PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park Pist Günleri

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

iynn-RS
18-04-2019, 20:07
Pist için çıkma lastik aldım onları taktırdım inşallah sıkıntı olmaz aracım E12 D4D sedan öbür araçta E-15 d4d

Çıkma lastikle:confused:

Sübliminalin gözü yaşlı

63owen63
18-04-2019, 21:23
Seans almadım ama sanırsın forum buluşması oluyor :p
Müsait olursam ben de bi uğrayıp atmosferden feyzlenirim :)

brnkskn
18-04-2019, 21:42
Seansa biz de yetişemedik arkadaşla ama izlemeye geleceğiz. Başka izlemeye gelenler varsa bizim gibi görüşmek isterim. Maksat sohbet muhabbet olsun, zaman geçsin. :)

cnzdmr
19-04-2019, 11:38
Herkese selam,
Pazar günü C ve D seanslarındayım bende. Burdaki hemen herkes az çok bilgi sahibidir bir danışayım istedim;
Günlük Pilot Sport 4S lastik kullanıyorum ve lastiklerim yeni. Pistte heba etmek istemiyorum açıkçası. O nedenle alternatif lastik arayışına girdim. Sizce Pirelli Pzero mu yoksa Nankang NS2R mı? Sadece pist günlerinde kullanılmak için alınacak lastik. Özellikle NS2R kullanmış arkadaşlar yorumlarını yazabilirse bugün yada en geç yarın çözeceğim bu mevzuyu.

batbek
19-04-2019, 11:41
Herkese selam,
Pazar günü C ve D seanslarındayım bende. Burdaki hemen herkes az çok bilgi sahibidir bir danışayım istedim;
Günlük Pilot Sport 4S lastik kullanıyorum ve lastiklerim yeni. Pistte heba etmek istemiyorum açıkçası. O nedenle alternatif lastik arayışına girdim. Sizce Pirelli Pzero mu yoksa Nankang NS2R mı? Sadece pist günlerinde kullanılmak için alınacak lastik. Özellikle NS2R kullanmış arkadaşlar yorumlarını yazabilirse bugün yada en geç yarın çözeceğim bu mevzuyu.

Sadece pistte kullanicaksanız; Nankang AR1 öneririm. Ben geçen sene kullandım, cok memnundum.

cnzdmr
19-04-2019, 11:46
Sadece pist için. Günlük lastiklerim dediğim gibi 4S ve çok da memnunum.
AR1 in 235/40/18 i yok onun yerine NS2R veriyorlar. Arkalara 265/35/18 AR1 var. Ama desen farklı olacak bu sefer de. Bende almışken ikisini de Ns2R alayım dedim.
Kafamı karıştıran şey şu,
Pirelli günlük lastik ok ama günün sonunda Pirelli teknolojisi.
Nankang kore malı ama günün sonunda Semi slick.

fatihob
19-04-2019, 12:28
Hep böyle karşılaştırmalar oldu.
Normal lastik mi yoksa düşük kalite Semi Slick mi?
Genel fikir Semi kullanmak. Yanakları sert, araba onun üstüne yatmıyor. Piste kullanması daha mantıklı. Yol tutuşu Michelinden kötü olsa bile, pistin asfaltı lastiği iyi tutuyor zaten.
Bence Pilot Sportlarınızı pistte harcamayın.
Ben Ns2R dahil 3 farklı semi ile piste çıktım ayrıca normal yol tipi lastiklede çıktım piste. PZero ile çıktıklarımdansa, Ns2R ile çıktığım pistlerde kafam daha rahattı, virajlarda lastiklerime daha çok güveniyordum.

utkunoa
19-04-2019, 12:54
AR1 in 235/40/18 i yok onun yerine NS2R veriyorlar. Arkalara 265/35/18 AR1 var. Ama desen farklı olacak bu sefer de. Bende almışken ikisini de Ns2R alayım dedim.

Benimde lastik ölçülerim belirttiğiniz gibi aynı, bende sadece pistte kullanmak için semi slick arayışındayım. Ön Arka aynı desenli kumho, nankang tarzı birşeyde benide bilgilendirirseniz sevinirim :)

berkaym
19-04-2019, 12:57
Benim bi sorum var. Ben pazar için kayıt olmuştum kendi adıma ama kardeşime kullandırmak istiyorum. Önceden mi değişiklik yapmam lazım yoksa brifing öncesi ayarlayabilirmiyiz.

cnzdmr
19-04-2019, 12:59
Benimde lastik ölçülerim belirttiğiniz gibi aynı, bende sadece pistte kullanmak için semi slick arayışındayım. Ön Arka aynı desenli kumho, nankang tarzı birşeyde benide bilgilendirirseniz sevinirim :)

Nankang Ns2R için 235/40/18 e 665TL, 265/35/18 e de 725TL /adet fiyat aldım. Kararımı verebilsem ona göre gidip alıcam hemen :)

fatihob, yorum için teşekkürler. Nankang'a beni bir adım daha yaklaştırdınız :) Tek korkum kore malı oluşu. Üzer mi, mutlu eder mi, kaç kez kullanabilirim Istanbul Park da gibi sorularım var. Gönül Trofeo R ister ama onun da önlerine 280€ arkalarına 330€ dediler.

rahmitanir
19-04-2019, 14:07
Nankang NS2R ve Kumho KU36, yani tabiri caizse en ünlü 2 fakir semi slick'ini de kullandım, kullanmaya devam ediyorum.

NS2R yan duvarları ekstra güçlendirilmiş, sert yanaklı bir lastiktir. O kadar serttir ki, lastikçiler NS2R'ı janta takarken ciddi zorlanır.
NS2R'da konfor kesinlikle yoktur.
NS2R'da ciddi yol sesi vardır.
Hamuru da nispeten serttir.
Ama pistte en uzun süre dayanacak, bu açıdan en f/p lastiği de NS2R'dır.
Yan duvarların sertliği, sürüş esnasında yanal kuvvetlerdeki yığılmayı ciddi manada engeller, araç kontrolü açısından keyiflidir. Stock yaylı araca taktığında, sanki araca spor yay takmış gibi hissedersin.
Ama doğrusu ben NS2R'ı ısıtma konusunda tam performansını alamamıştım pistte dahi. Günlük & pistte aynı lastiği kullandığımdan NS2R ile yollarımı ayırmıştım.

Kumho KU36 ise, NS2R ile benzer performansa sahiptir. Ama yanakları yumuşaktır, konforludur.
Yol sesi NS2R kadar olmasa da vardır.
Yaz gününde, normal yolda bile kullanması çok keyiflidir, güzel performans verir. Hava 4-5C iken ise araba kafadan, arkadan falan her yerden kayar.
NS2R kadar olmasa da dayanıklıdır. Baya bir pist günü çıkarır.
Ama üst üste çok hot lap atınca, fazla ısınınca, çok net şekilde kendini bırakır KU36. Gerçi standart araba ile ist parkta 2 hot lap, 1 soğutma yapılırsa, KU36 da bu performansa ayak uyduracaktır.

Aynı araçta, Nankang NS2R, Kumho KU36 ve Micheline Pilot Sport 4 lastiklerı hem pistte hem de yolda baya kullanmış biri olaraktan konuyu kıyasla özetlersem:

3 alternatif arasında özellikle pistte en iyi yol tutan Micheline Pilot Sport 4
KU34 ile PS4 çok yakın performans sergiliyorlar.
En iyi yol tutan dediğim PS4 sadece 1 pistte bile param parça olabilir. ama diğer semi slickler yakın performans verirken, çok çok daha uzun süre sana pistte hizmet edecektir.
Günlük kullanım düşünüyorsan kesinlikle NS2R'dan uzak dur.
Tüm avantajlar ve dezavantajlar düşünüldüğünde, en iyi seçim KU36 oluyor.
En son fiyatlara baktığımda ise, NS2R, KU36'dan bir tık daha ucuz kalıyordu. PS4 ise açık ara en pahalı seçenek.

Bir tık üst bütçeye geçerseniz (ki 18" boyutunda bu tık çok da küçük bir tık olmayabilir), Nankang AR1 ve Kumho V700 serisi vardır. İkisini de kullanmadım. Kullananlar özellikle pist performansı açısından çok güzel şeyler anlatıyorlar. Ben de çıkma olarak 1 set V700 aldım bu sene, kullanmayı hak edecek güzel bir etkinlikte deneyimleyeceğim onları inş.

cnzdmr
19-04-2019, 14:29
Nankang NS2R ve Kumho KU36, yani tabiri caizse en ünlü 2 fakir semi slick'ini de kullandım, kullanmaya devam ediyorum.

NS2R yan duvarları ekstra güçlendirilmiş, sert yanaklı bir lastiktir. O kadar serttir ki, lastikçiler NS2R'ı janta takarken ciddi zorlanır.
NS2R'da konfor kesinlikle yoktur.
NS2R'da ciddi yol sesi vardır.
Hamuru da nispeten serttir.
Ama pistte en uzun süre dayanacak, bu açıdan en f/p lastiği de NS2R'dır.
Yan duvarların sertliği, sürüş esnasında yanal kuvvetlerdeki yığılmayı ciddi manada engeller, araç kontrolü açısından keyiflidir. Stock yaylı araca taktığında, sanki araca spor yay takmış gibi hissedersin.
Ama doğrusu ben NS2R'ı ısıtma konusunda tam performansını alamamıştım pistte dahi. Günlük & pistte aynı lastiği kullandığımdan NS2R ile yollarımı ayırmıştım.

Kumho KU36 ise, NS2R ile benzer performansa sahiptir. Ama yanakları yumuşaktır, konforludur.
Yol sesi NS2R kadar olmasa da vardır.
Yaz gününde, normal yolda bile kullanması çok keyiflidir, güzel performans verir. Hava 4-5C iken ise araba kafadan, arkadan falan her yerden kayar.
NS2R kadar olmasa da dayanıklıdır. Baya bir pist günü çıkarır.
Ama üst üste çok hot lap atınca, fazla ısınınca, çok net şekilde kendini bırakır KU36. Gerçi standart araba ile ist parkta 2 hot lap, 1 soğutma yapılırsa, KU36 da bu performansa ayak uyduracaktır.

Aynı araçta, Nankang NS2R, Kumho KU36 ve Micheline Pilot Sport 4 lastiklerı hem pistte hem de yolda baya kullanmış biri olaraktan konuyu kıyasla özetlersem:

3 alternatif arasında özellikle pistte en iyi yol tutan Micheline Pilot Sport 4
KU34 ile PS4 çok yakın performans sergiliyorlar.
En iyi yol tutan dediğim PS4 sadece 1 pistte bile param parça olabilir. ama diğer semi slickler yakın performans verirken, çok çok daha uzun süre sana pistte hizmet edecektir.
Günlük kullanım düşünüyorsan kesinlikle NS2R'dan uzak dur.
Tüm avantajlar ve dezavantajlar düşünüldüğünde, en iyi seçim KU36 oluyor.
En son fiyatlara baktığımda ise, NS2R, KU36'dan bir tık daha ucuz kalıyordu. PS4 ise açık ara en pahalı seçenek.

Bir tık üst bütçeye geçerseniz (ki 18" boyutunda bu tık çok da küçük bir tık olmayabilir), Nankang AR1 ve Kumho V700 serisi vardır. İkisini de kullanmadım. Kullananlar özellikle pist performansı açısından çok güzel şeyler anlatıyorlar. Ben de çıkma olarak 1 set V700 aldım bu sene, kullanmayı hak edecek güzel bir etkinlikte deneyimleyeceğim onları inş.

Detaylı açıklama için çok teşekkürler. Avatardaki araç ve lokasyona dayanarak sanırım YouTube da ns2r la izmir ülkü pistindeki video da size ait diye tahmin ediyorum.
Normal yolda kesinlikle kullanmayı düşünmediğim için cadde performansı pek önemli değil benim için. Gerçi evden piste gidene kadar da 50 km yol var ama olsun :)
Bi takım sipariş verdim yarın takılacak bakalım, pazar günü de denemiş oluruz böylece. Bilgi veren herkese teşekkürler, pazar görüşmek üzere.

onursumer
19-04-2019, 14:47
Detaylı açıklama için çok teşekkürler. Avatardaki araç ve lokasyona dayanarak sanırım YouTube da ns2r la izmir ülkü pistindeki video da size ait diye tahmin ediyorum.
Normal yolda kesinlikle kullanmayı düşünmediğim için cadde performansı pek önemli değil benim için. Gerçi evden piste gidene kadar da 50 km yol var ama olsun :)
Bi takım sipariş verdim yarın takılacak bakalım, pazar günü de denemiş oluruz böylece. Bilgi veren herkese teşekkürler, pazar görüşmek üzere.

geçen sene 1 takım kumho v70a eskittim hem günlük kullandım hemde aşağı yukarı 300 kusur tur attım pistlerde toplamda

kore diye onyargıya kapılmayın ciddi dayanıklı lastik benimle beraber yakın arkadaşımda bir takım ar1 eskitti hemde benden daha agrasif kullanarak 1 sezonda

haliyle tam fiyat performans lastiği aynı kullanımla trafeo en fazla yarım sezon gider :)

rahmitanir
19-04-2019, 14:50

Lastikler hayırlı olsun.

aynen o youtube'daki çocuk benim :D

LAstik basıncınızı olması gerekenden 4-5 psi düşürüp de piste çıkmayı ihmal etmeyin.

Şimdiden iyi eğlenceler.

Carmageddon
19-04-2019, 15:07
Benim gibi ilk defa piste çıkacak arkadaşlar için pisti tanımak adına yararlı olur diye düşünüyorum.

http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/171517-adim_adim_istanbul_park.html

Cem.B
19-04-2019, 15:17

Sizin 18 lastikler michelin 4s mi acaba gunluk

cnzdmr
19-04-2019, 17:51
Sizin 18 lastikler michelin 4s mi acaba gunluk

Yok hayır, 19” lik ayrı bi takım var onlar ps4s. Zaten bildiğim kadarıyla 18”de bu ölçülerde 4s yok.

fatihob
19-04-2019, 18:18
Benim bi sorum var. Ben pazar için kayıt olmuştum kendi adıma ama kardeşime kullandırmak istiyorum. Önceden mi değişiklik yapmam lazım yoksa brifing öncesi ayarlayabilirmiyiz.

http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/225054-intercity_istanbul_park_pist_gunleri-104.html?highlight=#post8566181

#1963 numaralı mesajda Buğra abi sorunuzun cevabını vermiş.

Bu sene daha önce de yazdığım gibi şu şekilde ilerliyor olacak.

Kayıt yaptırdınız, bir aksilik oldu bir sonraki pist gününe kaydırma istediniz, yapamıyoruz. Bilet gibi düşünün hak yanmakta.
Kayıt yaptırdınız gelemediniz iade istediniz. Bilet yanar iade edemiyoruz.
Kayıt yaptırdınız arkadaşınıza devretmek istediniz. Devir yapılamıyor . Bilet yanmakta.
Kayıt yaptırdınız arabanız değişti ama önceden başka plaka vb. bilgiler vardı. Bize email atıp araç değişikliği yaptırabilirsiniz. Aynı sürücü araç değiştirirse ve önceden bize email ile bilgi verir ise değişikliği yaparız sorun yok.

Şuanki gibi full durumda geldiğinizde etkinlik için birileri gelmedi yer açıldı ozaman burda kayıt olabilirsiniz ama bunun garantisi yok o nedenle gelip ortamın tadını çıkartın kısmetse yer açılır ise kaydınızı yaptırır çıkarsınız.

En önemlisi ileriye dönük seansınızı alın cebinizde dursun gelmezseniz en fazla 100 lira yakmış olursunuz. Benim tavsiyem bu yönde olacaktır.

Bu arada piste çıksın çıkmasın herkese kapımız açık, her zaman olduğu gibi gelin bu keyifli günün tadını çıkartın.

