PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park Pist Günleri

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14

Özgür Güneş
25-08-2019, 11:58
Açıklama yeterli ve güzel olunca bir şey diyemedim. Intercity eğitim alanında yanal teker destekli ticarilerin ne kadar kolay takla attığını youtube daki videolardan izlemiştim. Intercity için güvenlik 1. sırada, bunu her zaman vurguluyolar zaten. Sağlık olsun, siz de inşallah binek bir araçla katılırsınız gelecekte.

_opeth
25-08-2019, 14:01
ef186 Buğra beyin verdiği yetkiye dayanarak 8 Eylül Pazar günü piste girmek üzere LPG şamandıramı sökerek geleceğim. bakalım sıpstandart 1.6 Lancer ile ne kadar zevk alacağım. :)

_opeth
25-08-2019, 14:35
bu arada pist günü hava biraz ılımanlaşacak gibi duruyor şimdilik gördüğüm 26 dereceler civarı

Özgür Güneş
25-08-2019, 14:46
Lancerla zamanında ben de katılmak istedim de yol uzak olunca denemekten kaçındım, eminim keyif verir, güçsüz gelir elbette.

_opeth
25-08-2019, 15:18
Lancerla zamanında ben de katılmak istedim de yol uzak olunca denemekten kaçındım, eminim keyif verir, güçsüz gelir elbette.

bakalım pratik gelirse şu sök tak gaz doldur kaçak var mı yok mu kontrol et durumları ona göre çıtırdan yol tutuş ve frenlere upgrade işine bakarım.

_opeth
28-08-2019, 13:30
8 Eylül'de gelecek var mı gencolar?

YAS
28-08-2019, 13:33

Arabayı yetiştirmeye çalışıyorum,bakalım hayırlısı :)

dieselpower
28-08-2019, 17:13
Arabayı yetiştirmeye çalışıyorum,bakalım hayırlısı :)

Hadi bakalım:)

mikelazi
28-08-2019, 17:49

c1 ile girmeyi çok düşünüyorum ama ezilirim diyede korkuyorum :)))))

ef186
28-08-2019, 22:36

Ezdirmeyiz :)

_opeth
28-08-2019, 22:38

niye vengayla değil :)

mikelazi
29-08-2019, 08:08
niye vengayla değil :)

şişer orda :)

AliGizda
29-08-2019, 08:33

Korkunun ecele faydası yok, gel girelim abi :) Bende ayarlayabilirsem girmeyi düşünüyorum.

mikelazi
29-08-2019, 08:43
Korkunun ecele faydası yok, gel girelim abi :) Bende ayarlayabilirsem girmeyi düşünüyorum.

çok pis gaza geldim ist.park yolundayım şuan :)))

sen girersen ayarlıyabilirsem bende gelirim.

_opeth senin işin kesinmi.

_opeth
29-08-2019, 09:18

aldım internetten hatta banka mesaj bile attı 3'e bölelim mi diye :D

enesakkurt
29-08-2019, 14:50
Telefonda cevap veren arkadaşımız bana konuyu iletti, benim cevabım da bu konuda olumsuz oldu. Daha önce TIR çekicisi ile katılmak isteyen misafirimiz de olduğu gibi.

Bakın bu aracı güçlendirip hızlandırmanız doğru değil. Birinin bunu size söylemesi lazım. Tukaka ben olayım ama söylemiş olayım.
Siz bu aracı muhtemelen ticari faaliyet için satın aldınız yada bu amaçla kullanmaktasınız.
Değil ise bir ara sohbet etmek ticari araç sevdanız dinlemek isterim.
Amaaa bakın kullanabilmek için ehliyete ek evrak istenen, içinde yolcu yada yük taşımaya yönelik, ağırlık dengesi Pist için hiiiiç uygun olmayan bu aracı (hız sınırınızın yolda bile farklı olma sebebi) piste 39 farklı araç ile çıkararak sizin bile kendiniz için farketmediğiniz riske atamam.

Tutkunuzu paylaştığım için bu ülkede Pist günleri, bugün içeceğe kola demeniz gibi bir marka haline geldi.
Ama diğer taraftan 20 senede Pist Günleri bu standartları ve detayları görebildiği için halen en güvenli standartları sizlere sunabiliyor.

Başta da bahsettiğim gibi abi, dost, forumdan biri yada her ne isterseniz birinin tavsiyesi olarak görün yazdıklarımı. O aracı modifiye etmekten sizin ve trafikteki diğer insanlar için vazgeçin. Kendinize bütçeniz dahilinde modifiye edecek bir araç alın onunla buyurun gelin.
Hatta birgün gelin 40km ile o aracın ufacık direksiyon hamlesi ile nasıl devrildiğini size canlı canlı akademi izin devrilme similatöründe göstereyim.

Bu forum sizlerle varsa bizim de bir misyonumuz var. Size katabildiğimiz bir konu varsa ozaman varız.
Sevgiler

Öncelikle bunu duyduğuma çok üzüldüm çünkü hem şahsi aracımla (hothatch) hem de ret yiyen arkadaşın aracı gibi bir araçla piste çıkmak gibi bir planım vardı hatta şirketin VIP aracını bir gün patronumdan rica edip onunla çıkmayı yaklaşık 6 aydır planlıyordum ta ki şu yazılanları okuyana kadar. Güvenlik unsuruna diyecek bir lafım yok, evet pek güvenli olduğu söylenemez ama yine de piste çıkmaması gerekçe değil. Dünyanın en tehlikeli pistlerinden biri olan Nürburgring'de spor otomobil, binek sedan, hafif ticari, van vs vs her türlü aracın çıktığı videolar mevcut, halihazırda tehlikeli olan bu pistte demek ki gerekli önlem ve uyarılar olduğu sürece bir problem olmadığını görüyoruz. Ayrıca yıllar önce Otopark'ın sosyal medyada "abi şu araçla piste çıkabilir miyiz" (ya da ona benzer bir isim) isminde Nürburgring'de çıkan absürt arabaların göründüğü bir video paylaşıldı. Videodaki araçlardan biri de DHL Kargo giydirmeli Transit'ti (tam da arkadaşın arabasının aynısından). Aynı kanaldan geçtiğimiz aylarda "Pistin EN HIZLI ticarisi" diye bir video geldi ve bu video Opel Combo ile İstanbulPark'ta çekildi. Yapılış amacı yük/yolcu taşımak olan Combo piste girebiliyor, zamanında teşvik amaçlı "girin neyle giriyorsanız girin sormanıza gerek yok" mesajı da veriliyor da şimdi Transit niye giremiyor? İkisi de yük/yolcu taşımak amacıyla yapılan araçlar değil mi? Ki ben eminim ki sadece sayın Sinan abi değil başka hafif ticariler de girebiliyordur. Ben de ne kadar doğru bulmasam da zevk meselesidir adam yapmış birkaç şey fakat onu da tavsiye etmemişsiniz hatta direkt vazgeçin kelimesini kullanmışsınız; güvenlik önlemlerinden ötürü. Muhtemelen biliyorsunuzdur özellikle İngiltere'de Transit SuperVan'lar var. Bilmeyenler için, Transit'in fazlasıyla güçlendirilmiş versiyonu diye özetleyelim... Peki bu aracı alsak yine mi aynı muameleyi göreceğiz? Bu konudaki cevabınızı özellikle beklemekteyim. Dediğim gibi güvenlik her zaman ön planda olmalı bu konuda sizi takdir ediyorum ama gerekli önlemler alındığı sürece hem izleyici hem de kullanıcı eğlenecektir, haliyle girmesinden yana bir sakınca kalmayacaktır. Benim için bir değişkenlik yok ben kendi aracımla yine girer yine eğlenirim ama bütçesi o araca yetmiş, ufak tefek dokunuşlarla güçlendirilmiş bir araç sahibinin de gerekli güvenlik önlemlerini aldığı sürece en az benim kadar piste girmeye hakkı var diye düşünüyorum.

Sinan abiye de size de selamlar, saygılar. Ne size ne Otopark.com'a ne de herhangi kimseye/kuruma karşı gelmek veya terbiyesizlik yapmak gibi bir niyetim yok sadece birbirini tutmayan anlamsız olaylar var bir hatam veya bir terbiyesizliğim olmuşsa affola.

AliGizda
29-08-2019, 14:58

Valla abi ayarlayıp girelim ya. Bende yeni aldım arabayı denerim hem :) Sağdan sağdan usul usul takılırız.

Bebek koltuğuyla gelicem valla :D

mikelazi
29-08-2019, 15:06
Valla abi ayarlayıp girelim ya. Bende yeni aldım arabayı denerim hem :) Sağdan sağdan usul usul takılırız.

Bebek koltuğuyla gelicem valla :D

ne aldın???

sağ koltuğu söküp bebek koltuğu koyanları çok gördük biz :))))

Özgür Güneş
29-08-2019, 16:57
enesakkurt ben öncelikle fikrimi belirtmek istiyorum bu konuda, ilk başta yazdığım üzere ben de sizin gibi düşündüm, ringe her türlü araç girebiliyor ama ringde emin olun güvenlik sıfır, dakka başı kaza oluyor, pist kapanıyor, ring zaten bir pist değil, public road olarak geçiyor, ha birde ticariler sadece touristfahrenlara girebiliyor, track daye giremez, istanbul parkta trackday mantığıyla yürüyen bir pist, aslında dağ yolunda gazlama mantığı var nürburgring de, istanbul park öyle değil, hata yaptığın zaman hatanı fazlasıyla telafi edebilecek bir pist, pist dediğin öyle olmalı zaten, girince kafan rahat limitleri zorlayarak gazlayabilmen lazım, bu kadar güvenli bir yerde üstüne güvenlik üzerine titrenmesi normal bir şey, ticari araçların takla atması çok daha kolay, hafif ticarilerin yerden yüksekliği ve ağırlık merkezleri normal binek arabayla neredeyse aynı ama transit gibi daha ağır ticariler öyle değil. Bunu daha iyi ifade edebilmek için istanbul parkta fiat ducatoların videosunu paylaşmak isterdim fakat yokmuş, daha önceden canlı izlemişim demekki, araçların şasisine bağlı yanal teker destekleri vardı, kolaylıkla bu tekerlerden destek alıyolardı, yani takla atmaya müsaitler. Artık burdan sonra ne düşünürsünüz bilemem ama ilk başta sizle aynı fikirdeyken Buğra beyin açıklamasıyla ona hak verdim.

mertxx
30-08-2019, 07:52

Hiçbirşey olmaz ,lakin ben itb setup arabamla seansta Porsche ve Ferrari 'ye denk geldim ceketimi ilikleyip buyur abi diyerekten sağa çekildim direkt olarak. Aynadan bakınca insan bi ürkmüyor değil haberin olsun ;)

MeRtCaN
30-08-2019, 07:55

Allah nasip ederse 8 eylül 3 seans oradayım

MCN21
30-08-2019, 08:34
Allah nasip ederse 8 eylül 3 seans oradayım

Ben de 3 seans aldım :)

MeRtCaN
30-08-2019, 08:39
Ben de 3 seans aldım :)

polo ılemı mazda ılemı geleceksın :)

MCN21
30-08-2019, 08:41
polo ılemı mazda ılemı geleceksın :)
Şuan kesin değil seçeneklerde Mazda seçtim fren bulabilirsem kapıda değiştiririm poloya geçerim belki. Piyasada disk ve balata sıkıntısı var:Deli:

kalipson
30-08-2019, 09:14
Havalar serinleme eğiliminde. Güzel süreler gelir, emekler boşa çıkmaz umarım

mikelazi
30-08-2019, 09:23
Hiçbirşey olmaz ,lakin ben itb setup arabamla seansta Porsche ve Ferrari 'ye denk geldim ceketimi ilikleyip buyur abi diyerekten sağa çekildim direkt olarak. Aynadan bakınca insan bi ürkmüyor değil haberin olsun ;)

haaa hhaa
sen sağa çekmişsin,ben full time sağdan sağdan

MeRtCaN
30-08-2019, 15:56
Havalar serinleme eğiliminde. Güzel süreler gelir, emekler boşa çıkmaz umarım

Beklentimiz O yönde inşallah :)

997TT
31-08-2019, 10:02
Kimler haftaya pistte arkadaslar?
Ben 6 ve 7 inşallah.

MeRtCaN
31-08-2019, 11:13
Kimler haftaya pistte arkadaslar?
Ben 6 ve 7 inşallah.

