Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 mayıs roll night videos
Ben elimdekileri upload ettikçe paylaşmaya çalışıcam arkadaşlar sizlerdende gelenleri ilk sayfaya koymaya çalışırım. araçlarda ne olduğunu tam çözemedik ama bildiğimiz duyduğumuz kadarıyla yazacam. Yanlış varsa düzelttirirseniz sevinirim.
BS fn2 typer (1kişi) : flash-pro , headers , cai , egzos
ss clio rs (2kişi) : cai , egzos
http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006101.htm
DJ typer (1kişi) : headers , cai , egzos
http://www.streetfire.net/video/dj-typer1kisi-ss-rs-2kisi_2006104.htm
http://www.streetfire.net/video/dj-typer-1kisi-ss-rs-2kisi_2006106.htm
DBS typer (2kişi) : k-pro , headers , cai , egzos
http://www.streetfire.net/video/dbs-typer-ss-clio-rs_2005814.htm
grkm cooper s (2kişi) : "kasnak , headers , filtre , egzos"
http://www.streetfire.net/video/cooper-s-grkm-ss-clio-rs_2006107.htm
Leon Cupra R vs Mini Cooper S
http://www.youtube.com/watch?v=0I8FQvOjhFI
Clio RS vs FN2 Type R
http://www.youtube.com/watch?v=OX3E91dU4-I
Ep3 Type R vs FN2 Type R
http://www.youtube.com/watch?v=U_RibjMbdoU
Leon Cupra R vs Civic Type R
http://www.youtube.com/watch?v=2E2VFH04br0
Mini Cooper S vs Bmw E30
http://www.youtube.com/watch?v=Clw_5suwSfc
dbs de kpro felan yok nerden uyduruyosunuz?
ayrıca o rs te sadece caı egzoz var olemı :) sakamısınız :)
dbs de kpro felan yok nerden uyduruyosunuz?
sahibi var dedi yeni takılmış kendileri hazır bir ayar atmışlar sadece
ama dahada iyi olur güzel bir ayarla sanırım
DJ typer headers egzos cai olan onun videosuda var o tek kişi rs 2 kişi ordan anlarsın farklarını
yıgıt ayarsız kpro ıle denemekle hata etmıs.. caı hdr egzozla dahı bu sekılde tutunamaz rs ımkanı yok. ayarsız kpro oldurmus arabayı
Alicanrs
02-05-2010, 03:09
nasıl imkanı yok rs tutunamazmı headers egsoz caili typera imkanlıymış demekki
ss rs headers egzos cai li DJ typer ile dj tek kişi olduğu halde daha yakın yürüyor videoları yükleyemedim bağlantı düşük anlarsın aralarındaki farkı
nasıl imkanı yok rs tutunamazmı headers egsoz caili typera imkanlıymış demekki
ahahaha yıne kapak yapayım az bekleyın ozaman vıdeo eklıyorum :D
Alicanrs
02-05-2010, 03:12
ahahaha yıne kapak yapayım az bekleyın ozaman vıdeo eklıyorum :D
kapak ? hangi rs nasl rs neler var yok yürürü nasıl dbs dj dediğin araçlar kötü deil bence çok iyiler maşallahları var
allahhhhhh stp kankam yıne ıs basında :D
caı hdr egzoz typer vtec altı vs kısa caı egzoz chıplı UR RS hanı wrx lerı gecen en ıyı yururlerden ;)
yeterlımı.. RS haddını bılsın kımsede kusura bakmasın
http://www.streetfire.net/video/eds-typer-vs-ur-clo-rs_170599.htm
http://www.streetfire.net/video/eds-typer-vs-ur-clo-rs_170598.htm
Alicanrs
02-05-2010, 03:14
vtec altı bide rs hangi rs ? ercanın rs mi
axıonlu gecelerr :)
patron yarın çalışma varmı??* bide ay başı geldi bizim maaşlar hazırmıı.. ben önümüzdeki aybaşı zamn istiom ***** önümüzdeki ay çocuk gelioo
yaww hepsını gectımde vıdeoda motor ıkısınde gecmıs :D
patron yarın çalışma varmı??* bide ay başı geldi bizim maaşlar hazırmıı.. ben önümüzdeki aybaşı zamn istiom ***** önümüzdeki ay çocuk gelioo
ulen ben paramıı aldım bu haftaa :D
yarınc alısma yok dınlenınn yarın gezerız :D
vtec altı bide rs hangi rs ? ercanın rs mi
UR rs yazıyor orda ;) akıfmıydı ozaman neydı arkadasın adı
yaww hepsını gectımde vıdeoda motor ıkısınde gecmıs :D
Detaylar kaçmaz diyorsun :D
Detaylar kaçmaz diyorsun :D
aynen oyle :D
Alicanrs
02-05-2010, 03:19
UR rs yazıyor orda ;) akıfmıydı ozaman neydı arkadasın adı
kim aldı bilmiormda tmm typer dediğin araba ztn bizden kat kat iyi tersini sölemiorm ama bu gece nedense öle olmamış bende şaşırdım ;) headers egsozluyla giymiş işte adam dbs çokmu kötü sanki djde maşallah çok ii gidio bide mehmet olsa anlardık;)
ha bıde madem bu SS rs cok hızlı okan efendı gelsın ıstanbula haftaya hafta ıcı deneyelım bı caılı hdr egzozlu typerımızla :)
headers egzos cai lı tek kişi dj typer ile ss clio rs 2 kişi denemesini yüklemeye çalışıyorum
aralarında 1 boy oynamıyor 2 deneme var 200 civarına kadar basıldı araç çıkıyor önlerine
hadi bunlarda yetmedi bs fn2 tek kişi rs 2 kişi videosuda var onuda hepsini yarına hallederim inş
hayır geçsen ne olur geçilsen ne olur onu anlamıyorum bu arada gecenin en zevkli denemesi ss rs ile görkem cooper s oldu sanırım
kim aldı bilmiormda tmm typer dediğin araba ztn bizden kat kat iyi tersini sölemiorm ama bu gece nedense öle olmamış bende şaşırdım ;) headers egsozluyla giymiş işte adam dbs çokmu kötü sanki djde maşallah çok ii gidio bide mehmet olsa anlardık;)
ben gereklı acıklamaı yaptım kproya ezbere ayarla typer yurumez.ole wıde bandsız hazır ayar felan yalan ıs. 2 avasn kısıyosun araba yurumuyo ezbere ayarla ısmı yapılır.. yıgıt kprosuz deneseydı acık ara gecerdı kesınlıkle.
headers egzos cai lı tek kişi dj typer ile ss clio rs 2 kişi denemesini yüklemeye çalışıyorum
aralarında 1 boy oynamıyor 2 deneme var 200 civarına kadar basıldı araç çıkıyor önlerine
dedımya gelsın denesın okan efendı. seve seve boy boy... ha bu arada ben gelırsekı gelmez... gelırse bı kac bısıyıne bakarım denemeden RS ın ;)
ha bıde madem bu SS rs cok hızlı okan efendı gelsın ıstanbula haftaya hafta ıcı deneyelım bı caılı hdr egzozlu typerımızla :)
kanka benıde al agırlık yaparım :D 65 kg :D yarım porsıyon :D
Alicanrs
02-05-2010, 03:22
bende şaşırdımda bu gece bi bokluk var yada ibne yalan sölüo stock die :p deneyinde görelim :D ben bu gece gördüğümü diorm yine geçenki gibi kavga etmeyelim teneke için
okan yalan soyler yapacak kapasıtede bı adam cunkı ama gordugun gıbı chıplı kısalı full rs ıle saglıklı caı hdr egzozlu typerın ne oldugu vıdeolarda mevcut
Alicanrs
02-05-2010, 03:23
okan yalan soyler yapacak kapasıtede bı adam cunkı ama gordugun gıbı chıplı kısalı full rs ıle saglıklı caı hdr egzozlu typerın ne oldugu vıdeolarda mevcut
tamam ben burdan sorasına karışmıyorum ii gceler:D:D
araçta geçen sefer geldiğinden tek fark filtre yerine cai yapıldı birde 17" ler söküldü 15 ler takıldı 51mm düz boru ve remus son susturucudan başka gram oynaması yok
egemen denemisti zaten chipli ares ile headerli taypari; 180de duvara cakilmis gibi oluyor demisti sanirim?
okaaaaaaan :)
neyse yaw gelsın denesın bızım bı typerımız var cıtır :D
H22Power
02-05-2010, 03:35
tamam ben burdan sorasına karışmıyorum ii gceler:D:D
aaaa sensiz olur mu clio rs metropol sorumlusu :hahaha:
egemen denemisti zaten chipli ares ile headerli taypari; 180de duvara cakilmis gibi oluyor demisti sanirim?
ekledıgım vıdeolar yeterlı kanka ;)
ekledıgım vıdeolar yeterlı kanka ;)
kanka salal sen sımdı onu benı alıcanmıı yanına agırlık olarak yarım porsıyon :D
H22Power
02-05-2010, 03:38
ben kimseyi övmeyeyim vede yermeyeyim ama şuan ki clio lar gerek alican gerek okanın olsun bora abinin eskide akif abinin ur rs ten baya hızlı denedim ben hepsiyle çünkü...
