Orijinalini görmek için tıklayınız : *Sagopa kajmer*
amca, tv gazatecilik yaptın mı hiç :D
belgesel hazirladim olur mu?
belgesel hazirladim olur mu?
olur amca, sen ne dedinde biz yok dedik..
olur amca, sen ne dedinde biz yok dedik..
sagopayi neden takip ediyorsun peki?
sagopayi neden takip ediyorsun peki?
takip etmiyom ki :D
kullandıgı muzikler ile ses tonu çok uyumlu o cezbediyor beni, bide her şarkısını begenmiyorum her albumunde bikaç şarkısı favorim.. ama ne buluyorsun şarkılarında dersen aktaramam sana, aynı cem yılmaz ın espirileri 10 kere izleyip aynı şekilde yapamamız gibi vs vs yeterince açıklayıcı oldum mu amca :)
takip etmiyom ki :D
kullandıgı muzikler ile ses tonu çok uyumlu o cezbediyor beni, bide her şarkısını begenmiyorum her albumunde bikaç şarkısı favorim.. ama ne buluyorsun şarkılarında dersen aktaramam sana, aynı cem yılmaz ın espirileri 10 kere izleyip aynı şekilde yapamamız gibi vs vs yeterince açıklayıcı oldum mu amca :)
sanat dedigin sey muzik yapmak sarki soylemekse bu sanatin efendisi oluyor ozaman diyorsun?
sanat dedigin sey muzik yapmak sarki soylemekse bu sanatin efendisi oluyor ozaman diyorsun?
Sagopa = Sanatçı ? Kime göre, neye göre(müzik dalı) ?
Sagopa Kajmer şarkı söylemeye başladıgında bana göre rezalet, ama rap vari söylediği zaman gerçekten diğer rap söyleyenlerde çok farklı bi tonu söylemesi var(belki severek dinlediğim için öyledir)..
Sanatçı mıdır sorusuna gelirsek, bugun herkese sanatçı deniyor oda bi rap sanatçısı üstadı demek düşüyor...
Asıl sanatçı bana göre Zeki MÜREN dir.. :)
Sagopa = Sanatçı ? Kime göre, neye göre(müzik dalı) ?
Sagopa Kajmer şarkı söylemeye başladıgında bana göre rezalet, ama rap vari söylediği zaman gerçekten diğer rap söyleyenlerde çok farklı bi tonu söylemesi var(belki severek dinlediğim için öyledir)..
Sanatçı mıdır sorusuna gelirsek, bugun herkese sanatçı deniyor oda bi rap sanatçısı üstadı demek düşüyor...
Asıl sanatçı bana göre Zeki MÜREN dir.. :)
sarkici deriz sorun degil,
ulkemde cok guzel hareketler bunlar'da oynayan yeni yetmeler bile juri oluyorsa bununkide sanat olabilir, bugun denmez asagilanir sonra el ustunde tutulur.
sarkici deriz sorun degil,
ulkemde cok guzel hareketler bunlar'da oynayan yeni yetmeler bile juri oluyorsa bununkide sanat olabilir, bugun denmez asagilanir sonra el ustunde tutulur.
kendisi gibi müzisyen diyelim daha güzel geliyor kulağa :)
mevzuyu bilmiyorum (juriden kasıt)
takip etmiyorum amca onları yılmaz erdoğan ı ve çatısı altında olanları sevmiyorum, ha izlemedim mi, izledim bikaç kere..
Bad-Fast
08-07-2011, 23:29
cüppeli ahmet hoca fanıymış galiba sagopa.
habertürk altaylıda cüppeliyi dinlerken duydum ve şoke olmuştum.
çoğu böle sohbet veren kişileri gidip dinlediğini açıklamıştı ama onun fanı bunun hayranı olayı yok :) üstde abimizde yazmış bi dizisini ...
ayrıca müzik eğitimini devamlı geliştiriyor bildiğim kadarıyla ve dans'da da iyi :)
Amca sana gelsin... Galiba...:icon_tup:
qaH4YtljzCk
Bu ikilemlerin arkasında çok şey var
Hiç bir şey bir neden değil ki
Ama hak ettğimi düşündüğümde hiç de adil değil ki
Sen nesin ve kimsin? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin
İster istemez her şeyim sende rehin
Ne yanlış bir karar masası, sen ne kötü bir hakimsin
Bu ne zor bi dosya, sen ne kolay bir kararsın
Senden görünmüyor önüm, meğer ne kolaymış fikri ölüm
Hep anlatırdı sevdiklerim;
"Böyleyken böyle olur, Söz söylenir göz dolar, Haziranlar Şubat olur"
İhtimallerimi düşünürüm ve ihmallerimi yoklarım
İçimden ayrılık şarkıları bestelerim ve söylerim
Ben deli dolu biriyim, ama şu an sadece doluyum
Kırılmış bir sağ kolum
Gönlü bir hayli kırık, yapayalnız, bomboş bir yolum (beenn)
Beni arayan orda bulur, sözün bittiği yerde bekliyorum
Canım *****, yarım eksik, bu kadar mı kolay çeker insan sevdiğinin şakaklarına tetik
Sanki sen bir avcı, bense infalak eden keklik
Vakit durdu, bu acı beni boğdu, bittim şimdilik
Nakarat:
Ama galiba, bütün bu olanlara dayanamam, ama hazırım
Sen giderken adımlarını sayarım
Heyhat! Ne yazık seni yanlış tanıdım sanırım
Heyhat! Ne yazık seni yanlış tanıdım sanırım
Verse 2:
Üzerime yıkılan yüksek apartmanlar, bana söylenmiş gibi çalan şarkılar
Bitmeyen derin hasret ve geçmeyen zaman
En dibini ancak senin bildiğin o dipsiz kuyu, defol git şimdi rahat uyu
Ya biriktirdiğim onca yarınlık, ben yarımken yarınla bu gün arasında nedir farklılık ?
Senden varan güller artık rayihasız
ben uslu çocuk sen arsız
sensiz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız
Herkes bana bakıyormuş gibi, ama herşey normal
Sorulan sorular en çok acı veren, her yerden sual
Ben bir aç, sense tok misal, sen olmadan ne işe yarar en güzel kumsal, ne olur gitme kal
Bir tek özlemleri deviremedim şu ince bileklerimle, geriye kalan herşeyi yıktım, fena yaptım
Ve en güzeli unuttum, defalarca tekrarladım kendimi, her yeni gün için
Ama her yeni gün eskidi, yarın baktım ki hep ordayım, aynı noktalardayım, ortada kalmış ortalık kişiyim
Sen şimdi yoluna bak, ben adımlarını sayarım
Bütün bu olanlara dayanamam, ama madem öyle hazırım
Nakarat:
Heyhat ! Ne yazık seni yanlış tanıdım sanırım
Heyhat ! Ne yazık seni yanlış tanıdım sanırım
2 sıfır, 1 bir yan yana
Melankolia
Sagopa
UĞUR YUMAK
31-07-2011, 09:31
feytullahcı , Atatürk ve laiklik düşmanı fukaranın teki
Amca sana gelsin... Galiba...:icon_tup:
http://recycledbeing.files.wordpress.com/2011/07/sagopakajmer01.jpg?w=645&h=430
Albumdeki 5., 6., ve 7. parcalar favorim bu ara, arabada cok iyi gidiyor :) Isimlerine hic bakmadim valla :D
nerden bılıyorsun ugurcum :)
VTec_king
02-08-2011, 09:19
cüppelinin bir numaralı adamı
şarkılarda isyan var Allaha isyan edilirmi?
yaptıkları tezat!
cüppelinin bir numaralı adamı
şarkılarda isyan var Allaha isyan edilirmi?
yaptıkları tezat!
boyle dersen alacagin ilk tepkiyide yazayim buraya,
misralar cok derin o, herkes haiz olamaz...
rimbaud mubarek
belki örnek alıyordur amca :D
VTec_king
02-08-2011, 09:28
bu benim düşüncem sonuçda kimse değiştiremez
bende eskiden fanıydım taaki cemaatle adı çıkana kadar
bir kaçda fanlarına yanlışı oldu cocugu kovdu küfür etti filan videolar dönüyordu
o gün bugündür kılım.
Galiba Video Klip
Sagopa Kajmer Galiba Video Klip Full Kalite - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8dzV0B3iCsM)
HondatugraL
17-09-2011, 04:08
sagonun son albumunu ındırmek ısteyenlere ...
Sagopa Kajmer - Saydam Odalar | Orjinal Full Albüm İndir | 2011 | HQ CDRip + Full Cover - Bedava MP3 İndir - Müzik İndir - Mp3 Download (http://fullmp3indir.org/yuksek-kaliteli-albumler/52132-sagopa-kajmer-saydam-odalar-orjinal-full/)
Bad-Fast
17-09-2011, 04:12
çok güzel şarkı ,klip enteresan ama güzel saolasın ;)
bu cemaat işlerine falanda tavım adam vaaz dinlerken foto çekmişler neler neler denildi ya , gündemdeki şarkıcılar falan neler neler yapıyor uyuşturucudan kendini satmaya kadar oh ne güzel deniliyor dünya bu işte ...
HondatugraL
17-09-2011, 04:21
rapçiler arasında tek o tartışılmasız...:cool:
zuashuashuashuahusuha yarıldımm :D:D:D:D:D:D:D:D
berkay_aydin
17-09-2011, 11:26
hangi sözlerinden bu yoruma bağladınız :soru:
YavuzNaz
17-09-2011, 11:45
eskiden duman kafasıyla yazıyordu şimdi maneviyata dökmüş işi.
feytullah değil, ismail ağa cemaatine yakındı bir aralar;
adam artık bir cemaatin mensubu değil bu konu hakkındaki açıklamayı tweeter da yaptı doğru yolda olmak için birilerinin arkasından gitmeye gerek yok tarzında bir açıklama idi. Dini bütün olması laiklik düşmanı olması anlamınamı geliyor.