6 si open pit varmı abi

AliGizda
01-09-2019, 21:16
ne aldın???

sağ koltuğu söküp bebek koltuğu koyanları çok gördük biz :))))

407 SW aldım abi sağ koltuğu sökmeyelim diye :)

enesakkurt
02-09-2019, 12:20
enesakkurt ben öncelikle fikrimi belirtmek istiyorum bu konuda, ilk başta yazdığım üzere ben de sizin gibi düşündüm, ringe her türlü araç girebiliyor ama ringde emin olun güvenlik sıfır, dakka başı kaza oluyor, pist kapanıyor, ring zaten bir pist değil, public road olarak geçiyor, ha birde ticariler sadece touristfahrenlara girebiliyor, track daye giremez, istanbul parkta trackday mantığıyla yürüyen bir pist, aslında dağ yolunda gazlama mantığı var nürburgring de, istanbul park öyle değil, hata yaptığın zaman hatanı fazlasıyla telafi edebilecek bir pist, pist dediğin öyle olmalı zaten, girince kafan rahat limitleri zorlayarak gazlayabilmen lazım, bu kadar güvenli bir yerde üstüne güvenlik üzerine titrenmesi normal bir şey, ticari araçların takla atması çok daha kolay, hafif ticarilerin yerden yüksekliği ve ağırlık merkezleri normal binek arabayla neredeyse aynı ama transit gibi daha ağır ticariler öyle değil. Bunu daha iyi ifade edebilmek için istanbul parkta fiat ducatoların videosunu paylaşmak isterdim fakat yokmuş, daha önceden canlı izlemişim demekki, araçların şasisine bağlı yanal teker destekleri vardı, kolaylıkla bu tekerlerden destek alıyolardı, yani takla atmaya müsaitler. Artık burdan sonra ne düşünürsünüz bilemem ama ilk başta sizle aynı fikirdeyken Buğra beyin açıklamasıyla ona hak verdim.

inanın fikirlerimiz genel olarak uyuşuyor. yazdığım uzun yazıda da belirttim "ben de doğru bulmasam da..." diye bir cümlem vardı zaten, fakat birbirini tutmayan birkaç olay görünce nedenini merak edip sorgulama gereği duydum. Yoksa geçmişte gördüğüm şeyler olmasa ve ring'teki videoları da izlemesem, burada bu konuyu gördüğümde yapacağım tek şey Buğra Beyin yazdığı yazıya like atıp diğer entryleri okumaya devam etmek olacaktı.

hfk
04-09-2019, 14:09
plaka değişikliğini nasıl yapabiliriz ?

ef186
04-09-2019, 19:23
plaka değişikliğini nasıl yapabiliriz ?

Kendinize ait başka bir araç ile mi değiştireceksiniz?

hfk
05-09-2019, 07:34
Kendinize ait başka bir araç ile mi değiştireceksiniz?

evet kayıt esnasında bilgilerini girdiğim araba yerine farklı bir araba ile girmek istiyorum

Shendelzare
05-09-2019, 11:14
8 eylül için 2 araç kaydımızı yaptırdık.

iynn-RS
05-09-2019, 12:59
Open pit için yola çıktılar :icon_tup:

https://i.hizliresim.com/r0XZDN.jpg (https://hizliresim.com/r0XZDN)

CANHosgor45
05-09-2019, 13:22
Open pit için yola çıktılar :icon_tup:

https://i.hizliresim.com/r0XZDN.jpg (https://hizliresim.com/r0XZDN)

Opel i gecen gordum cok hizli bir arac, insallah halk gunune de cikar tekrar gorme sansimiz olur. basarilar

ef186
05-09-2019, 15:11
evet kayıt esnasında bilgilerini girdiğim araba yerine farklı bir araba ile girmek istiyorum

Info@intercitypark.com adresine Buğra Bey'in bilgisi dahilinde diye email atarsanız yardımcı olabiliriz.

hfk
05-09-2019, 15:35
Info@intercitypark.com adresine Buğra Bey'in bilgisi dahilinde diye email atarsanız yardımcı olabiliriz.

teşekkürler

_opeth
05-09-2019, 15:38

abi selam pist günleri değil de vweekend de stantların olduğu yerde drone uçursam kayıt almak için bir problem olur mu?

NakkaSss
05-09-2019, 19:39
Open pit oradayız bakalım inşallah hedef 2.29 u göreceğiz... :D

ef186
05-09-2019, 22:36
abi selam pist günleri değil de vweekend de stantların olduğu yerde drone uçursam kayıt almak için bir problem olur mu?

V Weekend Motoring de güvenlik sebebiyle bizim ekiplerimiz hariç drone uçuşuna müsade edilmemektedir.

sensinkulustur
06-09-2019, 09:42
Yarın oradayız :)

997TT
06-09-2019, 12:08
Bugun kımler var?

kalipson
06-09-2019, 12:42
Open pit oradayız bakalım inşallah hedef 2.29 u göreceğiz... :D

Bence gelecek. Çok güzel set-up oldu :)

_opeth
06-09-2019, 16:01
Mail geldi Pazar günü B seansında görüşmek üzere

997TT
08-09-2019, 09:40
Dub kı ılk seansın ılk turu.
Hava nedense fazla sıcaktı. 28 derece dıyordu,oglen 32 gosterdı. Insan bazen serın havayı arıyor.
İki seansın ilk turlarında bırebır aynı turu yaptım,benım ıcın sevındırıcı olan kısım bu.
2:15:740 ve 2:15:770. Arada 2 saat 15 dakıka var.

YouTube (https://youtu.be/2bLWE4CNDDY)

_opeth
08-09-2019, 18:28
Pazar günü caterham'da yaşanan kaza neticesinde b seansı geç başladı. araba durur vaziyette 32 yola çıkınca 29 derece gösterdi. dün daha serindi sanki. ikinci pist ve kendi aracımla ilk deneyim olarak düşünürsek 3.06.30 ile en iyi zamanımı yaptım. Kendim için iyi buldum.

LPG sök çıkar işi pratik mi derseniz dün şamandırayı sökemedim fotoğraflarla Buğra beye gönderdim ok verince ustaya gitmekten kurtuldum desemde geri şamandırayı vidalayıp oturtunca lpg ağzından şamandıraya giden boruda delik oluşmuş onun için lpgciye gitmem gerekecek. sorunu bende yapmış olabilirım ama düşününce 6 senedir o boru orada belki de metal yorgunluğu oluşmuş olabilir.

Buğra beyin açtığı kaza videolarını düşününce buna da şükür diyorsun. Bir de ruhsatta araba 117kw olarak yazmışlar girişte bir de onun stresini yaşadım.

Zero
08-09-2019, 19:08
Dub kı ılk seansın ılk turu.
Hava nedense fazla sıcaktı. 28 derece dıyordu,oglen 32 gosterdı. Insan bazen serın havayı arıyor.
İki seansın ilk turlarında bırebır aynı turu yaptım,benım ıcın sevındırıcı olan kısım bu.
2:15:740 ve 2:15:770. Arada 2 saat 15 dakıka var.

YouTube (https://youtu.be/2bLWE4CNDDY)

Videonun 2. Turunda lastikler ne eğlenceli olmuş öyle :) böyle stabil arabalara bayılıyorum her yerde aynı gidip her zaman aynı duran. Yeni hothatchler çok hızlı da olsa bu standardı yakalayamıyor o zaman anlıyorsun SS üreten markaların kalite farkını.

Octavia RS
08-09-2019, 19:48
Yazılımdan sonra farkı görmek için çıkıcaktım arka lastiklerim gelmedi ben de virajlarda kıçı dans eder diye çıkmadım ekimde çıkıcam babam 2.25 döndü keyifli bir gündü katılımda iyiydi ekimde görüşmek üzere

997TT
08-09-2019, 22:31
Videonun 2. Turunda lastikler ne eğlenceli olmuş öyle :) böyle stabil arabalara bayılıyorum her yerde aynı gidip her zaman aynı duran. Yeni hothatchler çok hızlı da olsa bu standardı yakalayamıyor o zaman anlıyorsun SS üreten markaların kalite farkını.
2 ve 6.vırajda arkası o kadar geldı kı,ve 14 de ıyıce tastım dısarı.
Tek sorun turbo olması,ısınıyor bıraz.
Ama sımdılık askımız cokkk buyuk.

997TT
08-09-2019, 22:33
Yazılımdan sonra farkı görmek için çıkıcaktım arka lastiklerim gelmedi ben de virajlarda kıçı dans eder diye çıkmadım ekimde çıkıcam babam 2.25 döndü keyifli bir gündü katılımda iyiydi ekimde görüşmek üzere
Aman o asfalt slıckslerı pıstt kullanmasın. Ozellıkle ıstanbul park gıbı tutunmanın cok oldugu pıstte. Canına,malına yazık,her an patlayabılırler.
Babanlada konustuk,sen ısrarcı ol. Aman dıyım.

997TT
08-09-2019, 22:35
YouTube (https://youtu.be/-gtDpeYw2qU)
Bu da baska bır 2 tur.

Octavia RS
09-09-2019, 00:14
Aman o asfalt slıckslerı pıstt kullanmasın. Ozellıkle ıstanbul park gıbı tutunmanın cok oldugu pıstte. Canına,malına yazık,her an patlayabılırler.
Babanlada konustuk,sen ısrarcı ol. Aman dıyım.

Dediğin gibi abi reçete belli bir sonraki durak trofeo gözüküyo

_opeth
12-09-2019, 07:55
http://www.techturkey.com/forum/turkiye_oto_drag_dyno_pist_videolari/237719-mitsubishi_lancer_1_6_pist_gunu_08_09_2019_seansi. html#post8600985 videoyu yayınladım kendi aracını görmek isteyen varsa bakabilir. Geçen çok oldu sonuçta :D

997TT
04-10-2019, 15:56
Intercity Shop (https://intercityshop.com/pit-pist-gunleri-two-hours/)

2 saatlık open pıt acıldı,haydı millet...

_opeth
04-10-2019, 16:25
araç kiralama kısmısı kaldı bi tek :)

997TT
05-10-2019, 00:21
Kımler gelebılıyor 2 saatlık opeb pıte?
Insallah keyıflı bır gun olur.

Özgür Güneş
05-10-2019, 09:56
Valla bu sezon zor da bi dahaki sezon kesinlikle katılacağım.

erh
05-10-2019, 22:17
Beyler 2 saatlik openpit in denemesino gectigimiz ay yaptik.. gayet keyifli ve rahat bir gun oluyor. Sagolsun Bugra yogun israrlarimizi kirmadi ve bizim gibi trafikten sikayetci olan herkesin yararlanabilecegi ve normal openpite gore araclarin daha az yoruldugu ve rahatlikla sure boyunca kullanilabilecegi 2 saatlik open pit i satisa sundu. Emin olun cok daha guvenli ve rahat bir pist deneyimi oluyor. Zaten bir kez katilan bir daha halk gununu dusunmuyor bile. Herkese tavsiye ederim.. pistte kendinizi yanliz gibi ozgur ve rahat hissediyorsunuz.. tekrar tesekkurler Bugra :)

ef186
05-10-2019, 22:24
Beyler 2 saatlik openpit in denemesino gectigimiz ay yaptik.. gayet keyifli ve rahat bir gun oluyor. Sagolsun Bugra yogun israrlarimizi kirmadi ve bizim gibi trafikten sikayetci olan herkesin yararlanabilecegi ve normal openpite gore araclarin daha az yoruldugu ve rahatlikla sure boyunca kullanilabilecegi 2 saatlik open pit i satisa sundu. Emin olun cok daha guvenli ve rahat bir pist deneyimi oluyor. Zaten bir kez katilan bir daha halk gununu dusunmuyor bile. Herkese tavsiye ederim.. pistte kendinizi yanliz gibi ozgur ve rahat hissediyorsunuz.. tekrar tesekkurler Bugra :)

Rica ederiz, netice itibariyle bizim amacımız pistimizi elimizden geldiğince halkın yani sizlerin kullanımına açabilmek.
Uzun zamandır gelen talebi de göz ardı edemezdik.
Talepler arz edilecek noktaya geldikçe ve Allah Vural Bey'e bu imkanları bizlere sunma imkanı verdikçe Pist herzaman sizlere açık olacak.

Bekliyoruz.

997TT
06-10-2019, 10:42
Guzel fırsat. 4 saat zorlayıcı ıdı,hem pılotu hem aracı. Zaten yarısı muhabbet ıle gecıyordu :)
Bugune kısmetmıs,guzel oldu guzel. İlk open pıt de keske bunun 2 saatlıgı olsa demıstım,sen de karıstırma sımdı,bununla baslayalım demıstın. Sanırım o zaman 2500 falandı open pıt.
Pıst gunleri opsıyonu artarak devam eder umarım.....

ayakliPC
17-10-2019, 12:36
Merhaba,

19-20 Ekim'de yaplacak olan pist gününe bu sefer özel bir durum olduğundan dolayı Co-Pilot olarak katılmak istiyorum.
Sağ elim 2 hafta önce kırıldığından dolayı elim şu an yarım alçıda. Pist kuralları gereği araçta yan koltukta oturmamın bir mahsuru var mıdır?

İkinci bir sorum ise, 4 koltuklu herhangi bir araç piste çıkarken arka koltuğa da misafir alabilir mi? Süre kasmaktan ziyade 3 veya 4 kişinin tek araçla piste çıkmasında bir sakınca var mıdır?

Caner B.
17-10-2019, 14:18
Cumartesi günü pistteyim. Bakalım yeni arabayla ne yapacağız :)

fdoganb
18-10-2019, 18:40
1. Seans kaçta başlıyor acaba?

Low-Rider
18-10-2019, 19:17
1. Seans kaçta başlıyor acaba?

A seansı 11.10'da başlıyor 19 Ekim

Cem.B
18-10-2019, 19:21
A seansı 11.10'da başlıyor 19 Ekim

2.seans kacta acaba 11.45 de cagirdilar ama

Low-Rider
18-10-2019, 19:28
2.seans kacta acaba 11.45 de cagirdilar ama

13.45 b seansı

Özgür Güneş
18-10-2019, 22:02
Merhaba,

19-20 Ekim'de yaplacak olan pist gününe bu sefer özel bir durum olduğundan dolayı Co-Pilot olarak katılmak istiyorum.
Sağ elim 2 hafta önce kırıldığından dolayı elim şu an yarım alçıda. Pist kuralları gereği araçta yan koltukta oturmamın bir mahsuru var mıdır?

