PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

GokhanK.
08-12-2016, 09:10
Arkadaşlar inanılmaz şekilde zehirlenmeler, yan etkiler, böbrek rahatsızlıkları, vucüt üzerinde alerjiler çokca var. Sitede dile getirmiyolar nedense? Ben sağlık sektöründe çalışıyorum. Satışçılarımız doğal olarak fazlasıyla doktorlarla muhattaplar. Duyduğum rahatsızlık yada yan etki inanılmaz fazla. Araştırmadan bakmadan likit alıp içmeyin. Burda önce çıkıp şöyle iyi böyle iyi şöyle rahat diye atıp tutuyolar. Sonra yan etkisi olunca çıkıpta şu var bu var demiyolar. Lafım kimseye değil. Şimdi yine 1000 tane adam atlıcak.Şöyle iyi böyle iyi diye. Ben birşey savunmuyorum yada kötülemiyorum. Bende geçmeyi düşünüyorum bu yüzden fazlasıyla araştırıyorum. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum sadece..

Birkan61
08-12-2016, 10:03
Arkadaşlar inanılmaz şekilde zehirlenmeler, yan etkiler, böbrek rahatsızlıkları, vucüt üzerinde alerjiler çokca var. Sitede dile getirmiyolar nedense? Ben sağlık sektöründe çalışıyorum. Satışçılarımız doğal olarak fazlasıyla doktorlarla muhattaplar. Duyduğum rahatsızlık yada yan etki inanılmaz fazla. Araştırmadan bakmadan likit alıp içmeyin. Burda önce çıkıp şöyle iyi böyle iyi şöyle rahat diye atıp tutuyolar. Sonra yan etkisi olunca çıkıpta şu var bu var demiyolar. Lafım kimseye değil. Şimdi yine 1000 tane adam atlıcak.Şöyle iyi böyle iyi diye. Ben birşey savunmuyorum yada kötülemiyorum. Bende geçmeyi düşünüyorum bu yüzden fazlasıyla araştırıyorum. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum sadece..

likit konusunda haddinden fazla dikkatli olmak gerekiyor çok haklısınız

ilk e sigaramı aldığımda natura adlı likit vermişlerdi yanında onu içtim bi süre valla ağız boğaz sağlığımdan olacaktım neredeyse

likitim com dan almıştım resmen rahatlamıştım ve eminimki çok daha iyi likitler mevcuttur

facede buhar gruplarında bilindik adamlar oluyor onlardan almak lazım ya da parayı verip kaliteli marka tercih edilmeli

biraz araştırma yapılarak en iyi likit markaları zaten öğrenilebiliyor bile bile lades dememek lazım

SerkanKurt
08-12-2016, 10:29
Likit arıyan arkadaşlar i just s imi forumdan bir arkadaşa verdiğim için 50ML Eliquid France Supreme 0.6mg premium likitimi veriyorum ilgilenen pm atsın :)

Revolution
08-12-2016, 12:25

Zaten esigara kullanan herkesin fazlaca su içmesi öneriliyor. Likitin içinde ki pg bazı insanlarda alerji yapıyor boğaz şişmesi, sivilcelenme vs. gibi o zamanda sadece vg li likitler içilmesi gerekiyor. Sigaradan az zararı olduğu gözle gözüküyor ama uzun süre kullanımda ne gibi zararı olur bunu kimse bilmiyor.

h.savas
08-12-2016, 13:29
eleaf i just s sipariş verdim bugün, 180 liraya orjinal

yarın elimde kısmetse

eski joyetech mega mın ateşleme düğmesi içeri göçtü, nette izlediğim videolardan sökmeye çalışırken cihazı paramparça ettim en son sinirden :D

parliementten başkada içemiyorum, dün sabahtan bu yana sigaraya 40 lira para vermişim

likite devam :D

kanka bi pm de ben alayım

fore
08-12-2016, 13:41
4 Günlük G Priv var satılık düşünen olursa..

ÖZellikleri sitesinde mevcut, kit halinde.

http://www.smoktech.com/images/product/74/2016-11-04-17_34_525815.jpg

Wankel Batu
09-12-2016, 03:26
one hit wonder my man öneririm mukemmel bir likit

Molev
09-12-2016, 12:40
Arkadaşlar o kadar çok şey okudumki çok kafam karıştı sigaradan kurtulmak istiyorum, şu konuyu bir toparlasak az buz değil 100 syf. ya yaklaştı konu bunun için forumdan bir bölüm istesek filan yada 3 ana baslık altında toplansa cihazlar + kullanımı + likit..

Kendime geliyim ellerim beceriklidir chip tamircisi olduğum için bu rda mı tel sarma mı ne o işi kendim kolaylıkla hallederim evimde benim için hiç problem değil ama faktörler neler burda alıcağım mod ne olmalı boyut filan önemli değil şarz konusuda önemli değil benim için ayaklı akü gibiyim devamlı hediye powerbank geliyo firmamıza kaldıki iş arkadaşlarım yurtdışına çok sık gidiyor onlardan likit te alabilirim şu an kazara elimde Red Kiwi eGo Serie diye cubuk tarzı mini deniyor heralde o cihazdan var aksam temizledim filan öyle çok duman atma gibi bir mevzu yok biraz sigara isteğimi kesti ama dumanı yetersiz kaldı duman istedim baya baya, elimdeki likit te dekang vapor flavor diye bir likit jelatinini sıfır aksam açtım ama gel gelelim en az 1,5 yıldır dolabımda duruyodu, whatsapp tan filan konusabiliceğim yardımcı olacak bir arkadas var ise pm atablirmi.

wekoo
09-12-2016, 12:55
arkadaşlar sigara kullanmıyorum ama sahsi düşüncem ben kendim campix denilen ilaçla bıraktım cevremdeki bir cok insanada tavsiye ettim bu elektronik sigara sadece kendinizi kandırmaktan başka birsey görmüyorum ben ama campix kulanırken bile sigara içiyorsunuz zamanla ortalama 10 gün sonra otomatikmen sigaradan zaten soguyorsunuz vücudunuz sanki nikotin sigarayı istememeye başlıyor. hani insan hasta olur sigara istemez tıpkı bu şekilde ben kendim bu ilaç sayesinde bıraktım ve 6 yıl oldu neredeyse umarım sizde en kısa sürede bırakırsınız...

Tayfun.O
09-12-2016, 22:49
Arkadaşlar o kadar çok şey okudumki çok kafam karıştı sigaradan kurtulmak istiyorum, şu konuyu bir toparlasak az buz değil 100 syf. ya yaklaştı konu bunun için forumdan bir bölüm istesek filan yada 3 ana baslık altında toplansa cihazlar + kullanımı + likit..

Kendime geliyim ellerim beceriklidir chip tamircisi olduğum için bu rda mı tel sarma mı ne o işi kendim kolaylıkla hallederim evimde benim için hiç problem değil ama faktörler neler burda alıcağım mod ne olmalı boyut filan önemli değil şarz konusuda önemli değil benim için ayaklı akü gibiyim devamlı hediye powerbank geliyo firmamıza kaldıki iş arkadaşlarım yurtdışına çok sık gidiyor onlardan likit te alabilirim şu an kazara elimde Red Kiwi eGo Serie diye cubuk tarzı mini deniyor heralde o cihazdan var aksam temizledim filan öyle çok duman atma gibi bir mevzu yok biraz sigara isteğimi kesti ama dumanı yetersiz kaldı duman istedim baya baya, elimdeki likit te dekang vapor flavor diye bir likit jelatinini sıfır aksam açtım ama gel gelelim en az 1,5 yıldır dolabımda duruyodu, whatsapp tan filan konusabiliceğim yardımcı olacak bir arkadas var ise pm atablirmi.

Abi duman istiyorsan PG'li likit alıcaksın ama PG yi ben tavsiye etmiyorum. Vg olanlar bitkisel oluyor PG petrol bazlı diye biliyorum :D

34btr1907
09-12-2016, 23:13
Abi duman istiyorsan PG'li likit alıcaksın ama PG yi ben tavsiye etmiyorum. Vg olanlar bitkisel oluyor PG petrol bazlı diye biliyorum :D

tam tersı duman ıcın vg

Yiğit G.
10-12-2016, 00:41
arkadaşlar kardeşim yurtdışında yarın e-sigara satan dükkana gidecek aldırmam lazım birşeyler bana iyi marka modelleri yazarmısınız ona whatsapp dan yazayım gittiğinde sorsun bi arkadaşım şunları önerdi

smok g-priv 220
BMI serileri
Boxer serileri

100-200 dolar arası verebilirim.Komple set istiyorum başka neler aldırmam lazım likitde aldırıcam..

ruudvan
10-12-2016, 01:31
ben pek e-sigaraya sıcak bakmıyorum cunku acıkcası aromalı duman bana gore degıl. duman cıkması cıkmamasıda onemlı degıl yeterkı stres altında yada keyfı nıkotınımı karsılasın.
bu ıs ıcın ayırdıgım bı butcem yok daha dogrusu ılk etapta %50 rısk ıcın ne kadar az harcarsam o kadar ıyı dıye dusunuyorum.
ne onerırısınız.

Tayfun.O
10-12-2016, 01:51
tam tersı duman ıcın vg

İsimleri benzer ya karıştırmış olabilirim kusura bakmayın :)

barış_erdal
10-12-2016, 13:06
Arkadaşlar en son Aramax marka likid aldım vanilyali ilk denediğimde tadı çok güzeldi. kullanmaya devam ettikçe likidin tadı gitti sadece buhar gelmeye başladı. makineyle alakalı olabilir mi yoksa likid mi kötü. makine joyetech egrip oled cl

34btr1907
10-12-2016, 14:19
damak tadı burun gıbıdır,parfumu nasıl koklamaya basladıkca burun alışır buda aynı,nescafe alın dilinizin üzerine 5 10 sanıye burundan nefes alın reset atsın birde öyle deneyin,coil pamuğu yanmıs olabılır sonrasında yanık tadı gelmeye baslarsa coili değiştir.

Molev
10-12-2016, 14:20
istanbul içi ürünü kullanan varmı test edebileceğim avcılar vs. civarı yakınlarında

fore
10-12-2016, 15:48
arkadaşlar kardeşim yurtdışında yarın e-sigara satan dükkana gidecek aldırmam lazım birşeyler bana iyi marka modelleri yazarmısınız ona whatsapp dan yazayım gittiğinde sorsun bi arkadaşım şunları önerdi

smok g-priv 220
BMI serileri
Boxer serileri

100-200 dolar arası verebilirim.Komple set istiyorum başka neler aldırmam lazım likitde aldırıcam..

G-priv kullanıyorum. Genel olarak güzel bir cihaz ama büyük. Yani hazır coil ile kullanacaksanız, 80-90W yetecektir.
G priv yerine yine iş görecek olan alien alabilirsiniz kit olarak. Bende ali'den alien sipariş ettim mesela. Bir umut gelir diye bekliyorum.
G-priv'den çıkan tfv8 big bagy tank var, iki tane de coil çıkıyor. Ben atomizeri kangertech 120w'ta da denedim. Sonuç aynı oluyor. O sebeple, bence alien'da 220w çalışabilen bir makina ve daha küçük boyutlu. G priv bildiğin büyük bi cihaz ve ağır. Alien kit iş görür diye düşünüyorum. Aralarındaki fark birinde big baby tak var diğerinde tfv8 baby. Coillerde farklı haliyle ama alien da yeterli normal kullanıcıya.

Alien Kit - SMOK(R) Being with you for all great vaping time! (http://www.smoktech.com/kit/alien-kit)

Özellikler burada bir bakarsınız.

Yiğit G.
10-12-2016, 16:42
G-priv kullanıyorum. Genel olarak güzel bir cihaz ama büyük. Yani hazır coil ile kullanacaksanız, 80-90W yetecektir.
G priv yerine yine iş görecek olan alien alabilirsiniz kit olarak. Bende ali'den alien sipariş ettim mesela. Bir umut gelir diye bekliyorum.
G-priv'den çıkan tfv8 big bagy tank var, iki tane de coil çıkıyor. Ben atomizeri kangertech 120w'ta da denedim. Sonuç aynı oluyor. O sebeple, bence alien'da 220w çalışabilen bir makina ve daha küçük boyutlu. G priv bildiğin büyük bi cihaz ve ağır. Alien kit iş görür diye düşünüyorum. Aralarındaki fark birinde big baby tak var diğerinde tfv8 baby. Coillerde farklı haliyle ama alien da yeterli normal kullanıcıya.

Alien Kit - SMOK(R) Being with you for all great vaping time! (http://www.smoktech.com/kit/alien-kit)

Özellikler burada bir bakarsınız.

smoke alien güzelmiş olmadı ikisinide aldırırım evde g-priv dışarı çıkarkende alien ı alırım.Başka ne aldırmam lazım bu cihazlar hazır coil mi biz mi sarıcaz ona göre coil veya pamuk falan aldırayım... Likit i valizinde havaalanından geçirebilir mi ? Hani sıvı ya ?

fore
10-12-2016, 16:56
Kit alirsa hersey icinde olur. Yedek coil aldirirsan iyi olur. Likit meselesini
Biomiyorum acikcasi. Ama bagajq alirlar tahminim. Bu atomizerleree kendiniz sarim yqpabilirsiniz ama bana soratsan gerek yok. Bavulda bos Yer varsa bi alien da ben isterim valla:))))

fore
10-12-2016, 16:57
Ha birde hazir orada biri varken serpent mini aldirabilirsiniz atomizer, bulunsun diye..

Sadık Özyer
10-12-2016, 21:22
Bir yerde okuduğuma göre buharla iş yapan kişilerde akciğerde su toplama oluyormuş.Ütücüler vs vs.
Bu elektronik sigaranın öyle bir zararı olmasın? S

Yiğit G.
10-12-2016, 22:15
Kit alirsa hersey icinde olur. Yedek coil aldirirsan iyi olur. Likit meselesini
Biomiyorum acikcasi. Ama bagajq alirlar tahminim. Bu atomizerleree kendiniz sarim yqpabilirsiniz ama bana soratsan gerek yok. Bavulda bos Yer varsa bi alien da ben isterim valla:))))

Dükkanda Smok un sadece şu ürünleri varmış bende salak gibi en sagdakini al dedim... Meğer iyisi en soldakiymiş.. ortadakinin modelini göremediğimden bakamadım google dan.. Sen o aldığını kullan yarın tekrardan bak bana dedim kardeşime.. İşin kötü tarafı dükkan sahipleri ingilizce bilmiyorlar sadece rusça konuşuyorlar bizimkiler anlatamıyor derdini..

http://i.hizliresim.com/X9L3yk.jpg

fore
11-12-2016, 00:22
80w alet ne kadar iyi olabilirki ya. Valla ben bilmiyorum bunlari.
Kangertech var mi sordur bence yarin.. k120 ya da k200 du galiba modeller..
Bu cihazlar cok iyi gorunmedi bana. Bunlar yerine barsa eger pico mega mod ve ustune melo 3 atomizer daha fazla is gorur Sanki. Ya da wismec sorabilirsiniz varsa. 80w ve 200 w farkinbenim gozumde soyle, k04e 2 bar basmaktwnsa gt28e 1 bar daha iyidir. Ben g privi 80-85w kullaniyorum mesela.. baska dukkan varsa satan israrla alien diyorum hala..

semsialtunbas
11-12-2016, 15:40
güncel satılık rx200s (3 sony vtc5) + griffin 25 top afc + tel likit pamuk hediyesi

güncel beyler , ijust s ile takas olur

Ersin ÖREN
11-12-2016, 21:57
Kadıköy tarafında güvenilir likit satıcısı bilen var mı ?

