Giriþ

Orijinalini görmek için týklayýnýz : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satýþ Yasaktýr)

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

berkred
13-05-2016, 08:12
Bendeki bunun 850 mah pilli Mini versiyonu. Hatta Kanger için pil alamadýðým için hala kullandýðým tek cihaz bu :) Dýþarý çýkarken yada plajda hala bunu kullanacaðým çok ufak, pratik ve inanýlmaz hafif.
baþtaki sayfalara baktýmda ordaki sitede 250 tl, son gönderdiðin sitede 50€ .hangisi orjinaldir

XoR
13-05-2016, 08:35
baþtaki sayfalara baktýmda ordaki sitede 250 tl, son gönderdiðin sitede 50€ .hangisi orjinaldir

Orjinallik konusunda inan fikrim yok :) ben Perpadan aldým 250 liraya. Kutunun arkasýndaki barkodu joyetech.com sitesinden baktým orjinal çýktý. Ama Fasttech Alibaba vs bu ürünlerle dolup taþýyor. com.tr olan sitede gerçektir bence göz göre göre böyle bir site açamazlar herhalde

berkred
13-05-2016, 08:38
Orjinallik konusunda inan fikrim yok :) ben Perpadan aldým 250 liraya. Kutunun arkasýndaki barkodu joyetech.com sitesinden baktým orjinal çýktý. Ama Fasttech Alibaba vs bu ürünlerle dolup taþýyor. com.tr olan sitede gerçektir bence göz göre göre böyle bir site açamazlar herhalde

o zaman o siteden alýyým :) likit için baþlangýçta ry4 önermiþtin.bunun kaç ml ve nikotin deðeri hakkýnda da bilgi verirsen sevinirim?bir aylýk bir içim için

[RaCeR]
13-05-2016, 08:41
Ben de kangertech subox mini aldým heyecanla bekliyorum. Pilini ne almak lazým? Nikotin oraný 0 olan likid tavsiyeleriniz itina ile alýnýr :D

XoR
13-05-2016, 08:44
o zaman o siteden alýyým :) likit için baþlangýçta ry4 önermiþtin.bunun kaç ml ve nikotin deðeri hakkýnda da bilgi verirsen sevinirim?bir aylýk bir içim için

6mg nikotinli 30 ml aldým ben 40 liraya ama sitede daha ucuzmuþ :) Normal þartlarda emzik halinde tüketim olmazsa 30 ml 1 aya yakýn gider :) RY4 aroma olarak baþlangýçta sigaradan uzak tutmak için birebir

berkred
13-05-2016, 08:45
6mg nikotinli 30 ml aldým ben 40 liraya ama sitede daha ucuzmuþ :) Normal þartlarda emzik halinde tüketim olmazsa 30 ml 1 aya yakýn gider :) RY4 aroma olarak baþlangýçta sigaradan uzak tutmak için birebir

en kýsa zamanda bu reçeteyi temin edicem :) teþekkürler

XoR
13-05-2016, 08:55
;8114644']Ben de kangertech subox mini aldým heyecanla bekliyorum. Pilini ne almak lazým? Nikotin oraný 0 olan likid tavsiyeleriniz itina ile alýnýr :D

Ýþin Ferrarisi Sony Vtc5 2600mah 18650 INR veya IMR serisi almalý. Normal þarjlý pil takýlmýyor 18650 serisi olmalý pil.

Fakat pil iþi gerçekten çok sakat çünkü piyasa sahte pillerle dolu.

s2k doktor buharistan'dan almýþ 2 tane ve 1 senedir memnun þekilde kullanýyor. Yani pil ýsýnýp suratýna patlamamýþ ama örnekleri var bu kazalarýn :D

Dün bu elemaný izledim biraz Pil konusunda

https://www.youtube.com/watch?v=buEEP7ftb6c
https://www.youtube.com/watch?v=buEEP7ftb6c

[RaCeR]
13-05-2016, 09:07
Doktordan dün gece gerekli tavsiyeleri aldýk onun yolundan gidecez :)

XoR
13-05-2016, 09:13
;8114666']Doktordan dün gece gerekli tavsiyeleri aldýk onun yolundan gidecez :)

O baya pro olmuþ bu iþlerde :) ben mümkün olduðu kadar içine çok girmemeye çalýþýyorum. Çünkü bizim modifiye sektörü gibi bu iþinde sonu yok resmen. Ýkinci chazý aldým mevcut likitlerim fazlasýyla yeter süre olarak. Tek derdim coil sarmak yada hazýr coil ile içmek.

[RaCeR]
13-05-2016, 09:19
onun aparatlarý var galiba sarma da birþey yok gibi 1 tel 1 pamuk :D

XoR
13-05-2016, 09:27
;8114682']onun aparatlarý var galiba sarma da birþey yok gibi 1 tel 1 pamuk :D

Tornavida üzerinde de sarýlabliyor basit biþey ama benim ellerim bu küçük þeyler için fazla büyük :hehe:

skunk11
13-05-2016, 09:27
Buharistan da kampanya var þuan Sapphire Premium likitlerde 2 alana 1 bedava (boyut farksýz, 2 büyük alana 1 büyük 2 küçük alana 1 küçük hediye ) Meyveli, fresh, aromalý ve 0 MG nikotinli likit arayanlar bir baksýn..

1.6 VTi
13-05-2016, 12:27
Çok güzel bilgi, çok teþekkür ettim. :)

CNR
13-05-2016, 12:33
Buharistan'dan sipariþ vereceðim þimdi, 1 paket parliament içiyorum günde

Sohbetteki arkadaþ kangertech evod2 tavsiye etti 2 li setten
Likit olarakta sapphire premium 6 mg nikotinli tavsiye etti

Nasýldýr uygunsa sipariþ vericem, likit kaç ml almalýyým? Sigaraya benzer tadda nikotinli likit ne alayým?

skunk11
13-05-2016, 12:34
Rica ederim, dün bir mail geldi yine bir siteden TR gönderimleri var likit sitesi, maillerim arasýnda bulamýyorum þimdi orada da bilmem ne indirimi vardý açýlýþa özel 20ml þiþeler 2-7 dolara arasý deðiþiyordu. Bulursam onu da paylaþýrým :)

skunk11
13-05-2016, 12:36

Nasýldýr uygunsa sipariþ vericem, likit kaç ml almalýyým? Sigaraya benzer tadda nikotinli likit ne alayým?

Bence sigaraya benzer tatlara yönelmene gerek yok. Piþman olursun, günde 1 paket parliament için direk tütün aromalý likitler deneme. Tester kitlerden al bence, öyle öyle dene veya ufak ufak þiþelerden al. Sapphire Premium'un hangi aromalýsýný tavsiye etti? Sapphire Premium markasý kardeþim. Þuan kampanya var yukarýda bahsettiðim gibi, bence bir tane tester kit al bir tane de tobacco artýk hangi sigarayý içiyorsan ondan al yavaþ yavaþ kendi tadýný bul. Senin için daha kolay olur böylesi

1.6 VTi
13-05-2016, 12:48
Rica ederim, dün bir mail geldi yine bir siteden TR gönderimleri var likit sitesi, maillerim arasýnda bulamýyorum þimdi orada da bilmem ne indirimi vardý açýlýþa özel 20ml þiþeler 2-7 dolara arasý deðiþiyordu. Bulursam onu da paylaþýrým :)

Sabýrsýzlýkla bekliyorum. :D

Bence sigaraya benzer tatlara yönelmene gerek yok. Piþman olursun, günde 1 paket parliament için direk tütün aromalý likitler deneme. Tester kitlerden al bence, öyle öyle dene veya ufak ufak þiþelerden al. Sapphire Premium'un hangi aromalýsýný tavsiye etti? Sapphire Premium markasý kardeþim. Þuan kampanya var yukarýda bahsettiðim gibi, bence bir tane tester kit al bir tane de tobacco artýk hangi sigarayý içiyorsan ondan al yavaþ yavaþ kendi tadýný bul. Senin için daha kolay olur böylesi

Cihaz konusu kiþiden kiþiye deðiþir ama ilk baþlangýçta eðer bu iþe kafayý koyduysanýz alabileceðiniz 2 cihaz var. iJust 2 ve Joyetech eGo One(bu seriden bir tanesi). Likit olarak da Sapphire Premium'u ben de sipariþ ettim deneyeceðim ama kullanan arkadaþým var iyi olduðu yönünde bilgiler verdi bana. Sapphire'in test kiti yok, o sebeple ben sizin yerinizde olsam 2 adet Sapphire Premium alýrým 10ML'liklerden, 3.'yü onlar size hediye eder sizin istediðiniz likitten. Sonra ufak ufak likit markalarýný ve çeþitlerini araþtýrmaya baþlarsýnýz.

Baþlangýç olarak bence günde 1 paket Parliament içen biri olarak 12MG likitlerle baþlayýn. Sonra yavaþ yavaþ azaltýrsýnýz.

Likit çeþidi olarak, 1 adet meyvelilerden, 1 adet kremalý/sütlü/vanilyalý tarza, 1 adet de tütün aromalý seçin ki damak zevkinizi keþfedin. Bu 3 gruptan da Sapphire Premium'da var. Kafanýza göre 3 tane seçersiniz, 2 tanesini sepete atarsýnýz, 3.'yü sipariþ notuna kaç MG nikotinli modelini istediðinizi belirterek adýný yazarsýnýz, uygun fiyata bir baþlangýç yapmýþ olursunuz.

Aps
13-05-2016, 14:34
Nihayet bugün sipariþ verebildim fasttechden bakalým kaç günde gelecek :)

asscutter
13-05-2016, 15:13

evodu kaça alýcaksýn düþünrüsen sýfýr var elimde

skunk11
13-05-2016, 15:14
Bir kaç site daha paylaþmak istiyorum :)
120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. http://mechsauce.com/
Bu siteyi de incelemekte fayda var; http://www.dontdrinkmyjuice.com/ Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasýnda, buradan istediðiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatlarý da güzel geldi bana.
http://www.gorillavapes.com/ bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.

attýðým sitelerin son ikisinde kendi likitinizi yaptýrýp kargolattýrabiliyorsunuz.

skunk11
13-05-2016, 15:17
120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. mech sauce (http://mechsauce.com/)
Bu siteyi de incelemekte fayda var; Don't Drink My Juice (http://www.dontdrinkmyjuice.com/) Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasýnda, buradan istediðiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatlarý da güzel geldi bana.
Gorilla Vapes (http://www.gorillavapes.com/) bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.

attýðým sitelerin son ikisinde kendi likitinizi yaptýrýp kargolattýrabiliyorsunuz.

Son olarak :) http://www.crescentcityclouds.com/products/5-30mls-for-50 güzel bir kampanya var burada. 5 tane 30ml 50 dolar :)

CNR
13-05-2016, 16:35
evodu kaça alýcaksýn düþünrüsen sýfýr var elimde

evod2 2li set 149 liraya aldým iyi kötü bilmiyorum artýk bekliyorum heyecanla :)

Yorum yapan herkese teþekkür ederim likitide dediðiniz gibi 1 tanesini tütün aromalý aldým geri kalanýný vanilya birinide meyveli seçtim

Wankel Batu
13-05-2016, 18:45

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1167&sort=rating&order=DESC

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1240&sort=rating&order=DESC

bunlar sigaraya yakin olanlar birde turkish tobacco var

genelde bunlari öneriyorlar

V3li4ht
14-05-2016, 10:14
http://i.hizliresim.com/nrV20M.png (http://hizliresim.com/nrV20M)

Konuyu takip edenler için bir örnek vereyim istedim :))

V3li4ht
14-05-2016, 10:21
cepten yükledim kusura bakmayýn
resim boyutunu bi düzenlerseniz sevinirim

tricky
14-05-2016, 15:44
Bende aliexpressten verdim evc vtc mini modelini. Baþka bir kullanýcýdan da pil sipariþi verdim. Cihaz ve piller gayet hýzlý bir þekilde ulaþtý elime þans iþi sanýrsam birazda. Sony vtc5 pil aldým gayet baþarýlý. Gün içinde yoðun olarak kullanýyorum 1 günü rahat rahat geçiriyor. Þimdi yavaþ yavaþ güzel bir rta atomizer alýp coil sarma iþine giricem. Hakikaten ucu bucaðý yok bu iþin. Likit olarak en son Likitim cekdenyýls aldým. Her kokusu duyan hasta oldu. Ýçimide gayet hoþ.

CNR
14-05-2016, 17:12
http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1167&sort=rating&order=DESC

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64&product_id=1240&sort=rating&order=DESC

bunlar sigaraya yakin olanlar birde turkish tobacco var

genelde bunlari öneriyorlar

Aynen selected tobacooda var sipariþimin içinde,birde vanilya ve üzümlü naneli bir likit istedim. sürat kargo yüzünden kaldý pazartesiye
Eðer alkolün yanýnda falanda keserse beni son son sigaralarýmý içiyorum þu 2 günde

1.6 VTi
15-05-2016, 06:33
120 ML likitler 18-20 dolar fix fiyat. mech sauce (http://mechsauce.com/)
Bu siteyi de incelemekte fayda var; Don't Drink My Juice (http://www.dontdrinkmyjuice.com/) Özellikle site içerisinde DDMJ Custom Sampler diye bir seçenek var ürünler arasýnda, buradan istediðiniz oranda VG/PG, nikotin, aroma koydurabiliyorsunuz. Fiyatlarý da güzel geldi bana.
Gorilla Vapes (http://www.gorillavapes.com/) bu site ise harbi premium bir site, ürün kaliteleri filan iyi güzel.

Son olarak :) http://www.crescentcityclouds.com/products/5-30mls-for-50 güzel bir kampanya var burada. 5 tane 30ml 50 dolar :)

Paylaþýmlar için kendi adýma çok teþekkür ederim. Peki bu siteler Türkiye'ye gönderim yapýyor mu ? Yapýyorsa gümrükte takýlýyor mu ? Sizin alýþveriþiniz hiç oldu mu ? Olduysa nasýl bir deneyimdi ?(Kargo süresi, paketleme, gümrük,...vs.)

Biraz fazla soru oldu biliyorum ama þuanda harýl harýl kaliteli premium ejuice ve dýþarýdan ejuice satýn alma yöntemlerini araþtýrýyorum, yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler. :)

skunk11
15-05-2016, 08:28
Paylaþýmlar için kendi adýma çok teþekkür ederim. Peki bu siteler Türkiye'ye gönderim yapýyor mu ? Yapýyorsa gümrükte takýlýyor mu ? Sizin alýþveriþiniz hiç oldu mu ? Olduysa nasýl bir deneyimdi ?(Kargo süresi, paketleme, gümrük,...vs.)

