Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
MertSerhanÖ.
14-02-2021, 22:44
Yapma be Emir..Gerçekten hava durumunda yıllardır birtek senin tahminlerine güvenip izliyordum.Hatta kız arkadaşıma sürekli “dur hayatım bizim havayı koklayan adama bakalım ne diyor?” diyip,seni tüm ailemde meşhur etmiştim:)Kararın üzdü,inan bu artık tahmin yapmıcağın,hava durumunu öğrenemicemiz için değil.İllaki sağdan soldan yine öğrenicez hava durumunu,ama sen bizden,aileden birisin.Ve hava durumunu aileden birinden öğrenmenin gururu inan çok başkaydı:) Gelecek hayatında başarılar diliyorum,tahmin yapmasanda bol bol forumda kalman dileği ile..
burak_2885
14-02-2021, 22:47
Geçen arkadaşlara senin tahminleri anlatırken eski mesajlarında bir buçuk ay önceki verdiğin 15-20 şubat sistemini ss alıp atmıştım. Bir buçuk aydan tahmin yaptı adam daha ne olsun zaten :)
Öncelikle Herkese Merhaba ,
2013 senesinden beri hobi olarak devam ettirdiğim hava tahminini bu forumda sayesinde geliştirdim ve sizlerle paylaştım.Paylaşmaktan da öte pek çok meraklı arkadaşlarıma,abilerime uzayan kol oldum.Çok ünlü proflar bile gökgürültülü kar yağışını söylemezken biz burada saatine kadar söyledik.İlk zamanlarımdan bugüne 1 ay öncesinden tahminde rekor kırdım.Çoğu bilgiyi ve doğruyu size aktarmak ve bilgilendirmekte çalışmalar bulundum.Pek çok üyenin düğün,nişan,nakliyat vb 1000lerce p.mlerini asla çıkar gözetmeksizin cevapladım ve elimden geleni yaptım.İyi,kötü bu başlıkta çok güzel anılara ve senelere şahitlik ettik.İlk bu konuya yazdığımda 19 yaşındaydım..Bol vaktim ve bol enerjim vardı.Lakin 27 yaşına geldik ve artık maalesef hava durumuna ayıracak vaktim kalmıyor diyebilirim.Eskisi gibi 1000 dataya bakamıyordum ama tecrübelerimi prof biçimde kullanıp siz değerli üyelere yardımcı olmaya çalışıyordum.Tabi burası Türkiye,burda en iyisi yapsanızda sizin emeğinizi yalan edecek her zaman bir avuç kitle vardır.Ben onlarada teşekkür ediyorum,sizler olmasaydınız bu başlığın değeri belli olmazdı :) Bir seçim yapmam lazımdı ve yaptım.. Sevdiğim,kendimi kanıtladığım ve maddi olarakta bana desteği olan müzik hobime geri kalan vaktimi ayırmaya karar verdim.Bugünden itibaren bu konuya girsem bile,herkes gibi okuyup yorum yapacağım.Maalesef tahminlerim artık son bulmuştur.Bu hobi sayesinde bu forumda çok değerli dostluklar kazandım ki bence 8 senenin en önemli noktası budur benim için.Yönetimdeki abilerimde dilerse "Havayı Koklayan Adam" ibaresini kaldırabilirler :) Herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum,destek olan ve dostluklarını bağışlayan abilerimi,kardeşlerimi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum.Sağlıcakla :o
Emircim kararına her zaman saygılıyız ama ben kesinlikle bırakmanı istemem şahsım adına.
O hiçbir insana faydası olmayan ama her boku eleştiren kitle maalesef heryerde var. Yoğunluğuna ve farklı ilgi alanlarına kaymana yoruyorum ben bu işi yoksa birkaç dallama için böyle bir karar alacağına inanmıyorum.
Bugüne kadar verdiğin desteğe forumumuz adına ben teşekkür ederim. Havayı koklayan adamı ben yazmıştım ve kaldırmayı düşünmüyorum :)
Sen yine de bi düşün birçok insan bilgilerinden faydalanıyor burada.
Benim ailem, arkadaşlarım bile seni tanıyor.
Kar - dolu olasılığı olduğunda "sor bakalım şu havayı koklayan arkadaşına ne olacak" diyorlar.
Bence bu kadar sevenini, kardeşini, abini kırma.
Hobilerine elbet zaman ayır ama daha az da olsa boşlama burayı.
Bu arada az önce Halkalıdan İstanbul Havalimanına gittim geldim, durum bu. Otoban komple bembeyaz ve göz gözü görmüyordu. Videoda karın şiddetini görebilirsiniz.
https://i.hizliresim.com/Vm9MTm.jpg (https://hizliresim.com/Vm9MTm)
İndir IMG 6033 mov (https://dosya.co/epidfvt8tqwk/IMG_6033.mov.html)
bugra_0101
14-02-2021, 23:13
Herkes biseyler atip tutuyor da istanbulun her noktasi farkli bir iklim , sabah kayisdagindaydim arabayi zor cikardim minibus yoluna geldim cimler beyazlasmisti ordan cengelkoy natoyoluna eve geldim siteye zor girdim. Suan bizim burda 30 cm civari net kar var ama sahile insek 10 cm civaridir. Beklentisi yuksek olanlar omerli tarafina gitsinler oralarda bayagi bir kar vardir.
Emir umarim zaman zaman yine havayi bizim icin yorumlarsin , ben butun sehayetlerimi senin yazdiklarina gore planliyodum yalan yok. Kararina saygim sonsuz ama diger abilerinin dedigi gibi burayida cok boslama sen Havayi Koklayan Adamsin ;)
Ya bunlar coğrafya da okumamış herhalde, denize kıyısı olan kesim her zaman az kar alır bu ülkede. Neredeyse bunu bile adama mal edecekler.
Bak yukarıda video attım anasının şeyi gibi yağıyor otoban, havalimanı göz gözü görmüyor. Halkalı da sabahtan beri deli gibi yağdı, yüksek kesimlerde birçok yer de böyle.
Beğenmeyen okumasın kardeşim, girmesin bu konuya. Adamı da hiçbir kar amaç gütmeden canı gönülden yaptığı bişeyden soğutmasın.
Konudaki herkese hiçbir karşılık beklemeden cevap veren adamı da soğuttular valla çok yazık.
Gece/gündüz ne zaman yazsam anında dönüş yaptı, sadece bu sene 2 kere doludan kurtardı yav adam beni.
Bundan sonra tahminlerini yazsa da yazmasa da ben kendi adıma çok teşekkür ederim.
Zor isler bunlar
Analizi yorumu takibi yuklenmeyin kimseye lutfen
Mgm de baktim simdi 530 muhendis calisiyormus
Tahmin iste..
deeperblack
15-02-2021, 00:53
2013 senesinden beri hobi olarak devam ettirdiğim hava tahminini bu forumda sayesinde geliştirdim ve sizlerle paylaştım.Paylaşmaktan da öte pek çok meraklı arkadaşlarıma,abilerime uzayan kol oldum.Çok ünlü proflar bile gökgürültülü kar yağışını söylemezken biz burada saatine kadar söyledik.İlk zamanlarımdan bugüne 1 ay öncesinden tahminde rekor kırdım.Çoğu bilgiyi ve doğruyu size aktarmak ve bilgilendirmekte çalışmalar bulundum.Pek çok üyenin düğün,nişan,nakliyat vb 1000lerce p.mlerini asla çıkar gözetmeksizin cevapladım ve elimden geleni yaptım.İyi,kötü bu başlıkta çok güzel anılara ve senelere şahitlik ettik.İlk bu konuya yazdığımda 19 yaşındaydım..Bol vaktim ve bol enerjim vardı.Lakin 27 yaşına geldik ve artık maalesef hava durumuna ayıracak vaktim kalmıyor diyebilirim.Eskisi gibi 1000 dataya bakamıyordum ama tecrübelerimi prof biçimde kullanıp siz değerli üyelere yardımcı olmaya çalışıyordum.Tabi burası Türkiye,burda en iyisi yapsanızda sizin emeğinizi yalan edecek her zaman bir avuç kitle vardır.Ben onlarada teşekkür ediyorum,sizler olmasaydınız bu başlığın değeri belli olmazdı :) Bir seçim yapmam lazımdı ve yaptım.. Sevdiğim,kendimi kanıtladığım ve maddi olarakta bana desteği olan müzik hobime geri kalan vaktimi ayırmaya karar verdim.Bugünden itibaren bu konuya girsem bile,herkes gibi okuyup yorum yapacağım.Maalesef tahminlerim artık son bulmuştur.Bu hobi sayesinde bu forumda çok değerli dostluklar kazandım ki bence 8 senenin en önemli noktası budur benim için.Yönetimdeki abilerimde dilerse "Havayı Koklayan Adam" ibaresini kaldırabilirler :) Herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum,destek olan ve dostluklarını bağışlayan abilerimi,kardeşlerimi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum.Sağlıcakla :o
Ben hariç çevremde adını bilen en az 10 kişi daha var. Yaptığın tahminlerle defalarca kez nicelerimizi büyük risklerden kurtardın. Sayende birçok yeni şey öğrendik.
Şimdiye kadar verdiğin tüm emekler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Hobi keyifle yapılan iştir ama hobine karşılık hakaretvari söylemleri işitmek ve hala buna devam edebiliyor olmak sabır işidir. Umarım yeni hobine keyifle devam edersin...
Emeklerin için tekrar teşekkür ediyorum....
sekizsilindir
15-02-2021, 01:25
Şu da var, sistem yön değiştirdi, kuzey avrupaya kayıyor :D
bu kararında bu attım mesajım önemi yoktur herhalde ?
ben eleştirmek için değil tahmindeki sapmanın nedenini öğrenmek için sormuştum.