Likit bitti sabah ilk iş likit almam gerekli.

Tayfun.O
12-12-2016, 00:09
Cihazın içine 18 mg nikotinli likit kattım Elmalı(Sözde) Soluk Borum yandı. Boşaltım hemen de Coilin içine tadı kaldı 6 mg nikotini katsam da onun tadı geliyor ne yapabilirim ?

exca-
12-12-2016, 00:36
Arkadaşlar elimde joyetech egrip 2 var. Kendime alırken hatunada aldım ama kullanmak istemedi. Sıfır jelatinli, isteyen olursa ayın 20sinde gelirken yanımda getirebilirim Türkiye'ye.

Revolution
12-12-2016, 00:43
Cihazın içine 18 mg nikotinli likit kattım Elmalı(Sözde) Soluk Borum yandı. Boşaltım hemen de Coilin içine tadı kaldı 6 mg nikotini katsam da onun tadı geliyor ne yapabilirim ?

Bir süre sonra geçer. Cigerde 6mg üstünü önermiyorlar.

Lee-on!
12-12-2016, 22:43
Geçen haftalarda başladım bende bu furyaya. Aklımda vardı kaç zamandır ama esigara piyasası derya deniz olmuş. Zilyon tane çeşit aparat vs içinde kayboldum. İlk baktığım zamanlarda ijust2 hoşuma gidiyordu ama ego aio ile başladım ve iyi ki almışım diyorum. Normalde işin de stresiyle mutlaka 1 paket içer akşama da 2. ye başlardım. Aldığım günden beri hiç paket almadım sadece ilk gün bikaç tek içtim. Memnun bıraktırdı.

Yeni başlayacak arkadaşlara da ego aio'u kesinlikle öneririm. Bir gecelik biraz kısa bir araştırmayla da olsa iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Zira ijust2 de tuşun ses yapması driptipin likit sızdırması gibi problemleri olabiliyormuş. Ego yapısı geregiyle kesinlikle likit sızdırmıyor. Ayrıca ister ciger ister agız çekimi yapabiliyorsunuz. Bataryası 1 tam gunu rahat çıkarıyor (ortalama 1 paket içenler için sabah 8 aksam 8) Sadece likit tankı(2ml) biraz yetersiz kalıyor. Ama o da yine günde ortalama 1 paket içenler için hemen hemen eşdeğer şekilde likit alıyor. Ben gayet memnun kaldım. Aynı gün şans eseri çalıştığım yerde bi arkadaş eleaf v2 almıştı. O da çok kaliteli cihaz fakat yeni başlayanlar için neredeyse onu aratmayacak bir cihaz aio. Sadece likit ve coil olaylarında şuan eksiğim. Aldığım yer 12mg nikotin ile göndermiş cigerim yanıyordu az daha :D Daha sonra 9 aldım ama o bile fazla sanırım. Yeni başlayan ve arada ciger çekimi yapmak isteyenler 6 dan başlasın en fazla derim.

Bu arada aio kullananlar varsa cihazın atomizerini coilini değiştrebiliyor muyuz acaba? Yoksa bu coil ve atomizerle devam mı? Cihaz fazlasıyla yeterli ama aksesuarlar göz kamaştırıyor :D

Revolution
12-12-2016, 23:29
Geçen haftalarda başladım bende bu furyaya. Aklımda vardı kaç zamandır ama esigara piyasası derya deniz olmuş. Zilyon tane çeşit aparat vs içinde kayboldum. İlk baktığım zamanlarda ijust2 hoşuma gidiyordu ama ego aio ile başladım ve iyi ki almışım diyorum. Normalde işin de stresiyle mutlaka 1 paket içer akşama da 2. ye başlardım. Aldığım günden beri hiç paket almadım sadece ilk gün bikaç tek içtim. Memnun bıraktırdı.

Yeni başlayacak arkadaşlara da ego aio'u kesinlikle öneririm. Bir gecelik biraz kısa bir araştırmayla da olsa iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Zira ijust2 de tuşun ses yapması driptipin likit sızdırması gibi problemleri olabiliyormuş. Ego yapısı geregiyle kesinlikle likit sızdırmıyor. Ayrıca ister ciger ister agız çekimi yapabiliyorsunuz. Bataryası 1 tam gunu rahat çıkarıyor (ortalama 1 paket içenler için sabah 8 aksam 8) Sadece likit tankı(2ml) biraz yetersiz kalıyor. Ama o da yine günde ortalama 1 paket içenler için hemen hemen eşdeğer şekilde likit alıyor. Ben gayet memnun kaldım. Aynı gün şans eseri çalıştığım yerde bi arkadaş eleaf v2 almıştı. O da çok kaliteli cihaz fakat yeni başlayanlar için neredeyse onu aratmayacak bir cihaz aio. Sadece likit ve coil olaylarında şuan eksiğim. Aldığım yer 12mg nikotin ile göndermiş cigerim yanıyordu az daha :D Daha sonra 9 aldım ama o bile fazla sanırım. Yeni başlayan ve arada ciger çekimi yapmak isteyenler 6 dan başlasın en fazla derim.

Bu arada aio kullananlar varsa cihazın atomizerini coilini değiştrebiliyor muyuz acaba? Yoksa bu coil ve atomizerle devam mı? Cihaz fazlasıyla yeterli ama aksesuarlar göz kamaştırıyor :D

Aıo larda atomızer degısmıyor. Coılı yaklasık 1 hafta 10 gün de bir degıstırmenız gerekıyor (kullandıgınız lıkıt ve kullanımınıza gore artıp azalabılır)

Utku85
14-12-2016, 12:45
Beyler satılık sıfır SMOK tfv8 the cloud beast var, incelemelerini okumadan aldım, benim için fazla bir atomizer bu yüzden kullanmadım.
200 TL'ye aldım 175 TL 'ye satacağım.

joyetech Cubis kullanılmış atomizer + rba'sı 60 TL, çizik kırık yok fakat bir conta da yırtık var , kullanıma engel değil.

İkisini de almak isteyen olursa 200 TL

Tayfun.O
14-12-2016, 15:26
Kendi limitimi kendim yapmaya karar verdim. Bana nikotin ve aroma markası öneririmisiniz?

CNR
14-12-2016, 23:20
arkadaşlar bilen eden varmıdır

Just a moment... (http://www.joyetechlikit.com/eleaf-istick-pico-75w-melo-3-atomizer-tam-set?search=pico)
Just a moment... (http://www.joyetechlikit.com/batarya-piller/lg-18650-batarya-2500-mah)

bu ikiliyi alıcam ama, bu eleaf ın falan çakması varmıdır yardımlarınıza ihtiyacım var acil sipariş vericem şimdi
site güvenilir mi bilen var mı ayrıca?

Revolution
15-12-2016, 00:00

Just a moment... (http://www.joyetechlikit.com/eleaf-istick-pico-75w-melo-3-atomizer-tam-set?search=pico)
Just a moment... (http://www.joyetechlikit.com/batarya-piller/lg-18650-batarya-2500-mah)

bu ikiliyi alıcam ama, bu eleaf ın falan çakması varmıdır yardımlarınıza ihtiyacım var acil sipariş vericem şimdi

hocam pıco 240 lıra en fazla eder orası guzel fıyat yazmıs ınsanları boyle boyle kandırıyorlar. Yurtdısı sıtelerınde 35 dolar cıvarı bır urun. Pıl ıcınde pilsitesi.com dan almanızı onerırım sony vtc5 . Suan ıcın o sıte orjınal dıyorlar bazı sıtelerde sahte pıl satıyorlar. Sahte pıllerde cıhazınızı calıstırmakta zorlanıyor ve esıgaradan sogutuyor. Sıtede guvenılır oldugunu zannetmıyorum.

Revolution
15-12-2016, 00:03
Kendi limitimi kendim yapmaya karar verdim. Bana nikotin ve aroma markası öneririmisiniz?

Velabuhar dan alıyorum ben. Twısted aromalar super ;)

Met!!
15-12-2016, 00:03

300TL pico için çok fazla max 250TL eder pilide n11 gibi sitelerden alabilirsin sony vtc5 pil alabilirsiniz yeni başlıyıcaksın galiba likitide güvenilir biryerden almayı unutma.

CNR
15-12-2016, 02:21
300TL pico için çok fazla max 250TL eder pilide n11 gibi sitelerden alabilirsin sony vtc5 pil alabilirsiniz yeni başlıyıcaksın galiba likitide güvenilir biryerden almayı unutma.

Likiti yarın istanbulda elden almayı düşünüyorum merterdeyim yakınlarda tavsiye edebileceğiniz elden likit alabileceğim güzel yer var mı?

Met!!
15-12-2016, 04:05
Maalesef, markalı ve orjinal olmasına dikkat edin yeter.

fatih_selvi
15-12-2016, 07:57
Likiti yarın istanbulda elden almayı düşünüyorum merterdeyim yakınlarda tavsiye edebileceğiniz elden likit alabileceğim güzel yer var mı?

Haznedar'da bir dükkan var istersen adresini telefon numarasını veriyim gidip ordan elden satın alabilirsin. Kendilerinden bir kaç defa Turkish Delight Likit almıştım. Aroması gayet başarılıydı. 5-6 farklı marka likit de satıyorlar. Size de pek uzak sayılmaz.

Tahtakale Çarşı : 0535 212 26 75
Adres : Hazendar Mahallesi Marmara Caddesi No:7 Güngören

CNR
15-12-2016, 08:30
Haznedar'da bir dükkan var istersen adresini telefon numarasını veriyim gidip ordan elden satın alabilirsin. Kendilerinden bir kaç defa Turkish Delight Likit almıştım. Aroması gayet başarılıydı. 5-6 farklı marka likit de satıyorlar. Size de pek uzak sayılmaz.

Tahtakale Çarşı : 0535 212 26 75
Adres : Hazendar Mahallesi Marmara Caddesi No:7 Güngören

Haznedar yakın baya çok teşekkür ederim :)

Tayfun.O
15-12-2016, 13:08
Velabuhar dan alıyorum ben. Twısted aromalar super ;)

Abi sen baya biliyon bu e sigara işini :D

Revolution
15-12-2016, 14:25
Abi sen baya biliyon bu e sigara işini :D

Elimizden geldigince iste :D

h.savas
15-12-2016, 14:35
beyler tatlı değilde tütün yada benzeri likit varmıdır önerebileceğiniz ..
girdik bi yola bakalım ne çıkacak önümüze...

CNR
15-12-2016, 14:52
Bugün forumdan bir abimin tavsiyesi ile gittim iStick Pico Mega aldım çok çok güzel
kangertech evod2 den sonra devrim gibi geldi cihaz

likit çok iyi değil sanırım ama fenada değil, şuan hexocell in karışık orman meyvelisi var ama nane aroması baskın 3mg nikotinli 0 boğaz yakma

sadece tek sorum likit değişimlerinde coil'ide değişmek lazım mı aroma geçmemesi için tankı tamamen temizlemek mi lazım? nasıl temizlenir

fatih_selvi
15-12-2016, 15:08
Bugün forumdan bir abimin tavsiyesi ile gittim iStick Pico Mega aldım çok çok güzel
kangertech evod2 den sonra devrim gibi geldi cihaz

likit çok iyi değil sanırım ama fenada değil, şuan hexocell in karışık orman meyvelisi var ama nane aroması baskın 3mg nikotinli 0 boğaz yakma

sadece tek sorum likit değişimlerinde coil'ide değişmek lazım mı aroma geçmemesi için tankı tamamen temizlemek mi lazım? nasıl temizlenir

Tank temizliğini hafta bir yapsan bence yeterli. Ama tabi bu değişkenlik gösterebilir. Bazıları her likit bittiğinde temizlik yaptığını söylüyorlar. Likit değişimi sonrasında da coil değiştirmene gerek yok. 3-5 çekişten sonra yeni aromanın tadını almaya başlayabilirsin.

dogancan1
15-12-2016, 15:55
İsteyen olursa istick pico mevcut ulaşabilirler. 0545 234 23 13

Molev
15-12-2016, 16:00
Ya birşey sorucam bu smok alien kit in içerisinde rba geliyormu yoksa sadece coil ilemi kullanabiliyoruz, Smok TFV8 baby atomizerden bahsediyorum

tricky
15-12-2016, 16:29
Anadolu yakası kaliteli likit satan bir yer varsa bende öğrenmek isterim elden satın alabileceğim ?

Yiğit G.
15-12-2016, 16:42
G-Priv kit satan varmı beyler ?

fore
15-12-2016, 16:43
BEn satıyorum. 10 gün olmadı daha alalı

eren_rc
15-12-2016, 16:47
BEn satıyorum. 10 gün olmadı daha alalı

Fiyat nedir ?

fore
15-12-2016, 16:52
İki tane Sony pille beraber 650

fore
15-12-2016, 16:56
http://i.hizliresim.com/l31N2k.jpg

AlwaysFast
15-12-2016, 19:55
Smoke Hprıv 220 V var elimde.2 hafta oldu alalı.2 adet Sony orj pil ve şarj aleti,kutusu mevcuttur.Son fiyat 350 TL istiyorum.İlgilenene özelden resimlerini gönderebilirim.

playhard
15-12-2016, 19:58
Ya birşey sorucam bu smok alien kit in içerisinde rba geliyormu yoksa sadece coil ilemi kullanabiliyoruz, Smok TFV8 baby atomizerden bahsediyorum

gelmiyor kardeşim. 13$ a satılıyor ali de.

Molev
16-12-2016, 08:12
gelmiyor kardeşim. 13$ a satılıyor ali de.