Dinliyorum.
bende bunu anlamadım nerde fetullahcıyım demiş nerde Atatürke bi laf etmiş nerde lailklik hakkında konuşmuş izletin de bizde görelim arkadaş.
YavuzNaz
17-09-2011, 12:21
Şöyle bir yorumu vardı dinlemiştim yeni buldum herkez kendine göre yorumunu zaten yapar..
Sagopa Kajmer - Git Namaz Kıl Rahatla Yoga Yapma 2011 !!! [ HD ] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZnNRmxz37bo&feature=related)
adam artık bir cemaatin mensubu değil bu konu hakkındaki açıklamayı tweeter da yaptı doğru yolda olmak için birilerinin arkasından gitmeye gerek yok tarzında bir açıklama idi. Dini bütün olması laiklik düşmanı olması anlamınamı geliyor.
Kesinlikle katılıyorum twitter'da bende gördüm bu konu hakkındaki yazılarını çok uzun yıllardır dinler ve takip ederim, devam edicemde.
Sagopa Kajmer - Insafa Gel 2011 (Saydam Odalar 2011) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PmcMwAOlenc)
http://www.youtube.com/watch?v=PmcMwAOlenc
Yine son albümünden.. ;)
Bluttbeton
17-09-2011, 13:23
Keşke eskisi gibi yapsa şarkıları kırık çocuk cümle mühendisi gibi
ahanda CAHİL CÜHEYLA. Ben bu kişiyle tartışamam bile. TAMAM SENSİN :D :D :D
ygtkrmdnz
17-09-2011, 14:26
Son albümlerinde ritimleri çok sıradanlaştırdı sözleri iyileştirdi :)
Eskilerden ;
UzsIfwhi4Tc
It-V-q02DRQ&feature=related
Bad-Fast
17-09-2011, 14:46
ya zaten her maneviyatdan bahseden fetocu oluyor kaçarı yok :)
63owen63
17-09-2011, 14:57
Bilgi sahibi olmadan yine fikir sahibi olmuşuz bu konuda da..
ensoztrk
17-09-2011, 14:59
ya zaten her maneviyatdan bahseden fetocu oluyor kaçarı yok :)
+1000000
Yıllardır dinlerim 2000li yıllardan ber karışık dinliyordum ama cezayla sago ayrılınca ilk biraz ceza takıldım yapamadım sagocuymuşum:D bi kaç sene karışık dinledim. Ve son 5 6 senedir tapagaz sago dinliyorum:D Beğenmeyenlere saygı duyuyorum ama beğenmeyenlerde bize saygı duysun!;)
Berat_yapi
17-09-2011, 15:16
Dervişin sukutundan anlamayan,kelamından hiç anlamaz..
(Üstad'ın son albümü Saydam Odalar'ın albüm kitapçığının son sayfasında bulunan söz..)
HondatugraL
17-09-2011, 15:27
hangı sayfa bılmıomda paylaştım albumu ben ısteyen ındırıeblır.
TolgaEsentepe
17-09-2011, 15:45
eskiden duman kafasıyla yazıyordu şimdi maneviyata dökmüş işi.
Dinliyorum.
dumanlı bahçelerde aleve veriyormuş hala otu :)
hakan_41
17-09-2011, 15:49
ben 4-5 yıldır sagoyu dinliyorum şunu söyleyebilirimki sago çok bozdu, rapin içine iyice dini karıştırdıda karıştırdı, kimse bunun aksini söyleyemez, ha bi yandanda ne isterse yapar tabiki karışamayız, veyahut dinsiz olsun da demiyoruz ama aşırıya kaçmanın alemi yok bence, kardeşim sen yaşadıklarını kendi içinde kendin yaşa şarkılarına bu kadar yansıtmanın gereği yok bence, son zamanlarda eski şarkılarını dinlemeye başladım tekrar 24,iskeletler diyarında bir et parçasıyım gibi, eski şarkıları çok ama çok güzel keşke hep böyle kalsaydın be sago :)
Bad-Fast
17-09-2011, 15:54
bende tam aksine şarkılarını bu yuzden de seviyorum , hatırlatmak iyidir :) kolera nın radyo programında bi sözü vardı" benim için 2007 den öncesi çöp artık çok hata yapmışım" dedi. keza sago nunda böle bi milatı var eskisi gibi dumanlı bahçelerden dövmelerden falan pişmanmış ;)
ben 4-5 yıldır sagoyu dinliyorum şunu söyleyebilirimki sago çok bozdu, rapin içine iyice dini karıştırdıda karıştırdı, kimse bunun aksini söyleyemez, ha bi yandanda ne isterse yapar tabiki karışamayız, veyahut dinsiz olsun da demiyoruz ama aşırıya kaçmanın alemi yok bence, kardeşim sen yaşadıklarını kendi içinde kendin yaşa şarkılarına bu kadar yansıtmanın gereği yok bence, son zamanlarda eski şarkılarını dinlemeye başladım tekrar 24,iskeletler diyarında bir et parçasıyım gibi, eski şarkıları çok ama çok güzel keşke hep böyle kalsaydın be sago :)
Abi tüm bu yazdıklarının tek bir cümlelik mantıklı çözümü var;
"Dinlemezsin, olur biter."
:)
hakan_41
17-09-2011, 16:04
Abi tüm bu yazdıklarının tek bir cümlelik mantıklı çözümü var;
"Dinlemezsin, olur biter."
:)
yazdıklarımdanda anlıyacağın gibi eski şarkılarını seviyorum ve dinliyorum, afedersiniz ama size ne ki ? :) ben sago için düşündüklerimi yazdım sadece :heyoo:
cembozbey
17-09-2011, 16:44
ahmet kayayı dinlerken kimse terör yanlısı demiyo bangır bangır arabalarında son ses...sagoya gelince bi artniyet... beyler dinleyenler sempatisi olanlar paylasımda bulunanlar burda ignelemek isteyenler baska baslıga ...
hakan_41
17-09-2011, 17:06
Eleştri iki yönlü yapılır sizinde bildiğiniz gibi, iyi ve kötü olarak. Kötü eleştriyi çekemeyenler başka başlığa ... Veya vazgeçtim, burdan devam edilsin, pohpohlamaya devam edin :)
İskeletler Diyarı şarkısını dinliyorsan o şarkıda da maneviyat yüksektir.
Bir bölüm" 'yaz' dedi! Emir bir farzdır. Farzın adresinde sen ikamet halinde, bu Tanrı'dan bir arzdır."
Sagonun dediği dinleyicilerine sevenlerine kendi bildiği doğru yolu göstermek oraya doğru yöneltmek; yeni şarkıları bu yönde. Eskiden toydu şimdi oturdu, gerçek Sago tarzı son 3-4 seneki albümler :)
sevgilerle...
YavuzNaz
17-09-2011, 17:38
Adam bu konu hakkinda oyle guzel soylemiski kimse begensin diye album yapmiyorum, eski tarzina devam etseydi hep aynı seyleri tekrar ediyor denilcekti bu isin bir standartı olmadığına göre tarzını eleştirmek ölçüsünü ayarlamak lazım, siyasi içerikli olur, karamsar olur argo olur ölçüsü yok.
Deagles48
17-09-2011, 18:34
Yeni albümleri dinledim benim için tam bir hayal kırıklığı oldu rap demeye zaten 1000 şahit ister eski albümleri okadarda eski degil çok eski albümleride çok berbat idi Kötü insanları tanıma senesi bir pessimistin göz yaşları albümleri çok iyidi en iyi albümleriydi diyebilirim ama son 2 albüm kulağıma hiç hitap etmiyor facebook v.b sitelerde bir sürü hayran sayfası var hepside sagopa ne yapsa süper diyen tiplerden oluşuyor o insanlardan değilim açıkcası ceza'da çok pis bir tarzı var kolera zaten sago ne yapsa onu yapar ee geriye kim kaldı o yüzden artık yabancı rap dinliyorum bence türkiyede rap yürümez türk insanı hala kıytırık türk popunun üstüne tanımaz bir çok avrupa ülkesinde pop kültürü diye bir şey kalmadı artık Rap ve Rock aldı başını gidiyor Türkiyede hala ne dinliyorsun diyince rap dedigin zaman insanlar bi garip bakmaya başlıyor
Yıllardır dinlerim konserlerine giderim,albümünü de alıyorum.
eskiden indirirdim ama söylediklerinden sonra vazgeçtim.
