Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Focus Rs Kaza Yaptı

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

braga26
06-10-2016, 21:31
pert falan bende talip oldum satarlarsa körfezde deniycem :D dm ye baktımda fiyat yok daha

Black_Eagle
06-10-2016, 21:31
Yanlış anlamayın ama trolluk de bir yere kadar. Bence işin .okunu çıkardınız. Artık güldürmüyor da. Hayır yaşlara bakıyorum 25-30 ve üstü bence yakışmıyor gerçekten. Umarım siz kendi işinizde bir hata, açık yapmazsınız da etrafınızda size saplamayı bekleyen insanlar olmaz.

altugkocer
06-10-2016, 21:33
Yorumum instagramda gözükmüyor sildiler mi acaba

redbull35
06-10-2016, 21:34
Ford Türkiye yorumları silmiş galiba

SULTANOGLU
06-10-2016, 21:38
Dayanamadım ben de dayadım yorumu :D

http://i67.tinypic.com/2cpdp20.png

Gozumden yas geldi. Arka kapi kilidi olayini yazan kimdir :hehe:

Met
06-10-2016, 21:44
Ford Türkiye yorumları silmiş galiba

ahahahaha cidden silmişler :D

Ford Türkiye gerçekleri hazmedememiş olsa gerek :D

2jz
06-10-2016, 21:45
Jrtugral kim ya? Çok güldüm yorumuna :D

Met
06-10-2016, 21:48
Gozumden yas geldi. Arka kapi kilidi olayini yazan kimdir :hehe:

Baykuşçu Görkem yahu işte :)

Yigit-Y
06-10-2016, 21:50
Biriside sosyal mesaj vermiş şinasi diye kitleyin şu arkadaşı hayrına :)

Met
06-10-2016, 21:51
Beyler biraz da face e gelin :D

Otopark.Com - Timeline | Facebook (https://www.facebook.com/otoparkcom/photos/a.10151737722973159.1073741858.154607668158/10154694442728159/?type=3&theater)

ProdriveSTI
06-10-2016, 21:58
JrTugral HondatugraL

HondatugraL
06-10-2016, 21:58

Bizzat ben oluyorum :D

ProdriveSTI
06-10-2016, 21:59
Buğra abi kara listeye alıyor sizleri :D

AşkınS.
06-10-2016, 22:10
Cocuk kilidi olayi efsane hahah:D
Yalniz yorumları siliyorlar inci gibiyiz yeminle

enesy
06-10-2016, 22:18
Engellemisler beni otopert instagram sayfasinda :)

Met
06-10-2016, 22:18
Otopark instagram sayfası yorumlarımı silip, beni engellemiş :D

Hani objektif olan bizdik ? Hani kurumsallaşan bizdik ?

Yigit-Y
06-10-2016, 22:22
Benide engellemezlerse adam değiller :)

ProdriveSTI
06-10-2016, 22:30
Allah herkesi TechTurkey gazabından korusun.
Amin. :D

SULTANOGLU
06-10-2016, 22:43
Otoparkkk sayfa bos kalmasin diye yorum yaziyoruzzz !!!!!

srkn
06-10-2016, 22:49
otopert.com alan adini almis bugun birisi :) bi bomba mi geliyo acaba

997TT
06-10-2016, 23:19
Bugun Topgear ın bu aykı sayısını aldım, Focus rs testı vardı,test edenın adı yazmıyordu nedense...
Ancak ınanılmaz ovmusler,her satırından yag bal damlıyor. Gt3 test edılse bu kadar ovulmez kı pıst ıcın yaratılmıs otomobıl...
Bellı kı gebe kaldılar yada baska bır sey var ama hulocanlar bıle tayyıbı bu kadar ovmedı...!

enesy
06-10-2016, 23:25
otopert.com alan adini almis bugun birisi :) bi bomba mi geliyo acaba
yiğit-Y Otopark ı klonlayacak :)

kalipson
06-10-2016, 23:26
Durum anlaşıldı abi :D

MK8800
06-10-2016, 23:30
Yorumu nereye yazıyoruz direk link verirseniz bende hayranlığımı belirtmek isterim

enesy
06-10-2016, 23:33
Bu 3 linkten yürüyebilirsiniz arkadaşlar :)

Instagram (https://www.instagram.com/p/BLOcstTj07c/)
Instagram (https://www.instagram.com/p/BKDTmKbApAp/)
Instagram (https://www.instagram.com/p/BLBJUo6AeSK/)

