Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 mayıs roll night videos
opette kim bmw diye sordugumda senin adın geçti o yüzden (miş) eki kullandım emin olmadıgımdan. tam bi facia ile sonuçlanırdı, yekta frene dokunmasa 3 şerit yanladı sağ sol.
yanlış geçmiş ben en son 2001 yılının nisan ayında yanladım bu dahada yapmadım sağdan sağdan artık o kimse ayıp etmiş
opette kim bmw diye sordugumda senin adın geçti o yüzden (miş) eki kullandım emin olmadıgımdan. tam bi facia ile sonuçlanırdı, yekta frene dokunmasa 3 şerit yanladı sağ sol.
hakkıyla yanlasa eyvallah bide :D :D dsc devrede tam sağ tam sol :D
ama harbi çıkıyodu bi ara üstüme frenlemesem helalinden bi 5 kasam oluyodu :D
dün gece BA enes eksikti nerdeydi o vitaminsiz ahauhuaha :hehe:
adam manita peşinde koşar oldu artık ahahaa
aga eke yoktu dun gece :(
24 üye 5 misafir 253 cevap 3.779 görüntüleme
tartışma olduğu ne kadar da belli :D:D
dün gece BA enes eksikti nerdeydi o vitaminsiz ahauhuaha :hehe:
adam manita peşinde koşar oldu artık ahahaa
Çağırmıyo kimse benden korkuyolar :D
Yahu ne işiniz var c.tesi gecesi rolling'de çıkın gezin eğlenin :D
BlackEmperor
02-05-2010, 14:23
24 üye 5 misafir 253 cevap 3.779 görüntüleme
tartışma olduğu ne kadar da belli :D:D
pek tartışma yok daha çok gider okurum diye açtım konuyu ama son sayfaya kadar gayet zevkli sakin yazışmış herkez. Videolar ve denemeler için teşekkürler izlerken keyf aldım.:) Herkeze 2010 yaz sezonunda başarılar kazasız belasız sürüşler...
BlackEmperor
02-05-2010, 14:24
senide görecez kanka az bekle sen :D damardan boostu yiyince gözlerin bi dönsünde :hehe:
guzel gitmis araclar, cipi copu bilinmez ama okan RS i yurutmus dun gece.
_muhaRRem
02-05-2010, 14:25
haala kulağım çınlıyo :D
mami_makinen
02-05-2010, 14:31
Çağırmıyo kimse benden korkuyolar :D
bu kadar benzerlık olmaz ac ılede denemıyolar:D
Dimi abi Asmali geceleri :)
bırılerı 360 spec yaptı :D anladım ben onları :D
araban çıksın görürüm seni:D iş-otoban, otoban-iş :hahaha:
clıosport_ph1
02-05-2010, 14:41
selamlar :)
okanı dün 5 rs ci karşıladık silivride farklı bir proje için toplanılmıştı
o ara kıvançla birlikte geldiler aracın sorunları var kasnak cok kotu durumda
önceki sayfalarda arkadasların belırttıgı egzantrık sesı degıl o bariz kasnak vuruntusu var ve aracta chip yok
dün kendım kullandım bizzat biliyorum
her rs e bazı yapılan şeyler yaramayabiliyor bunu bilmek gerekiyor ama gerçekten iyi yüürümüş tebrikler
Alicanrs
02-05-2010, 14:43
selamlar :)
okanı dün 5 rs ci karşıladık silivride farklı bir proje için toplanılmıştı
o ara kıvançla birlikte geldiler aracın sorunları var kasnak cok kotu durumda
önceki sayfalarda arkadasların belırttıgı egzantrık sesı degıl o bariz kasnak vuruntusu var ve aracta chip yok
dün kendım kullandım bizzat biliyorum
her rs e bazı yapılan şeyler yaramayabiliyor bunu bilmek gerekiyor ama gerçekten iyi yüürümüş tebrikler
maşallah okanınki dün çok ii gitti kasnak ztn arabayı aldığından beri vuruo :D ve seni nie göremiorz yolda çık gel artk :D
clıosport_ph1
02-05-2010, 14:54
maşallah okanınki dün çok ii gitti kasnak ztn arabayı aldığından beri vuruo :D ve seni nie göremiorz yolda çık gel artk :D
bana ataşehir biraz uzak kalıyor alican :)
çektim aracı garaja belki 1 ay sonra cıkarırım toplu rs bulusması yaparız
bu arada o kasnak sesı evet aldıgı günde geliyordu ama araç şuan resmen dizel gibi çalışıyor :)
senide görecez kanka az bekle sen :D damardan boostu yiyince gözlerin bi dönsünde :hehe:
İşe gider eve gelirim ben :)
haala kulağım çınlıyo :D
Dimi :D
Dimi abi Asmali geceleri :)
Asmalı + 360 :D priceless. Bi video var ama siteye konulmaz direkt youjizz yaptı hatun masanın üstünde dans ederken :D
bırılerı 360 spec yaptı :D anladım ben onları :D
ahahha gel dedim gelmedin :D
araban çıksın görürüm seni:D iş-otoban, otoban-iş :hahaha:
1-2 çıkar sıkarım ama böyle her hafta her gece yemez :D korkuyorum zaten ben hız lı arabadan ayrıca :)
biz denemelerı bıtırdıkten sonra 2 cupra geçtı arkdanda tt takıp edıodu kımdı onlar :D
Arkadaşlar ben Okan.. Arkadaşın nickle yazıyorum.
Dün gece çok zevkliydi herkese teşekkürler denemeler için
Aracımda custom kendi yapımım bir cai ve 51 mm düz boru remus son susturucu dan başka birşey yok inanmayanlar olabilir ama istiyorlarsa istediği yere gösterebilirler aracı yalan söylemek gibi bir derdim yok olmazda kendimi kandırmaktan başka bir işe yaramaz aracı yakından tanıyanlarda biliyor zaten.
Aracımda custom kendi yapımım bir cai ve 51 mm düz boru remus son susturucu dan başka birşey yok inanmayanlar olabilir ama istiyorlarsa istediği yere gösterebilirler aracı yalan söylemek gibi bir derdim yok olmazda kendimi kandırmaktan başka bir işe yaramaz aracı yakından tanıyanlarda biliyor zaten.
+:D:icon_tup::heyoo:
xort :D
gelıcektım ama gec olmustu baska bır zamana artık :D
xort :D
gelıcektım ama gec olmustu baska bır zamana artık :D
Çok şey kaçırdın çokkkk :D
Çok şey kaçırdın çokkkk :D
deme yawww :( harbıden sen boyle dedıgıne gore kacırmısızdır :D
bana ataşehir biraz uzak kalıyor alican :)
çektim aracı garaja belki 1 ay sonra cıkarırım toplu rs bulusması yaparız
bu arada o kasnak sesı evet aldıgı günde geliyordu ama araç şuan resmen dizel gibi çalışıyor :)
RS de egzantrik sesi sadece emmeden gelen ses artisi ile anlasilir.
Standart RS den sesi bariz gur cikar.
Bir de rolantideki dengesizlige bakilirsa egzantrik olayi anlasilir.
Okan yeni tarihli 2 veya 3 vites kadran kesici videosu koyarsa aracta chip olup olmadigi acikliga kavusmus olur.
bu kadar benzerlık olmaz ac ılede denemıyolar:D
dün noldu abi çıkmadınız mı siz?