pohpohlamak için söylemiyorum ,lirikalite ala
Bad-Fast
17-09-2011, 19:31
adamın pohpohlanmaya vb. hiçbir şeye ihtiyacı yok ki , tv ye bile nadir çıkıyor ,kendi kafasında devam ediyor eskisi yenisi olayı saçma olur , şimdiki geldiği nokta ona yeter kanımca , ceza yalan oldu gitti sago çıtayı yukseltiyor ;)
Yeni albümleri dinledim benim için tam bir hayal kırıklığı oldu rap demeye zaten 1000 şahit ister eski albümleri okadarda eski degil çok eski albümleride çok berbat idi Kötü insanları tanıma senesi bir pessimistin göz yaşları albümleri çok iyidi en iyi albümleriydi diyebilirim ama son 2 albüm kulağıma hiç hitap etmiyor facebook v.b sitelerde bir sürü hayran sayfası var hepside sagopa ne yapsa süper diyen tiplerden oluşuyor o insanlardan değilim açıkcası ceza'da çok pis bir tarzı var kolera zaten sago ne yapsa onu yapar ee geriye kim kaldı o yüzden artık yabancı rap dinliyorum bence türkiyede rap yürümez türk insanı hala kıytırık türk popunun üstüne tanımaz bir çok avrupa ülkesinde pop kültürü diye bir şey kalmadı artık Rap ve Rock aldı başını gidiyor Türkiyede hala ne dinliyorsun diyince rap dedigin zaman insanlar bi garip bakmaya başlıyor
Ben zaten sagopa dinliyorum.Rap değil.Dersin olur biter,kaldı kı ben gercekten rap degıl sagopa dınlıyorum :)
HondatugraL
17-09-2011, 20:06
Ben zaten sagopa dinliyorum.Rap değil.Dersin olur biter,kaldı kı ben gercekten rap degıl sagopa dınlıyorum :)
katılıyorum. Başkalarının yaptıgı rap se sagonunki bambaşka bişey hem buadar guzel uyakları bulup hemde anlamlı cumlelerı nasıl oturtabılıyor hala anlamış degılım nasıl bır cumle zengınlıgıdır.
ensoztrk
18-09-2011, 00:09
Üstad dan devam:)
Sagopa Kajmer & Tact All Stars - Rak Benadam - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Hw2ppwkXhG0)
berkay_aydin
18-09-2011, 00:29
Uğur abiden yorum bekliyorum yanlış anlaşılmasın laf atıp gitmekle olmuyor açıklayın bizde aydınlanalım..
Berat_yapi
18-09-2011, 14:43
Sago hala eski sago, Başakşehir sular vadisi 2011/Buralarda ayaz var
QApt9uKPZ7c
Berat_yapi
20-09-2011, 13:49
Hayat kızgın boğa,ben kırmızı pelerin..
ep9sy3zccHA&feature
YavuzNaz
22-10-2011, 13:17
kaldığımız yerden devam edelim, büyük keyfle dinlediğim bir şarkı daha..
Bazıları derki "Sago rapi bizden öğrendi"
Oysaki yıllarca o çıplakları benim elbiselerim giydirdi!
Sagopa Kajmer 2011 - Çünkü Bir Tek Yol Var | "Saydam Odalar" Yeni Albüm 2011 | HQ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FFlBSg5b5Ds)
Sagopa Kajmer 2011 - Çünkü Bir Tek Yol Var | "Saydam Odalar" Yeni Albüm 2011 | HQ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FFlBSg5b5Ds)
ensoztrk
22-10-2011, 14:02
Bu da benden çekemeyenlere gelsin:)
''Hey ordaki beğenmediysen benim kanalı zapla.
Bizde kabul görmez cahilden gelen afra tafra.''
Sagopa Kajmer 2011 - Kaç Kaçabilirsen | "Saydam Odalar" Yeni Albüm 2011| HQ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pSxFO5raXEQ&feature=related)
Bad-Fast
22-10-2011, 14:13
bu albüm çok hoşuma gitti, her albümü fast serisi gibi merakla bekler olduk :)
onur akında dinlerim sagopa kajmerde dinlerim güzel olan her şeyi dinlerim :D sanatta siyaset olmamalı bence..Sırf anayasa'ya evet dediği için sezen aksu dinlemeyenler var garip..
Kusura bakmayın ama isminde meymenet yok dinleyenler alınmasın benim görüşüm
cembozbey
22-10-2011, 15:10
''Hey ordaki beğenmediysen benim kanalı zapla.
Bizde kabul görmez cahilden gelen afra tafra.'
:D
Kusura bakmayın ama isminde meymenet yok dinleyenler alınmasın benim görüşüm
biliyosundur anlamını umarım
biliyosundur anlamını umarım
Bir bilim adami misirda ki piramitlerin sirrini çözmeye çalisir, Sagopa adli piramidin içine girenin canli çikamadigini ögrenir ve piramidin sirrini çözmeye çalisir. Piramidin en son odasina gelip duvara adini kazir. Bu bilim adaminin adi Kajmer oldugu için duvara "Sagopa Kajmer" yazar ve bu piramidin içinde hava akimindan dolayi can verir. Bu isim buradan geliyor.
deniliyor rivayetler çok tabiki
Bir bilim adami misirda ki piramitlerin sirrini çözmeye çalisir, Sagopa adli piramidin içine girenin canli çikamadigini ögrenir ve piramidin sirrini çözmeye çalisir. Piramidin en son odasina gelip duvara adini kazir. Bu bilim adaminin adi Kajmer oldugu için duvara "Sagopa Kajmer" yazar ve bu piramidin içinde hava akimindan dolayi can verir. Bu isim buradan geliyor.
deniliyor rivayetler çok tabiki
bunu bi yerden kopyalayıp yapıştırmışsın onu anladıkta.ilk mesajından önce biliyomuydun onu sordum sadece saygılar...
Berat_yapi
23-10-2011, 15:38
Erol Köse: Sagopa Kajmer gizli bir starmış; onu anladım..
- Sen çok geride kalmışsın, Biz yıllardır biliyoruz :D
Erol Köse: Sagopa Kajmer gizli bir starmış; onu anladım - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5ZtFJVo6SVs)
Sagopa kajmer ve dinleyicileri hakkında twitter'da ileri geri konuşan erol köse çabalarımız sonucu sonunda doğruyu buldu..
Biz güvenin getirdiği riskiz
Üzerinde arabaların parçalandığı bir pistiz
Sagopa Kajmer - Emcee Testi Feat. Contribution Feat. Kolera - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FZQvx3Dr154)
Namı sago rapte nabız
Bad-Fast
24-10-2011, 14:21
Erol Köse: Sagopa Kajmer gizli bir starmış; onu anladım..
- Sen çok geride kalmışsın, Biz yıllardır biliyoruz :D
Erol Köse: Sagopa Kajmer gizli bir starmış; onu anladım - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5ZtFJVo6SVs)
Sagopa kajmer ve dinleyicileri hakkında twitter'da ileri geri konuşan erol köse çabalarımız sonucu sonunda doğruyu buldu..
iyi yapmışlar :)
Berat_yapi
24-10-2011, 14:43
Biz güvenin getirdiği riskiz
Üzerinde arabaların parçalandığı bir pistiz
Sagopa Kajmer - Emcee Testi Feat. Contribution Feat. Kolera - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FZQvx3Dr154)
Namı sago rapte nabız
Sagonun girişi süper burada,lirik artı müzikalite'de eksiksiz ;) ..
Germanian
16-12-2011, 14:36
Beyler hdd nin gümlemesi sonucu sago arşivimi kaybettim :( tüm albümlerini tek link olarak bulamadım torrent vb sekilde olan varsa atabilirmi lütfen
ensoztrk
16-12-2011, 15:02
Onlar evrim dediler bu yaptıklarımız devrim dediler
Ah zekâsına kedi işeyesi nefer her şey kader
Bu imtihan bir seferlik bedenin kâğıt kalemin amel
Sana kâfi geleceğini sandığın iki bilekti oysa hayat tek biletti
Hakkını veremezsen bilet yanardı biterdi
Kiminin durumu şeytandan beterdi
Ab'ı hayat içtim sandı içtiği eterdi
Sagopa Kajmer & Kolera - Tadı Yok - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Errlqg8bNZo)
Ne yazmış üstad be:D
Beyler hdd nin gümlemesi sonucu sago arşivimi kaybettim :( tüm albümlerini tek link olarak bulamadım torrent vb sekilde olan varsa atabilirmi lütfen
akşam eve geçince bi bakayım olması lazımdı bulursam p.m. atarım
Germanian
16-12-2011, 15:10
akşam eve geçince bi bakayım olması lazımdı bulursam p.m. atarım
sağolasın nette bulduğum linklerin çoğu silinmiş artık araştırıyorum hala bende
Berat_yapi
13-01-2012, 10:26
Saydam Odalar Turne İstanbul Konseri
10 Mart 2012 Bostancı Gösteri Merkezi biletler satışa çıktı..
Ehuehe ulen otomobil forumun da "ekşi sözlük" aratırken karşıma Yunus çıktı :) Çocukluk arkadaşımdır, Duygu Fm diye yerel bi' radyo'da dandik tesisat ile plakları pek fena öttürdüğüne şahidim... Babası Mehmet amca da müzisyendi. Yıllar önce evlerinde plakları karıştırırken Beatles albümünü elime aldım, Mehmet amca sever misin Beatles? diye sordu, evet severim diyince albümde ki tüm parçaları okumuştu :)... Yunus'u görmeyeli 14-15 yıl kadar oldu... Vefasız ipne :D
ProdriveSTI
01-04-2012, 04:30
Soyadının ilk iki harfi kadar öz...
seviyorum şarkılarını.
DaRkNeSs-
01-04-2012, 04:31
sago nun vefasız olduğunu hiphop camiasının içinde olan bikaç kişiden daha duydum ya, hakkaten mi öyle acaba? baya severim şarkılarını da kendini de zira...
Hiphop kültürüm çok eskilerde kaldı,camiadan pek bi' habersizim, ben takıldım sadece "vefasız" derken... Hangimiz TÜM eski arkadaşları arıyor ki? :)
GörkemT.