Biraz fazla soru oldu biliyorum ama þuanda harýl harýl kaliteli premium ejuice ve dýþarýdan ejuice satýn alma yöntemlerini araþtýrýyorum, yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler. :)

Rica ederim ne demek :) Evet bu siteler gönderim yapýyor dontdrinkmyjuice den alýþveriþ yaptým gorilla vapes'ten de alýþveriþim oldu. Ortalama kargo süreleri üç aþaðý beþ yukarý ayný, 10 ile 25 gün arasýnda deðiþiyor. Eðer çok fazla adetli söylemez ve sipariþinizin içinde pil olmazsa sorunsuz geçecektir. crescentcityclouds.com'den alýþveriþ yapmadým henüz ama yapacaðým kampanyasýndan yararlanacaðým. Eðer adres bilgileri girerken TR girildiðinde problem yaþýyorsanýz live destekten yazýn yardýmcý oluyorlar. :)

XoR
15-05-2016, 12:47
Zamplebox dan sipariþ verdim 11'li büyük kutu. Takýlmak gelirse haber veririm :)

Aps
15-05-2016, 14:34
Þu cihaz gelsin de likit konusunda darlayayým seni Xor Reyiz :D

XoR
16-05-2016, 09:52
Þu cihaz gelsin de likit konusunda darlayayým seni Xor Reyiz :D

Likit en büyük dert :) kendi aromaný bulana kadar deneme yanýlma yapman gerekiyor. Ben aromamý bildiðim için Zample'dan 38 tane seçim yaptým 170 tanede sevmediðim aromayý seçtim. 38'den mix yapýp 11 farklý þiþede ürün göndrecekler inaþallah gümrükten geçerse :D

mmustu
16-05-2016, 09:56
olum bu aromalarýn içine uyuþturucu falan biþiler katmasýnlar amk :)

mmustu
16-05-2016, 10:00
birde kargodan sorguladýðýmda bu not çýktý yola çýkmýþ mal sanýrým

Despatched to overseas (Country code: TR)

XoR
16-05-2016, 10:10
olum bu aromalarýn içine uyuþturucu falan biþiler katmasýnlar amk :)

Yok la ne dalga dümeni :D Doktor almýþ 2 kutu içiyor hala ayný :hehe:

XoR
16-05-2016, 10:13
birde kargodan sorguladýðýmda bu not çýktý yola çýkmýþ mal sanýrým

Despatched to overseas (Country code: TR)

https://www.17track.net/en þuradan bi sorgula conýsý :D

mmustu
16-05-2016, 10:24
ordan da baktým þimdi ayný þey yazýyor daha ptt ye girmemiþ :)

XoR
16-05-2016, 10:29
ordan da baktým þimdi ayný þey yazýyor daha ptt ye girmemiþ :)

Kelimeler kifayetsiz kalýyor senin sipariþlerde :D

CNR
16-05-2016, 15:10
Þaka gibi ama hayatta inanmýyordum býraktýrabileceðine falan

Bugün yalnýzca BÝR 1 sigara içtim o da cihazý kargo þubesinden teslim almaya giderken
Sabahtan beri caným sigara falan istemiyor, devamlý vuruyorum evod2 ye

Tek problem likitten mi acaba bilmiyorum (likit sapphire premium bu arada) boðazýmý yakýyor aðzýmý kurutuyor biraz

1.6 VTi
16-05-2016, 15:20
Sapphire'in hangi modelini ve kaç mg nikotinli aldýnýz ?

CNR
16-05-2016, 15:32
Sapphire'in hangi modelini ve kaç mg nikotinli aldýnýz ?

12 mg nikotinli hepsi

Biri selected tobacco
Biri fruit festival
Biri mangolamania

Birde acaba ben çok mu içiyorum sabahtan beri cihazdaki likit seviyesi çabuk düþüyor gibi geldi
Doldururken dolum çubuklarýndan 2 yada 3 kez tam basýyorum içine hepsini denedim boþaltýp boþaltýp zaten ama hafif boðazýmý yakýyor

Birde sanýrým nikotin çok geldi baþ aðrýsý var ama bundan baðýmsýzda olabilir tabii

1.6 VTi
16-05-2016, 17:14
Bana da bugün 12mg nikotinli Selected Tobacco geldi ve denedim. Böyle kötü birþey yok. Dedim bana kötü ürün mü denk geldi, sizde de var ayný sorun. Bende durum daha da vahim, bütün yemek borum acýyor, garip bir likit. Ýçinde de PG deðeri çok düþük halbuki. Likitlerin demlenmeden satýlýyor olma ihtimali de var, 4-5 gün bekleyip bir daha denemek lazým.

Þuana kadar tükettiðim en iyi likit Keyf'in %100VG Nbase'i, 6mg nikotin idi ama biraz hafif geliyordu, Mayýs sonu stoklara giriyormuþ tekrardan, 9mg olanýný alýcam sýrf onu tüketicem. PG'li, aromalý likit denemekten býktým artýk. Çok sýkýlýrsam alýrým 1-2 aroma, evde kendim yaparým likitimi.

Ýþte bu iþin en büyük derdi, cihaz, yedek parça, sarým marým iþleri iyi hoþ öðreniliyor da kiþi kendi likitini bulana kadar çok zor zaman geçiriyor. Bana iþte 6mg nikotin çok hafif geldi, 12mg nikotin de içilemeyecek kadar sert. Bulana kadar devam, umarým usanýp topyekün vazgeçmem bu iþten...

CNR
16-05-2016, 17:21
Bana da bugün 12mg nikotinli Selected Tobacco geldi ve denedim. Böyle kötü birþey yok. Dedim bana kötü ürün mü denk geldi, sizde de var ayný sorun. Bende durum daha da vahim, bütün yemek borum acýyor, garip bir likit. Ýçinde de PG deðeri çok düþük halbuki. Likitlerin demlenmeden satýlýyor olma ihtimali de var, 4-5 gün bekleyip bir daha denemek lazým.

Þuana kadar tükettiðim en iyi likit Keyf'in %100VG Nbase'i, 6mg nikotin idi ama biraz hafif geliyordu, Mayýs sonu stoklara giriyormuþ tekrardan, 9mg olanýný alýcam sýrf onu tüketicem. PG'li, aromalý likit denemekten býktým artýk. Çok sýkýlýrsam alýrým 1-2 aroma, evde kendim yaparým likitimi.

Ýþte bu iþin en büyük derdi, cihaz, yedek parça, sarým marým iþleri iyi hoþ öðreniliyor da kiþi kendi likitini bulana kadar çok zor zaman geçiriyor. Bana iþte 6mg nikotin çok hafif geldi, 12mg nikotin de içilemeyecek kadar sert. Bulana kadar devam, umarým usanýp topyekün vazgeçmem bu iþten...

Aralarýnda en güzeli fruit festival, vanilyalý olanýnda bir nanesi yok tabii bunda selected tobaccoyu geri boþaltýp üstüne vanilyalýyý dökmeminde etkisi olabilir.Ama fruit festivalin kokusu tadý gayet güzel, meyveli likit hoþuma gitti normalde vanilyayý çok sevdiðim halde anlayamadým hiç tadýný bile.

Selected tobaccoysa ölüm resmen sanki bademcikler tahriþken sigara içmeye çalýþýyormuþum gibi.

Sadece sabahtan beri sigara içmiyorum. devamlý öksürüyordum bugün hiç öksürmedim, astým, nefes krizlerim hiç olmadý, bugün resmen daha rahat nefes aldýðýmý hissediyorum sadece tek günle üstelik.

V3li4ht
16-05-2016, 17:35
Aralarýnda en güzeli fruit festival, vanilyalý olanýnda bir nanesi yok tabii bunda selected tobaccoyu geri boþaltýp üstüne vanilyalýyý dökmeminde etkisi olabilir.Ama fruit festivalin kokusu tadý gayet güzel, meyveli likit hoþuma gitti normalde vanilyayý çok sevdiðim halde anlayamadým hiç tadýný bile.

Selected tobaccoysa ölüm resmen sanki bademcikler tahriþken sigara içmeye çalýþýyormuþum gibi.

Sadece sabahtan beri sigara içmiyorum. devamlý öksürüyordum bugün hiç öksürmedim, astým, nefes krizlerim hiç olmadý, bugün resmen daha rahat nefes aldýðýmý hissediyorum sadece tek günle üstelik.

bende 1 haftadýr kullanýyorum öksürük krizlerim yok sabahlarý boðaz yangýný yok bal... illeti yok ben 3mg içiyorum nikotin ihtiyacýmý karþýlatmaya çalýþýyorum :)

MuratCan07
16-05-2016, 22:06
fastech ten verdiðim sipariþ Antalya Lara daðýtýma kadar geldi memur arkadaþ(iyi dileklerimi iletiyorum) þüpheli görmüþ ve geri istanbul gümrüðüne göndermiþ

ErkanCanS
17-05-2016, 02:34
fastechten verdigimiz siparisler ne alemde nerden bakiyoruz acaba

XoR
17-05-2016, 07:26
fastechten verdigimiz siparisler ne alemde nerden bakiyoruz acaba

Hangi posta servisi ile istediðine baðlý bu durum.

Takip no'nun sonundaki iki harfi yazarmýsýn ?

fore
17-05-2016, 08:58
RP339848728SG Ya benim sipariþe de bi bakar mýsýn þu 17track.net'ten. Ben baktým biþey anlamaýdm:) Geri mi gitmiþ ne olmuþ çözemedim.

mmustu
17-05-2016, 09:04
senin paket ile benim paket ayný kargoda sanýrým iþlem saatleri bile ayný görünüyor daha türkiyeye iniþ yapmamýþ havada :)

XoR
17-05-2016, 09:09
RP339848728SG Ya benim sipariþe de bi bakar mýsýn þu 17track.net'ten. Ben baktým biþey anlamaýdm:) Geri mi gitmiþ ne olmuþ çözemedim.

Gönderi henüz Türkiyeye giriþ yapmamýþ :(

Dün DHL global mail ile verdiðim sipariþ bugün yola çýktý. Ýlerideki sipariþlerde mutlaka DHL seçin. Singapur postasý bizim Ptt gibi kötü

mmustu
17-05-2016, 09:22
hacý bu acemiliðime denk geldi daha yaparmýyým :)

Falmor
17-05-2016, 10:23
ejuices.com dan verdiðim ilk sipariþ gümrüðe takýlmasýna raðmen ikinci verdiðim sipariþ bugün elime ulaþtý :)

ErkanCanS
17-05-2016, 11:26
Hangi posta servisi ile istediðine baðlý bu durum.

Takip no'nun sonundaki iki harfi yazarmýsýn ?

Acemiligimize geldi singapuru secmisim gibi :) RP342491105SG

Likit siparisini vermeli miyim simdiden acaba

XoR
18-05-2016, 07:17
Acemiligimize geldi singapuru secmisim gibi :) RP342491105SG

Likit siparisini vermeli miyim simdiden acaba

Yurtdýþý likit sipariþ iþi biraz sakat açýkcasý takýlabiliyor :)

Aps
18-05-2016, 11:21
fasttechi beklemek zor gelince burdan cihaz aldým.

beard no:32 güzelmiþ bu arada, hoþuma gitti :)

XoR
18-05-2016, 11:26
fasttechi beklemek zor gelince burdan cihaz aldým.

beard no:32 güzelmiþ bu arada, hoþuma gitti :)

Aroma ne kirli sakal 32 :D Nereden aldýn cihaz ne?

fore
18-05-2016, 11:31
Destination Country - Tracking Consuming: 3025 ms
2016-05-17 12:07 ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Yurtdýþý Kabul Geliþ Kaydý Yapýldý
2016-05-17 12:07 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-05-17 09:07 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-05-12 23:15 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
2016-05-10 11:31 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

Gümrükten geçmiþ herhalde.. 1-2 güne gelir diye bekliyorum artýk.

XoR
18-05-2016, 12:11
Patron Baþakþehirden çýkýp baðlý olduðun ilçe Ptt'ye geçtiðini gösteren ibare yazýldýðý anda geçmiþ oluyor. Þuanda hala gümrükte

Kafayý yiycem zamplebox'ýn gerizekalý web sitesi girdiðim adres yerine girdiðim posta koduna göre gönderiyi yapmýþ. 2 gündür mail trafiði sonuçsuz kaldý. 11 þiþe merkez mahallesi þiþli olarak geliyor bakalým nasýl bulacaz :D

Aps
18-05-2016, 12:38
Aroma ne kirli sakal 32 :D Nereden aldýn cihaz ne?

Reyiz buharistandan aldým, joyetech ego one.
kirli sakal çilekli gibi hatta satýcý mothers milke benziyor dedi.
senin mothers milk +cookies star karýþýmýný yapayým diye düþünüyorum baþtan sadece no:32 yi koydum.

Ama nikotin konusunda dediðine gelmiþ gibiyim, 3mg lýk aldým, çok kestiðini söyleyemem - kendi karýþýmýmý bulmam lazým :D

XoR
18-05-2016, 12:59
Reyiz buharistandan aldým, joyetech ego one.
kirli sakal çilekli gibi hatta satýcý mothers milke benziyor dedi.
senin mothers milk +cookies star karýþýmýný yapayým diye düþünüyorum baþtan sadece no:32 yi koydum.

Ama nikotin konusunda dediðine gelmiþ gibiyim, 3mg lýk aldým, çok kestiðini söyleyemem - kendi karýþýmýmý bulmam lazým :D

Afiyet olsun o zaman :) 5mg Cookies star ile mixleyip deneyebilirsin ama yarým tank karýþtýr 2-3 saat bbeklesin öyle iç. Direkt içince aroma yakalanmýyor.

Bulamadým buharistanda Sakal 32'yi

Aps
18-05-2016, 13:02
Afiyet olsun o zaman :) 5mg Cookies star ile mixleyip deneyebilirsin ama yarým tank karýþtýr 2-3 saat bbeklesin öyle iç. Direkt içince aroma yakalanmýyor.