Oktan yükseltici kullananlar parmak kaldırsın bilelim...
dikkat et sonra arabanı satılığa çıkarırsın
ahaha kumda oynayın sız
Akşam VTC typer ile denemek isteyen varmı ? su beraber gitme veya 2 boy olayını net bi görelim . Denemek isteyen varsa özleden bekliyorum ...
ahahaha super kanka sunu bı sen kullanda acıklıga kavussun olay ;)
Okan biz senle denedigimizdede 2in typer dan kisa idi cat diye bitiyordu ama 180den sonra yurumuyordu aracin dun yurudugun araclar gayet ciddi araclar ve 200lere kadar yani kisali yazilimli bir 4 sonu gibi gitmisin tebrik ederim..??
ee bır daha deneyın bakalım :)
silindir kapagini acmadan kelebek manifold vs ile yuruyen taypar isteriz ozaman :)
silindir kapagini acmadan kelebek manifold vs ile yuruyen taypar isteriz ozaman :)
az sabret az :)
Akşam VTC typer ile denemek isteyen varmı ? su beraber gitme veya 2 boy olayını net bi görelim . Denemek isteyen varsa özleden bekliyorum ...
kim bu lafın hedefi? :)
yasın aradı sımdı VTC 26. kanka dun gece cok farklı gectıklerım 2 3 boy yazmıslar dıyor. uyelıgım ıolmadıgı ıcın yazamıyorum benım adıma yazarmısın dedı. net net denemeler ıcın bu gece hazır oldugunu soyledı. ılgılılere duyurulur...
kim bu lafın hedefi? :)
hedef yok arkadaşlar sadece olayı netleştirelim amaç denemek..
yanyana derken olay sana denk geldi :) senle ilgilisi yok . herkeşlerle deneyelim istiyoruz
ep3 fn2 evoX mcs 106 s2k cupra
gece güzeldi ama milletin önüne çok geçen oluyo bu konuda biraz daha dikkatli olalım deneme yapan arakdaşlarımızı tehlikeye atmayalım lütfen
yanyana derken olay sana denk geldi :) senle ilgilisi yok . herkeşlerle deneyelim istiyoruz
ok ;) biz konuştuk çünkü denemeden sonra da kendisiyle bi yanlış anlaşılma mı oldu diye sorayım dedim :)
Polis var dediler gişelerde yarıda kaldı gece. O olayın aslı ne polis falan yokmuş kim attı ortaya veya gercekten varmıydı yokmuydu?
olur tolga deneriz sorun yok istersen yasini arıyayım bu akşam deniyelim.?
Tem çıkışı polis var mıydı gerçekten? Yoksa kuru sıkımıydı haber? Sırf o yüzden e5ten döndük bizde dün gece
Tem çıkışı polis var mıydı gerçekten? Yoksa kuru sıkımıydı haber? Sırf o yüzden e5ten döndük bizde dün gece
Kuru sıkıymış dediler gece sonu...
ahahahahha yektayı ben gecıyordum kprolu ıle kafa kafaya gıdıyorsa dmekkı ben kpro takınnc 35 boy gecerım yektayı ahuahuahuah :D:D
vayy yığıt kpro takmıssın sende ben su an ıstanbul dısındayım 1 hafta uzağım ıstanbla daha sanzmanlada uğraşmam gerek sonra donucem asfalta gerı ama ılk yektayı gecıcem zuahuaha :D
İyki sanzıman sorunluymus yoksa dün aglatırdı seni, fena gidiyordu Yekta :D
valla ben döndüm polis falan yoktu tırla yol kapandı dediler tırı geçtim polis bile yoktu :D
aynen bizde e5den döndük baya zattık yollarda baya bozukdu rotbalanscı gene iş düşdü :D
bize de geldi haber bi 20 dk filan bekledik otobanda sonra normal gişeden geçtik çıktık hiçbirşey yoktu..
Kuru sıkıymış dediler gece sonu...
Bedavaya heyecan.Zaten bende anlam vermedim.E5ten döndüm Ataşehir'e.Hiçbir yerde (ataşehir klasik çevirmede dahil) polis yoktu.
Rotbalanscılar zengin oldu
Bu iş rot balanscılara yaradı harbiden.e5 ***** patika kıvamında :D
olur tolga deneriz sorun yok istersen yasini arıyayım bu akşam deniyelim.?
deneyelim yer ve zamanı pm den halledelim de sadece deneyecek araçlar olsun kalabalık olmasın ;)
Bu iş rot balanscılara yaradı harbiden.e5 ***** patika kıvamında :D
aynen öyle arabalar normal otobanda koca cukara düşüyoruz e5 zaten fena:icon_tup:
deneyelim yer ve zamanı pm den halledelim de sadece deneyecek araçlar olsun kalabalık olmasın ;)
olur benim için farketmez gece olur zaten akşam haber bekliyorum;)
ahmet3425
02-05-2010, 17:31
ben vtc ile teke tek denedim.. 2 de 65 te bastık 4 e kadar 1 boy açılmışım öyle dediler pek dikkat etmedim 5 e attığımızda bi yokuş aşağı geldi orda ışınlandı resmen geldi geçti yarım boydan biraz daha fazla çamurluğuna kadar indim 6 da biraz daha yaklaştım sanki ama hala öndeydi ayna hizasında filandım galiba sonra bıraktık :)
yiğitle 2 ye 2 denedim onlarla da hemen hemen aynı şekilde oldu sanırım?
kupır değişik araba valla abi kafasına göre çok değişik gidebiliyor bazen :D
benim burdan anladığım yektacım senin araban teke tek de daha iyi yuruyor...
2-2 deneseydiniz vtc seni daha rahat gecmesi lazımdı cunku olaya neresinden bakarsan bak cok sacma...
dbs -dj denemesi kafa burun gidiyoruz o tek kisi...
dj-vtc denemesi vtc 3-4 boy yapıyor (dj yine tek kisi)
bt-vtc kafa burun teke tek
bt-dbs kafa burun 2-2
burda bi celiski var ben cozemedim:D:D
Bedavaya heyecan.Zaten bende anlam vermedim.E5ten döndüm Ataşehir'e.Hiçbir yerde (ataşehir klasik çevirmede dahil) polis yoktu.
kaza vardı dedık e5 kapatmıslar dıye allahtan gectık ordan
ahmet3425
02-05-2010, 17:36
ya yiğit yekta ile kafa kafaya yürüdüm deme..
vtc 26 ilede yan yana gitmedin adam ortamızdan geçti
hatta ahmetle göz göze geldik bu naptı böyle diye.....
yekta ile giderkende bastık 2-2 kafa kafaya gittik
donerken hele cok temiz bastık bence muthis oldu bombos yol tapa gaz devam 240 da yekta durunca biz acmaya basladık ve bıraktık onun dısında yan yana...
senle denerken vtc arkadan bastı gecti ki bizden once bastı guzel bi goruntu olustu ancak onu kıstas alamassın...
ayrıca seninle denememizide ben hiç saymıyorum bile 2-1 olmaz o is oyle yanına birini alsan 2-3 boy geri duserdin emin ol...
yektayada dedim sanada diyorum egemen dun geceki denemelerden ben hiç bisey anlamadım:D
DBS de bu gece gıtsın ozaman VTC yle denemeye cam car olsun 1 1 bassın ıkı aracta
benim burdan anladığım yektacım senin araban teke tek de daha iyi yuruyor...
2-2 deneseydiniz vtc seni daha rahat gecmesi lazımdı cunku olaya neresinden bakarsan bak cok sacma...
dbs -dj denemesi kafa burun gidiyoruz o tek kisi...
dj-vtc denemesi vtc 3-4 boy yapıyor (dj yine tek kisi)
bt-vtc kafa burun teke tek
bt-dbs kafa burun 2-2
burda bi celiski var ben cozemedim:D:D
aynen dün çok değişik denemeler oldu :) doğru düzgün bi sonuç çıkmadı ama hepsi çok keyifliydi.. dediğin gibi de olabilir ama bi kere benim arabanın pili 230 da bitiyor onu anladım iyice :D
olmadı bi gün yiğitle teke tek deneyip de görebiliriz :)
kaza vardı dedık e5 kapatmıslar dıye allahtan gectık ordan
Aynen.Bi ara panik oldum.Ulan dedim gişelere takılmayalım diye e5e indik.Peşimizden adamlarıda indirdik paket olmayalım:D Zaten sizin arkanıza saklandım ben trafik durunca :D
Serhat Y.
02-05-2010, 18:14
sorunlu insan görmemişsin sen demekki
ayrıca 5 de kafa uzatmıştın hani?
noldu bu yalanına?
bi anda silindi gittimi?
maşallah dedim kaç kere aracına
sıkıntılı bir adam olsam
geçildiklerimide söylemezdim buraya dimi(vtc ve yektaya)
sen arabanı uçak falan zannediyorsun heralde, neyani sana kimse 5 te kafa cıkaramazmı, sen önce şu video olayına açıklık getir, adam ol yalan söyleme
Serhat Y.