Bende postunu alıntılayarak, tvlerdeki hava durumu haberlerine serzeniş olarak, klişe replik ile post attım, bu Emir'in çalışmalarına, emeğine saygısızlık olarak algılanmasın, hele de diğer üyeler tarafından polemik konusu yapılması çok acınasıdır.
Emir'in kararına saygım var, bazen kaçmak ister insan, yakın zamanda yılların sosyal medya hesabını, herşeyiyle geri döndürülemez şekilde sildim.
Emir; bu başlığa en başından beri yazdıklarımla seni kırdıysam, senden özür dilerim kardeşim.
bence gayet başarılıydınız.
özellikle günler öncesinde yaptığınız dolu tahminleri son zamanlarda beni ve sanıyorum burdaki birçok arkadalı maddi manevi zararlardan korumuştur.Öncelikle bunlar için çok teşekkürler.
Kararınızı gözden geçirmeni isteriz tabii ancak sizin istek ve kararlarınıza saygımız sonsuz.Umarım bu konudaki fikriniz değişir.
Tekrardan yaptıklarınız ve yapacaklarınız için teşekkürler
Türkiye’de peygamber bile olsan bi *** bulurlar xd
Al kırdın kırdın...
biz kendi aramızda takılıyodukta forumda bu kadar saçma yorumu görünce bende şaşırdım.
Gece en az 12 13 cm daha eklenmiş 35cmlere gelmiş Sancaktepe Çekmeköy vs, daha ne olsun..
SekoLive
15-02-2021, 07:51
Emir, yardımların için çok teşekkürler.
Emeğe saygı duymayanların çoğaldığı coğrafyadayız.
Üzülerek bırakıyorsan asla bırakma, çoğunluk senin tahminlerini okumayı seviyor.
Gerçekten konu senin kendini başka hobide geliştirmekse bizlik bir durum olursa yanındayız.
Çamlıca camii çevresi fena 40 cm kar var çoğu yerde.arabaya gittim dedim boşver tek başıma 1 saat uğraşana kadar toplu taşımayla geldim.aracın arkasındaki yol boyu diz boyuna geliyor.
https://i.hizliresim.com/SqWwL8.jpg (https://hizliresim.com/SqWwL8)
https://i.hizliresim.com/zm4X4a.jpg (https://hizliresim.com/zm4X4a)
TolgaEsentepe
15-02-2021, 08:13
önce yaz, dalga geçer gibi konuş, sonra bla bla bla
Arkadaş yine güzel dille veda etmiş. Ben olsam sie aq der kalaylardım....
Forumun boş tayfası yine gündemde :). Adamın zaten muhasebe ile kafası yorgun, yaptığı tahminler de gayet geçerli.
beğenmeyen a haber hava durumunu açsın.
Emir bu zamana kadar çok faydalandık senden, gerçekten hakkın çoktur karşılıksız emek verdin bu işe, helal et. neredeyse 2 ay önceden gününe kadar tutturdun herhalde bu da zirvede bırakmak olur ama gönlümüz bırakmamandan yana.
tüm medyada pompalanan santim hesaplarını bi kenara bırakırsak da gerçekten istanbul son yılların en iyi beyazını aldı diyebiliriz herhalde.
Forumda herbokalog her şeyi bilen, her şeyi yorumlayan adamlardan kurtulsakta senin gibi adamlar kalsa Emir.
Her konuda oldugu gibi bu konuyada bos beles tutarsız yazdiginiz yorumlarla adami bezdirdiniz konununda içine ettiniz.
Begenmeyen gitsin teletext’de olan tahminlere baksin.Faydali bilgi iceren konulara burnununuzu sokmayi birakin artık.
Herhangi bir konuda post atmaktan ya da bir konu açmaktan bile çekinir olduk.
Burası böyle bir yer değildi. Bir cümle kurarken imla kurallarına dikkat eden adamları küstürdüler.
8-10 kişi var ben onları köyün kahvesinin önünde boş boş oturan dedikodu yapan insanlara benzetiyorum.
Türkiye'nin otomobil modifiyesi üzerine ansiklopedisi olan forumu geyik yapma yeri haline getirdiler.
Techturkey Google aramalarında hala bir çok kronik sorunun çözümü bir çok problemin çaresi olarak duruyor.
Emir'in kararına saygım var. Kendisi gençliğin başında başladığı hobiye ara verip getirisi olan eleştirilerin olmadığı başka bir hobiye devam etmek üzere ara vermiş.
Emir hayatın her yerinde seni eleştirecek moralini bozacak insanlar olacak. Aldırış etmemeni tavsiye ederim.
Bir maddi beklenti olmadan bu konuya verdiğin emekler bizlere aktardığın bilgiler için teşekkür ederim.
ProdriveSTI
15-02-2021, 09:32
Boş adamlar yine boş yorumlar yapmış.
Emir tövbe haşa Mikail'mi nokta atışı yapsın,a cahil herifler.
Tahminlerine güvenmiyorsan okuma,söylenenleri umursama saygısız herif.
Emir yorumlamayı bırakmana üzüldüm gerçekten..4 sene Sakarya - Ankara yaptım öğrenci iken yazlık lastiklerle yorumların hiç şaşmamıştı :)
Ne diyelim , bundan sonra bizde sana olan desteğimizi spotify'da gösteririz
Adaşım düğün yaparken 100 kere sordum, evlilik teklifi için aynı şekilde. Arabayı doludan kurtardım 2 kere. Abi sen ara ara yaz buraya kurtar bizi, takılma millete.
Ya Emir,
Herşeyi öğrendin, siktiretmeyi öğrenemedi bi..
Siktiret abicim.
Benim ailem, arkadaşlarım bile seni tanıyor.
Kar - dolu olasılığı olduğunda "sor bakalım şu havayı koklayan arkadaşına ne olacak" diyorlar.
Bence bu kadar sevenini, kardeşini, abini kırma.
Hobilerine elbet zaman ayır ama daha az da olsa boşlama burayı.
Valla patronum bile biliyor Emir'i. Böyle riskli enterasan durumlarda bazen arayıp Ömer son durum nedir ne olacak diye soruyor :)
Kararına saygımız sonsuz Emir. Ama arada yazıp konuyu yeşillendirirsen severek takip ederiz. Bizler böyleyiz maalesef. Hiç bir başarı cezasız kalmıyor.
Nedeni de bence şu. Senden aldığı bilgileri kendi bilgisi gibi ust perdeden satmaya çalışyor millet. Sonra sapmalarda cevap veremyip ezik kalınca tutup sana sallıyor. Sen dedin surası soyle oldu diye.
Valla patronum bile biliyor Emir'i. Böyle riskli enterasan durumlarda bazen arayıp Ömer son durum nedir ne olacak diye soruyor :)
Kararına saygımız sonsuz Emir. Ama arada yazıp konuyu yeşillendirirsen severek takip ederiz. Bizler böyleyiz maalesef. Hiç bir başarı cezasız kalmıyor.
Nedeni de bence şu. Senden aldığı bilgileri kendi bilgisi gibi ust perdeden satmaya çalışyor millet. Sonra sapmalarda cevap veremyip ezik kalınca tutup sana sallıyor. Sen dedin surası soyle oldu diye.
Mevzu tam olarak bu :)
emeklerin için kendi adıma teşekkür ederim :)
Kararı kendin için verdiysen saygı duyar başarılarını, daha iyi vakit geçirmeni dilerim
Kararı bir kaç kişinin tavırları yüzünden verdiysen tekrar düşünmeni rica ederim
Her şekilde de tekrardan emeğine sahip sen olmayınca konu öksüz kalacak bilgin olsun :)
https://i.hizliresim.com/USsF5a.png
yilmazcatalbas
15-02-2021, 14:53
Üzdün be kardeşim :(
Sadece bu forumda senin sayende kaç kişi kaç defa arabalarını doludan kurtardı, organizasyon tarihlerini değiştirdi, ciddi rezilliklerden kurtuldu... Maddi manevi ciddi yükler aldın insanların üstünden (ki bunlardan birisi de benim) hepsi için kendi adıma teşekkür ederim.
Bize sorsan yine buralara uğra arada deriz ama karar senin, her ne yaparsan yolun açık olsun.
Kerim8961
15-02-2021, 16:18
Yahu kardeÅŸim,
foruma uzun süredir üyeyim mesaj sayım profilimden belli, senin tahminlerini tek tek okuyup çevremle paylaşıyorum güzel de istifade ediyorum.. Herkes bişeler söylüyor dur bakalım Emir neler diyor bu konuda diyerek takip ediyorum.
Alındığın kişi veya kişiler kimse aldırış etme lütfen, bu konuda tek etkili ve yetkili bilgisinden istifade edilecek olarak seni görmek isteriz :)
Birkan61
15-02-2021, 17:00
Kardeşim, bu konuyu pc’de favoril sekme yapmıştım
Ben genelde seyahatte olduğumdan konuyu yani yorumlarını eşim takip ediyordu daha çok, eşimden öğrendim durumu valla hemen foruma girdim yazmaya :)
İş yerinden ve ailecek yorumlarını takip ediyor, dikkate alıyoruz. Tv kanallarındaki hava durumuna bakmayalı yıllar oldu sayende.