997TT
20-04-2019, 00:56
Eger trofeo R alamıyorsanız ar1 yada V70A tavsıye ederım.
Ayrıca ıst park asfaltı asırı tutunan asfalt,buyuzden lastıklere ıskence edıyor. Cok cabuk ısınıcaktır lastıkler ve kayıcaktır.
Hamurun kalıtesı burada bellı olur. Isınan kaucuk yol tutumaz... Yanı kore çin yada avrupa malı bellı olur.
Lastıgınızı 3 tur gazlayıp 1 tur sogutsanız bıle 5.turda sogumus olmayacak,en fazla 8-10derece fark eder ki daha turun yarısına gelmeden yıne yukselıcektır.
Buyuzden ılk 2 tur hot lap atıp sonra zorlamamak gerek. Bosu bosuna asırı zımparalanıcak. Çok ısınan lastık,cok daha cabuk bıtıcektır.
Kalıtelı lastık malesef bosuna pahalı degıl....
Lastıklerınızı bılerek kullanırsanız,cok daha fazla hızmet edıcektır sıze.
Ayrıca gunluk lastıklerın karkası,piste uygun degıldır. Tabanlar cabuk deforme olur,kabarmalar hatta kopmalar olucaktır...
Zaten donusunu de bozacagınız ıcın,daha balans tutmayacaktır....

Zero
20-04-2019, 01:54
Seans almadım ama sanırsın forum buluşması oluyor :p
Müsait olursam ben de bi uğrayıp atmosferden feyzlenirim :)

Beni bul hocam :) izlemeye geleceğim bir aksilik olmazsa. Tribünden sesleri dinlemek, padoktaki kaputu açık arabaları görüp lastik kokusunu almak bile güzel. 110 hp 2.5 ton arabayla çıkıp bu kalabalıklarda kimseyi riske atmak istemedim sezon sakinleştiğinde fotoluk bir seans çıkma planım var belki ileriki zamanlarda :) Lastik konusunda da sırf pistte kullanılacaksa ve süre iddiası yoksa en kötü semi slick en iyi yol lastiğinden daha dayanıklı. Ns2r ı da kerbe vurmadan veya kerb üzerinde taramadan parçalamak çok zor ısı kontrolünü iyi yaparsanız sezonu çıkarma ihtimali yüksek bu yüzden fp olarak gayet mantıklı.

AlwaysFast
20-04-2019, 09:02
Eger trofeo R alamıyorsanız ar1 yada V70A tavsıye ederım.
Ayrıca ıst park asfaltı asırı tutunan asfalt,buyuzden lastıklere ıskence edıyor. Cok cabuk ısınıcaktır lastıkler ve kayıcaktır.
Hamurun kalıtesı burada bellı olur. Isınan kaucuk yol tutumaz... Yanı kore çin yada avrupa malı bellı olur.
Lastıgınızı 3 tur gazlayıp 1 tur sogutsanız bıle 5.turda sogumus olmayacak,en fazla 8-10derece fark eder ki daha turun yarısına gelmeden yıne yukselıcektır.
Buyuzden ılk 2 tur hot lap atıp sonra zorlamamak gerek. Bosu bosuna asırı zımparalanıcak. Çok ısınan lastık,cok daha cabuk bıtıcektır.
Kalıtelı lastık malesef bosuna pahalı degıl....
Lastıklerınızı bılerek kullanırsanız,cok daha fazla hızmet edıcektır sıze.
Ayrıca gunluk lastıklerın karkası,piste uygun degıldır. Tabanlar cabuk deforme olur,kabarmalar hatta kopmalar olucaktır...
Zaten donusunu de bozacagınız ıcın,daha balans tutmayacaktır....

Bunu okuyunca Michelin ps4’leri söküp kenara kaldırdığım mikadan hallice eagle f1 assy 3’leri mi taksam diye düşünmeye başladım.
1.6 Tdi gibi zayıf arabalarda da lastik bu kadar kolay bitiyor mu :soru:

997TT
20-04-2019, 10:29
Aracın agırlıgı ve vıraj hızları onemlı. Lastıgın taban ve diş deseni buna uygun degıl. Suyu tahlıye etsın dıye kanallar var....

63owen63
20-04-2019, 10:46
Bunu okuyunca Michelin ps4’leri söküp kenara kaldırdığım mikadan hallice eagle f1 assy 3’leri mi taksam diye düşünmeye başladım.
1.6 Tdi gibi zayıf arabalarda da lastik bu kadar kolay bitiyor mu :soru:

sadece yazılımlı 1.6 tdi polo ile çıkan arkadaşım pist sonrası ps3'leri çöpe attı, tabi düzgün ısıtamama ,pist tecrübesizliği ve hava yı iyi ayarlayamama gibi etkenlerde vardı :)

63owen63
20-04-2019, 14:40
Beni bul hocam :) izlemeye geleceğim bir aksilik olmazsa. Tribünden sesleri dinlemek, padoktaki kaputu açık arabaları görüp lastik kokusunu almak bile güzel. 110 hp 2.5 ton arabayla çıkıp bu kalabalıklarda kimseyi riske atmak istemedim sezon sakinleştiğinde fotoluk bir seans çıkma planım var belki ileriki zamanlarda :) Lastik konusunda da sırf pistte kullanılacaksa ve süre iddiası yoksa en kötü semi slick en iyi yol lastiğinden daha dayanıklı. Ns2r ı da kerbe vurmadan veya kerb üzerinde taramadan parçalamak çok zor ısı kontrolünü iyi yaparsanız sezonu çıkarma ihtimali yüksek bu yüzden fp olarak gayet mantıklı.

Seni tribünde görmek üzüyor ama seni görmek güzel olur, yarın görşüüürzz :)

Mikrop_Ali
20-04-2019, 14:53
İstanbul park da görüşmek dileğiyle

https://i.hizliresim.com/Llmbzj.jpg

997TT
20-04-2019, 16:07
sadece yazılımlı 1.6 tdi polo ile çıkan arkadaşım pist sonrası ps3'leri çöpe attı, tabi düzgün ısıtamama ,pist tecrübesizliği ve hava yı iyi ayarlayamama gibi etkenlerde vardı :)

Herseyden once piste uygun degıl. Bundan dolayı cok hızlı deforme olucak,ozellıkle 2.turdan sonra....

Carmageddon
20-04-2019, 18:07
Hazir lastiklerden konu acilmisken, hava basinclarini orada ayarlayabiliyor muyuz yoksa piste gelmeden halledip mi gelelim?

Dynatech
20-04-2019, 18:34
Hazir lastiklerden konu acilmisken, hava basinclarini orada ayarlayabiliyor muyuz yoksa piste gelmeden halledip mi gelelim?

Kendi basın ölçeriniz varsa havaları orada düşürebilirsiniz. Yoksa pistte herhangi bir hizmet yok bununla ilgili.

AlwaysFast
20-04-2019, 18:51
Herseyden once piste uygun degıl. Bundan dolayı cok hızlı deforme olucak,ozellıkle 2.turdan sonra....

Lastiğin hızlı aşındığını biliyordum ama pistten sonra çöpe atılan lastik işi falan beni korkuttu. Artık 2 tur kasıp gerisinde pistin manzarasına bakarım :)

Neyse ki hava soğuk diye kendimi avutuyorum :)

Benim lastik basınçlarım konfor ayarında zaten 36 yerine 33 basılı mesela önlere. Bunun da altına düşürmeli mi?

barisy
20-04-2019, 19:09
Lastiğin hızlı aşındığını biliyordum ama pistten sonra çöpe atılan lastik işi falan beni korkuttu. Artık 2 tur kasıp gerisinde pistin manzarasına bakarım :)

Benim lastik basınçlarım konfor ayarında zaten 36 yerine 33 basılı mesela önlere. Bunun da altına düşürmeli mi?

Kullanımla çok fark eder, özellikle tarama-tıraşlama diye tabir ettiğimiz şekilde hatalı viraj dönüşleri çok kısa sürede bitirir lastiği.

Carmageddon
20-04-2019, 19:34
Kendi basın ölçeriniz varsa havaları orada düşürebilirsiniz. Yoksa pistte herhangi bir hizmet yok bununla ilgili.

Tesekkurler.

levent
20-04-2019, 19:36

Polonun 35-32 idi sanırım fabrika önerisi hatırladığım kadarıyla ki daha şişlik lastik konfordan ziyade sertleştirir arabayı.

Komple 26/26 indirip çıkıyordum ben yazılım DP Polo ile, 3 seans ömrünün sonundaki kumholarla çıktım hatta üstüne 1000km yol da yaptım, sonra 2 seans falkenlerle çıktım toplam 10k km ye yakın yol yapıp arabayı sattım lastiklerin hepsi aynı kondisyondaydı :) 2.44 döndüm en iyi, 2.49/50 en yavaş süremdi o seanslarda:)
Her şey yazıldığı gibi yumuşak, taramadan kullanımda yani.

Alfa ile ps4 ten diş kopardım yani kabaca parçaladım, videoları karşılaştırıldığımda direksiyona gereksiz sert müdahale etmişim ama

berkaym
20-04-2019, 21:19
A seansında olanlar varsa sabah görüşürüz :D

997TT
20-04-2019, 21:20
Pıste dusurup gelmeyın,her ıyı pılotun/soforun mutlaka kucuk "dogru gosteren" basınc saatı olmalı.
Kastıklerınız o ıcınde kı hava ıle donuyor. Ne kadar dogru basarsanız, o kadar dogru gerı bıldırım alırsınız.
Bu tıp lastıkler zaten cok cabuk genlesıcektır. Ona gore dusurun ancak 26 gıbı havada cıkmak,yanakları cok fazla ezıcek,topuklar asırı temas edıcektır. Eger bu kadar dusuk hava ıle cıkıyorsanız,ılk 2 tur cıddı sabırlı kullanmanız gerek.

levent
20-04-2019, 22:26
Ona gore duısurun ancak 26 gıbı havada cıkmak,yanakları cok fazla ezıcek,topuklar asırı temas edıcektır. Eger bu kadar dusuk hava ıle cıkıyorsanız,ılk 2 tur cıddı sabırlı kullanmanız gerek.

Eklemem gereken kısmı Murat abi tamamlamış :)

Eğer iyi ısıtıp genleşme olmadan gazlanırsa paralamak/pistten taşmak olağan hale geliyor:)

Edit : Polo 35/32 öneriyor ancak gündelik kullanımda 32/30 basıyordum ben bunu da ekliyim

HUSNU
21-04-2019, 00:05
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=TEXTx1ausng)

https://www.youtube.com/watch?v=TEXTx1ausng

YAS
21-04-2019, 11:39
Herkese merhaba,seanslar cakili dolu olmasina ragmen ugraslar sonucu b seansına clio ve turbo vtec sıkıştırdık. :D

https://i.hizliresim.com/4jXOb7.jpg

Sam
21-04-2019, 11:41
Bugünkü seanslar saat kaça kadar sürüyor acaba ?

Mutu
21-04-2019, 12:03
Herkese merhaba,seanslar cakili dolu olmasina ragmen ugraslar sonucu b seansına clio ve turbo vtec sıkıştırdık. :D

https://i.hizliresim.com/4jXOb7.jpg

Buğra abi kahrolsun paparaziler der gibi bakmış. :D

AlwaysFast
21-04-2019, 12:30
Herşey gayet güzeldi. Önümdeki crx başlarda beni katletti. Viraja çok yavaş giriyor düzde uzuyor geçemiyorum. Neyse ki bir yerde insaf etti de yürüyebildim. Arabadaki kronometre ile elle ölçtüğümde 2.53 yapmışım en iyi. Hedefim 2.50 idi ama dışarıdan gözüktüğü kadar kolay değilmiş��

Gayet güzel bir gün derken Goproya bir baktım ki 5 sn çekmiş sonra kapanmış��

Bu arada lastiklerim sağlam kaldı çok şükür:)

Arka düzlükteki yarım virajda geçtiğim sonra beni start düzlüğünde geçen gtd görünümlü Polo MeRtCaN sen miydin? :)

Rockford
21-04-2019, 13:31
Guzel keyifliydi muhtemelen en yavas 508le benimdir zaten 1500kilo 1.6dizelle katilanda yoktu baska. Frenleri hix zorlamadan hic limit gitmeden sirf pisti tanımak amacli ciktim Harry lap timerla en hizli 3.18 donmusum. Hatalarimi ogrenme amacli icten videoda cekicektim ama malesef kameranin sarji bitti. Bir sonraki etkinlige insallah.

Guzel organizasyon icin tesekkurler ef186

berkaym
21-04-2019, 15:37
Güzel gündü baya kalabalıktı. A seansında forumdan arkadaşlar varmış tanışamadık. Bende polo 1.0 tsi ile harry’s lap timer ile best lap 2.55.73 ölçtüm. 1.0 stock arabaya göre güzel süre geldi.

DKB34
21-04-2019, 18:46
A seansındaki beyaz MK2 Leon bendim. Güzel bir gündü, ama bir kaç hatamız oldu. Keşke, lastiklerim iyi durumda olsaydı 3.turdan sonra tutunamadık yola maalesef...

BERKİN
21-04-2019, 18:57
Bende a seansındaydım gri golf 5 ile ilk pist deneyimim oldu arabanın limitleri zorlamadan döndüm ama keyifliydi yinede :)

OrcunInce
21-04-2019, 19:08
Herkesin ayağına sağlık, kazasız belasız bitti. :)

2.28.88 ile sezona başladık, çok kalabalıktı maalesef, daha müsait günlere artık kısmet :)

Rodajlanmamış fren, basınç saatine giden hortumun kopması ve pistteki trafiğe rağmen süreden memnunum :)

YAS
21-04-2019, 19:19
B seansındaki son dakika değişikliği ile dahil olan beyaz clio4 bendim.Gişede yer yok diyince önümüzdeki ayda çıkarım dedim ama a seansından sonra telefon çaldı yer açıldı diye hemen atladık iki araba yazdırdık.Eğlencesine çıktık. :) Şanzımandan dolayı biraz hantal kalıyordu piste gelmeden yerin olmadığını biliyordum ama yinede cepte dursun diye box buldum hızlıca,ufak değişiklik yaptım bununla ilgili.onun dışında lastikler (olmayan lastikler) sadece üstünde fiili olarak 2 tur dayandı sonra tutmamaya başladı ciddi bitikti bazı yerlerde bükülme yaşadım ama bir sorun teşkil etmeden b seansını bitirdim.Keşke daha düzgün lastikli bir araçla gelseydim.Bir hatam olduysa istemeden affola.

Best time 2.56.122

Stepne ve bagaj içi sökülü ve box :)

Çok güzel bir gündü emeği geçen İstanbul Park ekibine ve ef186 Buğra abiye sonsuz teşekkürler.

barisy
21-04-2019, 19:29
D seansı girdim, Polo 1.6 tdi , sadece yazılım , 2 kişi , lastiklerin akibetini bilmiyorum, replika 17 inç rs6 jant var üstünde. Geri kalan herşey stok. 2,47.2 süre aldım. Açıkçası çok eğlendim. Hatta daha önce 320d, scirocco, tt quattro araçlarla da girmiştim en çok eğlendiğim gün bugün oldu.

Sonraki gelişimde hafif jant semi lastik seti alıp hafta sonundaki tüm seansları satın almayı düşünüyorum.

OrcunInce
21-04-2019, 19:59
Fotoğraf çeken ajansın iletişim bilgileri var mı ya? Pistte kart verdiler ama o kargaşada kayboldu :)

Carmageddon
21-04-2019, 21:18
Fotoğraf çeken ajansın iletişim bilgileri var mı ya? Pistte kart verdiler ama o kargaşada kayboldu :)

Best Time Ajans | Harun OZDEMİR (http://www.besttimeajans.com) olması lazım.

cnzdmr
21-04-2019, 21:48
Herkese geçmiş olsun kazasız belasız bitirdik. Hava bizden yanaydı üzmedi üşütmedi. Organizasyon herşey gayet iyiydi çok keyifli birgün oldu. Tüm intercity ekibinin eline emeğine sağlık.
Briefing de özellikle belirtilmiş ve uyarılmış vs olmasına rağmen özellikle virajlarda içten haldır haldır gelip giren abilere sevgilerimi yolluyorum:) süreye kasıyorlar eyvallah da onlara yol vermek için(kaza bela olmasın diye) kendi çizgimizden olduk birkaç kez. Canları saolsun, kazasız bitirmek en önemlisi.
Yeni organizasyonlarda görüşmek üzere.
Buarada nankang lar için de kısa bir feedback vereyim. Gayet memnun kaldım. Taktığım ilk andan itibaren cadde sokak da dahil olmak üzere tutunma inanılmaz değişti. Pistte de sadece ilk seansın son turunda benden de kaynaklanan bir sebepten arkadan kopma oldu onun dışında hiç üzmedi çok iyi tuttu yolu. Ama aşırı bir ses çıkartıyor gerçekten. 90-100 le bile giderken çok ciddi bir uğultu geliyor. Ayrıca yine söylendiği gibi araba yay takmış kadar sertleşti. Sonuç olarak, ilk seansın sonunda memnun olduğumu özellikle fiyat performans açısından çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Herkese şimdiden iyi haftalar iyi akşamlar.

utkunoa
21-04-2019, 22:22
Gopro magdurlari varmi acaba benim gibi :). 17. Saniyeden sonra kaydi durdurmuş şaka gibi.