İkinci bir sorum ise, 4 koltuklu herhangi bir araç piste çıkarken arka koltuğa da misafir alabilir mi? Süre kasmaktan ziyade 3 veya 4 kişinin tek araçla piste çıkmasında bir sakınca var mıdır?

El kırıklığını bilmiyorum da sürücü ve ön koltukta yolcu kabul ediliyor sadece

997TT
18-10-2019, 22:43
Bugun ki open pit seanslarinda guzel katılım oldu.
Umarim artarak devam eder.

barisy
19-10-2019, 00:23
Kesinlikle, hatta rekor olabilir. Öyle konuşuyorlardı. Araçlar da zaten efsaneydi, Tr de bir kaç tane olan modeller vardı.

https://resmim.net/f/uFDG6Q.jpeg
https://resmim.net/f/z7Boc3.jpeg

barisy
19-10-2019, 00:26
Edit: daha güncel liste elinde olan varsa paylaşsın. Süreler biraz daha iyileşmişti.

997TT
19-10-2019, 06:08
Hep boyle olsun artik,guzelll...

Low-Rider
19-10-2019, 06:17
Kesinlikle, hatta rekor olabilir. Öyle konuşuyorlardı. Araçlar da zaten efsaneydi, Tr de bir kaç tane olan modeller vardı.

Müthiş tebrikler :Bravoo:

997TT
19-10-2019, 11:36
Ozellikle 4 saatlik seans bomba olmuş.
Keske surelerde guzel olsaydi.
Zamanla oda olur inşallah ����

ayakliPC
19-10-2019, 12:02
El kırıklığını bilmiyorum da sürücü ve ön koltukta yolcu kabul ediliyor sadece

Teşekkürler

ahmet3425
19-10-2019, 12:42
yarın A Seansındayım 8:30 da ist parkta olurum...

brnkskn
19-10-2019, 14:29
C seansında görüşmek üzere :)

Özgür Güneş
21-10-2019, 12:33
https://www.youtube.com/watch?v=P1fjrCvnG1U&feature=youtu.be

Cumartesi A seansındaydım, acayip trafik vardı. Tek tur zorladım sadece arabamı, geriye kalan turlarda trafiği gördüğüm an soğuttum arabayı. Ön lastiklerin semi slick, arkaların radial olmasından dolayı çok sıkıntı yaşadım. Bi dahaki sezona arabayı tamamen hazırlayıp 2 saatlik open pite girmek istiyorum. Ankara'da çıkıyoruz, geliyoruz, İstanbul'da geziyoruz falan derken dünya para gidiyo, elden var sıfır, bu durum sinirimi epey bozmaya başladı. Artık sadece open pite gelirim.77

Pazar günü de Sinan Koç ile B seansına girdik, çekim yaptık bizim octavia rs ile. Gerçekten tecrübeli birinin yanında olunca çizgi hakkında epey bişi kaptım, sonraki katılımlarımda bunları uygulamaya çalışacağım. Ha diyince yapılmıyor istenen şeyler, çok fazla tecrübe istiyor.

DOHC
21-10-2019, 13:13
1 haftalık M4'e yazık oldu.......
Geçmiş olsun.

ahmet3425
21-10-2019, 15:18
dun A ve C seanslarına cıktım. korkunc bir trafik ve cok fazla sayıda ilk kez piste cıkan arkadas vardı. abartmıyorum parti/parti 50-60-70-80 km/h ile kıc kıca giden arac grupları vardı.

ilk seansım da tam diyemecegimiz yarım temiz tur attık. C seansında ise hiç temiz tur atamadım :( şöyle ki bir tane bordo/kırmızı renk 1.16/20 ne oldugunu tam anyalamadıgım start finishe girerken S cizdiğimiz yerde onume geldi start finish duzlugune cıkarken ise az kalsın onumde spin atıyordu cok zor toparladı ve duzluge cıkıp tam gaz yerine tam fren yapmak zorunda kaldım o turda 2-3 sn mi yedi arkadas sagolsun tebrik ediyorum kendisi araba gemi gibi bir oraya bir buraya yatıyor hala ayak dip gaz ilginc gercekten :S

arm
21-10-2019, 15:42
1 haftalık M4'e yazık oldu.......
Geçmiş olsun.

Ne oldu, kaza mı?

volume81
21-10-2019, 16:47
19'unda ilk defa motosiklet ile çıktım.

Formasyon turunun dışında 2 tur atabildik bir arkadaş pistte kaza yapmış sanırım motosiklet parçaları olduğu için seans iptal oldu malesef.

özellikle motosiklette grip inanılmaz derecede fark ediliyor. Yolda uğraşıp yatamadığımdan daha fazla yatabilmişim ( Lastiğin sonuna gelmeye 1-2 mm bişey kalmış :) )

sadece 2 tur atabildiğim için lastiklerin ısınmasına ve Grip'e alışamadan seans bitti devam etseydik biraz daha iyi olurdu diye tahmin ediyorum.

ilk turda çizgi,gaz ve fren tarafında çok hatalar yaptım özellikle bazı virajlarda viraj içinde gaz kapattığım halde herhangi bir problem olmadı bu kadar grip olacağını düşünmemiştim otomobil ile arasında dağlar kadar fark var hissiyat olarak :)

lastiklerim iyi marka değil sert hamurlu giriş seviyesi bir lastik ısıtması zor vs buna rağmen çok iyi yol tuttu :)

2020 sezonunu merakla bekliyorum :)

Hakan Girginer
28-10-2019, 20:02

Evo'nun 2:35 tur süresi belirleyici değil.
Yapılan işlerden sonra aracın gidişini vs görmek amacı ile ilk kez piste çıktı, Güneş kullanmadı bile.
Ben genellikle 3-4 dakikalık turlar atıp farklı tepkileri ve ayrıntıları gözlemliyordum.
Hatta, frenlerde (pedal box ayarında) bir hata yaptığımı da fark ettik. Onu da hemen Buğra fark etti zaten.
Her turda 1 viraj deneyerek, ya da sadece ön düzlükte bir kez shift light görerek "korka korka" kullandım.
En yavaş turum da 4:20 civarında idi.

Ama, araç gerçekten iyi durumda. Bir ya da iki test seansından sonra hazır olacak.

Bu arada, benim velet de çok iyi bir hale geldi.
Evo ile aşık atamaz, ama gerçekten efendi, saygıdeğer bir araç çıkıyor ortaya.

997TT
29-10-2019, 09:49
İstanbul park da kg\hp si 4.5 un altinda olanlar arackar icin 2.25-23 e kadar cokk kolay düşülüyor. Sonrasi dert oluyor sürüş acisindan. Mutlaka bazi şeyleri iyi yapiyor olmak gerek. Arabanin ayarlari sürüşe ve piste Optimum da olmasi gerek.
4 un altinda olanlar icinse 2.20 ler kolay sonrasi yine ayni şeyler gecerli.3 e yakin yada altinda olanlar icinse zaten kategoriler degisiyor.
Umarim son pist gününde ayarlar tamam, pilotlar gününde olur.

_opeth
05-11-2019, 07:40
9-10 Kasım'a giren yok mudur? 10 Kasım'a bir seans aldım serin havada bir fark olacak mı göreceğiz.

Bu arada yaza göre daha yüksek bir lastik basıncıyla girmek daha mantıklı mı olur? yazın 30 psi ile girmiştim lastik sağ duvarlarında aşınma gördüğüme göre ideal bir basınç olmuş.

997TT
05-11-2019, 08:15
Ben open pit deyım.
Hava sıcaklıgını kullanıma,asfalt sıcaklıgına ve lastıge gore ayarlamak gerek.

Rockford
05-11-2019, 14:30
10kasımda ordayım :)

CenKeR
05-11-2019, 15:27
10 kasımda bende oradayım :)

levent
07-11-2019, 00:16
Ben de 2 seans 10 kasım aldım, hadi bakalım

Octavia RS
07-11-2019, 22:47
10 Kasıma alıcaktım 2 seans ama sistem hatası verdi 2 kere alamadım aynı sorunu yaşayan oldu mu?

997TT
08-11-2019, 15:43
Bugun 2 ve 4 saatlık open pıtler vardı.
Ben sadece 3 hot lap attım ve 2.15.300 yaptım.
Murat abı Picciniyi getırdı. Hanı 3 sene once Speciale ıle 2.08 yapan pılotu.
Artık Istanbul PArk ın yenı rekoru 2.06.582...
Ferrarı 488 Pısta ile.
Lastık CUP2 R.

levent
08-11-2019, 18:05
Bugun 2 ve 4 saatlık open pıtler vardı.
Ben sadece 3 hot lap attım ve 2.15.300 yaptım.
Murat abı Picciniyi getırdı. Hanı 3 sene once Speciale ıle 2.08 yapan pılotu.
Ferrarı 488 Pısta ile.
Lastık CUP2 R.
Abi tebrikler

Murat abi de nokta koymuş resmen :)

Bu mesajı görürse ve varsa incar izlemek isterdim :)

Schumi
08-11-2019, 21:31
Abi tebrikler

Murat abi de nokta koymuş resmen :)

Bu mesajı görürse ve varsa incar izlemek isterdim :)

Incar varsa efsane olur.

997TT
08-11-2019, 22:00
İsterim yarın.

Parabolica
09-11-2019, 00:48
Merhaba Arkadaslar. Evet On Board video var, bende defalarca izledim ama adam bu dereceleri yapabiliyor anlamak mumkun degil :) Yarin bir yurtdisi seyahatim var vaktim olunca 1-2 gune videoyu hazirlayip yuklerim insallah. Oncelikle sunu soyleyeyin Pista ile iyi derece yapmak gercekten cok zor, baska bir surus stili istiyor ve kesinlikle sifir cok iyi bir lastik lazim. Guc ve tork inanilmaz arabayi yolda duzgun tutmak nerdeyse imkansiz. O kadar gucu yola vermek icin hatasiz surus, cok kabiliyet ve tecrube gerekiyor. Acikcasi bizdede bunlarin hepsi ve o kadar cesaret yok. Cup2R lar 2 tur sonra ve Pagid balatalar neredeyse bir pist gununde bitiyor:mad: Adam hayatinda ilk defa Pista ile piste cikti ve yeni lastikle 2. turunda bu derceyi 27 derce havada yapti ve haliyle bayagi moralimiz bozuldu :)
Sizde videoyu izleyince aslinda ne kadar kolaymis gibi gorundugunu dusuneceksiniz ama koltukta oturuunca oyle olmuyor iste :)

Selamlar

997TT
09-11-2019, 06:46
Olsun be abi,alisma sureci oluyor bazen.
Oncesi biraz antreman turlari atti sanirim?
Sizde yakinda 2.07 lere inersiniz. Ama cup2 r cok ciddi asinan bir lastik. 7-8 tur sonra evde kimse yok,cok garip.
Pista cok holigan bir araba abi,kullanirken kavga ediyorsun resmen. 10dan 11 e gekirken,daha yari yolda 230km oluyor araba. 11 e bu kadar erken gaz keserek girdigimi hatirlamiyorum. Ona ragmen 12 ye duzlukte gps 278 yapiyor ki bu kadar erken gaz kesmeme ragmen. Piccini yine konusturmus. Rekor icin tebrikler abi.

HUSNU
09-11-2019, 09:14
Merhaba Arkadaslar. Evet On Board video var, bende defalarca izledim ama adam bu dereceleri yapabiliyor anlamak mumkun degil :) Yarin bir yurtdisi seyahatim var vaktim olunca 1-2 gune videoyu hazirlayip yuklerim insallah. Oncelikle sunu soyleyeyin Pista ile iyi derece yapmak gercekten cok zor, baska bir surus stili istiyor ve kesinlikle sifir cok iyi bir lastik lazim. Guc ve tork inanilmaz arabayi yolda duzgun tutmak nerdeyse imkansiz. O kadar gucu yola vermek icin hatasiz surus, cok kabiliyet ve tecrube gerekiyor. Acikcasi bizdede bunlarin hepsi ve o kadar cesaret yok. Cup2R lar 2 tur sonra ve Pagid balatalar neredeyse bir pist gununde bitiyor:mad: Adam hayatinda ilk defa Pista ile piste cikti ve yeni lastikle 2. turunda bu derceyi 27 derce havada yapti ve haliyle bayagi moralimiz bozuldu :)
Sizde videoyu izleyince aslinda ne kadar kolaymis gibi gorundugunu dusuneceksiniz ama koltukta oturuunca oyle olmuyor iste :)

Selamlar

Murat bey videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Parabolica
09-11-2019, 09:49
https://youtu.be/XJTImhFvDxs

Rockford
09-11-2019, 11:56
Seans bilgileri mail ile ulastimi benimki halen gelmemis

Carmageddon
09-11-2019, 12:00
Tebrikler izlemesi bile süper keyifli. Otomobil mücadele istiyor gerçekten, sanki aşırı güç fazlası varmış gibi. :)

Üst üste şu tempoda 5 tur atmak yorar insanı. :)

Rockford
09-11-2019, 15:15
A seansindayim 4piston brembo upgrade sonrasi bakalim fn2 typer frenlerini gorucez ��

997TT
09-11-2019, 22:35
Pista holigan bir araba. 3 tur attim ama resmen kavga ettik.
Viraj hizlarina bakın,cok iddiali degil. Aşırı kayiyor ...

