sorun çıkmaz bende ikilemde kalıyorum ne yapsam bilemedim.
Fasttech mimlendi yazmış herkes alternatif bir siteden getirtsek bir yararı olur mu acaba?
Wholesale Original Joyetech eGo ONE CT 25W E-Cig 2200mAh 2.5ML Tank XL Version Starter Kit (SILVER) | Everbuying (http://www.everbuying.net/product1106204.html)
gearbest ve Sourcemore üzerinden bakabilirsindaha güvenilirler.
Ama içinde dahili pil olan ürün her daim sıkıntı.
Ben pilsiz kangertech aldım tereyağı gibi geldi fasttech'den
ErkanCanS
26-05-2016, 13:32
gearbest ve Sourcemore üzerinden bakabilirsindaha güvenilirler.
Ama içinde dahili pil olan ürün her daim sıkıntı.
Ben pilsiz kangertech aldım tereyağı gibi geldi fasttech'den
Aldigin urunun aynisini siparis verdim 5 mayista ne durumda hic bir fikrim yok abicim :) Ptt kargo sorgulamadan baska yerden bakiyorsunuz acaba :)0
gurkanerkan
26-05-2016, 14:20
Böyle bir hayal kırıklığı yaşamadım ben. Bu saatten sonra yapabilecek bir şey yok sanırım ?
http://i.hizliresim.com/z4mE3g.png (http://hizliresim.com/z4mE3g)
Gürkan sen hangi kiti almıştın? Büyük ihtimal bizimde başımıza gelecek olan bu.
Birkaç yer okudum şu sıralar kesin takılır iptal edin siparişi diyorlar çok kararsız kaldım.
Bekleyip şansımı denemeye değer mi bilemiyorum.Yurtiçindeki yüksek fiyatlardan almak istemiyorum.
gurkanerkan
26-05-2016, 14:32
İnnokin Coolfire 4, tank ve 5 tane yedek coil siparişi verdim. Hepsini geri gönderiyorlar.
onların anasını avradını .... benimki de geri gidiyor.
abi ben siparişi iptal ettim(cihaz).İade işlemi yaptım kredi kartı olarak inş sorun çıkmaz.
Coilleri iptal etmedim gelirse gelsin bakalım gelmezse de yapacak birşey yok.
Cihazı sourcemore sitesinden tekrar sipariş ettim hızlı gönderim yaptıklarını okudum.
Fasttechten fiyat olarak daha ucuz.
Bir bak derim. Ego One v2 mega sipariş ettim.
Esigaraus forumunda bu sitenin yetkilisi var sanırım sorulanları cevaplıyor.
Benimki de patladı amk.
O kadar beklediğime yanarım.
2016-05-26 14:03 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Sevk Edildi
2016-05-26 11:21 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, İADE-İthali Yasak
2016-05-26 11:21 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Gümrükten Çıktı
2016-05-26 11:19 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinde Bekliyor
2016-05-20 09:35 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi
2016-05-20 09:29 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Alıcı Merkez Torbayı Açtı
2016-05-20 07:17 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
2016-05-19 07:38 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
2016-05-19 07:38 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-05-17 09:07 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-05-12 23:15 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
2016-05-10 11:31 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
dachosen
26-05-2016, 18:48
Siparişler sadece mod yada sadece tank olarak gelse sanırım daha rahat geçer?
Sony vtc5 2600mAh 20A ile 30A arasindaki fark nedir?
Siparişleri İade edilen arkadaşlara geçmiş olsun :(
Popülerliği artınca sektörün hemen müdahale geldi diye düşünüyorum. Çok uzak değil 1 ay öncesine kadar her şey patır kütür geliyordu ama sanırım Gümrükde personele hızlı bir eğitim verildi ve bu parçaların, tankların, likitlerin, coillerin ne olduğu anlatıldı.
Aldigin urunun aynisini siparis verdim 5 mayista ne durumda hic bir fikrim yok abicim :) Ptt kargo sorgulamadan baska yerden bakiyorsunuz acaba :)0
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK (http://www.17track.net) veya edevlet'de sorgulama bölümü var kardeşim oradan bakabilirsin.
Son parti 20 coil, bol bol tel ve pamuk söylemiştim patlamazsa bugün dağıtıma çıkıyor.
http://i.hizliresim.com/4lLG2p.jpg
coil-tel-pamuk söylemiştim inşallah patlamayız :|
coil-tel-pamuk söylemiştim inşallah patlamayız :|
Lehim teli ve Lux pamuk'la içeriz napalım :D
http://cdn.storehippo.com/s/53c3bc5a4fb4c0c7544c8da7/ms.products/55a546fe274cf9835e9a2fad/images/55a546fe274cf9835e9a2fae/55a546b5a7308ed05b3fda4d/55a546b5a7308ed05b3fda4d-480x480.jpg
siparişim 24 mayısta türkiyeye girmiş görünüyor ama ondan sonra hiç bir hareket yok patlamış mıdır acaba ?? (ijust2 ile 5li coil paketi vardı )
siparişim 24 mayısta türkiyeye girmiş görünüyor ama ondan sonra hiç bir hareket yok patlamış mıdır acaba ?? (ijust2 ile 5li coil paketi vardı )
Olumsuz konuşmak istemiyorum ama normalde ertesi gün dağıtıma çıktı yazısı görünürdü ekranda.