Carmageddon
21-04-2019, 22:47
Kazasız güzel bir gün oldu.

Süre kasmaktan çok çizgiyi tutturabilmek için uğraştım. Olabildiğince lastikleri ve frenleri korumaya çalıştım zira ne kadar zorlarsam zorlayayım otomatik bir 1.16'dan bir şey çıkmayacağı belliydi. :)

Benim GoPro'da piste çıktıktan kısa süre sonra yerinden düştü fakat sonrasında kardeşim tuttu.

Çok keyif aldığımı söyleyebilirim, özellikle Clio RS ve Polo Cuplar çok hoşuma gitti. İlk fırsatta bu tarz bir araç edineceğim pist için.

Buğra abi ve birkaç arkadaş ile de tanışma fırsatı buldum.

Haziranda askerde olacağım için katılamayacağım fakat diğer aylar için yerimi ayıracağım şimdiden.

Videoda birkaç küfür var şimdiden özür dilerim.

21.04.2019 A Seansı
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=58a-cb4AG90&feature=youtu.be)

OrcunInce
21-04-2019, 22:47
https://www.youtube.com/watch?v=bxMrZFAoAnU

GoPro nedir ? Nasıl uçar? isimli videomuz :)

Diyadin
21-04-2019, 22:48
organizasyon atmosfer kalite harikaydı. Buğra abi bizlere tanıdığın güzel imkanlar için teşekkürler.

Aracımda malzeme eksikliği olduğundan dolayı mertcana eşlik ettim.

Çok eğlendik bir sonraki seansta kesinlikle gireceğim :)

iynn-RS
21-04-2019, 23:29
Kazasiz belasiz guzel ,sezon acilisina yakisan bi gun oldu.
Hava mukemmeldi.Her zaman denk gelmiyor böyle kivaminda hava.

Günü sorunsuz ve hedefleri yakalamis olarak bitirmek yorgunlugumuzu aldı.

A seansi 2:35.584
B seansi 2:34.644
C seansi 2:34.127

En iyi surelerim. Istikrari devam ettirmeye calisacagiz :)

OrcunInce
21-04-2019, 23:42
Kazasiz belasiz guzel ,sezon acilisina yakisan bi gun oldu.
Hava mukemmeldi.Her zaman denk gelmiyor böyle kivaminda hava.

Günü sorunsuz ve hedefleri yakalamis olarak bitirmek yorgunlugumuzu aldı.

A seansi 2:35.584
B seansi 2:34.644
C seansi 2:34.127

En iyi surelerim. Istikrari devam ettirmeye calisacagiz :)

Soğutmadan 3 seans.. helal valla, çok güzel süre. :)

BARR
22-04-2019, 07:08
Bahçe tadilatı ve şerefsiz ustaların yalanları sebebiyle gelemedim malesef Ayvalığa gitmek zorunda kaldım, içimde kaldı :(

_opeth
22-04-2019, 07:14
görünen baya kalabalıkmış. Haziranda kısmetse görüşmek üzere diyeyim.

DKB34
22-04-2019, 09:19
Gopro magdurlari varmi acaba benim gibi :). 17. Saniyeden sonra kaydi durdurmuş şaka gibi.

sadece 5 saniye çekmiş benim kamerada :(

Sleeper61
22-04-2019, 10:44
A seansına katılarak ilk pist deneyimimizi gerçekleştirdik :surucu: .Kazasız belasız bitti. Emeği geçenlere teşekkürler.

A seansından ve seans bitiminden birer fotoğraf

https://i.hizliresim.com/WqmdaE.jpg

https://i.hizliresim.com/6ad0bk.jpg

iynn-RS
22-04-2019, 10:48
Soğutmadan 3 seans.. helal valla, çok güzel süre. :)

Simdi baktim 2 kere sogutmusum :) 3 seans 19 hotlap :)

lucky Jackal
22-04-2019, 10:52
Çok güzel ve eğlenceli geçti. Yol lastikleriyle piste direnmeye çalıştık ama olmadı :) Maksat pisti öğrenmek, keyif almaktı. İkisinide başardık. iki hızlı turda lastikler patates oldu :)
Start finish akustiği muazzammış gerçekten, sonradan videoları izleyince bu ses benim warex den mi çıkıyor lan oldum, gaza geldim apexi n1 egzozu mu takacağım. Bir dahaki sefere onunla geçicem oradan :)

AlwaysFast
22-04-2019, 11:24
https://www.youtube.com/watch?v=lpQcx6Jheh4

Benim nopro sjcam videoları 3er dk şeklinde bölmüş. Videoları birleştiremedim. Başında bastığım sonrasında soğuttuğum bir video o nedenle. Kendimce eğleniyordum, start düzlüğünde big turbolu polo tarafından geçiliş de içerir:)

MeRtCaN
22-04-2019, 11:26
Herşey gayet güzeldi. Önümdeki crx başlarda beni katletti. Viraja çok yavaş giriyor düzde uzuyor geçemiyorum. Neyse ki bir yerde insaf etti de yürüyebildim. Arabadaki kronometre ile elle ölçtüğümde 2.53 yapmışım en iyi. Hedefim 2.50 idi ama dışarıdan gözüktüğü kadar kolay değilmiş��

Gayet güzel bir gün derken Goproya bir baktım ki 5 sn çekmiş sonra kapanmış��

Bu arada lastiklerim sağlam kaldı çok şükür:)

Arka düzlükteki yarım virajda geçtiğim sonra beni start düzlüğünde geçen gtd görünümlü Polo MeRtCaN sen miydin? :)

Aynen bendim
sen crx ben 3 umumuz ıyı dondun daha sonra ben bıraz arabayı sogutmak ıcın yavasladım sonra hızlandım tekrar :)

AlwaysFast
22-04-2019, 11:28
Aynen bendim
sen crx ben 3 umumuz ıyı dondun daha sonra ben bıraz arabayı sogutmak ıcın yavasladım sonra hızlandım tekrar :)

Sen mesajı yazarken atmışım videoyu:)

MeRtCaN
22-04-2019, 11:29
Çok güzel zevkli bir Gün oldu
Buğra abiye desteği motivasyonu için çok teşekkur ederım

Hayatıdaki ilk pist deneyimi oldu

Polo 1.6 tdi ile katıldım Khumo yol lastikleri
St coilover gti fren vardı aracımda

İlk seans da iki kişi hiç basmadan 3.01 yaptım
daha sonra bi seans daha alıp tek basıma çıktım
fazla zorlamadan Harry^s lap timer ile 2.45 ölçtüm

İlk deneyim için guzel bı sure sanırım :)

Hazıran ıcın 2 seans sımdıden almayı dusunuyorum ıyı bı lastık ıle kendımı geliştirmeyi dusunuyorum

Gelen herkesn ayagına saglık

Selam veremedıgım arkadaşlar da oldu ısee kusura bakmasın cok kalabalık organızasyon oldu

MeRtCaN
22-04-2019, 11:33
Sen mesajı yazarken atmışım videoyu:)

izledim cok guzel :)

bende sımdı derlıyorum vıdeoları :)

sen cok hızlı geldın o vırajda ben daha sonra arttırdım tempoyu bıraz :)

serkansozen
22-04-2019, 12:24
Eğlenceli bir hafta sonuydu emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler.
Bu sefer Mavi Palio 1.3 Multijet ile 2 seans katıldım,birkaç aksaklığa rağmen transponder da 2.52 süre aldık.

_opeth
22-04-2019, 12:37
Benim nopro sjcam videoları 3er dk şeklinde bölmüş. Videoları birleştiremedim. Başında bastığım sonrasında soğuttuğum bir video o nedenle. Kendimce eğleniyordum, start düzlüğünde big turbolu polo tarafından geçiliş de içerir:)

videoların hepsini upload edip youtube üzerinden birleştirebilirsiniz

Zero
22-04-2019, 13:29
Dikkat ettimde dün kalabalığa rağmen çok güzel süreler gelmiş gerçekten hava süre için müthişti zeminde öyle, kazasız belasız bitmesi en güzel kısmı zaten. Tribünlerde kalabalıktı o da günü daha güzel yapan bir durum. Kalabalıklar azaldığında çıkmak için sabırsızlanıyorum :)

MeRtCaN
22-04-2019, 13:47
Eğlenceli bir hafta sonuydu emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler.
Bu sefer Mavi Palio 1.3 Multijet ile 2 seans katıldım,birkaç aksaklığa rağmen transponder da 2.52 süre aldık.

Keske virajlarda dibime dibime girmeyip beni geçmeye calismasan daha iyi olacakti
Cok fazla cizgiyi bozmak zorunda kaldim

ef186
22-04-2019, 14:24
görünen baya kalabalıkmış. Haziranda kısmetse görüşmek üzere diyeyim.

Şimdiden söyleyeyim Haziran seansları bu hafta sonuna kadar bitecek gibi.
Tavsiyedir seansınızı alın açıkta kalmayın....

_opeth
22-04-2019, 14:32

O zaman nöbet çizelgeme ve arkadaşın durumuna bakayım

Rockford
22-04-2019, 14:46

15haziran cumartesi görüşürüz buğra abi :) yetişirse piste uygun araçla olmadı 508sw devam

serkansozen
22-04-2019, 14:47
Keske virajlarda dibime dibime girmeyip beni geçmeye calismasan daha iyi olacakti
Cok fazla cizgiyi bozmak zorunda kaldim

MertCan araç 1.3 multijet orjinali 68 hp :) sende hak verirsin ki virajlarda fazla yavaşladığında senin kadar kolay hızlanmıyor :)
İlk pist günleri organizasyonundan buyana hemen - hemen her pist gününe çok farklı araçlarla 10 larca seans katıldım virajda kimseyi geçmedim ,
kasıtlı bir girişimim olmadı, yanlış anlaşılan bir durum olduysa da affola..
2-3 tur önlü arkalı gittik hatırlıyorum ,, ben çok keyif aldım .. tüm seansında GoPro kaydı da var. İstersen iletebilirim de.. Saygılar.

NakkaSss
22-04-2019, 14:55

O zaman 3 seans bana hayırlı olsun. :)

MeRtCaN
22-04-2019, 15:58
MertCan araç 1.3 multijet orjinali 68 hp :) sende hak verirsin ki virajlarda fazla yavaşladığında senin kadar kolay hızlanmıyor :)
İlk pist günleri organizasyonundan buyana hemen - hemen her pist gününe çok farklı araçlarla 10 larca seans katıldım virajda kimseyi geçmedim ,
kasıtlı bir girişimim olmadı, yanlış anlaşılan bir durum olduysa da affola..
2-3 tur önlü arkalı gittik hatırlıyorum ,, ben çok keyif aldım .. tüm seansında GoPro kaydı da var. İstersen iletebilirim de.. Saygılar.

Yok abı bı yanlıslık yok ama bende ılk defa gırdım
aynadan sureklı sızı kontrol etmeden hep vıraj ıcı fren dıstan gırdım :)
yoksa bı sıkıntı yok

MCN21
22-04-2019, 18:00
Pist icin lastik sartmis onu anladim :D hic olmadik yerlerde arac kaydi.

TEKSAS
22-04-2019, 18:06
16 haziran için ben de 2 seans aldım.İlk pist deneyimim olacak :)

McS_R53
22-04-2019, 18:52
Pist icin lastik sartmis onu anladim :D hic olmadik yerlerde arac kaydi.

Aracin kaymasi sadece lastikten olmaz ne yazikki

MCN21
22-04-2019, 19:38
Aracin kaymasi sadece lastikten olmaz ne yazikki

Az aydinlatta benim gibi bilmeyenlerde aydinlanmis olsun.

Ondan olmaz bundan olmaz yazip birakmasaydin keske.

Lastik basinclari dogru ayarlanmis, ufaktan kamber ayari yapilmis, ustunde coilover olan 900kg lik ve sadece 130 hp olan bir arac cizgiye oturmus bir sekilde hafif egimde o guzel asfaltta hala sarabiliyorsa benim aklima sadece lastik geliyor.

Ustelik bu lastikerden gunluk kullanimda bile memnun degilim, birakin performansli kullanmayi.

Baska tavsiyeniz varsa hem ben hemde diger arkadaslar bilgilenmis olalim.

ef186
22-04-2019, 19:56
3-4-5 Mayısta Gerçekleştireceğimiz Spor festivalimize ücretsiz kayıt açıldı.

V WEEKEND Sports | Alivex (https://www.alivex.com/tr/v-weekend-sports)

https://organizer.alivex.com/Uploads/EventContent/1b716d50-ddbc-4e2e-b28b-c7cbdab2894d.jpg

DOHC
22-04-2019, 20:05

https://organizer.alivex.com/Uploads/EventContent/1b716d50-ddbc-4e2e-b28b-c7cbdab2894d.jpg

http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/236484-intercity_weekend_festivali.html

_opeth
23-04-2019, 15:28

Muhtemelen orada olurum atmosferi solumak bile yeter. Bu arada Sinan'ın videoyu yeni izledim de araç kiralamalı pist deneyimi tarihleri ve ücretleri konusunda açıklama ne zaman olacak? LPG'yi sökemiyoruz, Dizel civic de uzun bir süre hayal olacak pistin tadına clio ile bakalım :)

MCN21
24-04-2019, 12:23
Pistte çekilen resimleri nerede bulabiliriz instagramda bulamadım

Besttimeajans instagram hesabindan ulasabilirsiniz

MeRtCaN
24-04-2019, 13:05
16 Hazirana 2 seans Aldım
Bu sefer iyi bir lastik alıp suremı geliştirmeye çalışacağım :)

ahmet3425
24-04-2019, 13:46
15 hazirana 1 seans aldım, gelecek arkadaslarla orada gorusuruz.

cnzdmr
24-04-2019, 15:16
Bende atayım videoyu. Pazar günü D seansı. Baştaki bekleme aşamasını vs hızlandırdım. İlk başlangıçta videoyu kendim için çekmiştim o nedenle biraz konuşmalar var, kusura bakmayın artık:)

YouTube (https://youtu.be/tKESGAEVKgM)

Buarada benim ismim Burak. Bu arkadaşımın hesabı, daha önce çok kez üyeolmaya çalışmış olsam da üye olamadım. Buğra'dan haber bekliyorum üyeliğimin kabulü için :) Dipnot olarak da belirtmiş olayım.

ef186
24-04-2019, 21:25
Süreler güncellendi :)
Rekor değişti :)

Carmageddon
25-04-2019, 14:50
Süreler güncellendi :)
Rekor değişti :)

2 saniyeye yakın bir değişim olmuş hemde. Bir 2 yıl daha geçer herhalde bunun kırılması için. :)

utkunoa
25-04-2019, 17:01
Bende atayım videoyu. Pazar günü D seansı. Baştaki bekleme aşamasını vs hızlandırdım. İlk başlangıçta videoyu kendim için çekmiştim o nedenle biraz konuşmalar var, kusura bakmayın artık:)

YouTube (https://youtu.be/tKESGAEVKgM)

Buarada benim ismim Burak. Bu arkadaşımın hesabı, daha önce çok kez üyeolmaya çalışmış olsam da üye olamadım. Buğra'dan haber bekliyorum üyeliğimin kabulü için :) Dipnot olarak da belirtmiş olayım.

