Orijinalini görmek için tıklayınız : *Sagopa kajmer*
TanerErbay
18-07-2013, 09:36
uyuşturucu olayı iftira gibi geliyor tamda albümünün çıktığı zamanlar ayrıca niye kargoyla getirtsin aptalmı bu adam :)
:) kesinlikle :)
rahatsız
18-07-2013, 10:30
Zaten dalga getirecek olsa kendi adina getirtmezdi. Sago iyidir, kardesimizdir. İsi olmaz. Adam alkoli vss birakli bayagi oldu. Simdi İstikametinde. Kedi yemek yerlen masamiza geldi yuksek sesle kovaladik, tribe girdi. Duyarliligi üst safhada. Onun riski falan filan.
ya adam böyle bişey yapacak olsa gider kendimi alır Allah aşkına? et yiyen çiçek falan getircemiş :D arıza adam korkup kaçmasıda çok normal. uyuşturucuyla alakası olucağnı sanmıyorum. yaptıysa da yazık kendisine.
ama meftun parçası bugün için yazmış sanki.. sağlam tesisatlı bi arabada meftunu dinleyin.. şiddetle tavsiye ederim..
KingoAtmo
18-07-2013, 19:09
Acı biberdir o :)
ama meftun parçası bugün için yazmış sanki.. sağlam tesisatlı bi arabada meftunu dinleyin.. şiddetle tavsiye ederim..
katılıorum tesisatlı arabada meftun agzıma s...tı resmen :D
Sago icin haberlerde soylenenler gercegi yansitmiyor.tohumlarin yasak oldugunu bilmiyordu.evindede esrar bulunmadi.kisacasi sucsuz
Sago icin haberlerde soylenenler gercegi yansitmiyor.tohumlarin yasak oldugunu bilmiyordu.evindede esrar bulunmadi.kisacasi sucsuz
heralde sucsuz olacak adam gerizekalı mı esrar getirtsin kargoyla :D
Evinde esrar bulundurma olayina sucsuz dedim.digeri zaten yanlis anlasilma
Basin abartiyor :)
burak_2885
18-07-2013, 19:36
Haberler ne derece doğru nederece yalan bilemem ama bu adam eğer onu içiyorsa da yadırgamamak lazım. Bu şarkı sözlerini çıkarmak kolay değil. Büyük ustalarımıza bakarsak çoğu kullanıyordu bunuda herkes biliyordur zaten :D
esmerhan
18-07-2013, 22:20
sago tutuklanmıs dıye duydum dogrumudur yuklu mıktarda esrarla yaklanmıs heralde!
evinde 500gr esrar bulundu diye haber vardı adam gözaltı filan yok sanırım :D
Cankaraca
18-07-2013, 22:41
Akşam haber geçtiler , serbest bırakıldı diye.
B.Battal
19-07-2013, 01:35
Ulan kulaktan kulaga ne buyumus bu sosyal medyadan korkulur. Yarim gunde torbaci yaptilar adami :)
tv de haberlere de cıkdı ama saçmalık tamamen medya nın haber kanalları ve internet siteleri üzerinden yaptıkları yalan haberler. serbest kalması cok normal mal mı bu adam kargoyla esrar getirtsin :D
orhan_guney
19-07-2013, 07:39
esrar değil bonzai getiriyorlarmış :) o yüzden serbestler .
sago tutuklanmıs dıye duydum dogrumudur yuklu mıktarda esrarla yaklanmıs heralde!
Yüklü miktarda bide. yüklü miktarda esrarı netten siparişmi eder sence
psikolojikdeli
19-07-2013, 15:25
Gümrüğe Malım gelmişti topkapı Ptt ye hatta siteden Spawn Efe ile gittik almaya uzun bekleme süresince Kendisi ile tanıştık biraz sohbet ettik biz çıkarken hala içerdeydi sıkıntı olmuştu gümrükte daha Silivriye gideceğini söylemişti, neyse kısaca selam verdiğmiz hapise giriyor maşallah dediğmiz araç 3 güne bozuluyor 1 defa gittiğmiz dükkan 2. gün kapanıyor var bişeyler bizde :)
Jön Türk
28-09-2013, 08:40
Sagopa Kajmer-Uzun Yollara Devam Video Klip (2013) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zlazszsjNUs)
zlazszsjNUs
free-hifi
28-09-2013, 09:10
Uzun Yollara nın mp3 ü elinde olan varsa özelden rica etsem :D
Sagopanın yeni albümünü korsan olarak indirmeyelim lütfen. Madem bu kadar çok seviyoruz kendisini orjinal albüm alalım
Bad-Fast
28-09-2013, 12:36
Sagopanın yeni albümünü korsan olarak indirmeyelim lütfen. Madem bu kadar çok seviyoruz kendisini orjinal albüm alalım
kesinlikle , çok da güzel bi albüm 15 lira dan bişey olmaz neye vermiyoruz ki ;)
klip de güzel olmuş ayrıca ;)
Albumu ciktigi gun aldim muthis bikmadan usanmadan dinliyorum.. :)
ChtArdARSL
28-09-2013, 13:06
d&r de varmıdır?