Anladım şimdi baktım aliexpress'ten teşekkürler bilgilendirme için.

ozan gülle
16-12-2016, 10:13
beyler tatlı değilde tütün yada benzeri likit varmıdır önerebileceğiniz ..
girdik bi yola bakalım ne çıkacak önümüze...

Silahlı kuvvetler ve oruç tavsiye ederim banada genelde likitler çok aromalı geldiği için sadece bunları içiyorum

Tayfun.O
16-12-2016, 14:03
Elimizden geldigince iste :D

Vapesis N base si nasıl abi kullandın mı hiç

Revolution
16-12-2016, 16:06
Vapesis N base si nasıl abi kullandın mı hiç

vapesis kullanmadım :) ama lıkıtte aromadan daha cok nbase onemlı. Bazıları nıkotınden dolayı pıs kokuyor vs. merck en ıyısı denıyor ama bıraz arastırman lazım.

Tayfun.O
16-12-2016, 19:18
vapesis kullanmadım :) ama lıkıtte aromadan daha cok nbase onemlı. Bazıları nıkotınden dolayı pıs kokuyor vs. merck en ıyısı denıyor ama bıraz arastırman lazım.

Araştırdım abi güzelmiş. Ama duman fakiriymiş biraz denesem mi ki diyorum 100 ml 6mg'lik 20 tl çekiyor bi tane aroma çeksem beni 1 ay götürür :D.

Demleme olayı nasıl oluyor bunlarda abi?

MuratCan07
16-12-2016, 20:17
arkadaşlar avokado nun teli sıkıştırdığımız minik vida gibi parçası varya 4 tane hani.. heh ben onun alyan giren tarafını aşındırdım.. yenisini nerden bulabilirim adı nedir?

Yiğit G.
16-12-2016, 20:49
Bende buharlandım sonunda :) Umarım memnun kalırım aletten (birde arkadaşlar aliexpress den yedek coil sipariş edicem kaçlık almam lazım bu ürüne ? )

http://i.hizliresim.com/1VNn2Y.jpg

Revolution
16-12-2016, 21:15
Araştırdım abi güzelmiş. Ama duman fakiriymiş biraz denesem mi ki diyorum 100 ml 6mg'lik 20 tl çekiyor bi tane aroma çeksem beni 1 ay götürür :D.

Demleme olayı nasıl oluyor bunlarda abi?

80vg 20 pg al onlar 50 ye 50 verıyor olabılır onuda ıcemezsın kotu oluyor tad vs. Demleme olayı da aromaların ustunde yuzde kac koyacagın yazıyor zaten ortalama %5 - %7 konuyor o orana gore koyup guzelce karıstırıyorsun. Sonra agzını kapatıp 2-3 hafta hergun 5-10 dk calkalıyorsun karanlık ve oda sıcaklıgında bı yerde saklıyorsun. 3 hafta sonra acıp bakarsın tadına oturmusmu oturmamısmı dıye. Tad tam oturmamıssa 1 hafta daha aynı seyı yaparsın.

Revolution
16-12-2016, 21:18
arkadaşlar avokado nun teli sıkıştırdığımız minik vida gibi parçası varya 4 tane hani.. heh ben onun alyan giren tarafını aşındırdım.. yenisini nerden bulabilirim adı nedir?

O zor sankı ıcınde kaldıysa cıkartma ısını nasıl yaparsın bılmıyorum. Hırdavatcılarda fln kac mm ıse orası onun ıcın bır vıda bulabılırsen o da ısını gorur. 2mm olması gerekıyor ama emın degılım.

Bende buharlandım sonunda :) Umarım memnun kalırım aletten (birde arkadaşlar aliexpress den yedek coil sipariş edicem kaçlık almam lazım bu ürüne ? )

http://i.hizliresim.com/1VNn2Y.jpg

0.5 ohm luk hazır coıllerı yeterlı olacaktır.

Yiğit G.
16-12-2016, 22:04
O zor sankı ıcınde kaldıysa cıkartma ısını nasıl yaparsın bılmıyorum. Hırdavatcılarda fln kac mm ıse orası onun ıcın bır vıda bulabılırsen o da ısını gorur. 2mm olması gerekıyor ama emın degılım.

0.5 ohm luk hazır coıllerı yeterlı olacaktır.

her coil uyar mı ? Mesela şu ürün ?

Aliexpress.com : Buy 100% Original Joyetech Cubis BF RBA Coil 0.5ohm Atomizer Head for Cubis/ eGO AIO/ Cuboid Mini Vape Tank Rebuildable Coils ecig from Reliable atomizer head suppliers on VapeOnly e-Cigarettes (https://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-Joyetech-Cubis-BF-RBA-Coil-0-5ohm-Atomizer-Head-for-Cubis-eGO-AIO-Cuboid/2308047_32701530495.html)

Birde renkli cam lar var atomizer camları yine aliexpress de , standartmıdır o tüp camları yoksa ölçmem mi lazım ? (standart değilmiş baktım şimdi) ölçtüm camı 2x2.4 cm çıkıyor.Göremedim o boyda.

Yiğit G.
16-12-2016, 22:15
ufaktan çözmeye başladım ama anlamıyorum hala Revolution

mesela benim aletin atomizeri TFV8 miş.. aliexpress e yazdım mesela coil olarak bu çıkıyor

3Pcs/lot Smok TFV8 Coil Head Coil V8 X4 V8 T8 V8 T6 V8 Q4 V8 RBA Electronic Cigarettes For Smoke TFV8 Tank Atomizer Vaporizer on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/3Pcs-lot-Original-Smok-TFV8-Coil-Head-Coil-V8-T8-V8-T6-V8-Q4-V8-RBA/32708733436.html)

ama bunların seçenekleride var

V8 T8 Coil- V8 Q4 Coil- V8 T6 Coil- V8 RBA Coil- V8 X4 Coil

bunlardan hangisini alıcam T8 , Q4 , T6 , RBA , X4 bunlar ne demek ?

Ayrıca şu linktekiler uyuyorsa e bunlar çok çok daha ucuz ? Yukarda 3 tanesi 10 dolardan başlarken burda 5 tanesi 5 dolar ...

Yiğit G.
16-12-2016, 22:16
Ayrıca şu linktekiler uyuyorsa e bunlar çok çok daha ucuz ? Yukarda 3 tanesi 10 dolardan başlarken burda 5 tanesi 5 dolar ...

Aliexpress.com : Buy 100% Original Joyetech Cubis BF RBA Coil 0.5ohm Atomizer Head for Cubis/ eGO AIO/ Cuboid Mini Vape Tank Rebuildable Coils ecig from Reliable atomizer head suppliers on VapeOnly e-Cigarettes (https://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-Joyetech-Cubis-BF-RBA-Coil-0-5ohm-Atomizer-Head-for-Cubis-eGO-AIO-Cuboid/2308047_32701530495.html)

mesela baby olan modeli aynı atomizer için baby ne oluyor... Zor valla nasıl çözücem bu işi :)

e zigarette core original Smok TFV8 Baby Replacement Coil head TFV8 baby T8 T6 X4 Q2 TFV8 baby RBA coils -in Atomizer Cores from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/e-zigarette-core-original-Smok-TFV8-Baby-Replacement-Coil-head-TFV8-baby-T8-T6-X4-Q2/32720942469.html)

Tayfun.O
16-12-2016, 22:28
80vg 20 pg al onlar 50 ye 50 verıyor olabılır onuda ıcemezsın kotu oluyor tad vs. Demleme olayı da aromaların ustunde yuzde kac koyacagın yazıyor zaten ortalama %5 - %7 konuyor o orana gore koyup guzelce karıstırıyorsun. Sonra agzını kapatıp 2-3 hafta hergun 5-10 dk calkalıyorsun karanlık ve oda sıcaklıgında bı yerde saklıyorsun. 3 hafta sonra acıp bakarsın tadına oturmusmu oturmamısmı dıye. Tad tam oturmamıssa 1 hafta daha aynı seyı yaparsın.

Şuan kullandığım 75 vg 25 pg acı abi biraz 9 mg'lık ama vg acı yapıyor mu abi?
bide benim cihaz ***** orta sınıf bir şey 80 vg 20 pg yi kaldırır mı

Revolution
16-12-2016, 23:36
ufaktan çözmeye başladım ama anlamıyorum hala Revolution

mesela benim aletin atomizeri TFV8 miş.. aliexpress e yazdım mesela coil olarak bu çıkıyor

3Pcs/lot Smok TFV8 Coil Head Coil V8 X4 V8 T8 V8 T6 V8 Q4 V8 RBA Electronic Cigarettes For Smoke TFV8 Tank Atomizer Vaporizer on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/3Pcs-lot-Original-Smok-TFV8-Coil-Head-Coil-V8-T8-V8-T6-V8-Q4-V8-RBA/32708733436.html)

ama bunların seçenekleride var

V8 T8 Coil- V8 Q4 Coil- V8 T6 Coil- V8 RBA Coil- V8 X4 Coil

bunlardan hangisini alıcam T8 , Q4 , T6 , RBA , X4 bunlar ne demek ?

Sen rba coıl alıcaksın belkı cıhazından bıle cıkıyordur zaten kendı tel ve pamuklamanı yapıcaksın o cıhazı hazır coıl ıle kullanırsan verım alamazsın fazla. Kendın sarımını yaparsan daha zevklı olacaktır.

Şuan kullandığım 75 vg 25 pg acı abi biraz 9 mg'lık ama vg acı yapıyor mu abi?
bide benim cihaz ***** orta sınıf bir şey 80 vg 20 pg yi kaldırır mı

Vg akıskanlıgı saglıyor dıye bılıyorum acılık ıle alakalı bır bılgım yok ben sureklı max vg lı lıkıt ıcıyorum evyapta da 80e 20 kullanıyorum buhar ıcın. Cıhaz kaldırır bence oyle bı sorun olucagını sanmıyorum cogu lıkıtler zaten 80e 20

Yiğit G.
17-12-2016, 00:16
Sen rba coıl alıcaksın belkı cıhazından bıle cıkıyordur zaten kendı tel ve pamuklamanı yapıcaksın o cıhazı hazır coıl ıle kullanırsan verım alamazsın fazla. Kendın sarımını yaparsan daha zevklı olacaktır.

İçinden 2 tane çıktı , birtanesi 0-15 Ω diğeride 0-2 Ω.... hangisini kullanayım birde 0.5 Ω direk bulamadım en iyi duman için hangisidr bunlardan... RBA da alayım denerim üşenmessem. Birde şunu merak ettim 0-15Ω da altında 30-70W best 45-60W diyor , bu 30-70 arası çalır ama en verimlisi 45-60 mıdır demek ? Öyle ise Bunu takınca aletten 60W mı seçicem ?

Yiğit G.
17-12-2016, 00:17
Ω yazmış garip garip çıkmış ohm demek istedim iyice sapıttı forum.

Yiğit G.
17-12-2016, 00:36

listem şu şekilde doğrumudur ?

http://i.hizliresim.com/OVEZ00.jpg

o listede 2. sırada hazır coill telleri var kıvrılmış RBA için , ama o tellerinde 50 çeşidi var , bu çeşitlerden hangisini alıcam ??

http://i.hizliresim.com/njEgrR.jpg

R-13239
17-12-2016, 01:09
Abi aman diyeyim senin atomizerin TVF8 değil, TVF8 Big Baby.

Farklı atomizerler, alacağın coiller baby familyasına ait olması lazım, RBA'da alacaksan baby rba kitini alacaksın. :)

Revolution
17-12-2016, 01:11
Ω yazmış garip garip çıkmış ohm demek istedim iyice sapıttı forum.

Kantal 26ga ısını gorucektır. ohm dustukce buhar artıcaktır fakat aroma da dusucektır. Ortalama 0.40-0.60 ıdeal bence ohm ıcın volt da 4 u gecmemeye calısın. Volt olarak 3.6 ıdeal. kuro coıl var sarım ıcın onuda alın. Pamuk almayı unutmayın :D

R-13239
17-12-2016, 01:13
listem şu şekilde doğrumudur ?

Alıntı yapmayı unutmuşum. :)

Bu arada eğer isteyen olursa sadece 32 puff kullanılmış SMOK G-Priv mod var, sıfırından farksız.

Almak isteyen olursa kişisel mesaj ile ulaşabilir bana.

Yiğit G.
17-12-2016, 01:36
Abi aman diyeyim senin atomizerin TVF8 değil, TVF8 Big Baby.

Farklı atomizerler, alacağın coiller baby familyasına ait olması lazım, RBA'da alacaksan baby rba kitini alacaksın. :)

TFV8 big baby diye aratınca hiçbirşey çıkmıyor aliexpress de :) 3 adet var bu kafalardan Baby beast , Big Baby Beast ve Cloud Beast... Baby ile big baby birbirine uyumlu zaten coilleri , cloud beast apayrı diğerlerine uymuyor... Ama bu aliexpress deki linkde ne cloud beast ne baby beast hiçbirşey yazmıyor... Nerden anlıcam hangisine ait olduğunu ?

Revolution
17-12-2016, 02:11
TFV8 big baby diye aratınca hiçbirşey çıkmıyor aliexpress de :) 3 adet var bu kafalardan Baby beast , Big Baby Beast ve Cloud Beast... Baby ile big baby birbirine uyumlu zaten coilleri , cloud beast apayrı diğerlerine uymuyor... Ama bu aliexpress deki linkde ne cloud beast ne baby beast hiçbirşey yazmıyor... Nerden anlıcam hangisine ait olduğunu ?

Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/e-zigarette-core-original-Smok-TFV8-Baby-Replacement-Coil-head-TFV8-baby-T8-T6-X4-Q2/32720942469.html?spm=2114.010208.3.11.MCHd9k&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10 068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_1006 2_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10099_ 10078_10079_10077_427_10103_10073_10102_10096_1005 2_10050_10051-10052,searchweb201603_9&btsid=67929f3e-0348-421e-aebe-9b59f2a6aafb)

Revolution
17-12-2016, 02:15

Bu da olur duzenleme olmadıgı ıcın dıger mesaja ekleyemedım.

Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/Smok-TFV8-RBA-TVFV8-Baby-RBA-Coil-Head-Coil-V8-RBA-Electronic-Cigarettes-For-Smoke-TFV8/32773324083.html?spm=2114.010208.3.254.FvJjcL&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10 068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_1006 2_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10099_ 10078_10079_10077_427_10103_10073_10102_10096_1005 2_10050_10051,searchweb201603_9&btsid=01af97f5-0137-4c0a-879c-05bf1340ccf0)

h.savas
17-12-2016, 09:03
beyler iki gündür yanmış nargile içiyormuşum gibi bi tat var
yani şöyle gırtlakta bi kalıntı bırakıyor , öksürtüyor .. neden olur bu

fore
17-12-2016, 09:11
Coil yanmıştır.