02-05-2010, 18:34
yekta araban düzelmş maşallah:) serhat kanka sanada maş 2boy için o fena tesisatı elleme extra bişiler takarsın rolling filan boş muabbet anlık gaza gelme,bu arada 800 derece çokmu minide 5000 de bile vites atınca 750 lerde egt gazlamayı söylemiorum
yok cem kankam aradaki farkı görmek adına yapmam gerekyor böyle bişey yoksa hep aklıma takılacak,
birazdan rs ten çekilen videoları koyacam upload ediyorum
BS fn2 typer (1kişi) : flash-pro , headers , cai , egzos
ss clio rs (2kişi) : cai , egzos
http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006101.htm
DJ typer (1kişi) : headers , cai , egzos
http://www.streetfire.net/video/dj-typer1kisi-ss-rs-2kisi_2006104.htm
http://www.streetfire.net/video/dj-typer-1kisi-ss-rs-2kisi_2006106.htm
DBS typer (2kişi) : k-pro , headers , cai , egzos
http://www.streetfire.net/video/dbs-typer-ss-clio-rs_2005814.htm
grkm cooper s (2kişi) : "kasnak , headers , filtre , egzos"
http://www.streetfire.net/video/cooper-s-grkm-ss-clio-rs_2006107.htm
bu arada görkemede yorumları için ayrıyetten teşekkürler :icon_tup:
ayrıca dj ile kişi sayılarına bakarak denememizle dbs nin kişi sayısına göre denememizi STP nickli arkadaş iyi dikkat etsinde dbs ye kpro yaramışmı yaramamışmı tekrar hesap etsin.
Yekta 2 kişi okan 1 kişi olarak deneme yaptılar fakat video çekemedik okan tek oılduğu için yekta 2 kişi ilede önde gidiyor ayrıyetten bir maşallah diyelim yekta cooper a :) :icon_tup:
ahmet3425
02-05-2010, 19:30
eline sağlık guzel videolar ss rs de ne var ne yok bilmiyorum ama oldukca hızlı:) masallah
bu arada DBS de k-pro nun ise yarayıp yaramadıgını bilmiyoruz cunku onceki denemelerimize gore bir sağlama yapamadık sadece sundan eminim orjinal beyine gore GERİ gitmedik;)
benim tahminimce cok bi fark olmadı fazladan 400 rpm donuyoruz ''8600'' ki sizinle denememiz ilk di yiğit alıskanlıgı uzere yine 8200 lerde vites atıyordu:) hatta bu yuzden ona baya kızmıstım...
clıosport_ph1
02-05-2010, 19:34
son iki video aynı kıvanç videolar gayet açık ve net tebrikler :)
bu arada son vıdeo dakı konuşmalar fena :D :D
eline sağlık guzel videolar ss rs de ne var ne yok bilmiyorum ama oldukca hızlı:) masallah
bu arada DBS de k-pro nun ise yarayıp yaramadıgını bilmiyoruz cunku onceki denemelerimize gore bir sağlama yapamadık sadece sundan eminim orjinal beyine gore GERİ gitmedik;)
benim tahminimce cok bi fark olmadı fazladan 400 rpm donuyoruz ''8600'' ki sizinle denememiz ilk di yiğit alıskanlıgı uzere yine 8200 lerde vites atıyordu:) hatta bu yuzden ona baya kızmıstım...
dj ile dbs eşit şartlarda olsa dbs o gece bikaç adım öndeydi ben bundan eminim videoları iyi yorumlayan birisi bunu görebilir ztn :)
Filtre egzoz başka bişi yok abi.. hass derler adama :D
fn2 diyorum biraz diyete girerse hele:)
abi nası ya filtre eksoz:eek:
Alicanrs
02-05-2010, 19:54
Filtre egzoz başka bişi yok abi.. hass derler adama :D
:D:D:D egsoz 51 lik canım bide:D
clıosport_ph1
02-05-2010, 19:57
aynen :) 51 lik egzoz var
51mm de özel bişi değil ztn orjinal 51mm :D
UR 8540 plakalı RS kimde şuanda ?
Alicanrs
02-05-2010, 20:02
UR 8540 plakalı RS kimde şuanda ?
bende deil :D:D
bende deil :D:D
Yok sendekide bizden gitme zaten :D Alkan alibeyköy tarafına satmıştı sende ordan aldın diye hatırlıyorum.
Alicanrs
02-05-2010, 20:04
Yok sendekide bizden gitme zaten :D Alkan alibeyköy tarafına satmıştı sende ordan aldın diye hatırlıyorum.
bilmiomuşsun :P:P olabilirde güngörenden birinden aldım serkan die:D
ii ii maşallah :D
ADMISE R1
02-05-2010, 20:10
bak eski sahibini şimdi adı geçince hatırladım alkanmış.geçen akşamdanm beri kafama takılıyodu yaw:p
ADMISE R1
02-05-2010, 20:13
ben şimdi bişeyi anlamadım yanlız kardeşim sana soryaım sen rs leri benden iyi bilirsin.senin arabanın maşallahı var iyi yürüyen bi filtre ve egsozlu rs.peki dün akşam gelen rs filitre ve egsozluysa nasıl öyle gidiyo anlam veremedim.o zaman ya o rs çok sağlıklı senin araban çok iyi değil ya da o rs in specleri senden fazla.:soru:
ali kardeşim bu tamer sana bileylenmi söylim:p
Alicanrs
02-05-2010, 20:16
ben şimdi bişeyi anlamadım yanlız kardeşim sana soryaım sen rs leri benden iyi bilirsin.senin arabanın maşallahı var iyi yürüyen bi filtre ve egsozlu rs.peki dün akşam gelen rs filitre ve egsozluysa nasıl öyle gidiyo anlam veremedim.o zaman ya o rs çok sağlıklı senin araban çok iyi değil ya da o rs in specleri senden fazla.:soru:
=)=) bilemiyorum güsel bi caisi var akü arkada onu biliorm =) 8-10 kilo atmış arkadaş =) ama ciğerli :p
telefon bekledik aslında dün gece ama sanırım kumburgaza gittiniz bi deneseydik güzel olurdu aslında. alicanla denediniz galba wimmer chip attıktan sonra daha iyi gitmiştir alican
Alicanrs
02-05-2010, 20:17
ali kardeşim bu tamer sana bileylenmi söylim:p
hehehe evet yaa sardı bana baksana abi =) yoksa tamer abiyi seviyorum sabaha kdr denerim walla farklı çıkıcam karşısına bu sefer :p:p:p:p
HLLVTECII
02-05-2010, 20:18
Tek gercek gordum vıdeolarda typ-r yanı rs 2 kısı olabılır ama typ-r da normalde rs ten dolu ve agır bı arac..
bak eski sahibini şimdi adı geçince hatırladım alkanmış.geçen akşamdanm beri kafama takılıyodu yaw:p
Arasaydın kanka söylerdim :D
Dur ben senin kafanın hepten bulandırayım :D
Aşşağıda izleyeceğiniz 3 RS'de Filtre Egsoz var. Hepsiyle kendim kendi aracımla denedim aynı gece denedim hatta :D buyrun burdan yakın bakalım işin içinden çıkabilecekmisiniz :D
UL Vtec vs UR 8540
pRlhO_W6KiY&feature=related
UL Vtec vs UR (skate61)
-NhuLJTITLA&feature=related
UL Vtec vs JS (özberk'in eski aracı)
ZZccqyvmqjA&feature=related
Alicanrs
02-05-2010, 20:24
yoo bulanmıyo kafam :D:D:D 3-4 tane ur var :P
yoo bulanmıyo kafam :D:D:D 3-4 tane ur var :P
Bizdekiler 8540 ve 4997'di (tanıdık galiba :D )
hahhaha muştu fena kızdı bana e30 u nası geçersin sen diye :D :D
olum e30 ların piyasasını artıracaktık ne güzel bozdun işi :D
ramo_si mış öle dediler opet te.
milletin azına yanlayarak tehlike oluşturuyor.