Canselmo
10-11-2019, 02:06
çok farklı kullanımı var. Freni viraj içine kadar güzel taşıyor. değişik bi stil. Viraj cıkışlarına galiba odaklanıyor. fakat pista nasıl bi alet aşırı kontrolsüz gibi çok keskin kontrolü.

997TT
10-11-2019, 06:48
Hatta erken vites atıyor yavas virajlarin çıkışlarında.
Araba cidden cok güçlü ve hafif.
Handling pack falan cikarsa almak gerek.
Rodeo yapılıyor resmen.

_opeth
10-11-2019, 21:53
10 Kasım b seansıyla 2sn daha geliştirdim 3.04 ile sezonu tamamladım. 3. pist deneyimi olan biri olan benim için 117Hp'lik aracımla standart haliyle başarılı diyebilirim. Zaten virajlarda 4 lastik birden cayırdamaya başladığına göre limite gelmişim.

Baskı balata sizlere ömür yüksek devirde sıyırıyor. Her gün işe gidiş geliş için kullandığım bir araç ile 66 bin km dayanması yine de mucize idi. baskı balata değişince muhtemelen olacağı max 3dk diye düşünüyorum, yürüyene biraz eğilmem gerekecek tabi bi de para bulmam gerek :)

_opeth
10-11-2019, 22:02
Bir de sebebini bilmemekle birlikte bir imprezanın motorunda yangın çıktı. Sahibi buradaysa geçmiş olsun. önünden geçerken görüntüm var ama etik olmaması adına o kısmı keseceğim. Görünmüyor zaten doğru düzgün kıllandırmaya da gerek yok.

Rockford
10-11-2019, 22:25
güzel keyifli bir etkinlik oldu emegi geçen herkesin eline emegine sağlık. Eşimle kızımı da getirmiştim vweekend de çok beğenmişlerdi istanbulparkı. yine çok memnun kaldılar. vip salonda cocuk eglence alanı varmış haberim yoktu.
seneye kaldıgımız yerden devam :)

MCN21
10-11-2019, 22:28
Izlerken yoruldum :)

mertkaya
11-11-2019, 01:34
Uzun zaman olmuştu pist gününe gitmeyeli. Pazar O.Ozgur ile ilk seanstaydık hiç problem yaşamadan keyifli keyifli turladık arabalar ne durumda gördük. Seneye reçeteyi yazdık bakalım bekliyoruz :)

levent
11-11-2019, 02:38
Ben de B ve C seanslarında çıktım

B de Berkan copilotlugunda 2.55
C de tek başına 2.50 döndüm

Yürür ağırlığı ben dahil 1500kg civarında olan 135hp bandındaki araba için daha fazlası zor görünüyor :)
Lastikler 23k km de ku36, 1 körfez günü 2 seans ist park ve 20 dk ülkü pistine maruz kaldı bu süreçte bu arada
Seneye yeni arabaya kısmet artık diyorum

997TT
11-11-2019, 07:10
Genel olarak sıkıntısız,keyifli ve eglenceli bir Pist Günleri sezonu biraktik diye düşünüyorum. Gercekten zorlayici,ogrenme süreci olan ve sürüşü hatasız isteyen cok teknik bir pistimiz var.
Bu süreçte bir dedigimizi 2 etmeyen İntercity ekibine cok teşekkür ederim. Buğra sayesinde,piste gelen herkes oncelikli ve guvenli ortamda zamann gecirdi.
2 senedir basina kaktigim 2 saatlik open pit i yapmasi muhtesem oldu. Keske kasim sonu yada aralik' da da bir seans yapsa.
Zamanlar acisinda cok gelişen oldu,bu sevindirici ama nedense rekor yada rekora yakin sureler gelmedi (super sport hariç)
2.17 bekliyordum ama bu senede olmadi : (
İnşallah yakin zamanda olur. Pistimizin degerini bilelim, insallah cok daha fazla cikariz.

mikelazi
11-11-2019, 08:49
10 kasımda
pistin en güçsüz aracıyla (C1-68hp)B ve C seanslarına çıktım.

2.piste girişimdi.8 eylüldeki en iyi sürem 3.23sn di.amacım 3.10 ve altıydı ama olmadı.iki seanstada 3.11sn de kaldım.

motor gücüm az bu yüzden hızımı viraja taşımaya (ağırlığım sayesinde) çalışıyorum.fakat virajdaki trafikte beni çok etkiliyor.

araç sensodrive nekadarda manuelde kullansamda debrıyaja ben basmadığım içinde süre kaybım oluyor.

yinede çok keyif aldım.emeği geçer herkeze teşekkür ederim.bir dahaki pist gününde görüşmek ümidiyle.

_opeth
11-11-2019, 10:31
Sıkıntı 1: Ruhsatta beygir gücü 117kw gözüküyor. "Abi selam iki ay önce de girmiştim 117kw değil 117bg aracım" "Bakalım tamam devam et"
Sıkıntı 2: "Abi selam 2 ay önce de gelmiş LPG'li yine aynı yöntem pompayı söktüm sorun yok değil mi?" ef186 : "Sorun yok" :)

Bakalım nisana kadar ruhsatı düzelttireyim ben iyisimi :)

mikelazi
11-11-2019, 10:59
Sıkıntı 1: Ruhsatta beygir gücü 117kw gözüküyor. "Abi selam iki ay önce de girmiştim 117kw değil 117bg aracım" "Bakalım tamam devam et"
Sıkıntı 2: "Abi selam 2 ay önce de gelmiş LPG'li yine aynı yöntem pompayı söktüm sorun yok değil mi?" ef186 : "Sorun yok" :)

nisanmı daha çok varmış :)

CenKeR
11-11-2019, 14:16
bende dün a seansında çıktım aracım 2 tur çok güzel ancak sonrasında after cooler yatmadığı için iat çok yükselti arabanın resmen duvar olduğunu gördüm 1 tur soğutma ile geçti ama bir dahaki pist yününe aracın önünü biraz kaldırıp biraz daha kalın yanak lastikle ve cooler ile çıkmayı planlıyourm
subarucu arkadaşada çok geçmiş olsun

MCN21
11-11-2019, 14:38
https://youtu.be/G4d4pJRq_3o

2.43 lük polo gti videosunu da buraya bırakayım sayfa hareketlensin :)

Seans çok kalabalık olduğu için bu seans süre gelmez lastiklerde bitiyor eğlencesine gazlayayım dedim o sırada 2.43 gelmiş.
Önceki seansta da 2 kişi aynı süreyi almıştım.

ef186
11-11-2019, 15:20

Lpg ile ilgili sıkıntı mı çıktı ? tankın içini görebileceğimiz şekilde söküp geldiysen teknik kontrolde bir sıkıntı çıkmamış olması lazım ?
Ben sıkıntı 2 kısmını anlamadım ?

_opeth
11-11-2019, 15:26
Lpg ile ilgili sıkıntı mı çıktı ? tankın içini görebileceğimiz şekilde söküp geldiysen teknik kontrolde bir sıkıntı çıkmamış olması lazım ?
Ben sıkıntı 2 kısmını anlamadım ?

sıkıntı yok abi benlik stres. ikisinde de sorun yaşamadım.

orhansah
11-11-2019, 15:43

2.43 lük polo git videosunu da buraya bırakayım sayfa hareketlensin :)

Seans çok kalabalık olduğu için bu seans süre gelmez lastiklerde bitiyor eğlencesine gazlayayım dedim o sırada 2.43 gelmiş.

uf ne güzel araba :D

MCN21
11-11-2019, 15:59
uf ne güzel araba :D

Sana da nasip olur ins :D

DOA
11-11-2019, 16:34
butun sene kahrimizi ceken sayin bugra yildirim'a ve intercity istanbul park ekibine bu guzel sezon icin kendim adina tesekkur ediyorum.umarim onumuzdeki sezon eksiklerimizi tamamlayip daha guzel pist gunleri gorecegiz :)

bu haftasonu 2 saatlik open pitte en iyi suremi yakaladim. onun videosunu paylasacagim;

not: vtec solenoid'imde bir problem oldugundan aracim 7k devirde vtec aciyor. bu yuzden viraj cikislarinda biraz hizlanmakta gecikiyorum, videoda da anlayacaksiniz zaten. keske olmasaydi daha guzel bir sure ile kapatabilirdik sezonu.
not2: videonun parlakliginin kusuruna bakmayin lutfen, cok alisik oldugum bir sey degil video cekmek, galba yanlis bir yere baglamisim kamerayi.

https://www.youtube.com/watch?v=UemnPCKGytY

barisy
11-11-2019, 16:51
[QUOTE=DOA;8613153]butun sene kahrimizi ceken sayin bugra yildirim'a ve intercity istanbul park ekibine bu guzel sezon icin kendim adina tesekkur ediyorum.umarim onumuzdeki sezon eksiklerimizi tamamlayip daha guzel pist gunleri gorecegiz :)

bu haftasonu 2 saatlik open pitte en iyi suremi yakaladim. onun videosunu paylasacagim;

not: vtec solenoid'imde bir problem oldugundan aracim 7k devirde vtec aciyor. bu yuzden viraj cikislarinda biraz hizlanmakta gecikiyorum, videoda da anlayacaksiniz zaten. keske olmasaydi daha guzel bir sure ile kapatabilirdik sezonu.
not2: videonun parlakliginin kusuruna bakmayin lutfen, cok alisik oldugum bir sey degil video cekmek, galba yanlis bir yere baglamisim kamerayi.

Tebrikler Doğa, sürüşte güzel araba da güzel.

O.Ozgur
11-11-2019, 18:47

Beygir gücü ile olan sorunun benzerini pazar günü ben de yaşadım. Saxo VTS aracımın motor gücü ruhsatta 98 kw olarak yazılmış bu da 131 hp yapıyor. Girişte arkadaşlar incelerken aracın 120hp olduğunu anlatamadım sonuç olarak 1 hp ile 150 TL fark ödemek durumunda kaldım :D. Hayır araç gerçekten 131 hp olsa ödeyeyim tabi sorun değil ama aracım stok VTS yani 120hp :). Bir sonrakine nasıl çözüm bulurum bilmiyorum artık. Onun dışında çok keyifli bir gündü gerçekten 1 seans aldığıma pişman oldum.

Caner B.
11-11-2019, 19:46

2.43 lük polo gti videosunu da buraya bırakayım sayfa hareketlensin :)

Piste gelirken ellerinizi evde bıraktınız sanırım.

_opeth
11-11-2019, 19:48
Beygir gücü ile olan sorunun benzerini pazar günü ben de yaşadım. Saxo VTS aracımın motor gücü ruhsatta 98 kw olarak yazılmış bu da 131 hp yapıyor. Girişte arkadaşlar incelerken aracın 120hp olduğunu anlatamadım sonuç olarak 1 hp ile 150 TL fark ödemek durumunda kaldım :D. Hayır araç gerçekten 131 hp olsa ödeyeyim tabi sorun değil ama aracım stok VTS yani 120hp :). Bir sonrakine nasıl çözüm bulurum bilmiyorum artık. Onun dışında çok keyifli bir gündü gerçekten 1 seans aldığıma pişman oldum.

biraz laf yapsaydın girerdin düşük fiyattan

VengaR2
12-11-2019, 12:29
Herkese Merhaba 10 kasım 2019 pist günlerinde B ve C Seanslarındaydım. İlk seans subarunun yanması üzerine seans durdurulunca bölünme olduğu için çok iyi geçmedi. Subarulu arkadaşta burdaysa kendisine çok geçmiş olsun inşallah birdaha kimsenin başına gelmez böyle bir olay. C seansı ise çok iyiydi benim için daha önce 08 Eylül de çıktığımda sürem 3.21 idi. 10 Kasımdaki sürem ise 3.02 ile bitirdim. 19 sn lik bir gelişme yakalamışım. Aracımda Yazılım+Dpf+Egr iptal 60mm Egsoz boruları 63mm free flow son susturucu var. Yürüyende ise eibach 3 cm yay var. Bu süre belki intercooler değişimi ile 2.56 gibi zamanlara inebilir ama şöylede bişey var 1350+85 (ben) kg ağırlığı olan bir araçla viraj çıkışlarında iatım yüksek olduğu için hızlanmak zaman kaybına sebep oluyor. Ayrıca Alp Plakalı 4 serisi BMW'li arkadaş burdaysa kendisine teşekkür ederiyorum çok keyifli güzel çekişmeli 4-5 tur attık kendisiyle onunda bileğine emeğine sağlık yeni sezonda yine psitlerde görüşmek üzere.

Hakan Girginer
13-11-2019, 01:01
Ferrarı 488 Pısta ile.
Lastık CUP2 R.

Evet, iyi derece , ama rekor değil.

Pist rekorunu 8 Kasım 2019 günü open pit etkinliğinde ben kırdım.

https://imagizer.imageshack.com/v2/1024x768q90/921/CQy1pX.jpg

Araç 1999 model progressive twin turbo Mazda MX-5.

Montoya'nın dahi 10 saniye altına inmek için aracın çok ciddi hazırlanması, ayrıca çok daha radikal bir sürüş tekniğinin içselleştirilmesi gerekiyor.

Tur videosu ekleyemiyorum maalesef. YouTube o kadar kısa video kabul etmiyor.

Aracın hazırlanması uzun sürdü...