pazartesı gunu kendıme fıberden araba yapıcam :D
Al sana proje diyorsun :D
uGuR8505
02-05-2010, 03:46
sen ulasılmak istenen son noktasın abi=) fiberide çözdn:D
sen ulasılmak istenen son noktasın abi=) fiberide çözdn:D
:hahaha::hahaha::hahaha:
Al sana proje diyorsun :D
aynen oylee :D
ugur senın arabanın kalıbını dokucem yakında :D 500 kg :D sende dahıll :D
aynen oylee :D
ugur senın arabanın kalıbını dokucem yakında :D 500 kg :D sende dahıll :D
Abi daha hafif çıkar:) Bu gece Uğur dahil tartsak 900 çıkardı zaten :D :D
uGuR8505
02-05-2010, 03:49
allah razı olsun abi böle hayırlı bi iş yapacagın için=)
allah razı olsun abi böle hayırlı bi iş yapacagın için=)
Senide fiberden yapacak kumanda ile kullanacak arabayı sen daah dur :D
uGuR8505
02-05-2010, 03:50
aynı anda aynı şeyleri dusunmusuz:D bnde kolumu bacagımıda keser yaknda die dusunmeye baslamıstım=)
aynı anda aynı şeyleri dusunmusuz:D bnde kolumu bacagımıda keser yaknda die dusunmeye baslamıstım=)
Msn den yazdıklarını görünce dedim ulan konudan kopyala yapıştır mı yaptın :D Melii beyler küstüler mi ne:P
melih deyıll melii :D
yapıcam ona guzel seylerr :D
uGuR8505
02-05-2010, 03:53
:D:D:D küsmez o bize:D
hauhau bu gece dbs yi biz bile geçtik yavuzla :D o 6.vites 2000 devirde bastı biz 4 te 150 ye kadar 4 boy oldu :hehe:
şaka bi yana rs te sadece yazılanlar mı var ??? bilmiyorum ben sanki bi egzantrik sesi duydum ;) ama kimsenin hakkındada atıp tutmuş olmayayım güzel yürüdü bu gece
6 veya 7 ay sonra bye bye dıcem sıze :D
melih deyıll melii :D
yapıcam ona guzel seylerr :D
Msn den önceden demişti Uğur ama işin dalgasında sandım göz göre göre h yazdım :D Sorry:)
Msn den önceden demişti Uğur ama işin dalgasında sandım göz göre göre h yazdım :D Sorry:)
sorun deyıll :D:D:D:D
ama senın arabanında masallahı var boyle temızlıkte rsi gormek hosuma gıttı :D
sorun deyıll :D:D:D:D
ama senın arabanında masallahı var boyle temızlıkte rsi gormek hosuma gıttı :D
Eyvallah abi:) Yanımdaki kankamın gazıyla aldım ve iyiki almışım:) Allah daha güzellerini nasip etsin koleksiyon yapasın emi:)
bakalım hersey kısmet ben gıdınce ne alıcam onu dusunuyrum :)
bakalım hersey kısmet ben gıdınce ne alıcam onu dusunuyrum :)
Düşünme abi ark çevrenin akışına bırak:) Ben öle yaptım rsi alırken :D
Düşünme abi ark çevrenin akışına bırak:) Ben öle yaptım rsi alırken :D
gıttıgım yerde yanlız kalıcam o yuzden yanı trden uzak bır yerde olucam ama aldıgım makınayla ıstanbula gelmek ısterım :D hayat suprızlerle doludur :D
gıttıgım yerde yanlız kalıcam o yuzden yanı trden uzak bır yerde olucam ama aldıgım makınayla ıstanbula gelmek ısterım :D hayat suprızlerle doludur :D
Al al abi onlada deneriz :D :D :D :D
lan meli gidin msn den sohbet edin :)
Haklısın abi.Baltaladık konuyu :)
Tüm arkadaşlar için sorry diyor ve muhabbeti kesiyorum
pauhahahah davsamnım msnde olunda sapıtıyorlar bunlar :D o yuzden ben etmıyrum ordan sohbet :D sende katıl aramıza bak german yaya gıdıcem ona gore kapak pıston cart curt anlarsın yaa :D
hauhau bu gece dbs yi biz bile geçtik yavuzla :D o 6.vites 2000 devirde bastı biz 4 te 150 ye kadar 4 boy oldu :hehe:
şaka bi yana rs te sadece yazılanlar mı var ??? bilmiyorum ben sanki bi egzantrik sesi duydum ;) ama kimsenin hakkındada atıp tutmuş olmayayım güzel yürüdü bu gece
Ahahaha satılık punto 40 milyar :D
RS konusuna da katılıyorum, cai egsoz ile öyle gidemez. ;)
k-pro taktık hazır map attık devir çevirdik :D:D:D
ama RS hiç masum değildi bence bu akşam...
VTC typer Yekta ile kafa kafaya gitti Ben Yektayla kafa kafaya gittim..
VTC de k-pro var beni geçen hafta 4 boy filan geçmişti...teke tek deneyemedik malesef ...
o rs te chıpınden kısasına kadar vardır suphem yok
cai egzozla bu araç böyle yürüyorsa yarın alayim bir tane rs :D
ekledıgım vıdeolara bakarsan gorursun ;)
RS için gırtlak dolu diyorlardı...
egzantrik kısa chip cai egzoz headers ama bilemiyorum :(
ole ole merak etme sen ;)
polemik adam okan:) short ram varken denedim 180e kadar tutunuyordu kafa cikariyordu. Cai ve 15' takti adamin arabasi demekki 6-7 boy hizlandi:) eski hesaba gore f/e/h li typer in 3-4 boy atmasi lazim diyorum. Okan alican utku denerse olay cozulur..
simdi seyrettim kendileride inanamamıslar yorumlar super iyi gidiyoruz yaw :) :) :)
Sanirim yorum yapmam gerekiyor :) kimsenin sen $u modlarda kalacaksiz o da $oyle sonuc verecek diye bir kisitlamasi yok , okan her ne yaptiysa helal olsun boyle giden rs hic gormemi$tim.. Masallah demek istiyorum oncelikle. Daha once geldiginde hizlandikca fark aciliyodu , dun aksam benim aracimda degisiklik yoktu onceki denememize gore ,.. Sadece biraz isinmi$ti arabam ama asla bahanem olmaz okanla ba$aba$ gittik iki kere 200lu suratlerde dahi kesilmedi arabasi hatta bi ara burun uzatmi$ bile olabilir malesef tek $eride iki araba sigdirmaya cali$tigimiz icin cok bakamadim noluyor diye :). Hani ciddiye almayan buyuk yanilir .. Az biraz kimle nasi yurudugumu biliyorum kprosuz typerlarla cok ciddi sekilde yurur yani hic sasirmayin.
onursoytam
02-05-2010, 08:37
maşallah typer ayarsız bile iş yapiyor valla helal olsun.. RS te az değil hani bırakmıyor yakasını :) maşallah her iki aracada
PPR engineering
02-05-2010, 09:27
vallahi pazar akşamı deneme olsa hiç fena olmaz tekrardan...cilo böle tutunamaz hiç bi zaman bi typer a(bu specler için konuşuyorum) inansım gelmiyo dbs gitmesi gereken gibi gidiyo filtre egsoz cilo bu kadar gitmesi için ciloyu yarıdan kesip hafifletmek lazım anca...
doğrudur, o duvara çakılan bendim :) 180e kadar yan yana, 200de 2 boy :)
Ahahaha satılık punto 40 milyar :D
RS konusuna da katılıyorum, cai egsoz ile öyle gidemez. ;)
bana da öyle geliyor.. ben cai ve egzozla en hormonlu giden kendi arabamı gördüm, o da bu kadar gitmiyordu.. maşallah diyeyim, belki de kendilerinin bilmedikleri bişeyler vardır araçta ;)
polemik adam okan:) short ram varken denedim 180e kadar tutunuyordu kafa cikariyordu. Cai ve 15' takti adamin arabasi demekki 6-7 boy hizlandi:) eski hesaba gore f/e/h li typer in 3-4 boy atmasi lazim diyorum. Okan alican utku denerse olay cozulur..
neyle deneyelim seko.. accent era var clio dci var :) :)
şaka bi yana ben egzozsuz pek huzurluyum, denemeler uzak bana :)
Okanla alcan nasl oluyor?
hadi bunlarda yetmedi bs fn2 tek kişi rs 2 kişi videosuda var onuda hepsini yarına hallederim inş
hayır geçsen ne olur geçilsen ne olur onu anlamıyorum bu arada gecenin en zevkli denemesi ss rs ile görkem cooper s oldu sanırım
Kesinlikle katılıyorum cok zevkli bir denemeydi. RS in maşallahı var ben boyle ıddalı yuruyen bır RS gormedım. ıkı aracada tekrar MAŞALLAH
Kesinlikle katılıyorum cok zevkli bir denemeydi. RS in maşallahı var ben boyle ıddalı yuruyen bır RS gormedım. ıkı aracada tekrar MAŞALLAH
ewt gerçekten öyleydi.
yeni uyandım onunda videosu var yükleyebilirsem bu 3g modemle şükretcem :o
clio'nun sahibi bi açıklama yapmalı bu kadar şüpheli düşüncelere karşı ama banlanmıştı sanırım.
ne olursa olsun maşallah RS'e..
VTec_king
02-05-2010, 10:25
Rs bildiğim kadarı ile sökükdü
ayrıca spoon jantlar ve ince yanak lastikler vardı kafasıda bayağı yere basıktı
motor içini bilemiyorum.ama kısa olması ihtimal..
gayet güzel yürüyor 3 kere denedik.ben tek kişi onlar 2 kişi idi.
5 ortasına kadar 1 boy önde idim ama artık fark açılmaya başlamıştı.
Dbs 2 kişi idi ben tek dim 5 sonu 1 boy önde idim video çekmiştir sanırım ahmet
Vtc 26 ile denedim 2-3 boy arası geçti beni.
Yekta ile denedim oda 2-3 boy arası geçti beni.
Vtc 26 ile Yekta denedi belkide 6 ortasına kadar yanyanalardı
Yekta Kapak Taşlaman hayırlı olsun gerçekten işe yaramış
Okanla alcan nasl oluyor?
okana 5 boy sözün vardı dimi senin :) keşke dün gece gelseymişin sıkardınız bi ufaktan bakalım ne oluyor :)
Ayarsız K-pro'nun Hezimetini Bizde Yaşadık.