ne ramo su nan :D bide 5 kasamıydı eminmisiniz lacivert bi e46 vardı bide saçmalayan
huhduas olum o gece eray sağolsun bir e30 verdi bana al hafta sonu kullan diye ama ataşehirde bırakıp yavuzun arabayla gittik rolle dönüştede sabah 5 oldu gidip almadım ve araba hala ataşehirde :D :D
Alicanrs
02-05-2010, 20:31
Bizdekiler 8540 ve 4997'di (tanıdık galiba :D )
tanıyorum bi yerlerden ama :p:p:p:p kötüsünü banamı verdinz :D aldığım serkan denen ztn bi *** yapmamış :D:D
tanıyorum bi yerlerden ama :p:p:p:p kötüsünü banamı verdinz :D aldığım serkan denen ztn bi *** yapmamış :D:D
Yok be ikiside aynı gidiyodu bizdeyken bakımları yapılıyodu karşıda Merdan ustada
UL vtec'te neler vardı o zaman? denediği rs'lerin specleri neydi? hakkatten acayip kafa bulandıran cinsten videolar :)
Alicanrs
02-05-2010, 20:38
Yok be ikiside aynı gidiyodu bizdeyken bakımları yapılıyodu karşıda Merdan ustada
=)=) bendede ii bakılıo :D
aslında clio rs ler bi gece toplu olarak çıkıp sıkmaası lazım gebzeye doğru :)
filtre egsoz ???
nasıl bi filtre egsoz muş onlar öyle.markasını söyle bizahmet aliym ikişer ikişer.
sen cidden inanıomusun filtre egsoz olduuna.
2 kişisin tek kişi typer ile böyle yürüyosun.
piknik tüpü olmasın arabanın sağında solunda bi bak kontrol et.
şu videodaki rs in filtre egsoz olduuna birisi inansın 2 tane rs alıcam birine filtre diğerine egsoz takıcam.filtreli egsozlu rs sahibi olcam.
bari bu sitede yapmayın STOCK ABİ olayını ya.
bu sabah 4 civarlarında kartal-pendik yanyolunda trafik kazasında lise arkadaşımı kaybettim bütün gün evinde eski dostlarımla beraberdim moralim bozuk beni bu akşamlık mazur görün :(
UL vtec'te neler vardı o zaman? denediği rs'lerin specleri neydi? hakkatten acayip kafa bulandıran cinsten videolar :)
UL = 4-1 Headers, Cai, Komple Egsoz 51mm Son susturucu 51mm
RS'ler = Filtre Egsoz
bu sabah 4 civarlarında kartal-pendik yanyolunda trafik kazasında lise arkadaşımı kaybettim bütün gün evinde eski dostlarımla beraberdim moralim bozuk beni bu akşamlık mazur görün :(
Başın sağolsun Yiğit :(
Alicanrs
02-05-2010, 20:45
hadi yaa Allah ailesine sabır versin başınız saolsun:(:(
UL = 4-1 Headers, Cai, Komple Egsoz 51mm Son susturucu 51mm
RS'ler = Filtre Egsoz
e sonuçlar niye böyle :D abi harbi kafa bulandırmanın feriştahı oldu bu :D
Yiğit başın sağolsun .. :(
filtre egsoz ???
nasıl bi filtre egsoz muş onlar öyle.markasını söyle bizahmet aliym ikişer ikişer.
sen cidden inanıomusun filtre egsoz olduuna.
2 kişisin tek kişi typer ile böyle yürüyosun.
piknik tüpü olmasın arabanın sağında solunda bi bak kontrol et.
şu videodaki rs in filtre egsoz olduuna birisi inansın 2 tane rs alıcam birine filtre diğerine egsoz takıcam.filtreli egsozlu rs sahibi olcam.
bari bu sitede yapmayın STOCK ABİ olayını ya.
araçta sadece custom yapılmış iyi bir cai 51mm düz boru ve son susturucu var.
chip yok olsa 7200 de kesmez videolara dikkat et kaçta vites atıldığı belli oluyor devirden
dereceli olsa chip olmadan bi faydası yokki ztn derecelide öle kolay birşey değil
ufak bir ilçedeyiz araç sürekli garajda evde duruyor ve buralarda öyle istanbuldaki ustalar gibi uğraşacak ustalar yok biz kendimiz el emeği göz nuru birşeyler yapmaya çalışıyoruz bunuda karalamayın lütfen :icon_tup:
bak hemşerim güzel kardeşim karalamıyorum.yanlış anlama lütfen beni.maksadım asla sizi ve aracınızı burda makaraya alma değil.haddimede değil.
ama bu sölediğin imkansız bunu bilmen gerekli.
filtreli egsozulu rs in çapı değil typerla yürümek.hemde siz 2 typerlar 1 kişi.
burda bir yanlışa düşüyorsunuz.aldıınız insan size stok demişolabilir.bunun farklı sebebleri vardır.
ama emin olabilirsin ki bu rs her ne var sa çok çok iyi gidiyor.hatta anormal gidiyor.
ama bu araç filtre egsoz ile giden bi rs değil canım kardeşim.
typerda vardır bır sorun arkadasın dedıgı dogru bole gıtmen ıcın ıkı olan olabılır ya senın arabanda farklı bırseyler var kı olmadıgını ıdda edıyosun yada typerda sorun varkı zaten bu sekılde bıle gecılmemıs ama senın bole yuruyebılmen ıcın ya sende fazlalık olması lazım yada typer bozuk olmalı.
:icon_tup:
bak hemşerim güzel kardeşim karalamıyorum.yanlış anlama lütfen beni.maksadım asla sizi ve aracınızı burda makaraya alma değil.haddimede değil.
ama bu sölediğin imkansız bunu bilmen gerekli.
filtreli egsozulu rs in çapı değil typerla yürümek.hemde siz 2 typerlar 1 kişi.
burda bir yanlışa düşüyorsunuz.aldıınız insan size stok demişolabilir.bunun farklı sebebleri vardır.
ama emin olabilirsin ki bu rs her ne var sa çok çok iyi gidiyor.hatta anormal gidiyor.
ama bu araç filtre egsoz ile giden bi rs değil canım kardeşim.
ss rs sahibinin ilk clio rs i değil bundan önceki rs i dereceli chip cai egzos kısa full gırtlak bir rs ti ve sattı. 1 sene geçmeden stock binmek için sırf araştırıp bu aracı aldı yaklaşık 6-7 ay önce ve çok güzel bakılıyor araç herşeyinide kendi eliyle yapıyor diyebilirim. Rs lere yapılabilecek işlemler bellidir o işlemleride sahibi ezbere bilir kesinlikle ss rs te cai ve egzos dışında motor ve yürürde bir oynama yok yapmayıda düşünmüyor aracı sırf stock yürümek için aldı zaten neden böyle birşey yapsın :icon_tup: senide çok iyi anlıyorum haklı olduğun yönlerde olabilir ama yürüyor diyecek bişi yok :)
typerda vardır bır sorun arkadasın dedıgı dogru bole gıtmen ıcın ıkı olan olabılır ya senın arabanda farklı bırseyler var kı olmadıgını ıdda edıyosun yada typerda sorun varkı zaten bu sekılde bıle gecılmemıs ama senın bole yuruyebılmen ıcın ya sende fazlalık olması lazım yada typer bozuk olmalı.
fn2 de değil olmak üzere 3 tane yakın spec. lerde typer ile denedik hemen hemen hepsi yakın gidiyordu zaten
ss rs sahibinin ilk clio rs i değil bundan önceki rs i dereceli chip cai egzos kısa full gırtlak bir rs ti ve sattı. 1 sene geçmeden stock binmek için sırf araştırıp bu aracı aldı yaklaşık 6-7 ay önce ve çok güzel bakılıyor araç herşeyinide kendi eliyle yapıyor diyebilirim. Rs lere yapılabilecek işlemler bellidir o işlemleride sahibi ezbere bilir kesinlikle ss rs te cai ve egzos dışında motor ve yürürde bir oynama yok yapmayıda düşünmüyor aracı sırf stock yürümek için aldı zaten neden böyle birşey yapsın :icon_tup: senide çok iyi anlıyorum haklı olduğun yönlerde olabilir ama yürüyor diyecek bişi yok :)
emin ol eski aracıda ancak bu kadar gider :D
ya arabanıza maşallah ama hala bişiler iddia edip burada yazanları anlamıyorsunuz
denediğiniz arabalar kendi speclerinde zaten gitmesi gerektiği gibi gidiyolar
anormal olan araba sizin arabanız çip filtre egzost la kprolu tayyarla yürüyosunuz bu sizce çokmu normal ?