Bad-Fast
28-09-2013, 13:21
d&r de varmıdır?
var ben ordan aldım , metrocity dr
onurrolla
28-09-2013, 13:30
yeni çıkardığı albümü ilk dinlediğimde hiç beğenmemiştim ama dinledikçe güzelleşiyo:)
Yaptığın Hatalar Kadar Büyük Olmadın ve Durdur Beni favori şarkılarım
d&r de varmıdır?
evet var. ben vialand d&r dan aldım. ayrıca albümün içinden poster felanda çıkıyor :)
Yav şu kameraya doğru yürümeli kliplerden bir bıkmadılar.
Düşersem Yanarım parçasına çekilen klip gibi bir tanesi çekilse fena mı olur?
Ha tabi onun için düşersem yanarım gibi bir de şarkı lazım ;)
LnchCntrl
21-01-2014, 21:46
Bu aralar hortçuluğa başladım farkındayım ama yazmam şart :D
2003 senesinde bi arkadaşım dinletmişti, bu ne yaa diye tepki vermiştim hiç sevmemiştim.
Sonralarında baktım o şarkı bu şarkı derken 300 şarkılık bi arşiv yapmışım yakın zamanda..
Sago değişik bi adam ben onun en çok 98-2008 damarını seviyorum. Ondan sonra eski sago yeni sago muhabbeti dönsede her şarkısı güzel. Ve diyorum ki iyi dinlemişim iyi ki konserlerine gitmişim benim ergenlik dönemimi şekillendiren bi insandır..
Dini konular, uyuşturucu konuları beni bağlamıyor, ben müziğine bakarım. Bu konuda kararım kesin dünya çapında bu işi yapan tek adamdır Türkiye'de. Fanatiklik yapmam sevmem ama kararım kesin.. Cezayla münasabetleri çok çok farklı konunun ilk çıktığı yeri bilen bilir sahtiyan adlı rapçiyle çoook eskilere dayanan bi kadın mevzusu vardır mevzuların çıkışında. Ve o kadın şu anda eşidir laf demek düşmez kimseye..
Şöyle bi anım var kendisiyle :D
arabacıların en iyi forumu tech se müzisyenlerinde müziktek diye bi sayfaları vardır. Ozan çolakoğluna kadar takılırdı bi zamanlar. Sagoyla kötü ayrılan zet te orda yazıyodu bende takipteydim :D bigün sago hakkında mixaj bilmez mastering bilmez gibi yorumlar yazınca dayanamadım cevap verdim. Yetinmedim yemedim içmedim twitterdan sagoya yazdım böyle böyle diye. :D oda çok sinirlendi 3 gün içerisinde kolera featuring HAİN isimli şarkıyı çıkardı şarkının bir cümlesinde de bu şarkıyla ağlar müzik ZETin diyor. dikkatli dinlerseniz müzik setin değil müzik zetin diyor :D bunu ben kendime bağlamıştım belki t rap benim gibi işgüzarlar yüzünden karıştı ama olsun yine olsa yine yaparım seviyorum çocukluğumun şarkılarını yazan adam sonuçta.. :)
Velhasıl kalitedir. Herkesin anlamasını asla beklemeyin, iyi adamdır. 2007'de kayseri konserine gitmeden 1 hafta rüyalarıma kadar girmişti efsanemizdi o zamanlar.. Hala severim dinlerim..
Türkiye'nin dünya çapında müzik yapan müzisyenlerindendir bunu kabul etmek lazım.