01-04-2012, 05:13
ceza fuat vs kişilerin sago'a attığı dissler var sago yeni çıkardıgı albümlerinde sarkılarının ıcınde onlara gönderme yapıyo bunu farkeden oldu mu :)
Sagopa Kajmer Cevap Veremiyormuş :) İzlede Gör - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nJVki0IvLVY&feature=related) :):)
brsmustang
01-04-2012, 06:44
:icon_tup::icon_tup:rap değil özyavuz dinliyoruz:icon_tup:
depresyon staylayı tek geçerim :D
sago ve kolo dan yeni şarkılar çıktı
buyrun
Sagopa Kajmer Istakoz 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aBc-lKqyNmE)
aBc-lKqyNmE
Kolera Kim Buna Dayanir 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kq1Mlg_jq08&feature=channel)
kq1Mlg_jq08&feature=channel
Bad-Fast
08-04-2012, 18:29
tşkler iyi oldu bu ;)
:icon_tup::icon_tup:rap değil özyavuz dinliyoruz:icon_tup:
aynen dedigin gibi kardesim
ben deli dolu biriyim ama suan sadece doluyum
kirilmis bir sag kolum, gonlu bi hayli kirik, yapayalniz bombos bir yolum
beni arayan orda bulur
sozun bittigi yerde bekliyorum
her cumle tek tek imza yapilabilir :)
adam bir de bunlarin hepsinden bir anlam butunlugu cikariyor
masaallah
[QUOTE=metin;5758785]sago ve kolo dan yeni şarkılar çıktı
buyrun
Sagopa Kajmer Istakoz 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aBc-lKqyNmE)
aBc-lKqyNmE
süper olmus ellerıne saglık cok saglam parca
Saydam Odalar Turne İstanbul Konseri
10 Mart 2012 Bostancı Gösteri Merkezi biletler satışa çıktı..
biletix satmıyor galiba?
ensoztrk
08-04-2012, 22:30
Beat süper. Üstad döktürmüş yine :)
berkay_aydin
08-04-2012, 22:32
biletix satmıyor galiba?
Tarih yanlış galiba. :confused: Berat'la gittik bu konsere..
Edit: 10 Mart :D
biletix satmıyor galiba?
Biletix satıyordu da, konser geçti abi, martta idi, yanlış gördün sanırım..
Yeni şarkının beat şahane :icon_tup:
Istakoz'un sonuna doğru fena show yapmış yalnız..
Tek şarkı kesmedi şimdi, napıcaz :) İkimizi anlatan birşey albümünden önceki tarzına dönse şöyle çok az bişi, az daha kıpır kıpır olsa :rolleyes:
Istakoz tam nokta atışı olmuş bence :icon_tup:
onurunal
09-04-2012, 10:44
küfür etmeyi bırakmamalıydı...
ADMISE R1
09-04-2012, 10:58
Bu adamın her şarkısı dinlenir yaa ıstakozda süper olmuş
küfür etmeyi bırakmamalıydı...
Küfürü belki bırakmamalıydı, ama bu küfürün bi dozajı olmalıydı, ana avrat düz gitmicek yani..
Bu işlerden elini çek parçasıydı sanırım, ilk açıklama gelmişti ufaktan küfürler dokundurmalar var diye, sonradan tekrar düzenlediler parçayı, vazgeçtiler gerek yok dediler :)
ıstakoz çok iyi olmuş
ama en iyi albümü bence bir pesimistin gözyaşları. 2004 ten beri hiç sıkılmadan dinliyorum..
Bad-Fast
09-04-2012, 11:55
albüm çıkar yakında inş. bence son yıllarda gayet güzel devam ediyor ...
Kendisi en iyi albümüm "k.i.t.s." diyor, ki bence de haksız sayılmaz, çok iyi bi albümdü :icon_tup:
Deagles48
30-04-2012, 17:03
http://c1204.hizliresim.com/w/y/536zr.png
Öyle böyle değil acayip bozdu sago artık
kadirhamamciogl
30-04-2012, 19:01
Şarkıları -Yazdığı sözler -Müzikleri nekadar iyiyse
Kişiliği de bir okadar kötü.
-Parayı seven biridir.
-Dinleyici kitlesini aptal olarak görür
-Karşıdaki insanın ne konuştğunu dinlemez işine gelmediği zaman küfür eder kabuğuna çekilir.
-Ablukaalarm bu adam sayesınde parladı ,Parlamadı diyemeyiz ama yine sagopa sayesinde yine oldukları yerde kaldılar.Konsere cagırdılar sago ızın vermedı dıye gıtmediler.Okadar da söylemem ragmen devam ettıler sago ıle neyse şimdi ki durumlar orta da
-Üstüne dinleyicileri döver(Herkes bılmez bunu)
-Sagopakajmer.org | Ceza-fan.com adresine yönleniyordu bır arkadasımlar beraber 3 gunun sonunda butun domaın bılgılerıne bı sekılde ulastık illegal de olsa aldık domaını ve bı kac arkadasın yardımıyla forumu acmıstık bıze ulastı 2 sene guzel gıttı bızım sayemızde 30.000 tl'nın uzerınde sadece cebıne para gırdı . Ama bızıde tehdıt ettı avukatlarla ugrastık
-Para duskunu kısılıksız bı ınsan hocayım dıye takılır oruc tutmaz.Programlara cıkar kufur eder
Yanlıs anlasılmasın ısteyen oruc tutar ısteyen tutmaz saygım sonsuz ama bukadar hacıyım hocayım dıyen bırının bence tutması gerekır.
kendisini tanımam etmem kişiliğini bilmem ama şarkı sözlerinden kitap yazılır.sözleri sesi çok iyi bir sanatçı olarak kendi alanında rakipsiz görüyorum.ama şarkılarında söylediği sözlerin kişiliğinede yansıması gerekir.bu üstteki twitter muhabbetini onun yazdığından eminiz dimi.pek anlamam fake make olma ihtimali yoktur heralde.
Bad-Fast
30-04-2012, 19:22
bu twiter vs. hiç inandırıcı gelmedi bana öle yazan bi adam 15 yaşında ergen gibi yazmaz ki face ve twiterları kullanmıyoruz demişlerdi :)
Sagopa kesinlikle TWİTTER kullanıyor https://twitter.com/#!/Sagopakajmerrap
bunları büyük ihtimal o yazmıştır.
Şarkıları -Yazdığı sözler -Müzikleri nekadar iyiyse
Kişiliği de bir okadar kötü.
-Parayı seven biridir.
-Dinleyici kitlesini aptal olarak görür
-Karşıdaki insanın ne konuştğunu dinlemez işine gelmediği zaman küfür eder kabuğuna çekilir.
-Ablukaalarm bu adam sayesınde parladı ,Parlamadı diyemeyiz ama yine sagopa sayesinde yine oldukları yerde kaldılar.Konsere cagırdılar sago ızın vermedı dıye gıtmediler.Okadar da söylemem ragmen devam ettıler sago ıle neyse şimdi ki durumlar orta da
-Üstüne dinleyicileri döver(Herkes bılmez bunu)
-Sagopakajmer.org | Ceza-fan.com adresine yönleniyordu bır arkadasımlar beraber 3 gunun sonunda butun domaın bılgılerıne bı sekılde ulastık illegal de olsa aldık domaını ve bı kac arkadasın yardımıyla forumu acmıstık bıze ulastı 2 sene guzel gıttı bızım sayemızde 30.000 tl'nın uzerınde sadece cebıne para gırdı . Ama bızıde tehdıt ettı avukatlarla ugrastık
-Para duskunu kısılıksız bı ınsan hocayım dıye takılır oruc tutmaz.Programlara cıkar kufur eder
Yanlıs anlasılmasın ısteyen oruc tutar ısteyen tutmaz saygım sonsuz ama bukadar hacıyım hocayım dıyen bırının bence tutması gerekır.
hocam siz 1e 1 muhattap olmuşsunuz, gerçekten söyledikleriniz doğru mu_?
bu kadar güzel şarkı sözü yazan adam; dinine düşkün adam böyle yapabileceğine inanamıyorum.Eğer dediğiniz gibiyse büyük hayal kırıklığı yaşıyacağım.
Para konusunda sizede ayrıca hak veriyorum. Şarkılarındaki müzikleri; hep uzakdoğulu şarkıcıların müziklerinin coveri (biraz değiştirilmişi) Bir keresinde bir müzik için 5000$ ödemiş, içine oturmuş; twitte paylaşmıştı.
kim ne derse desin bu kadar güzel şarkı yapan adamlar neden tam tersi oluyor. Ahmet Kaya sesi,şarkıları çok beğenirim ama bence kişiliği 5 para etmez. Şimdide Sago.