Sayende kendimi izledim teşekkürler :D

MCN21
25-04-2019, 18:47
16 haziran 2 seans yine pistteyiz :)

cnzdmr
25-04-2019, 20:09
Sayende kendimi izledim teşekkürler :D

135 mi senin ki hangisi?

utkunoa
26-04-2019, 01:11
135 mi senin ki hangisi?

Evet 135is bendim ��

_opeth
26-04-2019, 14:02
O zaman nöbet çizelgeme ve arkadaşın durumuna bakayım

arkadaşın işi yalan oldu arabasız kaldık. araba bulana kadar pist günleri hayal gibi. clio kiralama günlerini bekliyorum.

lucky Jackal
26-04-2019, 15:18
Best time ajans muhteşem resimler çekmiş. Bir iki kare bırakayım şuraya.

https://i.hizliresim.com/jgZMN9.jpg (https://hizliresim.com/jgZMN9)

https://i.hizliresim.com/26AdoL.jpg (https://hizliresim.com/26AdoL)

https://i.hizliresim.com/ZX46jg.jpg (https://hizliresim.com/ZX46jg)

Bu da tedavilik olsun :

Osj98ESYGoc

maykee
26-04-2019, 15:39
Evet 135is bendim ��

Utku selam.. 1.35 ile best time ın nedir ?

utkunoa
26-04-2019, 17:36
Utku selam.. 1.35 ile best time ın nedir ?

Valla websitesinde görünmüyor şu an. Ancak 6 yıl aradan sonra ilk defa girdiğim için çok bir beklentim yok :)

Cem.B
26-04-2019, 18:04
Valla websitesinde görünmüyor şu an. Ancak 6 yıl aradan sonra ilk defa girdiğim için çok bir beklentim yok :)

Utku ben seni hic goremedim seans icinde denk gelmedik sanki

utkunoa
26-04-2019, 18:11
Utku ben seni hic goremedim seans icinde denk gelmedik sanki

bende seni göremedim videondada göremedim aralıklı çıkmışız :)

DKB34
26-04-2019, 18:43
bir fotoğraf benden gelsin

ALP 8667 - Resim Yukle (https://imgyukle.com/i/ko5quy)
https://i.imgyukle.com/2019/04/26/ko5quy.jpg

berkaym
27-04-2019, 00:09
bir fotoğraf benden gelsin

ALP 8667 - Resim Yukle (https://imgyukle.com/i/ko5quy)
https://i.imgyukle.com/2019/04/26/ko5quy.jpg

Arkada kendimi gördüm bende istedim fotoğrafları şimdi :D

cnzdmr
29-04-2019, 12:37
Evet 135is bendim ��

Seninle baya yakındı bizim araçların performansı, uzun süre hep peş peşe gittik. Düzlüklerde de ya sen açtın ya ben kapattım hep yakındı. Bmw'nin x35i motorlarıyla deneme şansım olmuş oldu böylece. Z4 3.5is fantezim vardı çünkü çok :)

Best time daki fotoları nasıl alıyoruz? Biyerde paylaşmışlar mı yoksa istiyor muyuz?

utkunoa
29-04-2019, 12:44
100 tl karşılığında mail atıyorlar. İnstagramdan ulaştım ben.

utkunoa
29-04-2019, 12:49
Seninle baya yakındı bizim araçların performansı, uzun süre hep peş peşe gittik. Düzlüklerde de ya sen açtın ya ben kapattım hep yakındı. Bmw'nin x35i motorlarıyla deneme şansım olmuş oldu böylece. Z4 3.5is fantezim vardı çünkü çok :)

Best time daki fotoları nasıl alıyoruz? Biyerde paylaşmışlar mı yoksa istiyor muyuz?

Ben 6 sene sonra ilk defa girdiğim için esp yi tek kademe bile kapamadım :). Arkalarda hankook s1evo2 ler 3. turdan sonra malesef kendini aşırı saldı. Yinede zevkliydi birdahakine daha iyi bir lastik ile gelicem.

kalipson
29-04-2019, 14:55
Simdi baktim 2 kere sogutmusum :) 3 seans 19 hotlap :)

Bu kadar kırbaca bu süre mi geldi yani? Üstelik hafif de araba. :/
Bazı noktalarda erken fren yapmışsın sanki

_opeth
29-04-2019, 17:12
100 tl karşılığında mail atıyorlar. İnstagramdan ulaştım ben.

100TL karşılığında kaç tane fotoğraf yolluyorlar? Düğün-nikah fotoğrafçılarını düşününce onların daha ucuz olduğuna inanmaya başladım :D

utkunoa
29-04-2019, 17:23
100TL karşılığında kaç tane fotoğraf yolluyorlar? Düğün-nikah fotoğrafçılarını düşününce onların daha ucuz olduğuna inanmaya başladım :D

15 adet yolluyorlar

erh
29-04-2019, 21:27

Bi kere eline klavyeyi alip yazana kadar kendin cik yarisini yap bu surenin de seni de gorelim gercekmisin bot musun...

kalipson
29-04-2019, 21:32
Bi kere eline klavyeyi alip yazana kadar kendin cik yarisini yap bu surenin de seni de gorelim gercekmisin bot musun...

Sen neden rahatsız oldun ki şimdi? :)

erh
29-04-2019, 21:34
Sen neden rahatsız oldun ki şimdi? :)

Isguzarlar beni rahatsiz ediyor

berkaym
29-04-2019, 21:42

Kaç tane varsa hepsini sanırım. Bana 25 geldi

levent
29-04-2019, 22:00

Pist videodakinden bayaa farklı, ufak tefek hatalar olabilir illa ki :)
İbo senelerdir Cupra ile piste çıktı, Clioya göre ciddi hızlı sonuçta. Ondan kalma alışkanlık da olabilir frenaj noktaları :)

kalipson
29-04-2019, 22:07
Isguzarlar beni rahatsiz ediyor

Allah şifa versin inşallah :)

ggtoker
29-04-2019, 22:23

Bu kadar basit gordugune gore pist rekoru sende herhalde???

kalipson
29-04-2019, 22:31
Bu kadar basit gordugune gore pist rekoru sende herhalde???

Pist rekoruna gerek yok. 900kg ve 200 hp arabayla bu sonuç olmamış.

iynn-RS
29-04-2019, 22:34

https://youtu.be/V3y0K40RZgA
YouTube (https://youtu.be/V3y0K40RZgA)

ggtoker
29-04-2019, 22:36

O zmn 900 kg 200hp araba yapinda daha iyi sureleri gorelim��

kalipson
29-04-2019, 22:38
Bence kaput, ön ve arka çamurluklar, bagaj kapağı falan da sökülüp denenebilir. :)
Araç ileride satılmayacaksa şayet, tavanı da kesin. 1-2 sn bile gelse kâr kârdır. :)
Haaa.. camları unutmayın

OmerRS
29-04-2019, 22:50
Bence kaput, ön ve arka çamurluklar, bagaj kapağı falan da sökülüp denenebilir. :)
Araç ileride satılmayacaksa şayet, tavanı da kesin. 1-2 sn bile gelse kâr kârdır. :)
Haaa.. camları unutmayın

Not alalım bunları lazım olacak hep.

kalipson
29-04-2019, 22:56
Hatta sürücü koltuğunun hemen arkasından itibaren arka koltuk sonuna kadar şasiden kesilip o kısım atılabilirse biraz daha ağırlıktan tasarruf edilebilir.
Ne ustalar var. Alttan kaynatılır. Birleşir yine araba. Bi tanıdık bulunup mühendisler odasından projesi de çizdirilip ruhsata işlenir.

Miss gibi :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. :)

erh
29-04-2019, 23:06
Bence bot..

kalipson
29-04-2019, 23:25
Bence bot..

Bot mot değilim yav. Yardımcı olmaya çalışıyorum. :)
Bak aklıma ne geldi... Sürücü koltuğunu da sökebilir arkadaş. Tabure neyine yetmiyo sabitlendikten sonra. Kaç dakika oturacak zaten.
:D :D :D :D :D
Maksat hafifleyerek hızlanma değil mi? Madem sürüş yetenekleri yetersiz, mantıklı yani bence de bu çözüm.

erh
29-04-2019, 23:40
Bot mot değilim yav. Yardımcı olmaya çalışıyorum. :)
Bak aklıma ne geldi... Sürücü koltuğunu da sökebilir arkadaş. Tabure neyine yetmiyo sabitlendikten sonra. Kaç dakika oturacak zaten.
:D :D :D :D :D
Maksat hafifleyerek hızlanma değil mi? Madem sürüş yetenekleri yetersiz, mantıklı yani bence de bu çözüm.

Neyse uzatmicam. Yazma daha iyice asabimi bozma.

kalipson
29-04-2019, 23:44
Neyse uzatmicam. Yazma daha iyice asabimi bozma.

2134 numaralı mesajda yazdım ya... Uzatmıyacan zaten. Kısaltacan diyorum. Kesecen arabayı. Temiz 50kg.su var bak. :D

Hadi bakalım, hayırlı işler :)

iynn-RS
30-04-2019, 09:09
2134 numaralı mesajda yazdım ya... Uzatmıyacan zaten. Kısaltacan diyorum. Kesecen arabayı. Temiz 50kg.su var bak. :D

Hadi bakalım, hayırlı işler :)

Naber ponçik.

kalipson
30-04-2019, 09:28
Naber ponçik.

İyiyim kardeşim. Sen nasılsın? :)

iynn-RS
30-04-2019, 10:29
İyiyim kardeşim. Sen nasılsın? :)

Iyi napalim gazlamaya devam.

Sen napiyosun nasi gidiyo klavye işleri. F kasa klavye almışsın hayirli olsun.

Hazirana al 2 seansta dünya nimetlerinden faydalan biraz.
Fani dünya gelip gecici hayat bu kadar kasma kendini.
Obur dunyaya bisey goturemiyosun yaninda. En fazla megane in anahtarini götürürsün belki. Vasiyetine yazdir simideden pamuk istemiyorum megane in anahtarini kullansinlar:D

Aa pardon kartlıydı demi megane :hahaha:

MeRtCaN
30-04-2019, 10:45
Haaa.. camları unutmayın

Sen Çok yetkili ve etkili bir arkadaşa benziyorsun ?

500 Hp porsche ile 2.50 yapanlar var onlarada bi yorum yapsana ?

kalipson
30-04-2019, 12:30
Iyi napalim gazlamaya devam.

Sen napiyosun nasi gidiyo klavye işleri. F kasa klavye almışsın hayirli olsun.

Hazirana al 2 seansta dünya nimetlerinden faydalan biraz.
Fani dünya gelip gecici hayat bu kadar kasma kendini.
Obur dunyaya bisey goturemiyosun yaninda. En fazla megane in anahtarini götürürsün belki. Vasiyetine yazdir simideden pamuk istemiyorum megane in anahtarini kullansinlar:D

Aa pardon kartlıydı demi megane :hahaha:

Görüyorum görüyorum. :)
Maşallah seviyosun bu sporu.
Olacak inşallah güzel süreler. :)
Bi de şu Megane'larla uğraşmasan anlaşacaz senle de.. Beceremiyoruz bi türlü :D

Fani dünya, pamuk, anahtar, vb. takacak yer bulabilecekler mi acaba.. O da meçhul. :)

kalipson
30-04-2019, 12:33
Sen Çok yetkili ve etkili bir arkadaşa benziyorsun ?

500 Hp porsche ile 2.50 yapanlar var onlarada bi yorum yapsana ?

Ona da gerekirse yorum yaparız. Burası forum ortamı. Hakaret yok bişey yok..
Ne yani? Porsche sahipleri cihan padişahı mı? :/

AlwaysFast
30-04-2019, 13:50
ef186 haziran için biraderle tayyarla çıkmak istiyoruz 2 seans alıp. Nasıl yapabiliriz bir seans o bir seans ben kullanmak istiyorum?

MeRtCaN
30-04-2019, 14:09

Clio sahipleri ne ise diger araba sahipleride öyle senın zoruna giden nedir anlamadım
tamam forum ortamıda
bu ortamı fazlası ile bozmaya çalışısıyorsun

Şurada zaten adam akıllı foruma yazı yazan kaç kişi kaldı onlarıda saçma şaçma yorumlarınız ıile bozmayın bu ortamı

Rockford
30-04-2019, 14:36
ortam gerilmiş , bu güzel etkinliğin keyfini cıkaralım. bize bu imkanlar tanınmasa pistte hiç süremiz de olmayabilirdi şimdi en azından bir süremiz var.

foto için best time ajansa teşekkür, anı oldu bu araçla :)
https://i.hizliresim.com/oXDyY2.jpg

lucky Jackal
30-04-2019, 15:02
ef186 haziran için biraderle tayyarla çıkmak istiyoruz 2 seans alıp. Nasıl yapabiliriz bir seans o bir seans ben kullanmak istiyorum?
Ben cevap vereyim. Geçen brifingde soran oldu. Aynı seans sürücü değişimi olmaz, seanslar farklı ise olur dediler. Misal sen a seansına çıkarsın, kardeşin yanda olur. Kardeşin B ye çıkar sen yanda olursun.

ef186
30-04-2019, 15:08
Bi kendinize gelin.

levent
30-04-2019, 16:42

Bir seans siz diğerine kardeşiniz pilot olarak kayıt yaptıracak

Amazing
01-05-2019, 10:24

Size ne zaman denk gelsem , saçma sapan yorumlar , hep bi eleştiri , hazımsızlık. Bence yazma sen yaa

ahmet3425
01-05-2019, 11:01

neye gore olmamış ? duz yolda roll yapmıyoruz, merak ettim daha once pist deneyiminiz oldu mu ?

kalipson
01-05-2019, 12:08
Size ne zaman denk gelsem , saçma sapan yorumlar , hep bi eleştiri , hazımsızlık. Bence yazma sen yaa

Giriş gelişme iyi de.. Sonuç'da batırmışsın.
Sen ben hayırdır? Tanışıyo muyuz?

Forumda eleştiri olur kardeş. Sen anlamamışsın forum kavramını. Önce sen kendi idrak yolları enfeksiyonunu gider, sonra benim hazımsızlığa bakarız. Olur mu?

kalipson
01-05-2019, 12:10
neye gore olmamış ? duz yolda roll yapmıyoruz, merak ettim daha once pist deneyiminiz oldu mu ?

Neye göre mi? ? ?
Cevap veriyorum... Bana göre !!!
Tatmin olduk mu sayın avukat?

Amazing
01-05-2019, 12:19
Giriş gelişme iyi de.. Sonuç'da batırmışsın.
Sen ben hayırdır? Tanışıyo muyuz?

Forumda eleştiri olur kardeş. Sen anlamamışsın forum kavramını. Önce sen kendi idrak yolları enfeksiyonunu gider, sonra benim hazımsızlığa bakarız. Olur mu?

Seninle tanismak hic istemem. benm forum anlayisim cok farkli evet. Senin forum anlayisin klavye king lik bence yazmak icin yaziosun bossun bi icraatin olsun

Yigit-Y
01-05-2019, 12:25
https://www.youtube.com/watch?v=uOCtDcdlIe8
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=uOCtDcdlIe8)

arkadaşlar ayıp oluyor konuyu meşgul etmeyelim :D:D

kalipson
01-05-2019, 12:27
Sen ve senin gibilere daha da cevap vermeyecem kardeş..
Benim cevap yazdığım arkadaş belli. Hafifler hafifi Clio sahibi arkadaş.
Sizin niyetiniz belli. Konuşup durun öyle :)

kalipson
01-05-2019, 12:28
https://www.youtube.com/watch?v=uOCtDcdlIe8
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=uOCtDcdlIe8)

arkadaşlar ayıp oluyor konuyu meşgul etmeyelim :D:D

Uzatmayayım diyorum...
Hafifler hafifi Clio.cu arkadaşın avukatları atlıyo, pas veriyo..
:)

ahmet3425
01-05-2019, 13:02
Neye göre mi? ? ?
Cevap veriyorum... Bana göre !!!
Tatmin olduk mu sayın avukat?

asıl soruya cevap verde onun uzerinden konusalım. hakim bey :)

ef186
01-05-2019, 19:16
tatillere 1 kala...