Yazmadan geçemedim :)
İyi geceler.
hakan115
21-01-2014, 22:03
Son başarılı albümü kötü insanları tanıma senesiydi bence. Tekrar kürdan kollar ya da kajmeran gibi bir şarkı yapmasını / yapabilmesini isterdim ama zor gibi.
kitsden sonraki en derin ve müzikal açıdan da en dinlenesi albüm. özellikle bu albümde sagopanın şarkıcılığınında geliştiğini görebilirsiniz nakaratlarda. İsmail TUNÇBİLEK.. :icon_tup:
watch?v=lc7kMN1wYIc
SEÇKİN172
22-01-2014, 07:45
adamım ya :)
M U R A T
22-01-2014, 08:18
benim içinde bir pesimistin göz yaşları albümü efsanedir sözler alıntılar skitler çıtayı çok yukarı çaktı tekrar aynısı bence gelmez tabi çoğu eski albümlerini dinlemediğinden bilmez
Kits albümünde zirve yapıp sonraki albümleri ile onun seviyesine çıkamadı. Her şarkısı nokta atıştı o albümde.
noldu bu sarkicinin bonzai olayi;?
http://www.youtube.com/watch?v=0XTQWYQ4qQk
Bad-Fast
07-02-2014, 21:35
Ne olacak hiç bişey olmadı :)
BeeGee ile ortak çalişma içerisindeler. :)
Bad-Fast
08-02-2014, 10:00
ocak da albüm çıkacak diye gördüm bi yerde var mı bu ara böle bişey :)
BeeGee ile ortak çalişma içerisindeler. :)
Hem de sadece Sago-BeeGee değil aralarına bi de Muncu'yu almışlar. Al sana 3'lü combo :D
http://hizliresimyukle.com/images/2014/02/08/QWE67.jpg
Deep House yapan birkaç yarı pro yarı amatör tanıdıklarım sago vokalli deep parça hayallerindeydiler.
Bakalım tarz olarak nasıl bir parça yapacaklar. :)
Sago'nun sound zaten belli. Bu 3lu bos is yapmaz..
Bana gore son zamanlarin en iyi calismasi olacak...
I_CORQrnfYw
pesimist ep 6 çıktı :)
salih_560
20-03-2014, 19:04
BORKED link alsak çok iyi olacak ama ...
ProdriveSTI
20-03-2014, 19:10
Sagopa Kajmer-Pesimist Ep 6 Full Version - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=I_CORQrnfYw)
Cankaraca
20-03-2014, 19:19
Sagopa Kajmer - Bir Çok Kez Öldüm
Yeni şarkılarından , nokta atışlarından biri yine :)
Sagopa Kajmer - Bir Çok Kez Öldüm - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GDTBZpq8lg4&list=UU-7fJF4x8vV7Ynyp47h-Zow)
Bad-Fast
20-03-2014, 20:25
çok iyi ya bekliyordum , albüm satışa sunuldu mu ?
HondatugraL
21-03-2014, 04:52
Adamım gene yaptı yapacağını
metin_1989
21-03-2014, 06:35
sagonun gelmıs gecmıs en ıyı sarkısı maskelı balodur o sarkıyı dınlerken bır etrafınıza bakın herbır kelımesı cıkıyor adeta
kitsden sonraki en derin ve müzikal açıdan da en dinlenesi albüm. özellikle bu albümde sagopanın şarkıcılığınında geliştiğini görebilirsiniz nakaratlarda. İsmail TUNÇBİLEK.. :icon_tup:
watch?v=lc7kMN1wYIc
evet 2013 albümü bencede kitsden sonraki en iyi albümü.buda çok dokunaklı melankolik bir şarkısı ben çok beğendim.
I9uQT5BF9Ew
mr.korhan
21-03-2014, 10:18
ya allah aşkına intizamı-kelam ile sagoyu karıştırmayın artık.. sesi benziyor yada benzetiyor, eyvallahda ayırt edemiyormusunuz anlamıyorum.
Bad-Fast
21-03-2014, 18:24
bir çok kez öldüm , efsane bir şey olmuş :)
adam yine döktürmüş... ama yinede bi yakın ve uzak gibi birşey beklerdim...
hasectear
21-03-2014, 19:09
pesimist ep 06 albümü her zaman olduğu gibi harika olmuş.. sagopa kajmer denilince aklıma hep şu cümle geliyor.. Çok Kral Adamsın Sago..
7HtyYGoX4MM
Link Sagopa Kajmer Featuring Illa Ills - için (pesimist ep 6) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7HtyYGoX4MM)
ben beğenmedim
illaki ilerleyen zamanlardinletikçe hoşuma gidicek biliyorum ama bu sefer güldürmedi.2000lerinbaşı ve sonlarında sago sagoydu kits 'ten sonra hiçbi albumu hitap etmedi bana diyebilirim.En azından o kadar sık dinlemedim hiçbir parçasini.
şuan için tek şarkı ' birçok kez öldüm ' favorim o kadar.
s.diploma 2 de 1in tadını vermedi mesela..