Bad-Fast
30-04-2012, 22:32
şarkılar duygularla olur o kafada adam öle yaşamaz , kendi ağzından duymadıktan sonra bana bütün yıpratmalar boş :)
mr.korhan
30-04-2012, 22:37
Twitter denen yapi kimdir neyin nesidir ki bir muslumanin muslumanligini, bir insanin insanligini tartistiracak birbirimize dusurecek , yapmayin allahaskina yunus boyle biri degildir keza oldugunu farzetsek bile bunu tivittirrr denen seyden dolayi dusundugunuz icin kendinize kizmaniz lazim. Bu soylediklerim yunus degil herkes icin gecerli
bende kendisinin vefasız oldugunu duymustum nerden duydum yada okudum hatırlamıyorum belkı burda gormusumdur ama oyleymıs.
dıger konulara gelcek olursak. bende ılk bu hacı hoca durumları oldugunu duydugumda cok sasırmıstım. cunku uflentı olayları var oldugunu bılyorum eskıden cok dınlerdım sagopa yı o zamanlardan kalmıs aklımda. en son heralde ep4 iyiydi benim için :)
hangi şarkıcı hayatını düzgün yada örnek olarak yaşıyoduki.. karakterini sevmek zorunda değiliz yaptıgı müziği seviyosak gerisi boş diye düşünüyorum...
bence hiphop müziği adı altında çok farklı bir müzik yapan gereksiz bir insandır kendisi
şarkılarda güzel mesaj verip kendinin böyle davranması garip.:soru:
Bad-Fast
30-04-2012, 23:34
gerçi çamur at izi kalsını bizim millet iyi yapar :)
bugramutlu
30-04-2012, 23:36
kişiliğini bilmem ama yaptığı şarkılar kullandığı müzik yazdığı sözler yoğunlaşıp dinlediğinde yarattığı anlam açısından başarılı en azından benim açımdan. 2004 ten beri dinlerim kendisini aynı şarkısının şu an dinlediğimle 6 ay önce dinlediğimde yarattığı duygu başkadır. küçük bi hayal kırıklığı yaşarım sözleri bu kadar ahenkli kullanıp derin anlamlar yaratan adamın kişiliği kişiliği problemliyse. ama dinlemekten vazgeçermiyim hayır.
yorumlardan anladıgım kadarıyla kı zaten boyle olmalı.
kımse zaten yaptıklarına bısey demıyo ılgılendırmezde zaten kımın yaşantısında neler yaptıgı.
sadece yakıstıramıyoruz kı buda bı nebze sevdıgımız ıcın.
YavuzNaz
01-05-2012, 08:35
adam hayatını bu işten kazanıyorsa paraya değer vermesi normal değilmi?
bende yabancı rapcileri dinliyorum, onlar gayrimüslim ben müslüman olanı dinlerim diyip dinlemememmi gerekiyor.? neye yöneldiği değil nasıl müzik yaptığı ilgilendirir beni. Dine yönelmesi yadırganacak bir durum değil ayrıca, ben daha fazla sempati duyuyorum, evvelden duman kafasyıla yazıyordu şarkılarını şimdi başka alemlerde helal olsun,
doğrudur vefasız olabilir karakter meselesi, bir insanın iç dünyasını aynı evde yaşamadıktan sonra kimse göremez,
merhametine dön; bu şarkıyı bir okuyun diyinki duman kafasıyla yazmış.
2PAC la gelen rap dünyaya nasıl empoze olduysa Tr ye bu adamla geldi.Zaman zaman tr deki rap yapanlar veya yaptıgını sananlar (cezayla ve fuatla kıyaslanması) asırı komiktir bana gore.. oda komik oldugunun farkında oldugu icin arada bir alay eder sonra devam eder. fazlada kafasını taktıgını sanmıyorum.kisiligi konusuna gelince sonradan degisenlerden evet olabilir insanın kendi kararı kendi inancıdır.Yaptıgı is 4x4 lük gerisi beni cok ilgilendirmiyo.Kedi uzanamadıgı cigere mundar dermis hesabı cogu adamın satasmasıda bundan geliyo.
yorumlardan anladıgım kadarıyla kı zaten boyle olmalı.
kımse zaten yaptıklarına bısey demıyo ılgılendırmezde zaten kımın yaşantısında neler yaptıgı.
sadece yakıstıramıyoruz kı buda bı nebze sevdıgımız ıcın.
aynen katılıyorum.
Bu yaşımda bile avatarım hala genç ergenler gibi Sagopadır. Çok çok fazla severim.
Ben 10 senedir dinliyorum, gözümde bambaşka bir kişilik. Benim düşüncelerim sadece sevdiğim için YAKIŞTIRAMADIM kendisine...
saygılar
Berat_yapi
12-06-2012, 20:07
Bu twitter olayında bence Sago'ya da hak vermek gerekiyor..Çünkü o kadar aptal saptal sorular geliyor ki adamın çileden çıkması an meselesi..Bu arkadaşımızın sorusuda biraz tahrik edici cinsten gibi geldi bana..Hesap soruyormuş gibi..Daha önce ne konuştuklarınıda bilmiyoruz..Ben Sago'ya burada hak veriyorum..Ama bu kadar sert bir cevap vermese daha iyiydi..Yanlış konuştuysam özür dilerim,bu benim görüşüm..
Berat_yapi
12-06-2012, 20:09
Kendisi 2012 yılında ıstakoz'dan sonra 2. hediye parçasını da internete verdi..Buradan dinleyebilirsiniz, buyrun;
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0j3ONCyQp4w
Bad-Fast
12-06-2012, 20:21
ya albüm çıkmıyor mu hala , çok saol link için ;)
Berat_yapi
12-06-2012, 20:26
Sagopa kendi solo albümü için yeni yaptırdığı stüdyosuna girdi..Albüm ne zaman çıkacak bilmiyorum ama..
sagopa kajmer adı bir pramit ten mi geliyor?
Germanian
12-06-2012, 20:29
sagopa kajmer adı bir pramit ten mi geliyor?
doğrudur pramit ve onu keşfetmeye çalışan arkeolog dan
nette şöyle bir video buldum
https://www.youtube.com/watch?v=AF6ffU7_jvM
Berat_yapi
12-06-2012, 20:38
nette şöyle bir video buldum
https://www.youtube.com/watch?v=AF6ffU7_jvM
Adam daha önceden okuduğu makaledeki ismi daha sonradan rüyasında görmüş ne varki bunda şimdi..Televizonda herşeyi anlatmak zorunda değil kısa kesmiş,konserde ise bu anısınıda paylaşmış sevenleriyle..
sevıyorum bu adamı gercekten sarkılarını dınlerken zevk alıyorumm...
Gerilerde arkadaşin biri ' dindar takilor oruç tutmuyor , parayi seviyor küfür ediyor falan filan demiş!! Bu memleketde vatana ihanet eden , adı sanatçi ama kendileri çapulcu adamları ben şarkilarini seviyorum kişiliği beni bağlamaz diye savunuluyorsa, Bence o snatçi denilenlerin yaninda sago adam adam!
Berat_yapi
12-06-2012, 20:44
Gerilerde arkadaşin biri ' dindar takilor oruç tutmuyor , parayi seviyor küfür ediyor falan filan demiş!! Bu memleketde vatana ihanet eden , adı sanatçi ama kendileri çapulcu adamları ben şarkilarini seviyorum kişiliği beni bağlamaz diye savunuluyorsa, Bence o snatçi denilenlerin yaninda sago adam adam!
:icon_tup:
Sanatçı olunca dindar olunmuyor mu neden bu kadar yadırgıyorsunuz ? Müslüman bi ülkede dininin gereksinimlerini yapmak suç mu ?
Bad-Fast
12-06-2012, 20:48
Sanatçı olunca dindar olunmuyor mu neden bu kadar yadırgıyorsunuz ? Müslüman bi ülkede dininin gereksinimlerini yapmak suç mu ?
ooo sen arka sayfalara doğru bak neler var :) bizim ülkede maneviyatı olan bunu dile getiren kişiyi sevmezler ne olursa olsun ama eminem gibi dinleyene ana avrat sövünce adam dünya starı oluyor o ayrı :)
Berat_yapi
12-06-2012, 20:50
Adam yeni parçasında ne güzelde söylemiş,
Bir kere olsun anlayın,
Ben kırk kerede olsa söylerim,
Bir kere geldim dünyaya,
Bir kere gitmek, nasibim..
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0j3ONCyQp4w
ooo sen arka sayfalara doğru bak neler var :) bizim ülkede maneviyatı olan bunu dile getiren kişiyi sevmezler ne olursa olsun ama eminem gibi dinleyene ana avrat sövünce adam dünya starı oluyor o ayrı :)
yok biliyorum konuyu her kelimesine kadar da bugun dile getirmek istedim..
Sanatçı olunca buzlu badem mi sokmak gerekiyor acep ?
bugramutlu
12-06-2012, 20:52
40 da yapmış ve olmuş.
Ben müziğini seviyorum , farklı ve etkileyici, bu türde dinlediğim tek TÜRK diyebilirim,gerisi beni ilgilendirmiyor,adıda anlamıda.Başarılı buluyorum.
İbrahim Erdem
12-06-2012, 20:59
Ocu bucu olması beni çok da alakadar etmez. Ama tarz olarak diğerleri ile karşılaştırılamayacak derecede özgün birisi.Fanı sayılmam ama severek de dinlerim.
Bad-Fast
12-06-2012, 21:03
yok biliyorum konuyu her kelimesine kadar da bugun dile getirmek istedim..
Sanatçı olunca buzlu badem mi sokmak gerekiyor acep ?
ölesine altın kelebek bile veriyorlar bak :)
Berat_yapi
12-06-2012, 21:08
ölesine altın kelebek bile veriyorlar bak :)
çok iyi söyledin,katılıyorum :icon_tup:
erdemezc
12-06-2012, 21:34
eminemde maneviyata döndü bu arada iki albümdür :D
Bad-Fast
12-06-2012, 22:12
dinlemiyorum artık :)
Berat_yapi
09-10-2012, 20:08
Sagopa Kajmer'den yepyeni bir feat;
SHI360 ft. Sagopa Kajmer - Ultimade
Ultimate - SHI 360 ft Sagopa Kajmer (http://www.youtube.com/watch?v=ZuNa15GO0lM)
arabada usb'de değişmez Sagopa şarkıları ;
- Kurdan kollar
- Gecmisi golgeye teslim ettim
- Kopya kalpler
- We got rhymes
- tanrı cekti tum resimleri
- gorduklerime inanmam gerek
- Kotu insanları tanıma senesi
- anektod
- Soguk kuvet (ft. Kolera)
vs..
ama unutmadan '' Muamma '', gazlayanlar için beat bölümünü tavsiye ederim :)
ama genelde eski şarkılar. Özellikle romantizma album enfesti. neredeyse 10 sene oldu, hala efsane album.