Turbo encabulatörünün polarizasyon optimizasyonu için Göztepe Sanayi Sitesi'nin hemen dışında bir atölyede üs kurduk. Orada gereken faz eğrilerini elde etmek için kapasitans büküm çalışmalarını başlatıp data tablolarını poll ettikten sonra uygulama senaryolarını hexadecimal aktarım ile aracın işletim sistemine patch ettik.

Sonrasında üst devirlerde vites kutusunun dişli yağının viskositesi yüzünden tork kayıpları yaşadığımızı fark ettik. Bu sorunu gidermek ciddi ArGe istedi, ama sonunda şanzuman yağını tamamen boşaltmak sureti ile aktarım kaybı yaşamayan, kuru bir sistem çıktı ortaya. O an tam bir gurur anıydı.

Yakıt konusunda sorun yaşayan çok arkadaş var aramızda. Oktan yükselticiler, farklı kimyasal katkılar bir yere kadar fayda ediyor.
İşte tam bu yüzden ayrı bir ekip yakıt üzerinde çalıştı. Dört aylık hummalı bir faaliyetin ardından dünyada ilk defa 4 silindir, 16 valflı bir motora solid fuel conversion (katı yakıt dönüşümü) uygulaması yapıldı. Yakıt olarak odun kullandık.
Haliyle klasik ateşleme tabloları tüm işlevini yitirdi. Bilindiği gibi benzin her sıkıştırma döngüsünde yakılır, ama odun bir kere yakıldı mı, en az yarım saat gidiyor.
O yüzden avans tablolarının parametrelerini değiştirip "yük" ve "devir" yerine tarih ve diğer araçların renklerini yazarak herkese rengine göre avans vermeye başladım. (Mesela gri Ferrari.. 10 saniye. Yeşil AMG GT... 15 saniye)

Sonunda güvenerek kullanacağım bir araç çıktı ortaya...

Ama hedef büyük olduğu için çok farklı bir yöntem lazımdı.
Kullanma tarzım ilk başta kulağa kolay gibi gelebilir, ama çok deneyim istiyor:

Pitlerden piste çıkıp ilk turda sakince motor yağını, lastikleri ve frenleri operasyonel sıcaklık seviyelerine getiriyoruz. Bu arada pistteki diğer araçları dikkatle inceleyip avans tablosunda gerekli değişiklikleri de yapmayı ihmal etmiyoruz. 12. viraja biraz tempolu girip frenleri test etmekte fayda var tabii.

Bu yavaş turda 14. viraja girmek çok önemli... Çünkü ön düzlükte hız lazım.

Ön düzlük biterken 1. viraja en sağdan girip, apex geçildikten sonra dip gaz ile sola devam ediyoruz. Yol sağa dönüyor, biz sağa dönmeden bütün hızımız ile sola devam etmek zorundayız. O nokta hafif yokuş yukarı olduğu için vitesin doğru, vites kutusunun da aktarma kayıpsız (kuru) olması olmazsa olmaz, o derece.

Bu noktada bir an gözümüzü kapatabiliriz, ama ayak gazda olmak zorunda.
Hızınız yeterli ise dört tekerleğin yerden kesildiğini hissedeceksiniz. Havada çok zaman geçirmemeye çalışın, çünkü tekerlekten tahrikli araçların frenleri böyle durumlarda sadece aksesuar özelliği taşıyor maalesef.

Eğer benim kadar usta iseniz, arka düzlüğün 11 numaralı viraj civarındaki kaçış alanına inebilirsiniz. Artık tek yapmanız gereken hız kesmeden keskin bir sol yapıp kendinizi 12. viraja hazırlamak.

Gerisi ortalama yeteneği olan tüm sürücülerin becerebileceği türden, 13 ve 14. virajları geçip, ön düzlükteki start-finish çizgisine gelirken hız kesmemek.

Open pit seansında motor ve süspansiyonunu başarılı bulduğum birtakım İtalyan markaları gördüm. Reklam olmasın diye marka zikretmiyorum.
Bu arkadaşlar tavsiyelerime uyup çok çalışırlarsa 1.20 civarında süreleri görebilirler.
Kendilerine seve seve yardımcı olurum.

997TT
13-11-2019, 06:50
Bence Bugra ya baski yap,listeye yazsin ismini. : )

rahmitanir
13-11-2019, 07:43
Sabah sabah guzel beyin yandi hakan abi, sagolasin :)

Mx5'in benzin yakarak ve ucmadan yaptigi sureyi bilirsek ve hatta videosunu gorursek, cok guzel olur.

ef186
13-11-2019, 07:54
Bence Bugra ya baski yap,listeye yazsin ismini. : )

Hakan Abinin adını sitenin girişine yazıcam.

Hakan Girginer
13-11-2019, 14:43
Sabah sabah guzel beyin yandi hakan abi, sagolasin :)

Mx5'in benzin yakarak ve ucmadan yaptigi sureyi bilirsek ve hatta videosunu gorursek, cok guzel olur.

Polarizasyon optimizasyonu modifikasyonunun patentini almadan video paylaşırsam nasıl olur bilemedim.

Tüm şakalar bir yana, 20 yaşında bir MX5 ile bekledigimin üzerinde sonuçlar elde edebildim.

Bir önceki mesajı yazarken de çok eğlendim, umarım yanlış anlaşılmamışımdır...

MCN21
13-11-2019, 15:31
Polarizasyon optimizasyonu modifikasyonunun patentini almadan video paylaşırsam nasıl olur bilemedim.

Tüm şakalar bir yana, 20 yaşında bir MX5 ile bekledigimin üzerinde sonuçlar elde edebildim.

Bir önceki mesajı yazarken de çok eğlendim, umarım yanlış anlaşılmamışımdır...

Abi peki sadece turbo upgrade li polarizasyon optimizasyonu olmadan kaç çıkmıştı, veri mevcut mu:D

Özgür Güneş
13-11-2019, 16:30
hani derler ya "tek rakibim türk hava yolları" diye, valla şu an cuk oturdu, ben bide pompa yakıtıyla ne süre alınır onu merak ediyorum? :S

_opeth
14-11-2019, 07:32
gerçeklere dönersek bu değer nasıl çıktı? transponder'ı bayrak yarışı gibi önündekine mi attınız :D

997TT
14-11-2019, 08:01
Bugra; aralik da yada ay sonunda bir pist gunu daha olur mu?
Yada sana nasil bir sevgi gosterisi yapsak ikna icin? Topluca elini yikasak falan? Hahahaha....

ef186
14-11-2019, 08:55
Bugra; aralik da yada ay sonunda bir pist gunu daha olur mu?
Yada sana nasil bir sevgi gosterisi yapsak ikna icin? Topluca elini yikasak falan? Hahahaha....

Program yoğun baya fırsat bulursak aklımızda belki bir open pit sıkıştırırız araya.

ef186
14-11-2019, 08:57
gerçeklere dönersek bu değer nasıl çıktı? transponder'ı bayrak yarışı gibi önündekine mi attınız :D

Sektör zamanını ekrana vermiş sistem transponderi sisteme geç kaydedince :)

Hakan Girginer
14-11-2019, 13:11

Sen de hemen sat beni...

Daha Montoya'ya attığım maile cevap gelmedi yahu.

997TT
15-11-2019, 07:12
Look at the tabela de : )
Sistem mistem yok,bam bam bam...! Hahahha
Ben neticeye bakarim,tabela yanilmaz.

Zero
18-11-2019, 11:27

Burda sisteme geç kaydetmesi durumundan yanlış anlaşılma olmasın 20 dakikanın üzerinde olmasın 1 tur süresi daha net bir açıklama alalım :D şaka maka yazıyı şimdi gördüm oldukça keyifli bir senaryo olmuş insanın hayal sınırlarını zorluyor ilham veriyor okurken :)

coyote
19-11-2019, 23:47
Godless Commie, elimde çıkma temiz akı kapasitörü var, denerim derseniz göndereyim. Üzerinde DMC-12 yazıyor ama,, kenarlardan hafif taşlanırsa odunlu mazdalara da uyar diye tahmin ediyorum :)

_opeth
20-11-2019, 22:24
http://www.techturkey.com/forum/videolar/238255-pist_gunleri_10_kasim_2019_3_04_6_zir_stok_lancer. html#post8614819

herkes kendine müslüman sanırım kendi en iyi zamanı 2 saniye daha iyileştirdiğimi söylemiştim sanırım. Video üstteki linkte iyi seyirler.

997TT
22-11-2019, 21:44
YouTube (https://youtu.be/KC7mwEPlyk8)

halili
17-12-2019, 13:57
ef186 Abi bizde izlemeye gelebilirmiyiz.:)

https://i.hizliresim.com/dLRjBZ.jpg (https://hizliresim.com/dLRjBZ)

lucky Jackal
17-12-2019, 14:25

Şakadır herhalde :) 2000 beygir Honda nedir :) Özel olarak İstanbulparkı ayarlamak nedir :D Çok istiyorsa Ep3 ile heryerde tokatlarız ama :cool::cool:

BARR
17-12-2019, 14:33
İzmirdeki Hondacılar Tunayı eklesin. Seni tanımak istiyorlar yiğidim :hehe:

ef186
17-12-2019, 15:32

Bundan şeyin haberi var mı ?
Mesela Benim...

Hakan Girginer
18-12-2019, 01:59
Bundan şeyin haberi var mı ?
Mesela Benim...

Senin 2000 motor gücünde bir aracın var mı bi kere?

2000 motor gücü! Gölgelerin gücüne gidecek be.

CloudGrey
18-12-2019, 11:52
o yanlış yazmıştır 2000 beygirgücü değildir o ördekgücüdür ?

2000 ördekgücü 48 beygirgücüdür.

ceviriside var aha buda " hadi lan yok öyle bişey" cilere gelsin :)

Horsepower to Duckpower Calculator | FMB-Moto Enduro Trial Motocross Supermoto Rosenheim (http://feinmechanik-rosenheim.de/horsepower-to-duckpower-calculator/?)

TLH
20-12-2019, 14:13
o yanlış yazmıştır 2000 beygirgücü değildir o ördekgücüdür ?

2000 ördekgücü 48 beygirgücüdür.

ceviriside var aha buda " hadi lan yok öyle bişey" cilere gelsin :)

Horsepower to Duckpower Calculator | FMB-Moto Enduro Trial Motocross Supermoto Rosenheim (http://feinmechanik-rosenheim.de/horsepower-to-duckpower-calculator/?)

Abi sence bu araç kaç ördek gücüdür ?

https://www.youtube.com/watch?v=wv0uRKI9xbI

enesakkurt
20-12-2019, 14:25
yahu şu adamı ciddiye almayın Allah aşkına bi tane Ep2 geçmiş sanıyor ki TypeR :hehe::hehe:

ef186
05-01-2020, 01:06
Sezon hazırlıklarına başladık. Bu yıl sizlere herzaman olduğu gibi Ülkemizin en keyifli, güvenli ve ailenizle gelip keyif alabileceğiniz orgazasyon ve Pist Günleri (artık yazmam gerekiyor sanırım ama senelerdir nescafe, selpak gibi" Pist günleri " tescilli bir markadır.) etkinlikleri sunmaya devam edeceğiz. Dünyanın en iyi pistini sizlere açmak için elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Seneler içinde meyve veren ağaç misali taşlanmaktan bıkmayarak sevdiğimiz, aşık olduğumuz işimizi yapacağız. Clio, Megane Caterham araçlarımız ile yaptığımız kupalarımız tekrar sizlerle olacak. Senen başından yazıyorum nezaman ki biz sezonun tarihlerini netleştiririz lütfen tüm sezon için erkenden kayıt olun. 2019 da en büyük üzüntüm dostlarım olan sizlere Yer Yok üzgünüm demek oldu.
İşin özü çok eğleneceğük :)

Caner B.
05-01-2020, 10:52
Çok güzel haber abi Nisan gelsin artık :)

997TT
05-01-2020, 11:09
Mart da baslasa keske...

lucky Jackal
05-01-2020, 19:40
Sezon hazırlıklarına başladık. Bu yıl sizlere herzaman olduğu gibi Ülkemizin en keyifli, güvenli ve ailenizle gelip keyif alabileceğiniz orgazasyon ve Pist Günleri (artık yazmam gerekiyor sanırım ama senelerdir nescafe, selpak gibi" Pist günleri " tescilli bir markadır.) etkinlikleri sunmaya devam edeceğiz. Dünyanın en iyi pistini sizlere açmak için elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Seneler içinde meyve veren ağaç misali taşlanmaktan bıkmayarak sevdiğimiz, aşık olduğumuz işimizi yapacağız. Clio, Megane Caterham araçlarımız ile yaptığımız kupalarımız tekrar sizlerle olacak. Senen başından yazıyorum nezaman ki biz sezonun tarihlerini netleştiririz lütfen tüm sezon için erkenden kayıt olun. 2019 da en büyük üzüntüm dostlarım olan sizlere Yer Yok üzgünüm demek oldu.
İşin özü çok eğleneceğük :)Herşey için elinize sağlık, iki tane gelişim tavsiyem var. Birincisi, yeme içme opsiyonlarını çoğaltmanız. V weekend de ki gibi belki 2-3 firma daha davet edilebilir. İkincisi pist müsait olduğu sürece hafta sonlarını çoğaltmanız. Mayısda bütün haftasonları pist günleri olsun mesela. Havalar çok ısınınca gerçekten çekilmiyor, temmuz ağustos gibi frekans düşürülebilir vb. Her şey için teşekkürler. Bunları yapmasanızda geliriz o ayrı mesele :)

levent
14-01-2020, 15:48
ef186 abi tarihleri beklemedeyiz

ef186
14-01-2020, 19:10
Pek yakında :)

mikelazi
15-01-2020, 11:18
ef186 abi tarihleri beklemedeyiz

aynen... :)

KÖROĞLU
15-01-2020, 14:54
YouTube (https://youtu.be/KC7mwEPlyk8)

Gerizekalı yaaa derken kameraya vurunca bi güldüm, düzlükteki ritm iyiyimiş :)

Max görülen hız ne oluyor pistte bu araç ile ?