Zero
01-05-2019, 23:37
Adam para harcamış, emek harcamış, zaman harcamış kalkıp ankaradan o kadar yol geliyor iyi kötü hızlı yavaş farketmez en azından birşeyler yapıyor. Gönül vermiş bir arabasını bu işe ayırmış, medeni cesareti var videosunu koyuyor specleri yazıyor gizli saklısı yok. Bu işlerden insanları soğutmanın manası yok gereksiz polemiklerle, er meydanının adresi konumu belli bilmeyenler yazsın maps e gelsin fiyatlarda gayet makul :) videodan izleyince 1 3 7 8 11 falan ne kadar kolay değil mi ortalık ben çıksam kralını yaparımcılarla kaynıyor yıllardır :surucu: iynn-RS sen boşver bu işler keyif alarak yaptıkça güzel aynen devam

kelalper
02-05-2019, 00:27
ya bırakın şu kalıpsızı cevap vermeyin. Hayatında piste çıkmamış gelip yorum yapıyo. Piste çıksa kaybolur Tuzladan çıkar.Ona göre olmamış. Kendisi ordinaryus mu değil. Bırak ona göre olmasın alla alla. Karar mercii mi kendisi. Takmayın hee diip geçin.

997TT
02-05-2019, 00:27
Adam para harcamış, emek harcamış, zaman harcamış kalkıp ankaradan o kadar yol geliyor iyi kötü hızlı yavaş farketmez en azından birşeyler yapıyor. Gönül vermiş bir arabasını bu işe ayırmış, medeni cesareti var videosunu koyuyor specleri yazıyor gizli saklısı yok. Bu işlerden insanları soğutmanın manası yok gereksiz polemiklerle, er meydanının adresi konumu belli bilmeyenler yazsın maps e gelsin fiyatlarda gayet makul :) videodan izleyince 1 3 7 8 11 falan ne kadar kolay değil mi ortalık ben çıksam kralını yaparımcılarla kaynıyor yıllardır :surucu: iynn-RS sen boşver bu işler keyif alarak yaptıkça güzel aynen devam

Ama kabul et,cok kolay be. Ne olucak,alt tarafı 14 vıraj. Kolay olmasa bınlerce kısı cıkarmıydı Zeki beyyyy.
Bu muhabbet ayrı yazıyorum,kımse ustune alınmasın.
Herkes şumayer,bir tane kotu surucu yok. Piste gelince %95 i yuzme bilmeden derin havuza atlayan tiplere donusuyor. Cıkısta cogundan yorum gelmıyor,yapan ya gevelıyor yada saygı duyuyor.
Bu pıst ıslerı son 5 senedır meshur oldu,sanırım sosyal medyanın cesıtlenmesı de bu ısı artırdı. Eskıden pıste adam bulamazdık,pıst sabahı bıle onlarca kişi arayıp adam topladıgımı bılırım hatta bazen yıne oluyor,sımdı ınstagram da herses Leman pilotu pardon Le Man mıydı :)
Insallah daha yuksek katılımlarla bu iş devam eder....
Zekican,goruselım be ya,tamam beşkı leonumuz yok ama hala ortak zevklerımız var.

kelalper
02-05-2019, 00:41
Şu kalıpsızın yorumlarını zeki ya da baybars falan yspsa derimki adamların ciddi süreleri var bu işi biliyorlarda söylüyorlar düşünmek garek. Ama kalıpsızdan geliosa o zaman doğru yoldasın koçum aynen devam et daha çok kıskansın derim.

kalipson
02-05-2019, 00:48
Şu kalıpsızın yorumlarını zeki ya da baybars falan yspsa derimki adamların ciddi süreleri var bu işi biliyorlarda söylüyorlar düşünmek garek. Ama kalıpsızdan geliosa o zaman doğru yoldasın koçum aynen devam et daha çok kıskansın derim.

Bak birader..
Daha önce de başka bi konuda bana hıyar demiştin. Bu iki oldu.
Seni ilk ve son kez ikaz ediyorum. O kadar söylüyorum!!!
Haberin ola.

Zero
02-05-2019, 00:53
Ama kabul et,cok kolay be. Ne olucak,alt tarafı 14 vıraj. Kolay olmasa bınlerce kısı cıkarmıydı Zeki beyyyy.
Bu muhabbet ayrı yazıyorum,kımse ustune alınmasın.
Herkes şumayer,bir tane kotu surucu yok. Piste gelince %95 i yuzme bilmeden derin havuza atlayan tiplere donusuyor. Cıkısta cogundan yorum gelmıyor,yapan ya gevelıyor yada saygı duyuyor.
Bu pıst ıslerı son 5 senedır meshur oldu,sanırım sosyal medyanın cesıtlenmesı de bu ısı artırdı. Eskıden pıste adam bulamazdık,pıst sabahı bıle onlarca kişi arayıp adam topladıgımı bılırım hatta bazen yıne oluyor,sımdı ınstagram da herses Leman pilotu pardon Le Man mıydı :)
Insallah daha yuksek katılımlarla bu iş devam eder....
Zekican,goruselım be ya,tamam beşkı leonumuz yok ama hala ortak zevklerımız var.

Havuz örneği güzelmiş, çeşitlendirebilirim başka örneklerle ama anlayan anlasın :) kolay tabi çok kolay alıyorsun hızlı bi fwd çıkıyorsun hoop al sana süreler oldun hemen vettel :) senin oğlan bu son pist günü tribündeydi büyümüş tabi tanımıyorda şimdi bizi , 2013 te babam ne zaman gelecek diye çekingen çekingen tek başına oturduğu yanıma çağırıp muhabbet edip sakinleştirdiğim sonra padokta yanına getirdiğim günler geldi aklıma zaman çok hızlı geçiyor valla. Senin yolundan gidecek gibi ama o ışığı gördüm onda :icon_tup: görüşelim abi cuprayı sattın bizi unuttun, demedin ki gel kardeşim fk8 nasılmış otur sağıma bi yorum yap neler yapılabilir buna diye :) takıldın bi 2.20 de bu aralar yaşlanıyor musun acaba :cool:

kalipson
02-05-2019, 01:12
Bakın arkadaşlar..
Ben konuyu uzatmama gayreti içerisindeyim. Saygı çerçevesinde bana da cevap verebilirsiniz tabii. Fakat iş hakarete varıyor.

Herkes haddini bilecek. Kimse kimseye hakaret edemez.
Admin'in uyarıları doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum. Çünkü konuyu mundar edeceğiz; farkındayım. Bakın ben sustum ikazdan sonra.

Gene bana söylenebilirsiniz.. Benim yorumum beni bağlar. Konuşuruz tartışırız. Ama hakaret ederseniz siz bilirsiniz.

ghibli06
02-05-2019, 09:12
Bakın arkadaşlar..
Ben konuyu uzatmama gayreti içerisindeyim. Saygı çerçevesinde bana da cevap verebilirsiniz tabii. Fakat iş hakarete varıyor.

Admin'in uyarıları doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum. Çünkü konuyu mundar edeceğiz; farkındayım. Bakın ben sustum ikazdan sonra.

Gene bana söylenebilirsiniz.. Benim yorumum beni bağlar. Konuşuruz tartışırız. Ama hakaret ederseniz siz bilirsiniz.

ya hocam yıllardır seni bilmesem gerçekten bu arkadaş ya fake ya da yazdığı arkadaşlarla bir sorunu var bu konu üzerinden laf sokuyor diyeceğim... 'o ağırlıktaki araca bu süre hiç olmamış' dediğinde polemik çıkacağı aşikar, 500 hp araba yükledim 0-100 10 saniye dense 50 sayfa konuşuruz ama pistin bir matematiği yok, parasını zamanını harcayıp taa Ankara'dan piste çıkmış biri her zaman için saygıyı hakeder benim gözümde, ben de özellikle bizim ENKA grubuna 'arkadaşlar canınızı tehlikeye atmayın, gidin İstanbulPArka gazamanın tadını yaşayın' dediğimde bundan 6-7 sene önce resmen taşlanmıştım belki taşlayanlar arasında konuya yazanlar bile vardı ama bakın artık insanlar boş yolda 3 korna yapmaktan mutlu olmamaya başladı, ya draglara ya da piste araba hazırlıyorlar, ben 2-3 sefer girdim gerçekten inanılmaz keyif aldım, 25 yaşında kullanımı görece olarak zor bir araçla süre mi kastım peki? elbette hayır, gezindim geldim, buna kim ne diyebilir? o HP deki araçla bu süreyi mi yaptın dese biri gerçekten bozulurum, hedef ne ki pistte? illa en iyi dönmek mi? şunu dersin 'aynı arabadan bende de var, senin araba daha hafif ama senden hızlı dönmüşüm, daha gideri var arabanın !' desen mesela hem arkadaşa moral hem konuya katkı olur yoksa böyle 'klavye delikanlısı' laflarına maruz kalmak durumunda kalırsın öyle olmamana rağmen, ayrıca sen de Ankaralısın burası küçük yer, arkadaşa destek yazanlar illa ki bir şekilde ya mekaniğine yardım etmiştir ya yazılımını yapmıştır ya parça vermiş ya benzin doldurmuştur vs vs, o nedenle konuya yazmışlardır avukatlık için değil... gerçekten çok gereksiz uzadı ve de kırıcı oldu son sayfalar Buğra hocam inşallah bu kırıcı postları temizler...

iynn-RS
02-05-2019, 09:19
Bakın arkadaşlar..

Konunun uzamasını istemiyosan hiç başlatmayacaktın.Önce saygı duymasını ögrenecek sonrs saygı bekleyeceksin.

Dediğin gibi "Haddini bileceksin." Hakaret etmek illa hakaret cümlesi kurmak değildir. Imalı cümleler kurarakda aynı sonuca ulaşabilirsin ki senin yaptığında bu.

Bi önceki mesajimda kullandığım "pamuk" gibi. Bende çok güzel imalı cümleler kurarım merak etme.

Ama son kez açık ve net yazıyorum sana.

Hatta kelalpere yazdığın mesajını alıntı yaparak kurayım cümlemi.

Haberin ola.

Ankara küçük yer Aykut.Şansını fazla zorlama.

kelalper
02-05-2019, 10:35
Bak birader..
Daha önce de başka bi konuda bana hıyar demiştin. Bu iki oldu.
Haberin ola.

O kadar mı demişim az demişim kusura bakma.
İkaz etmene gerek yok elinden geleni ardına koyma. Adam toplayıp dövmeye mi geleceksin? Adres veriim mi? Tek başına gelmeye yüreğin yeter mi? Hadi sana avans 3 kişi gelin. Tek başıma çıkıcam. Bi taraflarınızı kırarsam sakat bırakırsam şikayetçi olmayacaksınız ama. Hadi bakalım. Sopa vs de kullanmayacağım. Hadi bakalım. İkazını yiyim .

997TT
02-05-2019, 10:55
Havuz örneği güzelmiş, çeşitlendirebilirim başka örneklerle ama anlayan anlasın :) kolay tabi çok kolay alıyorsun hızlı bi fwd çıkıyorsun hoop al sana süreler oldun hemen vettel :) senin oğlan bu son pist günü tribündeydi büyümüş tabi tanımıyorda şimdi bizi , 2013 te babam ne zaman gelecek diye çekingen çekingen tek başına oturduğu yanıma çağırıp muhabbet edip sakinleştirdiğim sonra padokta yanına getirdiğim günler geldi aklıma zaman çok hızlı geçiyor valla. Senin yolundan gidecek gibi ama o ışığı gördüm onda :icon_tup: görüşelim abi cuprayı sattın bizi unuttun, demedin ki gel kardeşim fk8 nasılmış otur sağıma bi yorum yap neler yapılabilir buna diye :) takıldın bi 2.20 de bu aralar yaşlanıyor musun acaba :cool:
Aynen oyle. Şu facebook arada anıları ahtırlatıyor ya. Anacım neler neler olmuş be, 458 ile ılk pıst gunu... istanbul park ın ıntercıty catısında ki ilk pıst gunu... dun gıbı ama 6 sene gecmıs...
Tayyar malesef hızlı degıl,en azından benım kı. Dıgerlerı nedense benden hızlı. 10. Vırajdan 4 boy onde cıkıyorum,adam 11 e gelmeden yakalıyor benı....
Su hız ısını cozmem gerek.

kalipson
02-05-2019, 10:58
İkazımı mı yersin ne yersin bilemem ama sen adresini ver. Şu görevim bi bitsin ya da izin olur her neyse.. gelip bi çayını içmeye geleyim. Sen ver birader adresini.
Anlaşacağımızı umuyorum. Hıyar, kalıp, vb. ne ayak bunlar bi de yüzyüze değerlendirelim. :)

Sana yazdım kelalper. Havada kalmasın. Tırstı dersiniz adama kendiniz gibi

kalipson
02-05-2019, 11:00
Konunun uzamasını istemiyosan hiç başlatmayacaktın.Önce saygı duymasını ögrenecek sonrs saygı bekleyeceksin.

Dediğin gibi "Haddini bileceksin." Hakaret etmek illa hakaret cümlesi kurmak değildir. Imalı cümleler kurarakda aynı sonuca ulaşabilirsin ki senin yaptığında bu.

Bi önceki mesajimda kullandığım "pamuk" gibi. Bende çok güzel imalı cümleler kurarım merak etme.

Ama son kez açık ve net yazıyorum sana.

Hatta kelalpere yazdığın mesajını alıntı yaparak kurayım cümlemi.

Haberin ola.

Ankara küçük yer Aykut.Şansını fazla zorlama.

İbocum..
Tehdit etme kardeşim. Sen de ver adresini. Küçük müçük.. bırak bu Kurtlar Vadisi ağızlarını.

Bana Bordo Klavyelilik yapmayın.

iynn-RS
02-05-2019, 11:03
İbocum..
Tehdit etme kardeşim. Sen de ver adresini. Küçük müçük.. bırak bu Kurtlar Vadisi ağızlarını.

Bana Bordo Klavyelilik yapmayın.

30. Sokak No:145 Ostim

kalipson
02-05-2019, 11:04
Hakaret edenler bi de yüzüme etsin rica ediyorum.

kalipson
02-05-2019, 11:08
30. Sokak No:145 Ostim

Ahaa verdi Bee. . S.çtık..
Eyvah...
Ya şimdi ne yapacaz? ? ? :/ :/ :/
Gitmesen olmaz.. Ya gidersek? ?

Yo Yo. ..
İbocum. Biz çay içeriz. O terbiyesiz arkadaşla ne yapacaz ona takıldım ben... :/
Hıyar, kalıpsız.. ha??

kelalper
02-05-2019, 11:11
Ahaa verdi Bee. . S.çtık..
Eyvah...
Ya şimdi ne yapacaz? ? ? :/ :/ :/
Gitmesen olmaz.. Ya gidersek? ?

Yo Yo. ..
İbocum. Biz çay içeriz. O terbiyesiz arkadaşla ne yapacaz ona takıldım ben... :/
Hıyar, kalıpsız.. ha??

Değirmen Sokak derya sitesi b1 Blok kozyatağı.
Haftaiçi zonguldak çaycuma seka tesisleri misafirhanesi.

kalipson
02-05-2019, 11:17
kelalper..
Mahsuru yoksa İsim Soyisim de yazar mısın pek cesur abim? Cep numarası da yazarsan :)
Şimdi 50 ayrı yeri uğraştırmayalım. Bak Ramazan geliyo yormayalım başka birimleri.
Hee? Ne dersin?

Yigit-Y
02-05-2019, 11:25
ef186 nasılsınız efendim iyisinizdir inşallah.

Kekuti*
02-05-2019, 11:29
Değirmen Sokak derya sitesi b1 Blok kozyatağı.
Haftaiçi zonguldak çaycuma seka tesisleri misafirhanesi.

ooo aslan parçası sen benim ofise yakınmışsın, bekliyorum :D huashusahuashu

"kuzenim yazmış" :D :D

kalipson
02-05-2019, 11:30
Bi tatil şart..
Sürekli hakaret falan. Sen kimsin birader? Ne sanıyosun kendini?
Ben gereği için yasal yollardan start verdim az önce. Artık ilgili arkadaş anlatır derdini.

Yeter artık!