bu arada ss rs ilk alındığı günün gecesi bakımsız 17" jantlarla v.s dynoda 161hp vermişti. Buda stock olduğunun açık bir göstergesi zaten.
ya arabanıza maşallah ama hala bişiler iddia edip burada yazanları anlamıyorsunuz
anormal olan araba sizin arabanız çip filtre egzost la kprolu tayyarla yürüyosunuz bu sizce çokmu normal ?
dün geceki ss ten bahsediyorsanız onda chip yok cai ve egzos var
alicanın UR ile utkunun U plaka rs leri chipli olanlar
fn2 typer dıyosun fn2 sokuk flashprolu olanlardan mı? bırde baska denedıgın ep3 un plakası nedır?
araçta sadece custom yapılmış iyi bir cai 51mm düz boru ve son susturucu var.
neden 60 lık değil de 51 lik boru var? :confused:
fn2 typer dıyosun fn2 sokuk flashprolu olanlardan mı? bırde baska denedıgın ep3 un plakası nedır?
dün gece 1 fn2 3 tane ep3 le denedi.
dün geceki ss ten bahsediyorsanız onda chip yok cai ve egzos var
alicanın UR ile utkunun U plaka rs leri chipli olanlar
hauahuah bide çipde yok :D
yani kimse kusura bakmasın da buna anca gülünür :hehe:
yanlısta anlama sakın ama bu ısler artık 2*2 = 4 formul bellı sonuc cok sasırtıcı
Hacı yukarı Videoları koydum işte Vti ile Filtre Egsozlu Rs'in nasıl gittiğini daha konuşmaya gerek yok :D
Meğer benim Vti Kpro'lu tayyarla gidermiş tüh niye sattım ben :D
dün gece 1 fn2 3 tane ep3 le denedi.
denedıgınız aracların plakaları nedır?
herseyi gectim shortram den cai ye gecince rs nasıl 7-8 boy hızlanıyor ona kafam basmıyor :)
o zaman bi baba yiğit çıksın açtırsın motoru kapagı ? burda yok şu var bu var diyeceğinize. olan olmuş kalan sağlar bizimdir.
denedıgın aracların plakalı nedır?
fn2- bs_typer
dün akşam olan ep3'ler ise
dj typer
vtc typer
dbs typer
örneğin VTC plaka bi typer daha vardı o DBS den daha iyi gibiydi ss e yaklaşık 3-4 boy attı diyebilirim.
Hacı yukarı Videoları koydum işte Vti ile Filtre Egsozlu Rs'in nasıl gittiğini daha konuşmaya gerek yok :D
hauhauah bence senin vteğin sc li tayyarlada gideri vardı hacı :icon_tup:
JS rs te filtre egzos değilmi
videoda bikaç tır fark var vti ile arasında o nasıl oluo ?
bir daha arabdan birtek vida bile söktürmice:) ne koltukmuşya:D
örneğin VTC plaka bi typer daha vardı o DBS den daha iyi gibiydi ss e yaklaşık 3-4 boy attı diyebilirim.
bu dedıgın ıkı aractada kpro var degılmı?
bu dedıgın ıkı aractada kpro var degılmı?
evet ikisindede var
birde type r tek kişi adamlar avansta vermiş 2 kişi basmışlar :)
neden 60 lık değil de 51 lik boru var? :confused:
:soru: 10 karakter
JS rs te filtre egzos değilmi
videoda bikaç tır fark var vti ile arasında o nasıl oluo ?
Bilmem onu Sahibi bilir :) sizin bildiğiniz gibi ne olduğunu sadece :D
guzelım araba abı ne gerek var :)
rs e 60 lık borunun yaramayacağını düşündüğü için orjinal bıraktı boruları
birde type r tek kişi adamlar avansta vermiş 2 kişi basmışlar :)
Olayı abartıp Type-R'ın kriko,stepne ve bagaj bakalitleride RS'de hatta :hahaha: :hehe:
kasap et derdinde koyun can.
sende kendi derdine düşmüşsün babali.
sen 60 lık çek.
bu kadar sökseydin bişecikler olmazdı :D:D
http://i40.tinypic.com/142wndg.jpg
guzelım araba abı ne gerek var :)
biz kilolu araba kilolu rejime ihtiyacı var arabanın en azından biz şeffasız çogu kişinin arabasında ne var bilmiyoruz bile eksoz filitre gizli mod:p oda yeni çıktı heryerde satılmıyo zaten:icon_tup:
evet ikisindede var
super tek kelımeyle ızmıre yolunuz dusermı ?
rs e 60 lık borunun yaramayacağını düşündüğü için orjinal bıraktı boruları
ama bütün arabalarda orjinal boru çapından biraz daha geniş boru takıldığında her arabanın performansı artıyor.. ben de aldığım RS için 60 lık boru düşünüyordum, şimdi 60 yerine komple düz 51lik mi çektireyim?
Olayı abartıp Type-R'ın kriko,stepne ve bagaj bakalitleride RS'de hatta :hahaha: :hehe:
allah korumus type r ları vallahi :D
adam yurumusmu yurumus ole yada bole rs lerin ekzantrikli kısalı gırtlak dolusu ne kadar gidiyor diye insan ister istemez dusunuyor :D
hey maşallah araba nerde :D
benim için RS konusunda ciğer bundan öteye gidemez;
dıştan gelen benim: cai, egzoz,
içten gelen barış (wolrath): cai, egzoz, kısa son dişli, chip, hafif jant, sökük arka koltuklar vs vs..
http://www.streetfire.net/video/bhh-clio-rs-vs-u-clio-rs2_694232.htm
keyifli deneme olmuştu, 4-5 kez yan yana 240a çıkmıştık :)
kasap et derdinde koyun can.
sende kendi derdine düşmüşsün babali.
sen 60 lık çek.
la yeğen sen araba al-sat.. ne işin var burda :D :D
@XOR
kanka akif abinin UR kimde ???
ya bu arkadaş bize ketenpere yapıyor yada ciddi ciddi inanmış stok olduuna.çoklamıyorum bu yüzden.
la yeğen sen araba al-sat.. ne işin var burda :D :D
senin aldıın arabaları sana satanlara satıorum baboli :D
ala sata bu işin sonu nsx type-r :D
@XOR
kanka akif abinin UR kimde ???
Bende onu araştırıyorum konuyada ordan girdim zaten ama bilmiyorum cevap gelmedi kanka.
UR 8540 kimde aranıyor :D
esasında ss rs ide böle sökmek gerek :D
esasında ss rs ide böle sökmek gerek :D
aman sokeyım demeyın maaz allah :D
Alicanrs
02-05-2010, 21:24
mustu beyy chip yok rs te:D::D
ama bütün arabalarda orjinal boru çapından biraz daha geniş boru takıldığında her arabanın performansı artıyor.. ben de aldığım RS için 60 lık boru düşünüyordum, şimdi 60 yerine komple düz 51lik mi çektireyim?
60mm dereceli chip v.s yüklenmiş rs ler için ideal
cai egzos hafif specler için 51mm ideal diye düşünüyoruz :icon_tup:
Jam da Joker
02-05-2010, 21:24
Okadar sökselerdi senin gibi içerde egzoz dumanından boğulurlardı kekooooo :hehe:
bence sökmeyin sonra toplaması imkansız boyutlara geliyor :D
Okadar sökselerdi senin gibi içerde egzoz dumanından boğulurlardı kekooooo :hehe:
olm egsoz borusu tam koltugun altında napıyım :D
Alicanrs
02-05-2010, 21:26
Bende onu araştırıyorum konuyada ordan girdim zaten ama bilmiyorum cevap gelmedi kanka.
UR 8540 kimde aranıyor :D
ben onu bi yerde gördümde unuttum satıldı hatta yaa bana denk geldi :D almadım :P
Boost Up
02-05-2010, 21:27
ben onu bi yerde gördümde unuttum satıldı hatta yaa bana denk geldi :D almadım :P
Boşver rollü falan ya, sen cs oyna :hahaha:
okanı neden banlıyorsunuz odul vermek lazım ne kadar yaratıcı işi bilen adam 400 post oldu 30 sayfa halen oturduk rs i tartısıyoruz madalya takmak lazım :)
GKS TypeR
02-05-2010, 21:29
tüm araçlara maşallah bs fn2 çok iyi olmuş bence şu an en iyi yürüyen fn2 ama kilo atmaya ihtiyacı var serhat arkadaşım arabayı çözdükçe daha da iyi gideceğine eminim videoda dj ep3 ile hemen hemen yanyana gidiyor görünüyor doğrumudur.