Hobin veya kazancın için olan tercihine asla lafımız olmaz, saygı duyar bulunduğun başka bir platformda seni elimizden geldiğince desteklemekten onur duyarım
Bi kaç yoruma takıldıysanda dedikleri gibi sktr et :)
Herşey gönlünce olsun gardaşum
Redfish16V
15-02-2021, 19:44
Gerçekten güzel düşünceleriniz için ve içten duygularınız için çok teşekkür ederim.Ben asla bu konuda kimseye kızmadım,darılmadım.Trollleri hayatımızın her yerinde görüyoruz haklısınız.. Bu kararı almamdaki en çok etken vakit ayıramam idi.Eskiden her soruya aynı anda cevap verirken artık geç dönüş yapıyordum ve bu durum beni rahatsız ediyordu.Değerli büyüklerimin ve kardeşlerimin yorumlarına gerçekten çok teşekkür ediyorum.Burayı bir aile olarak gördüm ki gerçekten öyleymiş.. Eskisi gibi çok aktif olamasam bile aylar öncesi tahminlerim ve kritik tahminlerim devam edecektir.Siz değerleri dostlarımı bu konuda mahrum bırakmayacağıma söz veriyorum.Daha az ama daha öz yazmak istiyorum ki bu benim için en iyisi olacaktır.Sorusu olana,öğrenmek isteyene sonsuz kapım açıktır.Dilenirse burda ders şeklinde belli günlerde post paylaşımı yapabiliriz.Elimden geleni her zaman olduğu gibi çıkarsız,saf biçimde yapacağım.Herkese çok teşekkür ederim,saygılar.Bugüne kadar kırdığım birisi olduysa da affola,benden yana asla sıkıntı olmamıştır.
Redfish16V
15-02-2021, 19:49
https://i.hizliresim.com/iVaKjg.jpg (https://hizliresim.com/iVaKjg)
28 şubat - 3 mart arası büyük oyun belli olacaktır.3 senedir ssw sonrası soğuk top köşeden dönüyordu.Bu sefer ssw sonrası her şey lehimizde gitti ki bu topta daha derine inip ülkemizi silkleyecek adeta.Ama ciddi sorunlar aşacak potansiyelde.Topun merkezi -26 ve ucundan dokunması -20 yapar ortalama.Bu haliç donmasından,ciddi afetlere sebep açacak bir durumdur.27-28 şubat sistemi 1-3 mart ile birleşebilir veya ikisi de kendi çapında efsane olacaktır.2021 bitene kadar ciddi anlamda efsane izleri bırakacaktır.19 şubat - 25 şubat arası mola diyebiliriz.Ciddi gelişmeler oldukça yazacağım ,harici durum olmazsa ortaya çıkmam :)
Valla emir ben burdan baska biryere bakmiyorum desem yalan olmaz. Yazmaya devam etmeni isterim.
Ankara sabahtir yagiyor tipi gibi. Lapa lapa yağmadığı halde baya birikti. Heralde oyle yagsa sokaga çıkamazdık. Kış lastiği takmayan dallamalar yuzunden eve varamadan geri donup guzergah degistirdim yol kapandığı için. Sabaha buz pisti olacak gibi görünüyor.
S.Özeren
15-02-2021, 20:26
Gerçekten güzel düşünceleriniz için ve içten duygularınız için çok teşekkür ederim.Ben asla bu konuda kimseye kızmadım,darılmadım.Trollleri hayatımızın her yerinde görüyoruz haklısınız.. Bu kararı almamdaki en çok etken vakit ayıramam idi.Eskiden her soruya aynı anda cevap verirken artık geç dönüş yapıyordum ve bu durum beni rahatsız ediyordu.Değerli büyüklerimin ve kardeşlerimin yorumlarına gerçekten çok teşekkür ediyorum.Burayı bir aile olarak gördüm ki gerçekten öyleymiş.. Eskisi gibi çok aktif olamasam bile aylar öncesi tahminlerim ve kritik tahminlerim devam edecektir.Siz değerleri dostlarımı bu konuda mahrum bırakmayacağıma söz veriyorum.Daha az ama daha öz yazmak istiyorum ki bu benim için en iyisi olacaktır.Sorusu olana,öğrenmek isteyene sonsuz kapım açıktır.Dilenirse burda ders şeklinde belli günlerde post paylaşımı yapabiliriz.Elimden geleni her zaman olduğu gibi çıkarsız,saf biçimde yapacağım.Herkese çok teşekkür ederim,saygılar.Bugüne kadar kırdığım birisi olduysa da affola,benden yana asla sıkıntı olmamıştır.
Akdeniz dedin , dolu dedin
Beni bitirdin
Terk et burayı :)
28 şubat - 3 mart arası büyük oyun belli olacaktır.3 senedir ssw sonrası soğuk top köşeden dönüyordu.Bu sefer ssw sonrası her şey lehimizde gitti ki bu topta daha derine inip ülkemizi silkleyecek adeta.Ama ciddi sorunlar aşacak potansiyelde.Topun merkezi -26 ve ucundan dokunması -20 yapar ortalama.Bu haliç donmasından,ciddi afetlere sebep açacak bir durumdur.27-28 şubat sistemi 1-3 mart ile birleşebilir veya ikisi de kendi çapında efsane olacaktır.2021 bitene kadar ciddi anlamda efsane izleri bırakacaktır.19 şubat - 25 şubat arası mola diyebiliriz.Ciddi gelişmeler oldukça yazacağım ,harici durum olmazsa ortaya çıkmam :)
Adamsın emir :o
Garibanın yüzü gülür mü dedik dedik güldü sonunda :)
https://i.hizliresim.com/B0xr5a.jpg (https://hizliresim.com/B0xr5a)
https://i.hizliresim.com/w5Cim5.jpg (https://hizliresim.com/w5Cim5)
https://i.hizliresim.com/hRGEd8.jpg (https://hizliresim.com/hRGEd8)
Hakkini helal et kardes senin tahminlerini okumak keyif veriyordu.. Sen yine arada yaz bizde konuyu ve seni takip edelim... Yeni yolunda basarilar...
bir anda nasıl bastırdı be 3 gündür tutmayan kar şuan tuttu bağcılar da :)
burak_2885
15-02-2021, 23:21
Emir tekrardan hoşgeldin diyelim madem :) Bu bahsi geçen -20 -26 falan yanlış mı anladım ben İstanbul için mi ? Bir kere daha sormuştum ama tarih iyice yaklaştığı için bir daha sormak istedim. 26-28 Şubat Uludağ’da olacağım. Uludağ 1-2 gündür tipi ve fırtına sebebiyle liftler falan kapalıymış. Bu 10 gün sonraki sistem nereleri vuracak diyorsun? Uludağ’ı çok vurmasa bari p.ç olmasın paramız :)
Ha şöle ya, forumda sevenin çok, forum dışında bu konudan bilgi alan da çok.
Tam gaz devam kardeşim.
free-hifi
16-02-2021, 05:36
Hmm şimdi bu bilgiyi alıp sabah şirkette anlatayım. 2 gün çalıştım bu sistem için...
Şaka bir yana g. T kesen soğuk gelmek üzere bakalım İstanbul ve Türkiye ne kadar hazır. İnş o bilindik yokuş kazaları görülmez. Kazasız belasız afetsiz geçer gider.
orkuteren
16-02-2021, 06:12
Anlık Sakarya
https://i.hizliresim.com/gTe0gE.jpg (https://hizliresim.com/gTe0gE)
Bugün sabah tam tersine dondü yağış işi. Dün evin civarı (Tuzla/Aydınlı) çok güzel karlı iken sahil kesiminde hiç bir şey yoktu. Sabah işe gelirde evin civarı gayet sakinken 8.30 sularında sahil yolu yoğun karlı idi ve yollar beyazlamıştı. Yeditepeye çıkan dağ yolu bayağı sıkıntılıydı. Yaz lastiğiyle karlı havayı göre göre yola çıkıp hem trafiği etkleyen hem de bariyere sağa sola vurmuş cok arac gordum. lastiğin yoksa çıkma. Çıkıp da vuranlara hiç üzülmedim.
Sakarya da baya güzel yağdı, sabah bi yandık her yer kar. Sapanca tarafından gelen arkadaşım var o da merkeze göre çok daha fazla diyor kar için.
PiscocuK
16-02-2021, 09:36
Tuzla sahil sanırım tarihinin karını almıştır :) Hala yağmaya devam ediyor.Sabah çok keyifli bir sürüş oldu kendi adıma ama çok fazla kaza vardı üzüldüm
Kartal Sahil sabahtan beri tipi şeklinde yağıyor. sahil yolu temiz gözüküyor, gerisi bembeyaz oldu. Pazar günü bdemiştim yine Sahil kupkuru kalır ama bu sefer baya yağdı.
Darıca fena bastırdı son 5 yılın en iyisi sahile yakın yerlerde
Tosb'ta durum çok fena. Tipi şeklinde devam ediyor yaklaşık 1-1,5 saattir.
Emir'e destek mesajlarını okurken çoğu mesaj benim de hislerime tercüman olmuş. Genellikle sessizce takip ettiğim Emir için tek bir görsel yeter bence :D
https://i.hizliresim.com/DvNsT9.png (https://hizliresim.com/DvNsT9)
Dün 3 dakika mesafedeki hilltown'un oraya gittim, her yer bembeyazdı. Eve döndüm, klima üstünde bile kar yok.
O mutsuzluk üzerine en sağlam kar bugün yağdı, halen yağıyor.
Otoparkımız en sonunda beyazlamak üzere
1 saat daha bı hızla yağarsa otopark zemin rengi görünmeyecek.
Nasıl bir yatır varsa bu küçükyalı'da, hatta bizim sokakta. resmen direniyor
güneşli baba mıdır, karsız baba mıdır ne halttır kim bilir.
Hondafatih
16-02-2021, 10:31
Emir selam konuyu birazdaha açabilirmisin.
Biz teşekkür ederiz kardeşim, aynen devam.
Rahatsız olduğun bir durum, bir mesaj olursa bana söylemen yeterli.
Maltepe Fındıklı da kar resmen roll yapıyor. 2 de 50 basıp 170 180 ne varsa vuruyor sonra gene yavaşlıyor. Sabahtan 7 den beri bu şekilde
Shadow_Dancer
16-02-2021, 11:00
Halkalı Atakent show yapıyor resmen, akşam game of thrones seti gibiydi :)
serkanOC
16-02-2021, 11:51
Emir kardeşim yoğunluktan dün bakamadım bugün yazmadan da geçemedim.. Gerçekten senden aldığı infoyu çevresiyle paylaşanlardanım.. aynı zamanda kızım hayal kırıklığı yaşamasın diye yapacağım yada olacak bir şeyi önceden garantiymiş gibi söylemem ama senin tahminlerini söyleyebiliyorum hiçte pişman olmadım söylemek isterim..