Kekuti*
02-05-2019, 11:32
Ben renocu arkadaşı azmi için tebrik ediyorum. Daha iyi süreler inşallah gelir, gelmezse de canı sağolsun..

Sonuç olarak yarış yok, işin ucunda ödül yok.. :) Geyiğini yap, eğlencene bak devam et..
Bu kadar boş bir atar muhabbetinin de bu konuda yapılması hiç hoş değil.. Orası eğlence yeri, adam LADA'ylada çıkıyor, VosVos'la da sırf keyif almak için..
Ben de mesela DOA'nın arabanın koltuğa oturup tribe sokuyorum kendimi :D o yüzden yok yavaşsın, o arabayla onu mu yaptın falan hoş değil :)

Kazasız belasız sürüşler..

NakkaSss
02-05-2019, 11:43
Bu muhabbetler sanırım bizim bilmediğimiz başka konulara yada zamanlara dayanıyor, sanmıyorum sadece bu konudan ibaret olsun. O yüzden sakin olalım arkadaşlar diyeceğim de konu zaten pist değil. Belli ki birbirini daha önceden tanıyan yada en azından bir konu altında tartışıp fikir beyan etmiş insanlar. O yüzden sadece bu konu üzerinden eleştirmemek lazım iki tarafıda. Bence yüz yüze gelinip güzel bir çay ve sohbet ile çözülmeyecek problem yok. Bazen yazılar kırıcı olabiliyor her ne kadar öyle bir amaçla yazılmak istenmese de. Şura da Renault Sport sevdalısı olarak çok fazla kişi değiliz zaten bizlerde bir birimizi kırmayalım.

kalipson
02-05-2019, 11:46
Ben renocu arkadaşı azmi için tebrik ediyorum. Daha iyi süreler inşallah gelir, gelmezse de canı sağolsun..

Sonuç olarak yarış yok, işin ucunda ödül yok.. :) Geyiğini yap, eğlencene bak devam et..
Bu kadar boş bir atar muhabbetinin de bu konuda yapılması hiç hoş değil.. Orası eğlence yeri, adam LADA'ylada çıkıyor, VosVos'la da sırf keyif almak için..
Ben de mesela DOA'nın arabanın koltuğa oturup tribe sokuyorum kendimi :D o yüzden yok yavaşsın, o arabayla onu mu yaptın falan hoş değil :)

Kazasız belasız sürüşler..

Ya işin özü şu..
İbocum'a tatlı bi takılayım dedim. Ben bilmiyo muyum bu işlerin böyle kolay olmadığını? İbocum her seferinde Megane'lara sarıyo, dur dedim bi takılayım.

Ya bunu anlamak bu kadar zor mu cidden? :)

İbocum da sağolsun ciddiye aldı. Konu buraya kadar geldi. Fakat bu şahıs, durumdan vazife çıkarıp hakaret etti. Önceki "hıyar"ı da ilgi yaptık. Gerekli yere aksettirdik.

Bakın İbocum bana ponçik dedi, kahkaha attım yemin ediyorum. Biliyorum ki anlık reaksiyon. Adam emek vermiş, biri gelmiş dalga geçiyor. Normal.

Ama bu yukarıdaki beyefendinin amacı başka. Allah selamet versin. Arzını yapar artık gerekli mercilere.

Oz`
02-05-2019, 12:13
gene astık kestik biri birini ilgi makama yönlendirdi gene havalarda atarlar :) yahu beyler komikmisiniz? :)

kelalper
02-05-2019, 12:16
Bi tatil şart..
Ben gereği için yasal yollardan start verdim az önce. Artık ilgili arkadaş anlatır derdini.

Yeter artık!

kolun o kadar uzunsa kim olduğumu da bulursun paşam.

kalipson
02-05-2019, 12:19
gene astık kestik biri birini ilgi makama yönlendirdi gene havalarda atarlar :) yahu beyler komikmisiniz? :)

Valla inanın komik olmayı çok isterdim. Aslen de neşeli bi adamımdır aslında.
Lakin, bu beyefendi her bulduğu fırsatta bana hakaret etmekte. Benden günah gitti.. 3 kişi gel 5 kişi gel, tehditler hakaretler, gırla...

Haksız mıyım? Söyleyin lütfen

kalipson
02-05-2019, 12:21
kolun o kadar uzunsa kim olduğumu da bulursun paşam.

Yok ben uğraşmıyorum o işlerle. Arkadaşlar bulurlar sizi. Cep. teliniz açık olsun yeter. Ararlar çağırırlar. Gidince de döversiniz artık 3er 5er.

ProdriveSTI
02-05-2019, 12:26
Sakin olun şampiyonlar. :d

Amazing
02-05-2019, 12:34
Bi tatil şart..

Yeter artık!

Ne bos yaptın be offf

kalipson
02-05-2019, 12:35
Ne bos yaptın be offf

Dur kardeşim.. Araya girme.
İşimiz var

mrbars
02-05-2019, 12:48
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum.
Pist gününe göre kuru zeminde 2.30-2.40 civarı dönebilen araçlar için en iyi koşullar ile en kötü koşullar arasında 3 sn oynatabiliyor.
Hava sıcaklığı, rüzgar hızı ve yönü, asfalt sıcaklığı, zeminde toz, atmosfer hava basıncı vs. koşulları değiştiren faktörler.
(Cuplarda sürekli aynı arabayla çıkıyoruz, süreler bu aralıkta. Megane 160 hp dizeller, pistin gününe göre 2.40-2.43 aralığında dönüyor misal).
2.20 dönen araçlarda 2 sn gibi farklar oluşabiliyor.

Son 4 yılda 500 turdan fazla döndüm, hissiyatım pistin en iyi grip sağladığı an ıslaktan kuruya döndüğü an gibi sanki. Muhtemelen toz asfalt arasına akıyor ve asfalt sıcaklığı buharlaşmadan dolayı ideal koşullara geliyor.

Herkesin bildiği gibi, hava serinken hacim başına oksijen miktarı arttığından ideal beygir koşulları oluşuyor.

Rüzgar yönüne göre arka düzlükte 6-7 km/h farklar söz konusu vs. vs.

Süre karşılaştırırken belki yardımcı olur diye şeeettim.

Carmageddon
02-05-2019, 13:14
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum.
Pist gününe göre kuru zeminde 2.30-2.40 civarı dönebilen araçlar için en iyi koşullar ile en kötü koşullar arasında 3 sn oynatabiliyor.
Hava sıcaklığı, rüzgar hızı ve yönü, asfalt sıcaklığı, zeminde toz, atmosfer hava basıncı vs. koşulları değiştiren faktörler.
(Cuplarda sürekli aynı arabayla çıkıyoruz, süreler bu aralıkta. Megane 160 hp dizeller, pistin gününe göre 2.40-2.43 aralığında dönüyor misal).
2.20 dönen araçlarda 2 sn gibi farklar oluşabiliyor.

Son 4 yılda 500 turdan fazla döndüm, hissiyatım pistin en iyi grip sağladığı an ıslaktan kuruya döndüğü an gibi sanki. Muhtemelen toz asfalt arasına akıyor ve asfalt sıcaklığı buharlaşmadan dolayı ideal koşullara geliyor.

Herkesin bildiği gibi, hava serinken hacim başına oksijen miktarı arttığından ideal beygir koşulları oluşuyor.

Rüzgar yönüne göre arka düzlükte 6-7 km/h farklar söz konusu vs. vs.

Süre karşılaştırırken belki yardımcı olur diye şeeettim.

abi şu yazdıklarınıza göre bir çıkarım yapsakta mesela ağırlık güç oranına göre araçların dönmesi gereken optimum bir süre çıkarsak. Çünkü süre listesine bakınca bir şey yakalamak mümkün değil.

Sonuçta 500hp bir araç için 2.30 iyi bir süre değilken 130 beygir bir araç için 2.50 çok iyi bir süre olabilir.

kelalper
02-05-2019, 13:21
Yok ben uğraşmıyorum o işlerle. Arkadaşlar bulurlar sizi. Cep. teliniz açık olsun yeter. Ararlar çağırırlar. Gidince de döversiniz artık 3er 5er.

Arasınlar bekliyorum o arkadaşları. Ben bi yere gitmem istiyorlarsa gelsinler.

Carmageddon
02-05-2019, 13:25
Pist günlerinden birkaç kare paylaşayım.

https://i.hizliresim.com/P1LXOd.jpg (https://hizliresim.com/P1LXOd)

Burak Ertem'i geçtikten hemen sonra. asgdbahsnajsda :D

https://i.hizliresim.com/oXDBOX.jpg (https://hizliresim.com/oXDBOX)

kalipson
02-05-2019, 13:31
Kendi yerinizde mi dövmek istersiniz arkadaşları? Yoksa çalıştıkları yerde mi? Bence çalıştıkları yerde yaparsanız daha bi havası olur. Toruna torbaya anlatacak bi hikayeniz olur :)

Bu arada, alacağımız tazminatı da Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız. İçiniz rahat olsun Sn.Dora. :)
Tahminim bu hafta bitmeden haberiniz olur gelişmelerden.

Sağlıcakla kalın.

ghibli06
02-05-2019, 13:43
ya kusura bakmayın da e ş ş e k kadar adamların işi okul çıkışı bekle formatına getirmesini hiç anlamıyorum, bu son 3 sayfada yazan hemen herkese gitsin...

kalipson
02-05-2019, 13:47
ya kusura bakmayın da e ş ş e k kadar adamların işi okul çıkışı bekle formatına getirmesini hiç anlamıyorum, bu son 3 sayfada yazan hemen herkese gitsin...

Şu an itibariyle benim yorum yapmam doğru olmaz Bülent abi.
Tek söyleyebileceğim, haklısın. Bunları bu boyuta taşımak istemezdim. Ben değil başkaları istedi görüleceği üzere.

Jeandan-R
02-05-2019, 13:59
İnsanları kışkırtıyorsunuz, siz kendinize hakaret ettirmeyi başarana kadar bunu yapıyorsunuz. Sonra da bana hakaret edildi, böyle yapıldı diyorsunuz, yargıya gideceğim veya rütbemi kullanacağıma getiriyorsunuz. Yazdıklarınızı hiç mi okumadınız? Bir kere de tebrik etme, insanları destekleme yoluna gitseniz. Hiçbiri olmasa da hayatınızda hiç yapmadığınız iş konusunda ahkam kesmeyi bıraksanız? Siz ne megane rs yürüttünüz ne de pistin yanından geçtiniz. Üzgünüm, gerçekler bu şekilde.

kalipson
02-05-2019, 14:06
İnsanları kışkırtıyorsunuz, siz kendinize hakaret ettirmeyi başarana kadar bunu yapıyorsunuz. Sonra da bana hakaret edildi, böyle yapıldı diyorsunuz, yargıya gideceğim veya rütbemi kullanacağıma getiriyorsunuz. Yazdıklarınızı hiç mi okumadınız? Bir kere de tebrik etme, insanları destekleme yoluna gitseniz. Hiçbiri olmasa da hayatınızda hiç yapmadığınız iş konusunda ahkam kesmeyi bıraksanız? Siz ne megane rs yürüttünüz ne de pistin yanından geçtiniz. Üzgünüm, gerçekler bu şekilde.

Ben de öyle olduğunu değerlendiriyorum sevgili Candan :)
Yorumu aklına yatmayan adama hakaret edilebilir. Hatta baktın kesmiyo dövülebilir.
Bravo sana. Tam da sana yakışan yorumdu zaten. :)

Jeandan-R
02-05-2019, 14:12
Yorumu aklına yatmayan adama hakaret edilebilir. Hatta baktın kesmiyo dövülebilir.

Anlatılmak istenen bu değildi, siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Neyse ziyanı yok :)

kelalper
02-05-2019, 14:34
Kendi yerinizde mi dövmek istersiniz arkadaşları? Yoksa çalıştıkları yerde mi? Bence çalıştıkları yerde yaparsanız daha bi havası olur. Toruna torbaya anlatacak bi hikayeniz olur :)

Bu arada, alacağımız tazminatı da Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız. İçiniz rahat olsun Sn.Dora. :)
Tahminim bu hafta bitmeden haberiniz olur gelişmelerden.

Sağlıcakla kalın.

Hehehe koptum yaa. Türk Adliyeleri ne zamandan beri dava açılmadan karar verip ihbar etmeden ceza kesebiliyor. Merak etme bende senin bütün yazdığın mesajları toparlayıp çalışma saatleri içerisinde devletin sana verdiği ekipmanı kendi eğlencen için mesai saatleri içerisinde kullandığını tespit ettirip soruşturma açtırsam mı diye düşünüyorum. Yok ama yazık ekmeğinle oynamayalım.

kalipson
02-05-2019, 14:40
Hehehe koptum yaa. Türk Adliyeleri ne zamandan beri dava açılmadan karar verip ihbar etmeden ceza kesebiliyor. Merak etme bende senin bütün yazdığın mesajları toparlayıp çalışma saatleri içerisinde devletin sana verdiği ekipmanı kendi eğlencen için mesai saatleri içerisinde kullandığını tespit ettirip soruşturma açtırsam mı diye düşünüyorum. Yok ama yazık ekmeğinle oynamayalım.

Bi çalışın bakalım bunun üzerinde. Ne çıkacak bi görelim bakalım. :D
Ben herşeye hazırım şu an. Açılacak Karşı davaya siz hazırsanız tabii. :)

iynn-RS
02-05-2019, 14:41
Rolling camiasindaki bos muhabbetler,sekil a daki gibi sanal kinglerden bıktığım için hazir saglıklı yuruyen arabami söktüm pist icin hazirladim.Harcadigim paralari emin olun alt alta yazip toplamadım bile çünkü bu araba tabiri caizse evladim gibi. Ama şu kurlarla ne kadar harcadigimi tahmin edebiliyosunuzdur.Koltuk,coilover,kilite verdigim para 1 clio rs daha aliyor.Ve parayi basip herhangi bi garajda degil kendi fabrikamda 1 senedir bu aracı yapmak icin ugrasisadeceSadece rektifiye disarda yaptirdim onun disinda her civatasini kendi elimde sıktım. Beni taniyan ve takip eden arkadaslar daha iyi bilirler ne kadar ugrastigimi.
Hatta diger aracim stage 5 leon cupra.Tr deki en hizli tfsi lardan biri 100-200 suresi olarak. Millet kirilacak diye marsa basmaya korkarken ben defalarca piste girdim onlada.

Amac sadece bos muhabbetlere girmeden arabamdan keyif alabilmek.Arkadaslarin dedigi gibi bu isten bi kazancikiz yok yada madalya vermiyorlar. Tek amac kendimle yarismak 2. Ve 3. Sahislarla uğraşmaktan biktim. Ama gelip yine buluyor iste boyle adamlar.

Ben oraya süre kasmaya flan gitmedim. 1 sene ugrastigim aracin ilk etapta ne yaptigini görmekti. Oncesi sonrasi bakabilmek icin kilit tamadan gittim.Videolarida izleyin sure kasmak icin yaptigim hic bi tehlikeli hareketim yok yada varsada uyarabilirsiniz kasti bi hareketim olmamistir.
Sure kasacak olsam önüme arac ciktiginda bırakırım o turu sogutur baska turda boşluk kollarim.Ama amacim sadece gazlamak yada arkadasin deyimiyle "kirbaclamak". Vurdum kirbaci geldim kardeş çokta keyif aldim.

Hatta okadar kirbaca lastikte dayanmadı 3. Seanstan once onleri sag sol degistirdim. en iyi suremde bitik lastikle son seansta geldi. Sure iyimi kötümü ona gelelim. Benim icin mevcut durumda cok iyi bi sure. Daha eksiklerim var.Hem mekanik hemde tecrube olarak. Bu surenin daha iyisini yaparim diye dusunuyorum. Ama mevcut süre bile su an en yapılmış en iyi clio rs suresi(clio 3 ve 4 dahil). Hatta clio 172 cup surelerine baya yakin. Megane 2 rs den 1 saniye yavasim.Bu istatistiklere gore kötüyse süre daha iyisini yapabilecek arkadaslar 250 lira verip adini yazdirabilirler listeye.