MeRtCaN
15-01-2020, 17:39

Bekliyoruz abi :)

BlackMamba
16-01-2020, 18:34

Beklemedeyiz :D

997TT
16-01-2020, 18:57
Gerizekalı yaaa derken kameraya vurunca bi güldüm, düzlükteki ritm iyiyimiş :)

Max görülen hız ne oluyor pistte bu araç ile ?

240 sanırım,vıdeolarda vardır.

Conqueror
24-01-2020, 09:04
Sabırsızlıkla nisanı bekliyorum. İkinci kez katılıcam pist günlerine daha önce başlasaydım keşke diyorum.

johnie
14-02-2020, 11:38
Birisi çeviri yapabilir mi? Anlayamadım.

lucky Jackal
14-02-2020, 12:46
Haber var mı? muayneye gidicez yeni coil alıcaz arabayı sökücez semi slick alıcaz :) haber bekliyoruz

mikelazi
15-02-2020, 08:34
arabayı satıcam,satmadan bir gireyim.mart aynı bekliyorum.

bir ışık yoksa stock çevirip satıcam.

varmı bir tarih bilgisi.

MeRtCaN
15-02-2020, 09:05
ucretlerde artış olacakmı acaba bu sene

ef186
16-02-2020, 22:31
Planımız Nisan ayında başlamak, ilginç ve sevindirici gelişmeler var bu nedenle tam tarih söylemek neyazık ki şuan için zor ama güzel bir sezon olacağını söyleyebilirim.
Fiyatlar konusunda da genel olarak astronomik bir artış olmayacak şuanki fiyata yakın gibi gözüküyor. Sadece indirimli sattığımız 100tllik seans ücretlerine devam etmeyebiliriz.

Rockford
17-02-2020, 10:58
buğra abi güzel haberlerini bekliyoruz özledik pist havasını :)

_opeth
17-02-2020, 11:40
Planımız Nisan ayında başlamak, ilginç ve sevindirici gelişmeler var bu nedenle tam tarih söylemek neyazık ki şuan için zor ama güzel bir sezon olacağını söyleyebilirim.
Fiyatlar konusunda da genel olarak astronomik bir artış olmayacak şuanki fiyata yakın gibi gözüküyor. Sadece indirimli sattığımız 100tllik seans ücretlerine devam etmeyebiliriz.

üzdü :( 10krktr

mikelazi
17-02-2020, 13:09

hp ye göre fiyatlandırma kaldırılıcakmı yani.

68hp aracımla halk adamı olarak takılıyordum.hayalmi olucak yani :(

levent
17-02-2020, 17:29
Orta yolu bulalım herkes 200 TL den girsin abi :D
Tabi sizin hesap kitaplariniz doğrultusundaki rakama göre bazı klasman talepleri artarken kimi de azalabilir yani kimseyi uzmemek önemli,şahsen 100 TL lik ekonomi sınıfı ile mutluydum ben :)

KÖROĞLU
18-02-2020, 10:08
hp ye göre fiyatlandırma kaldırılıcakmı yani.

68hp aracımla halk adamı olarak takılıyordum.hayalmi olucak yani :(

Bence kaldırılmamalı, düşük hp için ücret yine daha makul olsa daha güzel olur.
ef186

MeRtCaN
18-02-2020, 11:15
Buğra abi
indirimli sattığınız seansları komple tum sezon için ödeme yapıp alanlar ıcın yapabılırsınız mesela kombine gibi :)

ef186
18-02-2020, 21:52
Üzerinde çalışıyoruz, amacımız herzaman olduğu gibi pistte keyifle ve güvenle ortak sevgimizi gerçekleştirebilmeniz. 100tllik seansları yaptıktan sonra biz 3-5-7-9hp için diğerler 300-400hpler ile niye aynı parayı ödüyorum diyen ve sosyal medya, email yoluyla şikayet eden birçok kişi oldu. Bizde bunun özel bir fiyat olduğunu açıklamaya çalıştık, amacını anlatmaya çalıştık ama nafile... Amaç beygir göre ayırmak olmadı hiçbirzaman.
Şuan onaylı bir fiyat olmadığından kaldırdık yada kalacak demek için erken ancak yapılan güzel bir promosyon yüzünden negatif yorum, şikayet almak gerçekten birhayli yordu bizleri...

mikelazi
19-02-2020, 15:53
Üzerinde çalışıyoruz, amacımız herzaman olduğu gibi pistte keyifle ve güvenle ortak sevgimizi gerçekleştirebilmeniz. 100tllik seansları yaptıktan sonra biz 3-5-7-9hp için diğerler 300-400hpler ile niye aynı parayı ödüyorum diyen ve sosyal medya, email yoluyla şikayet eden birçok kişi oldu. Bizde bunun özel bir fiyat olduğunu açıklamaya çalıştık, amacını anlatmaya çalıştık ama nafile... Amaç beygir göre ayırmak olmadı hiçbirzaman.
Şuan onaylı bir fiyat olmadığından kaldırdık yada kalacak demek için erken ancak yapılan güzel bir promosyon yüzünden negatif yorum, şikayet almak gerçekten birhayli yordu bizleri...

tabiki geçen seneki fiyat ile devam edemezsin.sonuçta geçen sene 1tl olan su bu sene 1.5tl ;)

kendi adıma söylüyorum güzel bir promosyonla benim gibileride pist dışında bırakmıcana eminim :)

ef186
20-02-2020, 17:48
buğra abi Seanslar arasında seçim yapabilecekmiyiz arkadaşlarımızla aynı seansda olmak istiyoruz

Önceki yıllarda olduğu gibi seans seçimini biz yapıyor olacağız, kayıt olurken not kısmına hangi plakalı araç ile aynı seansta olmak istediğinizi yazarsanız olabildiğince yardımcı oluyoruz :)

Rockford
21-02-2020, 07:18
Buğra abi Indirimi tc uzerinden yapabilirsiniz piste ilk bir kac katiliminda indirimli olarak araciyla pisti deneyimler diger katilimlarda da normal piste herkes ne oduyosa o da onu oder.
Hem bg muhabbeti olmaz. Hem de gercekten pisti ilk defa deneyimleyene pozitif ayrim yapilmis olur.

MCN21
21-02-2020, 10:17
Buğra abi Indirimi tc uzerinden yapabilirsiniz piste ilk bir kac katiliminda indirimli olarak araciyla pisti deneyimler diger katilimlarda da normal piste herkes ne oduyosa o da onu oder.
Hem bg muhabbeti olmaz. Hem de gercekten pisti ilk defa deneyimleyene pozitif ayrim yapilmis olur.

Bu fikir tutar :)
Hatta yıllık kombine sistemini de tc ye göre yapabiliriz. Böylelikle araç değişse bile kişi bazlı bir rezervasyona geçmiş oluruz. Araç değişimi konusunda her zaman yardımcı olsanızda vaktinizi çalmamış oluruz :)

levent
22-02-2020, 08:47
O da adaletsiz olur bence o zaman da daimi üyeler diyebilir ben 20x defa çıktım ama ilk defa çıkan niye az ödüyor diye. Kısaca o durumun iki ucu değnek :)

Özgür Güneş
22-02-2020, 11:22
Tur satılsa çok güzel olur da onda da güvenlik faktörü düşük olur, pit çıkışı kazalar yaşanabilir ama o beyaz çizgiye kuka konursa bu sorun da kalkar ortadan. 20 dk araçları ciddi anlamda yoruyor. 3-4 turluk satışlar olursa, fiyat stabil 150-200 tl olursa ben epey memnun olurum. Gün içinde yapılan seans sayısı da yükselir böylece. Bir gün içinde 3 turluk paketten 2-3 tane alabilirim ama 3 seans alamıyorum arabayı gereksiz yormak istemededğim için. Boş yere turlamış oluyorum pistte. Biz şehir dışından gelenler için tek seans gel git pek tatmin edici olmuyor.

Düzeni devam ettireceğinizden emin olduğum için bari 250 TL ye tek tipi sabitleseniz çok tatlı olur diyorum.

997TT
22-02-2020, 16:05
Tur saymak zor hatta ımkansız pondersız.
Gıse olmalı,bunun ıcın pıstın yapısı musaıt degıl. Sonucta GP pıstı,rıng degıl.
En guzelı,toptan alana ındırım.(sadakat programı)
Herkese aynı fıyat.
Kıralık opsıyonları.
Trackday lerın sayı ve fıyat duzenlemelerı. Gıbı cogunluga hızmet eden,uygulanması kolay,pist yonetımını rahatlatıcak ve en onemlısı gelır artırıcı tedbırler olmalı.

_opeth
22-02-2020, 21:43
Tur saymak zor hatta ımkansız pondersız.
Gıse olmalı,bunun ıcın pıstın yapısı musaıt degıl. Sonucta GP pıstı,rıng degıl.
En guzelı,toptan alana ındırım.(sadakat programı)
Herkese aynı fıyat.
Kıralık opsıyonları.
Trackday lerın sayı ve fıyat duzenlemelerı. Gıbı cogunluga hızmet eden,uygulanması kolay,pist yonetımını rahatlatıcak ve en onemlısı gelır artırıcı tedbırler olmalı.

transponder pakete dahil olur fiyat artar ama olsun o kadar profesyonel zaman tutulmuş da olur uygulama yerine. bana mantıklı geldi. Bu arada önce baskı balata yenilemem gerek :)

997TT
23-02-2020, 23:38
Ponder parasi herkes veremez.
Buna zaman ve ponder da yetmez. Operasyon güç olur.
Bence pistin bu organizasyondan para kazanmalı,bunu düşünelim ve destek olalım.

maykee
24-02-2020, 08:59
düşük beygirli araç ile yüksek beygirli araç fiyat farkı var ama aynı seansta piste çıkartııyorsunuz.. e pistte o direksiyona geçen herkeste schumacher, ayrton senna olduğundan o anki atmosfer ve hissedilen adrenalinle arkasından 300 beygirmi geliyo 500beygirmi geliyo çok umrunda olmuyor..zaten bir seansta atılan hot lap sayısı 3 bilemedin 4. e bunda da trafiğe takılırsan komple bir seans boşa gidiyor..

acaba araçları pistte kategorilere ayırmayı denesenizmi ? en azından bir pist günü deneseniz olumlu olumsuz bir data olur elinizde.. evet oldukça zor bişey ama ne biliim,mesela special kategori dersiniz x hp üstü aracı olanlar ekstra ücret ödeyip o seansı satın alır

997TT
24-02-2020, 09:11
Kategorı hem zor hem manasız. Halk gunu yahu.
Zaten hızlı tur atmak ısteyene 2 saat hatta 4 saatlık seanslar mevcut.
Daha pratık teklıfler versek,kabul olur derım.

mikelazi
24-02-2020, 10:44
düşük beygirli araç ile yüksek beygirli araç fiyat farkı var ama aynı seansta piste çıkartııyorsunuz.. e pistte o direksiyona geçen herkeste schumacher, ayrton senna olduğundan o anki atmosfer ve hissedilen adrenalinle arkasından 300 beygirmi geliyo 500beygirmi geliyo çok umrunda olmuyor..zaten bir seansta atılan hot lap sayısı 3 bilemedin 4. e bunda da trafiğe takılırsan komple bir seans boşa gidiyor..

acaba araçları pistte kategorilere ayırmayı denesenizmi ? en azından bir pist günü deneseniz olumlu olumsuz bir data olur elinizde.. evet oldukça zor bişey ama ne biliim,mesela special kategori dersiniz x hp üstü aracı olanlar ekstra ücret ödeyip o seansı satın alır

arkadan gelen 300-500de bizi iplemiyor zaten :))))))

maykee
24-02-2020, 11:31
Kategorı hem zor hem manasız. Halk gunu yahu.
Zaten hızlı tur atmak ısteyene 2 saat hatta 4 saatlık seanslar mevcut.
Daha pratık teklıfler versek,kabul olur derım.

evet zor ama manasız değil.. bence denenmediği için bize zor yada manasız geliyo olabilir.. halk günü tamamda 3lü kombo virajın 3.sünde doblo vardı önümde murat..yavaşlığını çizgisini falan geçtim arkasında bıraktığı kara duman zaten başı başına bir kaos

2-4 saatlik seanslar ciddi pahalı.. zaten arabada o kadar can yok..2 saatlik seansta da benim atacağım hot lap 15 i geçmez.. cup car lazım ona yada ciddi bütçe..

elimizdeki ile maksimum verimin peşindeyiz.. fikir sunuyoruz yani doğrudur kesin diye bişey yok tabiki, deneme yanılma yöntemi ile bulunabilir.. ha daha önce denenmiştir verim alınamamıştır elde veri vardır o zaman diyecek bişey yok..

ghibli06
24-02-2020, 12:23
evet zor ama manasız değil.. bence denenmediği için bize zor yada manasız geliyo olabilir.. halk günü tamamda 3lü kombo virajın 3.sünde doblo vardı önümde murat..yavaşlığını çizgisini falan geçtim arkasında bıraktığı kara duman zaten başı başına bir kaos

2-4 saatlik seanslar ciddi pahalı.. zaten arabada o kadar can yok..2 saatlik seansta da benim atacağım hot lap 15 i geçmez.. cup car lazım ona yada ciddi bütçe..

elimizdeki ile maksimum verimin peşindeyiz.. fikir sunuyoruz yani doğrudur kesin diye bişey yok tabiki, deneme yanılma yöntemi ile bulunabilir.. ha daha önce denenmiştir verim alınamamıştır elde veri vardır o zaman diyecek bişey yok..