Çamlıca yla ilgili 1-2 yorum/foto var bende Çamlıca dayım her akşam kardam adam ve tavşan yapmaktan ellerim çatladı :D
Pazar günü Kartal U.M. 'ya gittim kuzenleriyle karda oynasınlar diye deniz kenarında kar arayanlar bi 100mt yukarı çıksınlar..
Şahsım adına tahminlerinden mahrum kalmamayı temnni ediyorum..
imprezaWRC
16-02-2021, 12:21
Dün gece tepemize dolu yağdı sanırım zira 15dk kesintisiz şekilde dolu çarptığında çıkan sesler çıkmıştı. Uykumun arasında kalkıp bakmaya da üşendim. :D
merhabalar, biz hereke'körfez kocaeli'deyiz deniz seviyesi kar yukarılar yarım metre forumdaki arkadaş inanın onun maşallahı var tespitleri tutuyor (kendisi küskün durumda ama)
orkuteren
16-02-2021, 13:16
Anlık sakarya
https://i.hizliresim.com/sXcemF.jpg (https://hizliresim.com/sXcemF)
İstanbul/Maltepe iyi oldu bu sefer.
https://i.hizliresim.com/n8TXbN.jpg (https://hizliresim.com/n8TXbN)
mesaj kutun dolu komşu :)
mesaj kutun dolu komşu :)
Hallettim şimdi sildim :D
Redfish16V
16-02-2021, 22:02
Emir selam konuyu birazdaha açabilirmisin.
çok büyük bir şeyler olacak..Şimdilik izleme noktasındayız.25 şubata kadar mola modu devam.Devamında ciddi bir efsane ve devamına yine böyle bir sistem ardı ardına gelecek gibi.Sadece biraz daha izlemeye devam,şimdi detay verip kurcalamayalım :)
SerkanKurt
16-02-2021, 22:37
çok büyük bir şeyler olacak..Şimdilik izleme noktasındayız.25 şubata kadar mola modu devam.Devamında ciddi bir efsane ve devamına yine böyle bir sistem ardı ardına gelecek gibi.Sadece biraz daha izlemeye devam,şimdi detay verip kurcalamayalım :)
Emir yazmayı unuttum geçen postuna, önerilerin sayesinde havayı kokluyoruz bizde :) Eski bir üye olarak severek takipteyiz bu konuyu. Önerilerin ve yorumların herzaman önemli.
Bursa şok etti. Bu nası kar gece yagdırmış acaip yagmus ustüne şu an şovunu yapıyor :)
Balıkesir 3 gün yağdı tutmadı. Son gün bir tuttu felç etti ortalığı.
Benzer bir durum olur mu acaba?
Jantları takarım diyodum takmiyim o zaman hatta çok fena geliyosa lassaları söküp yokohama takiyim diyorum şimdikinden kötü mü olucak :D
https://i.hizliresim.com/BPCsFJ.jpg (https://hizliresim.com/BPCsFJ)
Maltepe şaşırttı. 6.30
Yolda giderken Ümraniye Kavacık arası saglam yağdı köprüyü bi geçtik biraz kassa güneş çıkacak :D
Sahil kesimi yine güzeldi bugün. Evrenoz yüzler gülüyor mu küçükyali da :)
Sahil kesimi yine güzeldi bugün. Evrenoz yüzler gülüyor mu küçükyali da :)
Bu sabah mutlu kalktım :)
Maltepe sahil, Kartal sahil hattı çok iyi yağıyor şuan. Özellikle Kartal, İstmarina Çamlıca gibi.
Bakırköy de güzel yağış oluyor bende sevindim:)
Çamlıca da saat 7 de arabanın camı temizledim yan camı silerken ön cam kapandı.Gök gürültüsüyle karışık boncuk yağıyor.her yer bembeyaz oldu.Caddeler fena arabamda kar lastiği var ama hikaye.
AliGizda
17-02-2021, 08:40
Bulgurlu' da çok iyi şu an. İlk iki gün yağdığından daha fazla yağmış bu gece.
Erenköy Gümrük taraflarına giden gelen varmı? çok kötümü yollar?
Maltepe coştu resmen. Lapa lapa yağıyor. Çok güzel yağdı bu sefer be. Rahat 50 cm var.
https://i.hizliresim.com/WsYvde.jpg (https://hizliresim.com/WsYvde)
barakuda26
17-02-2021, 08:46
Sakarya güzel yağdı, devamda ediyor.
Emeğine sağlık Emir :goz:
Keşke pazardan itibaren sıcaklıklara takılmasaydık bi kaç derece ile çok farklı şeyler olurdu
Bugün İstanbul için son saatler gider ayak harika görüntüler..
Ne oldu bıdı bıdı yapanların sesi çıkmıyor :D
Sabah E5 küçükyalı - kozyatağı arası karlıydı. Akatlara geldiğimde kar yoktu, sonradan başladı ve baya tuttu. Bugün daha yağar mı bilmem ama bu sistem güzel kapanış yaptı. Artık şubat sonunu bekliyoruz...
Ne oldu bıdı bıdı yapanların sesi çıkmıyor :D
Onlara gereken cevabı 15 şubatta verdik.
Küçükyalı'daki yatırın bacağını kırdık
sahil bile bembeyaz
Ataköy bu sistemde en güzel karı bu sabah itibariyle aldı. 2017'den beri kar görmediğimiz için arabayı değiştirince lastik almamıştım, bu sabah epey pişman oldum. :)
Emir teşekkürler tekrardan.
Şimdi takip edeceğimiz dönemler
28 şubat - 3 mart
9-13 mart
20-24 mart doğru muyum? :)
bir ataköylü olarak selamlar komşu :D
bu sabah gerçekten harika yağdı hala yağıyor.Buraya bile böyleyse azıcık yüksek kesimleri düşünemiyorum :)
1-4 mart arası Kartalkaya planımız vardı. 28 şubat sisteminden çekinmeli miyiz? bolu istanbul ve dağ yolu için?
Sakarya'da Clio 4 aracımın anteni gözükmeyecek kadar kar var :)
aybarsdnr
17-02-2021, 10:22
Konu yakinda neredeyse herkesin tebessum ederek okudugu bu hikayaye donecek:)
Kanada’ya Yerleşen İzmirli’nin Gunluğu – The Geyik (http://www.thegeyik.com/kanadaya-yerlesen-izmirlinin-gunlugu/)
Emir kardeşim niğde için öngörün nedir dün yağdı bugün durdu devam edermi
Erenköy Gümrük taraflarına giden gelen varmı? çok kötümü yollar?
Kağıthane'ye 1 yağıyorsa oraya 2 yağıyor.. Ofis Brandium' da gidemedim bugün..
Kardeşim Trabzon tarafları için bir fikrin varmı dün güzel kar yağdı azda olsa hevesimizi aldık ama bunun devamı bahsettiğin tarihlerde acaba bu taraflarada vururmu devamında...
ErayCerit
17-02-2021, 19:00
Ne yağdı be mübarek. 3 gündür Adanaya döneceğim İstanbuldan,bir türlü çıkamadım yola.
Sabah bastıran sistem herkese Supriz oldu,dün öğleden sonra tahminlere düştü.
Emir,4 gözle yeni sistem haberlerini bekliyoruz kardeşim.
Ben tavsiyene uyarak sabah Kartalkaya ya gidiyorum.
Eline sağlık.
Yiğit G.
18-02-2021, 05:07
Çok güzel yağdı hatta çok uzun zamandır bu kadar uzun süre durmadan kar yağdığını görmedik ama ilginçtir tutmadı tutmadı derken yani şunu demek istiyorum bundan daha fazla cm i 2015 mi 2017 mi bir gece de aldık. Bu kadar uzun süre yağmasına fazla rağmen tutmamasının sebebi nedir Emir ? Acaba yağıştan 1 hafta önce 20 derecelere dayanan hava sıcaklığı olabilir mi hani toprak sıcaktı hesabı bir tek aklıma bu geliyor ? (kadıköy, maltepe vs bu bölge için konuşuyorum)
AliGizda
18-02-2021, 07:57
Sizlerinde dikkatini çekti mi bilmiyorum fakat eskiden bu kadar kar yağsa minimum 2 gün yerde kalırdı. Şimdi sabah otoparktan zar zor çıkarken öğlene rahatlıkla çıkabiliyorsun, saatler içinde eriyor kar.
Küresel ısınmanın etkileri mi? Yoksa başka bişey mi çözemedim.
kar yağışı öncesinde hava çok sıcaktı 17-20-22 dereceleri gördük muhtemelen zemin karı tutacak kadar soğumadı o nedenle yağan kar hızlı eridi, eğer zemin de soğuk olsaydı herhalde onlarca santim kar birikmesi olurdu diye düşünüyorum. göztepede araç üzerinde 20-25cm varken yerlerde 5-10cm civarında kar oldu genelde.
Sistem efsanemiydi değildi bence, ama genel olarak tatmin etti. Tam bir rakım sistemiydi. Yüksek kesimler coşarken sahil ve yakın yerler az aldı yağışı.
Bence en iyi tarafı barajlar için olacak, kış bitmeden başka sistemde alırsak çok daha iyi olacaktır :)
karın çabuk erimesinin sebebi biziz ısı yaratan bir çok şey kullanıyoruz
Poyraz arkadaşlar. Malesef sıcak esti ve eritti.
Yeryüzü sıcaktı,onun tabi etkisi var ancak ana büyük etken poyraz.
Yoksa çok acayip kar olurdu...