Lehim teli ve Lux pamuk'la içeriz napalım :D
oo lehim teli ve lux pamuk mu alırım bi dal :D
oo lehim teli ve lux pamuk mu alırım bi dal :D
Tel ve pamuk ucuz zaten :) sarılabilir coil varsa problem yok.
Ama bir süre sonra atomizer gerekecek tank kırılacak vs bu iş sıkıntı olacak belli oldu.
Tüm vücudumu nikotin bandı ile kaplayıp gümrüğün önünde protesto başlatıcam :hehe:
Tel ve pamuk ucuz zaten :) sarılabilir coil varsa problem yok.
Ama bir süre sonra atomizer gerekecek tank kırılacak vs bu iş sıkıntı olacak belli oldu.
Tüm vücudumu nikotin bandı ile kaplayıp gümrüğün önünde protesto başlatıcam :hehe:
Kapısına çiğnenmiş nikotin sakızları yapıştıralım :D
Arkadaşlar,
Kargolar gümrükte takılınca bir araştırmaya girdim. JOYETECH marka cihaz alacak arkadaşlara özellikle paylaşmak istedim.
Bir çok siteye baktığımda en uygun fiyat bu sitede buldum. Sıkıntı olmasın diye telefon açtım. Yetkilisi Ahmet bey çıktı inanılmaz efendi kibar bir insan çok ilgilendi. Ödemeyi paypal ile yapıyoruz yine yurtdışından geliyor ürün ama çinden değil teslim süresi 4-6 gün. Türkiyede ego one mini 240-260 TL lere satılırken burada 180 liralarda.
Ahmet bey bana ego one mini alacağıma kesinlikle ego one 1100 mah almamı önerdi ve fiyatı 41 Euro 130 lira :)
sizde bir inceleyin hatta arayın derim.
Joyetech eGo One (http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html)
Arkadaşlar,
Kargolar gümrükte takılınca bir araştırmaya girdim. JOYETECH marka cihaz alacak arkadaşlara özellikle paylaşmak istedim.
Bir çok siteye baktığımda en uygun fiyat bu sitede buldum. Sıkıntı olmasın diye telefon açtım. Yetkilisi Ahmet bey çıktı inanılmaz efendi kibar bir insan çok ilgilendi. Ödemeyi paypal ile yapıyoruz yine yurtdışından geliyor ürün ama çinden değil teslim süresi 4-6 gün. Türkiyede ego one mini 240-260 TL lere satılırken burada 180 liralarda.
Ahmet bey bana ego one mini alacağıma kesinlikle ego one 1100 mah almamı önerdi ve fiyatı 41 Euro 130 lira :)
sizde bir inceleyin hatta arayın derim.
Mini 2 cm kısa bide çapı biraz daha dar. Onunda dışında bi numarası yok moruk :) şimdiki aklım ve bilgilerim olsa 2200 mah normal versiyonu alırdım.
Minide likit tankı 1.8 olduğundan çabuk bitiyor sök tak doldur derdi oluyor. Şarj konusunda boyutuna göre iyi 2 gün gidiyor bana artık insan gibi dumanladığım için :D
Day Walker
28-05-2016, 09:36
Oha adamlar silikon kilif bile yapmislar bunun icin :hehe:
Oha adamlar silikon kilif bile yapmislar bunun icin :hehe:
Hacı senin telefonundan fazla kılıf çeşidi var :D
Day Walker
28-05-2016, 18:24
Hacı senin telefonundan fazla kılıf çeşidi var :D
Haci boyle daha pahali oldu sizin icin :)
Ben 1 aydan fazladir icmiyorum ;) her gun 10 lira kaynana aliyo benden biriktiriyo :D
Haci boyle daha pahali oldu sizin icin :)
Ben 1 aydan fazladir icmiyorum ;) her gun 10 lira kaynana aliyo benden biriktiriyo :D
Hacı 2 Usd kılıf dediğin :D Tam set aksesuar aldım Taşıma el çantası 2 kılıf 2 yedek cam ağızlık toplam 10 Usd kargo dahil :)
Birkan61
29-05-2016, 15:20
joyetech ego a10 kullanıyorum 1 haftadır, günde 1 paket sigara içen adamım normalde.
cihaz 200 lira piyasadan zerre haberim yok telefon aksesuar işi yapan komşum getirdi kendide bundan içiyor :)
şarjı doldurduğumda dolu dolu 2 gün gitti ama kaç miliampermidir nedir onu bilmiyorum :D
valla baya baya memnunum hem daha keyifli hemde maliyetimi oldukça düşürdü
1 haftayi geçti 40 liralık sıvı tüpümün yarısı doluyor cihazdada sıvı full dolu sayılır şuan :)
ürün bu tam olarak
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0792/1843/products/vape-kits-joyetech-aio-starter-kit-5_1024x1024.jpg?v=1460146412
asscutter
29-05-2016, 17:41
elden likit alabileceğim yerler varmı dogubanka güvenemiyorum yada kaliteli likit satan bildiğiniz biyer? yoksa evyapa geçicem :)
elden likit alabileceğim yerler varmı dogubanka güvenemiyorum yada kaliteli likit satan bildiğiniz biyer? yoksa evyapa geçicem :)
Elden likit satmaya cesaret eden kimse yok. Malesef ülkemizde esigara yasal olamadı bir türlü :) Demleme süreleri vs konusunda eminsen evyap en güzeli
Day Walker
30-05-2016, 07:00
Hacı 2 Usd kılıf dediğin :D Tam set aksesuar aldım Taşıma el çantası 2 kılıf 2 yedek cam ağızlık toplam 10 Usd kargo dahil :)
cihaz ne kadara geldi her şeyiyle bide şı likit ne kadar ?