Bulamadým buharistanda Sakal 32'yi

abi pardon, cihazý sordun diye anladým :D
Sakal 32 senin paylaþtýðýn esigara.us daki özel likitler konusundan aldým

XoR
18-05-2016, 13:04
abi pardon, cihazý sordun diye anladým :D
Sakal 32 senin paylaþtýðýn esigara.us daki özel likitler konusundan aldým

Zamplebox gelmezse bende oradan Milk man serisinden alacam mecbur :) Yeni cihaza geçtiðimden beri likiti sömürür oldum :)

XoR
18-05-2016, 13:09
Arkadaþýn fasttech'den aldýðý Kavunlu likiti içiyorum þuanda böyle bir tat olamaz müthiþ :) 0mg Nikotin 10ml þiþede satýlýyor.

Glade'in Mango Turunç araba kokusu ile birebir ayný tadý. Bu kadar likit denedim hiçbiri böyle keyif vermedi. Ama aþýrý pahalý alamýyorum

https://www.fasttech.com/products/0/10019511/1446407-hangda-e-liquid-for-electronic-cigarette-10ml

Day Walker
18-05-2016, 13:14
Nargile gibi biþey mi bu kavun mavun ne ayaksýnýz siz :D

ynsemr
18-05-2016, 13:57
Herkese merhaba,

Ben 10 yýl kadardýr Marlboro Light içiyorum.
2 günde bir paket þeklinde bazý zamanlar günde 1 paket oluyor.
Benin için önerebileceðiniz bir sistem varmý?
Sigara oraný;
Zifir:8mg
Nikotin:0.6mg
Karbonmonoksit:9mg

Yurtiçinden alabileceðim bir þekilde olmasýný tercih ederim.Ýnternetten alabilirim.Ankara'da elden alabilirim.

Þimdiden teþekkürler

Aps
18-05-2016, 20:50
Sigara molalarýný bitirdik galiba çaktýrmadan bir fýrt çakýp salýyorum dumaný ofiste haha :D

fore
18-05-2016, 23:20
Arkadaþýn fasttech'den aldýðý Kavunlu likiti içiyorum þuanda böyle bir tat olamaz müthiþ :) 0mg Nikotin 10ml þiþede satýlýyor.

Glade'in Mango Turunç araba kokusu ile birebir ayný tadý. Bu kadar likit denedim hiçbiri böyle keyif vermedi. Ama aþýrý pahalý alamýyorum

https://www.fasttech.com/products/0/10019511/1446407-hangda-e-liquid-for-electronic-cigarette-10ml

Hadi alalým diyecektim ki 16mg nikotin %70 PG gördüm:) Raid yolliyim temiz temiz içelim uðraþmayalým bunla:))) Karýnca aromalý var, sinek var, böcek var, ürün gamý geniþ:)

XoR
19-05-2016, 07:19
Hadi alalým diyecektim ki 16mg nikotin %70 PG gördüm:) Raid yolliyim temiz temiz içelim uðraþmayalým bunla:))) Karýnca aromalý var, sinek var, böcek var, ürün gamý geniþ:)

Saðdaki menüden açýnca 0mg olanlar çýkýyor patron :D

Çocukken þeker toplardýk bayramda poþet o misal :D

http://i.hizliresim.com/R3E8Wo.jpg

XoR
19-05-2016, 07:20
Sigara molalarýný bitirdik galiba çaktýrmadan bir fýrt çakýp salýyorum dumaný ofiste haha :D

Ben direkt içiyorum alenen :D tütün mamülü olmadýðý için sýkýntý çýkmýyor. Ciðer çekimi yapmýyorum tabiki, aðzýmdan zeplin çýkmasýn diye :D

XoR
19-05-2016, 07:23
Herkese merhaba,

Ben 10 yýl kadardýr Marlboro Light içiyorum.
2 günde bir paket þeklinde bazý zamanlar günde 1 paket oluyor.
Benin için önerebileceðiniz bir sistem varmý?
Sigara oraný;
Zifir:8mg
Nikotin:0.6mg
Karbonmonoksit:9mg

Yurtiçinden alabileceðim bir þekilde olmasýný tercih ederim.Ýnternetten alabilirim.Ankara'da elden alabilirim.

Þimdiden teþekkürler

9mg Nikotinli likit sizi kesecektir. farklý markalarýn farklý likitleri var.

basir bir cihaz olan Joyetech Ego One ile baþlamanýzý tavsiye ederim.

Mod : http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html

Likit : 11mg RY4 http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech/joyetech-e-likit-ry4.html

skunk11
19-05-2016, 08:37
Ben direkt içiyorum alenen :D tütün mamülü olmadýðý için sýkýntý çýkmýyor. Ciðer çekimi yapmýyorum tabiki, aðzýmdan zeplin çýkmasýn diye :D

Valla ben ciðer çekimini yapýp dumaný üflüyorum kütle olarak, þu þurada kalsýn ben bir geliyorum diyip uzaklaþýyorum :) Aynen tütün olmadýðý için bende de sorun olmuyor. :D

ynsemr
19-05-2016, 09:23
9mg Nikotinli likit sizi kesecektir. farklý markalarýn farklý likitleri var.

basir bir cihaz olan Joyetech Ego One ile baþlamanýzý tavsiye ederim.

Mod : Joyetech eGo One (http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html)

Likit : 11mg RY4 Joyetech RY4 (http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech/joyetech-e-likit-ry4.html)

Abi bu ikisini aldiktan sonra bi muddet kullandiktan sonra,likit harici ne gibi bir masrafim olur?
Sanirim atesleme mekanizmasi yenileniyor.
Detayli bilgi verirmisin sana zahmet

XoR
19-05-2016, 10:45
Abi bu ikisini aldiktan sonra bi muddet kullandiktan sonra,likit harici ne gibi bir masrafim olur?
Sanirim atesleme mekanizmasi yenileniyor.
Detayli bilgi verirmisin sana zahmet

Aynen bir süre sonra coil alman gerekecek ama coil burada oldukça pahalý (69 lira 5 tanesi)

Bu arada önerdiðim cihazda 0.5 ohm coillerden hiç memnun kalmadým 1-2 tanesi bir günde yandý çöp oldu. Tavsiyem 1 ohm'luk sarýlabilir coil alýp. Tel pamuk edinip sarmayý öðrenmen olur yakýn vadede. Hemn performans daha iyi hemde masrafý oldukça düþürmüþ olursun.

baretta
19-05-2016, 10:49
Ya bir konuyu okuyayým dedim heves ettim belki bende alýrým diye Xort yine olayý bir abartmýþ ki bildiðin Subaru'nun Dogbox konusu gibi yapmýþ :D

Hayýr ilgi duyduðun bir þeyi de bu kadar inciðine cinciðine kadar kurcalama ya, beynim dolaný yemin ederim. Sigara yaktým. :D :D

s2k
19-05-2016, 11:03

biri sýfýr nikotin mi dedi ? demek o kadar likit denedin böyle bir tat yok :D sen bi uðra bakayým bana olmuþsun sen artýk :D

XoR
20-05-2016, 06:50
Ya bir konuyu okuyayým dedim heves ettim belki bende alýrým diye Xort yine olayý bir abartmýþ ki bildiðin Subaru'nun Dogbox konusu gibi yapmýþ :D

Hayýr ilgi duyduðun bir þeyi de bu kadar inciðine cinciðine kadar kurcalama ya, beynim dolaný yemin ederim. Sigara yaktým. :D :D

Hep bu si2k yüzünden oldu :D Ben kara düzen mk1 golf sigaramla mutlu huzurlu yaþýyordum bulaþtýrdýkça bulaþtýrdý beni iþin içine :D

XoR
20-05-2016, 06:51
biri sýfýr nikotin mi dedi ? demek o kadar likit denedin böyle bir tat yok :D sen bi uðra bakayým bana olmuþsun sen artýk :D

Lan sen bunu içmezsin sosyete :hehe: sarýlacak 3-4 coil var sana zahmet olmazsa :D

ynsemr
20-05-2016, 08:29
Aynen bir süre sonra coil alman gerekecek ama coil burada oldukça pahalý (69 lira 5 tanesi)

Bu arada önerdiðim cihazda 0.5 ohm coillerden hiç memnun kalmadým 1-2 tanesi bir günde yandý çöp oldu. Tavsiyem 1 ohm'luk sarýlabilir coil alýp. Tel pamuk edinip sarmayý öðrenmen olur yakýn vadede. Hemn performans daha iyi hemde masrafý oldukça düþürmüþ olursun.

Abi çok tesekkur ederim bilgiler için tütün sarmaya karar verdim :)

XoR
20-05-2016, 09:00
Abi çok tesekkur ederim bilgiler için tütün sarmaya karar verdim :)

Bende Adýyaman içmiþtim bir süre ama boðazým alýþmadý býraktým :)

[RaCeR]
20-05-2016, 09:28
geçmiyor zaman :D gelemedi gitti :))

Aps
20-05-2016, 09:43
;8118652']geçmiyor zaman :D gelemedi gitti :))

fasttech mi ? Kargoyu Dhl seçmemiþim konuyu dikkatli okuyup. Kargo bilgilerinde shipping yazýsý hariç biþey göremeyince gözü karartýp burdan aldým :D

Bu arada ben bunu nargile gibi içiyorum-halka çýkarýyorum falan, bu kullanýmla coil çok dayanmaz gibi :D 3.günümdeyim, günde 1 cihaz tanký bitiriyorum sanki normal olmayan biþeyler var :D

XoR
20-05-2016, 11:20
;8118652']geçmiyor zaman :D gelemedi gitti :))

Yüzey metal uygulamada yapýlýr :D

skunk11
20-05-2016, 11:23
fasttech mi ? Kargoyu Dhl seçmemiþim konuyu dikkatli okuyup. Kargo bilgilerinde shipping yazýsý hariç biþey göremeyince gözü karartýp burdan aldým :D

Bu arada ben bunu nargile gibi içiyorum-halka çýkarýyorum falan, bu kullanýmla coil çok dayanmaz gibi :D 3.günümdeyim, günde 1 cihaz tanký bitiriyorum sanki normal olmayan biþeyler var :D

ilk bir hafta bende de öyle oldu günde bir tank bitiriyordum. Þuan bir tank 2-3 gün arasý gidiyor ama hala nargile gibi tüttürüyorum bütün gün :D

XoR
20-05-2016, 11:23

Keyfi içince coil biraz hýzlý gidiyor :D Millet halka çýkartýp ortasýna duman atýp deniz atasý yapýyor hayranlýkla bakýyorum :D

Yedek coil sipariþini hemen ver bence kardeþim sonra benim gibi buradan almak zorunda kalýrsýn :)

Üzerinde 1.0 takýlý olmasý lazým fabrika çýkýþý. Yedek olanda 0.5'lik ama daha öncede yazdýðým gibi 0.5'den hiç memnun kalmadým 1 günde bayýlttýðým coil bile oldu :) Sipariþleri 1.0 ohm vermenizi tavsiye ederim

[RaCeR]
20-05-2016, 11:39

aliexpressden aldýk ama bakalým kýsmet pohhk da çýkabilir :D

Aps
20-05-2016, 12:35
Keyfi içince coil biraz hýzlý gidiyor :D Millet halka çýkartýp ortasýna duman atýp deniz atasý yapýyor hayranlýkla bakýyorum :D

Yedek coil sipariþini hemen ver bence kardeþim sonra benim gibi buradan almak zorunda kalýrsýn :)

Üzerinde 1.0 takýlý olmasý lazým fabrika çýkýþý. Yedek olanda 0.5'lik ama daha öncede yazdýðým gibi 0.5'den hiç memnun kalmadým 1 günde bayýlttýðým coil bile oldu :) Sipariþleri 1.0 ohm vermenizi tavsiye ederim

baþkan fasttechden sarýlabilir coil aldým cihazla birlikte ama yazýlarýný dikkatli okumamýþým, Dhl seçmedim. Bakalým kaç günde gelecek :D

3.günümdeyim sigara yakmak aklýma bile gelmiyor bu meret çok keyifli :D

ynsemr
20-05-2016, 14:49
Koray abi konuyu baþtan sona okudum olayý kaptým.
Cihazý likiti tavsiye ettiklerinden alýcam.
Bu ýsý ayarlanabilirden alsam diyorum onun teferruatý daha fazla sanýrým.
Isý ayarlanabilene 1ohmluk coil sipariþ etsem taksam kullanabilirmiyim ilerki zamanlarda yoksa nikel falan demiþssiniz o iþe mi girmem gerekir?

Bu iþe girmek ticaretini yapmak isteyen olursa toptan(gümrüklü þekilde) getirte bilirim lojistik iþiyle uðraþýyorum

Aps
21-05-2016, 20:23
Coilim yandý galiba tadý berbat oldu çok hazýrlýksýz yakalandým :|

XoR
23-05-2016, 07:29
Koray abi konuyu baþtan sona okudum olayý kaptým.
Cihazý likiti tavsiye ettiklerinden alýcam.
Bu ýsý ayarlanabilirden alsam diyorum onun teferruatý daha fazla sanýrým.
Isý ayarlanabilene 1ohmluk coil sipariþ etsem taksam kullanabilirmiyim ilerki zamanlarda yoksa nikel falan demiþssiniz o iþe mi girmem gerekir?

Bu iþe girmek ticaretini yapmak isteyen olursa toptan(gümrüklü þekilde) getirte bilirim lojistik iþiyle uðraþýyorum

Isý ayarý ile buhar yoðunluðu kontrol edilebilir. Ohm deðerleri kiþisel tercih hangisi keyif veriyorsa onunla içilmeli :)

XoR
23-05-2016, 07:30
Coilim yandý galiba tadý berbat oldu çok hazýrlýksýz yakalandým :|

Pm attým :) geçmiþ olsun

XoR
23-05-2016, 07:34
Dün konuda beðenmiyorum dediðim 0,5'lik taktým tekrar 1.0 ohm'luk yanýnca (10 gün sürdü)

Bol bol likitle ýslattým 30 dakika bekledim sonra taktým coili. Önceki coiller ayný gün yanmýþtý ama bu þuan için gayet iyi gidiyor. Ýnsan gibi dumanlýyorum ciðer çekimi yapmýyorum :)

skunk11
23-05-2016, 08:16
Dün konuda beðenmiyorum dediðim 0,5'lik taktým tekrar 1.0 ohm'luk yanýnca (10 gün sürdü)

Bol bol likitle ýslattým 30 dakika bekledim sonra taktým coili. Önceki coiller ayný gün yanmýþtý ama bu þuan için gayet iyi gidiyor. Ýnsan gibi dumanlýyorum ciðer çekimi yapmýyorum :)

Ben 1 kullanamadým, makine ile gelenler arasýnda en beðendiðim 0.5'ti hala öyle kullanýyorum ve ciðer çekimi yapýyorum coil yine de ortalama 35-40 gün gidiyor :)

XoR
23-05-2016, 08:21
Ben 1 kullanamadým, makine ile gelenler arasýnda en beðendiðim 0.5'ti hala öyle kullanýyorum ve ciðer çekimi yapýyorum coil yine de ortalama 35-40 gün gidiyor :)

Mod ne marka ? Coili kendinmi sarýyorsun ? 35-40 gün çok iddalý zira

enesy
23-05-2016, 08:23

Koray abi konuyu bastan okuyamadim ama ben kendi durumumu özet geceyim.
Yillarca parliament ictikten sonra dusure dusure Kent slým griye kadar azalttim . ( 1 - 0.1 - 1 ) en hafif sigara sanirim piyasadaki.
Bunu da býrakmak istiyorum.
Müsait olur isen ,
Uygun fiyatlý makine , atomiser ,coil ne ise artik ondan bir de aroma takimi onerebilirmisin. Uygun fiyatlý olarak alacaðým yer neresi ise onu da söylersen çok makbule gecer.