Dynatech
02-05-2019, 14:45

İşin bu boyutlara gelme sebebi kusura bakmayın ama sizsiniz. Şu konuyu bir okuyun 116 sayfa boyunca kimse sizin tarzınızda mesaj yazmamış. Clio sahibi arkadaşla kişisel bir probleminiz var ise bunu yüz yüze veya özel mesaj yolu ile çözebilirdiniz. Yazdıklarınız her ne kadar hakaret içermese de, forum ortamında fikir belirtmekte özgür olsanız da ; yazılanlar hoş değil sonuç olarak. Hele olayın buralara kadar gelmesi ve tehdit vs hiç hoş değil.

kalipson
02-05-2019, 14:46
Rolling camiasindaki bos muhabbetler,sekil a daki gibi sanal kinglerden bıktığım için hazir saglıklı yuruyen arabami söktüm pist icin hazirladim.Harcadigim paralari emin olun alt alta yazip toplamadım bile çünkü bu araba tabiri caizse evladim gibi. Ama şu kurlarla ne kadar harcadigimi tahmin edebiliyosunuzdur.Koltuk,coilover,kilite verdigim para 1 clio rs daha aliyor.Ve parayi basip herhangi bi garajda degil kendi fabrikamda 1 senedir bu aracı yapmak icin ugrasisadeceSadece rektifiye disarda yaptirdim onun disinda her civatasini kendi elimde sıktım. Beni taniyan ve takip eden arkadaslar daha iyi bilirler ne kadar ugrastigimi.
Hatta diger aracim stage 5 leon cupra.Tr deki en hizli tfsi lardan biri 100-200 suresi olarak. Millet kirilacak diye marsa basmaya korkarken ben defalarca piste girdim onlada.

Amac sadece bos muhabbetlere girmeden arabamdan keyif alabilmek.Arkadaslarin dedigi gibi bu isten bi kazancikiz yok yada madalya vermiyorlar. Tek amac kendimle yarismak 2. Ve 3. Sahislarla uğraşmaktan biktim. Ama gelip yine buluyor iste boyle adamlar.

Ben oraya süre kasmaya flan gitmedim. 1 sene ugrastigim aracin ilk etapta ne yaptigini görmekti. Oncesi sonrasi bakabilmek icin kilit tamadan gittim.Videolarida izleyin sure kasmak icin yaptigim hic bi tehlikeli hareketim yok yada varsada uyarabilirsiniz kasti bi hareketim olmamistir.
Sure kasacak olsam önüme arac ciktiginda bırakırım o turu sogutur baska turda boşluk kollarim.Ama amacim sadece gazlamak yada arkadasin deyimiyle "kirbaclamak". Vurdum kirbaci geldim kardeş çokta keyif aldim.

Hatta okadar kirbaca lastikte dayanmadı 3. Seanstan once onleri sag sol degistirdim. en iyi suremde bitik lastikle son seansta geldi. Sure iyimi kötümü ona gelelim. Benim icin mevcut durumda cok iyi bi sure. Daha eksiklerim var.Hem mekanik hemde tecrube olarak. Bu surenin daha iyisini yaparim diye dusunuyorum. Ama mevcut süre bile su an en yapılmış en iyi clio rs suresi(clio 3 ve 4 dahil). Hatta clio 172 cup surelerine baya yakin. Megane 2 rs den 1 saniye yavasim.Bu istatistiklere gore kötüyse süre daha iyisini yapabilecek arkadaslar 250 lira verip adini yazdirabilirler listeye.

İbocum
İnan amacım seni kırmak değildi. Buna ister inan ister inanma.
Sen her fırsatta Megane'lara sardığın için dur dedim bi takılayım. :)
Yoksa yaptığın şeyler çok güzel . En azından bana göre.

Benden yana aklına bişey gelmesin. Renault Sport kardeşliği söz konusu burada. :)

Mevzu buralara geldi... Senle alakalı değil.
Kırıldıysan özür dilerim

Yaptığın masrafları ben çok iyi anlayabiliyorum. Biri saçmalasa ben de gıcık olurdum yani.

kalipson
02-05-2019, 14:52
Görüldüğü üzere, Alper bey hala kendini savunmakta. Açık açık hakaret ettiği görülnesine rağmen.
Yaşının gerektiği gibi yapıp özür diliyorum demeyi bilseydi uzatmazdım.
Bu topic bu sebeple uzadı. Kusura bakmayın.

SekoLive
02-05-2019, 14:53
Yaptığın masrafları ben çok iyi anlayabiliyorum. Biri saçmalasa ben de gıcık olurdum yani.

aslında konuyu özetlemişsin tek cümlede.

insanların tepkileri de anormal değil. tanımadığın adama espiri yapıp 2. msjda düzeltmediğinden sayfalardır insanlar gerildi.

kalipson
02-05-2019, 14:56
aslında konuyu özetlemişsin tek cümlede.

insanların tepkileri de anormal değil. tanımadığın adama espiri yapıp 2. msjda düzeltmediğinden sayfalardır insanlar gerildi.

Tanımama değil de.. Samimiyet seviyesi belirsiz diyelim. Yoksa atışmışlığımız çoktur. :)

Benim error verdiğim nokta, işin içine hakaret girmesi. Çok basit ve net bi durum.

SekoLive
02-05-2019, 15:02
Tanımama değil de.. Samimiyet seviyesi belirsiz diyelim. Yoksa atışmışlığımız çoktur. :)

Benim error verdiğim nokta, işin içine hakaret girmesi. Çok basit ve net bi durum.

kimse kimseye hakaret etmesin tabı

ama insanların emeğiyle alay edercesine şeyler yazılınca tepkileri kestirmek zor oluyor.

şaka ederken alacağın tepkileri de maalesef ön görüp gelecek kötü tepkileri de kaldırabiliyor olman lazım.

kelalper
02-05-2019, 15:04
adamın ar damarına bas ortamı ger ondan sonra bana hakaret ettiniz özür dileyin. Oldu paşam.İstersen çıkar koy masaya sevelim okşayalım bi de.

kalipson
02-05-2019, 15:07
adamın ar damarına bas ortamı ger ondan sonra bana hakaret ettiniz özür dileyin. Oldu paşam.İstersen çıkar koy masaya sevelim okşayalım bi de.

Bakın siz bunu hep yapıyorsunuz. Kimseye hakaret hakkınız yok. Bunu idrak edin artık.

Saçma bir soru olacak ama.. Bu durumun farkındasınız değil mi? Her gaza geldiğinizde hakaret saçtığınızın.

kelalper
02-05-2019, 15:18
Gaza gelmiyorum ki gayet sakinim. hakkın olanı söylüyorum. Bilmediğin konularda saçma sapan yorumlar yapıyorsun sorulan hiç bir soruya cevap vermeyip zırvalamaya devam ediyorsun sonra da tepkiler sertleşince topumu verin beni üzdünüz ben oynamıyorum diyorsun. Karakter meselesi.

iynn-RS
02-05-2019, 15:19
Konuşmalarina bakılırsa buyuk ihtimal askersin.

Kimse senin imali komusmalarina kayıtsız kalmaz burda. Karsinda emir verdigin acemi asker yok.

Kimseyide evinden köyünden aldıramazsın bunuda cok iyi biliyosun. Dava acarim flan diyosun acarsin davani herkes kendi gider mahkemeye.

Su an sanada cok guzel dava acilir aslinda. Gorevi kotuye kullammak , tehdit, adresten adam alan arkadaşlarinla birlikte çete kurmak flan.

mrbars
02-05-2019, 15:25
abi şu yazdıklarınıza göre bir çıkarım yapsakta mesela ağırlık güç oranına göre araçların dönmesi gereken optimum bir süre çıkarsak. Çünkü süre listesine bakınca bir şey yakalamak mümkün değil.

Sonuçta 500hp bir araç için 2.30 iyi bir süre değilken 130 beygir bir araç için 2.50 çok iyi bir süre olabilir.

Çok kabaca yapılabilir. Baya emsal alınacak araç tipi ve süre var nihayetinde.
Bu pistte 170 hp ile 2.15 de dönülüyor, 300 HP ile 2.30 da. Ağırlık ve güce dayalı bol toleranslı bir matrix yapılabilir belki.

Ancak çok göreceli rakamlar çıkacaktır. Atıyorum Jason ayarında pilotun süresini yazsak, birçok kişi için oldukça zor bir hedef çıkacaktır. Pist beygir sevse de teknik spec kadar pilotaj da mühim. Forumda çok tecrübeli ve limite yakın süren pilot da var, piste aşinalığı amatör olan da var.

Bir de tuhaf araçlar var, 360 HP ile önden çeker Leon Cup ile 2.10 yapıldı misal. Tabloda nereye konulur bilemedim :)

kalipson
02-05-2019, 15:29
Hakaret katmayın yorumlarınıza yeter. Onun haricinde her türlü eleştiri kabul. Yazın çizin, bi faydası olacaksa dalga da geçilebilir. Güleriz hep beraber, n'olcak?

Dikkat ederseniz, bana gelen hiçbir eleştiriye hadi oradan o iş öyle olmaz böyle olmaz dedim mi? Demedim. Uzmanı değilim çünkü. Niyetimi de yazdım.
Ben de biliyorum çünkü bu işin öyle kolay olmadığını. Bunu da yazdım zaten.

Umarım anlaşılmışımdır. Haklı olan benim demiyorum. Ama hakaret konusunda siz haksızsınız. Bunu söylemek istiyorum. Karakterim böyle diye herkese böyle konuşamazsınız.
Gün gelir başınıza büyük ihale alırsınız. Demedi demeyin. Öfkenizi kontrol edin.
Ben demiyorum ki bana tepki vermeyin. Dozajını ayarlayamıyorsunuz.

Zero
02-05-2019, 15:31
Bu pistte 170 hp ile 2.15 de dönülüyor, 300 HP ile 2.30 da. Ağırlık ve güce dayalı bol toleranslı bir matrix yapılabilir belki.

Ancak çok göreceli rakamlar çıkacaktır. Atıyorum Jason ayarında pilotun süresini yazsak, birçok kişi için oldukça zor bir hedef çıkacaktır. Pist beygir sevse de teknik spec kadar pilotaj da mühim. Forumda çok tecrübeli ve limite yakın süren pilot da var, piste aşinalığı amatör olan da var.

Bir de tuhaf araçlar var, 360 HP ile önden çeker Leon Cup ile 2.10 yapıldı misal. Tabloda nereye konulur bilemedim :)

Senin arabanın bagaj kapağının üstüne benim dekatlon kamp masasından bi kanat yapmayı düşünüyorum. O zaman göreceksin aero nasıl farkediyor, cup dediğin nedir ki yoksa 2 kanada bakar. Ayrıca elimde 13 anahtarla bekliyorum piste cuprayı çıkaracağın günü, diyet uzmanı ayağına geldi. Az kaldı biraz daha piste çıkarmazsan anahtarı araklamama..

kalipson
02-05-2019, 15:32
Konuşmalarina bakılırsa buyuk ihtimal askersin.

Kimse senin imali komusmalarina kayıtsız kalmaz burda. Karsinda emir verdigin acemi asker yok.

Kimseyide evinden köyünden aldıramazsın bunuda cok iyi biliyosun. Dava acarim flan diyosun acarsin davani herkes kendi gider mahkemeye.

Su an sanada cok guzel dava acilir aslinda. Gorevi kotuye kullammak , tehdit, adresten adam alan arkadaşlarinla birlikte çete kurmak flan.

İbocum saçmalama lütfen..
O dediğin dava açmalar falan istenirse yapılır.. Öyle hayalini kurduğun şeylerin de da olmadığı görülür zaten. Onlar mühim değil.

Ben sana izah ediyorum... Gereksiz gaza gelme. Haa boş vaktin varsa aç davanı kardeşim. Ne yapalım. Adalet herkes için var. Vakit geçer hiç olmadı :)

mrbars
02-05-2019, 15:42
Senin arabanın bagaj kapağının üstüne benim dekatlon kamp masasından bi kanat yapmayı düşünüyorum. O zaman göreceksin aero nasıl farkediyor, cup dediğin nedir ki yoksa 2 kanada bakar. Ayrıca elimde 13 anahtarla bekliyorum piste cuprayı çıkaracağın günü, diyet uzmanı ayağına geldi. Az kaldı biraz daha piste çıkarmazsan anahtarı araklamama..

Cup dediğin araçta karbon çamurluklar, sıralı şanzıman falan var. Hatta kilit bile var :)

Pist disiplin işi, hele bizim sürelerde esgeçemeyeceğin kontroller ve hazırlıklar var. Sokakta iki asılıp 310 km/h kadran görmeye benzemez pist:) Arka düzlükte abudik heçbek Leon'la 245 kadranla frene bastığında sorun çıkarsa fatiha'ya başlasan elham derken duvar çıkıyor. Emin olmak lazım araçtan. Yarışlar, iş güç derken sokamadım. Bu sene inşallah.

Carmageddon
02-05-2019, 15:45

Cup araçların ağırlık güç oranlarını ayırmak lazım onlar çok ayrı yerdeler.

Tabi üst düzey pilotaj çok fark edecektir benim amacım ortalama bir süre yakalamak.

Dediğiniz gibi farklı özelliklerde bir çok araç mevcut piste çıkan +30 tur atan kişilerin hemen hemen belli bir çizgide gideceğini düşünüyorum, o yönde bir çalışma yapılabilir.

En azından 120hp 1200kg bir araçla çıkan kişi kendisi için olması gereken süreyi bulabilir.

kelalper
02-05-2019, 15:49
onu bunu bırak hadi beni kim çağırıyor hangi asker arkadaşın beni arıyor bekliyorum yarın son gün. Hafta dolmadan haberin olur demiştin. Arama geldikten sonra bakalım neler oluyor. Ben mi geliyorum yoksa o arayan arkadaşlar rahatsız ettik diye özür mü diliyorlar. Dora soyadını bulmuşsun da Bahriyede ne demek olduğunu bulamamışsın.

kalipson
02-05-2019, 15:53
onu bunu bırak hadi beni kim çağırıyor hangi asker arkadaşın beni arıyor bekliyorum yarın son gün. Hafta dolmadan haberin olur demiştin. Arama geldikten sonra bakalım neler oluyor. Ben mi geliyorum yoksa o arayan arkadaşlar rahatsız ettik diye özür mü diliyorlar. Dora soyadını bulmuşsun da Bahriyede ne demek olduğunu bulamamışsın.

Bahriye derken?
Ben de Bahriyelim. :)
Arkadaş lafın gelişi. Tanımam etmem. Araştırılabilir.. Hazır gaza gelmişken mahkemeye de verilebilir.
Siz olayı anlamamışsınız bile. Buna İbrahim de dahil. Merci lafı geçince sizin aklınıza mafya, örgüt, çete, vb. geliyosa bişey diyemiyorum. Benim aklıma adliye geliyo mesela. Polis geliyo.

kelalper
02-05-2019, 15:57
Bahriyeliysen Vedat Dora dedem Ömer Gücer Dora da babam olur. Bi araştır sonra konuşalım. Telefonu bekliyorum.

kalipson
02-05-2019, 15:59
Bahriyeliysen Vedat Dora dedem Ömer Gücer Dora da babam olur. Bi araştır sonra konuşalım. Telefonu bekliyorum.

Benim de sülalemde vardır bolca. Kani Kambak mesela.Sayın dedeniz bilecektir. Tanıdık bile olabilirler. Rahmetli oldu gerçi.

kiyanf
02-05-2019, 16:19
ef186 Buğra abi sitenizde Clio ve Megane araçların kiralanması konusunda bir bölüm göremedim fiyat listesi, gün vb. yayınlanmadı mı?

ef186
02-05-2019, 17:47
ef186 Buğra abi sitenizde Clio ve Megane araçların kiralanması konusunda bir bölüm göremedim fiyat listesi, gün vb. yayınlanmadı mı?