kanku buradaki amaç sigaraya verdiğin paradan tasarruf etmek değil daha ziyade, daha zararsız bir şey tüketmek :)
yurtdışı patladı cihazı buradan almak istesen modeline göre 150-250 arası likit işi de karışık o da 15-150 arası hahaha
cihaz ne kadara geldi her şeyiyle bide şı likit ne kadar ?
Moruk Cihaz 150-200 arasına alabilirsin modeline vs göre.
Benim aldığım 47 usd Kangertech. İçilebilir kalitede likitler 40-50 lira arası 30 ml yaklaşık 20 gün gider.
Likit 10 lirayada var 200 lirayada. Yani Ankara viskiside içebilirsin 62 Gun Royal Salute'da :)
https://img.thewhiskyexchange.com/540/blend_roy31.jpg
http://www.antikan.com/uploads/thumb_1827_2.jpg
Baya okudum izledim bu işin sonu yok gibi,
Cihaz hadi neyse bir şekilde alınıyor da şu likit işi dipsiz kuyu.
Ne alıyım ne yapayım bilemedim.Beğendiğimi bulana kadar çok para harcıyacağım gibi geliyor :)
gurkanerkan
30-05-2016, 10:32
En son cihazımın gümrükten dönmesinden sonra kanger topbox mini siparişi geçtim az önce. Bu gümrük olayı çok kişinin canını sıkacak gibi.
Draniela
30-05-2016, 10:42
Benim de başlayasım var ama sanki sakata gelecekmişim gibi hissediyorum nedense :D Sigara daha sağlıklıymış gibi geliyor :D
Bu arada bir kaç kere çektim elektronik zamazingoyu öksürmemek için zor tuttum.
Not: Bunu alınca nargile içer gibi keş gibi bütün gün tüttüre tüttüre gezmeyelim sonra ? :D
Benim de başlayasım var ama sanki sakata gelecekmişim gibi hissediyorum nedense :D Sigara daha sağlıklıymış gibi geliyor :D
Bu arada bir kaç kere çektim elektronik zamazingoyu öksürmemek için zor tuttum.
Not: Bunu alınca nargile içer gibi keş gibi bütün gün tüttüre tüttüre gezmeyelim sonra ? :D
Başta hevesle insan çok dumanlıyor ama sonrasında unutuyorsun 7 ml tankı 1 haftada bitiremez oldum ben mesela :) Başladığımda günde 2 ml içiyordum en az
Başta hevesle insan çok dumanlıyor ama sonrasında unutuyorsun 7 ml tankı 1 haftada bitiremez oldum ben mesela :) Başladığımda günde 2 ml içiyordum en az
o 0.5 lik coil yüzünden Xor Reyiz :D
o 0.5 lik coil yüzünden Xor Reyiz :D
Cihazdan cihaza çok fark ediyor :) Kangertech'de 0.5 kullanıyorum 2 haftadır tık yok maşallah :) Likitimin zıkkım aromasını koydum ego'ya sıfır coil taktım ilk dumanda pert oldu :)
;8122958']Sony vtc5 2600mAh 20A ile 30A arasindaki fark nedir?
sorumu bir daha tekrar edeyim
Day Walker
30-05-2016, 11:28
kanku buradaki amaç sigaraya verdiğin paradan tasarruf etmek değil daha ziyade, daha zararsız bir şey tüketmek :)
yurtdışı patladı cihazı buradan almak istesen modeline göre 150-250 arası likit işi de karışık o da 15-150 arası hahaha
yaz geldi moruk haftada 70 liraya yazlıkta her hafta ilave kaburga yerim :hehe:
Moruk Cihaz 150-200 arasına alabilirsin modeline vs göre.
Benim aldığım 47 usd Kangertech. İçilebilir kalitede likitler 40-50 lira arası 30 ml yaklaşık 20 gün gider.
Likit 10 lirayada var 200 lirayada. Yani Ankara viskiside içebilirsin 62 Gun Royal Salute'da :)
https://img.thewhiskyexchange.com/540/blend_roy31.jpg
http://www.antikan.com/uploads/thumb_1827_2.jpg
moruk bu nargile gibi bişey oluyo o zaman direk cigere yapışıyo zehir.
zehirsiz iç sen.
;8124826']sorumu bir daha tekrar edeyim
Amper farkı var sadece
Vtc5 aşırı pahalı ve gereksiz. Ben forumdan Uğur'un tavsiye ile LG HE2 IMR 18650 pil aldım 2 adet aşağıdaki linkten. Şarj cihazını 25 lira olandan diğeri ekranlı mekranlı ama gereksiz sonuçta aynı işi görüyor ikiside. Pillerden aşırı memnunum 3-4 gün çok çok rahat gidiyor şarjları.