XoR
23-05-2016, 08:41
Koray abi konuyu bastan okuyamadim ama ben kendi durumumu özet geceyim.
Yillarca parliament ictikten sonra dusure dusure Kent slým griye kadar azalttim . ( 1 - 0.1 - 1 ) en hafif sigara sanirim piyasadaki.
Bunu da býrakmak istiyorum.
Müsait olur isen ,
Uygun fiyatlý makine , atomiser ,coil ne ise artik ondan bir de aroma takimi onerebilirmisin. Uygun fiyatlý olarak alacaðým yer neresi ise onu da söylersen çok makbule gecer.

Baþlangýç seviyesi cihaz yeterli olacaktýr. Joyetech Ego One serisinden bütçene uygun olaný seçebilirsin

Joyetech eGo One (http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html)

Coil burada gereksiz pahalý. Coili fasttech'den sipariþ edebilirsin. Baþya hazýr coil ile rahat edersin ama bence 10 tane söyle.
https://www.fasttech.com/products/0/10013375/2263100-authentic-joyetech-ego-one-cl-coil-head-5-pack

Burada coil : Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=115&product_id=1101)

Eleaf iJust 2 da yine baþlangýç için çok güzel cihaz ama pili dahili olduðu için Türkiyeye kargo olmuyor artýk.
Original Eleaf iJust 2 Stainless Steel E-Cigarette Kit with 2600mAh Battery 5.5ml Atomizer-22.18 and Free Shipping| GearBest.com (http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_197998.html)
Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=105_108&product_id=1428)

Aroma kiþiden kiþiye çok deðiþiyorç. Deneme yanýlma ile bulmak mümkün ancak :) Ben tütün aromasý ile baþladým peþine meyve denedim þimdi son kararým süt krema donut cookie vb bakery ürünleri ile son buldu :)

http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/category&path=64

Esigarakapida web sitesinde premium likitlet mevcut. USA likitler her zaman diðer likitleri eziyor tecrübeyle sabit :)
http://www.esigarakapida.com/mad-hatter
http://www.esigarakapida.com/one-hit-wonder

Likit konusunda yüzlerce site var. Buradan hýzlý temin için yukarýdakilere bakabilirsin.

Bu iþin Techturkey'i olan esigara.us çok faydalý biraz karmaþýk ama forumdaki arkadaþlar extra extra yardýmcý sýkýlmadan anlatýyorlar. Premium likitler bu sitede daha uyguna bulunabiliyor.

enesy
23-05-2016, 08:44
Abi supersin usenmeden yazmissin çok teþekkürler.

Likitler tr ye gelirken problem olmuyor diye anlýyorum. Ben yurtdýþýndan bu linkleri biraz gezip bi paket yapiym kendi me :)

XoR
23-05-2016, 08:53
Abi supersin usenmeden yazmissin çok teþekkürler.

Likitler tr ye gelirken problem olmuyor diye anlýyorum. Ben yurtdýþýndan bu linkleri biraz gezip bi paket yapiym kendi me :)

Yurtdýþýndan likit giriþi baya riskli takýlabiliyor. Ýçeriðinde pil olmayan Sigara modlarýnda sýkýntý yok geliyor. Ayný þekilde coil tank tel pamuk ývýr zývýr problemsiz geliyor.

ynsemr
23-05-2016, 08:57
Koray abi fasttech ten sipariþimi verdim biraz önce.
Ego one(1100mah) ve 5li 1 ohm sarýlabilir coil aldým.
Daha sonra ki aþamalarda ýsý ayarlý alýrým bu kiti de hatuna veririm diye düþündüm.
Coil sarma olayýný kendim yapabilirim elimden gelir o tarz þeyler.
Bizim patronda balýkçýdýr çok sever incik cýncýk iþleri veririm uðraþýr oda yapar bana :)
Likit için içtiðim sigara 0.6 mg nikotin içeriyor ben direk bu oranda bir likit mi alayým?
Þuan için klasik likitlerden(aromasýz) almayý düþünüyorum hangisinden alýyým?

XoR
23-05-2016, 08:59
ÖNERÝ CÝHAZLAR, SETLER. YENÝ BAÞLAYANLARA

Son Mesajlar | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/yeni-mesajlar/37371850/posts)

Elektronik Sigara Yeni Baþlayanlar Soru ve Cevaplar

Elektronik Sigara Yeni Başlayanlar Soru ve Cevaplar | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/konu/elektronik-sigara-yeni-ba%C5%9Flayanlar-soru-ve-cevaplar.1625/)

Bir bilene sor
Bir Bilene Sor | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/kategori/bir-bilene-sor.6/)

skunk11
23-05-2016, 09:02
Mod ne marka ? Coili kendinmi sarýyorsun ? 35-40 gün çok iddalý zira

Kangertech Nebox var bende, coili kendim sarmýyorum yine kangertech'in 0.5 ohm'lik hazýr coillerinden kullanýyorum

XoR
23-05-2016, 09:04
Koray abi fasttech ten sipariþimi verdim biraz önce.
Ego one(1100mah) ve 5li 1 ohm sarýlabilir coil aldým.
Daha sonra ki aþamalarda ýsý ayarlý alýrým bu kiti de hatuna veririm diye düþündüm.
Coil sarma olayýný kendim yapabilirim elimden gelir o tarz þeyler.
Bizim patronda balýkçýdýr çok sever incik cýncýk iþleri veririm uðraþýr oda yapar bana :)
Likit için içtiðim sigara 0.6 mg nikotin içeriyor ben direk bu oranda bir likit mi alayým?
Þuan için klasik likitlerden(aromasýz) almayý düþünüyorum hangisinden alýyým?

Daha düþük oranda likit tercih etmelisin bence. Bende 0,8 Camel içiyordum 0,6 mg aldým aðýr geldi 0mg ile seyreltip içiyorum :)

XoR
23-05-2016, 09:05
Kangertech Nebox var bende, coili kendim sarmýyorum yine kangertech'in 0.5 ohm'lik hazýr coillerinden kullanýyorum

Bizim coiller çürük sanýrým bu durumda :D Nereden aldýysan bende alayým ciddiyim 10 gün zor dayanýyor, yanmasýn diye 2000 rpm'de çekiyorum :D vtec açtýrýnca bumm

skunk11
23-05-2016, 09:10
Bizim coiller çürük sanýrým bu durumda :D Nereden aldýysan bende alayým ciddiyim 10 gün zor dayanýyor, yanmasýn diye 2000 rpm'de çekiyorum :D vtec açtýrýnca bumm

Valla kötüymüþ o ya :D 10 gün ne öyle, ben 30W'da kullanýyorum gün içerisinde az içtiðim zaman akþamlarý bazen 38 40 takýlýyorum bir iki saat.
Coilleri almanyadan getirtiyorum ben, en son 10 tane 5li paketten getirttim(arkadaþýma aldýrýp kargolatýyorum).

Aps
23-05-2016, 09:39

Teþekkürler abi, cevapladým :)

Ciðer çekimli 35-40 gün çok iyi bir süre gibi duruyor, ben 4.günde emekliye ayýrdým :D

XoR
23-05-2016, 09:44
Valla kötüymüþ o ya :D 10 gün ne öyle, ben 30W'da kullanýyorum gün içerisinde az içtiðim zaman akþamlarý bazen 38 40 takýlýyorum bir iki saat.
Coilleri almanyadan getirtiyorum ben, en son 10 tane 5li paketten getirttim(arkadaþýma aldýrýp kargolatýyorum).

5'li paket satarsan alabilirim hemen. 35-40 gün gider ama ancak sigaradan bir fýrt alýr gibi günde 1 defa içersen gider bence.

Onlarca konu okudum coil hakkýnda 35-40 gün gidenini görmedim. Müsaitsen 1 tanede yollayabilirsin bana ücreti karþýlýðýnda sadece denemek istiyoruým.

skunk11
23-05-2016, 09:53
5'li paket satarsan alabilirim hemen. 35-40 gün gider ama ancak sigaradan bir fýrt alýr gibi günde 1 defa içersen gider bence.

Onlarca konu okudum coil hakkýnda 35-40 gün gidenini görmedim. Müsaitsen 1 tanede yollayabilirsin bana ücreti karþýlýðýnda sadece denemek istiyoruým.

özel mesaj attým abi

R-13239
23-05-2016, 09:55
Ben de yaklaþýk 2 ay kadar önce Joyetech eVic-VTC Mini satýn aldým.

Atomizeri Cubis diye bir model, damlatma, dökülme yapmýyor.

Baþta nikotinsiz likitlerle baþladým ancak sonra sigara ihtiyacýmý gidermediði için One Hit Wonder markasýnýn 3mg'lýk likitlerine geçtim.

Þu anda Policeman ve Rocketman kullanýyorum gayet memnunum.

Bir adet atomizer de nikotinsiz likit için satýn aldým, deðiþtirip deðiþtirip içiyorum.

One Hit Wonder likitlerini tavsiye ederim, instagram'dan @ilksigaran hesabýndan satýn alýyorum ben.

XoR
23-05-2016, 09:58
Ben de yaklaþýk 2 ay kadar önce Joyetech eVic-VTC Mini satýn aldým.

Atomizeri Cubis diye bir model, damlatma, dökülme yapmýyor.

Baþta nikotinsiz likitlerle baþladým ancak sonra sigara ihtiyacýmý gidermediði için One Hit Wonder markasýnýn 3mg'lýk likitlerine geçtim.

Þu anda Policeman ve Rocketman kullanýyorum gayet memnunum.

Bir adet atomizer de nikotinsiz likit için satýn aldým, deðiþtirip deðiþtirip içiyorum.

One Hit Wonder likitlerini tavsiye ederim, instagram'dan @ilksigaran hesabýndan satýn alýyorum ben.

esigara.us'de 180ml için 245 lira 20ml için 45 lira istyiyorlar. Baktým IG hesabýna ama fiyat yazmýyorlar. Sen ne kadara alýyorsun

ynsemr
23-05-2016, 10:34
Daha düþük oranda likit tercih etmelisin bence. Bende 0,8 Camel içiyordum 0,6 mg aldým aðýr geldi 0mg ile seyreltip içiyorum :)

Abi ben þimdi nerden hangi likiti alayým?
Tecrübelerine dayanarak bir link istiyorum bana uyacak þekilde oranlý birþey.
Dipsiz kuyu bu iþ oku oku beynim yandý

XoR
23-05-2016, 10:47
Abi ben þimdi nerden hangi likiti alayým?
Tecrübelerine dayanarak bir link istiyorum bana uyacak þekilde oranlý birþey.
Dipsiz kuyu bu iþ oku oku beynim yandý

Herkese tavsiye ettiðimi edeyim o zaman genelde beðenilen bir aroma çünkü :) 0,6 mg nikotinlisi var en düþük.

Joyetech RY4 (http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech/joyetech-e-likit-ry4.html)

Türkiyede insanlar nikotin manyaðý olduðu 0,3'lük bulmak biraz zor.

enesy
23-05-2016, 11:39
Abi Þimdi e - go one alma istiyorum ama fasttech te kit olarak mevcut.

Batarya olmayan model mi almalýyým gümrüðe takýlmasýn diye.

Birde bu likitler baya ciddi paralar one hit wonder lar.

20 ml likit tahmini ne kadar gidiyor.

Fastech te 65 euro 220 Tl kabaca. Tr de buharistan da da ayný para. Burdan mý almalý 2200 MH bataryalý olaný.

XoR
23-05-2016, 11:44
Abi Þimdi e - go one alma istiyorum ama fasttech te kit olarak mevcut.

Batarya olmayan model mi almalýyým gümrüðe takýlmasýn diye.

Birde bu likitler baya ciddi paralar one hit wonder lar.

20 ml likit tahmini ne kadar gidiyor.

Fastech te 65 euro 220 Tl kabaca. Tr de buharistan da da ayný para. Burdan mý almalý 2200 MH bataryalý olaný.

eGO oNE lar dahili bataryalý olduðu için buradan almalýsýn Fast Tech üzerinden gelmez.

Likit 10 lirayada var 200 lirayada. Çok karýþýk dünya :) Ben günde 2-3 ml içiyorum yani 20 ml ortalama 10-13 gün arasý gider. Deneme amaçlý ufak ml olarak al bence likitleri baþta.

Aromaný bulana kadar biraz uðraþtýrýr. Heisenberg banana cream ve cookies star fiyat performan olarak süper bence

Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=711)

Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=708)

Magic Coffee'de güzel diyorlar ama nikotin oraný çok fazla

Buharistan Online Sat (http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=851)

ErkanCanS
23-05-2016, 12:45
Bizim alet yalan oldu galiba , fasttechten siparislerin gelme suresi nedir acaba :)

ynsemr
23-05-2016, 12:49
bende fasttech ten ego one sipariþ ettim gelmiyor mu :(

Aps
23-05-2016, 12:54
bende fasttech ten ego one sipariþ ettim gelmiyor mu :(

Bizim alet yalan oldu galiba , fasttechten siparislerin gelme suresi nedir acaba :)

fasttech de benim sipariþim shipping gözüküyor ama gümrükten geçer mi bilemedim :D bende de starter kit + coiller var

ynsemr
23-05-2016, 12:57
fasttech de benim sipariþim shipping gözüküyor ama gümrükten geçer mi bilemedim :D bende de starter kit + coiller var

bende ayný þekil sipariþ ettim,uçaða almayabilirler batarya olduðu için yurtdýþý taþýmacýlýk yaptýðým halde bile bile oldu ama þans iþi bakalým :)

Gümrüðe gelirse bir þekil yaparýz artýk

mmustu
23-05-2016, 13:16
24 nisan gibi ego one sipariþ etmiþtim 20 mayýsta ukime geldi tabi acemilikten standart kargoyu seçtim 1 ay oldu :)
bakalým ukim ipnelik yapacak mý

ynsemr
23-05-2016, 13:26
Valla abi dhl global yoktu NLpost vardý bende Singapur ptt sini seçtim.Ülkeye geliyor demekki sorun yok ozaman,geç olmasý sorun deðil ramazan geliyor zaten :)

gurkanerkan
23-05-2016, 14:06
Cihaz 20 sinde ukime geldi heyecanlý bekleyiþ sürüyor.