ScarpRex
17-12-2016, 10:36
Satılık 2. El ego aio içinde 1 tane yeni yanında 3 adet yedeği ile birlikte 100 tl.

Satılık 2. El I Just S içinde 0.18 ECL coil yedeği yok 140 tl.

Avcılar civarı elden teslim önceliğim

0538 937 77 82 Whatsappdan iletişim kurmanız tercihimdir.

ScarpRex
17-12-2016, 14:32
Satılık 2. El ego aio içinde 1 tane yeni yanında 3 adet yedeği ile birlikte 100 tl.

Satılık 2. El I Just S içinde 0.18 ECL coil yedeği yok 140 tl.

Avcılar civarı elden teslim önceliğim

0538 937 77 82 Whatsappdan iletişim kurmanız tercihimdir.

Just s satıldı aio güncel

ozan gülle
17-12-2016, 15:38
Bu arada efkar likit satış yapmıyormu artık bulamadım moralim bozuldu

Yiğit G.
17-12-2016, 15:50
Bugun aletimi kurdum şöyle ilk güzel bir fırt alayım dedim az daha boğuluyordum https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/smiley/s17.gif Ne kadar ağırmış çekimi öksür öksür bi hal oldum.. Sonra ayarladım biraz şimdi fena değil korkarak çekiyorum içime.Ama şunu diyim daha sigara içmedim bugun , psikolojik mi bilemicem ama canım istemedi daha.

Bu coil i doldurdum şimdi , ben bu aleti cebime attığımda alet yan veya ters dik durursa bu likit uç kısmından akmıyormu arkadaşlar ? Milleti görüyorum cebine atıp çıkıyorlar coil pamugu engelliyor mu çektiğimiz yerden akmasını ?

BurakCengizhanoğlu
17-12-2016, 15:53
Şöyle ucuz yollu sıfır yada 2. el güzel bi alet var mı bizim için?Gram anlamıyorum yok coilmiş pamukmuş tuşa basçam iççem :)

onursumer
17-12-2016, 16:31
Bugun aletimi kurdum şöyle ilk güzel bir fırt alayım dedim az daha boğuluyordum https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/smiley/s17.gif Ne kadar ağırmış çekimi öksür öksür bi hal oldum.. Sonra ayarladım biraz şimdi fena değil korkarak çekiyorum içime.Ama şunu diyim daha sigara içmedim bugun , psikolojik mi bilemicem ama canım istemedi daha.

Bu coil i doldurdum şimdi , ben bu aleti cebime attığımda alet yan veya ters dik durursa bu likit uç kısmından akmıyormu arkadaşlar ? Milleti görüyorum cebine atıp çıkıyorlar coil pamugu engelliyor mu çektiğimiz yerden akmasını ?

akma ihtimali var denemek lazım , coil kaç ohm ona gore w değerini ayarlamak lazım yoksa içerken ilk yaşadığınız durumları yaşayabilirsiniz :)

Drive Fast
17-12-2016, 17:28
arkadaşlar bende bu hafta eleaf melo 3 mini aldım bide liqua karpuzlu likitim vardı ilk içtim sürekli öksürüyorum boğazımda yanma yapıyordu sonra bu işten anlayan bi tanıdığa gittim şansıma onunda yanında likit yapan biri vardı işte sohbet muhabbet falan derken bana hediye likit verdi tadına bak dedi ilk içtim güzel fena değil ama öksürüyorum iki gün içtim bi alışamadık 1 saat içmeyi bırakayım sonra tekrar başlayınca içmem imkansız resmen boğazımı tırmalıyor bunun sebebi likitden mi yoksa benden dolayımı :)

onursumer
17-12-2016, 18:01
arkadaşlar bende bu hafta eleaf melo 3 mini aldım bide liqua karpuzlu likitim vardı ilk içtim sürekli öksürüyorum boğazımda yanma yapıyordu sonra bu işten anlayan bi tanıdığa gittim şansıma onunda yanında likit yapan biri vardı işte sohbet muhabbet falan derken bana hediye likit verdi tadına bak dedi ilk içtim güzel fena değil ama öksürüyorum iki gün içtim bi alışamadık 1 saat içmeyi bırakayım sonra tekrar başlayınca içmem imkansız resmen boğazımı tırmalıyor bunun sebebi likitden mi yoksa benden dolayımı :)

ayarlardan olabiliyor , kullandığınız coil ile w değerleri çok farkediyor içime

Drive Fast
17-12-2016, 18:16
ayarlardan olabiliyor , kullandığınız coil ile w değerleri çok farkediyor içime

ayarımda sıkıntı yok onu bilen birine yaptırdım 5 ohm coil var 30W da kullanıyorum likit olarak bana ne önerirsiniz yumusak içimli tatlı bi şey istiyorum

onursumer
17-12-2016, 18:19
ayarımda sıkıntı yok onu bilen birine yaptırdım 5 ohm coil var 30W da kullanıyorum likit olarak bana ne önerirsiniz yumusak içimli tatlı bi şey istiyorum

one hit wonder milk man , bu zamana kadar içdiğim en hafif tatlı likit , aynı zamanda my man içinde aynısını soyleyebilirim

ben 0.3mg nikotinli olarak kullanıyorum

Drive Fast
17-12-2016, 18:27
one hit wonder milk man , bu zamana kadar içdiğim en hafif tatlı likit , aynı zamanda my man içinde aynısını soyleyebilirim

ben 0.3mg nikotinli olarak kullanıyorum

hocam 180 ml satılıyomuş oda 295 lira ne yaptın sen ben zaten makineyi o kadar paraya aldım :)

onursumer
17-12-2016, 20:04
hocam 180 ml satılıyomuş oda 295 lira ne yaptın sen ben zaten makineyi o kadar paraya aldım :)

usa fiyatı 60 dolar 250 tl yi geçmediği surece eder o parayı :D

34btr1907
17-12-2016, 20:20

zaten 30 ml likiti 30-50 tl arasına almazsan o likiti içme zehirlenirsin,15 tl lik likit ile kıyaslıyorsun ama cihazdan sogursun o likitlerle,250tl eden o likit 6 tane 30 ml eder,41 tl denk gelir 30 ml i keyif almak istiyorsan saçma likitlerden uzak dur,zaten piyasa cihazdan degil likitten dönüyor.

ScarpRex
17-12-2016, 20:30
Kilitli kapaklı orjinalliği sitesinden sorgulanabilir likitler harici likit almayın !! Hazır coilde en fazla 1 hafta sarılabilirde teli 3-4 gün pamuğuda en fazla 2 günde bir değiştirin. Çok yüksek wattlar da içmeyin ! Diş eti çekilmesi/kanaması, baş ağrısı, mide bulantısı ve koku/tat körlüğüne sebep olabilir. Sigaradan kaçayım derken e-cigden gitmeyin. Evet e-cig daha sağlıklı sigaraya oranla ama kaliteli ürünler ile ne yaptığını bilerek kullanılması durumunda. Likitlerini kendi yapacak arkadaşlar için de kesinlikle kilitli kapaklı nerden gelidiği belli olan premium nbase ve aromalar kullanın. E-cig aroması su bazlı olur, gıda aroması yağ bazlı. litresi 8 liralık gliserin ile seyreltdikleri nbaseleri gıda aroması ile karıştırıp size yarı premium yarı evyap diye satıyorlar zehire para veriyorsunuz. Bunlar daha önce yazılmış olabilir 100 sayfaya bakamadım yazılmışsa da hatırlatma olsun. Bol buharlar.

Yiğit G.
17-12-2016, 23:59
Kilitli kapaklı orjinalliği sitesinden sorgulanabilir likitler harici likit almayın !! Hazır coilde en fazla 1 hafta sarılabilirde teli 3-4 gün pamuğuda en fazla 2 günde bir değiştirin. Çok yüksek wattlar da içmeyin ! Diş eti çekilmesi/kanaması, baş ağrısı, mide bulantısı ve koku/tat körlüğüne sebep olabilir. Sigaradan kaçayım derken e-cigden gitmeyin. Evet e-cig daha sağlıklı sigaraya oranla ama kaliteli ürünler ile ne yaptığını bilerek kullanılması durumunda. Likitlerini kendi yapacak arkadaşlar için de kesinlikle kilitli kapaklı nerden gelidiği belli olan premium nbase ve aromalar kullanın. E-cig aroması su bazlı olur, gıda aroması yağ bazlı. litresi 8 liralık gliserin ile seyreltdikleri nbaseleri gıda aroması ile karıştırıp size yarı premium yarı evyap diye satıyorlar zehire para veriyorsunuz. Bunlar daha önce yazılmış olabilir 100 sayfaya bakamadım yazılmışsa da hatırlatma olsun. Bol buharlar.

Önereceğiniz online likit siteleri var mı güvenilir ? Ben Nirvana aldım birkaç kutu iyimidir bu marka ?

Revolution
18-12-2016, 00:23
Önereceğiniz online likit siteleri var mı güvenilir ? Ben Nirvana aldım birkaç kutu iyimidir bu marka ?

ebuhar35.com da efkar satısları basladı

Drive Fast
18-12-2016, 00:47
usa fiyatı 60 dolar 250 tl yi geçmediği surece eder o parayı :D

Buraya yazdıktan sonra arkadaşımla buluştum oda brnle beraber almıştı cihazı olum dedi fena bi likit buldum milk man diye efsane falan aldım içtim efsane 60 dolarin 60inadeğer valla alacaz ortak :)

Drive Fast
18-12-2016, 00:51
zaten 30 ml likiti 30-50 tl arasına almazsan o likiti içme zehirlenirsin,15 tl lik likit ile kıyaslıyorsun ama cihazdan sogursun o likitlerle,250tl eden o likit 6 tane 30 ml eder,41 tl denk gelir 30 ml i keyif almak istiyorsan saçma likitlerden uzak dur,zaten piyasa cihazdan degil likitten dönüyor.

Tabiki de 15 liralik likitlerle kiyaslamiyorum kaliteli bi sey istiyorum bende, hesabi yapınca mantıklı ama bi anda vermek sıkıntı sizde 295 lira çerez parası gibi konuşuyosunuz :)

Revolution
18-12-2016, 01:05
Hepsi ayrı güzel bunların.

http://ecigarettes-wholesale.com/image/data/One%20Hit%20Wonder/1HW_ECIG_1149x380.jpg

34btr1907
18-12-2016, 01:26
One Hit Wonder | Elektronik Sigara ve E-Likit de İlk Tercihiniz | İlkSigaran (http://www.ilksigaran.com/urunler/one-hit-wonder-e-likit.html)

34btr1907
18-12-2016, 01:30
edit yok spam gıbı oluyor , burda çeşit daha fazla mevcut

Just a moment... (http://www.joyetechlikit.org/one-hit-wonder-likit)

Yiğit G.
18-12-2016, 02:22
one hit wonder ları bende merak ettim özellikle çilekli olanını almayı düşünüyorum ama önce birini buldum parça parça satıyor bölüp ondan birer alıp tatlarına bakıcam boşuna 200 küsür vermeyelim.

Yiğit G.
18-12-2016, 02:40
edit yok spam gıbı oluyor , burda çeşit daha fazla mevcut

Just a moment... (http://www.joyetechlikit.org/one-hit-wonder-likit)

Orjinalinde bu one hit wonderları alırken 2 adet te 15ml hediye veriyor. 2 adet 15ml lik aynı ürün veya farklı ürün seçebiliyorsunuz.Tatmalık işte.

1 x 6 oz. (180mL) squeeze bottle The Man
2x FULL 15mL unicorn bottles, you pick the flavors

Bu sitedeki üründe de gösteriyor fotograflarda ama acaba gönderiyorlar mı yoksa almışlarmıdır içinden ? Almamışlarsa 210ml yapması lazım totalde.

Just a moment... (http://www.joyetechlikit.org/one-hit-wonder-likit/one-hit-wonder-likit-milk-man-180ml)

Wankel Batu
18-12-2016, 03:36
Tr de cok pahali likitler.Almanya da My Man 180 lige 50 euro verdim.

ScarpRex
18-12-2016, 10:46

Yassı yuvarlak şişe ise nirvana iyidir ne olduğu belli en azından bubble gum ve bergamot limonu ben beğenmistim

powERS
18-12-2016, 11:36
Ben almanyadan riccardo zigarette den likit aldim kullanan bilen varmi?

Revolution
18-12-2016, 12:41
My man, milk man vs. açık ise almayın clonları olduğu için rahatça kandırılabilirsiniz. Kapalılarıda ortalama 240 liraya gidiyor, 300 abartmışlar.

Yiğit G.
18-12-2016, 14:56
Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/e-zigarette-core-original-Smok-TFV8-Baby-Replacement-Coil-head-TFV8-baby-T8-T6-X4-Q2/32720942469.html?spm=2114.010208.3.11.MCHd9k&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10 068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_1006 2_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10099_ 10078_10079_10077_427_10103_10073_10102_10096_1005 2_10050_10051-10052,searchweb201603_9&btsid=67929f3e-0348-421e-aebe-9b59f2a6aafb)

Bu defa doğru şeyleri aldım heralde

http://i.hizliresim.com/WgbMQ4.jpg

Revolution
18-12-2016, 18:39
Bu defa doğru şeyleri aldım heralde

http://i.hizliresim.com/WgbMQ4.jpg

Verdigin siparisler dogru bu saatten sonra hergun dua edip gumrukten gecmesini sagliycaksin :)

Tayfun.O
18-12-2016, 22:25
My man, milk man vs. açık ise almayın clonları olduğu için rahatça kandırılabilirsiniz. Kapalılarıda ortalama 240 liraya gidiyor, 300 abartmışlar.

Abi efkar nasıl bi de kesmesi için hangisini öneririsin?

Revolution
20-12-2016, 12:25
Abi efkar nasıl bi de kesmesi için hangisini öneririsin?

Ben efkar silahlı kuvvetler, 216, reis kullandım başarılıydı. Sigara içimine uygun en iyi tütün aromalı liikitler bence.

semsialtunbas
20-12-2016, 16:18
rx200s+griffin satıldı beyler ijust s arıyorum tercihen sıfır ve ankara içi

fatih_selvi
20-12-2016, 16:53
rx200s+griffin satıldı beyler ijust s arıyorum tercihen sıfır ve ankara içi

RX200s + Griffinden sonra ijust s kesicek mi sizi? Bilmediğimden soruyorum. Bendede rx2/3 ve giffin 25 var ama taşıması biraz zor :( Küçük aynı keyfi alabileceğim cihaz bulursam almak istiyorum. Hatta bu aralar mekanik modlara sardım. Tavsiye edeceğiniz varmı?

ufuksaracci
20-12-2016, 17:00
Mekanik mod ile kullandığınız pile çok çok dikkat edin. Mutlaka akım korumalı pil tercih edin .