ORJİNALâ–¬SONY VTC5, VTC4â–¬LG HG2, HB2, HE2, HE4â–ºÅARJ ALETİ â–¬ XTAR VC2 PLUS â–¬ XTAR MC1 | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/resources/orj%C4%B0nal%E2%96%ACsony-vtc5-vtc4%E2%96%AClg-hg2-hb2-he2-he4%E2%96%BA%C5%9Earj-alet%C4%B0-%E2%96%AC-xtar-vc2-plus-%E2%96%AC-xtar-mc1.1634/#post-375579)
yaz geldi moruk haftada 70 liraya yazlıkta her hafta ilave kaburga yerim :hehe:
moruk bu nargile gibi bişey oluyo o zaman direk cigere yapışıyo zehir.
zehirsiz iç sen.
Lan 20 sene sigara içtin yapışmadı da bunu yapışacak :D
Draniela
30-05-2016, 12:02
Su toplama muhabbeti var ya hep söylenen ondan çekincem vardı açıkçası
Su toplama muhabbeti var ya hep söylenen ondan çekincem vardı açıkçası
Elektronik sigaralar mucize mi yoksa tehlike mi? - BBC Turkce - Haberler (http://www.bbc.com/turkce/haberler/2013/02/130211_electronic_cigarettes.shtml)
bizim mallar başakşehir de heyecanlı bekleyiş devam ediyor acaba gelecek mi :D
kötü haber vermeyeyim ama zor geçen hafta bende dahil bir çok kişininki geri gitti
Day Walker
30-05-2016, 12:37
Lan 20 sene sigara içtin yapışmadı da bunu yapışacak :D
bana yabışan bişey yok :hehe:
;8124885']bizim mallar başakşehir de heyecanlı bekleyiş devam ediyor acaba gelecek mi :D
Halimize bak eskiden turbo, enjektör, yakıt rayı gümrükden geçecek mi diye dualar ederdik. Onlar geçmez oldu sigaraya düştük :hehe:
sipariş edilen yer ve ya sipariş edilen ürün fark ediyor mu acaba? Bu gümrük olayı ile ilgili işimiz şansa kaldı.
;8124900']sipariş edilen yer ve ya sipariş edilen ürün fark ediyor mu acaba? Bu gümrük olayı ile ilgili işimiz şansa kaldı.
Senin sipariş dahili pilli mi ?
pil yok bende pili buradan alıcaz
;8124904']pil yok bende pili buradan alıcaz
Sıkıntısız geçmesi lazım normal şartlarda ama mesajının altına Mustu'nun mesajı denk gelmiş o yüzden yorum yapmak istemiyorum :hehe:
Sıkıntısız geçmesi lazım normal şartlarda ama mesajının altına Mustu'nun mesajı denk gelmiş o yüzden yorum yapmak istemiyorum :hehe:
ahahahaha :hehe::hehe::hehe:
https://101vape.com/3716-thickbox_default/ego-aio-starter-kit-by-joyetech.jpg
bunu aldım şimdi likit en güvenli en ucuz en güzel nerden alıyoruz :)
böyle aromalı kokusu güzel sigaradan sonra kesecek ne önerirsiniz desem?
muhtemelen önceki sayfalara bak diyeceksiniz gerçi :)
ErkanCanS
30-05-2016, 13:30
5 mayista siparis verdim hala ses seda yok :)
5/12/2016 tarihinde verdiğim sipariş bugün ukimde zimmet edildi bakalım bundan sonraki seyir ne olacak
2016-05-30 16:52
2016-05-30 09:11
2016-05-30 09:00
2016-05-30 08:49
2016-05-28 12:05
İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Gümrüğe Sevk Edildi
2016-05-28 12:05
Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-05-25 20:56
2016-05-25 17:56
Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-05-21 23:15
Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
2016-05-19 12:32
Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
Cihazdan cihaza çok fark ediyor :) Kangertech'de 0.5 kullanıyorum 2 haftadır tık yok maşallah :) Likitimin zıkkım aromasını koydum ego'ya sıfır coil taktım ilk dumanda pert oldu :)
ego coil patlatmasa güzel cihaz aslında :D Kangertech'de Desert Eagle gibi, daha taşınabilir bişey lazım :D
Ahey aheyy aheyy
GÖNDERİNİN HAREKETLERİ
SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
1 20/05/2016 17:34:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
2 20/05/2016 17:34:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
3 22/05/2016 14:30:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
4 28/05/2016 18:03:31 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
5 28/05/2016 21:03:16 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
6 28/05/2016 21:03:16 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
7 30/05/2016 21:52:37 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
8 31/05/2016 08:03:41 PTT İşyerine Girdi Alıcı Merkez Torbayı Açtı MALTEPE POSTA DAĞITIM/MALTEPE POSTA DAĞITIM MALTEPE İSTANBUL(AND)
9 31/05/2016 08:07:53 PTT İşyerine Geldi MALTEPE POSTA DAĞITIM/MALTEPE POSTA DAĞITIM MALTEPE İSTANBUL(AND)
10 31/05/2016 08:11:27 PTT İşyerinde Bekliyor MALTEPE POSTA DAĞITIM/MALTEPE POSTA DAĞITIM MALTEPE İSTANBUL(AND
Amper farkı var sadece
Vtc5 aşırı pahalı ve gereksiz. Ben forumdan Uğur'un tavsiye ile LG HE2 IMR 18650 pil aldım 2 adet aşağıdaki linkten. Şarj cihazını 25 lira olandan diğeri ekranlı mekranlı ama gereksiz sonuçta aynı işi görüyor ikiside. Pillerden aşırı memnunum 3-4 gün çok çok rahat gidiyor şarjları.