Standart Type-R'dan Geriye Düştük nerdeyse.
K-pro takılıyorsa bir araca, Kesinlikle Ayar yapmadan denemeye çıkmamak lazım.
Güzel Denemeler Olmuş Maşallah.
ss rs headers egzos cai li DJ typer ile dj tek kişi olduğu halde daha yakın yürüyor videoları yükleyemedim bağlantı düşük anlarsın aralarındaki farkı
Buray braz acarnsn? Rs te arkadaslar kac kg onuda yazalm.
DJ typer da neler var tam olarak headers varmı ?
Buray braz acarnsn? Rs te arkadaslar kac kg onuda yazalm.
75-65 140 kilo civarı belki biraz daha fazla olabilir senle denediğimizdede aynı kişilerdik okanın yanında ben vardım yine ;)
ByKemo39
02-05-2010, 10:43
ss rs te remus egzos ve custom cai var başkada oynama yok sürekli burgazda bildiğimiz bir araç sağlıklı bir rs okadar.
egzantrik diyenler motordan gelen ses aldanmasın kasnakta problem olduğundan geliyor o ses dereceli filan yok :)
VTec_king
02-05-2010, 10:45
Dc headers,60 lık boru, aem filtre, otto spec egzoz var
en dandik Type R spec i :P
ama benim için yeterli :)
ByKemo39
02-05-2010, 10:46
Dc headers,60 lık boru, aem filtre, otto spec egzoz var
en dandik Type R spec i :P
ama benim için yeterli :)
en güzel üçlü typerı gerçekten değiştiriyor
75-65 140 kilo civarı belki biraz daha fazla olabilir senle denediğimizdede aynı kişilerdik okanın yanında ben vardım yine ;)
Stock typer gecemezken sadece fltre degsm sayesnde amma hzlanmsnz.
Koylu kurnaz ne demektr blrmsnz?:)
Stock typer gecemezken sadece fltre degsm sayesnde amma hzlanmsnz.
Koylu kurnaz ne demektr blrmsnz?:)
sende kedi ciğer meselesini bilirmisin :)
PPR engineering
02-05-2010, 10:53
bu konu böle uzayııp gider ne tpercııyıım ne de rs çi ama biraz haksıızlıık gibi arkadaşşlar birbirimizi düşşünmemiz lazıım herkez emek harcııyo arabasıına...
clio'nun sahibi bi açıklama yapmalı bu kadar şüpheli düşüncelere karşı ama banlanmıştı sanırım.
ne olursa olsun maşallah RS'e..
banlamak onda fayda etmiyor; zilyon tane kullanici ismi var :)
gsi_club
02-05-2010, 10:54
bu speclerle rs iyi yürümüs...
sende kedi ciÄŸer meselesini bilirmisin :)
Ne alaka yaw koptum pazar pazar:)
Kurnazlg gerenk yok anlatn ufaktan:)
Ksa , yzlm devam ???
:hehe::hehe::hehe::hehe:
banlamak onda fayda etmiyor; zilyon tane kullanici ismi var :)
K-pro K-pro Almalısın artık egemen abi :p
Ne alaka yaw koptum pazar pazar:)
Kurnazlg gerenk yok anlatn ufaktan:)
Ksa , yzlm devam ???
ss rs şuanda küçükyalıda istanbulda istiyorsan söyleyim gidip istediğiniz yere gösterin aracı ciddiyim ?
rs iyimiş vala iki araçada maşallah
ben kimseyi övmeyeyim vede yermeyeyim ama şuan ki clio lar gerek alican gerek okanın olsun bora abinin eskide akif abinin ur rs ten baya hızlı denedim ben hepsiyle çünkü...
Mustafa biz yaşlandık :) Artık anca video izliyoruz :p
Maşallah RS ler hızlanmış bu arada. Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın, yazılım RS lerde evet pozitif etki yapıyor ancak vanos kasnakları 8000 dönmeye dayanamayıp belli bir km sonra randımanını yitiriyor. Siz hala yazılımla yürüyorum diyorsunuz ancak araba geriye düşmeye başlıyor. O nedenle Okana tavsiyem, bu setup'ı bozmaması. Haa belki portları taşlatabilir. Ama yazılıma girmesin. Bu setup gayet keyifli olmuş.
Maşallah RS ler hızlanmış bu arada. Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın, yazılım RS lerde evet pozitif etki yapıyor ancak vanos kasnakları 8000 dönmeye dayanamayıp belli bir km sonra randımanını yitiriyor. Siz hala yazılımla yürüyorum diyorsunuz ancak araba geriye düşmeye başlıyor. O nedenle Okana tavsiyem, bu setup'ı bozmaması. Haa belki portları taşlatabilir. Ama yazılıma girmesin. Bu setup gayet keyifli olmuş.
yazılımı ancak yazdan sonra düşünürüm diyordu bencede böle fenalık gidiyor gerek yok gibi
ClioSportAge
02-05-2010, 11:08
dikkat et sonra arabanı satılığa çıkarırsın
2 araca maaşallah rs güzel yürümüş ....
kıvanç bu arada FN2 ile denedik demişsiniz ne oldu sonuç? FN2 nin specler neydi?
F7R bukadar gitmiyor mu?
F7R bukadar gitmiyor mu?
Nekadar gitmiyor mu soruyu anlamadım?
PPR engineering
02-05-2010, 11:17
dikkat et sonra arabanı satılığa çıkarırsın
cahilce bir yorum fanatik spec:))
tolga900
02-05-2010, 11:18
maşallah clio güzel yürümüş
ss rs şuanda küçükyalıda istanbulda istiyorsan söyleyim gidip istediğiniz yere gösterin aracı ciddiyim ?
Bende catalcadayim ciftlikte kalkacam meraktan k.yali ya gidecem yok artik:) neyse masallah diyelim uzamasin..
Bende catalcadayim ciftlikte kalkacam meraktan k.yali ya gidecem yok artik:) neyse masallah diyelim uzamasin..
Serkan mangal yaptın mı :D
Nekadar gitmiyor mu soruyu anlamadım?
clio ares kadar verimli degilmi demek istedim, chiple cai gibi eklemelerle gucu yetermi clio'ya karsi?
aslinda boyle bir swapmi yapsak :)
http://i67.servimg.com/u/f67/12/07/31/86/tara0011.jpg
Serkan mangal yaptın mı :D
Yok gunesleniyorum ufaklik kedileri kovaliyor bahar gelmis heryer yemyesil.. Rs alip soksekmi acaba?
Swap yapılır da sonra şase olduğu yerde kalır motor devam :) Zamanında peder almıştı bu Reno 12 den. Hayatımda içi bunun kadar tangırdayan bir arabaya da bir daha binmemiştim :)
Yok gunesleniyorum ufaklik kedileri kovaliyor bahar gelmis heryer yemyesil.. Rs alip soksekmi acaba?
Hazır sökülmüşünü al uğraşma :p
Alicanrs
02-05-2010, 11:27
satılık rs var :p:p:p:p
ben daha öncede bu setupla bir aresle denemedim dün akşam birşeyler vardı araç çok iyi gidiyor ama o specle o kadar gidemez....
k-pro ne yaptı ne yapmadı göremedim...
dj le 2'ye 2 deneseydik farkı göreblirdim belki...
ama yekta ile VTC typer(k-pro) kafa kafaya gidiyorlardı.Dönüşte bende yektayla denedik kafa kafaya gidiyoruz k-pro işe yaramış gibi sanki...
Ama bu reno mevcut specle bu kadar gidemez ;)
clio ares kadar verimli degilmi demek istedim, chiple cai gibi eklemelerle gucu yetermi clio'ya karsi?
aslinda boyle bir swapmi yapsak :)
http://i67.servimg.com/u/f67/12/07/31/86/tara0011.jpg
buna değilde r9 a daha hoş olur aslında :D
abi soruna bildiğim kadarıyla yanıt vermek istedim, F4R > F7R :D
Ya bu kdr kilo hesabina takilmayin .. Hayatta her zaman taypar onde olacak mini yuruyecek diye birsey yok. Ne buyuktur emege saygi duyan insan diyoruz dimi . Oyle yada boyle okan arabasini aslan gibi yuruttu , normalde merhabadan ileriyede muhabbetimiz olmamistir .. Beni gururlandiriyor malzeme skntisi olan atmosferik bir aracin boyle yurumesi , sizide gururlandirrmali bence
23 cok para :) alirsam direkt utkuya veririm 1 ay sonra alirim araci:) ole yada bole okan sizin jenerasyondan hizli gibi? Yazilim,kisa,headers,ekzantrik yapsa o zaman tr de araba birakmayacak adam:)
23 cok para :) alirsam direkt utkuya veririm 1 ay sonra alirim araci:) ole yada bole okan sizin jenerasyondan hizli gibi? Yazilim,kisa,headers,ekzantrik yapsa o zaman tr de araba birakmayacak adam:)
Walla öyle gözüküyor.
buna değilde r9 a daha hoş olur aslında :D
abi soruna bildiğim kadarıyla yanıt vermek istedim, F4R > F7R :D
sonuc olarak megane coupe agir sayilmaz, onla ugrasan kimse yok ;)
sonuc olarak megane coupe agir sayilmaz, onla ugrasan kimse yok ;)
Ogun misir vardi :)
Alicanrs
02-05-2010, 11:41
maşallah gerçekten clio rs i böle görmek güzelde kimsemi inanmaz speclere:D:D var yada yok utku veya bende geçsem geçilsem veya süpriz bi şekilde yürüsek araba en ufak sibobuna kdr sölüorz ne olduğunu bilisin gizlencek bişi yok ... Keşke Mehmetin ep3 te orda olsaydı onla nolcaktı acaba
ben daha öncede bu setupla bir aresle denemedim dün akşam birşeyler vardı araç çok iyi gidiyor ama o specle o kadar gidemez....
k-pro ne yaptı ne yapmadı göremedim...
dj le 2'ye 2 deneseydik farkı göreblirdim belki...
ama yekta ile VTC typer(k-pro) kafa kafaya gidiyorlardı.Dönüşte bende yektayla denedik kafa kafaya gidiyoruz k-pro işe yaramış gibi sanki...