Day Walker
23-05-2016, 14:19
Dolandırıcılıkta son nokta! (http://www.hurriyet.com.tr/dolandiricilikta-son-nokta-40107823)

baþýna gelen var mý?

skunk11
23-05-2016, 14:35
Dolandırıcılıkta son nokta! (http://www.hurriyet.com.tr/dolandiricilikta-son-nokta-40107823)

baþýna gelen var mý?

50 liraya zaten alýnabilecek bir cihaz olduðunu sanmýyorum..

Olsa olsa sticklerden alýnýr ki onlar da hiç yoktan 80 100 lira var.

Kapýda ödemeli sistemler çok sýkýntý, parasýný ödemeden ve teslim kaðýdýný imzalatmadan açtýrmýyorlardý kargoyu, yasa çýkýyordu filan..

enesy
23-05-2016, 14:47
Gidip elle tutarak görerek alabileceðimiz bir maðaza varmýdýr Joyetech e go AIO ve ego One karþýlaþtýrmak ve satýn almak için.

Xor abi sayende baya yol kat ettim sabahtan beri.

4 tane falan alacaðým güvenilir bir satýcýdan.

Buharistan sadece online satýþ sanýrým. Maðazasý vs var ise gidip kurcalayýp almak en mantýklýsý.

mmustu
23-05-2016, 14:51
enes joyotech in yeri perpada babacým korayda gidip oradan aldý.

enesy
23-05-2016, 14:57
enes joyotech in yeri perpada babacým korayda gidip oradan aldý.

Muþtu abi cevap yazdý ise gerisi teferruat :) Ne güzel seni görmek abi :)

Perpa ya gider alýrým abi o zaman :)

XoR
23-05-2016, 15:18
Muþtu abi cevap yazdý ise gerisi teferruat :) Ne güzel seni görmek abi :)

Perpa ya gider alýrým abi o zaman :)

Perpada bana geçirdiler 250 den :) sitelerden almanýzý tavsiye ederim. Maðaza yok maalesef gidip alýnabilecek

enesy
23-05-2016, 15:20
Perpada bana geçirdiler 250 den :) sitelerden almanýzý tavsiye ederim. Maðaza yok maalesef gidip alýnabilecek

Muþtu abiden sonra bi google ladým satýþ fiyatýna baktým maðazada. Fena üflüyorlar hakkaten en kötü 40 lira fark var buharistan ile arasýnda.

Perpa da kurcalar buharistandan alýrým o zaman , pislik müþteriyim yapýcak bir þey yok :)

XoR
23-05-2016, 15:20
Aio modelinde sadece ýþýk var buharý çekerken :)

Kangertech topbox da var bende ama Ego One ile içerken daha çok keyif alýyorum :)

skunk11
23-05-2016, 15:24
Aio modelinde sadece ýþýk var buharý çekerken :)

Kangertech topbox da var bende ama Ego One ile içerken daha çok keyif alýyorum :)

Bende hala SUBOX alacaðým ama nebox neyine yetmiyor diye kendimi stopluyorum :D

ynsemr
26-05-2016, 08:20
Benim sipariþ bilgilerinde Restocking diyor. ETA 5/30/16 diyor.Ukimde gözüken ürünlerde direk geri gönderiliyor diye okudum biryerde.Gelince takýlýrmý acaba diye de bir korku oluþtu içimde.

FastTech ships products and orders based on their factory's manufacturing and quality test schedules.

As soon as an order is placed, a scheduled ship date appears in your order. This shipping date matches FastTech's advertised stock status displayed on product pages at the time the order is placed. FastTech strives to ship all orders on or before this date.

Statistically, over 90% of all orders are shipped prior to the scheduled ship date.

Occasionally items may be unavailable to ship on the scheduled ship date. This is typically due to factories not meeting their production commitments. When this occurs, FastTech shows a restocking badge besides the affected product.

Restocking products typically take an extra 1 to 5 days to ship. The exact duration however, depends on the factory and the product itself. Please contact support and we'll be able to provide you with information specific to your order.

When all other items in your orders are ready, FastTech automatically moves restocking items into a separate shipment for you (i.e. split shipment), so that you can quickly receive your order. The automatic split shipment process takes place every night Hong Kong Time, on business days.

If you're still concerned, the following options are available for you to take:
Cancel the restocking item from within your FastTech account and get a refund.
Contact support and a staff will investigate, explain the situation, and offer you an ETA whenever possible.

Böyle bir açýklama mevcut,sizce bekleyim mi ?

XoR
26-05-2016, 09:08
Bende aksesuar çanta aðýzlýk vs sipariþime anahtarlýk eklemiþtim. Hepsi stock'du anahtarlýk 25 Mayýs gelecek diyordu. Bu sabah baktým Restocking'e düþmüþ. 29 mayýs'a tekrar sotða giriþ tarihi verilmiþ bu sebeple bekleyeceðim.

Sende böyle bir tarih ibaresi varmý restocking yanýnda ?

ynsemr
26-05-2016, 09:23
Koray abi merhaba günaydýn,

ETA 30/5/2016 yaziyor þuan.Ýlk siparisi verdigimde ayin 23 unde 25 i tahmini yaziyordu.

Bide suan gumrukte fasttech mimlenmis diyorlar.gorur gormez aciyorlarmis paketi.ben ego one ve 5 li clr coil siparis ettim.

XoR
26-05-2016, 09:32
Koray abi merhaba günaydýn,

ETA 30/5/2016 yaziyor þuan.Ýlk siparisi verdigimde ayin 23 unde 25 i tahmini yaziyordu.

Bide suan gumrukte fasttech mimlenmis diyorlar.gorur gormez aciyorlarmis paketi.ben ego one ve 5 li clr coil siparis ettim.

Gelen paketin üzerine Fasttech yazmýyor ki böyle bir durum olsun. Bende okudum bahsettiðin þeyi ama infial yaratýlýyor diye düþünüyorum, yerli sitelere vs yönlendirmek için. Yerli sitelerde 5 tanesi 15 lira olan coili 69 liraya çakýyorlar malesef.

Dahili pil olan ürünler gelmiyor benim bildiðim kimse taþýmýyor bunlarý patlama riski sebebiyle.

Ayný þeyler yazýyormuþ, bekle derin en kötü 30 Mayýs'da iptal edersin 24 saatte iade ödemesi yapýyorlar zaten

R-13239
26-05-2016, 09:33
Koray Abi, ben instagram hesabýndan 20ml'leri 50TL'ye alýyorum 2þer 3er alýp kapýda ödemeli göndertiyorum.

XoR
26-05-2016, 09:42
Koray Abi, ben instagram hesabýndan 20ml'leri 50TL'ye alýyorum 2þer 3er alýp kapýda ödemeli göndertiyorum.

esigarada 180 ml olaný 245 liradan satýyorlar. Full kit 15ml biberonlarla birlikte falan bilgin olsun. Çok beðendiðin varsa toplu almak daha ekonomik oluyor.

100 ml Cookies star aldým 90 liraya

ynsemr
26-05-2016, 10:27
Abi verdiðin bilgiler için çok teþekkür ederim,

Dediðin gibi beklicem bakýcam duruma göre.Ýade iþlemlerinde de umuyorum ki öyle birþey olmaz senden yardým isteyebilirim :)

Þimdi benim aldýðým cihazda(Ego One) bataryasý kendisiyle beraber ya bunun gelmesinde bir sorun oluyor mu? Gerçi Muþtu abininki gelmiþ sanýrým ülkeye.

XoR
26-05-2016, 10:29
Abi verdiðin bilgiler için çok teþekkür ederim,

Dediðin gibi beklicem bakýcam duruma göre.Ýade iþlemlerinde de umuyorum ki öyle birþey olmaz senden yardým isteyebilirim :)

Þimdi benim aldýðým cihazda(Ego One) bataryasý kendisiyle beraber ya bunun gelmesinde bir sorun oluyor mu? Gerçi Muþtu abininki gelmiþ sanýrým ülkeye.

Seçtiðin kargo firmasýna baðlý. Arkadaþým NL postasý ile istedi NL kabul etmedi iade geldi

mmustu
26-05-2016, 10:38
hay amk 3 gündür bir deðiþiklik yok

2016-05-23 16:27
ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, Zimmet Alýndý

2016-05-20 09:39
ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Geldi

2016-05-20 09:29
ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Alýcý Merkez Torbayý Açtý

2016-05-20 07:17
ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerinden Çýktý, PTT Ýþyerine Sevk Edildi

2016-05-19 10:31
ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Yurtdýþý Kabul Geliþ Kaydý Yapýldý

ynsemr
26-05-2016, 10:59
Singapur sectim ben.bakalim insallah gelir :) beklemek insanin psikolojisini bozuyor :)

XoR
26-05-2016, 11:14
hay amk 3 gündür bir deðiþiklik yok

2016-05-23 16:27

2016-05-20 09:39

2016-05-20 09:29
ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Alýcý Merkez Torbayý Açtý

2016-05-20 07:17
ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerinden Çýktý, PTT Ýþyerine Sevk Edildi

2016-05-19 10:31
ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Yurtdýþý Kabul Geliþ Kaydý Yapýldý

Baþakþehirden baþka ilçe ismi çýkana kadar bekle çýkmazsa 100 mt ileride saðda Tekel var 8 lira Camel :D

mmustu
26-05-2016, 11:32
vay amk hacý ukime gitsek direk alamazmýyýz.

XoR
26-05-2016, 11:36
vay amk hacý ukime gitsek direk alamazmýyýz.

Yakýnsan git bi zorla hacý. Bizim misafirin oðluna aldýðý oyuncak takýlmýþtý gümrüðe. Gidip rica minnet + 20 € ile çözmüþtü :D

ynsemr
26-05-2016, 12:21
Valla sanýrým Muþtu abinin malzemeye el koymuþlar.Saðda solda okudum öyle yazýyorlar inþ bir sorun çýkmaz bende ikilemde kalýyorum ne yapsam bilemedim.

Fasttech mimlendi yazmýþ herkes alternatif bir siteden getirtsek bir yararý olur mu acaba?

Wholesale Original Joyetech eGo ONE CT 25W E-Cig 2200mAh 2.5ML Tank XL Version Starter Kit (SILVER) | Everbuying (http://www.everbuying.net/product1106204.html)

XoR
26-05-2016, 12:48
Valla sanýrým Muþtu abinin malzemeye el koymuþlar.Saðda solda okudum öyle yazýyorlar inþ bir sorun çýkmaz bende ikilemde kalýyorum ne yapsam bilemedim.

Fasttech mimlendi yazmýþ herkes alternatif bir siteden getirtsek bir yararý olur mu acaba?

Wholesale Original Joyetech eGo ONE CT 25W E-Cig 2200mAh 2.5ML Tank XL Version Starter Kit (SILVER) | Everbuying (http://www.everbuying.net/product1106204.html)

gearbest ve Sourcemore üzerinden bakabilirsindaha güvenilirler.

Ama içinde dahili pil olan ürün her daim sýkýntý.

Ben pilsiz kangertech aldým tereyaðý gibi geldi fasttech'den

ErkanCanS
26-05-2016, 13:32
gearbest ve Sourcemore üzerinden bakabilirsindaha güvenilirler.

Ama içinde dahili pil olan ürün her daim sýkýntý.

Ben pilsiz kangertech aldým tereyaðý gibi geldi fasttech'den

Aldigin urunun aynisini siparis verdim 5 mayista ne durumda hic bir fikrim yok abicim :) Ptt kargo sorgulamadan baska yerden bakiyorsunuz acaba :)0

gurkanerkan
26-05-2016, 14:20
Böyle bir hayal kýrýklýðý yaþamadým ben. Bu saatten sonra yapabilecek bir þey yok sanýrým ?

http://i.hizliresim.com/z4mE3g.png (http://hizliresim.com/z4mE3g)

ynsemr
26-05-2016, 14:30
Gürkan sen hangi kiti almýþtýn? Büyük ihtimal bizimde baþýmýza gelecek olan bu.
Birkaç yer okudum þu sýralar kesin takýlýr iptal edin sipariþi diyorlar çok kararsýz kaldým.
Bekleyip þansýmý denemeye deðer mi bilemiyorum.Yurtiçindeki yüksek fiyatlardan almak istemiyorum.

gurkanerkan
26-05-2016, 14:32
Ýnnokin Coolfire 4, tank ve 5 tane yedek coil sipariþi verdim. Hepsini geri gönderiyorlar.

mmustu
26-05-2016, 16:29
onlarýn anasýný avradýný .... benimki de geri gidiyor.

ynsemr
26-05-2016, 16:42
abi ben sipariþi iptal ettim(cihaz).Ýade iþlemi yaptým kredi kartý olarak inþ sorun çýkmaz.
Coilleri iptal etmedim gelirse gelsin bakalým gelmezse de yapacak birþey yok.
Cihazý sourcemore sitesinden tekrar sipariþ ettim hýzlý gönderim yaptýklarýný okudum.
Fasttechten fiyat olarak daha ucuz.
Bir bak derim. Ego One v2 mega sipariþ ettim.
Esigaraus forumunda bu sitenin yetkilisi var sanýrým sorulanlarý cevaplýyor.

fore
26-05-2016, 17:03
Benimki de patladý amk.

O kadar beklediðime yanarým.