ORJİNALâ–¬SONY VTC5, VTC4â–¬LG HG2, HB2, HE2, HE4â–ºÅARJ ALETİ â–¬ XTAR VC2 PLUS â–¬ XTAR MC1 | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/resources/orj%C4%B0nal%E2%96%ACsony-vtc5-vtc4%E2%96%AClg-hg2-hb2-he2-he4%E2%96%BA%C5%9Earj-alet%C4%B0-%E2%96%AC-xtar-vc2-plus-%E2%96%AC-xtar-mc1.1634/#post-375579)
Memnun kaldıysan ne mutlu bana. :) O değil de PayPal de patladı bakalım sadece PayPal ile çalışan sitelerden nasıl alışveriş yapıcaz artık...
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK (http://www.17track.net) veya edevlet'de sorgulama bölümü var kardeşim oradan bakabilirsin.
Son parti 20 coil, bol bol tel ve pamuk söylemiştim patlamazsa bugün dağıtıma çıkıyor.
http://i.hizliresim.com/4lLG2p.jpg
22 Mayıs satıcıdan teslim alınan coillerim ve RBA kitim bugün elime ulaştı DHL ile :)
http://i.hizliresim.com/db2mPn.jpg
İADE-İthali Yasak tokat gibi geldi
https://101vape.com/3716-thickbox_default/ego-aio-starter-kit-by-joyetech.jpg
bunu aldım şimdi likit en güvenli en ucuz en güzel nerden alıyoruz :)
böyle aromalı kokusu güzel sigaradan sonra kesecek ne önerirsiniz desem?
muhtemelen önceki sayfalara bak diyeceksiniz gerçi :)
0.6 mg nikotinli RY4 keser bence :)
Yada likitim.com üzerinden alabilirsin farklı aromaları. Cek Denyıls, Zıkkım favorilerim. Kavoon denemek istiyorum bugün sipariş edecem.
Buharistan üzerinden Heisenberg likitleride sipariş edebilirsin Cookies Star ve Banana Cream çok güzel
İADE-İthali Yasak tokat gibi geldi
Sipariş içeriği neydi ?
just2 ve 3 *5li coil ama sorun ft den gelmesi sanırım aynı ürünler gb den 24/06 tarihinde siparişler 1/7 de geliyor ben ft siparişimi 13/6 da vermiştim
just2 ve 3 *5li coil ama sorun ft den gelmesi sanırım aynı ürünler gb den 24/06 tarihinde siparişler 1/7 de geliyor ben ft siparişimi 13/6 da vermiştim
15 hazır coil, 20 tel ve pamuk yukarıda fotoğrafda belirttiğim gibi az önce geldi tam 10 gün sürdü.
Kısmet gerçekten bu iş. O an orada olan memurun insiyatifi tamamen. Çünkü gelen paketin üzerinde FT ile uzaktan yakından alakalı hiç bir ibare yok.
15 hazır coil, 20 tel ve pamuk yukarıda fotoğrafda belirttiğim gibi az önce geldi tam 10 gün sürdü.
Kısmet gerçekten bu iş. O an orada olan memurun insiyatifi tamamen. Çünkü gelen paketin üzerinde FT ile uzaktan yakından alakalı hiç bir ibare yok.
bende aynı düşüncedeyim adamlar singapost a gıcık herhalde gb nhl ile geliyor sanırım ft den diğer siparişimi dhl ile çektim bakalım 5 * 5 0,50 coil başka bişey yok o geçerse anla ki singapost a bir terslik var
bende aynı düşüncedeyim adamlar singapost a gıcık herhalde gb nhl ile geliyor sanırım ft den diğer siparişimi dhl ile çektim bakalım 5 * 5 0,50 coil başka bişey yok o geçerse anla ki singapost a bir terslik var
Çok yazdım konuda bu hususta. Ben en baştan beri hep DHL ile aldım ürünleri 0,75-1,5 usd arası fark alıyorlar ama sıfır sıkıntı. Hepsi inanılmaz hızlı ve problemsiz geldi.
Sorun Singapore Postta kesinlikle.
Dün ilk defa Clapton Coil denedim. Ağzım açık kaldı gelen aroma ve dumana. Muhteşem performans, şimdiye kadar içtiklerim arasında açık farkla en iyisi diyebilirim.
Fiyatı diğer hazır coillere göre biraz pahalı ama ben sadece hazır telini alıp RBD deniyecem. Normal tel üzerinde fotoğrafdaki gibi ekstra bir sarım var.