Alicanrs
02-05-2010, 21:30
Boşver rollü falan ya, sen cs oyna :hahaha:
ahahaah sen konuşma :D
ya bayadır merak ediyorum serhat(fn2) sıfır araca neden izolasyon yapma gereği duydu? tesisat olayından mı ?
evet fn2 dbs ile hemen hemen eşit gibiydi
Juggernaut
02-05-2010, 21:36
Bunu unutmuşum.
Mini Cooper S vs Bmw E30
http://www.youtube.com/watch?v=Clw_5suwSfc
maşallah tüm araçlara...hazır o kadar sıkmışken bizim bu tarafada gelseydiniz :)
Bunu unutmuşum.
Mini Cooper S vs Bmw E30
http://www.youtube.com/watch?v=Clw_5suwSfc
hauhau burada e30 2 yekta tek kişiydi :D e30 un hava filtresi sıcak çekiyordu ayarıda tam değildi :hehe:
yoksaaa yektanın hiç şansı yooktu :D :D
Serhat Y.
02-05-2010, 21:44
denediği type-r benimki ekstra agırlıklı olan yani:rolleyes:
hafiflet sen de madem ağır :) ekstraları salla gelsin :)
birtane daha siyah fn2 vardı tam deneme olmadı ama onu rahat geçiyor rs sanırım seninki kadar yüklü değil
GKS TypeR
02-05-2010, 21:49
o ağırlıkla böyle gitmesi çok iyi benim için de çok sevindirici :D
kaan_cupra
02-05-2010, 21:54
tüm araçlara maşallah bs fn2 çok iyi olmuş bence şu an en iyi yürüyen fn2 ama kilo atmaya ihtiyacı var serhat arkadaşım arabayı çözdükçe daha da iyi gideceğine eminim videoda dj ep3 ile hemen hemen yanyana gidiyor görünüyor doğrumudur.
evet serhat ın typer maşallahı var çok güzel oldu özellikle o advan lar yokmu ahh :icon_tup:
zaten bi alpaslan abi nin mat beyaz fn2 sini bide serhat ın bs yi tek geçiyorum fn2 ler arasında.gerçekten en hızlıları oldular..
evet serhat ın typer maşallahı var çok güzel oldu özellikle o advan lar yokmu ahh :icon_tup:
zaten bi alpaslan abi nin mat beyaz fn2 sini bide serhat ın bs yi tek geçiyorum fn2 ler arasında.gerçekten en hızlıları oldular..
yok kaancım benimki yürümüyo en kötü fn2 benim fn2 inşalalh ilerde düzelir:icon_tup:
Serhat Y.
02-05-2010, 22:02
ya bayadır merak ediyorum serhat(fn2) sıfır araca neden izolasyon yapma gereği duydu? tesisat olayından mı ?
hiç kimse sormayacak sanmıştım;) teşekkür ederim neden yalıtım yaptığımı hemen aşağıdaki listede açıklıyorum
Müzik Sistemi
Ana ünite: Alpine vehicle hub pro.VPA-B222R
Sürücü: Audio Control
Monitör: 8inç. Alpine TME-M860
Hoparlörler: Focal Kapı Bassları - Kef Midrange - Focal Tweter - Kef HTB2 Subwoofer
Amfiler: Alpine PDX-4.150 tweeter ve midrange - Alpine PDX-2.150 Kapı Bassları - Jl Audio 500/1 sub amfisi
Tv-Radio: Alpine TUE-T252TX
Cd-Dvd Okuyucu: Alpine DHA-S690
I-Pod Doku: Alpine KCE-425i
Geri Vites Kamerası: Alpine HCE-C100
Kısmen çeşitli bölgelerde piano black boya uygulaması
Komple yalıtım
böyle bir sistem kurduğunda ister istemez o şekilde bir yalıtım yapman gerekiyor, hee ben bigün bu şekilde arabamı rollinglerde deneyeceğimi bilseydim zaten yapmazdım ama sene 2007 de başka bi kafadaymışım demek:icon_tup:
Serhat Y.
02-05-2010, 22:03
begendiğine sevindim göksel kardeşim, özledim lan yine seni..
Serhat Y.
02-05-2010, 22:05
yukardaki listeyi başka biryerden copy-paste yaptım yanlış anlaşılmasın görmemiş olduğum için marka model belirterek liste vermedim, üşendim sadece
hiç kimse sormayacak sanmıştım;) teşekkür ederim neden yalıtım yaptığımı hemen aşağıdaki listede açıklıyorum
Müzik Sistemi
Hoparlörler: Focal Kapı Bassları - Kef Midrange - Focal Tweter - Kef HTB2 Subwoofer
Amfiler: Alpine PDX-4.150 tweeter ve midrange - Alpine PDX-2.150 Kapı Bassları - Jl Audio 500/1 sub amfisi
Komple yalıtım
böyle bir sistem kurduğunda ister istemez o şekilde bir yalıtım yapman gerekiyor, hee ben bigün bu şekilde arabamı rollinglerde deneyeceğimi bilseydim zaten yapmazdım ama sene 2007 de başka bi kafadaymışım demek:icon_tup:
ben bu sistemi hayatta sökmem :)
GKS TypeR
02-05-2010, 22:10
Müzik Sistemi
Komple yalıtım
koca bi maşallahta tesisata :icon_tup:
beni tanımasaydın hala tesisatından memnundun dimi :d :d :d
GKS TypeR
02-05-2010, 22:12
yok kanka sökülmez bu tesisat bence şuan sökülmeyede ihtiyacı yok :icon_tup: ama ben doldurduktan sonra nolur bilinmez :D
arkadaslar cupraların videoları acılmıyor bende sadece bende mı boyle yoksa herkesmi boyle..
ADMISE R1
02-05-2010, 22:14
a.g sen zaten kitle 90 a cruise bağla git a.k.:D
yok kanka sökülmez bu tesisat bence şuan sökülmeyede ihtiyacı yok :icon_tup: ama ben doldurduktan sonra nolur bilinmez :D
ya öle güzel keyifmi var ya geçen dinledim çok hoşuma gitti bnm harman la acaip mutluyum onu dinleyicen dedim zevk bu ya :)
Cimmeria
02-05-2010, 22:14
bu rs demekki bi chip yapıp bi egzantrik + kısa yapsa s2000 lere 5-6 boy atacak :)
bide anlamadığım araç ilk alındığında dynoda 160 beygir vermiş, nasıl bir bakım yaptınız nasıl bir filtre egsoz taktınızda aldığınızda 160 beygir olan araba 230 beygir civarı type r larla yürüyor :)
geçelim bence bu stock ayaklarını :)
Serhat Y.
02-05-2010, 22:15
ama şööle bir güzelliği var benim sistemin bütün o listedekilerin hepsi ekran ve kapı hoparlörleri hariç bagajda bir kabinin içinde ve o kabin arabadan tamamen bağımsız, sökmesi takması okadarda zor olmasa gerek, bakalım çarşamba günü gidicem hem saatlerin pod olayını çözücem hemde tesisat işini konuşcam
ADMISE R1
02-05-2010, 22:15
o ağırlıkla böyle gitmesi çok iyi benim için de çok sevindirici :D
+ 1000000:icon_tup:
a.g sen zaten kitle 90 a cruise bağla git a.k.:D
heralde olm senin gibi at 2 ye at 2 yemi yapcaz :)
olm büyü biraz artık hahaha
+ 1000000:icon_tup:
sen yatmıyormuydun yazdım bunu bi kenera :icon13:
ADMISE R1
02-05-2010, 22:18
at 2 ye at konusuna yazıyosun şu anda bilmem farkındamısın hırrım.büyüklük konusundada burda beni konuşturma:D
Serhat Y.
oooo bu agır olmuş tamer
VTec_king
sen arabanı uçak falan zannediyorsun heralde, neyani sana kimse 5 te kafa cıkaramazmı, sen önce şu video olayına açıklık getir, adam ol yalan söyleme
video yu zaten görüyorsun
hadi ben görmedim yanımdaki adamdamı görmüyor? 4 tane göz görmüyor senin 2 gözün görüyor yani?