HondatugraL
21-03-2014, 20:06
ben beğenmedim
illaki ilerleyen zamanlardinletikçe hoşuma gidicek biliyorum ama bu sefer güldürmedi.2000lerinbaşı ve sonlarında sago sagoydu kits 'ten sonra hiçbi albumu hitap etmedi bana diyebilirim.En azından o kadar sık dinlemedim hiçbir parçasini.
şuan için tek şarkı ' birçok kez öldüm ' favorim o kadar.
s.diploma 2 de 1in tadını vermedi mesela..
Bendede her albumu öyle bi his uyandırıyo ama 3-5 kere dınleyınce alışıyorum buseferde kopamıyorum :D
Bad-Fast
21-03-2014, 20:20
aynen öle oluyor dinledikçe anlam kazanıyor daha da diğer albüm çıkana kadar dinletiyor kendini :)
Buyrun şarkıyı beğenmeyen dostlar, abiler. :)
ztEwemEgqD0
Kits her zaman yerini koruyacaktır.
Ama, ''Birçok kez öldüm'',''aylak bakkal'',''ahmak ıslatan'' parçaları çok hoşuma gitti açıkçası.
Jön Türk
24-03-2014, 20:42
Albüm harika arabada farklı triplere sokuyor.Zorla güzellık favorim.
Ahmak islatan cok guzel ust uste defalarca dinledim offf yeter demedim :)
adamın bır sozu var ınsanların hayatından 4 dakıka calıyorsunuz bu 4 dakıka cok ıyı olmalı kı caldıgınıza degsın
OnurÖzden
24-03-2014, 22:11
Bence rap değil de başka bir şey yapmaya başladı, ya da bana öyle geliyor olabilir maalesef yeni halini dinlemiyorum.
Ben bu halini seviyordum :)
kqUedIJcvA8
Sagopa Kajmer - 24 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MNlQpJMiBZI)
Sagopa Kajmer 2008 Beyaban - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=o4P9lMF2pPI)
kits gibisi yok :)
Jön Türk
14-07-2014, 21:40
rNBTXpwTnow
Birol Giray ft Sagopa Kajmer - Abrakadabra (Official Video) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rNBTXpwTnow)
sago hiçbir zaman rap yapmadı ki . rapçi de değil zaten .
gelmiş geçmiş en iyi söz yazarı olması ( bence ) onu rapçi yapmıyor. tarzı hip-hop da değil başka bir şey, kendine has içinde inceden arabesk bulunan garip bi tarz .
önce bunu bilip, onu rapçilerle kıyaslamamak lazım . kimse yanlış anlamasın amacım kötüleme falan değil ergenlik zamanlarımda çok dinledim bir sürü şarkısını ezbere bilirim hala.
ne güzel muhabbet dönmüş :D
ne güzel muhabbet dönmüş :D
Mesaj sayısımı kasıyoruz ? :)
fuatozkan
18-02-2020, 10:26
sago hiçbir zaman rap yapmadı ki . rapçi de değil zaten .
gelmiş geçmiş en iyi söz yazarı olması ( bence ) onu rapçi yapmıyor. tarzı hip-hop da değil başka bir şey, kendine has içinde inceden arabesk bulunan garip bi tarz .
önce bunu bilip, onu rapçilerle kıyaslamamak lazım . kimse yanlış anlamasın amacım kötüleme falan değil ergenlik zamanlarımda çok dinledim bir sürü şarkısını ezbere bilirim hala.
Özü rap Türkçe Rap'in Türkiye de özgü bi şekilde başlatan akımın sahibi kendisi,
şuan ki durumu ise ap ayrı bi boyut türkçe rapı daha farklı noktalara taşıyor
görmemiştim bu konuyu hayranı olarak sohbette öne gelince daldım :D
Hondafatih
18-02-2020, 11:09
hayranı olarak dinlerken konusuna daldığım rapçi :)
fuatozkan
16-03-2020, 10:52
15 Mart Ankara konseri gerçekleşti mi ?
Giden bilen yada öğrenebileceğim bir yer var mıdır ?
15 Mart Ankara konseri gerçekleşti mi ?
Giden bilen yada öğrenebileceğim bir yer var mıdır ?
Dün ki konseri bilmiyorum da önümüzdeki konserlerin hepsine ara vermiş.
Resmi instagram hesabından da paylaşmış kendisi.
fuatozkan
16-03-2020, 22:57
Dün ki konseri bilmiyorum da önümüzdeki konserlerin hepsine ara vermiş.
Resmi instagram hesabından da paylaşmış kendisi.
6:45 paylaşmış yapılmış bilet yandı ücret iadesi olmaz galiba