Molev
21-12-2016, 07:29
Dün aksam alien mod + griffin plus 25 aldım aliexpress ten 276 TL ye denk geldi fiyat olarak inşallah gümrükten geçer, satıcı olarak isminde e-sigara ile ilgili birşey yazmayan bir satıcıdan satın aldım, kargo üzerinede powebank yada toy yazdırttım farklı satıcıdan yaklasık 10 dolara vtc5 2 ad. aldım bakalım beklemeye koyuldum :D

semsialtunbas
21-12-2016, 09:50
RX200s + Griffinden sonra ijust s kesicek mi sizi? Bilmediğimden soruyorum. Bendede rx2/3 ve giffin 25 var ama taşıması biraz zor :( Küçük aynı keyfi alabileceğim cihaz bulursam almak istiyorum. Hatta bu aralar mekanik modlara sardım. Tavsiye edeceğiniz varmı?

valla biraz hevesimi aldım bu işlerden diyelim zaten sigara bırakmak için değil keyif için bulaşmıştım da , bu işin sonu yok :) sarım yapmak bi süre sonra gerçekten usandırıyo insanı griffini 1 kere sarım yaptım 3-4 gün içtim sonra aylarca dokunmadım build yapmaya üşendiğimden :D i just s hem hazır coil hemde taşıması pratik yeterli olur diye düşünüyorum amaç mobil nargile keyfi bende

semsialtunbas
21-12-2016, 09:51
ben de ijust s alıp üzerine green laser yazdırsam falan geçer mi acaba benziyo sonuçta cihaz? :) o yeşil lazerlerin ithalatı yasak değil dimi bu arada ordan da patlamayalım da :D

34btr1907
21-12-2016, 19:53
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p600x600/15589785_1152706791449382_82999561888212051_n.jpg? oh=a3c1e8f40a18d402a158122cb008911a&oe=58E377D9

ONE HIT WONDER LİKİT ÇEŞİTLERİ : 260 TL
--------------------------------------------------------------------------------------
ONE HIT WONDER - POLICE MAN 180 ML (3 ADET)
ONE HIT WONDER - ROCKET MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - MY MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - MILK MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - MUFFIN MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - DRIPPIN WHIP 180 ML (1 ADET)

MILK MAN 6 ve 3 MG - POLICE MAN 6 VE 0 MG - MY MAN 6 VE 3 MG - MUFFIN MAN 6 VE 0 MG - ROCKET MAN 6 VE 3 MG - DRIPPIN WHIP SADECE 3 MG -

BEN SATMIYORUM Furkan Kucukbenli | Facebook (https://www.facebook.com/cruelboy34?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf&post_id=1203968389696220) linkteki şahış satıyor denk geldim sayfada arayan varsa işini görsün...

onursumer
21-12-2016, 19:56
likit arayan degerlendirsın

AEAlmas
21-12-2016, 20:09
Arkadaşlar likit yapmak kolay boşa para harcamayın
internette bir cok video var

Şuan Obs engine atomizer var Sx mini Q class cihaz

İşin aslı şu pico nun alt kısmını alıp yada pico mega alıp adam gibi rta yada rdta atomizer alın keyfinize bakın ha işin bokunu cıkarıp kennedy rda da alabilirsiniz ki sadece atomizer 90$ :D

Ve sakın likit yaparken gida aromasi kullanmayın bunun dışında adam akıllı nbase kullanın tutup eczanede satılan dan almayın

Silence45
21-12-2016, 20:13
Arkadaşlar likit yapmak kolay boşa para harcamayın
internette bir cok video var

Şuan Obs engine atomizer var Sx mini Q class cihaz

İşin aslı şu pico nun alt kısmını alıp yada pico mega alıp adam gibi rta yada rdta atomizer alın keyfinize bakın ha işin bokunu cıkarıp kennedy rda da alabilirsiniz ki sadece atomizer 90$ :D

Ve sakın likit yaparken gida aromasi kullanmayın bunun dışında adam akıllı nbase kullanın tutup eczanede satılan dan almayın

Adam akıllı Nbase adresi/linki biliyorsanız ve aynı şekilde aroma için adres/link alabilir miyim?
Bir de, demlemede kilit nokta var mıdır kullandığınız?

Ersin ÖREN
21-12-2016, 20:55
Adam akıllı Nbase adresi/linki biliyorsanız ve aynı şekilde aroma için adres/link alabilir miyim?

Son 1 aydır. E sigara kullanıyorum 2 haftadır kendi likitimi kendim yapıyorum. Nbase için keyf.us gümüş yada altın seri.
Vg pg için balmumcu aroma için Urunler - Tuana Kimya - Arzu Bato Kimyasal Maddeler Alışveriş Sistemi (https://online.tuanakimya.com/urunler/cat-237/e-likit-aroma-vericiler.html)

İyice karıştır ertesi gün şeffaf hale gelince tüketime hazır.

Korkulacak bişi yok. En son dün akşam 200ml yaptım.

nBase 66.67ml
PG 21.67ml
VG 101.67ml
Aroma 10ml

Kendi nbase imle 4mg nikotinli mis gibi likit..

Silence45
21-12-2016, 21:07
Son 1 aydır. E sigara kullanıyorum 2 haftadır kendi likitimi kendim yapıyorum. Nbase için keyf.us gümüş yada altın seri.
Vg pg için balmumcu aroma için Urunler - Tuana Kimya - Arzu Bato Kimyasal Maddeler Alışveriş Sistemi (https://online.tuanakimya.com/urunler/cat-237/e-likit-aroma-vericiler.html)

nBase 66.67ml
PG 21.67ml
VG 101.67ml
Aroma 10ml

Çok teşekkür ettim.

AEAlmas
21-12-2016, 21:17

Tpa yada twisted aroma kullanıyorum forumlar yada facebook ta satanlar oluyor
Nbase merck alıyordum baya almadım suan satış varmı yok mu balmumcu kimya yada kimeks kimya dan alabilirsiniz nikotin icin de yine balmumcu ama nbase olarak yine keyf us i öneririm buharistan da iyidir

AEAlmas
21-12-2016, 21:22
Bu arada arkadaşlar 9 aydır iciyorum hatta su sıralar bıraktım gibi birşey yemek sonrası cay kahve zamanı iciyorum ama

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/15697435_10154948185159040_2306352620722628762_n.j pg?oh=2f256ed8a3d99645b4b81308b85664e2&oe=58E47D24

şöyle bir foto atayım bir cok atomizer ve cihazim var :D

cabrioleter
21-12-2016, 22:08

nBase 66.67ml
PG 21.67ml
VG 101.67ml
Aroma 10ml

kullandığınız aromaları kimse önermiyor.. alıp memnun kalana da denk gelmedim. acaba kullanıcı deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

34btr1907
21-12-2016, 23:21
Aromalar | Vela Buhar En Geniş Aroma Marketi (http://www.velabuhar.com/aromalar/)

twisted ve capella

Revolution
21-12-2016, 23:37
velabuhar dan alın o dıger arkadasın kını ılk defa duyuyorum. Gıda aroması olma ıhtımalı yuksek.

Yiğit G.
22-12-2016, 01:04
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p600x600/15589785_1152706791449382_82999561888212051_n.jpg? oh=a3c1e8f40a18d402a158122cb008911a&oe=58E377D9

ONE HIT WONDER LİKİT ÇEŞİTLERİ : 260 TL
--------------------------------------------------------------------------------------
ONE HIT WONDER - POLICE MAN 180 ML (3 ADET)
ONE HIT WONDER - ROCKET MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - MY MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - MILK MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - MUFFIN MAN 180 ML (2 ADET)
ONE HIT WONDER - DRIPPIN WHIP 180 ML (1 ADET)

MILK MAN 6 ve 3 MG - POLICE MAN 6 VE 0 MG - MY MAN 6 VE 3 MG - MUFFIN MAN 6 VE 0 MG - ROCKET MAN 6 VE 3 MG - DRIPPIN WHIP SADECE 3 MG -

BEN SATMIYORUM Furkan Kucukbenli | Facebook (https://www.facebook.com/cruelboy34?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf&post_id=1203968389696220) linkteki şahış satıyor denk geldim sayfada arayan varsa işini görsün...

2 adet aldım... Milk man ve My man... Bakalım inş güzeldir.

ozan gülle
22-12-2016, 09:56
Beyler linkini attığımsiteden sipariş verdim efkar likitlerini sadece burada bulabildim ödemeyi pazartesi yaptım hala kargo yok mail attım dönüş yok herhalde benim 50 Tl yi yediler sipariş verecekler dikkatli olsun Yerli Uretim Likitler (http://www.ebuhar35.com/)

PiscocuK
22-12-2016, 10:22
benim ürün gümrüğe takılmış :( alibabadan almıştım

Revolution
22-12-2016, 12:13
Beyler linkini attığımsiteden sipariş verdim efkar likitlerini sadece burada bulabildim ödemeyi pazartesi yaptım hala kargo yok mail attım dönüş yok herhalde benim 50 Tl yi yediler sipariş verecekler dikkatli olsun Yerli Uretim Likitler (http://www.ebuhar35.com/)

Öyle birşey olucagını sanmıyorum, bıraz daha bekleyın sonucta sıteyı yenı actılar. LİNK (http://www.esigaram.us/konu/ebuhar35-com-acildi.39342/) Verdıgım lınkten satıcılara ulasabılırsın yardımcı olucaklardır.

semsialtunbas
22-12-2016, 12:34
Alınık I Just S tercihen sıfır ve Ankara içi

Ersin ÖREN
22-12-2016, 13:29
kullandığınız aromaları kimse önermiyor.. alıp memnun kalana da denk gelmedim. acaba kullanıcı deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

ürünler e likit aroması daha önce diğer markalar ve sitelerden de sipariş geçtim. flavorwest de kullandım. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanıyorum. Onun yorumu kırmızı elma, pişmiş süt, bal kesinlikle alma çerez, karamel, tarçn, kurabiye al..

Aroma likitte en az kullanılan ürün. bazı aromalar çok keskin %2 yetiyorken bazıları %10 yetmeye biliyor. Aroma işi tamamen damak tadıyla alakalı.

şimdilik ben ürünlerden memnunum sadece bi sonraki nbase siparişimde fumetti denicem.

Mümkün olduğu kadar sek nbase dönmeye çalışıcam zamanla. Şu an likitler çok lezzetli olmaya başladı. hal böyle olunca tüketim sürekli artıyor.

cabrioleter
22-12-2016, 13:43
ürünler e likit aroması daha önce diğer markalar ve sitelerden de sipariş geçtim. flavorwest de kullandım. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanıyorum. Onun yorumu kırmızı elma, pişmiş süt, bal kesinlikle alma çerez, karamel, tarçn, kurabiye al..

Aroma likitte en az kullanılan ürün. bazı aromalar çok keskin %2 yetiyorken bazıları %10 yetmeye biliyor. Aroma işi tamamen damak tadıyla alakalı.

şimdilik ben ürünlerden memnunum sadece bi sonraki nbase siparişimde fumetti denicem.

Mümkün olduğu kadar sek nbase dönmeye çalışıcam zamanla. Şu an likitler çok lezzetli olmaya başladı. hal böyle olunca tüketim sürekli artıyor.

anladım klon aromalar çıkarmış ama 12 li satılıyor tek tek satarlarsa alıp denemek lazım.

fümetti iyi bir nbase değil iki seferdir kuruyorum pek hoşuma gitmedi açıkçası bir daha ki sefere kesinlikle balmumcu kullanacağım..

Molev
22-12-2016, 15:03
Bende dün aksam katıldım aranıza aliexpress ten verdiğim siparişi bekleyemedim xcube mini xpure rda aldım sarımdada hazır kanthal a1 tel birde satıcıdan evyap likit aldım hediye 30ml.( ekstra olarak pil + xtray tekli charger + muji pamuk 30ad. + kantal tel 20ad.) hepsini toplam 300 tl ye verdi, aksam yaptım boğazım yandı sanırım pamuğu yaktım filan şu an 0.38 ohm 22W ta kullanıyorum sigara içimi ilk çekişte hafif vuruyo ama sonrasında 3-4-5 ardı ardına sıkıntısız çekiyorum dün aksam saat 8 den beri sigara aklıma bile gelmedi evde unuttum zaten paketi eyvah canım çekerse nabarım filan diye korktum ama aratmadı keyiflendim vallahi.

Ek olarak rda yı değiştiricem griffin25 bakalım ne zaman gelicek gelmezse goblin yada serpent alıcam bir tane.

Yiğit G.
22-12-2016, 15:54
Beyler birşey sorucam , 1 hafta olacak neredeyse sigarayı bırakıp buhara başlayalı... Şöyle bir sorunum var sanki bogazımı üşütmüşüm gibi bogaz kuruluğum var başladıgımdan beri.. Tahriş olmuş gibi... Sizce buhara yeni başladığımdan mı yoksa kötü likit kullanıyorum (nirvana) ondan mı acaba ? Premium likitlerim yolda henüz gelmedi deneyemedim.Acaba iyi likitle sorunum düzelir mi ?

34btr1907
22-12-2016, 16:10
Just s pilin kac w verdigini bilen varmi ?

Şirzat
22-12-2016, 16:45
Joyetech evic vtc mini aldım bi arkadaşımdan ikinci el kullanmayı tam bilmioyrum böyle geröekten yardım edecek varmı birde coil ve likit almam lazım ankarada nerde alabilirim

ozan gülle
23-12-2016, 09:10
Öyle birşey olucagını sanmıyorum, bıraz daha bekleyın sonucta sıteyı yenı actılar. LİNK (http://www.esigaram.us/konu/ebuhar35-com-acildi.39342/) Verdıgım lınkten satıcılara ulasabılırsın yardımcı olucaklardır.

İlginiz için teşekkürler yazdım kendilerine sanırım düzeltirler

cabrioleter
23-12-2016, 13:24
Just s pilin kac w verdigini bilen varmi ?

max 50 diyor kutusunda..