Yorumu nereye yazıyoruz direk link verirseniz bende hayranlığımı belirtmek isterim

10 karakter

2jz
06-10-2016, 23:33

Silip engelliyorlar boşa uğraşma :)

İnci style organize olup o hesabı askıya alsak mı acaba

_Emre_
07-10-2016, 00:08
Bugun Topgear ın bu aykı sayısını aldım, Focus rs testı vardı,test edenın adı yazmıyordu nedense...
Ancak ınanılmaz ovmusler,her satırından yag bal damlıyor. Gt3 test edılse bu kadar ovulmez kı pıst ıcın yaratılmıs otomobıl...
Bellı kı gebe kaldılar yada baska bır sey var ama hulocanlar bıle tayyıbı bu kadar ovmedı...!

Focus RS kazası hakkında | OTOPARK (https://www.otopark.com/2016/10/focus-rs-kazasi-hakkinda/)

Araç TopGear’a verildiği için ve ben de aynı zamanda dergide Test Editörü olduğum için, Doğan arada kaldı ve açıklamayı o yapmak zorunda kaldı.
Markanın basın programı aksadı, arabanın tanıtımı sekteye uğradı. Tek bir test aracı olduğu için bizden sonra gideceği yayın organlarında, servisten çıkana kadar gözükemeyecek.
Bu yayın organları, bu süre zarfında otomobilin testini yayınlayamadıkları için içerik ve belki de tiraj kaybı yaşayacaklar.
Tüm bu kişi ve kurumlardan özür diliyorum. Bilhassa aylık dergilerin yayın haklarına saygımızdan ötürü, araç tamir edilip onlar tarafından teste alınmadan ve yayınlanmadan önce elimizdeki içeriği paylaşmayacağız.

Diye yazıp bir de yayınlamışlar???
:bravo::bravo::bravo:

Tayfun.O
07-10-2016, 00:12
Chrome ip değiştirici kur bak keyfine teker teker farklı yerlerden atıyorum kart mert gülay bu kadar gezmemiştir auhahahahah

Kullanıyorum da yeni e mail ala ala windows bana sövücek şimdi :D

Tayfun.O
07-10-2016, 00:13
Tayfun abi ben bir hesap aldım şimdi istersen sana hibe edebilirim ***** seni çok seviyorlar:D

Gönder gelsin :D ömrü 5 dk oluyor :D

Dou
07-10-2016, 00:16
yiğit-Y Otopark ı klonlayacak :)

AHAHAAH hakkaten öyle bi muhabbet vardı lan seneler önce

Otoparkı da kopyala yiğit tecrübeni konuştur :D

Tayfun.O
07-10-2016, 00:23
Konuyu mu sildiler naptılar :D

Bu arada benim nasıl biyografimi çıkarmışlar merak ettim :DDD

997TT
07-10-2016, 00:39
Focus RS kazası hakkında | OTOPARK (https://www.otopark.com/2016/10/focus-rs-kazasi-hakkinda/)

Araç TopGear’a verildiği için ve ben de aynı zamanda dergide Test Editörü olduğum için, Doğan arada kaldı ve açıklamayı o yapmak zorunda kaldı.
Markanın basın programı aksadı, arabanın tanıtımı sekteye uğradı. Tek bir test aracı olduğu için bizden sonra gideceği yayın organlarında, servisten çıkana kadar gözükemeyecek.
Bu yayın organları, bu süre zarfında otomobilin testini yayınlayamadıkları için içerik ve belki de tiraj kaybı yaşayacaklar.
Tüm bu kişi ve kurumlardan özür diliyorum. Bilhassa aylık dergilerin yayın haklarına saygımızdan ötürü, araç tamir edilip onlar tarafından teste alınmadan ve yayınlanmadan önce elimizdeki içeriği paylaşmayacağız.

Diye yazıp bir de yayınlamışlar???

:bravo::bravo::bravo:

Bunu ilk kez ogreniyorum,yazik...
Firsatcilik ayri ama otopert tarafindan pert edilip baska rs olamiyacagi icin yayinlanmis olabilir. Ama tukurduklerini yalamislar.
Ayrica su otopert tayfasi neden bukadar egolu ve antipatikler? Yazik,en buyuk sorun kibir,sonun baslangicidir...