M U R A T
09-10-2012, 20:39
solo gelsin artık
bu albümünün internete düştüğü ilk vakitlerde hemen bu şarkıyı açmıştım aralıksız 20-25 kez dinlemiştim ve şu zamanda bile araca yaptığım her cd de kesinlikle yer alır bu arkısı....
Sagopa Kajmer KITS - Yakın ve Uzak 14 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Hlluvmsp_sI)
Low-Rider
09-10-2012, 21:06
Eski tadı yok hiç bir şekilde..
Berat_yapi
09-10-2012, 21:11
Sagopa Kajmer'den yepyeni bir feat;
SHI360 ft. Sagopa Kajmer - Ultimade
Ultimate - SHI 360 ft Sagopa Kajmer (http://www.youtube.com/watch?v=ZuNa15GO0lM)
Tavsiye ediyorum,bugün çıktı piyasaya :)
solo solo solo.. başka türlü tadı yok.. eski tadı zaten hiç yok, olamaz da zaten :)
Bad-Fast
09-10-2012, 21:39
bu sene çıkarmadı albüm kötü oldu bekle bekle 2 single geldi ..
Oldschool
10-10-2012, 00:07
çok güzel olmuşş Allah razı olsun sagodan ;)
tayreep_john
10-10-2012, 02:50
Eski tadı yok hiç bir şekilde..
aynen nie öyle oldu...???
M U R A T
10-10-2012, 08:24
eski tarzını yapmayacağını kendi söylüyor bence en iyi dönemi 03-05 arası ama ne yapalım başka sago yok
mr.korhan
10-10-2012, 08:53
türkçe rap de herkesin bi yeri ve bir değeri var ,cezanın killanın ramisin piton un norm enderin ve tabiki sagonun, bu adamların değerini bilmeli türkçe rap için çalışıyorlar ama Sago nun değeri bir başkadır türkçe rapte insanlara gerek müzik gerek sözlerle çok şey iletti ve iletmeye devam ediyor. bence sagonun esas verimli dönemi 05 den sonrası hidayete erdiği dönemdir, bu dönemin keyfini çıkartmalı ,,herkes bir kaç şarkısını mutlaka yazabiliyor buraya, bir tadı yok parçası da benden gelsin sagonun bölümü özellikle
Sagopa Kajmer - Tadı Yok [HQ] 2010 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jLybDqMZsqM)
Bad-Fast
10-10-2012, 12:29
sago dan başka dinlediğin sanatçı yok nerdeyse popmuş rockmış hikaye oldu .
Sagopa Kajmer ft Kolera - Bir Dizi Iz Klip Orjinal HD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qOSvop-uPSs) boş iş boş laf beyler bişeyler bişeyler :D
Kolera da iyidir ya..
onurrolla
10-10-2012, 14:10
en sevdiğim şarkılarından
iNpZwHhanRU&feature
Sagopa Kajmer 2008 Kötü İnsanları Tanıma Senesi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=WOz4Da60hiE)
ProdriveSTI
10-10-2012, 15:18
Eski şarkıları çok iyi...
56 denklemi özellikle mükemmel ötesi.
ve birde...
Cadü ya herru ya merru kaf-kef,gölge haramileri'ne bir selam çak.
TolgaEsentepe
10-10-2012, 15:47
beklentilerimin kavşağında durmuş, bekliyorum..
Berat_yapi
10-10-2012, 15:53
Yeni albümü bende sabırsızlıkla bekliyorum..
Sagopa Kajmer'in bugünkü yazdığı twit ;
Bugün yeni albüm kayıtlarıma başlıyorum.tam da kayıt kıvamındayım.yine başlıyoruz...en iyisi için bekleyin
ve birde...
bu şarkıyı nasıl bilmiyorum ben :Deli:
edit:teşekkürler :)
Bugün yeni albüm kayıtlarıma başlıyorum.tam da kayıt kıvamındayım.yine başlıyoruz...en iyisi için bekleyin
sene sonuna doğru albüm çıkar, nisana kadar ezberler konserde söleriz artık :D
Bad-Fast
10-10-2012, 16:22
inş. doğrudur da , face twitter falan kullanmıyoruz demişlerdi bi ara :)
manzumu mazlum dinledi ;)
"İlelebet de dönmez olsan, bil ki yalnız nöbetteyim..."
sago bana rapi sevdiren adam, onu dinlerken aldığım keyfi çoğu şarkıcıdan almıyorum.. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ljQ_gK22Xm8
canlı okuyarak daha bi degerli kılıyo kendini adam :)
Sagopa hayranlarını görmek ne kadar güzel :) Yeni parçaları dinliyorum ama sago tek söylese daha iyi sanki :)
Bu arada Power fmde her pazar akşamı 22.00-23.00 arası Black Tempo programında yabancı RnB Hip Hop çalıyor ve çok başarlı parçalar var. Dj Mic Check :)
Jön Türk
11-10-2012, 11:41
Güneş ortalıkta yok ise BPG. Bulutlar güneşi saklıyorsa romantizma, günlük guneşlikse iabş, gün batımı ise kits.
Germanian
11-10-2012, 11:55
Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur...;)
en sevdiğim parçadır..
yeni albümünü sabırsızlıkla beklıyorum.
ama umarım galiba gibi 343545 tane mix değilde bendeki sen gibi ayrı ayrı şahsına münasır parçalar yapar keyfle dinleriz .. :icon_tup:
MNlQpJMiBZI
Germanian
11-10-2012, 12:00
ve birde...
sana bir hikaye anlatıyım istermisin :D ??
Berat_yapi
11-10-2012, 13:11
Sagopa Kajmer Istakoz Kuvvetmira Stüdyo Canlı Performans 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ljQ_gK22Xm8)
canlı okuyarak daha bi degerli kılıyo kendini adam :)
Bu klibe bayılıyorum..İnşallah bu sene beyaz show'a da bu kadroyla çıkar ve ortalığı yıkar :)
ProdriveSTI
11-10-2012, 13:13
sana bir hikaye anlatıyım istermisin :D ??
Sana bir hikaye anlatayım ister misin? 15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim. Orda çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi. Ve birgün bana bir albüm vermişti. Eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim. Yani gerçekten nefret ettim. Sadece anlayamıyordum. Bu yüzden tekrar çaldım,tekrar çaldım sonra tekrar çaldım. Sonunda farkettim ki çalmadan duramaz olmuşum. O notaları dinleyip duruyordum. O gün şunu anladım. hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu. Anladın mı müzik yapmak.
:D:D
en sevdiğim sözü...
içimde var kayıt cihazı
çıkartamam ben bu yazı...
Shadow_Dancer
16-10-2012, 00:49
Tad verdigi mevsimler geldi..
Hoş geldi..
Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi [yeni 2008] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pYRp-Rvc3-Q&feature=related)
TolgaCtk
16-10-2012, 08:05
Tad verdigi mevsimler geldi..
Hoş geldi..
Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi [yeni 2008] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pYRp-Rvc3-Q&feature=related)
+1 benimde favorim!
Dj mic check, black tempo adinda radyo yayini yapiyor, tavsiye ederim :)
Kits albumu gercekten cok basariliydi.. Cok iyi parcalar var..
Bad-Fast
16-10-2012, 11:50
bu adamı sevmeyenleri gördükçe daha fazla seviyorum :)
benim favorim baytar :)
gokhan_205
16-10-2012, 14:49
Yarım gönülle bir opüş ;)
didaktik kitaplar,yakınve uzak,bir çıkar yolum yok vs.uzayıp gidiyor liste......
Sagopa Kajmer feat SHI 360 - Ultimate (2013 YENİ!) - YouTube (http://youtu.be/e1Gbrz2TtMA)
KOLERA & SAGOPA KAJMER - YİNEDE ÇOK CESUR - YouTube (http://youtu.be/k-VfPXcpQvw)
Cankaraca
18-03-2013, 15:11
Son zamanlardaki favorim ;
Sagopa Kajmer Galiba Video Klip Full Kalite - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8dzV0B3iCsM)
Patisever
18-03-2013, 16:17
sagopa cok iyi be baytar
galiba yı abartmış olmayayım da
herhalde 5 000 defa dan fazla dinledim
o nasıl bir güvendir ki
şarkının 10 a yakın versiyonunu albume koyarsın
o nasıl bir ruh halidir ki
boyle seyleri alt alta bu sekilde dizersin
YavuzNaz
18-03-2013, 18:06
galiba yı abartmış olmayayım da
herhalde 5 000 defa dan fazla dinledim
o nasıl bir güvendir ki
şarkının 10 a yakın versiyonunu albume koyarsın
o nasıl bir ruh halidir ki
boyle seyleri alt alta bu sekilde dizersin
Uzun zamandır takip ederim dinlerim Bana göre Türkiyede rap in son noktasında, Hard rap sevmediğim için diğerlerinin karmaşık çalışmalarını sevmiyor olabilirim bilmiyorum.
Sagonun Dinlenip dinlenmeme kaygısı yok :) kendine güven ordan geliyor.
Şarkılarını eskiden duman kafası ile yazıyordu, şimdi dini maneviyatıyla yazıyor.
14 Nisan Bostancı Gösteri Merkezinde :) Pesimist Orkestra ile birlikte. Sadece kits intro yu canlı dinlemek için bile gidilir.
4CvQBWyduus
Eskidir ama severim. sözler...
3:35 'ten sonra söylenecek tek şey bu adam tek kelime ile efsane.. satırlarında hayat bulunan adam..