Ama bu reno mevcut specle bu kadar gidemez ;)
DBS de kpro işe yaramadı diyorlar ayarsız diyorlar ayarlı kpro lu VTC ile aynı gidiyor bu nasıl oluyor.
Demek işe yaramış Yiğit cim hayırlı olsun.
bence burada senin kpro ayarından değil de clio nun gidişi insanları yanıltıyor.
sağol egemen ama eskiden beri olan birşey zaten :) 8-9 aydır arabada hiçbir ekstra yok aynı şekilde devam :)
ahahahahha yektayı ben gecıyordum kprolu ıle kafa kafaya gıdıyorsa dmekkı ben kpro takınnc 35 boy gecerım yektayı ahuahuahuah :D:D
vayy yığıt kpro takmıssın sende ben su an ıstanbul dısındayım 1 hafta uzağım ıstanbla daha sanzmanlada uğraşmam gerek sonra donucem asfalta gerı ama ılk yektayı gecıcem zuahuaha :D
ahahahahha yektayı ben gecıyordum kprolu ıle kafa kafaya gıdıyorsa dmekkı ben kpro takınnc 35 boy gecerım yektayı ahuahuahuah :D:D
vayy yığıt kpro takmıssın sende ben su an ıstanbul dısındayım 1 hafta uzağım ıstanbla daha sanzmanlada uğraşmam gerek sonra donucem asfalta gerı ama ılk yektayı gecıcem zuahuaha :D
hahahhahaha fn2 ler seni geçiyordu o nasıl olacak peki :D
bu arada rs gerçekten çok değişmiş :) artısı var yada yok bilmiyorum ama eskisine göre heralde bi 4-5 boy hızlanmış maşallah :)
DBS de kpro işe yaramadı diyorlar ayarsız diyorlar ayarlı kpro lu VTC ile aynı gidiyor bu nasıl oluyor.
Demek işe yaramış Yiğit cim hayırlı olsun.
bence burada senin kpro ayarından değil de clio nun gidişi insanları yanıltıyor.
moruk bu doğruysa yarın bir tane clio rs alıcam...
dün akşam kime sorduysam rs'dolu tahminende kısa chip dereceli headers egzoz cai olduğu söylenmekte jantları aracın söküklüğü olsun birleşince sonuç normal zaten ...
ben kpro yu kendi speclerime yakın bir map ile 5500 rpm vtec 8600 rpm kesici olarak ayarladım.Ahmetlede ataşehire giderkende kırmayalım diyede bir kaç deneme yaptık...
Tapa gazda kesiciye doğru 12.5 ile 13 bandında kalmasını sağladık.Bir sıkıntı çıkmadı...
Ama rs hususunda buradaki arkadaşlarda dünkü çocuk değil konuşanlar bugüne kadar kaç defa rs le denemişlerdir ve rs ne kadar yürür yürürse hangi speclerde yürür bilir...
K-pro hazır map le çok başarılı sayılmaz detaylı bir ayar yok sonuçda bende 1 saatlik tecrübe ile bu kadar yapabildim.Canımız sıkıldı dün takalım dedik ;)
yekta dün gece o geçtiğin gibi değildi :D:D
Alicanrs
02-05-2010, 11:53
dün akşam kime sorduysam rs'dolu tahminende kısa chip dereceli headers egzoz cai olduğu söylenmekte jantları aracın söküklüğü olsun birleşince sonuç normal zaten ...
ben kpro yu kendi speclerime yakın bir map ile 5500 rpm vtec 8600 rpm kesici olarak ayarladım.Ahmetlede ataşehire giderkende kırmayalım diyede bir kaç deneme yaptık...
Tapa gazda kesiciye doğru 12.5 ile 13 bandında kalmasını sağladık.Bir sıkıntı çıkmadı...
Ama rs hususunda buradaki arkadaşlarda dünkü çocuk değil konuşanlar bugüne kadar kaç defa rs le denemişlerdir ve rs ne kadar yürür yürürse hangi speclerde yürür bilir...
K-pro hazır map le çok başarılı sayılmaz detaylı bir ayar yok sonuçda bende 1 saatlik tecrübe ile bu kadar yapabildim.Canımız sıkıldı dün takalım dedik ;)
al bi Rs sende=) ama egsoz filtre ile öle yürümez ;)
hahahhahaha fn2 ler seni geçiyordu o nasıl olacak peki :D
bu arada rs gerçekten çok değişmiş :) artısı var yada yok bilmiyorum ama eskisine göre heralde bi 4-5 boy hızlanmış maşallah :)
benı hıc bır fn 2 gecemz dıyıyım fn2 ere can gelsın ahahhaha :D:D olum bız onlarla markadaşız bırbırımızı gecerız n eolcak ama sen baska markasın dusmansınnn :D:D
yekta dün gece o geçtiğin gibi değildi :D:D
ama ben yola cıktığımda yektayı gecen eskı typerım ıe cıkmıyacağımkı benımkıde değişecekkkkk :D:D
Vıdeodada bence clıoda yazılanların baya bır artısı var evet guzel yurumus ama bar yazılsa ne olduğu acıkca daha ıyı olur ;)
VTec_king
02-05-2010, 11:56
yigit
sen vtc 26 ile ne zaman yanyana gittin onu goremedim ben
seninle denerken adam ortamızdan geçip gitti unutuyorsun galiba?
ayrıca mehmet
yekta kapağı taşlatmış seninle denediği gibi değil
3 boy hızlanmış:)
al bi Rs sende=) ama egsoz filtre ile öle yürümez ;)
sen rs sahibisin bilirsin neyin ne olduğunu ;)
pzt paşada bir dyno alıcam bakalım ne yapmışız :D
Alicanrs
02-05-2010, 12:00
sen rs sahibisin bilirsin neyin ne olduğunu ;)
pzt paşada bir dyno alıcam bakalım ne yapmışız :D
maşallah dün gece Rs ciddi derecede güzel gitti ama filtre egsozla öle gitmesi kimseyi inandırmıo tek beni seni deil ben geçsem bile yanyana gitsem bile aracımdakiler belli sölüyorum filtre düz boru yazılım .. bendemi dereceli takıp sölemesem :p:p
yigit
ayrıca mehmet
ben vtc ile deneyemedik.vites kaçırınca bir daha yan yana gelemedik...
80 le kalkarken arkadan 120 km filan gelen araç geçerse o görüntü oluşur zaten...
yekta ile top speed kastık birde kendiside burada özellikle VTC ile ne oldu dedim...
kafa kafaya dedi bende yektayla kafa kafaya gittik sadece 6. sonlarına doğru ep3 son hızdan işi biraz götürüyor...
dj le 2 ye 2 deneme fırsatı olsaydı farkı anlayacaktık kısmet değilmiş artık ;)
yigit
ayrıca mehmet
onun zaten hep oleydıı egemen :)
maşallah dün gece Rs ciddi derecede güzel gitti ama filtre egsozla öle gitmesi kimseyi inandırmıo tek beni seni deil ben geçsem bile yanyana gitsem bile aracımdakiler belli sölüyorum filtre düz boru yazılım .. bendemi dereceli takıp sölemesem :p:p
kendini kandırmak istiyorsan tak söyleme moruk... ;)
ama su an antepteyım 4 gunde 10 kılo almısımdır gelınce kılo vermeden denemem ahahahha :D
Alicanrs
02-05-2010, 12:03
kendini kandırmak istiyorsan tak söyleme moruk... ;)
ahahaha taksamda taktım derim bende öle şey yok naptıysam herkez biliyor
ama su an antepteyım 4 gunde 10 kılo almısımdır gelınce kılo vermeden denemem ahahahha :D
keşke dün akşam burada olsaydın :D:D:D
yigit
ayrıca mehmet
demin de yazdım da gözden kaçtı sanırım :) zaten kapak işliydi bende 8-9 aydan beri hiçbirşey değişmedi arabada..