Tek handikapı pili ve likiti sömürüyor resmen :D
https://www.fasttech.com/products/0/10020329/4321600-authentic-kangertech-clapton-coil-head-5-pack
https://img.fasttechcdn.com/432/4321600/4321600-9.jpg
bu coil just2 ye oluyor mu mesela denemek isterim dhl sipariş gelirse ordan çekeceğim artık dhl seçeneğinde germany postası gibi geliyor :D
bu coil just2 ye oluyor mu mesela denemek isterim dhl sipariş gelirse ordan çekeceğim artık dhl seçeneğinde germany postası gibi geliyor :D
iJust2 kaç watt basabiliyor bilmiyorum ama bu coil çok yüksek watt istiyor. Ben normalde 20-22 watta arası içiyorum.
Clapton'da 33-34 lere çıkmam gerekti. 40'da denedim dumandan boğuluyordum 230-250 derece arasında :D
iJust serisi için baktım ama Clapton bulamadım malesef. RBA takılabiliyormu iJust'a ? Rba'da clapton tel kullanıp denenebilir ama cihazın watt'ı düşükse ateşleyemez teli.
gurkanerkan
01-06-2016, 12:05
Dün ilk defa Clapton Coil denedim. Ağzım açık kaldı gelen aroma ve dumana. Muhteşem performans, şimdiye kadar içtiklerim arasında açık farkla en iyisi diyebilirim.
Fiyatı diğer hazır coillere göre biraz pahalı ama ben sadece hazır telini alıp RBD deniyecem. Normal tel üzerinde fotoğrafdaki gibi ekstra bir sarım var.
Tek handikapı pili ve likiti sömürüyor resmen :D
https://www.fasttech.com/products/0/10020329/4321600-authentic-kangertech-clapton-coil-head-5-pack
Abi bu coili topbox mini ile kullanabilir miyiz ?
Dün elektronik sigaraya berbat bir giriş yaptım. Cihazın yanında gelen 0.2 ohm coillerden midir yoksa hediye olarak gelen 12 mg nikotinli likitten midir bilmiyorum ama ne duman ne aroma alamadan coillerin hepsini yaktım sanırım.
Abi bu coili topbox mini ile kullanabilir miyiz ?
Dün elektronik sigaraya berbat bir giriş yaptım. Cihazın yanında gelen 0.2 ohm coillerden midir yoksa hediye olarak gelen 12 mg nikotinli likitten midir bilmiyorum ama ne duman ne aroma alamadan coillerin hepsini yaktım sanırım.
Topbox'da kullanıyorum bende Claptonu.
Likit ne marka ? vg/pg oranları bellimi ? Nikotin değeri etkilemiyor coili. Etkileyen vg/pg oranları.
Kutunun içinde hangi coille vg/pg watt değerlerini gösteren kağıt çıkıyor ona dikkatli bakmalısın. Her likit her coille olmuyor malesef.
gurkanerkan
01-06-2016, 12:39
Topbox'da kullanıyorum bende Claptonu.
Likit ne marka ? vg/pg oranları bellimi ? Nikotin değeri etkilemiyor coili. Etkileyen vg/pg oranları.
Kutunun içinde hangi coille vg/pg watt değerlerini gösteren kağıt çıkıyor ona dikkatli bakmalısın. Her likit her coille olmuyor malesef.
Abi Dekangın 12 mg nikotinli bir likitiydi ama sıkıntı coillerde ve ayarlarda diye tahmin ediyorum.
Abi Dekangın 12 mg nikotinli bir likitiydi ama sıkıntı coillerde ve ayarlarda diye tahmin ediyorum.
Dekang içmeyin gerçekten çok kötü bir likit ne değeri belli ne ederi
ErkanCanS
01-06-2016, 13:46
5 mayista verdigim topbox siparisinden hala ses seda yok:)
5 mayista verdigim topbox siparisinden hala ses seda yok:)
Topbox Mini starter kit'mi sadece sipariş yoksa yanında farklı ürünlerde varmı ?
ErkanCanS
01-06-2016, 21:15
Topbox Mini starter kit'mi sadece sipariş yoksa yanında farklı ürünlerde varmı ?
Sadece topbox var abi , 5 mayista siparis verdim 13 15 mayista singapurdan cikis var baska bisey yok
kesin patladı gözüyle baktığım ijust2 ve 5li coil paketim bugün geldi garip kısmı türkiyeye girdikten sonra (24 mayıs) trackingde herhangi bir hareket olmadı neyse umarım herkesin ki sorunsuz gelir :)
0.6 mg nikotinli RY4 keser bence :)
Yada likitim.com üzerinden alabilirsin farklı aromaları. Cek Denyıls, Zıkkım favorilerim. Kavoon denemek istiyorum bugün sipariş edecem.
Buharistan üzerinden Heisenberg likitleride sipariş edebilirsin Cookies Star ve Banana Cream çok güzel
Kavun aroması deneyeceksen sana yarın söylicem bi karışım çok başarılı oldu.
Kavun aroması deneyeceksen sana yarın söylicem bi karışım çok başarılı oldu.
Günaydın haber bekliyorum :)
Sadece topbox var abi , 5 mayista siparis verdim 13 15 mayista singapurdan cikis var baska bisey yok
Aldığın site ile irtibata geç bence. FT'den aldıysan hemen ticket açtır
şimdi kafamda deli sorular.