Bu haftasonu 100 bin kişi ağırlayacağımızdan biraz yoğunuz halledicez hepsini :)

Yigit-Y
02-05-2019, 18:54
Pistte süreyi etkiyene bir sürü faktör var. Hp olarak yüksek olup berbat süreler çıkaran var. Bu iş Güven Özveri ve Tecrübe isteyen bir iş.
Lastik sıcaklığından frenlerin durumuna aracın her genel durumu yazılımlı ise haritasındaki en ufacık saçma sapan bir hata en önemlisi pisti bilmek araca hakimiyet gibi konular.
Kimse anne karnında öğrenmiyor İstanbul Parkta ne kadar çok katılırsan süre yaparsan o kadar gelişirsin.
Bu yazdıklarımı herkes biliyor olmalı.
Burada insanların araçlarına şahıslarına birşey yazılacak ise şöyle yazılabilirdi.
Aracın çok güçlü çok hafif ama bence daha iyi süreler yapabilirdi.Araç da ya da pilotaj da bir sorun olmalı deseydi. İnş bir sonraki pist gününde daha iyi süre yaparsın deseydi. Bu kadar uzamazdı.
Ben pistci değilim, masrafı bana göre hem aracın yıpranması hem ekipman olan bütçe gerektiren bir etkinlik olduğundan ben bugüne kadar hiç girmedim mesela.
Ama merak eder takip ederim severimde izlemesini.Tercih meselesidir.
Pistde kalıcı süre bırakmak güzel bir hadise ölsen bile derecen varsa onu geçmeye çalışacak yeni nesiller olduğunu bileceksin mesela güzel şeyler.
Arkadaşın emeği var sadece herşeyi geçtim bir insanın emeği ile alay edilmemeli.Piste hazırlık için ne kadar para harcandığını herkes aşağı yukarı bilir.
3 günlük ömür için kimse kimsenin kalbini kırmasın.Hepimiz öleceğiz. :)

erh
02-05-2019, 20:13
Bence 1dakika 30 sn altinda pistte tur atan butun araclar kotu sonuc cikarmis.. sonucta benim dusuncem..

ef186
03-05-2019, 01:58
Boyle festival mi olur? – Sozcu Gazetesi (https://www.sozcu.com.tr/2019/otomotiv/boyle-festival-mi-olur-4615779/?fbclid=IwAR0uIQy0nsQo6OBkSTI7-5nTpBkhIM7Xg8kdJlj2M2BSWfHwMFzTm5eqYOA)

orhansah
03-05-2019, 06:33
Bu haftasonu 100 bin kişi ağırlayacağımızdan biraz yoğunuz halledicez hepsini :)

var mı yardım edilecek bişey :D

997TT
03-05-2019, 10:08
Konuya 1 gun gırmedık,ne sacma seyler yazılmıs. 10 kısı bır kısıye anlatmıs,1 kişi anlamamıs....
Yahu bu kadar mı zor cevap vermemek,gormezden gelmek.
Teknık bır pıstten bahsedıyoruz. 1 vırajı ıdeal gıremeyıp,0.5 sec hatta belki 1 sec kaybettıgınız zaman o zamanı telafı edıcek yerınız pek yok cunku zaten hatasız surmelısınız kı hedef zamana ulasın. Ben leon ıle 2.18.200 yaptıgım gub toplam 3 adet 2.18 im vardı. En ıyı tutumda bıle 3 tane barız hata var.
Ist park da hızlı olabılmek ve sınıfında ıyı sure yapmak ıcın,hatasız ve cok ıyı yapılmıs araca,ıyı pılota ve ıdeal pıst tutunmasına ıhtıyac var. Pıst ***** cok tozlu,etrafı acık buyuzden Baybars ın da dedıgı gıbı yagmur sonrası en guzel sartlar. Aslında yarıs aracları bolca gırse ve kaucuk bıraksalar da guzel.
Ben 1 hafta rıng deydım,amg gts kullandım,hanı nasıl vs dıye,kafa tutusu adamı bezdırır,hayal kırıklıgı oldu bende ama sonra onun gt4 versıyonunu ile pıate cıktım,bambaska bır yaratık ıdı....
Yarıs araclarının alt yapısı ve kullanılan parcalar herseyı cok degıstırıyor. Bızde onlardan esınlenıp,arabamıza takıp takıstırıyoruz. Sonra sure beklıyoruz...
Ama takılan parcaların getırısını,bırbırıne uyumunu hıc hesap etmıyoruz. Keske pıstımız cok daha fazla acık olsa da yaptıklarımızı fazlaca test etsek. Takılan vıraj demırı ve ona gore yapılan toe ve kamber ayarı dogru mu? Gırdık,aaa toe fazla geldı yada fren dengesı kotulesmıs. Degıstırdım,test edeyım 1 ay bekle. Yagmus olabılır,asırı sıcak olabılır yada ısın cıkabılır. 1 ay daha bekle :(
Ist park gıbı kırıcı ve cok teknık pıstlerde,aynı aracı 2 farklı kısı kullansın,farklı seylerden sıkayet edıceklerdır. Yanı aaa şu abı soyle ayar yapıyormus ıst park ıcın dıyıp kendı aracınıza uygulamanız fayda getırmeyecek. Orneklerı yıllarca mevcut.
Ders calıstırıyor ıst park adama :)

kelalper
03-05-2019, 12:45
Pistte en iyi setup şudur budur diyemezsin. Sürüş tarzına göre setup kurarsın. O nedenle de ben mesela araba yurtdışı araba test videolarını izlerken kendi tarzıma yakın hissettiğim adamların yorumlarını dikkate alıyorum. Çünkü biri iyi derken diğeri rezalet diyebiliyor. Ben oversteer kullanımı tercih ettiğim için megane ı daha çok seviyorum mesela. Bana arabanın kıçı hakkında daha çok belirgin tepki veriyor. O nedenle de zorladığım zaman kıçı da gelse kontrol edebiliyorum ya da özellikle kafayı viraj içine oturtmak için dengesini hafif bozup o şekilde kullanıyorum. Mesela o konuda Fabia VRS süper aletti ama fabrika ayarı hatalı yapmış dengeyi bozduğun zaman kıçını viraj içine atıyordu. :D

kiyanf
11-05-2019, 02:28

Abi cup araçlarını kiralama durumı haziran etkinliklerine yetişirmi yoksa daha zamanı varmı

ef186
11-05-2019, 08:49
Amacımız Haziran ayına yetiştirmek.

_opeth
11-05-2019, 09:43
ısrarla beklemekteyiz :)

Özgür Güneş
19-05-2019, 22:53
ef186 abi merhaba, biz 16 haziranda 12-13 kişilik bir ekip olarak katılacağız da piste, 2 arkadaş clio veya megane ile katılmak istiyor, durumun detayları ne zaman belli olur? Bu kiralık araçlar normal bizim araçlarla aynı seansa mı çıkacak? Fiyat tarifesi nasıl olur? Yoksa başka bir firmadan araç kiralayıp gelseler firma tarafından sıkıntı yaşama ihtimali nedir? Sixt tarzı büyük bir firmadan kiralarlar zaten. Teşekkürler

ef186
20-05-2019, 11:49
ef186 abi merhaba, biz 16 haziranda 12-13 kişilik bir ekip olarak katılacağız da piste, 2 arkadaş clio veya megane ile katılmak istiyor, durumun detayları ne zaman belli olur? Bu kiralık araçlar normal bizim araçlarla aynı seansa mı çıkacak? Fiyat tarifesi nasıl olur? Yoksa başka bir firmadan araç kiralayıp gelseler firma tarafından sıkıntı yaşama ihtimali nedir? Sixt tarzı büyük bir firmadan kiralarlar zaten. Teşekkürler

Kısaca özetleyeyim.
Bizim ClioCup ve Megane Cup otomobilleri özel seans olacak diğer otomobillerle pistte olmayacak.
Fiyatlandırma netleşmedi ama herşey dahil megane 2000 tl'civarında olacaktır bu maliyetlerle.
Dışarıdan kiralayacağınız otomobil ile ilgili soruyu kiralayacağınız şirkete sormanız lazım. Sigorta hiçbir otomobil için geçerli değil ama piste çıkarttınız diye bir cezası varmı bilemem...

Görüşmek üzere,

_opeth
20-05-2019, 12:06
Fiyatlandırma netleşmedi ama herşey dahil megane 2000 tl'civarında olacaktır bu maliyetlerle.

herşey dahil deyince tulum, kask full gear olacak diye anlıyorum. doğru mudur?

ef186
20-05-2019, 14:26
herşey dahil deyince tulum, kask full gear olacak diye anlıyorum. doğru mudur?

Biz kask sağlıyoruz, test olduğu için yeterli. Kemer koltuk ayarı için aynı gün daha erken bir saatte misafirimizi piste çağırıyoruz. Sonrasında piste çıkacağı saati bekliyor.

_opeth
20-05-2019, 14:32
okdir beklemeye devam :)

Özgür Güneş
20-05-2019, 18:29
Kısaca özetleyeyim.
Bizim ClioCup ve Megane Cup otomobilleri özel seans olacak diğer otomobillerle pistte olmayacak.
Dışarıdan kiralayacağınız otomobil ile ilgili soruyu kiralayacağınız şirkete sormanız lazım. Sigorta hiçbir otomobil için geçerli değil ama piste çıkarttınız diye bir cezası varmı bilemem...

Görüşmek üzere,

Cevap için teşekkürler :) 20 dk mı 2000, open pit tarzı mı 2000?

Peki firmadan araç kiraladı diyelim arkadaş, bu aracı 1 gün öncesinden anca kiralayabilir. Bu sezon biletler epey önceden tükeniyor. Bileti önden başka bir araç üzerine alıp sonradan kiralık araç üzerine değiştirme şansı var mıdır?

cnzdmr
20-05-2019, 19:30

Peki firmadan araç kiraladı diyelim arkadaş, bu aracı 1 gün öncesinden anca kiralayabilir. Bu sezon biletler epey önceden tükeniyor. Bileti önden başka bir araç üzerine alıp sonradan kiralık araç üzerine değiştirme şansı var mıdır?

Nacizane tavsiye, kiralık araç ilr piste girmeyin. Zaten sorsanız hiç bir firma bunu kabul etmez.
Sormadan alsanız girseniz de allah korusun bişey olsa çok başınız ağrır.

Kendi aracınız yoksa, pistten Megane veya clio kiralayın...

ef186
21-05-2019, 10:39

Neyazık ki öle bir şans yok.
20 dakikalık seans için.

ghibli06
21-05-2019, 10:48
Neyazık ki öle bir şans yok.
20 dakikalık seans için.

Buğra hocam, acizane bir tavsiye olarak atıyorum 3 gün kalaya kadar araç değişikliği şansı mantıklı olmaz mı? adam aracını hazırlayamadı ama parayı ödedi, 2 gün kala motor yatak sardı, bir gün önce aracına biri çarptı vs vs... bu tür durumlarda araç değişikliği zorunlu ise sizin de buna müsaade etmeniz mantıklı olmaz mı?

ef186
21-05-2019, 10:52
Buğra hocam, acizane bir tavsiye olarak atıyorum 3 gün kalaya kadar araç değişikliği şansı mantıklı olmaz mı? adam aracını hazırlayamadı ama parayı ödedi, 2 gün kala motor yatak sardı, bir gün önce aracına biri çarptı vs vs... bu tür durumlarda araç değişikliği zorunlu ise sizin de buna müsaade etmeniz mantıklı olmaz mı?

Aslında kendi otomobilin ise sorun yok üstadım.
Yani şimdiden sezonun tamamını aldın plakanı girdin sonra rabayı sattın başka araç aldın onunla gelmek istedin plaka değişikliği yapabiliyoruz.
Ama durum daha kiralanmamış kiralık araç (ki kiralama şirketleri pist kullanımına izin vermemektedir) ile ilgili olduğundan neyazık ki mümkün olamıyor.

Özgür Güneş
07-06-2019, 20:45
Yolcu koltuğunu söküp airbag ışığı yanık halde girmemizde bir sakınca var mı pist yönetimi açısından?

levent
08-06-2019, 16:42
Yolcu koltuğunu söküp airbag ışığı yanık halde girmemizde bir sakınca var mı pist yönetimi açısından?

Hasan Ali (linea) ile konuşmuştuk, Pazar gününe aldıysan seansı yolda peşpeşe gidebiliriz Özgür denk gelirse saatimiz

_opeth
08-06-2019, 17:08
clio ve megane kiralama işi noldu bu arada?

997TT
08-06-2019, 20:03
Ben yenı bır makıneyle katılacagım.
Arac tam bır track pack aksesuarlarına sahip. Bakalım neler yapıcak sıcak havada....

rahmitanir
08-06-2019, 20:47
Pazar günü yapılacak olan Alfa Romeo seansını heyecanla bekliyoruz.

Kadyr
08-06-2019, 21:00
Pist dışında slalom etkinliği devam ediyor mu?

levent
09-06-2019, 01:48
Pazar günü yapılacak olan Alfa Romeo seansını heyecanla bekliyoruz.

Arkalı önlü poz keyfi :)

Özgür Güneş
09-06-2019, 03:19
Hasan Ali (linea) ile konuşmuştuk, Pazar gününe aldıysan seansı yolda peşpeşe gidebiliriz Özgür denk gelirse saatimiz

Aynen, söyledi bana :) biz cumartesi sabahtan 2 araç peş peşe çıkıcaz yola, beraber gidebiliriz peş peşe, ama 120 civarı giderim haberin olsun :)

MeRtCaN
09-06-2019, 12:36
Heyecan varmı heyecan
az kaldı bakalım

Tech turkey den gelen arkadaslar da organıze olsak Pazar sabahtan pıstteyız ınsallah Ankara dan 3 tane polo gelıyoruz :)

MeRtCaN
09-06-2019, 12:37

Direnç takın airbag soketine yanmaz :)

Özgür Güneş
09-06-2019, 13:08
Direnç takın airbag soketine yanmaz :)

Aklıma geldi de şimdi direnç buldun ettin, uğraşamam :) Yalnız arabanın dengesi fena bozuldu, umarım başıma iş almam :D

levent
09-06-2019, 15:07
Aynen, söyledi bana :) biz cumartesi sabahtan 2 araç peş peşe çıkıcaz yola, beraber gidebiliriz peş peşe, ama 120 civarı giderim haberin olsun :)

Ben Pazar çıkıcam ya saat belli olsun da, bende 120-130 gidiyorum Sapanca’ya kadar hep sabit sonra istesen de sabit gidemiyorsun zaten:D

Highway ve Sapanca Starbucks mola yerlerim :)

Şakası bi yana gün uymadı yoksa takılırdık peşpeşe

levent
09-06-2019, 15:08
Aklıma geldi de şimdi direnç buldun ettin, uğraşamam :) Yalnız arabanın dengesi fena bozuldu, umarım başıma iş almam :D

Sağı hafif pistte işine yarar ama benden söylemesi :)

7, 10 ve 11 de dikkatli ol :)

MeRtCaN abi saatler belli olsun da dün konuştuğumuz gibi beraber çıkarız uyarsa :)

Özgür Güneş
09-06-2019, 16:54
Ben Pazar çıkıcam ya saat belli olsun da, bende 120-130 gidiyorum Sapanca’ya kadar hep sabit sonra istesen de sabit gidemiyorsun zaten:D

Highway ve Sapanca Starbucks mola yerlerim :)

Şakası bi yana gün uymadı yoksa takılırdık peşpeşe

Dönüşü beraber yaparız artık :)

Sağı hafif pistte işine yarar ama benden söylemesi :)

7, 10 ve 11 de dikkatli ol :)

11 korkutuyo bi gözümü, çok sert fren yapmim orda artık:)

Caner B.
09-06-2019, 18:11
Cumartesi günü 2 seans ordayim,güzel bir gün olur umarım :)

Rockford
09-06-2019, 19:04
Cumartesi yeni araçla ordayım.

levent
10-06-2019, 01:40
Dönüşü beraber yaparız artık :)

11 korkutuyo bi gözümü, çok sert fren yapmim orda artık:)

11 i kaldırmadan dönersin bence doğru çizgide :)

MeRtCaN
10-06-2019, 11:22
Bizde Cumartesi gunu 2 araba cıkamayı planlıyoruz

Satt 16/17 gibi uygun olan olursa beraber gidebilirizi
sabit 120 km gidiyoruz :)

Levent pazar cıkarsak donuste var yorulabılırım o yuzden en mantıklıs cumartesı cıkmak :)