Mehmetmert
07-10-2016, 00:49
-Valla en başta ben fotoğrafları gördüm yayılmasının otopark'a zarar vereceğini bildiğimden yayılmasını pek istememiştim.
-Ben Sinan(koç) abiyi bilirim,şahsen tanışmışlığım görüşmüşlüğümde var...Konu başındaki beğeni postlarındada görülebilir,Andı savunan yazıları beğendim çünkü gereksiz biraz linç varmış gibi hissettim.Fakat AND'ın açıklamaları geldikçe fail üstüne fail yaptı.Yok süperspor kovalamışta,yok tek hamlede,yok DSC,Yok Dif ısındı,yok yemekarası....vs fail üstüne fail yani.
-Eminki Sinan Koç o kazayı yapsaydı,techturkey olarak hepimiz çıkardık geçmiş olsun dileklerimizi yerine getirirdik.Kendisinin direksiyonu ne kadar iyi olursa olsun çıkıpta ben şunu yaptım,yok bunu yaptım demezdi.
-Keza aynı şey AND içinde geçerli,adam gibi çıkıp açıklama yapsaydı hepimiz üzülürdük.Kaza sonuçta şu an burda hiçbir kimse buna sevinmiyor ama yapılan açıklamalardan sonrada linç gayet normal.
-Ben artık goy goy yapmıyorum sırf Sinan abide o ekipte olduğu için,ama bence bir özrü hakediyor techturkey en azından yanlış anlaşılma olduğunun yazısını :) .Yerin dibine soktuğu gibi,yüceltmesinide çok iyi bilir techturley :)

Tayfun.O
07-10-2016, 00:54
-Valla en başta ben fotoğrafları gördüm yayılmasının otopark'a zarar vereceğini bildiğimden yayılmasını pek istememiştim.
-Ben Sinan(koç) abiyi bilirim,şahsen tanışmışlığım görüşmüşlüğümde var...Konu başındaki beğeni postlarındada görülebilir,Andı savunan yazıları beğendim çünkü gereksiz biraz linç varmış gibi hissettim.Fakat AND'ın açıklamaları geldikçe fail üstüne fail yaptı.Yok süperspor kovalamışta,yok tek hamlede,yok DSC,Yok Dif ısındı,yok yemekarası....vs fail üstüne fail yani.
-Eminki Sinan Koç o kazayı yapsaydı,techturkey olarak hepimiz çıkardık geçmiş olsun dileklerimizi yerine getirirdik.Kendisinin direksiyonu ne kadar iyi olursa olsun çıkıpta ben şunu yaptım,yok bunu yaptım demezdi.
-Keza aynı şey AND içinde geçerli,adam gibi çıkıp açıklama yapsaydı hepimiz üzülürdük.Kaza sonuçta şu an burda hiçbir kimse buna sevinmiyor ama yapılan açıklamalardan sonrada linç gayet normal.
-Ben artık goy goy yapmıyorum sırf Sinan abide o ekipte olduğu için,ama bence bir özrü hakediyor techturkey en azından yanlış anlaşılma olduğunun yazısını :) .Yerin dibine soktuğu gibi,yüceltmesinide çok iyi bilir techturley :)

Biz mi özür dilicez onlar mı anlamadım :)
Sinan'a laf atan olmadı şimdiye kadar o açından bence sıkıntı yok

Mehmetmert
07-10-2016, 01:09
Biz mi özür dilicez onlar mı anlamadım :)
Sinan'a laf atan olmadı şimdiye kadar o açından bence sıkıntı yok

Biz niye özür diliycez ya,Ringe supersport kovalarken çimlere çıkan arkadaş özür dilesin :)

HondatugraL
07-10-2016, 02:10
Valla bi instagramdan çocuk kilidini yazdım bide foruma focus rs hikayesini. Geri kalan goygoylarımı kendi sitemde yazıyorum yöneticilerimiz başka siteler gibi ergen değil gerekli görseler kaparlar konuyu zaten kendi kendini trolleyen adamdan ne özür dilicem.

Desinki ben biraz abarttım tutamadım aracı kaydı vurduk insanlık hali kimse mükemmel olmadığı gibi bende değilim üzgünüz bizde diyelimki eyv gardaş sıkıntı yok kazadır olur. Piknik yapmaya gitmediler sonuçta her gazlama bi risk ama tutupda sıfır araca dif ısındı süper pilotum dersen bi instagramdan bı forumdan yorum sılmeye uğraşırsın kendi ergen şakşakcılarınada nasıl pilotum süperim demi diye yutturursun :D

MetalliHead
07-10-2016, 02:15
Otopert youtube kanal adını alan var mı ? Bence iyi makara döndürülebilir :D

ef186
07-10-2016, 09:03
Suyunu çıkarttınız.....