5 de kafa çıkarmışsın diyip diyorsun???
2 ye tek deniyoruz hala gelmiş ne diyorsun
fn2 nin ağırlığı beni ilgilendirmez beynin var ayarın var herşeyin var
bende beyin varmı? yok
vtc 26 ile denicektin madem
o zaman specleriniz aynı olurdu
ben boş Fn2 ayarlı type r la denedim oda reşitti
oda 5 sonunda yarım boy geçildi ve kabulde edildi
senin nedir bu hazımsızlığın hala çözebilmiş değilim
adam olmak istiyorsan eğer bazı şeyleri kabullenmek zorundasın
ADMISE R1
02-05-2010, 22:19
sen yatmıyormuydun yazdım bunu bi kenera :icon13:
mekan değiştim kanks:Dbenim yazdıklarım kitap oldu napıcaz:p
bu rs demekki bi chip yapıp bi egzantrik + kısa yapsa s2000 lere 5-6 boy atacak :)
bide anlamadığım araç ilk alındığında dynoda 160 beygir vermiş, nasıl bir bakım yaptınız nasıl bir filtre egsoz taktınızda aldığınızda 160 beygir olan araba 230 beygir civarı type r larla yürüyor :)
geçelim bence bu stock ayaklarını :)
aracın orjinal gücü 172hp zaten eğer güzel bir bakımla 170 civarına geldiyse güzel bir cai ve egzos sistemiyle 175 leri görmek zor değil ve 175hp rs te iyi gider yani
at 2 ye at konusuna yazıyosun şu anda bilmem farkındamısın hırrım.büyüklük konusundada burda beni konuşturma:D
hacı yalan yok ben rollingden zevk almıorum, arkadaşlarımla ara sıra denemekten zevk alıorum,arkadaşlar yeter onlarda geçse nolur geçmese nolur araba yani :)
ama altta hızlı araba olsun farklı bi zevk
ADMISE R1
02-05-2010, 22:22
oooo bu agır olmuş tamer
kanka kurt kuzu misali ben uzmanın ne günlerini biliyorumda neyse :D
ADMISE R1
02-05-2010, 22:23
hacı yalan yok ben rollingden zevk almıorum, arkadaşlarımla ara sıra denemekten zevk alıorum,arkadaşlar yeter onlarda geçse nolur geçmese nolur araba yani :)
şaka yapıyoruz lan alındınmı leyla:D
kanka kurt kuzu misali ben uzmanın ne günlerini biliyorumda neyse :D
olm işte seni filan tokatlıoruz arada yetio allah bereket versin hahahahaha
aracın orjinal gücü 172hp zaten eğer güzel bir bakımla 170 civarına geldiyse güzel bir cai ve egzos sistemiyle 175 leri görmek zor değil ve 175hp rs te iyi gider yani
ahaha rs cısınız ama rs ı bılmıyosunuz.. chıp caı egzozlu rs 169 hp verıyordu. bakımlı halde 170 verseymıs hayallerde yasamayın...
Serhat Y.
02-05-2010, 22:24
video yu zaten görüyorsun
hadi ben görmedim yanımdaki adamdamı görmüyor? 4 tane göz görmüyor senin 2 gözün görüyor yani?
5 de kafa çıkarmışsın diyip diyorsun???
2 ye tek deniyoruz hala gelmiş ne diyorsun
fn2 nin ağırlığı beni ilgilendirmez beynin var ayarın var herşeyin var
bende beyin varmı? yok
vtc 26 ile denicektin madem
o zaman specleriniz aynı olurdu
ben boş Fn2 ayarlı type r la denedim oda reşitti
oda 5 sonunda yarım boy geçildi ve kabulde edildi
senin nedir bu hazımsızlığın hala çözebilmiş değilim
adam olmak istiyorsan eğer bazı şeyleri kabullenmek zorundasın
vtc 26 benim kardeşim herzaman denerim, sen haala çıkamadınmı o psikozdan durupdurup yazıyorsun, senin hiçbir dediğine artık kimse inanmaz, video varmışta silmişmiş o yalanına karşılık ben sana adam ol dedim, benim nasıl biri olduğumu etrafımdakiler zaten bilir, konuyuda daha fazla uzatmayalım, illa denk geliriz biyerde derdin varsa orda anlatırsın..
ahaha rs cısınız ama rs ı bılmıyosunuz.. chıp caı egzozlu rs 169 hp verıyordu. bakımlı halde 170 verseymıs hayallerde yasamayın...
stok hali 169 PS ;) renonun saçma sistemi ile 172 :p
yazık dıyorum ben ep3culere hemde cok yazık....
şu rs mevzusuda öle filtre egzozlu rs uçamazda kaçamazda yani hakikatten orda bi iş var ama bende anlamadım inanmayan arkadaşlarada bütün deneyimlerimle katılıorum
super otesı ızmıre gelırsenız deneyelım bakalım 175 hp lık rs neler yapabılıcek.
H22Power
02-05-2010, 22:26
kıvanç account un tehlikede:D
rs ciler araçlarınızın piyasası arttı:D
kıvanç account un tehlikede:D
rs ciler araçlarınızın piyasası arttı:D
RS piyasası, ben RS aldıktan sonra arttı :D :D
Alicanrs
02-05-2010, 22:29
olm piyasaya ihtiyacımız yokta rs çi olarak katılıorm bazılarına okanda bi bokluk var ama hayırlısı dielim dün ii yürüdü bende şaşırdım dynoda 178 almıştım bende egsoz yazılım var sadece filtre bile dandik bişi caim yok ..
VTec_king
02-05-2010, 22:29
vtc 26 benim kardeşim herzaman denerim, sen haala çıkamadınmı o psikozdan durupdurup yazıyorsun, senin hiçbir dediğine artık kimse inanmaz, video varmışta silmişmiş o yalanına karşılık ben sana adam ol dedim, benim nasıl biri olduğumu etrafımdakiler zaten bilir, konuyuda daha fazla uzatmayalım, illa denk geliriz biyerde derdin varsa orda anlatırsın..
karşılaşırız elbet
H22Power
02-05-2010, 22:30
bs typer & dj typer ikinizde yetişkin aklı başında adamlarsınız bu üslubunuz sizi örnek alan gençlere negatif etki yaratıyor lütfen teneke parçaları için ortamı gerici konuşmalarda bulunmayın bs typer müzik sistemini sökecek zaten ep3 e olan dez avantajını ortadan kaldırmak için o zaman denersiniz birdaha digital kamera ile çekim yaparız hem anı olur hem kimsenin aklında soru işareti kalmaz yapmayın Allah aşkına... aynı kategoride bir elin parmağını geçmeyecek kadarsınız işin tadını çıkarın her hafta stress atın..
valla ben bu işi anlamadım doğruları söylemek suç ise bile bile lades diyip yalanmı atalım ?
hiç bir iddia yok hırs yok olanı söylüyoruz aracın sahibi izmirli ztn her yazda geliyor karşılaşırsanız denersiniz tabiki yani bu deneme sonuçta madalya vermiolar
kaan_cupra
bu arada konuyla ilgisi yok ama aklıma gelmişken soriim dedim.
perş. gece bs yi sen kullanıyodun ne oldu alpaslan abi nin arabasıyla?