şöyle de düşünmek lazım, bu bir yarış değil, eşit ya da yakın güçler pistte bir rekabet getirir bunu kontrol etmek de kolay olmayabilir, bazı videolar izliyoruz 2-3 araçlık rekabetler hoşumuza gidiyor ama 8-10 araba aynı viraja benzer hızla girdiğinde kaç kişi yarış pilotu refleksleri gösterebilecek... pistte önemli olan güvenlik hatta tek amaç güvenlik, halk gününde kimsenin istediği tur süresini yakalayabileceğini sanmıyorum zaten, 2-4 saatlik seanslarda diğer araçlarla araya mesafe koyabiliyorsunuz, 20 dakika stresi yok, halk gününü biraz daha eğlence odaklı güvenli seanslar olarak görmek lazım...

Özgür Güneş
24-02-2020, 13:21
Bence güce göre değil de acemi ve deneyimli diye ayırmak daha mantıklı olabilir, şahıs satın alırken bu 2 seçenekten birini seçebilir, beni pistte engelleyen şey benden daha yavaş veya hızlı arabalar değil ki, acemiler, yoksa maserati bile yavaşlatıyor beni, seansları acemi ve deneyimli olarak ayırmayı talep ediyorum kısaca.

Shendelzare
24-02-2020, 13:38
Özgür'e katılıyorum ve zaten ilk senelerde açıksa söylenmese de biraz güce göre düzenleniyor gibiydi seanslar ama problem aracın değil sürücüsünün yavaşlığı. Belki bir seansa deneyimliler konabilir diyeceğim ama onda da yukarda söylendiği gibi rekabet ortamı oluşursa iyice yarışa döner olay.

ghibli06
24-02-2020, 13:42
kendine acemi sürücü diyecek kimse var mı aramızda, hepimiz Schumaher iz :)

Low-Rider
24-02-2020, 13:46
İstediğiniz şekilde sınıflandırma yapılsın, halk gününde 40 araba çıkıldığı sürece herkes deneyimli herkes süper pilot olsa bile atabileceğiniz maks hot lap 2 olur.

Open pit çok maliyetli, halk gününde istediğimiz gibi gazlayamıyoruz. Ee napcaz :D Çok bilinmeyenli denklem..

Özgür Güneş
24-02-2020, 13:49
kendine acemi sürücü diyecek kimse var mı aramızda, hepimiz Schumaher iz :)

Bence pistten korkan, ilk defa giren herkes acemidir, en basit ayrımı bu, acemiler çizgi bilmiyor zaten ve arkalarına pek bakmıyorlar, deneyimli ve acemilerin bir arada olması zaten en büyük tehlikeyi yaratıyor. Piste giren insanlar genel anlamda entelektüel seviyesi toplumun üzerinde insanlar olacağı için kendilerini sorgulayıp bu ayrımı yapabileceklerine inanıyorum.

Özgür Güneş
24-02-2020, 13:51
İstediğiniz şekilde sınıflandırma yapılsın, halk gününde 40 araba çıkıldığı sürece herkes deneyimli herkes süper pilot olsa bile atabileceğiniz maks hot lap 2 olur.

Open pit çok maliyetli, halk gününde istediğimiz gibi gazlayamıyoruz. Ee napcaz :D Çok bilinmeyenli denklem..

Körfez'e gidiyoruz işte napalım :D orası da hata affetmiyor, pist havası yaratmıyor o yüzden, pistten beklentim sınırlarımı kafam rahat bi şekilde zorlamaktır, geçen boş ama bilmediğim yollarda sınırı zorladım, bariyerlerle buluştum işin sonunda :D

ghibli06
24-02-2020, 13:53
Bence pistten korkan, ilk defa giren herkes acemidir, en basit ayrımı bu, acemiler çizgi bilmiyor zaten ve arkalarına pek bakmıyorlar, deneyimli ve acemilerin bir arada olması zaten en büyük tehlikeyi yaratıyor. Piste giren insanlar genel anlamda entelektüel seviyesi toplumun üzerinde insanlar olacağı için kendilerini sorgulayıp bu ayrımı yapabileceklerine inanıyorum.

bu iş niyet okumaya benzer, mesela ben kendimi acemi diye adlandırırım 3 kere çıktım onda da sırf 25 yıllık aracımın tadına varmak içindi ama burada çoğu kişi halk gününde süre kasıyor, onları da anlıyorum ama pist bunun riskini alamaz, ortamı pist yarışı haline getirmez, bu potansiyel herkeste var çünkü...

Özgür Güneş
24-02-2020, 13:56
bu iş niyet okumaya benzer, mesela ben kendimi acemi diye adlandırırım 3 kere çıktım onda da sırf 25 yıllık aracımın tadına varmak içindi ama burada çoğu kişi halk gününde süre kasıyor, onları da anlıyorum ama pist bunun riskini alamaz, ortamı pist yarışı haline getirmez, bu potansiyel herkeste var çünkü...

Bana sorarsanız denemekten zarar gelmez, ben acemi olup da deneyimliye çıkanı ya da deneyimliye çıkıp acemi olanı yargılamam, en azından süzülür şahsın tercihine bırakılınca. Acemiler de daha rahat katılır pist gününe, tecrübeliler de. Rekabet ortamı yaratmak isteyen mevcut düzende de yaratır istedikten sonra.

mikelazi
24-02-2020, 14:37
Bence güce göre değil de acemi ve deneyimli diye ayırmak daha mantıklı olabilir, şahıs satın alırken bu 2 seçenekten birini seçebilir, beni pistte engelleyen şey benden daha yavaş veya hızlı arabalar değil ki, acemiler, yoksa maserati bile yavaşlatıyor beni, seansları acemi ve deneyimli olarak ayırmayı talep ediyorum kısaca.

kesinlikle katılıyorum

pisti tanımayan;benden x3 hp güçlü araçlar düzde beni çok rahat geçselerde,virajda yetişip,viraj çıkışı önlerinde olabiliyorum.bunu 4-5 tur boyunca yaşayınca insanda ciddi stres yapıyor.

mesela aynı aracımla şuana kadar 3 seans katıldım.ilk seansımla,son seansım arasında 12sn fark var.aracıma ufak tefek ekstralar katsamda pisti tanımak apayrı bir tecrübe.

Octavia RS
24-02-2020, 16:38
Halk günlerinde güce veya deneyime göre ayrım olacağını sanmıyorum iş iyice rekabete döner, Buğra abinin halk günlerindeki amacı bu değil kendiside defalarca dile getirdi bunu

Rockford
24-02-2020, 16:44
Halk gunu hotlap yeri degil zaten ha sartlar imkan vermisse atabilmissen ne mutlu ama hot lap aticaktim ah su amatorler diye sikayet edilecek etkinlik degil bana kalirsa. Belki bu tip bi beklenti icin tipki 4saat open pite aracimiz dayanmaz 2saat olsun fikrinin dogdugu gibi belki ileri asamalarda daha kisa sureli ve daha erisilebilir olmasi icin 1saatlik open pitler gelir.

Schumi
24-02-2020, 21:43
Burada verilen tavsiyelerin bence %80 i bu işi düzenleyen ekip tarafından konuşulmuş tartışılmıştır. Ortada profesyonel bir ekip var. Toplu alım indirimi olsa güzel olur. En olabilesi öneri bu. Benim ise tek temennim umarım seanslar 40 değil de 25-30 araba alacak şekilde ayarlanır.

997TT
24-02-2020, 22:48
Teklıflerı cogu sadece teklıf olarak kalır.
“halk Gunu” arkadslar,ne amatoru ne prosu,ne 500hp sı,ne de 50hp si....
Guvenlık tek ve oncelıklı kural.
Burada kı onerıler kullanımı ve uygulaması basıt,pist yonetımının de malıyetlerını,zamanını dusurucu ıstekler olmalı.
Keske seanslar cogalsa,open pıtlerın ın fıyatı artmasa,kıralama olsa,toplu alımla ındırım hatta sadakat programı olsa....

Cuneyt.B
24-02-2020, 23:08
Benim için en önemli kriter diğer araçlarla yan yana gelmemek. Eminim organizasyon içinde en önemli kriter bu'dur.

Bunu aşmanın en basit yolu pisti tur başı ücretlendirmek.
Seans 09:00 da başlar 12:00 da biter.
Transpondera filan gerek yok. Her aracın önüne Intercity RFID sticker takılır kim kaç tur atmışsa hesabından düşer =)
Normalde A-B-C-D-E seanslarında(100 dk) maks. 200 araç çıktığını düşünürsek bunu üç saate(180dk) yaydığınızda pistte araba bile göremezsiniz.
İsteyen pit alır aracı soğutur, isteyen lastik basınçlarına ayarlarına hatalarına bakar. Daha iyi bir pist deneyimi ve daha güvenli olur.

Tabi buradan fikir beyan etmek kolayda organizatör için farklı sıkıntıları olabilir.

erh
27-02-2020, 07:50
Herkes en dusuk parayi verip en cok kullanmanin derdinde. Buranin bir isletme oldugunu unutuyor bence bicok kisi. Trafik istemiyorsaniz openpit tavsiye ederim. Sanki pist sizinmis gibi hissediyorsunuz. Arabayla bile karsilasmiyorsunuz. Ha sure cok arabama o kadar guvenmiyorum diyosaniz da guvendiginiz sure kadar cikin tum sureyi pistte gecirmek zorunda degilsiniz. Eee cok pahali diyorsaniz da yapcak bisey yok.. 3 kere girceginize 1 kere girin.

_opeth
27-02-2020, 11:16
o zaman şu mantaliteye de karşı çıkılmış oluyor

"Caddede Olmaz Piste Gel" sloganı ile 2013 yılında hayata geçirdiğimiz Intercity Istanbul Park Pist Günlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Paramız yetmedi ondan caddeye çıktık.

Ben açıkçası bir pist gününe 200TL vermeye hazırım 130Hp üstü fiyatı 2019'da 250TL imiş bu da 400TL olsa bence optimum olur. Ama 130Hp altı üstü kısmı fiyatlandırması kaldırılırsa 400TL veremem. 2 saat open pit'e 2500TL verme ihtimalim zaten yok maaşımın yarısı ki 2020'de o da zamlanıp 3000TL olsa daha da imkansız hale gelir.

erh
27-02-2020, 20:51
o zaman şu mantaliteye de karşı çıkılmış oluyor

Paramız yetmedi ondan caddeye çıktık.

Ben açıkçası bir pist gününe 200TL vermeye hazırım 130Hp üstü fiyatı 2019'da 250TL imiş bu da 400TL olsa bence optimum olur. Ama 130Hp altı üstü kısmı fiyatlandırması kaldırılırsa 400TL veremem. 2 saat open pit'e 2500TL verme ihtimalim zaten yok maaşımın yarısı ki 2020'de o da zamlanıp 3000TL olsa daha da imkansız hale gelir.

Caddedeolmaz piste gel denildi diye pist bedava yeterki sen caddede yarisma denmis olmuyor ki? Ayriyetten pist nedir gor diye sana uygun fiyata saglaniyor pist. Ama sen bunu gordun diye pisti benim isteklerime gore degistir dersen de malesef olmuyor. Bak mesela ben ucakla akrobasi yapmayi cok isterdim.. butcem yetmiyor ama gidipte cok pahaliya ucak ucuruyosunuz daha uygun yapin ki bizde ucuralim diyemiyorum. Yani bu olay aslinda anlasildi ama herkes ne koparirsamin pesinde. Bugra gecen sene bizi kirmadi ve biraeyler yapti bizim icin. Sadece kendinizi dusunmeyip oraninda ozel ve ticari bir isletme oldugunu dusunurseniz konu anlasiliyor zaten. Genclik ve spor bakanligi degil muhattabimiz. Dovlet bize bohmiiiir diyebilcegimiz bisey degil yani.. hepimizin alim gucu dustu, hepimiz fakirlesiyoruz gun gectikce.. ama bunun cozumunu cok farkli yerlerde aramaliyiz

ef186
27-02-2020, 21:04
Bi orta yol buluruz diye düşünüyorum. Para kazanmadığımız bir operasyon olmasına rağmen yapmaya devam edeceğimizi bilmek bile sevindirici aslında.

mikelazi
28-02-2020, 08:13
Caddedeolmaz piste gel denildi diye pist bedava yeterki sen caddede yarisma denmis olmuyor ki? Ayriyetten pist nedir gor diye sana uygun fiyata saglaniyor pist. Ama sen bunu gordun diye pisti benim isteklerime gore degistir dersen de malesef olmuyor. Bak mesela ben ucakla akrobasi yapmayi cok isterdim.. butcem yetmiyor ama gidipte cok pahaliya ucak ucuruyosunuz daha uygun yapin ki bizde ucuralim diyemiyorum. Yani bu olay aslinda anlasildi ama herkes ne koparirsamin pesinde. Bugra gecen sene bizi kirmadi ve biraeyler yapti bizim icin. Sadece kendinizi dusunmeyip oraninda ozel ve ticari bir isletme oldugunu dusunurseniz konu anlasiliyor zaten. Genclik ve spor bakanligi degil muhattabimiz. Dovlet bize bohmiiiir diyebilcegimiz bisey degil yani.. hepimizin alim gucu dustu, hepimiz fakirlesiyoruz gun gectikce.. ama bunun cozumunu cok farkli yerlerde aramaliyiz

arkadaş limitim 200 benim demiş.üstü olursa giremem zaten diyor.kimseye pisti benim isteklerime göre ayar çekin demiyor.

sizin gibi açık açık fikrini yazmış.

erh
28-02-2020, 09:23
arkadaş limitim 200 benim demiş.üstü olursa giremem zaten diyor.kimseye pisti benim isteklerime göre ayar çekin demiyor.

sizin gibi açık açık fikrini yazmış.
Ben direk arkadasa yazmadim yanlis anlasilmasin. Genel yazdim.