7wIlqw9Rf1E
Pitbull...
18-03-2013, 20:53
Yazı bu sanırım
"Biz 16 aralıkta hicri yılbaşımızı kendi aramızda kutladık elhamdülillah.
ama ben yunus olarak sizlere şunu söylemekten geri kalmamalıyım,sonuçta bilenler bilmeyenleri aydınlatmalı.Kimilerine çok itici gelebilir
Yılbaşı kutlamamak aptalca ve saçma gelebilir,bu kişilerin kendini bağlar.Dileyen çam diker dileyen noel baba olur beni bağlamaz.Ama bir insan ben müslümanım diyorsa onu elbette bağlar.Din babanın ahırı değil ki istediğin keçiyi otlatasın
.Noel bizim dinimiz olan islamın nişanı ya da bayramı değildir.Hz isa Aleyhisselam'ı canımızdan çok severiz lakin onu bizim sevmemizle bu işin bir alakası yok,biz tüm peygamberleri canımız bildik.Lakin hristiyanlar Allah çocuk sahibidir dediler ve isa hazretlerine iftira attılar.Rabbimizin buğzettiği,gazaplandığı göklerin ve arşı ala nın titrediği bu durum karşısında saat 12 nin gelmesini ve göbek atmayı hindi kesmeyi bekleyemeyiz biz.En azından benim öyle bir beklentim yok.Onlar benim peygamberimi tanımadılar,kitabımı da kabul etmediler,benim peygamberime çirkin bir karikatür ithaf edecek kadar ileri de gittiler,hala Irak'ın durumu gözler önündedir...''Ben yeni bir yılı kutluyorum noeli kutlamıyorum'' diyorsunuz.ama o zaman müslümansan hicri takvime göre kutla,o gün hindi kesme çam devirip noel baba saçmalığına girme.Baba-oğul-kutsal ruh inancını benimseyenlerin geleneklerini,bir papazın çıkardığı sevgililer gününü ve diğer bilmemne günlerini ben kutlamıyorum.Ne anneler günü nü ne de babalar günü tanımıyorum,kutlamıyorum.''eh fena mı olur annene hediye alırsın hatırlamış olursun''diyenler olabilir,onlar kendileri öyle yapsın.
bence o günlerde insanlar çok yapmacık oluyorlar.''bak sana neee aldııııım'' hadi yaaaaaa ne gerek vardı'''.islama göre anne baba hakkı en üst düzeydir,bir günle o değere kimse karar veremez,hergüne yaymaktır mağrifet.Hele de o günü papazın biri icad ettiyse.Tabi şimdiki amerikan sineması çok tatlı geliyor insanlara.Noel baba geliyor felan ''ho ho ho ben geldim'' bizim müslüman da ''aaa noel baba ne getirdin bana?'' ''sana bir çuval dolusu ateş getirdim yak yak dur kendini''.
Eh be sago ne yaptın?
kimsenin yapamadığını yaptım ne olacak.sanatçı halkını uyarandır demesini biliyorsunuz.sanatçı toplumsal konulara değinmeli diyorsunuz.bu bizim kanayan yaramızdır arkadaşlar.iyice avrupa ve iyice amerikan olduk.Irakta milleti kesiyorlar televizyon başında ağlıyorsun,sonra ''noel baba hani hediyelerim'' diyorsun.Kutladığın şeyi aynen
gayrimüslümlerin kutladığı gibi hatta onlardan çok daha heybetli kutluyorsun.Ben bu konularda hassasım.Nacizane dinleyenlerime bilmiyorlarsa bilsinler mahiyetinde bu konu hakkında yazıyorum.Herkes korkak olmuş,sanki bu din yarın bir gün vefat edecek olan bir yaşlı kadın ya da adam.kimse umursamıyor,kutla yılbaşını iç-mıç-eğlen,ona buna geçir,jingle bells i oku sanki senin için birşey ifade ediyormuş gibi..bu iş ince bir iş lütfen dikkat buyrun.hadi lan ordan delirdin mi demeyin.Kur'anı okuyun.Madem kitabımdır diyorsunuz okuyun.Böylelikle emr-i bil ma'ruf görevimi de yerine getirmiş ve içimi de rahatlatmış oldum.Allah kabul etsin.
.Rabbimizin bizden istediğini yapalım.Kim benden nefret ederse etsin.yeterki beni rabbim sevsin.yarın birgün öleceğim,kavuşmak bayramım olsun,çünkü ölenin kıyameti zaten kopmuştur.
Tamam müziklerinin çogu güzelde bu din işini çok abarttı bildiğin fail bu adam hem amerikayı sevmediğini müslüman bir türk olduğunu söylüyor her yerde hemde amerikan müziği yapıyor garip ve fail bi durum.:icon13:
Tamam müziklerinin çogu güzelde bu din işini çok abarttı bildiğin fail bu adam hem amerikayı sevmediğini müslüman bir türk olduğunu söylüyor her yerde hemde amerikan müziği yapıyor garip ve fail bi durum.:icon13:
Ne alakası var şimdi, amerikayı sevmeyen herkes yerel müzik ile uğraşsın o zaman.. Saçma bir örnek olmuş.
Gimifayf
18-03-2013, 22:36
13 yaşından beri Sagopa, Ceza, Fuat vs. dahil onlarca rapciyi adım adım takip ederim, şu an dahi günde minimum 4 saat rap müzik dinliyorum, Sagopa'ya bu kültüre kattıklarından ve başarılarından dolayı saygım ve teşekkürüm sonsuz, ama ben onun müziğini RAP olarak değerlendirmeye almıyorum kendimce, onunki başka bişi sonuçta RAP Rhytmic American Poems açılımı (birkaç farklı tabir daha var ama yaygın olanı bu) ve bu isim Sagopa'yla bağdaşmıyor.
Bu arada Baytar'ın hastasıyım, Sagopa'nın ve Kolera'nın birkaç bandrollü albümü arabamda ara ara takıp dinlerim, ama bence RAP bu değil, amacım da polemik yaratmak değil, sonuçta adam başarılı ve bende kemik dinleyici kitlesinde yer alan bi insanım.
İntizam-ı kelam ı dinleyin, sago ya ses benzerliği %99,9 :)
Sagopa destekli zaten, albumu şarkılar oldukça başarılı..
Ben yeni krşfettim, bilmeyenler için tavsiye ederim..
İntizam-ı Kelam - Tebessüm [ Dore Beat Productions ] - YouTube (http://youtu.be/jY_ZopFTh3A)
coastguard
18-03-2013, 23:17
Bazı adamlar vardır kendisini oyunculuğunu,sporculuğunu yada sanatçılığını seversin ama görüşleri konuşmaları ofsayt gelir ya sana
işte sagopa kajmer'de öyle konuşmaya başladığı an bütün olayının bittiği an.
Gimifayf
19-03-2013, 22:56
Bazı adamlar vardır kendisini oyunculuğunu,sporculuğunu yada sanatçılığını seversin ama görüşleri konuşmaları ofsayt gelir ya sana
işte sagopa kajmer'de öyle konuşmaya başladığı an bütün olayının bittiği an.
+1907
10krktr
Germanian
31-03-2013, 04:39
İntizam-ı Kelam - Tebessüm [ Dore Beat Productions ] - YouTube (http://youtu.be/jY_ZopFTh3A)
yok artık bu bildiğin sago
sagopanın yeni şarkısı desen hiç anlamazdık abi bildiğin sagopanın sesi
İntizam-ı Kelam iyiymiş cidden :) 2 hafta kaldı İstanbul konserine sagonun, hadi bakalım :)
HondatugraL
31-03-2013, 18:12
Müzik evrenseldir abicim insan kendini en iyi hangi müzikle anlatabiliyorsa o dalda başarılı olur. Rap ı seçmiş. Bize dinlemek düşer. :icon_tup: Sevmiyorsan bişey diyemem oda senin zevkindir
fsunnetci
31-03-2013, 19:23
mükemmel olmuş intizamı kelam konserinede inşallah gidicez Allah nasib ederse 14 Nisan Pazar İSTANBUL Bostancı Gösteri Merkezi Saat:18.00
intizam iyiymis, tabi sagodan sonra
HondatugraL
01-04-2013, 04:45
yalan yok 48 kere dınledım ıntızamı arka arkaya aralıksız. Şuan 49. yu dınlıyorum süper muzık super soz ses zaten bırebır sago
Atakan-A
01-04-2013, 08:00
paylaşıldımı bilmiyorum ama finalim her zaman bu parçadır
bir şarkının her sözümü anlamlı olur arkadaş,
Sagopa Kajmer - Kopya Kalpler - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=snE_7IJGRB4)
intizamı kelamı ilk dinliyorum gerçekten başarılı ses bildiğini sago
Pitbull...´isimli üyeden Alıntı
Tamam müziklerinin çogu güzelde bu din işini çok abarttı bildiğin fail bu adam hem amerikayı sevmediğini müslüman bir türk olduğunu söylüyor her yerde hemde amerikan müziği yapıyor garip ve fail bi durum.
Düşüncenize saygı duyuyorum ama inanın çok sığ ve yanlış bir bakış açısı.
Yeni parça diyorlar ama :)
Sagopa Kajmer - Dua'lar Var 2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TjI3gSOt0pA)
sagopanın yeni şarkısı desen hiç anlamazdık abi bildiğin sagopanın sesi
Sago 2013 varmı diye dolanırken denk gelmişti, eger şans eseri yorumları okumasaydım sago yeni şarkı diye buraya koyar g.t olurdum sonra :D
Lavukda sago sanıp koymus zaten şarkıyı ahauaha
Sagopa Kajmer - Adalet 2013 + Sarki Sözü - YouTube (http://youtu.be/YgN7xwssHok)
Bu çocukda iş var ama sago gölgesinden hiçbir zaman çıkamıcak..