VTec_king
02-05-2010, 12:03
onun zaten hep oleydıı egemen :)
mehmet
seninlede denediğimizde 5 e atamadın yine yan yanaydık unutma
fn2 ilede denememizdeki farkıda biliyor herkez sende denedin aynı arabayla
yekta ile denediğinle aynı speclerdeydin
ama şimdi yekta o denediğinden hızlı emin ol
ben en daımı kankaarım gorkem ve enes bırde cemdıcoker bunarın ucu ıle hep kafa kafaya gıttım :D:D
ahahaha taksamda taktım derim bende öle şey yok naptıysam herkez biliyor
senin gibi adamla kıyamet gününe kadar denenir ;)
ben bişey anlamadım simdi kprosuz typerlar kprolular ile aynımı yürümeye başladı. ?
demin de yazdım da gözden kaçtı sanırım :) zaten kapak işliydi bende 8-9 aydan beri hiçbirşey değişmedi arabada..
moruk nasıl oluyor böyle VTC typer k-prolu 4,5 gün önce denedik bize 4 boy sapladı...
dün sen kafa kafaya yürüdün onunla...
bende seninle yürüdüm...
valla hiçbirşey almamadım dün geceden ...
mehmet
seninlede denediğimizde 5 e atamadın yine yan yanaydık unutma
fn2 ilede denememizdeki farkıda biliyor herkez sende denedin aynı arabayla
yekta ile denediğinle aynı speclerdeydin
ama şimdi yekta o denediğinden hızlı emin ol
yekta nıye bısey yapıp saklasınkı? amaçı ne olucak ? ben burda yazıyorum ama sakasına yektanın arabası ogun yurumedı nıeyse normalde benı coğaltır ;)
VTec_king
02-05-2010, 12:08
hyr tolga kprolu type r lar 3 boy hızlılar bizden
görünen köy klavuz istemez abartmasın millet artık
ayrıca
Dün BS Fn2 type r lada denedim ayarlarının bittiğini söyledi
Mustafa(passat) yanımdaydı ben 2 kişiydim 5 sonu 1 boy öndeydim
Mustafayı ona verdim bide öle denedik 5-6 boy önde idim
Fn2 sökülmeden ep3 type r ı geçemez
heleki kprolu type r olursa
şu ana kadar takılan ve ayarı yapılan speclerle Fn2 ep3 type r i hiç geçemez
Alicanrs
02-05-2010, 12:08
=)=) dün gece herkes farklı gitti kimse arabasına inanmıo :D
VTec_king
02-05-2010, 12:09
yekta nıye bısey yapıp saklasınkı? amaçı ne olucak ? ben burda yazıyorum ama sakasına yektanın arabası ogun yurumedı nıeyse normalde benı coğaltır ;)
heh böle söyle bak yektanın araba dün yürüyordu
yiğitte sölemiş ne olduğunu..
ayrıca
ama bs typer da tesisat ve ses izolasyonu filan var diye biliyorum bunlarında ağırlığı çok etkiliyor typer gibi bi aracı
solemeye gerekmı var adam zaten gecerdı benı ama o gun yurumedı nıeyse bız zaten hergun beraberız bırsey yapsa berber yaptırırız :)
ama k proyu takınca bımıyrum gecebılırmı :D
ayrıca
burda bır yanlıslık var kprolu typer ıle kprosuzun arasında bır 10 luk olur
Sefa_vts
02-05-2010, 12:12
Mehmete göre kıstas alıyorsan yektanın aracını eğer denedikleri günki hava sıcaklığı bile çok etkiliyor aracı.. O gün gayet sıcak bir günken dün yeterliydi hava sıcaklığı ona.
VTec_king
02-05-2010, 12:13
ama bs typer da tesisat ve ses izolasyonu filan var diye biliyorum bunlarında ağırlığı çok etkiliyor typer gibi bi aracı
evet söledi
ben 75 kg yum mustafa 110 kg
Fn2 type r ne kadar ağır bilemiyorum veya onun tesisatı ne kadar ağır bilemiyorum
ama dediğim gibi sökülmeden geçemez
aynen 3 boy ıcınmı 1.5 lıra verdım sımdı ben o zman gerı verıyım :D
VTec_king
02-05-2010, 12:14
valla orçun
vtc type r ın motoru sıfır belki 15.000 km de filandır
kprosuda var ayarıda var
3 boy yapıyor bize dün bir çok kez gördük
moruk nasıl oluyor böyle VTC typer k-prolu 4,5 gün önce denedik bize 4 boy sapladı...
dün sen kafa kafaya yürüdün onunla...
bende seninle yürüdüm...
valla hiçbirşey almamadım dün geceden ...
vallahi bende dün hiçbirşey anlamadım denemelerden dün :D
boşver zevkliydi gayet orası yeter.. hele vtc ile 240 a kadar gaz kesmedik yan yana sürekli çok iyiydi :)
valla orçun
kprosuda var ayarıda var
pilotaj değişikliği gerekiyor maaelsef vtc de :)
VTec_king
02-05-2010, 12:16
belkide etken o olabilir :)
dün gayet güzel eğlendik
yekta ile vtc 26 yı sonuna kadar takip ettim bende
vtc 26 nın sahibide şaşırmış hayırdır nolmuş bu miniye diye dedim vardır bişiler opette böle bir sohbet geçti
Bs Type R rada maşallah Çok güzel bir ses geliyor ve görünüş gerçekten o jantlarla süper.
evet bende bunu duymustum gecenlerde :)
solemeye gerekmı var adam zaten gecerdı benı ama o gun yurumedı nıeyse bız zaten hergun beraberız bırsey yapsa berber yaptırırız :)
ama k proyu takınca bımıyrum gecebılırmı :D
ben de hala standart yazılımlayım biliyosun dimi :D
ayrıca beraber yaptırırız derken? ben senin kendi arabana birşey yaptırdığını göremedim bütün işlerini bize kitliyosun senin arabanı bile biz yapıyoruz hauaha :D işin gücün millete iş kitlemek zaten :D
Mehmete göre kıstas alıyorsan yektanın aracını eğer denedikleri günki hava sıcaklığı bile çok etkiliyor aracı.. O gün gayet sıcak bir günken dün yeterliydi hava sıcaklığı ona.
hay ağzını .... :D
evet dün hava çok iyiydi tam benlik :p mevsimlik araba valla bu kupırlar yahu :D
Serhat Y.
02-05-2010, 12:17
clio rs le 2 kere denedik 2 ve 3. viteste tutundu sonrasında ben geçiyorum fark dbs ile olandan biraz fazlaydı sanki:rolleyes: videoyu koyarsa görürüz zaten
dj type-r ile o 2 kişi ben tektim kafa kafaya gittik 5.viteste kafa çıkarıyordum
dbs type-r ile aynı gittik yine 5e atınca kafa cıkarmaya başlıyorum sanki dj type-r dbs den biraz daha iyi gibi geldi bana
yekta ile denedik saolsun 2 ve 3 ortalarına kadar tutunuyorum sonrasında ışınlanıyor:mad: fark 4 boy civarıydı
geceden aklıma takılanlar
clio rs çok iyi gidiyor bana üzerinde başka şeylerde olabileceğini hissettirdi
dbs type-r ın vtc 26 ile aynı gitmesi şaşırtıcı:beuj:
dj type-r la denedikten sonra yanındaki arkadaşı benim araca göndermesine şaşırdım sanırım bendeki ağırlık dezavantajını bilmiyordu neyi görmeye çalıştığına anlam veremedim, teketek denemek isterdim fırsat bulamadık
haftaiçi müzik sistemini söküp aradaki farkı görmek istiyorum, potansiyeli hissettim bu fn2 ler yürüycek:cool:
ben de hala standart yazılımlayım biliyosun dimi :D
ayrıca beraber yaptırırız derken? ben senin kendi arabana birşey yaptırdığını göremedim bütün işlerini bize kitliyosun senin arabanı bile biz yapıyoruz hauaha :D işin gücün millete iş kitlemek zaten :D
aramızda bunun lafımı olurrr kardişimmmmm her zman kıtleırm :D:D ben ıs adamıyım olum sanayıye gıtmeye vaktımmı oluyor :D:D
valla orçun
kprosuda var ayarıda var
abı bır tane arabayla deneyerek kıstas yapmak bence yanlıs olur. emın ol ya arabada sıkıntı vardır yada ayarında sorun vardır.
ben vtc ile denemedikm yekta olan denemeyi kıstas alıyorum....
VTec_king
02-05-2010, 12:21
clio rs le 2 kere denedik 2 ve 3. viteste tutundu sonrasında ben geçiyorum fark dbs ile olandan biraz fazlaydı sanki:rolleyes: videoyu koyarsa görürüz zaten
dj type-r ile o 2 kişi ben tektim kafa kafaya gittik 5.viteste kafa çıkarıyordum
dbs type-r ile aynı gittik yine 5e atınca kafa cıkarmaya başlıyorum sanki dj type-r dbs den biraz daha iyi gibi geldi bana
yekta ile denedik saolsun 2 ve 3 ortalarına kadar tutunuyorum sonrasında ışınlanıyor:mad: fark 4 boy civarıydı
dj type-r la denedikten sonra yanındaki arkadaşı benim araca göndermesine şaşırdım sanırım bendeki ağırlık dezavantajını bilmiyordu neyi görmeye çalıştığına anlam veremedim, teketek denemek isterdim fırsat bulamadık
haftaiçi müzik sistemini söküp aradaki farkı görmek istiyorum, potansiyeli hissettim bu fn2 ler yürüycek:cool:
ya kardeş sen sölediğine inanıyormusun şimdi?
ayarı senmi yaptın ?
ayarı senmi yaptın ?
ewet...
hazır maple 5500rpm vtec 8600rpm kesici ile yürüdü dün gece....
amatörce hatta amatör bile denenmeyecek bir ayarla yürüdü ...
VTec_king
02-05-2010, 12:25
abı bır tane arabayla deneyerek kıstas yapmak bence yanlıs olur. emın ol ya arabada sıkıntı vardır yada ayarında sorun vardır.
haklı olabilirsin orçun bu ayar işleri filan işte beni sıkan şeyler.
o yüzden kpro almak istemiyorum bu kadar yürüsün yeter diyorum.
maşallah abi gayet güzel gidiyor araban :) ekstra ağırlıklar olmasa çok daha zevkli olurdu ;)
Serhat Y.