Aynı likit ve ikiside 0.5 ohm, ego one ve kangertech subox cihazlar arasında kangertech bildiğimiz boğazımı yakıyor. herşeyin yenisini takarak ta denedim likit aynı ama böle bi saçmalık var bi fikri olan varmı ?
şimdi kafamda deli sorular.
Aynı likit ve ikiside 0.5 ohm, ego one ve kangertech subox cihazlar arasında kangertech bildiğimiz boğazımı yakıyor. herşeyin yenisini takarak ta denedim likit aynı ama böle bi saçmalık var bi fikri olan varmı ?
Kankacım ego one'da watt ve sıcaklık sabit değer olduğu için yakmıyordur. Kangertech'de likite uygun watt ve sıcaklık değerlerini yakalaman lazım.
Kanger'de kullandığın coil üzerindeki ti, ni, ss yazılarına dikkat etmen gerekiyor. Sıcaklık değeri yanında aynı ibareyi seçmelisin.
https://i.ytimg.com/vi/uWtWme4Z_oM/hqdefault.jpg bundaki Ni gibi mesela
Yakıyorsa Watt'ı 18-20 arasına düşür. Sıcaklık değeri 200 üstüne çıkarmadan tekrar dene.
Ben bu ayarı çözene kadar nefret etmiştim Kanger'dan :D diyordum Ego One gibisi yok. Ayarı çözdükten sonra Ego'nun 1.4 Civic Kanger'in Nsx olduğunu anladım :D
Dekang içmeyin gerçekten çok kötü bir likit ne değeri belli ne ederi
Likit tavsiyelerin neler ve hangi siteyi tercih ediyorsun XOR hocum :cool:
Kankacım ego one'da watt ve sıcaklık sabit değer olduğu için yakmıyordur. Kangertech'de likite uygun watt ve sıcaklık değerlerini yakalaman lazım.
Kanger'de kullandığın coil üzerindeki ti, ni, ss yazılarına dikkat etmen gerekiyor. Sıcaklık değeri yanında aynı ibareyi seçmelisin.
https://i.ytimg.com/vi/uWtWme4Z_oM/hqdefault.jpg bundaki Ni gibi mesela
Yakıyorsa Watt'ı 18-20 arasına düşür. Sıcaklık değeri 200 üstüne çıkarmadan tekrar dene.
Ben bu ayarı çözene kadar nefret etmiştim Kanger'dan :D diyordum Ego One gibisi yok. Ayarı çözdükten sonra Ego'nun 1.4 Civic Kanger'in Nsx olduğunu anladım :D
bildiğim kadarıyla subox mini de sıcaklık kontrolü ve ti ni ss ibareleri göstermiyo bende subox kullanıyorum
Bu topbox.Subbox ın yenisi.
Likit tavsiyelerin neler ve hangi siteyi tercih ediyorsun XOR hocum :cool:
Amca Günaydın :)
Likit tavsiye etmek çok riskli bence. Herkesin ağız tadı bir olmadığı için benim beğendiğimi B kişisi beğenmeyebiliyor.
Öncelikle ne tarz aroma seviyorsun onu keşfetmek lazım. Meyveli, tütünlü, yada benim gibi tatlı, krema, süt, vanilya kurabiye vs vs gibi tatlarmı bu bulmak gerekiyor.
Mesela ben denediğim hiçbir meyve aromasından haz etmedim.
Buna istinaden yerli likitlerden Cek Denyıls ve Zıkkım likitim markası. heisenberg markasında cookies star
Mallar tertemiz geldi iki parti de :D
;8127271']Mallar tertemiz geldi iki parti de :D
Arap Faik Post Services :D
;8127271']Mallar tertemiz geldi iki parti de :D
Hayırlı olsun :)
Benim coillerim de gelse keşke, yedek tank da var siparişlerde - ayın 6 sında gelecekmiş. Bekletiyor şuanda.
Efkar-Güldeste denedim bi arkadaşımdan. Belki de sigaraya benzer tadı olduğu için de hoşuma gitmiş olabilir :D
Hayırlı olsun :)
Benim coillerim de gelse keşke, yedek tank da var siparişlerde - ayın 6 sında gelecekmiş. Bekletiyor şuanda.
Efkar-Güldeste denedim bi arkadaşımdan. Belki de sigaraya benzer tadı olduğu için de hoşuma gitmiş olabilir :D
Anahtarlık işini 28 Mayıs'dan başlayıp yavaş yavaş 6 Haziran stoğa girecek dediler. İptal ettim anahtarlığı kalanı hemen yola çıktı :)
FT'den alışveriş yaptığımızda dhl global mail ile getirtiğimizde takılma olasılığı nedir ? (pakette atomizer tank birde nitecore um10 şarj aleti olucak) 26 dolarcık? birde abimde benden görüp gaza gelip eleaf pico almış sanırsam yine o siteden vtc4 batarya getirtemiyorz hiç bir şekilde değil mi ?? biraz çok sordum kusura bakmayın acemiyiz ***** :D
FT'den alışveriş yaptığımızda dhl global mail ile getirtiğimizde takılma olasılığı nedir ? (pakette atomizer tank birde nitecore um10 şarj aleti olucak) 26 dolarcık? birde abimde benden görüp gaza gelip eleaf pico almış sanırsam yine o siteden vtc4 batarya getirtemiyorz hiç bir şekilde değil mi ?? biraz çok sordum kusura bakmayın acemiyiz ***** :D
Benim şimdiye kadar 3 siparişim geldi DHL ile hiç takılmadı. Sipariş sonrası maksimum 10 gün içinde elime ulaştı. Pil olmadığı sürece geçer gümrükden.