2016-05-26 14:03 ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Sevk Edildi
2016-05-26 11:21 ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, ÝADE-Ýthali Yasak
2016-05-26 11:21 ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, Gümrükten Çýktý
2016-05-26 11:19 ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerinde Bekliyor
2016-05-20 09:35 ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Geldi
2016-05-20 09:29 ÝSTANBUL(AVR), ÝSTANBUL UKÝM/ÝSTANBUL UKÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Alýcý Merkez Torbayý Açtý
2016-05-20 07:17 ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerinden Çýktý, PTT Ýþyerine Sevk Edildi
2016-05-19 07:38 ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Yurtdýþý Kabul Geliþ Kaydý Yapýldý
2016-05-19 07:38 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-05-17 09:07 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-05-12 23:15 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
2016-05-10 11:31 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

dachosen
26-05-2016, 18:48
Sipariþler sadece mod yada sadece tank olarak gelse sanýrým daha rahat geçer?

[RaCeR]
26-05-2016, 20:40
Sony vtc5 2600mAh 20A ile 30A arasindaki fark nedir?

XoR
27-05-2016, 07:10
Sipariþleri Ýade edilen arkadaþlara geçmiþ olsun :(

Popülerliði artýnca sektörün hemen müdahale geldi diye düþünüyorum. Çok uzak deðil 1 ay öncesine kadar her þey patýr kütür geliyordu ama sanýrým Gümrükde personele hýzlý bir eðitim verildi ve bu parçalarýn, tanklarýn, likitlerin, coillerin ne olduðu anlatýldý.

XoR
27-05-2016, 07:16
Aldigin urunun aynisini siparis verdim 5 mayista ne durumda hic bir fikrim yok abicim :) Ptt kargo sorgulamadan baska yerden bakiyorsunuz acaba :)0

ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK (http://www.17track.net) veya edevlet'de sorgulama bölümü var kardeþim oradan bakabilirsin.

Son parti 20 coil, bol bol tel ve pamuk söylemiþtim patlamazsa bugün daðýtýma çýkýyor.

http://i.hizliresim.com/4lLG2p.jpg

Aps
27-05-2016, 10:40
coil-tel-pamuk söylemiþtim inþallah patlamayýz :|

XoR
27-05-2016, 10:55
coil-tel-pamuk söylemiþtim inþallah patlamayýz :|

Lehim teli ve Lux pamuk'la içeriz napalým :D

http://cdn.storehippo.com/s/53c3bc5a4fb4c0c7544c8da7/ms.products/55a546fe274cf9835e9a2fad/images/55a546fe274cf9835e9a2fae/55a546b5a7308ed05b3fda4d/55a546b5a7308ed05b3fda4d-480x480.jpg

urukain
27-05-2016, 11:10
sipariþim 24 mayýsta türkiyeye girmiþ görünüyor ama ondan sonra hiç bir hareket yok patlamýþ mýdýr acaba ?? (ijust2 ile 5li coil paketi vardý )

XoR
27-05-2016, 11:12
sipariþim 24 mayýsta türkiyeye girmiþ görünüyor ama ondan sonra hiç bir hareket yok patlamýþ mýdýr acaba ?? (ijust2 ile 5li coil paketi vardý )

Olumsuz konuþmak istemiyorum ama normalde ertesi gün daðýtýma çýktý yazýsý görünürdü ekranda.

Aps
27-05-2016, 11:20
Lehim teli ve Lux pamuk'la içeriz napalým :D

oo lehim teli ve lux pamuk mu alýrým bi dal :D

XoR
27-05-2016, 11:32
oo lehim teli ve lux pamuk mu alýrým bi dal :D

Tel ve pamuk ucuz zaten :) sarýlabilir coil varsa problem yok.

Ama bir süre sonra atomizer gerekecek tank kýrýlacak vs bu iþ sýkýntý olacak belli oldu.

Tüm vücudumu nikotin bandý ile kaplayýp gümrüðün önünde protesto baþlatýcam :hehe:

Aps
27-05-2016, 12:31
Tel ve pamuk ucuz zaten :) sarýlabilir coil varsa problem yok.

Ama bir süre sonra atomizer gerekecek tank kýrýlacak vs bu iþ sýkýntý olacak belli oldu.

Tüm vücudumu nikotin bandý ile kaplayýp gümrüðün önünde protesto baþlatýcam :hehe:

Kapýsýna çiðnenmiþ nikotin sakýzlarý yapýþtýralým :D

mmustu
27-05-2016, 16:44
Arkadaþlar,

Kargolar gümrükte takýlýnca bir araþtýrmaya girdim. JOYETECH marka cihaz alacak arkadaþlara özellikle paylaþmak istedim.

Bir çok siteye baktýðýmda en uygun fiyat bu sitede buldum. Sýkýntý olmasýn diye telefon açtým. Yetkilisi Ahmet bey çýktý inanýlmaz efendi kibar bir insan çok ilgilendi. Ödemeyi paypal ile yapýyoruz yine yurtdýþýndan geliyor ürün ama çinden deðil teslim süresi 4-6 gün. Türkiyede ego one mini 240-260 TL lere satýlýrken burada 180 liralarda.

Ahmet bey bana ego one mini alacaðýma kesinlikle ego one 1100 mah almamý önerdi ve fiyatý 41 Euro 130 lira :)

sizde bir inceleyin hatta arayýn derim.

mmustu
27-05-2016, 16:45
Joyetech eGo One (http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html)

XoR
27-05-2016, 18:26
Arkadaþlar,

Kargolar gümrükte takýlýnca bir araþtýrmaya girdim. JOYETECH marka cihaz alacak arkadaþlara özellikle paylaþmak istedim.

Bir çok siteye baktýðýmda en uygun fiyat bu sitede buldum. Sýkýntý olmasýn diye telefon açtým. Yetkilisi Ahmet bey çýktý inanýlmaz efendi kibar bir insan çok ilgilendi. Ödemeyi paypal ile yapýyoruz yine yurtdýþýndan geliyor ürün ama çinden deðil teslim süresi 4-6 gün. Türkiyede ego one mini 240-260 TL lere satýlýrken burada 180 liralarda.

Ahmet bey bana ego one mini alacaðýma kesinlikle ego one 1100 mah almamý önerdi ve fiyatý 41 Euro 130 lira :)

sizde bir inceleyin hatta arayýn derim.

Mini 2 cm kýsa bide çapý biraz daha dar. Onunda dýþýnda bi numarasý yok moruk :) þimdiki aklým ve bilgilerim olsa 2200 mah normal versiyonu alýrdým.

Minide likit tanký 1.8 olduðundan çabuk bitiyor sök tak doldur derdi oluyor. Þarj konusunda boyutuna göre iyi 2 gün gidiyor bana artýk insan gibi dumanladýðým için :D

Day Walker
28-05-2016, 09:36
Oha adamlar silikon kilif bile yapmislar bunun icin :hehe:

XoR
28-05-2016, 09:44
Oha adamlar silikon kilif bile yapmislar bunun icin :hehe:

Hacý senin telefonundan fazla kýlýf çeþidi var :D

Day Walker
28-05-2016, 18:24
Hacý senin telefonundan fazla kýlýf çeþidi var :D

Haci boyle daha pahali oldu sizin icin :)

Ben 1 aydan fazladir icmiyorum ;) her gun 10 lira kaynana aliyo benden biriktiriyo :D

XoR
29-05-2016, 06:44
Haci boyle daha pahali oldu sizin icin :)

Ben 1 aydan fazladir icmiyorum ;) her gun 10 lira kaynana aliyo benden biriktiriyo :D

Hacý 2 Usd kýlýf dediðin :D Tam set aksesuar aldým Taþýma el çantasý 2 kýlýf 2 yedek cam aðýzlýk toplam 10 Usd kargo dahil :)

Birkan61
29-05-2016, 15:20
joyetech ego a10 kullanýyorum 1 haftadýr, günde 1 paket sigara içen adamým normalde.

cihaz 200 lira piyasadan zerre haberim yok telefon aksesuar iþi yapan komþum getirdi kendide bundan içiyor :)

þarjý doldurduðumda dolu dolu 2 gün gitti ama kaç miliampermidir nedir onu bilmiyorum :D

valla baya baya memnunum hem daha keyifli hemde maliyetimi oldukça düþürdü

1 haftayi geçti 40 liralýk sývý tüpümün yarýsý doluyor cihazdada sývý full dolu sayýlýr þuan :)

ürün bu tam olarak

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0792/1843/products/vape-kits-joyetech-aio-starter-kit-5_1024x1024.jpg?v=1460146412

asscutter
29-05-2016, 17:41
elden likit alabileceðim yerler varmý dogubanka güvenemiyorum yada kaliteli likit satan bildiðiniz biyer? yoksa evyapa geçicem :)

XoR
30-05-2016, 06:49
elden likit alabileceðim yerler varmý dogubanka güvenemiyorum yada kaliteli likit satan bildiðiniz biyer? yoksa evyapa geçicem :)

Elden likit satmaya cesaret eden kimse yok. Malesef ülkemizde esigara yasal olamadý bir türlü :) Demleme süreleri vs konusunda eminsen evyap en güzeli

Day Walker
30-05-2016, 07:00
Hacý 2 Usd kýlýf dediðin :D Tam set aksesuar aldým Taþýma el çantasý 2 kýlýf 2 yedek cam aðýzlýk toplam 10 Usd kargo dahil :)

cihaz ne kadara geldi her þeyiyle bide þý likit ne kadar ?

mmustu
30-05-2016, 07:20
kanku buradaki amaç sigaraya verdiðin paradan tasarruf etmek deðil daha ziyade, daha zararsýz bir þey tüketmek :)

yurtdýþý patladý cihazý buradan almak istesen modeline göre 150-250 arasý likit iþi de karýþýk o da 15-150 arasý hahaha

XoR
30-05-2016, 07:25
cihaz ne kadara geldi her þeyiyle bide þý likit ne kadar ?

Moruk Cihaz 150-200 arasýna alabilirsin modeline vs göre.

Benim aldýðým 47 usd Kangertech. Ýçilebilir kalitede likitler 40-50 lira arasý 30 ml yaklaþýk 20 gün gider.

Likit 10 lirayada var 200 lirayada. Yani Ankara viskiside içebilirsin 62 Gun Royal Salute'da :)

https://img.thewhiskyexchange.com/540/blend_roy31.jpg

http://www.antikan.com/uploads/thumb_1827_2.jpg

ynsemr
30-05-2016, 10:07
Baya okudum izledim bu iþin sonu yok gibi,

Cihaz hadi neyse bir þekilde alýnýyor da þu likit iþi dipsiz kuyu.

Ne alýyým ne yapayým bilemedim.Beðendiðimi bulana kadar çok para harcýyacaðým gibi geliyor :)

gurkanerkan
30-05-2016, 10:32
En son cihazýmýn gümrükten dönmesinden sonra kanger topbox mini sipariþi geçtim az önce. Bu gümrük olayý çok kiþinin canýný sýkacak gibi.

Draniela
30-05-2016, 10:42
Benim de baþlayasým var ama sanki sakata gelecekmiþim gibi hissediyorum nedense :D Sigara daha saðlýklýymýþ gibi geliyor :D

Bu arada bir kaç kere çektim elektronik zamazingoyu öksürmemek için zor tuttum.

Not: Bunu alýnca nargile içer gibi keþ gibi bütün gün tüttüre tüttüre gezmeyelim sonra ? :D

XoR
30-05-2016, 10:58
Benim de baþlayasým var ama sanki sakata gelecekmiþim gibi hissediyorum nedense :D Sigara daha saðlýklýymýþ gibi geliyor :D

Bu arada bir kaç kere çektim elektronik zamazingoyu öksürmemek için zor tuttum.

Not: Bunu alýnca nargile içer gibi keþ gibi bütün gün tüttüre tüttüre gezmeyelim sonra ? :D

Baþta hevesle insan çok dumanlýyor ama sonrasýnda unutuyorsun 7 ml tanký 1 haftada bitiremez oldum ben mesela :) Baþladýðýmda günde 2 ml içiyordum en az

Aps
30-05-2016, 11:02
Baþta hevesle insan çok dumanlýyor ama sonrasýnda unutuyorsun 7 ml tanký 1 haftada bitiremez oldum ben mesela :) Baþladýðýmda günde 2 ml içiyordum en az

o 0.5 lik coil yüzünden Xor Reyiz :D

XoR
30-05-2016, 11:07
o 0.5 lik coil yüzünden Xor Reyiz :D

Cihazdan cihaza çok fark ediyor :) Kangertech'de 0.5 kullanýyorum 2 haftadýr týk yok maþallah :) Likitimin zýkkým aromasýný koydum ego'ya sýfýr coil taktým ilk dumanda pert oldu :)

[RaCeR]
30-05-2016, 11:13
;8122958']Sony vtc5 2600mAh 20A ile 30A arasindaki fark nedir?

sorumu bir daha tekrar edeyim

Day Walker
30-05-2016, 11:28
kanku buradaki amaç sigaraya verdiðin paradan tasarruf etmek deðil daha ziyade, daha zararsýz bir þey tüketmek :)

yurtdýþý patladý cihazý buradan almak istesen modeline göre 150-250 arasý likit iþi de karýþýk o da 15-150 arasý hahaha

yaz geldi moruk haftada 70 liraya yazlýkta her hafta ilave kaburga yerim :hehe:

Moruk Cihaz 150-200 arasýna alabilirsin modeline vs göre.

Benim aldýðým 47 usd Kangertech. Ýçilebilir kalitede likitler 40-50 lira arasý 30 ml yaklaþýk 20 gün gider.

Likit 10 lirayada var 200 lirayada. Yani Ankara viskiside içebilirsin 62 Gun Royal Salute'da :)

https://img.thewhiskyexchange.com/540/blend_roy31.jpg

http://www.antikan.com/uploads/thumb_1827_2.jpg

moruk bu nargile gibi biþey oluyo o zaman direk cigere yapýþýyo zehir.

zehirsiz iç sen.

XoR
30-05-2016, 11:38
;8124826']sorumu bir daha tekrar edeyim

Amper farký var sadece

Vtc5 aþýrý pahalý ve gereksiz. Ben forumdan Uður'un tavsiye ile LG HE2 IMR 18650 pil aldým 2 adet aþaðýdaki linkten. Þarj cihazýný 25 lira olandan diðeri ekranlý mekranlý ama gereksiz sonuçta ayný iþi görüyor ikiside. Pillerden aþýrý memnunum 3-4 gün çok çok rahat gidiyor þarjlarý.