02-05-2010, 12:26
ya kardeş sen sölediğine inanıyormusun şimdi?
söylediğine derken, kötü bişey yazmadımki kardeşim gerilmeye gerek varmı düşündüklerimi yazdım, istersen özelden devam edelim
haklı olabilirsin orçun bu ayar işleri filan işte beni sıkan şeyler.
o yüzden kpro almak istemiyorum bu kadar yürüsün yeter diyorum.
vallaha ben ıstanbulda olsaydım aradakı farkı herkez gormus olurdu. kproyu alıcaksın bır kere duzgun ayar yaptırıcaksın bıtıcek gıdıcek abı korkulucak bır sey yok yapıcak adam onemlı tek sorun o
ewet...
hazır maple 5500rpm vtec 8600rpm kesici ile yürüdü dün gece....
amatörce hatta amatör bile denenmeyecek bir ayarla yürüdü ...
hangi hazır mapten yola çıktın . nasıl olur amaotrun amatoru bi mapla vtc ile yanyana gidebiliyorsun ?? base mapten sadece afr mi ayarladın ? ateşleme veya camleri ellemedinmi ?
kmanager varsa sana kal dosyasını atayim bir bak istersen ;)
hangi hazır mapten yola çıktın . nasıl olur amaotrun amatoru bi mapla vtc ile yanyana gidebiliyorsun ?? base mapten sadece afr mi ayarladın ? ateşleme veya camleri ellemedinmi ?
yekta ile VTC kafa kafaya yürüyorlar yekta ilede ben kafa kafaya yürüdüm...
VTC ile denemedim yekta ile olanla kıstas yapıyorum sadece...
fark etmez hemen hemen aynı gidersin .
k manager buluruz bi yerden sen gönder bi bakim
Serhat Y.
02-05-2010, 12:33
maşallah abi gayet güzel gidiyor araban :) ekstra ağırlıklar olmasa çok daha zevkli olurdu ;)
saolasın yektacım, bende aynı düşüncedeyim ağırlıklar konusunda, senin aracınada maşallah, görkem sen cem uzman üçünüzlede denedim hepsi ayrı ayrı gidiyor kafam karıştı valla:icon_tup:
ben vtc ile teke tek denedim.. 2 de 65 te bastık 4 e kadar 1 boy açılmışım öyle dediler pek dikkat etmedim 5 e attığımızda bi yokuş aşağı geldi orda ışınlandı resmen geldi geçti yarım boydan biraz daha fazla çamurluğuna kadar indim 6 da biraz daha yaklaştım sanki ama hala öndeydi ayna hizasında filandım galiba sonra bıraktık :)
yiğitle 2 ye 2 denedim onlarla da hemen hemen aynı şekilde oldu sanırım?
saolasın yektacım, bende aynı düşüncedeyim ağırlıklar konusunda, senin aracınada maşallah, görkem sen cem uzman üçünüzlede denedim hepsi ayrı ayrı gidiyor kafam karıştı valla:icon_tup:
kupır değişik araba valla abi kafasına göre çok değişik gidebiliyor bazen :D
VTec_king
02-05-2010, 12:35
söylediğine derken, kötü bişey yazmadımki kardeşim gerilmeye gerek varmı düşündüklerimi yazdım, istersen özelden devam edelim
senin 5 de kafa çıkardığın doğrumu şimdi yani
doğru söyle canımı ye..
5 de sen nasıl kafa çıkardığını söyledin şimdi
hiç bir zaman öne geçmedinki?onu bırak yarım boydan ileri hiç gelemedin bile
VTec_king
02-05-2010, 12:37
ya yiğit yekta ile kafa kafaya yürüdüm deme..
vtc 26 ilede yan yana gitmedin adam ortamızdan geçti
hatta ahmetle göz göze geldik bu naptı böyle diye.....
dönüşte bastığımızda aynı gittik hemen hemen :) ben altlarda açıldım biraz sonra üstlerde kapandı fark.. çok dikkatli bakmadım ben yancılar sefa veya ahmet daha düzgün yazarlar dikkat ettilerse :D
Serhat Y.
02-05-2010, 12:39
e sen öyle diyosun ben böyle diyorum noolcak şimdi, ben tahmin ettim böyle bişey olacağını özelden de yazdım sana dostane bi şekilde ama sen beni burda tartışmaya çekiyorsun haala, neyse farklı frekanslardayız yolun açık olsun ozaman
VTec_king
02-05-2010, 12:40
dönüşte bastığımızda aynı gittik hemen hemen :) ben altlarda açıldım biraz sonra üstlerde kapandı fark.. çok dikkatli bakmadım ben yancılar sefa veya ahmet daha düzgün yazarlar dikkat ettilerse :D
anladım ben yaklaşığını görmemiştim
VTec_king
02-05-2010, 12:42
e sen öyle diyosun ben böyle diyorum noolcak şimdi, ben tahmin ettim böyle bişey olacağını özelden de yazdım sana dostane bi şekilde ama sen beni burda tartışmaya çekiyorsun haala, neyse farklı frekanslardayız yolun açık olsun ozaman
kardeş dostluk doğru söyleyerek kurulur
video var dedim koyalımmı dedim koymayalımmı diyede sordum sana dimi arabanın camından sana yok dedin tamam bizde silelim dedik sildik
kimse kırılmasın arkadaşca dostca deneyelim diyoruz ama nedense iyilikden maraz doğuyor.
farklı frekansa kendin geçiyorsun farkındamısın?
yekta yukarıda yazmış egemen kardeşim...
biz 100 gittiysek adam arkamızdan 150 le geliyordu zaten...
yan yana kalkmış gibi konuşuyorsun
Jam da Joker
02-05-2010, 12:46
Yekta VTC ile denerken nos basti biz arkasindaydik gorduk egzozundan mavi alev atiyordu goki ile gorduk cok korktuk sonrasinda yanimiza gelip tup bitti napicam dedi deneme daha kimseyle dedim ama dinlemedi DBS ile deneyince butun foyasi ortaya cikti :( Uzgunum Yekta aciklamam gerekiyordu bu vijdan azabi ile yasayamazdin kabul et!
Yekta VTC ile denerken nis basti biz arkasindaydik gorduk egzozundan mavi alev atiyordu goki ile gorduk cok korktuk sonrasinda yanimiza gelip tup bitti napicam dedi deneme daha kimseyle dedim ama dinlemedi DBS ile deneyince butun foyasi ortaya cikti :( Uzgunum Yekta aciklamam gerekiyordu bu vijdan azabi ile yasayamazdin kabul et!
:D:D:D:D:D zuahahaha
VTec_king
02-05-2010, 12:48
yekta yukarıda yazmış egemen kardeşim...
biz 100 gittiysek adam arkamızdan 150 le geliyordu zaten...
yan yana kalkmış gibi konuşuyorsun
o zaman buna deneme demeyin yiğit bak başka anlaşılıyor
VTC ile denemeye kalktık benim 3 bazen geçiyor bazen geçmiyor geçmeyeceği tuttu o sırada seat ile denediler ....
Ben k-pro ne yaptı ne etti anlayamadım yekta ile kıstas yapmaya çalıştım ;)
Serhat Y.
02-05-2010, 12:50
kardeş dostluk doğru söyleyerek kurulur
video var dedim koyalımmı dedim koymayalımmı diyede sordum sana dimi arabanın camından sana yok dedin tamam bizde silelim dedik sildik
kimse kırılmasın arkadaşca dostca deneyelim diyoruz ama nedense iyilikden maraz doğuyor.
farklı frekansa kendin geçiyorsun farkındamısın?
video varsa koy banane ben sana öyle bişey demedim yalan söylüyoırsun yanıma gönderdiğin arkadaş demiştir ööle bişey, ben kendimi ööle ezdircek karakterde biri değilim video varmışta koyallımmıymış çokta korktum şimdi bak, sakın banada hayat dersi vermeyede çalışma bidaha, dostluk nasıl kurulur ben iyi biliyorum,
Yekta VTC ile denerken nos basti biz arkasindaydik gorduk egzozundan mavi alev atiyordu goki ile gorduk cok korktuk sonrasinda yanimiza gelip tup bitti napicam dedi deneme daha kimseyle dedim ama dinlemedi DBS ile deneyince butun foyasi ortaya cikti :( Uzgunum Yekta aciklamam gerekiyordu bu vijdan azabi ile yasayamazdin kabul et!
hauahauha :D:D
VTec_king
02-05-2010, 12:54
video varsa koy banane ben sana öyle bişey demedim yalan söylüyoırsun yanıma gönderdiğin arkadaş demiştir ööle bişey, ben kendimi ööle ezdircek karakterde biri değilim video varmışta koyallımmıymış çokta korktum şimdi bak, sakın banada hayat dersi vermeyede çalışma bidaha, dostluk nasıl kurulur ben iyi biliyorum,
kimse kimseyi ezmeye calısmıyor
doğruyu söylemen yeterliydi.kötü niyetli olsaydım zaten emin ol koyardım video
sildik gitti.benimle dostluk kuramadın kardeş demekki doğruyu söylemeyi unutmuşsun.
kal sağlıcakla.
H22Power
02-05-2010, 12:56
bs typer la dj typer denemesine şahit oldum sanırım yalan sölicek biri olmadığımı herkes bilir 6 kez filan denediler ben dj deyken bs tek 1 kere sağlıklı deneme oldu araçlar aynı anda ivmelendi (diğerlerinde erken basma oldu kornalara denkleşemediler) ondada 5 başına kadar gidilebildi trafik sebebi ile dj ile bs kafa kafaya gitti ben 110 kg ım ve bunu ciddi dert etmeye başladım artık:D hangi arabaya binsem sıkıntı oluo yürümüyor:D sonra ben bs ye geçtim baya bir geçti dj typer boy sölemeyim 3-4 filandı tam net görmedim bs typer saolsun kırmadı aldı beni arabasına bende bindiğim andan beri saatlere baktım yararlı olmak için mal gibi oturmayayım die sen egemene kafa çıkartamadın çıkarsan sölerdim ama o egt ile basmaya devam edersen kol çıkartabilirsin Allah korusun dikkat... ama air fuel ratio güzel mükemmel olmasada ayar başarılı...
BS typer çok iyidi...