En son siparişim 15 tane coil'e paket üzerine Mobile Phone yazmış gönderen keko :) ona rağmen geçti. Açıp bakmışlar pakete bantlayıp yollamışlar.
Vtc 4 batarya taşınamıyor. Gereksiz pahalı onun yerine LG HE2 pil tavsiye ederim. Ben son derece memnunum
bi likit sorusu daha: meyvalı fresh nargile kafasında likit ne alalım?
SerkanKurt
06-06-2016, 12:14
i just 2 mini yi orjinal hangi siteden alabilirim ?
i just 2 mini yi orjinal hangi siteden alabilirim ?
Pili dahili olduğu için yurtdışından gelmesi artık çok zor.
Yurtiçinde satan bir çok site var ama çakmamı orjinalmi fikrim yok satılanların.
ilksigaran'dan One Hit Wonder my man aldım bakalım bugün gelsin fikrimi paylaşırım. Deneme amaçlı aldım 20 ml. Beğenirsem 180'lik çözecem
Çilek, çikolata ve vanilyalı dondurma aroması olduğu söyleniyor. Ellerinde 3mg olmadığı için mecbur 0mg sipariş ettim
http://cdn.shopify.com/s/files/1/1018/7591/products/one-hit-wonder-my-man-e-liquid-1_grande.png?v=1457717551
likit olarak sapphire redlight sapphire mangolomania ve sapphire turkish joy'u denedim. Ben nikotinsiz içiyorum. Turkish joy bildiğin cappuccinolu nargile oldu :D fakat turkish joyu'u içince o coilden hayır beklemeyin ne koyarsanız koyun hep cappuccino tadı geliyor :D mangolomania ile redlight'ın aromaları fresh redlight'ın aromasını biraz daha yogun olmasını bekliyordum ama içimi güzeller. mangolomania'nın aroması daha yogun redlight'a göre ve 3'ünün de dumanı bol :D
;8129395']likit olarak sapphire redlight sapphire mangolomania ve sapphire turkish joy'u denedim. Ben nikotinsiz içiyorum. Turkish joy bildiğin cappuccinolu nargile oldu :D fakat turkish joyu'u içince o coilden hayır beklemeyin ne koyarsanız koyun hep cappuccino tadı geliyor :D mangolomania ile redlight'ın aromaları fresh redlight'ın aromasını biraz daha yogun olmasını bekliyordum ama içimi güzeller. mangolomania'nın aroması daha yogun redlight'a göre ve 3'ünün de dumanı bol :D
Likit geçişlerinde aroma probleminin önüne geçebilmenin tek çözümü yeniden sarılabilir coil kullanmak :) yada sıfır coil takmak ama buda maliyeti arttırıyor.
Tel sarmakla uğraşmamak için hazır sarılmış tel söyledim yanında da bol bol pamuk.
RBA coiller para değil 2,50 usd
https://www.fasttech.com/products/3822804
Yada bu şekilde başlangıç seti alınabilir
https://www.fasttech.com/products/3007/10014665/3641200
Buğra'yı kim alıştırdı bu elektronik sigara işine? IstanbulPark'ta tüm sigara içilmez tabelalarının altında pöfür pöfür gömüyodu haftasonu, biz mecbur açık havaya :P
Buğra'yı kim alıştırdı bu elektronik sigara işine? IstanbulPark'ta tüm sigara içilmez tabelalarının altında pöfür pöfür gömüyodu haftasonu, biz mecbur açık havaya :P
Ben 1-2 tavsiyede bulunmuştum :D
İçebilir çünkü yasal olarak tükettiği tütün mamulü değil :D
Var mı dostlar kullanmadığı e-sigarasını satan? Denemelik istiyorum, bırakabilecek miyim acaba sigarayı?
asscutter
07-06-2016, 20:35
düşünen olursa ijust2 var sıfır gibi 1tank bitirdi
bi likit sorusu daha: meyvalı fresh nargile kafasında likit ne alalım?
Vapesis Ecig Store (http://www.vapesis.com) da gördüm az önce sipariş verirken. ORION isimli ürün ağırlıklı olarak kırmızı orman meyvelerinden oluşuyor.
Ben kendime Pegasus ve Andromeda sipariş ettim
Tankı nasıl temizliyorsunuz ? Su tutup kurutuyorum biraz da sanki yetmiyor gibi :D
Tankı nasıl temizliyorsunuz ? Su tutup kurutuyorum biraz da sanki yetmiyor gibi :D
Şiddetli ılık su sonrası tuvalet kağıdı kaba suyu alıp uzaktan fön makinası tutarak son katı geçiyorum :D