Yiğit G.
23-12-2016, 17:27
One Hit Wonder ve Heisenberg lerim geldi... Heisenberg denemedim ama One Hit Wonder İNANILMAZ ! Öyle bir fark varki dandik likitlerle arasında....

http://i.hizliresim.com/3vqBo4.jpg

http://i.hizliresim.com/R1PL3j.jpg

Revolution
23-12-2016, 17:29
One Hit Wonder ve Heisenberg lerim geldi... Heisenberg denemedim ama One Hit Wonder İNANILMAZ ! Öyle bir fark varki dandik likitlerle arasında....

http://i.hizliresim.com/3vqBo4.jpg

http://i.hizliresim.com/R1PL3j.jpg

Hayırlı olsun lıkıtler. My man gercekten fazlasıyla basarılı. Eger sıze aroması yogun gelırse nbase ıle seyreltebılırsın.

ufuksaracci
23-12-2016, 17:33
İyi nbase arayan arkadaşlar bulabilirlerse wizard lab yada vapors tek alsınlar. Burada satılan nbasein ne kadar çöp olduğunu anlayacaksınız

R-13239
23-12-2016, 17:38
İyi nbase arayan arkadaşlar bulabilirlerse wizard lab yada vapors tek alsınlar. Burada satılan nbasein ne kadar çöp olduğunu anlayacaksınız

Bulabilirlerse hocam kilit kelime işte :)

Tayfun.O
23-12-2016, 18:27

Nereden aldınız hocam ?

Yiğit G.
23-12-2016, 19:16
Nereden aldınız hocam ?

1 sayfa önce bir arkadaş paylaşmış ordan aldım

morgan
23-12-2016, 19:50
troy kullanan arkadaş var mı hiç aramızda.Yorum alabilirim :)

34btr1907
23-12-2016, 19:58
max 50 diyor kutusunda..

dikkat etmemişim sağolasın

powERS
23-12-2016, 21:09
bacanak 10/12 de aliex. den just s siparişi verdi. bu gün geldi biz şok.
kalem diye göndermişler.

Silence45
23-12-2016, 21:15
kalem diye göndermişler.

Satıcı linki alabilir miyim?

34btr1907
24-12-2016, 11:20
keyf stok guncellemiş,nbase olarak alın tavsıye edılen aroma oranı ile karıstırıp 2 hafta demleyin,nette bolca mevcut , karıstırma,oran tavsiyeleri ve demleme vidoları,en az %50 kar ınız olur para açısından...

Base / N-Base (https://www.keyf.us/base-nbase)

dün geldi benim nbase

aroma olarakta vela buhardan ,Fathers Milk V2 ,Unicorn ,Calipter Cow ,Muffin Woman,Mother Milk ,My Women bunlar o 250 tl lik aromaların klonudur

korkutmasın sizi yapması nbase zaten vg pg ve nıkotının karışımıdır,20 ml nbase 1 ml aroma karıstırıp demlenmeye birakın,deneme yanılma ile illaki damak tadınızı tutturursunuz.

Yiğit G.
24-12-2016, 15:11
Beyler daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama birdaha yazayım e-sigaraya başladıgımdan beri boğaz tahrişi yaşıyorum.Kupkuru boğazım ve tahriş olmuş.1 hafta oldu başlayalı 1 haftadan beri Nirvana diye dandik likit kullandım.Daha dün iyi likitlerim geldi yeni kullanıyorum iyileri.Şimdi nete baktım 3 ihtimal var

1-Normaldir alışınca geçer...
2-Dandik likit yapar likiti değiştir.
3-PG alerjin var veya esigara senin vucuduna göre değil , daha kötü olmadan bırak esigarayı...

3. şıkkı düşünmek bile istemiyoırum çünkü 23 yıldır içtiğim lanet sigarayı bıraktım... O kadar rahatladım ki.. Esigarayı bırakmak istemiyorum , daha önce bu boğazından sorun yaşayanlar oldumu benim gibi ?

Revolution
24-12-2016, 15:35
Beyler daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama birdaha yazayım e-sigaraya başladıgımdan beri boğaz tahrişi yaşıyorum.Kupkuru boğazım ve tahriş olmuş.1 hafta oldu başlayalı 1 haftadan beri Nirvana diye dandik likit kullandım.Daha dün iyi likitlerim geldi yeni kullanıyorum iyileri.Şimdi nete baktım 3 ihtimal var

3-PG alerjin var veya esigara senin vucuduna göre değil , daha kötü olmadan bırak esigarayı...

3. şıkkı düşünmek bile istemiyoırum çünkü 23 yıldır içtiğim lanet sigarayı bıraktım... O kadar rahatladım ki.. Esigarayı bırakmak istemiyorum , daha önce bu boğazından sorun yaşayanlar oldumu benim gibi ?

Pg alerjiniz varsa full vg lıkıtlerı tuketın ve elektronık sıgara ıcerken bolca su ıcmenızı onerırım agız kurulugu ıcın.

ufuksaracci
24-12-2016, 18:09

Çok önceki sayfalarda yazmıştım bulması çok zor ondan tekrar bir kaç noktaya değineyim ;

Sigarayı bırakıp elektroniğe geçtiğinizde ağız içi floranız yanı bakteri durumunuz değişime uğrar. Bunu sonucu olarak tahriş,kuruluk ve hatta diş eti kanaması yaşamanız mümkündür, bu durum geçicidir.

Dandik likit yapabilir, içerisinde ne var bilinmez

PG alerjiniz olabilir, Vg likitlere yönelmeniz daha iyi olur.

Bol bol su tüketmelisiniz, özellikle aromlı likit kullananlar.

ufuksaracci
24-12-2016, 18:11
Bir kaç şey yazayım . Uzun süredir ( yaklaşık 4 yıldır e-cig) kullanıyorum . Buraya çok yazmıyorum çünkü bildiğiniz üzere yasaklı ürünler ve ciddi şekilde takibi yapılıyor.

Kargolarınızın bu kadar çok geri dönmesinin sebebi artık her forum sitesinde buna benzer konuların olması . Eskiden site isimleri m.alum site diye anılırdı ve özel mesaj yolluyla halledilirdi, bu kadar çok dillenince direk kara listeye girdi siteler. Mesela abimin geçenlerde aldığı sarjlı tornavida uçları geri dönmüş , arayıp öğrendiğinde adam direk elektronik sigara mı diye sormuş .

PG yani propylene glikola alerjen bir madde olabiliyor . Tükettiği likitten rahatsız olanlar pg miktarları kontrol etsin ve daha çok vg likitlere yönelsin .

İkinci bir konu ise ; buharlıya geçip normal sigarayı bıraktığınızda ağız için floranız yani ağzınızda bulunan bakteri ortamı değişecektir. Bu da ilk zamanlarda diş ağrılarına hatta diş etlerinde hafif kanamalara yol açabilir ama zamanla düzelecektir. Bununla birlikte baş ağrısı vb. sorunlar da görülebilir.

Likitlerdeki aromalar böbrekleri zorlayabilir. Bundan dolayı bol su tüketmelisiniz, zaten farkı idrarınızdaki renk değişimiyle gözlemleyebilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla artık neredeyse herkes hazır coilli sistemlere geçmiş. Sarım yapacak arkadaşlar , tellerinizi mutlaka bilindik ve analizi yapılmış olarak satın alın ( mesela TEMCO) . Sigaranın zararların kurtulayım derken daha fazla zarar görmeyin çünkü kullandığınız teller yüksek ısıya maruz kalıyor.

Kanthal dışında tel kullanacak arkadaşlar, mutlaka ısı kontrollü mod kullanmalı ve direktifler doğrultusunta ısı limiti koymalı. Özellikle titanyum teller ısındığında çok hızlı oksidasyona uğrarlar ve uzun zamanda büyük zarara yol açabilir.

Pamuk , fiber , silika , rayon gibi çeşitli emiciler var. Bunları deneyerek , hangisi daha çok keyif veriyorsa onu kullanın . Ben yıllardır organik japon pamuğu kullanıyorum . Her ne malzeme kullanırsanız kullanın kuru kalmamasına dikkat edin . Eğer beslemeniz yetersizse yeniden kurulum yapın hiç riske girmeyin .

Likit konusuna gelirsek ; Benim açımdan sapphire, natura ıvır zıvır bunlar hep kötü likitler , dekang falan hiç bahsetmiyorum bile. Ucuz likit kötü likittir . Yurt dışı sitelerini inceleyin içeriklerine ulaşabileceğiniz kimyasal analiz raporu olan likitleri tercih edin . Likit kullanırken Ahmet abi önerdi çok iyi yeaaaa demeyin . Doğal aromalar tütünden elde elidmiş n-base'ler pahalı malzemeler yani bunları içeren likitlerin ucuz olması mümkün değil. İyi likikler ortalama 30ml 19$ gibi bir fiyata satılır üç aşağı beş yukarı.

Bilmediğiniz pili satın almayın, güvendiğiniz tedarikçiden satın alın . Pil dediğimiz olay ciddi bir olay . Discharge oranı ( türkçesi boşalma oluyor :)) yüksek olanları alın , örnek 20A. Piller doldurulurken değil boşalırken tehlikelidir.

Bir noktadan sonra bu iş hobiye dönüşüyor. Evimdeki malzemeleri görseniz hasktir diyebilirsiniz. Kendinize optimum bir sistem kurun yoksa çok para harcarsınız. Klon ürün hiç almadım sizde almayın .

Bir noktada kendiniz sarım yapmaya başlayın . Bol bol youtube'ta sarım videosu izleyin . (örnek aratma ; atomizeriniz adı + coil build )

Taifun , Kayfun gibi ürünlerle tanışın ( özellikle sigara içimi için ) . Bir tane RDA ( Damlatmalı sistem ) ciğer çekimi yapın .

Bu arada nitecore gibi bir şarj aletiyle hem pillerinizin ömrünü uzatırsınız hem de güvenle sarj edersiniz. Fiyatları yüksek değil ama ömürlük alet. Ben nitecore d4 kullanıyorum aklınıza gelebilecek her türlü pili şarj edebiliyor.

Özellikle Five Pawns, Alice in vapeland, Suicide Bunny , Ripe Vapes , Witcher Brew , High Roller Sweets, Cosmic Fog gibi markaları çok tavsiye ederim . Ulaşırsanız mutlaka deneyin. Buralarda en kolay bulacağınız premium likit one hit wonder, baya revaçta herhalde her tederikçi satıyor.

Uzun yazı oldu , umarım yardımcı olmuştur.

okumayanlar göz gezdirebilir

ozan gülle
24-12-2016, 18:30
kalem diye göndermişler.

link alabilirmiyim bende

Sti_Ozan
24-12-2016, 23:16
Onumuzdeki hafta icinde lostvape skarim geliyo sonunda,elimde vt75 nano var 1 aylik. 3 adet orjinal vtc5 ile satmayi dusunuyorum ilgilenen olursa yazabilir. Bu arada rta arayan varsa coilart mage rta kullaniyorum. Efsane bisey,herkese tavsiye ederim.

rodya
25-12-2016, 19:05
okumayanlar göz gezdirebilir

Sonunda yazmaya üşenmeyen ve bilgili birisini buldum.
Hocam çok kısa ve net olacak ama ;
yeni başlayacağım. Uzun parliament içiyorum. 18 yıldır kullanıyorum . günde 0,5-1 paket. ( bu bilgiler gereksizdir belki de bilemedim:) )
pili tak, likidi koy başka da bişey yapma tarzı kolay bişey istiyorum. Likidler hakkında zerre fikrim yok. Sanırım bunu deneme yanılmayla ögrenebilirim ancak en azından hangi markaları kullanmak lazım.
Rica etsem bana doğrudan marka model hattı zatında varsa satın alabileceğim link verebilir misin?
teşekkürler

ufuksaracci
25-12-2016, 19:12
rodya likit işi çok kişisel bir şey, benim sevdiğimden tiksinen oldu. Ben e-cig olayını bıraktım, likitlerimi hep yurtdışından alıyordum şimdi baya sıkıntılı . Ben hazrı sistemler kullanmıyordum ondan dolayı sizin istediğiniz gibi likiti koy pili tak sistemler hakkıda çok bilgiye sahip değilim, diğer arkadaşlar daha hakim konuya.

Hali hazırla e sigara forumu var orada ikinci el ya da sıfır olarak rahatlıkla ürün bulabilirsiniz, fahiş fiyatlara sakın kanmayın önce internetten yurtdışı fiyatına bakın .

Likit olarak benim tavsiyelerim;

Özellikle Five Pawns, Alice in vapeland, Suicide Bunny , Ripe Vapes , Witcher Brew , High Roller Sweets, Cosmic Fog gibi markaları çok tavsiye ederim . Ulaşırsanız mutlaka deneyin. Buralarda en kolay bulacağınız premium likit one hit wonder, yerli likit olarak vapesis var denediğim likitler hoşuma gitmişti. Tester seti de satıyorlar.

34btr1907
25-12-2016, 19:25
vapesisten alırsan 10 kez demli dimi likitler diye sor,tester aldım onlardan 13 lü 2 tanesi farklı tad çıktı,karıştırıp çalkalamış yollamışlar.

cabrioleter
25-12-2016, 22:09
bu ara yok mu amerikalardan gelecek.. çok efsane bi kit yapmışlar almazsak ayıp olur..

Revolution
25-12-2016, 23:09
bu ara yok mu amerikalardan gelecek.. çok efsane bi kit yapmışlar almazsak ayıp olur..

Kit ne hocam ijoy rdta box mı ?

34btr1907
25-12-2016, 23:15
Smok GX350 de benim ilgimi çekiyor şu ara , tr girmesi 1 ay .

Revolution
25-12-2016, 23:19
4 Pil hocam napacaksınız onu :D

34btr1907
25-12-2016, 23:26
yanımızda yedek taşımak yerıne takarız işe yarar hıc olmadı :D

Revolution
25-12-2016, 23:29
yanımızda yedek taşımak yerıne takarız işe yarar hıc olmadı :D

Bunun taşıması daha zor hocam bence. Ama nereye gidiyor bu modlar ben anlamadım. 2 yetmedi 3, 3 yetmedi 4 sonu ne olacak acaba :D

34btr1907
25-12-2016, 23:32
Bunun taşıması daha zor hocam bence. Ama nereye gidiyor bu modlar ben anlamadım. 2 yetmedi 3, 3 yetmedi 4 sonu ne olacak acaba :D

isyan edip redkiwiye döneriz 1.6 ml 650 mAh,dekangta aldıkmı tamam

Revolution
25-12-2016, 23:39
isyan edip redkiwiye döneriz 1.6 ml 650 mAh,dekangta aldıkmı tamam

Ustadların hepsi en son mekaniğe döneceksiniz diyor da bakalım :D

cabrioleter
26-12-2016, 03:12
Kit ne hocam ijoy rdta box mı ?

yok be hocam sırf yeni diye abuk subuk cihazları denemek bana göre değil =)

The Wonder Bundle - One Hit Wonder (http://onehitwondereliquid.com/shop/the-wonder-bundle/)

fakat bu paket o kadar cazip ki oralardan gelen birini bulamazsak içimizde kalacak..