Ağırlık mevzuatı çözülürse daha da gideri var ;)
Kaa scirocco
02-05-2010, 13:00
bs typer la dj typer denemesine şahit oldum sanırım yalan sölicek biri olmadığımı herkes bilir 6 kez filan denediler ben dj deyken bs tek 1 kere sağlıklı deneme oldu araçlar aynı anda ivmelendi (diğerlerinde erken basma oldu kornalara denkleşemediler) ondada 5 başına kadar gidilebildi trafik sebebi ile dj ile bs kafa kafaya gitti ben 110 kg ım ve bunu ciddi dert etmeye başladım artık:D hangi arabaya binsem sıkıntı oluo yürümüyor:D sonra ben bs ye geçtim baya bir geçti dj typer boy sölemeyim 3-4 filandı tam net görmedim bs typer saolsun kırmadı aldı beni arabasına bende bindiğim andan beri saatlere baktım yararlı olmak için mal gibi oturmayayım die sen egemene kafa çıkartamadın çıkarsan sölerdim ama o egt ile basmaya devam edersen kol çıkartabilirsin Allah korusun dikkat... ama air fuel ratio güzel mükemmel olmasada ayar başarılı...
Mustii plates e git :icon_tup::icon_tup:
H22Power
02-05-2010, 13:00
ben sonrasında saolsun dragger yavuz abinin aracına geçtim aldı beni Allah razı olsun sırf bs typer la dj typer sağlıklı denesin die ama denk gelmemişsiniz müzik sistemini sökcekmişsiniz zaten bir daha denersiniz videolu denersiniz kim kime ne açmış görürsünüz kimsenin aklında soru işareti kalmaz...
abı sımdı neyın tartışması ver ben onu anlamadım :)
Serhat Y.
02-05-2010, 13:04
kimse kimseyi ezmeye calısmıyor
doğruyu söylemen yeterliydi.kötü niyetli olsaydım zaten emin ol koyardım video
sildik gitti.benimle dostluk kuramadın kardeş demekki doğruyu söylemeyi unutmuşsun.
kal sağlıcakla.
senin gibi problemli biri ile iyikide dostluk kurmamışım şimdi en çok buna seviniyorum, kimsenin video falan cektiğide yokmuş mustafa orda mesaj yazıyormuş sen görmek istediklerini görmüşün, yani silinen bir veri yokmuş elinizde, neden yani bööle bişey söyledin anlamadım:beuj:
H22Power
02-05-2010, 13:06
Mustii plates e git :icon_tup::icon_tup:
yok be cnm beni ebru şallı mı zayıflatcak 110kg:D nasılsa turboyu büyülttük die hiç kesmedik gırtlaktan ama atmosferik arabada olay oldu yine benim kilolar:) yarın itibari ile uzun zaman yaptığım spora geri dönüyorum kısmetse (body building-kickbox)zaten vardı aklımda iyi oldu bu:D
Serhat Y.
02-05-2010, 13:06
sonrasında sölediklerine dikkat ettim özellikle egt konusunda acayip korkuttun beni, dediğim gibi saatleri dün taktırmıştım normal değerler konusundada bilgi almayı unuttum acemiliğime geldi diyelim, ama aklıma takılan acaba senin verdiğin değerler turbo araçlar için olabilirmi?
sonrasında sölediklerine dikkat ettim özellikle egt konusunda acayip korkuttun beni, dediğim gibi saatleri dün taktırmıştım normal değerler konusundada bilgi almayı unuttum acemiliğime geldi diyelim, ama aklıma takılan acaba senin verdiğin değerler turbo araçlar için olabilirmi?
hangi saatler var? veriler ne
_muhaRRem
02-05-2010, 13:08
kim yaptı bu ayarları ??
H22Power
02-05-2010, 13:10
senin gibi problemli biri ile iyikide dostluk kurmamışım şimdi en çok buna seviniyorum, kimsenin video falan cektiğide yokmuş mustafa orda mesaj yazıyormuş sen görmek istediklerini görmüşün, yani silinen bir veri yokmuş elinizde, neden yani bööle bişey söyledin anlamadım:beuj:
onunda açıklamasını yapayım benim telefonun şarjı bitmek üzereydi o yüzden egemenin telefonu ile çekmeye çalıştım ama bilmediğim telefon video die resim çekmişim:D senin arabada anladım çekmediğimi egemen bana sorduğunda çektin mi video die çektim sanırım dedim onu derkende ben mesaj yazıyordum baya karışık ama doğrusu bu:D
Serhat Y.
hangi saatler var? veriler ne
wideband ve egt, hava yakıtımız normal fakat egt 800 leri gösterdi maksimum mustafada yüksek olduğunu söledi...
kim yaptı bu ayarları ??
daha önce aynı speclerde yapılmış kal dosyasını attık...
_muhaRRem
.........:icon_tup: :icon_tup:
Serhat Y.
02-05-2010, 13:11
onunda açıklamasını yapayım benim telefonun şarjı bitmek üzereydi o yüzden egemenin telefonu ile çekmeye çalıştım ama bilmediğim telefon video die resim çekmişim:D senin arabada anladım çekmediğimi egemen bana sorduğunda çektin mi video die çektim sanırım dedim onu derkende ben mesaj yazıyordum baya karışık ama doğrusu bu:D
sonuçta ortada eger yalan söyleyen birisi varsa oda ben değilim demekki:icon13:
wideband ve egt, hava yakıtımız normal fakat egt 800 leri gösterdi maksimum mustafada yüksek olduğunu söledi...
800 tehlike sınırı...
afr normalse o zaman egzos sisteminde sıkıntı var demektir.
.........:icon_tup: :icon_tup:
muharrem bızı dıscoya ggoturrr :D
kim yaptı bu ayarları ??
ayar dedıklerı zaten hazır harıtalar var ordan bır tanesını secmıstır ya bıraz avans acılmıstır yada baska bır sey sonuc olrak prof bırsey olmadıgı ortada keske ayar yapmak o kadar kolay olsaydı
H22Power
02-05-2010, 13:13
turbo araba ile atmosferik araba arasında afr değer farkı var ewt doğru ama ben senin afr ni söleyeyim 13.1-13.5 bu afr atmosferik araç için müthiş olmasada hiç fena değil dedim yanlış mı? egt 850 dereceyi geçti ilk piston tepe sıcaklığı bu normal mi typer a binip egt ve wideband kontrolü yapan bilgili arkadaşlar sölesin ben sana kendi bilgimi yararlı olmak için söledim yanlış olduğunu sanmıorum bildiğini düşündüğün birinede sor için rahat etsin dedim:)
400 derecede başla top speed yaparsan 800 ü geçirme de demedim mi? :D:D:D
daha önce aynı speclerde yapılmış kal dosyasını attık...
bır harıta butun arabalarda aynı gucu vermez.
bs dj ile denerken tolgayla izledik araçlarda kaç kişi vardı bilmiyorum kafa kafaya gittiler fn2 ep3 e göre daha agır oldugu gibi fn2 de tesisat + yalıtım var
dbs bs denemesinde dbs ilk başta kafa çıkardı sonra bs yanına geliyodu sola dogru viraj çıktı dbs en soldan girdin bs orta şeritte araba vardı sagdan girdi viraj boy etkisi olmuştur yanımda tolga vardı ben dbs k pro yok biliyodum varmış ona göre bs çok iyi gitti hemen hemen aynı parçalar vardı araçların üstünde
bır harıta butun arabalarda aynı gucu vermez.
k-pro 2 aydır yatıyordu canımız sıkıldı dün ne yapalım deneyelim dedik biraz araştırma yaptık.hazır map bulup attık...
profosyonelce yapılmış daha detaylı bir ayar yapacak bir vatandaş değilim...
sadece amatörce birşeyler deneyelim dedik birşeyleri kırmadan ;)
Serhat Y.
02-05-2010, 13:17
800 tehlike sınırı...
afr normalse o zaman egzos sisteminde sıkıntı var demektir.
en yakın zamanda ilgilenicem, problemi çözmek adına vermı bi önerin??
_muhaRRem
02-05-2010, 13:18
ayar dedıklerı zaten hazır harıtalar var ordan bır tanesını secmıstır ya bıraz avans acılmıstır yada baska bır sey sonuc olrak prof bırsey olmadıgı ortada keske ayar yapmak o kadar kolay olsaydı
k-prolu typeR yok şu anda hızlı olan,ondan böyle ,yapcak bişe yok,sadece okuyoruz :)
Serhat Y.
02-05-2010, 13:19
turbo araba ile atmosferik araba arasında afr değer farkı var ewt doğru ama ben senin afr ni söleyeyim 13.1-13.5 bu afr atmosferik araç için müthiş olmasada hiç fena değil dedim yanlış mı? egt 850 dereceyi geçti ilk piston tepe sıcaklığı bu normal mi typer a binip egt ve wideband kontrolü yapan bilgili arkadaşlar sölesin ben sana kendi bilgimi yararlı olmak için söledim yanlış olduğunu sanmıorum bildiğini düşündüğün birinede sor için rahat etsin dedim:)
400 derecede başla top speed yaparsan 800 ü geçirme de demedim mi? :D:D:D
bende senin sölediklerini dikkate aldım dedim bişey demedimki, teşekkür ettim ayrıldık sonrada, yanlış bişey yok ortada
k-prolu typeR yok şu anda hızlı olan,ondan böyle ,yapcak bişe yok,sadece okuyoruz :)
ah SKN ahhh :) . . .