H22Power
RS piyasası, ben RS aldıktan sonra arttı :D :D
soner abi senden de bir atılım bekliyoruz :D
GKS TypeR
02-05-2010, 22:31
kanka sende arabayı dolduruyosun gelip boş arabalarla deniyosun doldurup çağırdığımızdada gelmiyosun :confused:
valla ben bu işi anlamadım doğruları söylemek suç ise bile bile lades diyip yalanmı atalım ?
hiç bir iddia yok hırs yok olanı söylüyoruz aracın sahibi izmirli ztn her yazda geliyor karşılaşırsanız denersiniz tabiki yani bu deneme sonuçta madalya vermiolar
ya senın aklın kesıyormu o hpde bı araba ıle typerla ole yurumek. ınsan kendını kandırmaz be
ADMISE R1
02-05-2010, 22:31
olm işte seni filan tokatlıoruz arada yetio allah bereket versin hahahahaha
eyvallah geçiyosunda arabayı doldurmadan önceki hallerini napıcaksın onu bilmiyorum hani 4 boy 5 boy ++++ falan filan:D
ama geçilsemde seninle denemeyi seviyorum kardeşim:D
şahıslar farklı olaylar aynı hep bır kapışmadır almış basını gıtmış :))))
soner abi senden de bir atılım bekliyoruz :D
nos tüpüm gelsin açılımı yapacam :D :D :hahaha:
ADMISE R1
02-05-2010, 22:32
durun yaw arabama bi bakım yaptırıcam 10 beygir alıcam chip yapmaktan vazgeçtim
Alicanrs
eyvallah geçiyosunda arabayı doldurmadan önceki hallerini napıcaksın onu bilmiyorum hani 4 boy 5 boy ++++ falan filan:D
ama geçilsemde seninle denemeyi seviyorum kardeşim:D
kıskanıyorum ama =)
GKS TypeR
bu arada konuyla ilgisi yok ama aklıma gelmişken soriim dedim.
perş. gece bs yi sen kullanıyodun ne oldu alpaslan abi nin arabasıyla?
polimiğe girmiycem alparslan abine sor :rolleyes:
valla rs ten çekilen videoları eğer iyi incelerseniz fn2 typer tek kişi dj typer da tek kişi ama fn2 dj tayyar dan biraz daha iyi gibi gidiyor. yazılım avantajı var yani normal
ADMISE R1
02-05-2010, 22:34
alicanım senin yerinde ayrı kardeşim
kanka sende arabayı dolduruyosun gelip boş arabalarla deniyosun doldurup çağırdığımızdada gelmiyosun :confused:
serhat ne zmn gel kendi aramızda çıkalım dedide gelmedim kanka :)
konu tavan tavan gidiyor...
26 kayıtlı 4 misafir 461cevap 7.993 gösterim :D
GKS TypeR
02-05-2010, 22:34
valla rs ten çekilen videoları eğer iyi incelerseniz fn2 typer tek kişi dj typer da tek kişi ama fn2 dj tayyar dan biraz daha iyi gibi gidiyor. yazılım avantajı var yani normal
gayet normal :icon_tup:
H22Power
02-05-2010, 22:35
nos tüpüm gelsin açılımı yapacam :D :D :hahaha:
abi vites kaçırma şu arabayla da :D ne berbat bir şanzımandır o öle :S gram hata affetmez mi kırılıveriyor hemen:( Allah saklasın seninkinden...
ADMISE R1
02-05-2010, 22:36
gel olum gel ne olursan ol gel:D
GKS TypeR
02-05-2010, 22:36
ee aradık akşam saat 8 de kafam bi dünya dedin :D
polimiğe girmiycem alparslan abine sor :rolleyes:
olaya ne açıdan bakıcaz bu soruya cvp verirken senin açındanmı yoksa kendimizin gördügü açısındanmı:soru:
oraya gelmem kanka,o hatayı yaptım geçenlerde akıllandım, kendi aramızda inş
ama kafam bi dünyaydı yani tamere ispatladık sorabilirsin :)
ADMISE R1
02-05-2010, 22:38
ehehehehehhehehehhe:icon_tup:
GKS TypeR
02-05-2010, 22:38
olaya ne açıdan bakıcaz bu soruya cvp verirken senin açındanmı yoksa kendimizin gördügü açısındanmı:soru:
kafana göre biz neyin ne olduğunu biliyoruz :icon_tup:
şahıslar farklı olaylar aynı hep bır kapışmadır almış basını gıtmış :))))
her zaman oluşmuyormu zaten..:)
cai egzoz 179 paşaoğlu :)
doğru çarpan ile 173..
ADMISE R1
02-05-2010, 22:40
oraya gelmem kanka,o hatayı yaptım geçenlerde akıllandım, kendi aramızda inş
ama kafam bi dünyaydı yani tamere ispatladık sorabilirsin :)
ewet a.ağızlılar gel olm gel trafik yapalım diyolardı kanka ispatladılar yani doğru bi gün zaten alkol komasına giricekler ama hadi hayırlısı.aslında hata bende gel dicektim buna dolu mcs geçip video yapıcaktım tüh bee:p
Serhat Y.
02-05-2010, 22:41
ozaman bize şööle haftaya pazar sabahı olabilir bi kumburgaz gözüktü, deneme, kahvaltı birazda sohbet..
yazık dıyorum ben ep3culere hemde cok yazık....
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kafana göre biz neyin ne olduğunu biliyoruz :icon_tup:
biz derken herkes biliyozaten benim bişey ispatlama derdinde degilim zaten ama senin açıklamak istedigin bişey varsa söyle tabiki bende bileyim.
ADMISE R1
02-05-2010, 22:42
ozaman bize şööle haftaya pazar sabahı olabilir bi kumburgaz gözüktü, deneme, kahvaltı birazda sohbet..
+ bi milyonn
aynen bu iyi kendi aramızda:)
her zaman oluşmuyormu zaten..:)
öyleee :))
ADMISE R1
02-05-2010, 22:44
aynen bu iyi kendi aramızda:)
uzman eminmisin bak sonra sabah maç var yetiştirmem lazım falan olmasın:p
uzman eminmisin bak sonra sabah maç var yetiştirmem lazım falan olmasın:p
önceden konuşursak cumadan problem olmaz heralde
GKS TypeR
02-05-2010, 22:47
biz derken herkes biliyozaten benim bişey ispatlama derdinde degilim zaten ama senin açıklamak istedigin bişey varsa söyle tabiki bende bileyim.
makaradayız.sende bak keyfine benim söylemek istediğim bişey yok. gerginlik yapma yeter. :icon_tup:
cai egzoz 179 paşaoğlu :)
doğru çarpan ile 173..
173 hp ıle yanyana gıdıyor typerla olemı :) supermıs ozaman ben 2 tane rs alım typer alıcagım paraya
GKS TypeR
02-05-2010, 22:49
173 hp ıle yanyana gıdıyor typerla olemı :) supermıs ozaman ben 2 tane rs alım typer alıcagım paraya
+38 derim ben :)
mami_makinen
02-05-2010, 22:49
gerek yok bence 106:icon_tup::icon_tup: al
HUZUR RS'te :D :D
Ne RS miş usta destan yazıldı arabanın üstüne. Sahibi kayıplaramı karıştı?
makaradayız.sende bak keyfine benim söylemek istediğim bişey yok. gerginlik yapma yeter. :icon_tup:
yok ben gerginlik peşinde degilim sadece herkez biliyo derken sanki bişey varda söylemiyormuş durumuna düştüm bu seferde insanlar yanlış anlıcak yoksa burda fn2 ler için ençok ugraşan veren serhatla benım yürümesi için ortada ciddi emekvar.
:D
Ne RS miş usta destan yazıldı arabanın üstüne. Sahibi kayıplaramı karıştı?
plaka sökülüydü olabilir :D
Serhat Y.
02-05-2010, 22:52
şuana kadar rs in sahibi direkt bu konuya bişey yazdımı yoksa başka bir arkadaşımı cevap veriyor hep
ben rs mares almam typerla hepsının yanından sıktırıp gıderım...
şuana kadar rs in sahibi direkt bu konuya bişey yazdımı yoksa başka bir arkadaşımı cevap veriyor hep
benim nickimle konuya yazmıştı bir postu var ama kaçsayfa oldu bulmakta dert :D
hauahua kanka bunun için tayyarada gerek yok yaw arabayada gerek yok :hehe:
dün akşam megane rs le deneyecektim bu tarafta vazgeçince ataşehir yapalım dedik...
polemik aldı başını gitti mübarek konuda herkes burada ne olduğunu biliyor kimse kimseyi kandırmasın bence ;)
konu kilitlensin insanlar birbirlerinin yüzüne bakamayacak bir hale gelecek hatta gelenler var ;)
:D
plaka sökülüydü olabilir :D
Kesin ondandır :D Asıl soru şu RS nasıl yürüyor? :D:D
GKS TypeR
02-05-2010, 22:55
tamam selçuk sakin ol binmiyeceksin rs e :D