Revolution
26-12-2016, 10:41
yok be hocam sırf yeni diye abuk subuk cihazları denemek bana göre değil =)

The Wonder Bundle - One Hit Wonder (http://onehitwondereliquid.com/shop/the-wonder-bundle/)

fakat bu paket o kadar cazip ki oralardan gelen birini bulamazsak içimizde kalacak..

Süpermiş gerçekten :D

semsialtunbas
26-12-2016, 14:18
kalem diye göndermişler.

link alabilir miyim bende? deneyelim şansımızı :)

Molev
26-12-2016, 14:21
kalem diye göndermişler.

bende bi pm alabilirmiyim :)

Revolution
26-12-2016, 17:15
powERS banada pm atar mısın.

PiscocuK
26-12-2016, 17:17
benimki de geldi.kontrol ettiğimde gümrükte görüyordum bugün karşımda görünce şaşırdım :D

onursumer
26-12-2016, 19:11
benimki de geldi.kontrol ettiğimde gümrükte görüyordum bugün karşımda görünce şaşırdım :D

pakete ne yazmışlar nasıl paketlenmiş bazı satıcıları işi iyi oğrendi çok güzel paketliyorlar :D

PiscocuK
26-12-2016, 19:39
pakete ne yazmışlar nasıl paketlenmiş bazı satıcıları işi iyi oğrendi çok güzel paketliyorlar :D

baya dagınık ve acılmış bir kutuda geldi.iç ambalaj gayet jelatininde geldi
ne yazdıgına dikkat etmedim kutuyuda geri dönüşüme yolladım.
ama yenisini sip ettim gelince incelerim

semsialtunbas
26-12-2016, 20:31
baya dagınık ve acılmış bir kutuda geldi.iç ambalaj gayet jelatininde geldi
ne yazdıgına dikkat etmedim kutuyuda geri dönüşüme yolladım.
ama yenisini sip ettim gelince incelerim

siz hangi linkten aldınız?

Yiğit G.
27-12-2016, 04:53
Çok önceki sayfalarda yazmıştım bulması çok zor ondan tekrar bir kaç noktaya değineyim ;

Sigarayı bırakıp elektroniğe geçtiğinizde ağız içi floranız yanı bakteri durumunuz değişime uğrar. Bunu sonucu olarak tahriş,kuruluk ve hatta diş eti kanaması yaşamanız mümkündür, bu durum geçicidir.

Dandik likit yapabilir, içerisinde ne var bilinmez

PG alerjiniz olabilir, Vg likitlere yönelmeniz daha iyi olur.

Bol bol su tüketmelisiniz, özellikle aromlı likit kullananlar.

Cuma günü One Hit Wonder a başladım.O gün bugundur boğaz tahrişim geçti.Sanırım dandik likit yaptı uyarayım markası NİRVANA... One Hit Wonder harici , en iyi yerli dedikleri 2 marka daha aldım , The Collection , ve Heisenberg... Umarım yerlilerde aynı sorunu yaşamam.

Molev
27-12-2016, 08:16
Cuma günü One Hit Wonder a başladım.O gün bugundur boğaz tahrişim geçti.Sanırım dandik likit yaptı uyarayım markası NİRVANA... One Hit Wonder harici , en iyi yerli dedikleri 2 marka daha aldım , The Collection , ve Heisenberg... Umarım yerlilerde aynı sorunu yaşamam.

Bende yeni başladım ilk 3 gün belki 4 kez tel sardım iki katıda pamuk yaptım, ama bir türlü 3-4 puff tan sonra o boğaza gelen acı tattan kurtulamadım likit değiştim vs. ıvır zıvır yok işte dual kantal sarım 0.20 ohm az geliyo dual 0.39 yaptım vesaire yok olmuyor, sonradan bir abimize sordum sigara değil bu üst üste art arta çekersen pamuk besleyemiyo kendini akabindede hemen o esnadada hafif yakıyosun pamuğunu o acılığın sebebi o diyodu ciddende öyleymiş 2 puf çekiyorum derin derin 3sn iyide buhar alıyorum sonra biraz bekliyorum üstüne yine devam sorunumu böyle çözdüm.

STP
27-12-2016, 08:44

original Eleaf iJust 2 iJust2 i just 2 Kit Pen Vape electronic cigarette without liquid/2600mAh Battery-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/Eleaf-iJust-2-iJust2-i-just-2-Kit-Pen-Vape-electronic-cigarette-without-liquid-2600mAh-Battery/32729626970.html)

PiscocuK
27-12-2016, 08:49

sipariş verdiğim ve gelen ürün bu
Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/Original-Eleaf-ijust-2-starter-kit-mod-vape-pen-vaporizer-with-dual-coil-EC-head/32603580389.html?spm=2114.13010608.0.0.Z6YxCD&detailNewVersion=&categoryId=200003569)

dün de bunu sipariş verdim
Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/100-Original-Eleaf-iJust-S-Kit-3000mah-iJust-S-Battery-with-4ml-iJust-S-Atomizer-ECL/32706391707.html?spm=2114.13010608.0.0.Z6YxCD&detailNewVersion=&categoryId=200003569)

R-13239
27-12-2016, 10:28
Arkadaşlar yerli likit gidip almayın, nasıl yapıldığı belli değil, içerisine solunması tehlikeli olan gıda aromaları katıyorlar mı, ne kullanıyorlar bilmiyorsunuz.

Sağlık için bir iş yapıyorsunuz, dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

Silence45
27-12-2016, 13:32
sipariş verdiğim ve gelen ürün bu
Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/Original-Eleaf-ijust-2-starter-kit-mod-vape-pen-vaporizer-with-dual-coil-EC-head/32603580389.html?spm=2114.13010608.0.0.Z6YxCD&detailNewVersion=&categoryId=200003569)

dün de bunu sipariş verdim
Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/100-Original-Eleaf-iJust-S-Kit-3000mah-iJust-S-Battery-with-4ml-iJust-S-Atomizer-ECL/32706391707.html?spm=2114.13010608.0.0.Z6YxCD&detailNewVersion=&categoryId=200003569)

o değilde Just S siparişi vermişsiniz çinden 37$ bu ürünü zaten burada 170-180 e satanlar var. Hem riske hem de beklemeye değmez bir an önce iptal edin bence.

PiscocuK
27-12-2016, 14:00
o değilde Just S siparişi vermişsiniz çinden 37$ bu ürünü zaten burada 170-180 e satanlar var. Hem riske hem de beklemeye değmez bir an önce iptal edin bence.

vermiş olduğum ürünün TR satış fiyatı 259 TL

powERS
27-12-2016, 14:01
just 2 ve just s 18 19$ - 22 23$ iken mantıklıydı üstü bence mantıklı değil. birde ne hikmetse çoğu gönderici kargo ücreti almaya başladı. iyice artıyor maliyet dolayıısıyla.

arkadaşlar. yurt dışı likitleri nerden alabiliriz ?

MBuğra
27-12-2016, 14:09
Gecen son parti my man'i melo 3 tanka doldururken, siseden likiti icine cektigimiz vakumlu zimbirtinin (ismini bilmiyorum :) ) ucunu kirdim, sonra icmeye de bi tarafim yemedi acikcasi, simdi cekerken kirilmis cam parcaciklarini cigere cekeriz felan diye yaklasik 6 ml likiti dokmek zorunda kaldim. Siz siz olun dikkat edin.

PiscocuK
27-12-2016, 14:12
just 2 ve just s 18 19$ - 22 23$ iken mantıklıydı üstü bence mantıklı değil. birde ne hikmetse çoğu gönderici kargo ücreti almaya başladı. iyice artıyor maliyet dolayıısıyla.

arkadaşlar. yurt dışı likitleri nerden alabiliriz ?

orjinal olmayan ürünler hala o fiyatlara satılıyor

Silence45
27-12-2016, 14:13
vermiş olduğum ürünün TR satış fiyatı 259 TL

Just S'in Tr'de çinden getirtip satan arkadaşların fiyatları 170-180 tl. Kalkıp Tr'deki satış sitelerinden alırsanız her ürünün fiyatları neredeyse 2.5-3 katı. Ancak getirtip satanlar var. 40-50 TL için beklemeye değmez. Just2 zaten daha ucuz.

PiscocuK
27-12-2016, 14:14
Just S'in Tr'de çinden getirtip satan arkadaşların fiyatları 170-180 tl. Kalkıp Tr'deki satış sitelerinden alırsanız her ürünün fiyatları neredeyse 2.5-3 katı. Ancak getirtip satanlar var. 40-50 TL için beklemeye değmez. Just2 zaten daha ucuz.

olaya farklı bakıyoruz.Benim için 40-50 TL değil durum

Silence45
27-12-2016, 14:24
olaya farklı bakıyoruz.Benim için 40-50 TL değil durum

Merak ettim özel değilse?

PiscocuK
27-12-2016, 14:41
Merak ettim özel değilse?

tabiki değil..Keyif alıyorum

şuan arkamdaki dolapta 40 çeşit ürün var :) 20 çeşitte yolda
eş dost akraba hediye ediyorum veriyorum bişeyler yapıyorum
yani istersen 50 TL pahallı olsun 3 ayda gelsin dert değil bekliyorum hoşuma gidiyor
ürün geldiğinde yanımda kim varsa aaa negüzelmiş diyor ve alıyor

misal bu aldığım ürünü kuzenim aldı ki babam için istemiştim.Şimdi iki farklı satıcıdan iki farklı ürün istedim

STP
27-12-2016, 14:45
tabiki değil..Keyif alıyorum

şuan arkamdaki dolapta 40 çeşit ürün var :) 20 çeşitte yolda
eş dost akraba hediye ediyorum veriyorum bişeyler yapıyorum
yani istersen 50 TL pahallı olsun 3 ayda gelsin dert değil bekliyorum hoşuma gidiyor
ürün geldiğinde yanımda kim varsa aaa negüzelmiş diyor ve alıyor

misal bu aldığım ürünü kuzenim aldı ki babam için istemiştim.Şimdi iki farklı satıcıdan iki farklı ürün istedim

alıyormu,bıraksana la alıyormus. aldık deyıp babayı aldık :D

PiscocuK
27-12-2016, 14:51
alıyormu,bıraksana la alıyormus. aldık deyıp babayı aldık :D

adam senden önce söyledi napim yaa ohoooooo
birde bu sorun var tabi :D

powERS
27-12-2016, 14:56
orjinal olmayan ürünler hala o fiyatlara satılıyor

aradaki 3 4 $ lamı orjinal oluyor ürün ?

demek istediğim farklıydı benim. yani 18 19 $ a satılan ürünlerde şu an 24 25 26 diye gidiyor ve kargoda ekleniyor..

dolayısıyla o tip bir ürün o fiyatlara tercih etmemeli onun yerine diğer kitler tercih edilebilir.

PiscocuK
27-12-2016, 16:07
aradaki 3 4 $ lamı orjinal oluyor ürün ?

demek istediğim farklıydı benim. yani 18 19 $ a satılan ürünlerde şu an 24 25 26 diye gidiyor ve kargoda ekleniyor..

dolayısıyla o tip bir ürün o fiyatlara tercih etmemeli onun yerine diğer kitler tercih edilebilir.

Tamam.....

hak_on
27-12-2016, 17:26
Turkish delight likiti kullanan var mı acaba?

asscutter
27-12-2016, 17:28
doğubankta üst katlarda yapılıyordu delight duyduguma göre yakın zmanda baskınn yedi sıkıntıda biraz diye duydyum.

barisy
27-12-2016, 17:35
140 TL ego aio mu öyle bir şey. maxboro likiti ile birlikte. Muhtemelen piyasadaki en ucuz giriş seviyesi veya dandik ürünler olabilir. Zaten e-sigarayı 2 aydan fazla kullanmayı düşünmüyorum. Toplam 5 gün oldu, hiç sigara içmedim. Kısa süre içerisinde bunu da kenara koyarım gibi duruyor. Bence sigarayı bırakmak isteyenler için faydalı bir ürün. Geçiş aşamasında hem el alışkanlığı , duman ihtiyacını simule ediyor hem de nikotin ihtiyacını karşılayabildiğinden dolayı stres sinir yaratmıyor. Kendine eziyet etmeden strese girmeden, beklediğimden iyi bir geçiş oldu.

Daha önceki dönemlerde sigarayı muhtelif zamanlarda bırakıp aylarca içmeyip hadi bir tane yakayım dediğim , ertesi gün paket aldığım çok olmuştur. İşte bu cihaz zamanı geldiğinde , belki aylar sonra hadi bir tane yakayım dediğin andaki krizi de atlatmayı sağlayacaktır. Bence en önemlisi bu.

SinanAdalı
27-12-2016, 17:41

doğubankta üst katlarda yapılıyordu delight duyduguma göre yakın zmanda baskınn yedi sıkıntıda biraz diye duydyum.

Turkish delight kullanıyorum tadı hoş ve yumuşak Vg%85 pg %15 doğubank'tan aldım. Tavsiye ederim aldığım yerlede konustum sıkıntıda yok...

asscutter
27-12-2016, 18:23
doğrudur bu benim dediğim 1-2 aylık bir mevzu sıkıntı vardı çözmüş olabilirler doğubankta esnafım ordan biliyorum cadı likiti de tavsiye ederim kamer elektronikte satılıyor max vg likitler efso olanın içimi gayet güzel

DB18a2
27-12-2016, 18:53

Bende td kullanıyorum gayet hoşuma gidiyor benim

34btr1907
27-12-2016, 23:18

200ml yakın kullandım,ilk seride aroma daha guzeldi sanki,yada benım tad eşiğim alıştı hıssetmıyorum...

fena degıldır ama nbase alıp twisted aromanın unicorn aroması ile kendinde yaparsın tad aynı oluyor,yeni yaptım demlenme sürecinde şu an koku aynı 1/1 1 2 damla etil maltol ile tam yakalarım diye düşünüyorum tadı,deneyin ml i 20 kuruşa falan geliyor bu şekilde,hazır alımda 1 tl ye yakın.

deligt 50 ml 50 tl idi en son.

34btr1907
27-12-2016, 23:19
doğrudur bu benim dediğim 1-2 aylık bir mevzu sıkıntı vardı çözmüş olabilirler doğubankta esnafım ordan biliyorum cadı likiti de tavsiye ederim kamer elektronikte satılıyor max vg likitler efso olanın içimi gayet güzel

hangi dukkandasın hocam ?

hak_on
27-12-2016, 23:24
200ml yakın kullandım,ilk seride aroma daha guzeldi sanki,yada benım tad eşiğim alıştı hıssetmıyorum...

fena degıldır ama nbase alıp twisted aromanın unicorn aroması ile kendinde yaparsın tad aynı oluyor,yeni yaptım demlenme sürecinde şu an koku aynı 1/1 1 2 damla etil maltol ile tam yakalarım diye düşünüyorum tadı,deneyin ml i 20 kuruşa falan geliyor bu şekilde,hazır alımda 1 tl ye yakın.

deligt 50 ml 50 tl idi en son.