ORJİNAL▬SONY VTC5, VTC4▬LG HG2, HB2, HE2, HE4►ŞARJ ALETİ ▬ XTAR VC2 PLUS ▬ XTAR MC1 | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/resources/orj%C4%B0nal%E2%96%ACsony-vtc5-vtc4%E2%96%AClg-hg2-hb2-he2-he4%E2%96%BA%C5%9Earj-alet%C4%B0-%E2%96%AC-xtar-vc2-plus-%E2%96%AC-xtar-mc1.1634/#post-375579)

XoR
30-05-2016, 11:40
yaz geldi moruk haftada 70 liraya yazlýkta her hafta ilave kaburga yerim :hehe:

moruk bu nargile gibi biþey oluyo o zaman direk cigere yapýþýyo zehir.

zehirsiz iç sen.

Lan 20 sene sigara içtin yapýþmadý da bunu yapýþacak :D

Draniela
30-05-2016, 12:02

Su toplama muhabbeti var ya hep söylenen ondan çekincem vardý açýkçasý

XoR
30-05-2016, 12:12
Su toplama muhabbeti var ya hep söylenen ondan çekincem vardý açýkçasý

Elektronik sigaralar mucize mi yoksa tehlike mi? - BBC Turkce - Haberler (http://www.bbc.com/turkce/haberler/2013/02/130211_electronic_cigarettes.shtml)

[RaCeR]
30-05-2016, 12:30
bizim mallar baþakþehir de heyecanlý bekleyiþ devam ediyor acaba gelecek mi :D

mmustu
30-05-2016, 12:36
kötü haber vermeyeyim ama zor geçen hafta bende dahil bir çok kiþininki geri gitti

Day Walker
30-05-2016, 12:37
Lan 20 sene sigara içtin yapýþmadý da bunu yapýþacak :D

bana yabýþan biþey yok :hehe:

XoR
30-05-2016, 12:47
;8124885']bizim mallar baþakþehir de heyecanlý bekleyiþ devam ediyor acaba gelecek mi :D

Halimize bak eskiden turbo, enjektör, yakýt rayý gümrükden geçecek mi diye dualar ederdik. Onlar geçmez oldu sigaraya düþtük :hehe:

[RaCeR]
30-05-2016, 12:51
sipariþ edilen yer ve ya sipariþ edilen ürün fark ediyor mu acaba? Bu gümrük olayý ile ilgili iþimiz þansa kaldý.

XoR
30-05-2016, 12:54
;8124900']sipariþ edilen yer ve ya sipariþ edilen ürün fark ediyor mu acaba? Bu gümrük olayý ile ilgili iþimiz þansa kaldý.

Senin sipariþ dahili pilli mi ?

[RaCeR]
30-05-2016, 12:55
pil yok bende pili buradan alýcaz

XoR
30-05-2016, 13:00
;8124904']pil yok bende pili buradan alýcaz

Sýkýntýsýz geçmesi lazým normal þartlarda ama mesajýnýn altýna Mustu'nun mesajý denk gelmiþ o yüzden yorum yapmak istemiyorum :hehe:

[RaCeR]
30-05-2016, 13:08
Sýkýntýsýz geçmesi lazým normal þartlarda ama mesajýnýn altýna Mustu'nun mesajý denk gelmiþ o yüzden yorum yapmak istemiyorum :hehe:

ahahahaha :hehe::hehe::hehe:

CTG
30-05-2016, 13:28
https://101vape.com/3716-thickbox_default/ego-aio-starter-kit-by-joyetech.jpg

bunu aldým þimdi likit en güvenli en ucuz en güzel nerden alýyoruz :)
böyle aromalý kokusu güzel sigaradan sonra kesecek ne önerirsiniz desem?
muhtemelen önceki sayfalara bak diyeceksiniz gerçi :)

ErkanCanS
30-05-2016, 13:30
5 mayista siparis verdim hala ses seda yok :)

V3li4ht
30-05-2016, 16:01
5/12/2016 tarihinde verdiðim sipariþ bugün ukimde zimmet edildi bakalým bundan sonraki seyir ne olacak

V3li4ht
30-05-2016, 16:20
2016-05-30 16:52

2016-05-30 09:11

2016-05-30 09:00

2016-05-30 08:49

2016-05-28 12:05

ÝSTANBUL(AVR), ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM, BAÞAKÞEHÝR, PTT Ýþyerine Girdi, Gümrüðe Sevk Edildi
2016-05-28 12:05

Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-05-25 20:56

2016-05-25 17:56

Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-05-21 23:15

Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
2016-05-19 12:32

Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

Aps
30-05-2016, 22:29
Cihazdan cihaza çok fark ediyor :) Kangertech'de 0.5 kullanýyorum 2 haftadýr týk yok maþallah :) Likitimin zýkkým aromasýný koydum ego'ya sýfýr coil taktým ilk dumanda pert oldu :)

ego coil patlatmasa güzel cihaz aslýnda :D Kangertech'de Desert Eagle gibi, daha taþýnabilir biþey lazým :D

[RaCeR]
31-05-2016, 07:40
Ahey aheyy aheyy

GÖNDERÝNÝN HAREKETLERÝ
SIRA TARÝH SAAT ÝÞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA ÝÞLEMÝ YAPAN
PTT ÝÞYERÝ/ÞUBE iLÇE ÝL
1 20/05/2016 17:34:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
2 20/05/2016 17:34:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
3 22/05/2016 14:30:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
4 28/05/2016 18:03:31 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
5 28/05/2016 21:03:16 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
6 28/05/2016 21:03:16 PTT Ýþyerine Girdi Yurtdýþý Kabul Geliþ Kaydý Yapýldý ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM BAÞAKÞEHÝR ÝSTANBUL(AVR)
7 30/05/2016 21:52:37 PTT Ýþyerinden Çýktý PTT Ýþyerine Sevk Edildi ÝST.ULUSLARARASI PÝM/ÝST.ULUSLARARASI PÝM BAÞAKÞEHÝR ÝSTANBUL(AVR)
8 31/05/2016 08:03:41 PTT Ýþyerine Girdi Alýcý Merkez Torbayý Açtý MALTEPE POSTA DAÐITIM/MALTEPE POSTA DAÐITIM MALTEPE ÝSTANBUL(AND)
9 31/05/2016 08:07:53 PTT Ýþyerine Geldi MALTEPE POSTA DAÐITIM/MALTEPE POSTA DAÐITIM MALTEPE ÝSTANBUL(AND)
10 31/05/2016 08:11:27 PTT Ýþyerinde Bekliyor MALTEPE POSTA DAÐITIM/MALTEPE POSTA DAÐITIM MALTEPE ÝSTANBUL(AND

1.6 VTi
01-06-2016, 00:25
Amper farký var sadece

Vtc5 aþýrý pahalý ve gereksiz. Ben forumdan Uður'un tavsiye ile LG HE2 IMR 18650 pil aldým 2 adet aþaðýdaki linkten. Þarj cihazýný 25 lira olandan diðeri ekranlý mekranlý ama gereksiz sonuçta ayný iþi görüyor ikiside. Pillerden aþýrý memnunum 3-4 gün çok çok rahat gidiyor þarjlarý.

ORJİNAL▬SONY VTC5, VTC4▬LG HG2, HB2, HE2, HE4►ŞARJ ALETİ ▬ XTAR VC2 PLUS ▬ XTAR MC1 | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/resources/orj%C4%B0nal%E2%96%ACsony-vtc5-vtc4%E2%96%AClg-hg2-hb2-he2-he4%E2%96%BA%C5%9Earj-alet%C4%B0-%E2%96%AC-xtar-vc2-plus-%E2%96%AC-xtar-mc1.1634/#post-375579)

Memnun kaldýysan ne mutlu bana. :) O deðil de PayPal de patladý bakalým sadece PayPal ile çalýþan sitelerden nasýl alýþveriþ yapýcaz artýk...

XoR
01-06-2016, 10:39
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK (http://www.17track.net) veya edevlet'de sorgulama bölümü var kardeþim oradan bakabilirsin.

Son parti 20 coil, bol bol tel ve pamuk söylemiþtim patlamazsa bugün daðýtýma çýkýyor.

http://i.hizliresim.com/4lLG2p.jpg

22 Mayýs satýcýdan teslim alýnan coillerim ve RBA kitim bugün elime ulaþtý DHL ile :)

http://i.hizliresim.com/db2mPn.jpg

V3li4ht
01-06-2016, 10:41
ÝADE-Ýthali Yasak tokat gibi geldi

XoR
01-06-2016, 10:42
https://101vape.com/3716-thickbox_default/ego-aio-starter-kit-by-joyetech.jpg

bunu aldým þimdi likit en güvenli en ucuz en güzel nerden alýyoruz :)
böyle aromalý kokusu güzel sigaradan sonra kesecek ne önerirsiniz desem?
muhtemelen önceki sayfalara bak diyeceksiniz gerçi :)

0.6 mg nikotinli RY4 keser bence :)

Yada likitim.com üzerinden alabilirsin farklý aromalarý. Cek Denyýls, Zýkkým favorilerim. Kavoon denemek istiyorum bugün sipariþ edecem.

Buharistan üzerinden Heisenberg likitleride sipariþ edebilirsin Cookies Star ve Banana Cream çok güzel

XoR
01-06-2016, 10:43
ÝADE-Ýthali Yasak tokat gibi geldi

Sipariþ içeriði neydi ?

V3li4ht
01-06-2016, 10:59
just2 ve 3 *5li coil ama sorun ft den gelmesi sanýrým ayný ürünler gb den 24/06 tarihinde sipariþler 1/7 de geliyor ben ft sipariþimi 13/6 da vermiþtim

XoR
01-06-2016, 11:02
just2 ve 3 *5li coil ama sorun ft den gelmesi sanýrým ayný ürünler gb den 24/06 tarihinde sipariþler 1/7 de geliyor ben ft sipariþimi 13/6 da vermiþtim

15 hazýr coil, 20 tel ve pamuk yukarýda fotoðrafda belirttiðim gibi az önce geldi tam 10 gün sürdü.

Kýsmet gerçekten bu iþ. O an orada olan memurun insiyatifi tamamen. Çünkü gelen paketin üzerinde FT ile uzaktan yakýndan alakalý hiç bir ibare yok.

V3li4ht
01-06-2016, 11:10
15 hazýr coil, 20 tel ve pamuk yukarýda fotoðrafda belirttiðim gibi az önce geldi tam 10 gün sürdü.

Kýsmet gerçekten bu iþ. O an orada olan memurun insiyatifi tamamen. Çünkü gelen paketin üzerinde FT ile uzaktan yakýndan alakalý hiç bir ibare yok.

bende ayný düþüncedeyim adamlar singapost a gýcýk herhalde gb nhl ile geliyor sanýrým ft den diðer sipariþimi dhl ile çektim bakalým 5 * 5 0,50 coil baþka biþey yok o geçerse anla ki singapost a bir terslik var

XoR
01-06-2016, 11:15
bende ayný düþüncedeyim adamlar singapost a gýcýk herhalde gb nhl ile geliyor sanýrým ft den diðer sipariþimi dhl ile çektim bakalým 5 * 5 0,50 coil baþka biþey yok o geçerse anla ki singapost a bir terslik var

Çok yazdým konuda bu hususta. Ben en baþtan beri hep DHL ile aldým ürünleri 0,75-1,5 usd arasý fark alýyorlar ama sýfýr sýkýntý. Hepsi inanýlmaz hýzlý ve problemsiz geldi.

Sorun Singapore Postta kesinlikle.

XoR
01-06-2016, 11:18
Dün ilk defa Clapton Coil denedim. Aðzým açýk kaldý gelen aroma ve dumana. Muhteþem performans, þimdiye kadar içtiklerim arasýnda açýk farkla en iyisi diyebilirim.

Fiyatý diðer hazýr coillere göre biraz pahalý ama ben sadece hazýr telini alýp RBD deniyecem. Normal tel üzerinde fotoðrafdaki gibi ekstra bir sarým var.

Tek handikapý pili ve likiti sömürüyor resmen :D

https://www.fasttech.com/products/0/10020329/4321600-authentic-kangertech-clapton-coil-head-5-pack

https://img.fasttechcdn.com/432/4321600/4321600-9.jpg

V3li4ht
01-06-2016, 11:27
bu coil just2 ye oluyor mu mesela denemek isterim dhl sipariþ gelirse ordan çekeceðim artýk dhl seçeneðinde germany postasý gibi geliyor :D

XoR
01-06-2016, 11:32
bu coil just2 ye oluyor mu mesela denemek isterim dhl sipariþ gelirse ordan çekeceðim artýk dhl seçeneðinde germany postasý gibi geliyor :D

iJust2 kaç watt basabiliyor bilmiyorum ama bu coil çok yüksek watt istiyor. Ben normalde 20-22 watta arasý içiyorum.

Clapton'da 33-34 lere çýkmam gerekti. 40'da denedim dumandan boðuluyordum 230-250 derece arasýnda :D

XoR
01-06-2016, 11:39
iJust serisi için baktým ama Clapton bulamadým malesef. RBA takýlabiliyormu iJust'a ? Rba'da clapton tel kullanýp denenebilir ama cihazýn watt'ý düþükse ateþleyemez teli.

gurkanerkan
01-06-2016, 12:05
Dün ilk defa Clapton Coil denedim. Aðzým açýk kaldý gelen aroma ve dumana. Muhteþem performans, þimdiye kadar içtiklerim arasýnda açýk farkla en iyisi diyebilirim.

Fiyatý diðer hazýr coillere göre biraz pahalý ama ben sadece hazýr telini alýp RBD deniyecem. Normal tel üzerinde fotoðrafdaki gibi ekstra bir sarým var.

Tek handikapý pili ve likiti sömürüyor resmen :D

https://www.fasttech.com/products/0/10020329/4321600-authentic-kangertech-clapton-coil-head-5-pack

Abi bu coili topbox mini ile kullanabilir miyiz ?

Dün elektronik sigaraya berbat bir giriþ yaptým. Cihazýn yanýnda gelen 0.2 ohm coillerden midir yoksa hediye olarak gelen 12 mg nikotinli likitten midir bilmiyorum ama ne duman ne aroma alamadan coillerin hepsini yaktým sanýrým.

XoR
01-06-2016, 12:14
Abi bu coili topbox mini ile kullanabilir miyiz ?

Dün elektronik sigaraya berbat bir giriþ yaptým. Cihazýn yanýnda gelen 0.2 ohm coillerden midir yoksa hediye olarak gelen 12 mg nikotinli likitten midir bilmiyorum ama ne duman ne aroma alamadan coillerin hepsini yaktým sanýrým.

Topbox'da kullanýyorum bende Claptonu.

Likit ne marka ? vg/pg oranlarý bellimi ? Nikotin deðeri etkilemiyor coili. Etkileyen vg/pg oranlarý.