Redfish16V
19-02-2021, 17:22
Rüzgar ve sistemin karakteristik yoğunluğu.Tamamen 2 sebep bu.Karın içindeki su yüzdesi çok fazla idi ve poyrazda buna eşlik tutunca kalitesiz kar ortaya çıktı.En iyi kar -1 derecede yağar ama sistemin dinamikleri gereği kar içinde su yapısı fazla ise -1 bile olsa o kar adam olmaz.Yani bir yerden sonrası harbiden nasip :D 1 mart'a kadar mola devam,diğer sistemin dinamikleri belirginleşince yazacağım.
Emircim Şubat'ın son haftası sistem var diyordun,iptal mi oldu?
En yakın kar ne Zaman görünüyor?
İSKİ - Baraj Doluluk Oranları (https://www.iski.istanbul/web/tr-TR/baraj-doluluk) halen %50 ile çok düşük barajlardaki su oranı
İSKİ - Baraj Doluluk Oranları (https://www.iski.istanbul/web/tr-TR/baraj-doluluk) halen %50 ile çok düşük barajlardaki su oranı
Zam yapmak istiyor ya ondan elinden geldiğince az gösteriyordur
Redfish16V
20-02-2021, 20:20
https://i.hizliresim.com/Okd2u8.jpg (https://hizliresim.com/Okd2u8)
ortalık çok bulanık.Mart başı AO 0'a inerken şu an mart ortası işaret ediyor.Atmosferde ssw sonrası çalkantı var.Bu yüzden tahminler sık sık değişiyor.Bu görüntüde iyi olan AO aşırı negatiften iniyor,yani çok daha güçlü yağış ve soğukla gelecek.mart başı veya mart 10-12 henüz halen tarihimiz net değil.Lütfen sabırla bekleyiniz :) Baraj konusu ise tamamen haber için haber yapılmış..Türkiye'nin bu sene asla su sıkıntı olmayacaktır.Önümüz ılıman bahar ve El ninolu faktör var.Bol dolu ,bol fırtına ve bol yağış var.
Bu sistemi daha çok merak ettim valla. Bu arada geri dönüşün için teşekkür ederiz :D
Ben de karın bu kadar çabuk erimesine ve o kadar yağmasına rağmen yollarda tutmamasına hayret etmiştim, sebebini anlamış olduk.
Ozgu_Akcan
22-02-2021, 07:46
25in de ki sistem iptal o zaman anladığım kadarıyla bizde 26 sında kış kampına gidicektik burdaki tahminleri okuyunca tekrar mı bi düşünsek demiştik. görünüş o ki kar yok inşallah inönü yaylasındaki karlarda erirde söyle guzel bir kamp yapma imkanımız olur.
bilgiler için teşekkürler emir
%51,33 olmuş kar erimeye başladı diye artıyor sanırım
imprezaWRC
22-02-2021, 13:52
%51,33 olmuş kar erimeye başladı diye artıyor sanırım
Zam oranıdır o yanlış şeye bakmışsın :D :D
arabasızadam
26-02-2021, 15:09
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cok-konusulacak-iddia-istanbul-bogazi-donacak-6282746/
34btr1907
26-02-2021, 17:36
1929 yılında geçildi demiş amcam ama donduğu için geçilmedi o dönem söylesin biri dayıma
https://i.hizliresim.com/Okd2u8.jpg (https://hizliresim.com/Okd2u8)
ortalık çok bulanık.Mart başı AO 0'a inerken şu an mart ortası işaret ediyor.Atmosferde ssw sonrası çalkantı var.Bu yüzden tahminler sık sık değişiyor.Bu görüntüde iyi olan AO aşırı negatiften iniyor,yani çok daha güçlü yağış ve soğukla gelecek.mart başı veya mart 10-12 henüz halen tarihimiz net değil.Lütfen sabırla bekleyiniz :) Baraj konusu ise tamamen haber için haber yapılmış..Türkiye'nin bu sene asla su sıkıntı olmayacaktır.Önümüz ılıman bahar ve El ninolu faktör var.Bol dolu ,bol fırtına ve bol yağış var.
istanbulda yazlıklara geçsek mi ? bugün 20 dereceydi
Redfish16V
27-02-2021, 11:29
Maalesef soğuk var ama yağış yetersiz kalıyor.Mart ortası salınımda aynı karaktere sahip.. Mart 20 gibi kış bitebilir.Nİsan başı günübirlik bi soğuk olur o kadar.Maalesef son ssw soğukları çok kuzeyde topladı olmadı.. Ola ki bir süpriz olursa yazacağım
Maalesef soğuk var ama yağış yetersiz kalıyor.Mart ortası salınımda aynı karaktere sahip.. Mart 20 gibi kış bitebilir.Nİsan başı günübirlik bi soğuk olur o kadar.Maalesef son ssw soğukları çok kuzeyde topladı olmadı.. Ola ki bir süpriz olursa yazacağım
Emir merhaba
5-6-7 Mart Uludağ planlıyorum.
Hava durumu nasıl olur sence ?
Redfish16V
01-03-2021, 22:19
Emir merhaba
5-6-7 Mart Uludağ planlıyorum.
Hava durumu nasıl olur sence ?
yağış olur,güzel tarihler.
artık son devreye geldik.7-8 mart ve 27-28 mart harici sistem zor.Bu 2 sistemde de normal kar yağışları gerçekleşir,hatta çok hafif olabilir.Genel özetde ; Beklediğim gibi gitti mart ayı hariç..güzel sistemler geldi.ve yine büyük efsane köşeden döndü :) mart ayı beklenti yüksekti ama indexler bırakın bizi avrupaya bile bişey vermiyorum diyor.Nisan başından itibaren Samet abimiz sayesinde dolu takibi yapacağız.Bende bu esnada küresel ısınma,mevsimsel kayma ve gelecek hakkında dökümanlar hazırlayıp buraya sunmayı düşünüyorum.Kısacası benim kar rolüm burada biter,artık başka bir safhaya geçiş yapıyoruz :) Her sene gibi bu başlıkta bütün sistemlerde destek olup,aynı heyecanı paylaşan ve bana güvenen herkese teşekkür ediyorum.Yazlıklara geçebilirsiniz.
Vay arkadaş ya, adam gibi kar göremeden geçtik yine...
S.Özeren
06-03-2021, 17:54
artık son devreye geldik.7-8 mart ve 27-28 mart harici sistem zor.Bu 2 sistemde de normal kar yağışları gerçekleşir,hatta çok hafif olabilir.Genel özetde ; Beklediğim gibi gitti mart ayı hariç..güzel sistemler geldi.ve yine büyük efsane köşeden döndü :) mart ayı beklenti yüksekti ama indexler bırakın bizi avrupaya bile bişey vermiyorum diyor.Nisan başından itibaren Samet abimiz sayesinde dolu takibi yapacağız.Bende bu esnada küresel ısınma,mevsimsel kayma ve gelecek hakkında dökümanlar hazırlayıp buraya sunmayı düşünüyorum.Kısacası benim kar rolüm burada biter,artık başka bir safhaya geçiş yapıyoruz :) Her sene gibi bu başlıkta bütün sistemlerde destek olup,aynı heyecanı paylaşan ve bana güvenen herkese teşekkür ediyorum.Yazlıklara geçebilirsiniz.
Ellerine sağlık kardeşim
İnşallah dolu vs durumu olmazda yazmak zorunda kalmayız
Uludağ da bugün kar yağışı vardı. Baya da yağdı. Ama sonra buz yağışına döndü.
Sis te çökünce zorlaştırdı kayağı.
bugra_0101
08-03-2021, 15:25
Eline emegine saglik :) vakit ayirdigin icin cok tesekkur ederim
Yağmur mevsim normallerinin altında yağacak diye yazıyor bazı hava durumu yazan yerler
Emir Merhaba
Balıkesir için yarın yoğun yağmur gözüküyor.
Açık otoparkta 60-70 tane araç var. Dolu riski gözüküyor mu.
Önlem alalım mı ?
Redfish16V
11-03-2021, 20:27
14-18 mart arası yine yağışlı periyot derken nisan ilk hafta itibariyle dolu sezonu açılır.Türkiye'nin yağış sıkıntısı olmayacak.Gayet bol aksyonlu yağışlı bir süreç bizi bekliyor.
PiscocuK
11-03-2021, 20:34
14-18 mart arası yine yağışlı periyot derken nisan ilk hafta itibariyle dolu sezonu açılır.Türkiye'nin yağış sıkıntısı olmayacak.Gayet bol aksyonlu yağışlı bir süreç bizi bekliyor.
Kismetse +15 havalar nezaman baslar kardesim
MertSerhanÖ.
11-03-2021, 20:41
+1 benimde en beklediğim şey artık :(
Redfish16V
11-03-2021, 20:45
20 nisan gibi
Emir dolu için belli bir bölge ve süre aralığı var mı? Ankara'nın durume ne olur? :)
Giresundan bildiriyorum şu an burası lapa lapa kar yagıyor
Day Walker
12-03-2021, 08:34
Giresundan bildiriyorum şu an burası lapa lapa kar yagıyor
wayy babamın memleketindesin kardeşim :)
muratburunce
12-03-2021, 08:35
20 nisan gibi
bisikleti sezona hazırlamaya başlayayım :)
wayy babamın memleketindesin kardeşim :)
Abi ben Giresunluyum zaten corona başladı kendimizi buraya attık halen buradayız
Hangi ilçesinden peder bey
Abi ben Giresunluyum zaten corona başladı kendimizi buraya attık halen buradayız
Hangi ilçesinden peder bey
Göreleden geçerken resim at abi :) Kar yağıyor he maşallah
İstanbul nerdeyse 10 gün yağmurlu gözüküyor, doğru mu ?
Valla sürekli otelenip duruyor. Yağsın
Redfish16V
17-03-2021, 08:35
İstanbul nerdeyse 10 gün yağmurlu gözüküyor, doğru mu ?
evet doğru :)
Ankara akdere de akrabam video attı.lapa lapa kar yağıyor şu anda :)
evet doğru :)
10 gün nedir ya ? :D teşekkürler Emir.