Kits albümü bence en baba albümüdür. Üstüne daha ne katabilir demiştim.
Kelamı şimdi dinledim de harbi sago sandım yeminle. Çok başarılı yalnız :)
mr.korhan
07-05-2013, 13:21
melek bir yandan şeytan bir yandan , hadi birer baytar atalım iyi gelir :)
ZZcO-aEo_nM&feature=youtu.be
onurrolla
29-05-2013, 15:13
ZZcO-aEo_nM&feature=youtu.be
bu 2005in şarkısı baatıl rhyme
Jön Türk
07-06-2013, 21:52
Sagopa Kajmer - Baytar (Enstrumantal 2013) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kfDpKhHHdvM)
kfDpKhHHdvM
sagopa kajmer @Sagopakajmerrap
Bugün sizlere sözverdiğim gibi yeni albümüme koymak için ''Baytar''adlı şarkımı tekrar okudum,kaydettim,bitirdim.Tam kalite dinleyeceksiniz.
Bad-Fast
07-06-2013, 22:53
çok güzel olmuş , bu sene albüm gene çıkmıycak herhalde :S
Jön Türk
07-07-2013, 12:27
PDaoKtAQKgA
https://www.youtube.com/watch?v=PDaoKtAQKgA
Bad-Fast
07-07-2013, 13:42
güzel parça yapmış gene ama albüm istiyoruz artık :)
M U R A T
08-07-2013, 10:50
albüm çıktı gençler
Bad-Fast
08-07-2013, 11:46
satışa koydular mı albümü adı sanı ?
sago değil ama hoş parça..
İntizam-ı Kelam - Arz Ederim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Q15pyHjXPUA)
Jön Türk
08-07-2013, 12:11
satışa koydular mı albümü adı sanı ?
Kalp Hastası albüm adı
Bad-Fast
08-07-2013, 13:12
saolasın çıkıcam birazdan dışarı alim bulursam bari :)
ProdriveSTI
08-07-2013, 13:26
Adamım sago...Albüm alınır.
arabamda cd çalar yok ama akşam gidip alıcam
hayırlı olsun :)
Melankolia Müzik, Sagopa Kajmer, Kolera (http://www.melankolia.com.tr/)
ProdriveSTI
08-07-2013, 19:48
hayırlı olsun :)
Melankolia Müzik, Sagopa Kajmer, Kolera (http://www.melankolia.com.tr/)
gittigidiyor'a düşmemiş sanırım daha.
gittigidiyor'a düşmemiş sanırım daha.
gittigidiyora henüz gelmemiş.
resmi sitede bu link var ama.
Sagopa Kajmer Kalp Hastası Hıphop-Rap-Soul (http://www.vemuzik.com/muzik_album-12279-sagopa_kajmer_kalp_hastasi.aspx)
dün ankamall deki D&R a gittim gelmemiş daha
DoganSuper
09-07-2013, 13:51
sagoysa koy sepete :D her türlü alınır.
albüm güzel farklı 20 TL . d&r larda var.
ıstakoz la baytar da varmış yeni albümde.. :)
ıstakoz la baytar da varmış yeni albümde.. :)
aynen baytar ı yeniden seslendirmiş müziği de değişik ıstakoz aynı.
albümün içinden posteri çıktı bide
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-18.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-19.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-20.jpg
Bad-Fast
10-07-2013, 01:05
kolera nın 2013 albümü var mı ?
Farklı bir albüm olmuş diğerlerinden, ama ben pek beğenmedim. Yine de sago. Dinledikçe hoşumuza gider belki.
Albumu aldım ama dinlemedim daha, kolera ile dürt i varmı ? Umarım yoktur :D sesi hiç hoşuma gitmiyor bi tadı yok da begeniyorum onun dışında tırt..
M U R A T
10-07-2013, 07:47
2003 ten beri dinlerim sıkı bir fanıyım ama albüm tırt zaten son senelerde kötüye gidiyordu ben yine bpgy ve romantizma albümlerini dinlemeye devam ederim
TanerErbay
10-07-2013, 07:49
dün aksam bende aldim albümü
farkli ama sözler ve müzik yine 10 numara
siddettle tavsiye edilir :)
erturul çiçek
17-07-2013, 19:40
Adam İngiltere'den tohum getirtmiş vay be acaba aslı var mı:rolleyes:
otcu hoca misalii vaaz vere dursun :D :D adam alışkanlıklara devam ediyor :D
otcu hoca misalii vaaz vere dursun :D :D adam alışkanlıklara devam ediyor :D
Sagopa Kajmer'e gözaltı şoku - Hürriyet GÜNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23750365.asp)
1 haftadır dinliyorum bi köşesinden tutulcak yanı yok, bi susmak için bahanem yok oda bi nebze
Sagopa Kajmer'e gözaltı şoku - Hürriyet GÜNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23750365.asp)
adam kullanıyo bile olsa yurt dısından sipariş mi verir Allah askına.
Bad-Fast
17-07-2013, 21:32
adam kullanıyo bile olsa yurt dısından sipariş mi verir Allah askına.
her köşe başında rahatça bulmak varken yurtdışından sipariş aynen :)
çamur atmaktan bıkmaz bizim millet de yemek istiyen yer hemen
albüm farklı olmuş onda hem fikirim ama biraz dinliyip alışmayla alakalı :)
uzun yollara devam
ister istemez
sabah fabrikam gibi bağlayanlar var beni şuan
By_HaNNibaLL
17-07-2013, 21:33
Bilinmedik bişey değil ki bu :)
her köşe başında rahatça bulmak varken yurtdışından sipariş aynen :)
çamur atmaktan bıkmaz bizim millet de yemek istiyen yer hemen
albüm farklı olmuş onda hem fikirim ama biraz dinliyip alışmayla alakalı :)
uzun yollara devam
ister istemez
sabah fabrikam gibi bağlayanlar var beni şuan
aynen öyle. albüm bence iyi farklı ama damar yok.
benimde meftun - sabah fabrikam - uzun yollara devam - dalgın - yaptıgın hatalar kadar büyük olmadın.. bunlar en iyisi bence :)
ensoztrk
17-07-2013, 21:58
33Wr0sanqJU
Bunu açıyorum alttan çalıyor sürekli alışıyorum gibi :D Baytarı görmek güzel oldu :D
sagonun ne b*k olduğunu en eski dinleyicileri cok iyi bilir. sagonun cok eski dinleyicisi cok azdır çünkü hayatını iyi bilir. bu adamın adı cıktı9 a inmez 8e. :)
ProdriveSTI
17-07-2013, 22:50
Eski albümleri daha güzel...
On Kurşun,Bir Pesimistin Gözyaşları,Romantizma vs...
Ama yine de dinlerim her türlü.
Bad-Fast
17-07-2013, 22:53
sagonun ne b*k olduğunu en eski dinleyicileri cok iyi bilir. sagonun cok eski dinleyicisi cok azdır çünkü hayatını iyi bilir. bu adamın adı cıktı9 a inmez 8e. :)
kimlerde ne geçmişler var , kendini düzeltmek önemli olan adam başarmış kolay değil ..
uyuşturucu olayı iftira gibi geliyor tamda albümünün çıktığı zamanlar ayrıca niye kargoyla getirtsin aptalmı bu adam :)
coastguard
17-07-2013, 23:32
Bizi niye almıyolar kargocudan bizim günahımız çiçek sevmemek mi?
Çok eskiden beri Rap dinlerim. Ama hiç bir mc nin özel hayatını araştırmam. Sonuçta beni uyuşturucuya iten bir sözü vs yok. Ki zaten bu mantıkla ne snoop dogg ne tupac dinlenir. Herkes kendine yapar kısacası.
Bizi niye almıyolar kargocudan bizim günahımız çiçek sevmemek mi?
hayırdır kardeş sendemi otçusun
demek güzel bonz tohumu buldu kendine sipariş etti,ve sonra Kapak oldu :) Şaka bi yana
inanmıyorum kargoya gidip de kargodan paket edeceklerine başka bir iş vardır bunda
demek güzel bonz tohumu buldu kendine sipariş etti,ve sonra Kapak oldu :) Şaka bi yana
inanmıyorum kargoya gidip de kargodan paket edeceklerine başka bir iş vardır bunda
az önce lafı geçti , bonzdan 2 kişi olmuş kalp krizi spec :D
az önce lafı geçti , bonzdan 2 kişi olmuş kalp krizi spec :D
ahahaha abi onu ot sanıp içiyorlar sorsan biz kimyasal kullanmayız diyorlar,Sanki o kimyasal değil :) Hıkk hıkk der gider işte böyle
Yeni albümü dinlemek nasip olmadı en kısa zamanda dinlicem. Sago her türlü dinletiyor kendini :)
çok eskiden silahsız kuvvet-kuvvet mira zamanlarından beri dinlerim ancak son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı bence o underground havasını yitirdi bişey demedik mesneviye sardı ona da tamam da son albüm iyice tırt bence :( Bu arada ot mevzusu eskiden beri bilinen bir gerçek ancak kargo olayı tamamen karalama kampanyası...:) Yaşlandın be sago kaf kef.:)
ahahaha abi onu ot sanıp içiyorlar sorsan biz kimyasal kullanmayız diyorlar,Sanki o kimyasal değil :) Hıkk hıkk der gider işte böyle
mal temiz olcak :D