Kutunun içinde hangi coille vg/pg watt deðerlerini gösteren kaðýt çýkýyor ona dikkatli bakmalýsýn. Her likit her coille olmuyor malesef.

gurkanerkan
01-06-2016, 12:39
Topbox'da kullanýyorum bende Claptonu.

Likit ne marka ? vg/pg oranlarý bellimi ? Nikotin deðeri etkilemiyor coili. Etkileyen vg/pg oranlarý.

Kutunun içinde hangi coille vg/pg watt deðerlerini gösteren kaðýt çýkýyor ona dikkatli bakmalýsýn. Her likit her coille olmuyor malesef.

Abi Dekangýn 12 mg nikotinli bir likitiydi ama sýkýntý coillerde ve ayarlarda diye tahmin ediyorum.

XoR
01-06-2016, 13:06
Abi Dekangýn 12 mg nikotinli bir likitiydi ama sýkýntý coillerde ve ayarlarda diye tahmin ediyorum.

Dekang içmeyin gerçekten çok kötü bir likit ne deðeri belli ne ederi

ErkanCanS
01-06-2016, 13:46
5 mayista verdigim topbox siparisinden hala ses seda yok:)

XoR
01-06-2016, 13:50
5 mayista verdigim topbox siparisinden hala ses seda yok:)

Topbox Mini starter kit'mi sadece sipariþ yoksa yanýnda farklý ürünlerde varmý ?

ErkanCanS
01-06-2016, 21:15
Topbox Mini starter kit'mi sadece sipariþ yoksa yanýnda farklý ürünlerde varmý ?

Sadece topbox var abi , 5 mayista siparis verdim 13 15 mayista singapurdan cikis var baska bisey yok

urukain
01-06-2016, 22:22
kesin patladý gözüyle baktýðým ijust2 ve 5li coil paketim bugün geldi garip kýsmý türkiyeye girdikten sonra (24 mayýs) trackingde herhangi bir hareket olmadý neyse umarým herkesin ki sorunsuz gelir :)

fore
01-06-2016, 22:54
0.6 mg nikotinli RY4 keser bence :)

Yada likitim.com üzerinden alabilirsin farklý aromalarý. Cek Denyýls, Zýkkým favorilerim. Kavoon denemek istiyorum bugün sipariþ edecem.

Buharistan üzerinden Heisenberg likitleride sipariþ edebilirsin Cookies Star ve Banana Cream çok güzel

Kavun aromasý deneyeceksen sana yarýn söylicem bi karýþým çok baþarýlý oldu.

XoR
02-06-2016, 06:43
Kavun aromasý deneyeceksen sana yarýn söylicem bi karýþým çok baþarýlý oldu.

Günaydýn haber bekliyorum :)

XoR
02-06-2016, 06:45
Sadece topbox var abi , 5 mayista siparis verdim 13 15 mayista singapurdan cikis var baska bisey yok

Aldýðýn site ile irtibata geç bence. FT'den aldýysan hemen ticket açtýr

ef186
02-06-2016, 07:11
þimdi kafamda deli sorular.

Ayný likit ve ikiside 0.5 ohm, ego one ve kangertech subox cihazlar arasýnda kangertech bildiðimiz boðazýmý yakýyor. herþeyin yenisini takarak ta denedim likit ayný ama böle bi saçmalýk var bi fikri olan varmý ?

XoR
02-06-2016, 07:32
þimdi kafamda deli sorular.

Ayný likit ve ikiside 0.5 ohm, ego one ve kangertech subox cihazlar arasýnda kangertech bildiðimiz boðazýmý yakýyor. herþeyin yenisini takarak ta denedim likit ayný ama böle bi saçmalýk var bi fikri olan varmý ?

Kankacým ego one'da watt ve sýcaklýk sabit deðer olduðu için yakmýyordur. Kangertech'de likite uygun watt ve sýcaklýk deðerlerini yakalaman lazým.

Kanger'de kullandýðýn coil üzerindeki ti, ni, ss yazýlarýna dikkat etmen gerekiyor. Sýcaklýk deðeri yanýnda ayný ibareyi seçmelisin.

https://i.ytimg.com/vi/uWtWme4Z_oM/hqdefault.jpg bundaki Ni gibi mesela

Yakýyorsa Watt'ý 18-20 arasýna düþür. Sýcaklýk deðeri 200 üstüne çýkarmadan tekrar dene.

Ben bu ayarý çözene kadar nefret etmiþtim Kanger'dan :D diyordum Ego One gibisi yok. Ayarý çözdükten sonra Ego'nun 1.4 Civic Kanger'in Nsx olduðunu anladým :D

tool
02-06-2016, 12:16
Dekang içmeyin gerçekten çok kötü bir likit ne deðeri belli ne ederi

Likit tavsiyelerin neler ve hangi siteyi tercih ediyorsun XOR hocum :cool:

ALi_G
02-06-2016, 17:27
Kankacým ego one'da watt ve sýcaklýk sabit deðer olduðu için yakmýyordur. Kangertech'de likite uygun watt ve sýcaklýk deðerlerini yakalaman lazým.

Kanger'de kullandýðýn coil üzerindeki ti, ni, ss yazýlarýna dikkat etmen gerekiyor. Sýcaklýk deðeri yanýnda ayný ibareyi seçmelisin.

https://i.ytimg.com/vi/uWtWme4Z_oM/hqdefault.jpg bundaki Ni gibi mesela

Yakýyorsa Watt'ý 18-20 arasýna düþür. Sýcaklýk deðeri 200 üstüne çýkarmadan tekrar dene.

Ben bu ayarý çözene kadar nefret etmiþtim Kanger'dan :D diyordum Ego One gibisi yok. Ayarý çözdükten sonra Ego'nun 1.4 Civic Kanger'in Nsx olduðunu anladým :D

bildiðim kadarýyla subox mini de sýcaklýk kontrolü ve ti ni ss ibareleri göstermiyo bende subox kullanýyorum

Falmor
02-06-2016, 17:40
Bu topbox.Subbox ýn yenisi.

XoR
03-06-2016, 06:33
Likit tavsiyelerin neler ve hangi siteyi tercih ediyorsun XOR hocum :cool:

Amca Günaydýn :)

Likit tavsiye etmek çok riskli bence. Herkesin aðýz tadý bir olmadýðý için benim beðendiðimi B kiþisi beðenmeyebiliyor.

Öncelikle ne tarz aroma seviyorsun onu keþfetmek lazým. Meyveli, tütünlü, yada benim gibi tatlý, krema, süt, vanilya kurabiye vs vs gibi tatlarmý bu bulmak gerekiyor.

Mesela ben denediðim hiçbir meyve aromasýndan haz etmedim.

Buna istinaden yerli likitlerden Cek Denyýls ve Zýkkým likitim markasý. heisenberg markasýnda cookies star

[RaCeR]
03-06-2016, 07:13
Mallar tertemiz geldi iki parti de :D

XoR
03-06-2016, 08:00
;8127271']Mallar tertemiz geldi iki parti de :D

Arap Faik Post Services :D

Aps
03-06-2016, 11:05
;8127271']Mallar tertemiz geldi iki parti de :D

Hayýrlý olsun :)

Benim coillerim de gelse keþke, yedek tank da var sipariþlerde - ayýn 6 sýnda gelecekmiþ. Bekletiyor þuanda.

Efkar-Güldeste denedim bi arkadaþýmdan. Belki de sigaraya benzer tadý olduðu için de hoþuma gitmiþ olabilir :D

XoR
04-06-2016, 07:53
Hayýrlý olsun :)

Benim coillerim de gelse keþke, yedek tank da var sipariþlerde - ayýn 6 sýnda gelecekmiþ. Bekletiyor þuanda.

Efkar-Güldeste denedim bi arkadaþýmdan. Belki de sigaraya benzer tadý olduðu için de hoþuma gitmiþ olabilir :D

Anahtarlýk iþini 28 Mayýs'dan baþlayýp yavaþ yavaþ 6 Haziran stoða girecek dediler. Ýptal ettim anahtarlýðý kalaný hemen yola çýktý :)

urukain
04-06-2016, 21:53
FT'den alýþveriþ yaptýðýmýzda dhl global mail ile getirtiðimizde takýlma olasýlýðý nedir ? (pakette atomizer tank birde nitecore um10 þarj aleti olucak) 26 dolarcýk? birde abimde benden görüp gaza gelip eleaf pico almýþ sanýrsam yine o siteden vtc4 batarya getirtemiyorz hiç bir þekilde deðil mi ?? biraz çok sordum kusura bakmayýn acemiyiz ***** :D

XoR
06-06-2016, 09:40
FT'den alýþveriþ yaptýðýmýzda dhl global mail ile getirtiðimizde takýlma olasýlýðý nedir ? (pakette atomizer tank birde nitecore um10 þarj aleti olucak) 26 dolarcýk? birde abimde benden görüp gaza gelip eleaf pico almýþ sanýrsam yine o siteden vtc4 batarya getirtemiyorz hiç bir þekilde deðil mi ?? biraz çok sordum kusura bakmayýn acemiyiz ***** :D

Benim þimdiye kadar 3 sipariþim geldi DHL ile hiç takýlmadý. Sipariþ sonrasý maksimum 10 gün içinde elime ulaþtý. Pil olmadýðý sürece geçer gümrükden.

En son sipariþim 15 tane coil'e paket üzerine Mobile Phone yazmýþ gönderen keko :) ona raðmen geçti. Açýp bakmýþlar pakete bantlayýp yollamýþlar.

Vtc 4 batarya taþýnamýyor. Gereksiz pahalý onun yerine LG HE2 pil tavsiye ederim. Ben son derece memnunum

CTG
06-06-2016, 10:19
bi likit sorusu daha: meyvalý fresh nargile kafasýnda likit ne alalým?

SerkanKurt
06-06-2016, 12:14
i just 2 mini yi orjinal hangi siteden alabilirim ?

XoR
07-06-2016, 06:14
i just 2 mini yi orjinal hangi siteden alabilirim ?

Pili dahili olduðu için yurtdýþýndan gelmesi artýk çok zor.

Yurtiçinde satan bir çok site var ama çakmamý orjinalmi fikrim yok satýlanlarýn.

XoR
07-06-2016, 06:16
ilksigaran'dan One Hit Wonder my man aldým bakalým bugün gelsin fikrimi paylaþýrým. Deneme amaçlý aldým 20 ml. Beðenirsem 180'lik çözecem

Çilek, çikolata ve vanilyalý dondurma aromasý olduðu söyleniyor. Ellerinde 3mg olmadýðý için mecbur 0mg sipariþ ettim

http://cdn.shopify.com/s/files/1/1018/7591/products/one-hit-wonder-my-man-e-liquid-1_grande.png?v=1457717551

[RaCeR]
07-06-2016, 07:25
likit olarak sapphire redlight sapphire mangolomania ve sapphire turkish joy'u denedim. Ben nikotinsiz içiyorum. Turkish joy bildiðin cappuccinolu nargile oldu :D fakat turkish joyu'u içince o coilden hayýr beklemeyin ne koyarsanýz koyun hep cappuccino tadý geliyor :D mangolomania ile redlight'ýn aromalarý fresh redlight'ýn aromasýný biraz daha yogun olmasýný bekliyordum ama içimi güzeller. mangolomania'nýn aromasý daha yogun redlight'a göre ve 3'ünün de dumaný bol :D

XoR
07-06-2016, 08:16
;8129395']likit olarak sapphire redlight sapphire mangolomania ve sapphire turkish joy'u denedim. Ben nikotinsiz içiyorum. Turkish joy bildiðin cappuccinolu nargile oldu :D fakat turkish joyu'u içince o coilden hayýr beklemeyin ne koyarsanýz koyun hep cappuccino tadý geliyor :D mangolomania ile redlight'ýn aromalarý fresh redlight'ýn aromasýný biraz daha yogun olmasýný bekliyordum ama içimi güzeller. mangolomania'nýn aromasý daha yogun redlight'a göre ve 3'ünün de dumaný bol :D

Likit geçiþlerinde aroma probleminin önüne geçebilmenin tek çözümü yeniden sarýlabilir coil kullanmak :) yada sýfýr coil takmak ama buda maliyeti arttýrýyor.

Tel sarmakla uðraþmamak için hazýr sarýlmýþ tel söyledim yanýnda da bol bol pamuk.

RBA coiller para deðil 2,50 usd
https://www.fasttech.com/products/3822804

Yada bu þekilde baþlangýç seti alýnabilir
https://www.fasttech.com/products/3007/10014665/3641200

efe-E
07-06-2016, 10:58
Buðra'yý kim alýþtýrdý bu elektronik sigara iþine? IstanbulPark'ta tüm sigara içilmez tabelalarýnýn altýnda pöfür pöfür gömüyodu haftasonu, biz mecbur açýk havaya :P

XoR
07-06-2016, 11:23
Buðra'yý kim alýþtýrdý bu elektronik sigara iþine? IstanbulPark'ta tüm sigara içilmez tabelalarýnýn altýnda pöfür pöfür gömüyodu haftasonu, biz mecbur açýk havaya :P

Ben 1-2 tavsiyede bulunmuþtum :D

Ýçebilir çünkü yasal olarak tükettiði tütün mamulü deðil :D

efe-E
07-06-2016, 20:14
Var mý dostlar kullanmadýðý e-sigarasýný satan? Denemelik istiyorum, býrakabilecek miyim acaba sigarayý?

asscutter
07-06-2016, 20:35
düþünen olursa ijust2 var sýfýr gibi 1tank bitirdi

XoR
08-06-2016, 10:10
bi likit sorusu daha: meyvalý fresh nargile kafasýnda likit ne alalým?

Vapesis Ecig Store (http://www.vapesis.com) da gördüm az önce sipariþ verirken. ORION isimli ürün aðýrlýklý olarak kýrmýzý orman meyvelerinden oluþuyor.

Ben kendime Pegasus ve Andromeda sipariþ ettim

Aps
08-06-2016, 13:01
Tanký nasýl temizliyorsunuz ? Su tutup kurutuyorum biraz da sanki yetmiyor gibi :D

XoR
08-06-2016, 13:03
Tanký nasýl temizliyorsunuz ? Su tutup kurutuyorum biraz da sanki yetmiyor gibi :D

Þiddetli ýlýk su sonrasý tuvalet kaðýdý kaba suyu alýp uzaktan fön makinasý tutarak son katý geçiyorum :D