MertSerhanÖ.
17-03-2021, 15:02
kesinlikle bencillik yapmak istemem ama şu yağmurdan,kapalı havadan tiksinti geldi be abi artık:) Evet yağması lazım vs o konuları biliyorum ama yok abi sevemiyorum şu yağmuru Allah affetsin :D Şimdi 10 gün barut gibi gezerim etrafta.
PiscocuK
17-03-2021, 15:04
kesinlikle bencillik yapmak istemem ama şu yağmurdan,kapalı havadan tiksinti geldi be abi artık:) Evet yağması lazım vs o konuları biliyorum ama yok abi sevemiyorum şu yağmuru Allah affetsin :D Şimdi 10 gün barut gibi gezerim etrafta.
İsveç tam senlik :)
MertSerhanÖ.
17-03-2021, 16:54
İsveç tam senlik :)
aman abi tahmin bile edemiyorum neler olurdu:)
imprezaWRC
17-03-2021, 19:04
10 gün nedir ya ? :D teşekkürler Emir.
Haftasonu lastikleri parlattım tamamen benim suçum. :D
Haftasonu lastikleri parlattım tamamen benim suçum. :D
Abi artık ne kadar parlattıysan 10 günde zor çıkacak:D
imprezaWRC
17-03-2021, 19:11
Abi artık ne kadar parlattıysan 10 günde zor çıkacak:D
Yok aslında epey dayanıksız bir ürün. Bitirdim de kurtuldum. Videosunu da birkaç güne yayınlayacağım :)
10 gün dayanımı olanı uygulasaydım herhalde 1 ay yağmur yağardı.
Emir haftaya kar ihtimali var ne diosun?
golgeoyunu03
19-03-2021, 13:48
meteoroloji haftaya perşembe İstanbul için kar uyarısı verdi
Redfish16V
19-03-2021, 22:13
23-24 mart - Ankara-Bursa-Konya iç bölgeler güzel kar alacak.İstanbul sadece havada kar geçişi görür ,tekirdağ - edirne hattında ufak birikim olabilir.Detaylar netleşssin yazarım
23-24 mart - Ankara-Bursa-Konya iç bölgeler güzel kar alacak.İstanbul sadece havada kar geçişi görür ,tekirdağ - edirne hattında ufak birikim olabilir.Detaylar netleşssin yazarım
Emir, önümüzdeki 10 gün İst/Esenyurt tarafında dolu yağma riski var mı acaba? Cevaplayabilirsen sevinirim
Emir merhaba, bu hafta sonu itibariyle yazlıklara geçebilir miyiz sence? Hafta içi İstanbuldayım ama, her hafta sonu Eskişehir’e gittiğim için korkutuyor açıkcası. Kışlık jantlar pek çirkin, görmekten sıkıldım artık
Redfish16V
22-03-2021, 10:10
Emir, önümüzdeki 10 gün İst/Esenyurt tarafında dolu yağma riski var mı acaba? Cevaplayabilirsen sevinirim
4 nisana kadar risk yok
Emir merhaba, bu hafta sonu itibariyle yazlıklara geçebilir miyiz sence? Hafta içi İstanbuldayım ama, her hafta sonu Eskişehir’e gittiğim için korkutuyor açıkcası. Kışlık jantlar pek çirkin, görmekten sıkıldım artık
25 mart itibariyle geçilebilir abi
Avrupa Yakasından dolu haberleri geliyor, Anadolu Yakasına geçer mi acaba? Araba uzağımda ve açıkta duruyor keklik gibi :)
bahçelievlerde dolu yağdı bezelye büyüklüğünde. bir zarar vermedi
imprezaWRC
22-03-2021, 17:12
bahçelievlerde dolu yağdı bezelye büyüklüğünde. bir zarar vermedi
Geçmiş olsun . Bence hava yeteri kadar soğudu ve asıl yarın beklenen aksiyon olmaz gibime geliyor ama büyük konuşmayayım.
Redfish16V
22-03-2021, 21:35
https://i.hizliresim.com/aGTnAu.jpg (https://hizliresim.com/aGTnAu)
23/03/2021 sabah 09:00 - kırmızı alan içindekiler şiddetli sağanak yağmura ve doluya dikkat.
https://i.hizliresim.com/duQ1W7.jpg (https://hizliresim.com/duQ1W7)
23/03/2021 öğlen 15:00
https://i.hizliresim.com/2EpUBa.jpg (https://hizliresim.com/2EpUBa)
23/03/2021 akşam 21:00
https://i.hizliresim.com/ZmIf0n.jpg (https://hizliresim.com/ZmIf0n)
24/03/2021 sabah 09:00
https://i.hizliresim.com/rIWNhD.jpg (https://hizliresim.com/rIWNhD)
24/03/2021 akşam 18:00
https://i.hizliresim.com/WvC0KJ.jpg (https://hizliresim.com/WvC0KJ)
24/03/2021 akşam 23:30
https://i.hizliresim.com/T4YKuJ.jpg (https://hizliresim.com/T4YKuJ)
25/03/2021 sabah 06:00
maviler yağmur , pembeler kar. Yağışın şiddeti koyulaştıkça artar.Kırmızı renklerde sel ve dolu riski mevcut.açık pembe 1-2 cm,çok koyu pembe +15 cm.orta koyuluk 5-10 cm. açık mavi (atıştıran yağmur),yeşil (orta kuvvet yağmur) , sarı (şiddetli yağmur)
Yiğit G.
23-03-2021, 08:36
anadolu yakası kar alacak gibi duruyor bu modellere göre ?
Redfish16V
23-03-2021, 10:01
İstanbul'un her 2 yakasıda kar görecek ama hızlı ve sert olacak sistem.genel hayatı çok etkilemeyecek.Ankara bu akşam saat 18:00'a dikkat etsin.(Kar yağışı)
mikelazi
23-03-2021, 10:56
İstanbul'un her 2 yakasıda kar görecek ama hızlı ve sert olacak sistem.genel hayatı çok etkilemeyecek.Ankara bu akşam saat 18:00'a dikkat etsin.(Kar yağışı)
cumadan sonra haftasonu durum ne???
güneş görecekmiyiz
muratburunce
23-03-2021, 11:37
kışlıkları nisan ortasına kadar sökmemekte fayda var o zmn
Emir bu paylastigin radar fotograflarin güncel sürekli alabilcegimiz biyer varmi bi uygulama yada web sayfasi anlkk takip edebilmek icin.Aksama kadar motor tepesindeyimde.
MertSerhanÖ.
23-03-2021, 18:02
İçim şişti artık yeminle.
Mgm programından çıkıyor radar
Mgm programından çıkıyor radar
Mgm de var.Suan genelde orayi kullaniyorum ama pek tutmuyo nedense.
burak_2885
23-03-2021, 23:15
İstanbul’da haftaya Perşembe’ye kadar yağmur gösteriyor :) iki güneş gördük 2 hafta kara bulutları saldı üstümüze miko :)
pandemiden midir nedir, hiç kış mevsiminin bu kadar bıkkınlık verdiğini hatırlamıyorum
her sabah "yeter mk" modundayım :)
MertSerhanÖ.
24-03-2021, 00:12
pandemiden midir nedir, hiç kış mevsiminin bu kadar bıkkınlık verdiğini hatırlamıyorum
her sabah "yeter mk" modundayım :)
aynı cümleyi kurup duruyorum 2-3 aydır.Bu kıştan resmen "iğrendim" İlerleyen senelerde aklıma geldikçe gerçekten ıyy diye bahsedicem.Hayat enerjim bitti.
Maltepe de kar yağıyor tutucak gibi değilde yağıyor işte :D
surungen
24-03-2021, 07:28
gaziosmanpaşada yağış başladı inşallah bol bol yağar hasret kaldık vallahi kara
AliGizda
24-03-2021, 08:16
Bulgurlu' da 5 dakika bembeyaz yaptı her yeri, yerler vs tuttu. Ama 5 dakika sürdü ve bitti.
erayakar
24-03-2021, 09:56
Beylikdüzü uçuyor kar efsane
MertSerhanÖ.
24-03-2021, 10:16
Gop'ta kafam kadar yağıyor.
Selamlar istanbul da yağmur kaç gün daha devam edecek çatıyla alakalı tamirat ve tadilat yapacağım da en az 1 2 haftalık bir güneşli hava lazım bana :)
2 haftadır cumaları open pit ıptal oluyor. Ne yagdı arkadas....
Dün Ankara Adana güzergahı için verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim emir kardeşim :) resmen dakikasına kadar tutty. Müthiş bir yağış, yol ufaktan tutmaya başlamıştı ben geçerken. Arkama da zaten artmış ve baya zorluk çekmiş gelenler.
Yağmurdan sudan bıktık.. Yakın zamanda pasparlak güneşli havalar gelse de kurtulsak
S.Özeren
26-03-2021, 18:05
İki haftadır tam sırtımı yakicam güneş gidiyor derdimi seveyim
BarışSever
26-03-2021, 18:37
Yağmurdan bıkan arkadaşlar yaza doğru yağmur duasına çıkarlar artık:D Bu yağmurların barajlar ve tarım için ne kadar önemli olduklarını bilmiyorlar sanırım.
Ama arabanın temizliği daha önemli yahu..
Yağmurdan bıkan arkadaşlar yaza doğru yağmur duasına çıkarlar artık:D Bu yağmurların barajlar ve tarım için ne kadar önemli olduklarını bilmiyorlar sanırım.
Maalesef bunun farkına varamayan çok insan var.
yok biz onu akıl edemedik babuş, tek bilen sensin..
barakuda26
27-03-2021, 12:03
Sapanca halen baya çekilmiş durumda iyileşme yok. Yağmurlar sanırım yetersiz kalıyor bu bölge için enazından.