_opeth
28-02-2020, 11:01
Genele yaziliyorsa alıntı yapilmaz ama neyse tartışmaya gerek yok.

AvcI
03-03-2020, 16:29
2020 tarih planlaması nedir pistin?

Rockford
04-03-2020, 15:41
Pist için Süre ölçmek için bir program varmı Hary lap timer dışında App storede ücretli

harry fena calısmıyo transponder ile arasında 0.1 fark oluyo diyodu her ikisini deneyenler. bide racechrono vardı benim bildigim ben ikisinin arasında kalıp harry petrolhead edition almıştım. gp editionda birden fazla kamerayı da dahil edebilyorsun. yada telefonla data kaydedip video kamera ile videosunu kaydetme imkanın oluyor. pistte cok sıcak oldugu için bazen benim telefon koruma moduna geçiyor o yonden de iyi seçim olur o versiyon.

Schumi
04-03-2020, 22:39
Birde TrackAddict var ucuz olan.

levent
13-03-2020, 00:29
Var mı yenilik :) güncel haberlere ne kadar süre kaldı veya Buğra abi? ef186

mikelazi
13-03-2020, 08:55
pisti korona vurdu :)

ef186
16-03-2020, 17:53

Arkadaşlar şuan ülke olarak başka önceliklerimiz olduğunu düşünüyorum.

levent
16-03-2020, 21:30
Arkadaşlar şuan ülke olarak başka önceliklerimiz olduğunu düşünüyorum.

Sorunlar aşıllınca geliriz artık :)

orhansah
17-03-2020, 09:16

lan bi dur. millet can derdinde bizimki pist pist diye inliyo ahaha

levent
17-03-2020, 21:03
lan bi dur. millet can derdinde bizimki pist pist diye inliyo ahaha

anti corona abi :D

mikrop atıyoruz pistte biliyosun

şakası bi kenara toparlanınca artık ortalık bakarız hep beraber

enesakkurt
18-03-2020, 09:07
Covid 19 virüsü sebebiyle hayat tahminimce Nisan ayının ortalarında normale dönmeye başlar. 24 Nisan'da Ramazan ayı başlıyor, bir arkadaşımın söylediği kadarıyla Ramazan ayı süresince pist günleri olmuyormuş. Bu durumda ortalama bir süre verirsek Mayıs'ın son haftası ilk pist günü oluşacak gibi duruyor, ki bu bizim için üzücü, araçlarımız için (sıcaktan) yorucu olacak gibi. Umarım şu virüs süresi en kısa sürede biter..

Zaten başlaması gerekenden çok daha sonra başlayacak olan takvim sebebiyle, aylardır bekleyen kitle(biz) ilk pist gününe hücum edecektir diye düşünüyorum haliyle takvim açıklandığı gibi yerinizi almakta fayda var.

Özgür Güneş
22-03-2020, 20:52
Bu sene anlaşılan pist benim için yalan oldu, eylül ekimden önce zor :)

_opeth
28-05-2020, 10:20
Pist konusunda bir değişiklik var mıdır? bir şey düşünülüyor mu?

levent
30-05-2020, 00:40
Bu sene anlaşılan pist benim için yalan oldu, eylül ekimden önce zor :)

herşey işe başladın diye mi :p bence açılsın dayanamazsın :D

enesakkurt
01-06-2020, 09:05
Mayısın son haftası dedik tutmadı, bari Haziran'ın ilk haftası olsun.. Her yer açıldı sen neredesin ey Intercity? Yetiş imdadımıza ey Intercity...

MeRtCaN
01-06-2020, 17:14
Hazıranın son haftası ınsallah beklıyoruz :D

ayakliPC
11-06-2020, 16:50
Her gün şu TAB'ı refresh yapmaktan yorulmadım, elbet bir gün. :surucu:

Intercity Shop (https://intercityshop.com/pist-gunleri/)

MightyIV
13-06-2020, 13:13
Bir bilgilendirme olsa süper olur aslında. Bende bekliyorum.

ahmet3425
13-06-2020, 17:16
Open pit yapilmis bu hafta, halk gununu de acmaniz lazim artik, bi tik ayristirma durumu var gibi hissediyorum.

aaygen
13-06-2020, 21:45
Open pit yapilmis bu hafta, halk gununu de acmaniz lazim artik, bi tik ayristirma durumu var gibi hissediyorum.

Ben konunun bu kadar sessiz olmasını etkinlik yapabilmek için netleşmesi gereken şeyler var bilgi vermeden önce bunların oturması bekleniyor diye düşünmüştüm ama open pit olduysa halk günüyle ilgili tek bir kelime konuşulmuyor olması ilginç tabi.

ChtArdARSL
13-06-2020, 22:10
Ben konunun bu kadar sessiz olmasını etkinlik yapabilmek için netleşmesi gereken şeyler var bilgi vermeden önce bunların oturması bekleniyor diye düşünmüştüm ama open pit olduysa halk günüyle ilgili tek bir kelime konuşulmuyor olması ilginç tabi.

Open pit giden ve gelen sayisi belli,halk gunune belli.. bu sekilde munakasa edilirse daha dgr sonuca ulasilir.

aaygen
14-06-2020, 00:57
Open pit giden ve gelen sayisi belli,halk gunune belli.. bu sekilde munakasa edilirse daha dgr sonuca ulasilir.

Bu arada yanlış anlaşıldıysam bir dipnot bırakayım, amacım bu işi yapan ekibe niye halk günü olmuyor diye yüklenmek-saldırmak değildi, sadece ilginç gelen pist aktif hale gelmişken hala konuyla ilgili bir bilgi olmaması ki Buğra abi bu konuyla bayağı ilgileniyordu gördüğüm kadarıyla

Halk günüyle open piti karşılaştırmak tabi ki insan sayısı anlamında doğru değil. Geçirdiğimiz süreç tamamıyla bitmeden eskisiyle birebir aynı bir etkinlik de beklemiyoruz, ama belli başlı (nispeten basitçe uygulanabilecek) önlemlerle hem katılımcıların kendi arasındaki hem de organizasyon ekibiyle aralarındaki teması minimize ederek yapmanın yolları var. Bunların hepsi illa ki düşünülmüş konuşulmuştur, hayatında pist günü düzenlemekle uzaktan yakından alakası olmayan benim bile aklıma geliyorsa bu kadar tecrübeli ekip benim kaç katım opsiyonu değerlendirmiştir, ona şüphem yok. Sadece insanlar ilk etapta piste çıkalımdan ziyade bilgi almak istiyor bence, onun eksikliği var.

ahmet3425
14-06-2020, 08:25
Parklara bahcelere, toplu tasiyama, trafige, carsiya pazara bakin abi, hic bi yerde virus kapmayacaz gelip halk gunun de mi kapacaz, bu mudur olay :) maskesiz girisler ve dolasmak yasaklanip bi takim onlemlerle pekala halk gunu de artik acilabilir.

ef186
14-06-2020, 23:28
Arkadaşlar sizden farklı düşünmek, hatta sizi sizden fazla düşünmek bizim işimiz.
Zaman içinde normalleştikçe normal pist günleri de yapacağız ancak bu süreçte sokakta, cafelerde şuan gördüğümüz ve üzülerek izlediğimiz tedbirsizliğin bir kopyası olamayız. Bu nedenle yavaş yavaş open pit pist günleri ile başlayıp, normal pist günleri ile 2020 sezonunda sizlere kapılarımızı açacağız.

Sevgiler,

enesakkurt
14-08-2020, 14:05
pist günleri hakkında yapılan toplantıdan bir sahne

- ya ben diyorum ki bu motor ayrımını kaldıralım tek fiyat tarifesi olsun
+ olabilir bazı kişiler haksızlık olduğunu düşünüyor
- tamam o zaman kaldırın ayrımı
+ tamamdır ben yeni fiyatları tek tarife 250 lira olarak açıklıyorum
- yok yaaa olur mu öyle yaz direkt düz 300
+ tamamdır
- he bu arada bir araç piste girecek bile olsa 20 lira otopark ücreti almaya devam edin. yok öyle hem 100 liraya piste girip işin içinden çıkmak. artık 300 + 20 lira verecek herkes, ki iş daha saçma olsun
+ bu yeni fikrimize halkımız bayılacak

#ÇabukIntercityBiziDüşünüyorcularGelmeden

ef186
14-08-2020, 15:25
pist günleri hakkında yapılan toplantıdan bir sahne

- ya ben diyorum ki bu motor ayrımını kaldıralım tek fiyat tarifesi olsun
+ olabilir bazı kişiler haksızlık olduğunu düşünüyor
- tamam o zaman kaldırın ayrımı
+ tamamdır ben yeni fiyatları tek tarife 250 lira olarak açıklıyorum
- yok yaaa olur mu öyle yaz direkt düz 300
+ tamamdır
- he bu arada bir araç piste girecek bile olsa 20 lira otopark ücreti almaya devam edin. yok öyle hem 100 liraya piste girip işin içinden çıkmak. artık 300 + 20 lira verecek herkes, ki iş daha saçma olsun
+ bu yeni fikrimize halkımız bayılacak

#ÇabukIntercityBiziDüşünüyorcularGelmeden

Sen gelme güzel kardeşim, böylece hiç masrafın olmaz ....

34mhf68
17-08-2020, 10:45
300 TL biraz fazla gibi geldi sonuçta 2 milyonluk 911 de 30 bin liralık Opel corsa aynı seansa çıkıyor 130 hp altı için
Fiyat biraz daha az olsaydı iyi olurdu

ef186
18-08-2020, 08:36
Test...........

mikelazi
18-08-2020, 13:22
Sen gelme güzel kardeşim, böylece hiç masrafın olmaz ....

varmı yeni bir haber,bir umut ışığı :)

Özgür Güneş
18-08-2020, 18:51
Abi eleştirmek için söylemiyorum ama o girişte verdiğimiz 20 liranın bi açıklaması var mıdır?

_opeth
20-08-2020, 13:33
https://i.hizliresim.com/Herinv.png (https://hizliresim.com/Herinv)

hayırlı olsun. fiyatı görmek için işaretledim. işsiz halimle evde pineklemeye devam. Seyirci alımı var mı peki?

mikelazi
20-08-2020, 13:56
wauuww iyi fiyat :)

2020 için tek organizasyonmu olucak 29-30 ağustos harici bir tarih yazmıyor.

Octavia RS
20-08-2020, 13:56
Özledik pisti c.tesi 1 seans pazar 2 seans aldım hadi bakalım

mturan
20-08-2020, 14:14
Cumartesi için 1 seans aldım, ilk kez piste çıkıyorum. 2020 pist günleri herkese hayırlı olsun.

Diyadin
20-08-2020, 15:06
30.08.2020 pazar günü oradayım.

Kırmızı mk6 Golf R :)

MeRtCaN
20-08-2020, 19:09
Gönül isterdiki Cumartesi 3 Seans
Pazar 3 seans almak

Pazar gunu 2 seans alabıldık
Halbuki arabam 130 hp idi :D

Pazar gunu kısmet se gorusmek uzere :)

kiyanf
20-08-2020, 19:42
ef186 Siteden 2. kaskı seçemedim. 2. kişi gelebiliyor mu? Şuan tek alırsam kapıda 2. kaskı kiralayabilirmiyim? Teşekkürler

Özgür Güneş
20-08-2020, 23:19
Cumartesi 2, Pazar 2, toplam 4 seans ordayım, hadi bakalım, arabamıza alışma vakti.

ef186
20-08-2020, 23:41
ef186 Siteden 2. kaskı seçemedim. 2. kişi gelebiliyor mu? Şuan tek alırsam kapıda 2. kaskı kiralayabilirmiyim? Teşekkürler

Kasklar seans arasında dezenfekte edilmekte ancak bizim tavsiyemiz kendi kaskınız ile gelmeniz. Geldiğinizde arkadaşlarımız 2. Kask ile ilgili yardımcı olacaklardır.

ef186
20-08-2020, 23:42
wauuww iyi fiyat :)

2020 için tek organizasyonmu olucak 29-30 ağustos harici bir tarih yazmıyor.

Şuan için bu şekilde, önümüzdek dönem ne gösterir birlikte göreceğiz.