Kurabiye aromalı olanı denediniz mi? Ben buharistanın cookies i kullanıyordum fakat kaldırmışlar. My man e geçtim
Hiç sevmedim. Eş değer bir aromaysa kurabiyeli olanı alıcam.

34btr1907
27-12-2016, 23:27
çikolata hariç hepsini kullandım,tarçın kurabıye guzeldi seviyorsan kurabıye aromasını dene tavsıye ederım.

Yiğit G.
27-12-2016, 23:27
Kurabiye aromalı olanı denediniz mi? Ben buharistanın cookies i kullanıyordum fakat kaldırmışlar. My man e geçtim
Hiç sevmedim. Eş değer bir aromaysa kurabiyeli olanı alıcam.

Bende 3-5 gündür gündür milk man kullanıyordum myman i dün denedim hiç beğenmedim aseton gibi kokuyor tadı da eh işte ama çikolata ile falan alakası yok keşke almasaymışım boşuna 250 tl verdim... Milk man efsane ama...

34btr1907
27-12-2016, 23:29
Bende 3-5 gündür gündür milk man kullanıyordum myman i dün denedim hiç beğenmedim aseton gibi kokuyor tadı da eh işte ama çikolata ile falan alakası yok keşke almasaymışım boşuna 250 tl verdim... Milk man efsane ama...

face sayfaları var ilanı koydugun gıbı satarsın begenmedıgın likiti orda değerlendir derim.

Yiğit G.
28-12-2016, 00:11
Bu arada yerli likit olarak The Collection geldi ,3 adet aldım , portakallısını deyebildim bu akşam inanılmaz güzel.Yerli likitler arasında bugune kadar denediğim en iyisi diyebilirim... Hatta şunu söyliyim ohw kadar güzel içimi.. Heisenberg de aldım onu denemedim daha... Yalnız collection likitler bazı zamanlarda sınırlı sayıda çıkıyor çıkar çıkmaz bitiyor , 2 haftadır çıkmasını bekliyordum almak isteyenler acele etmesi lazım...

http://i.hizliresim.com/Wg7r2N.jpg

hak_on
28-12-2016, 00:29

Milk man eger meyveli falansa uzak dursun harbi sogudum my man yüzünden esigaradn. Cookies star gercekten efsanem :). Eş değer bi likit bulmam şart

Revolution
28-12-2016, 01:02
The collection kimin üretimiymiş ?

2jz
28-12-2016, 02:37
Arkadaşlar elektronik sigara kullanımı yasak mı?
Yasal yaptırımı var mı?

2 gündür kullanıyorum. Kafama takıldı :)

Yiğit G.
28-12-2016, 03:49
The collection kimin üretimiymiş ?

Bilmiyorum ekşide okudum ordan aldım yeni bir üretici herlade

""muhakkak denemelisiniz diyebileceğim, son aylarda ciddi derecede başarılı ürünler çıkartan yerli markalardan bir diğeri ise the collection premium likitleridir. özellikle tütün'lü ürünleri sevmeyen ben bile müptelası oldum. şişeyi elinize ilk aldığınız anda bile kaliteyi hissedebiliyorsunuz.

bu facebook grubu; Log into Facebook | Facebook (https://www.facebook.com/groups/605834882918846/)

buda web sitesi; The Collection Premium Likit (http://www.collectionvape.com/) ""

Met!!
28-12-2016, 04:17
Yigit G. diğer likitler hakkında yorum yaparsan sevinirim denemiş olurum likit arayışındayım bende.

asscutter
28-12-2016, 08:04
kaplan ticaret girişte

Revolution
28-12-2016, 12:38
Yasal yaptırımı var mı?

Satışı ve ithalatı yasak. Kullanımı şimdilik serbest.

semsialtunbas
28-12-2016, 14:34
Alınık I Just S tercihen sıfır ve Ankara içi

alınık bu tarz diğer pratik cihazlar da olabilir

powERS
29-12-2016, 09:52
Beyler almanyadan getirttiğim riccardo zigarette likitler 5mg nikotinli, aromaları filan dolgun fakat resmen gırtlagımı yaktılar. Paylaşılanlara göre nikotini mahvetti beni.

Soru: bu nikotini seyreltmek mumkünmü. yoksa o yeni likit yeni şansmı? tabi aromada aynı şekilde bozulucak ama ? ne yapmak lazım ?

semsialtunbas
29-12-2016, 11:00
0 mg base alıp seyreltilir tahminimce karıştırıp demlenme süresi beklerseniz, armoa da tabi seyrelir

Revolution
29-12-2016, 12:37
Beyler almanyadan getirttiğim riccardo zigarette likitler 5mg nikotinli, aromaları filan dolgun fakat resmen gırtlagımı yaktılar. Paylaşılanlara göre nikotini mahvetti beni.

Soru: bu nikotini seyreltmek mumkünmü. yoksa o yeni likit yeni şansmı? tabi aromada aynı şekilde bozulucak ama ? ne yapmak lazım ?

wg pg oranı kaç ?

Molev
29-12-2016, 13:35
Arkadaslar merhaba beylikdüzü avcılar küçükçekmece civarı elden likit alabiliceğim bir yer varmı ?

HaKo
29-12-2016, 13:44
sıfır ayarında evic v2 mini var elimde kutusu tüm içeriğiyle birlikte , 2 gün kullandım koydum kenarda duruyor.

250 TL ye bırakacağım. siyah cihaz. bedava kargolarım.

powERS
29-12-2016, 13:56
wg pg oranı kaç ?

50/50 oranında.

Tayfun.O
29-12-2016, 14:01
Yasal yaptırımı var mı?

3 haftadır balici gibi dolanıyorum bi sıkıntı olmadı :D

Revolution
29-12-2016, 14:04
50/50 oranında.

o orandan dolayı da boğaz vurumu fazladır.

dachosen
29-12-2016, 14:09
alınık bu tarz diğer pratik cihazlar da olabilir

Vtwo mini var elimde 2-3 tane silikon kabı kutusu mevcut Şemsi.

powERS
29-12-2016, 15:58
o orandan dolayı da boğaz vurumu fazladır.

Napmak lazım ?

Amerikan pasajına gidicem akşam ona göre bakayım bişeyler. vg yi mi yüksek tutmak lazım ?

powERS
29-12-2016, 16:03
işi garantiye alıp.

bulabildiğim max vg 0mg base le karıştırsam sanırım isteğe ulaşabiliriz.

Revolution
29-12-2016, 16:21
nbase önemli likiti daha da kötü yapabilir. Bu arada ekleme yaptığınızda aroma da doğal olarak azalacaktır.

34btr1907
29-12-2016, 19:35
50/50 oranında.

vg alıp onunla seyreltirsen düzelir,70+vg likitler tecih edin.

orcunn
29-12-2016, 22:09
emincap (http://www.emincap.com) bugün keşfettiğim site sayesinde yurtdışına gebe kalmaktan kurtuldum, hem drip tip ağızlık hemde kırılan atomizer camı yerine birebir üretimi yapıyorlar.

Yiğit G.
29-12-2016, 22:51
ilk defa 10mg nicotinli denedim bugun , Heisenberg Blue Waffle , gebertti beni içemedim valla.En güzeli içileni 3mg , su gibi gidiyor ama doldurmuyor yetmiyor niktoini o yüzden 6mg en mantıklısı gözüküyor.Daha yüksek hayatta almam bidaha.

Tayfun.O
29-12-2016, 23:21
ilk defa 10mg nicotinli denedim bugun , Heisenberg Blue Waffle , gebertti beni içemedim valla.En güzeli içileni 3mg , su gibi gidiyor ama doldurmuyor yetmiyor niktoini o yüzden 6mg en mantıklısı gözüküyor.Daha yüksek hayatta almam bidaha.

Abi bana 6 yetmiyor 9 yakıyor bende gittim bi tane 6 lık kavunlu likit aldım. Mevcut likitim çilekli 9 mg dı 2 sini aynı oranda karıştırdım . Tadı ve içimi efsane bir şey oldu ama bitmek üzere :D hem tok tutuyor hem yakmıyor ben buldum nikotin oranımı 7.5 :) tavsiye ederim

Yiğit G.
30-12-2016, 00:11
Abi bana 6 yetmiyor 9 yakıyor bende gittim bi tane 6 lık kavunlu likit aldım. Mevcut likitim çilekli 9 mg dı 2 sini aynı oranda karıştırdım . Tadı ve içimi efsane bir şey oldu ama bitmek üzere :D hem tok tutuyor hem yakmıyor ben buldum nikotin oranımı 7.5 :) tavsiye ederim

Bende o zaman 3 ila 6 yı karıştırayım olur herlade... Ama ben farklı değil aynı aromalı likiti karıştırıcam şu an favorim The Collection Milkberry... Bayıldım valla. 6 fazla gelir diye tırsmıştım 3 ile karıştırdım mı tam tadında olabilir evet.

2jz
30-12-2016, 02:02
Joyetech egrip2 kullanıyorum

Fokurtu sesi ve sıçratma yapıyor. Temizledim falan fayda etmedi. Dumanı gayet güzel.

Ağızlığın içine ışık tutup ateşlemeye bastım. Likitin fokurdaması ve sıçrama bariz gözüküyor.

exca-
30-12-2016, 02:28

Fokurtu sesi ve sıçratma yapıyor. Temizledim falan fayda etmedi. Dumanı gayet güzel.

Ağızlığın içine ışık tutup ateşlemeye bastım. Likitin fokurdaması ve sıçrama bariz gözüküyor.

aynısını bende yaşıyorum, neden anlamadım. Nefes çekmeden önce hafif üfleyip öyle çekiyorum, bir nebze engelliyor.

bir sebebebi ve ya çözümü varsa ben de bilmek isterim

Revolution
30-12-2016, 02:35

Yüksek watt a içiyor olabilirsin biraz watt düşür. Kutu ıcerısınde farklı bır coıl daha olabılır onunla dene. Yuksek pg lı lıkıt kullanma. Ateşlemeye basınca bırazcık bekleyıp cekmeyı dene lıkıt tam buharlasmadan cekıyorsan da agzına lıkıt gelebılır.

2jz
30-12-2016, 02:44
19.7 w, 1.70 ohm gösteriyor ekranda. Kaça düşüreyim rakamları?

Ateşlemeye basıp öyle çekiyordum iyice sıçratma başladı. 15-20 cm sıçratıyor.

MBuğra
30-12-2016, 02:56
Sicratma ve kaynama olayini sebebi kullandiginiz coilden dolayi olabilir. Normalde Eleaf'in orjinal 0.3'luk coillerini kullanirken hic bir sorun yasamazken, aspire marka coilleri denedigimde sicratma ve kaynama deneyimlemistim. Orjinal coili ne ise onu kullanmanizi oneririm.

2jz
30-12-2016, 12:50
Ayarlarla oynadım ama çözülmedi fokurdama sesi. Sıçratmada devam ediyor.

Kutunun içinde coil yazan ve aynı boyutta olan şeyler var ama, iç tarafları pek benzemiyor.

Yeni bir coil bulayım en iyisi.

alper_pug
31-12-2016, 09:35
2jz Hocam sorunun joyetech markanın coillerinde. Malesef ürettiği coillerin neredeyse tamamında bu sorun var. Sıçratma patlama çatlama. Buharlamadan önce peçeteyi kıvırıp tepeden sokunca bir nebze olsun azalır bu sorunlar ama kalıcı çözüm değil ne yazık ki. Başka marka bir atomizer başlık alırsan keyifle buharlayabilirsin. Ben Melo 3 kullanıyorum tavsiyede ederim.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Olmadıysa özelden yaz bir de ordan anlatmayı deneyeyim :D

2jz
31-12-2016, 19:02
2jz Hocam sorunun joyetech markanın coillerinde. Malesef ürettiği coillerin neredeyse tamamında bu sorun var. Sıçratma patlama çatlama. Buharlamadan önce peçeteyi kıvırıp tepeden sokunca bir nebze olsun azalır bu sorunlar ama kalıcı çözüm değil ne yazık ki. Başka marka bir atomizer başlık alırsan keyifle buharlayabilirsin. Ben Melo 3 kullanıyorum tavsiyede ederim.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Olmadıysa özelden yaz bir de ordan anlatmayı deneyeyim :D

Çok sağolasın. Aynen öyle yapıyorum. 5-6 çekişte tekrar temizlemekte çözüm değil ama. Tüm keyfi kaçırıyor birde likit zararlıdır illaki sıçratması korkutuyor.

Cihaza uyumlu tavsiye edebileceğin tak çalıştır atomizer coil seti varsa yazabilirsin. Ondan devam edeyim bundan sonra.

Revolution
01-01-2017, 20:31
Çok sağolasın. Aynen öyle yapıyorum. 5-6 çekişte tekrar temizlemekte çözüm değil ama. Tüm keyfi kaçırıyor birde likit zararlıdır illaki sıçratması korkutuyor.

Cihaza uyumlu tavsiye edebileceğin tak çalıştır atomizer coil seti varsa yazabilirsin. Ondan devam edeyim bundan sonra.

melo 3 , serpent mini.

34btr1907
01-01-2017, 20:51

sıcratmaya basladıgında hava delıklerının etrafına pecete sarın cok sıkı olmasın , yukardan son nefes ufleyın,hava delıklerının tekını kapatıp dıgerınden aynı sekılde ufleyın,bı kac kez tekrarlayın duzelır.

34btr1907
01-01-2017, 20:54
serpent coilli değil diye bılıyorum

Revolution
01-01-2017, 23:02
serpent coilli değil diye bılıyorum

Hazır coıl degıl ama sarım ve pamuklaması kolay. Hazır coıllı tvf8 fn var aslında ama cok kaba.

GokhanK.
04-01-2017, 08:39
likitlerin itahli yasaklandı mı yahu? sipariş ettiğim likitler ihtali yasak diye geri gönderilmiş gümrükten.

semsialtunbas
04-01-2017, 11:41
joyetech coil arıyorum tron s tank uyumlu kodu cl ve clr sanırım ego one coilleri ile aynı, 0.6 ohm ve altı olması lazım

Silence45
04-01-2017, 12:01
Elektronik sigarayla alakalı her şeyin ithali yasak şuanda.