Nisan yağmurları iyileştirir inşallah
Redfish16V
06-04-2021, 22:42
8 - 12 nisan arası son soğuk atak gerçekleşecek.11 nisan günü konya,ankara başta olmak üzere iç kesimler kar birikimi görecek.YAğışlar sabah gerçekleşeceğinden trafiğe dikkat.Bu yağışa garip gözle bakmayınız,nisan 20ye kadar her zaman son bir soğuk salınım olur :) 14 nisan itibariyle bahar sıcaklıkları , hatta üstü sıcaklıklar gerçekleşecek.Önümüzde herhangi bir dolu riskide yok.Yine önümüzde kuraklık riskide yok.Mayıs ayında tekrar dolu ve doğal afetleri konuşmaya başlayacağız.
8 - 12 nisan arası son soğuk atak gerçekleşecek.11 nisan günü konya,ankara başta olmak üzere iç kesimler kar birikimi görecek.YAğışlar sabah gerçekleşeceğinden trafiğe dikkat.Bu yağışa garip gözle bakmayınız,nisan 20ye kadar her zaman son bir soğuk salınım olur :) 14 nisan itibariyle bahar sıcaklıkları , hatta üstü sıcaklıklar gerçekleşecek.Önümüzde herhangi bir dolu riskide yok.Yine önümüzde kuraklık riskide yok.Mayıs ayında tekrar dolu ve doğal afetleri konuşmaya başlayacağız.
Bu haber pek iyi olmadı,
Mayısta buğday ekiminin bol olduğu Konya, Trakya, Polatlı bölgeleri bu yoğun yağıştan nasibini alır mı?
Dolu riskini bize haber verirsen çok seviniriz kardesim.
Redfish16V
15-04-2021, 01:31
18-19 nisan Çanakkale-İzmir-Edirne-İstanbul ve batı karadeniz dolu ve sel riskine dikkat.
18-19 nisan Çanakkale-İzmir-Edirne-İstanbul ve batı karadeniz dolu ve sel riskine dikkat.
Detay verebilir misin,çok seviniriz.
2 gün kesin dolu var mı yada bölgesel mi?
Balıkesir için detay rica ederim. Dolu bizi için çok önemli.
Yiğit G.
14-05-2021, 17:17
Update alabilir miyiz yaz tam olarak ne zaman başlayacak :)
MertSerhanÖ.
14-05-2021, 23:23
akşamları baya serin oluyor:) Bende merak ediyorum ne zaman rahatlar şu serinlik?
Dudullu da yağmış diye bilgi geldi bi watsap grubundan
Evet, Dudullu-Sarıgazi-Çekmeköy tarafında hücre oluşumu vardı, muhtemelen dolu yağışı olmuştur.
Emir,keşke bizi dolu için biraz bilgilendirsen
hddsheriff
18-05-2021, 07:51
https://twitter.com/HavaForum/status/1394356053643571206?s=19
Hava forum dolu uyarısı yapmış bugün için
Ozan Özer
18-05-2021, 08:42
Araçları doludan koruyacak bir malzeme üretelim hep birlikte,yoksa kaç kaç nereye kadar.
Dolu hayatımızın bir parçası oldu artık.
Araçları doludan koruyacak bir malzeme üretelim hep birlikte,yoksa kaç kaç nereye kadar.
şişme deniz yatağı kullanan mahalle sakinlerim çok memnun :D
imprezaWRC
18-05-2021, 09:01
Birkaç sene önce elin bizi kıskanan Almanı şöyle birşey yapmıştı.
Sky-Protect – Der mobile Hagelschutz fur Ihr Auto – Bester Schutz durch Magnethaftung und einfache Anwendung (https://www.sky-protect.de/)
Bunu burada yapmak için kalın yoga matlarını alıp bir yüzüne kağıt gibi mıknatıslardan yapıştırsak işimizi görür sanırım. (Zira ben bagajda yoga matları ile geziyorum.)
O dediğim mıknatısların bir tarafı kendinden yapışkanlı :)
Dolu Savar (Hacbeck)dolu Ve Guneş Brandası Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/dolu-savar/hacbeckdolu-ve-gunes-brandasi-p-69775846?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:dsa_type:product_oto-aksesuar_productsup_gl_s_&gclid=CjwKCAjwqIiFBhAHEiwANg9szgqwqUfAkEAq5i447zuw Yn9Pi2CuUpmJAzE7yys_ay_z8RAFDNmLPhoCpg8QAvD_BwE)
Ozan Özer
18-05-2021, 09:34
Dolu Savar (Hacbeck)dolu Ve Guneş Brandası Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/dolu-savar/hacbeckdolu-ve-gunes-brandasi-p-69775846?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:dsa_type:product_oto-aksesuar_productsup_gl_s_&gclid=CjwKCAjwqIiFBhAHEiwANg9szgqwqUfAkEAq5i447zuw Yn9Pi2CuUpmJAzE7yys_ay_z8RAFDNmLPhoCpg8QAvD_BwE)
Yanları biraz daha uzatsalar iyi olurmuş.Bu tarz bir ürün alıp,kullanan var mı acaba aramızda?
Ozan Özer
18-05-2021, 09:34
Sky-Protect – Der mobile Hagelschutz fur Ihr Auto – Bester Schutz durch Magnethaftung und einfache Anwendung (https://www.sky-protect.de/)
Bunu burada yapmak için kalın yoga matlarını alıp bir yüzüne kağıt gibi mıknatıslardan yapıştırsak işimizi görür sanırım. (Zira ben bagajda yoga matları ile geziyorum.)
Yoga matlarını ben yürütürüm etraftan :)
Yanları biraz daha uzatsalar iyi olurmuş.Bu tarz bir ürün alıp,kullanan var mı acaba aramızda?
Dolu Savar (Sedan) Duble Dolu Ve Guneş Brandası Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/dolu-savar/sedan-duble-dolu-ve-gunes-brandasi-p-76453279)
Bu arada radarda bulutlar İstanbul'dan uzaklaştı. Şimdilik risk yok.
imprezaWRC
18-05-2021, 09:46
Yoga matlarını ben yürütürüm etraftan :)
Altınoluk'ta 2 sene önce bir baktım aynı lokasyona yan yana 10 tane yıldırım düşüyor. Hava bir anda buz gibi oldu. Hah tamam kesin taş yağacak dedim. Bagajdan çıkardım yoga matlarını bir güzel serdim. Üzerine de battaniye attım. Sonra içime sinmedi, ön camda ne var ne yok yolu görecek kadar açtım, gittim yakıt istasyonun garajına park ettim.
Millet haliyle bana acaip acaip bakıyordu. Zannedersin *** kadar pencereden dışarı bakarak yolunu bulan tank sürücüsü gibi dışarıya bakıyorum :D :D
Fakat bana bakıp gülen bir gurbetçinin otomobiline demir kapı çarpmıştı. Çünkü o esnada rüzgar çok şiddetli de esmeye başlamıştı.
Sabaha kadar aracı istasyonda bırakamadım. Götüm götün evin önüne park ettim. Sabahın köründe bir tur daha sert bir şekilde yağdı. İçimden artık ama ebesinin yağmuru ama artık geldi beni mi buldu diye epey küfür etmiştim.
Yolda giderken başıma gelse muhtemelen bagaj açılana kadar ne var ne yok tepeme yağar. O meşhur dolu yağışında otobandaydık, pederin otomobilinde 3-4 yerde dolu izi olmuştu ama onarılabilir kıvamdaydı. Fakat o sesler anlatmakla olmaz, kaya parçası düştü deseler inanırdım.
Hava forum 11.23..
"Avrupa Tahmin Merkezi ESTOFEX, Türkiye için uyarı yayınladı! Hemen hemen bizim dün yaptığımız uyarıya benzer bir uyarı, alan Marmara ve Batı Karadeniz... Beklenen hadise ani fırtına, sağanak yağmur, dolu. âš ï¸"
"Bölgede, 13:30/14:00 itibarıyla hareketliliğin başlaması bekleniyor. âš ï¸"
barakuda26
18-05-2021, 11:57
Sakaryada inanılmaz bunaltıcı bi hava var sıcak bi yandan nem bi yandan. Araç garajda allahtan.
Eşimin öğretmenlik yaptığı okula gelmiş.
https://i.hizliresim.com/akhars3.jpg (https://www.hizliresim.com/akhars3)
Mike,kapı yanları,dırekler vs acıkta ama :(
Bugun doludan yırttık ama uyarıları nasıl takıp eebılırız?
Sanırım cuma yada cmtesıde hava gelıyor.
Emır unuttu bızı .....
imprezaWRC
19-05-2021, 10:43
Mike,kapı yanları,dırekler vs acıkta ama :(
Mike, ben eminim ki çoğu arkadaşımız linkini verdiğim firmadan ve yaptığından habersizdi. Ben en azından bir fikir olması açısından linki paylaştım :) Bende oradan ilham alarak bagajda yoga matı taşıyorum. Ha yolda giderken yoga matını serene kadar neler olur neler. Çünkü diğer tarafında mıknatıs yok.
Yan kısımlar içinde kalıp çıkarmak veya üzerinden ölçü almak lazım. Ben bu tip şeylere hep üşendiğim için henüz hayata geçiremedim. Ha tabi birde özellikle Subaru'da mıknatıs kullanırsam eye sight etkilenir mi onu da sormam lazım.
Ben linki ve fikri verdim. Belki bir üreticiye ilham kaynağı olur o da araç ölçülerine göre yan kısımlara göre de bir şeyler üretir :)
Maunvalidenin yazlık Altınoluk'ta ne zaman oraya gitme durumu söz konusu olsa kısa devre oluyorum. Otomobil orada hep açıkta duruyor. Birde yakın bir yere pazar kuruluyor. Ne kadar gözü görmez, kulağı duymaz, eli tutmaz ihtiyar varsa onlarda *** var gibi en dar yere pazarın dibine kadar otomobille girmeye kalkışıyor sonra birde sanki iki elleriyle bir direksiyonu tutabiliyorlar gibi geri geri gelmeye kalkışıyorlar. Kaç sefer teğet geçen oldu.
Bir hava durumunu takip et, bir pazar yüzünden otomobili güvenli ve geniş sokağa kaçır hadi o yetmez gibi birde evde kapı pencere her yeri açık bırakıyorlar diye sahile giderken anahtarları yanına al.
Hepsi problem amk. Yeteri kadar obsesifim birde bunlarla uğraşıyorum :D :D
Sonunda, otomobilin etrafına da usturmaçalar takacağım o olacak :)
https://www.denizdukkani.com/dan-fender-heavy-duty-sosis-usturmaca-p-9898.jpg
Hahahaha
sen kesın yaparsın bunu.
Aktıf sekılde uyarı veren sayfalar var mı?
En azından paylasırsak,çarpılma rıskımız duser.
imprezaWRC
19-05-2021, 16:29
Hahahaha
sen kesın yaparsın bunu.
Aktıf sekılde uyarı veren sayfalar var mı?
En azından paylasırsak,çarpılma rıskımız duser.
Bulursam buraya yazarım :)
barakuda26
20-05-2021, 09:51
Yarın ve cumartesi için yağış gösteriyor da uyarı yok şuanda. Tahmin alabilsek iyi olurdu :)
S.Özeren
20-05-2021, 12:54
Bursa Yalova hattında dolu riski çok fazla ordaki arkadaşlar vaziyet alsın
İstanbul için ciddi bir durum gözükmüyor akşam ciktisini bekliyorum
Yarın için ciddi dolu uyarısı var diyorlar . Yarin Akşam bağdat Caddesi tarafında olacağım 4 gibi
Sıkıntı cekermiyiz
S.Özeren
20-05-2021, 22:20
Bu tahminim geçerlidir. İstanbul içi ciddi bir durum gözükmüyor anlık sert geçişler yaşanabilir onun tespiti ise ancak anlık radar takibi ile mümkün.
Bursa Yalova Balıkesir ve özellikle Çanakkale tedbirli olması iyi olur
barakuda26
21-05-2021, 08:43
Bu tahminim geçerlidir. İstanbul içi ciddi bir durum gözükmüyor anlık sert geçişler yaşanabilir onun tespiti ise ancak anlık radar takibi ile mümkün.
Bursa Yalova Balıkesir ve özellikle Çanakkale tedbirli olması iyi olur
Sakaryayla ilgili bi aksiyon görünüyormu?
Sigorta mesaj atti .bugün marmara bölgesinde dolu riski var diye
.ufak bir dikkatli olmak gerekli.
21 Mayıs'ta Bursa'dan çıkarken sağanağa fena yakalandım. Yagış başlamadan önce Ozdilek'e girdim çıktığımda bir baktım yağmur başlamıştı. Arabaya binip İstanbul yoluna çıkana kadar hava patladı 10dk civarı dolu ve sağanak yağdı ama en buyuğu fındık kadar. Bugün guneste baktım arabaya şükür bir sey olmamıs.
Bu hafta içi İstanbulda dolu tehlikesi oluşur mu? 4 gün yağışlı olacakmış.
Yiğit G.
31-05-2021, 05:03
Redfish16V 4 haziran Cuma nikahım var kadıköy de. Öğleden sonra 15:00 de. Bazı kanallar yağış veriyor bazısı açık hava, tam durum ne olur ?
Yarın kartal tuzla arası asırı yogunluk gosterıyor(aksam)
sabaha karsıda avruoa yakası karadenız kıyıları.
Ancak yarın bırsanın batısına kesın dolu var
Redfish16V
01-06-2021, 16:26
Redfish16V 4 haziran Cuma nikahım var kadıköy de. Öğleden sonra 15:00 de. Bazı kanallar yağış veriyor bazısı açık hava, tam durum ne olur ?
4 Haziranda yağış öğlene kesiliyor.öncesinde ki yağış hafif.ufak ıslatır.yalnız akşam 18:00 gibi ciddi yağış olacak.Dolu yok , rüzgar orta kuvvetde kuzeyli.
Yiğit G.
01-06-2021, 20:18
4 Haziranda yağış öğlene kesiliyor.öncesinde ki yağış hafif.ufak ıslatır.yalnız akşam 18:00 gibi ciddi yağış olacak.Dolu yok , rüzgar orta kuvvetde kuzeyli.
teşekürler
S.Özeren
13-06-2021, 11:38
13 Haziran akşam 6 dan itibaren İstanbul için ince taneli dolu riski mevcut
14 Haziran balikesir ve çevresi dolu riski mevcut
S.Özeren
16-06-2021, 00:10
16 Haziran Avrupa yakası için ciddi yağış var
Yerel dolu geçişi yaşanabilir
CüneytIşıkkent
16-06-2021, 09:23
Memlekete yaz gelmiyor resmen:agbe:
gelince de hayvan gibi geleceğinden bence böyle iyi ne sıcak ne soğuk :)
muratburunce
16-06-2021, 10:17
gelince de hayvan gibi geleceğinden bence böyle iyi ne sıcak ne soğuk :)
bu seferde kesin kış gelmeyecek yaz gecikince kışta geç geliyor :)
Yaz da Ekim ortasına kadar sürer artık.. Mevsimsel senkron kayması mı var nedir..
S.Özeren
16-06-2021, 17:43
Ayın 20 sinden sonra sıcaklar baslicak :)
Demek kı haftaya tatıle cıkalım :)
Bugun ceketle usudum arkadas,Maslak sanayıde kışı yasadık.
21-22 gibi şiddetli yağış var mı ?
konyam_tr42 on Instagram: Beyşehir’de bugun yağan dolu, ilk defa boyle bir şey gordum. 👀 (https://www.instagram.com/reel/CP_X_oyFOSQ/?utm_medium=copy_link)
Bugün Beyşehir
Redfish16V
22-06-2021, 22:59
Gün dönümü dediğimiz süreç 26 hazirana sona erecek.Sonrasında yanacağız baya.Deprem/iklim olaylarına ufak girersek temmuzda peak yapacak sıcaklar deprem riskini artırabilir maalesef.Lakin bu söylem halen %100 bilimsel değildir umarım da böyle bir durum yaşanmaz.2022 kışı içinse daha erken gelen ,daha durağan bir kış sinyali var şu anda.Yazın bitişi içinse ekim son hafta diyebiliriz.Uzın süre dolu riskimiz yok,kuraklık riskide şu ara nötr eylüldeki yağışlar gerçekleşmezse sıkıntı olabilir.
Bugün öğleden sonra gene hava karışıyor uyarı gelmiş marmara ama arabayı örtsek mi
sultanbeylide dehşet rüzgar var.ortalık toz göz açılmıyor.hava kopkoyu fena patlıyacak.Arabayı kapalıya aldım.dışarsı fenalarda.
S.Özeren
01-07-2021, 22:51
Cumayi cumartesiye bağlayan gece iri taneli dolu riski mevcut
Cumartesi daha sakin
Pazar günü daha küçük boyutta dolu riski mevcuttur
İstanbul
Buharlaşıcaz az kaldı nedir bu hava böle Dubai de bile bu kadar bunalmamıştım.
https://www.bundlehaber.com/detay/a891fea2-022e-4eaf-9927-46d2e1ab9db4?l=1
barakuda26
02-07-2021, 08:20
Sıcak değilde, nem çok nem...
Cumayi cumartesiye bağlayan gece iri taneli dolu riski mevcut
Cumartesi daha sakin
Pazar günü daha küçük boyutta dolu riski mevcuttur
İstanbul
bu gece için bölgesel uyarı var mı yoksa tüm istanbul mu risk altında?
Kastamonu merkez icin dolu riski mevcutmudur ?
S.Özeren
02-07-2021, 18:39
bu gece için bölgesel uyarı var mı yoksa tüm istanbul mu risk altında?
Üsküdar çevresi olarak baktım
Şuan cumartesi sabah saatlerine kaymış durumda
Sağanak da yapabilir
Dolu ihtimali de var
MertSerhanÖ.
02-07-2021, 20:34
dün gece penceremin önünden,alt katta ki carrefour'un kolileri geçiyordu.
not:3.kattayım.
gugle amca gece 2'de yağmur diyordu yağmadı sıcağıyla başbaşa kaldık
barakuda26
03-07-2021, 10:03
Arabayı garaja koyduk, gelen giden yok şimdilik buralarda da :D
muratburunce
03-07-2021, 11:18
https://i.hizliresim.com/lkzcmnr.jpg (https://www.hizliresim.com/lkzcmnr)
barakuda26
03-07-2021, 13:16
Arabayı garaja koyduk, gelen giden yok şimdilik buralarda da :D
Erken konuşmuşum, sel aldı ortalığı fena yağıyor
34btr1907
05-07-2021, 09:13
https://www.img.gen.tr/images/2021/07/05/adsiz.jpg
yarın sabah ve öğle saatleri bu bölgeler dikkat etsin
Bu haftaici istanbul icin yagmur gozukuyor. Sali-persembe arasi , dolu riski var mi acaba ?
CloudGrey
05-07-2021, 13:17
biraz önce leventte yeni çalışma arkadaşımıza arabasını teslim ediyorduk vazgeçtik , yeriner jet ski verdik . öyle bi yağmur vardı ona binip gitti
ümraniye beykoz arası ciddi sağanak vardı 1 saat öncesine kadar, silecek yetiştirmiyordu gerçekten
S.Özeren
05-07-2021, 22:36
Düzce ve çevresi
Sakarya ve çevresi
Doğu Marmara nin kuzeyi hariç
Dolu riski yok denicek kadar az