H22Power
02-05-2010, 13:22
bende senin sölediklerini dikkate aldım dedim bişey demedimki, teşekkür ettim ayrıldık sonrada, yanlış bişey yok ortada
benim onları yazarak demek istediğim forumdan bilenlerde sölesinde senin için rahat etsin die arabanda çook çok anormal bir durumda yok korkma yani kesiciye yakın vites değiştirmekten olur o en fazla onuda ben sana atacağın devri söledim zaten o devirden az rpm sora boşa dönüyor araba benim dediğim devirde vites at ve ard arda araba deneme o zaman sıkıntı olmaz ayardada ufak bir tamamlama lazım die düşünüyorum ayarı kim yaptısa ellerine sağlık ama ufacık bir ayar daha lazım oda egt ne etki edebilir..
ben motor ıcı yapılmamıs butun atmosferık kprolu typerlarla denerım sorun yok :)
Juggernaut
02-05-2010, 13:24
Clio RS vs FN2 Type R
Ep3 Type R vs FN2 Type R
Videoları istemeyen olursa silerim.
en yakın zamanda ilgilenicem, problemi çözmek adına vermı bi önerin??
filtrenin soguk hava aldıgını varsayıp aradan çıkarıyoruz onu. Ayarınıda yüro yaptıysa zaten diyecek bişey yok :)
geriye egzso sistemin kalıyor. araborular kaçlık ? headersın ne marka
Serhat Y.
02-05-2010, 13:26
benim onları yazarak demek istediğim forumdan bilenlerde sölesinde senin için rahat etsin die arabanda çook çok anormal bir durumda yok korkma yani kesiciye yakın vites değiştirmekten olur o en fazla onuda ben sana atacağın devri söledim zaten o devirden az rpm sora boşa dönüyor araba benim dediğim devirde vites at ve ard arda araba deneme o zaman sıkıntı olmaz ayardada ufak bir tamamlama lazım die düşünüyorum ayarı kim yaptısa ellerine sağlık ama ufacık bir ayar daha lazım oda egt ne etki edebilir..
araç 8800 dönüyor şuan, sen 8500 dön dedin o 300 devir belki boş dönüyor olabilir ama 8800 de atınca bi üst vites daha yukarlarda yakalıyorum
VTec_king
02-05-2010, 13:27
sonuçta ortada eger yalan söyleyen birisi varsa oda ben değilim demekki:icon13:
sorunlu insan görmemişsin sen demekki
ayrıca 5 de kafa uzatmıştın hani?
noldu bu yalanına?
bi anda silindi gittimi?
maşallah dedim kaç kere aracına
sıkıntılı bir adam olsam
geçildiklerimide söylemezdim buraya dimi(vtc ve yektaya)
Serhat Y.
02-05-2010, 13:27
filtrenin soguk hava aldıgını varsayıp aradan çıkarıyoruz onu. Ayarınıda yüro yaptıysa zaten diyecek bişey yok :)
geriye egzso sistemin kalıyor. araborular kaçlık ? headersın ne marka
araborular 70lik, headers toda
Rs güzel gidiyor, Tam bi hırsız arabası ama hauhauhua plaka yok kafa basık arka kalkık herkese sulanan bi arabaydı, ne var ne yok beni ilgilendirmez söler söylemez neticeye bakalım güzel gidiyordu..(ama sevmiyorum arkadaş bu RS'leri)
VTC ile Yekta denemesi son dönemlerde izlediğim en mükemmel deneme idi,Joker ile diplerine girdik öle izledik denemeyi, 4 de yekta 1 boy öne geçti,5 de VTC 1 boy öne geçti,6 da kafa kafaya oldular sona dığru VTC biraz öne çıktı ama sonra 2 arabada yeter der gibi bıraktılar ama o denemede geçip geçme bence önemli değildi, biz izleyici olarak arabanın içinde oha diye bagırırken, yekta ile vtc neler hissetmiştir düşünemiyorum, önemli olanda oydu.
Dönüşte Yiğit ile yektanın kafa kafaya yürümesinin tek sebebi, yektanın aracının şişmesidir büyük ihtimal başka bi açıklaması yok, her zaman derim gebzeye giderken deniceksin dönüşte rolentiye alıp dönücen:D
BsTyper ile yekta ilk yan yana geldiklerinde 41 plakalı e30 kimdi ? denemeye engel olup yektaya salça oldu:) 2 ye tek denediler ama başarılı bi araçtı 3 sonuna kadar sonra baya bi fark vardı.
Egemen, VTC ile 1 denemeni gördüm dediğin gibi öle 2-3 boy yoktu adam aça aça gidiyordu kanka, başka denemelerin oldumu bilemem.
istanbul gişelerden sonra DBS- ile joker denemeside pisdi ahauahuahua
ve dün akşam MEHZENT olsaydı ona fena HARDCORE yaparlardı :hehe::hehe::hehe:
aklıma gelen denemeler bunlar.
Clio RS vs FN2 Type R
Ep3 Type R vs FN2 Type R
ellerine sağlık :) cupra ile de çok zevkliydi denemeler bi ben çıkıyorum bi o çıkıyor :)
bu arada dün bizimle beraber gelip giden füme renk 5 kasa kimdi??
Rs güzel gidiyor, Tam bi hırsız arabası ama hauhauhua plaka yok kafa basık arka kalkık herkese sulanan bi arabaydı, ne var ne yok beni ilgilendirmez söler söylemez neticeye bakalım güzel gidiyordu..(ama sevmiyorum arkadaş bu RS'leri)
VTC ile Yekta denemesi son dönemlerde izlediğim en mükemmel deneme idi,Joker ile diplerine girdik öle izledik denemeyi, 4 de yekta 1 boy öne geçti,5 de VTC 1 boy öne geçti,6 da kafa kafaya oldular sona dığru VTC biraz öne çıktı ama sonra 2 arabada yeter der gibi bıraktılar ama o denemede geçip geçme bence önemli değildi, biz izleyici olarak arabanın içinde oha diye bagırırken, yekta ile vtc neler hissetmiştir düşünemiyorum, önemli olanda oydu.
Dönüşte Yiğit ile yektanın kafa kafaya yürümesinin tek sebebi, yektanın aracının şişmesidir büyük ihtimal başka bi açıklaması yok, her zaman derim gebzeye giderken deniceksin dönüşte rolentiye alıp dönücen:D
BsTyper ile yekta ilk yan yana geldiklerinde 41 plakalı e30 kimdi ? denemeye engel olup yektaya salça oldu:) 2 ye tek denediler ama başarılı bi araçtı 3 sonuna kadar sonra baya bi fark vardı.
Egemen, VTC ile 1 denemeni gördüm dediğin gibi öle 2-3 boy yoktu adam aça aça gidiyordu kanka, başka denemelerin oldumu bilemem.
istanbul gişelerden sonra DBS- ile joker denemeside pisdi ahauahuahua
ve dün akşam MEHZENT olsaydı ona fena HARDCORE yaparlardı :hehe::hehe::hehe:
aklıma gelen denemeler bunlar.
hahhaha muştu fena kızdı bana e30 u nası geçersin sen diye :D :D
bu arada dün bizimle beraber gelip giden füme renk 5 kasa kimdi??
ramo_si mış öle dediler opet te.
milletin azına yanlayarak tehlike oluşturuyor.
H22Power
02-05-2010, 13:33
araç 8800 dönüyor şuan, sen 8500 dön dedin o 300 devir belki boş dönüyor olabilir ama 8800 de atınca bi üst vites daha yukarlarda yakalıyorum
:D:D:D sen 8800 de atarak tork eğrisini düşürdüğün gibi egt yi de yükseltiosun sen beni dinlememeye devam et şişmiş egt si limiti aşmış araba bir üst vitesi daha üst devirde yakalasa ne olur?:D:D:D nese ben fazla konuştum typer hakkında bilgili olan sana yardımcı olucak birçok insan var bende typer olmadığından bilgime itimat etmemen gayet normal ne diyelim:)
yok o primera ile gelmiş sanırım sefa öyle dedi
biçiyodu valla beni o bmw her kimse :mad:
ahmet birde cupra deyince boy alalım dedik :D:D:D
Sefa_vts
02-05-2010, 13:35
Yok o kırmızı primera ile geldi :D
VTec_king
02-05-2010, 13:36
Clio RS vs FN2 Type R
Ep3 Type R vs FN2 Type R
video için sağol
gönderebilirmisin?
M///maniac
02-05-2010, 13:36
masallah araçlara cupra stockmu???
H22Power
02-05-2010, 13:37
video için sağol
gönderebilirmisin?
videodada sen öne çıkmışsın gibi gözükmüş çekim açısı yüzünden ama ben videoya değil gözüme inanırım kafa kafaya....:icon_tup:
Clio RS vs FN2 Type R
Bu Fn2 typer bu denemede tek kişiydi biz clio da 2 kişiyiz. 2 kere denedik yanlış hatırlamıosam fn2 spec leri neler bu araada ?
teketek olsalar baya kafa yapacak gibi duruyordu rs ile fn2
yanlış adam ismi söledin vala benim işi olmaz yanlamayla bmw le golf le gelcem anca sis yapardım size ....
yekta araban düzelmş maşallah:) serhat kanka sanada maş 2boy için o fena tesisatı elleme extra bişiler takarsın rolling filan boş muabbet anlık gaza gelme,bu arada 800 derece çokmu minide 5000 de bile vites atınca 750 lerde egt gazlamayı söylemiorum
Sefa_vts
02-05-2010, 13:44
masallah araçlara cupra stockmu???
Yazılım olması lazım.. Öyle dendi dün.. Sahibi üye müsait zamanda gerekli bilgiyi verir..
yekta araban düzelmş maşallah:) serhat kanka sanada maş 2boy için o fena tesisatı elleme extra bişiler takarsın rolling filan boş muabbet anlık gaza gelme,bu arada 800 derece çokmu minide 5000 de bile vites atınca 750 lerde egt gazlamayı söylemiorum
o gün Allah mehmeti korudu heralde :D:D
vala tam tanımıom ama bt plakalı cooperli arkadaş ok gibi gidiodu helal olsun vokta oluo yolda
vala tam tanımıom ama bt plakalı cooperli arkadaş ok gibi gidiodu helal olsun vokta oluo yolda
iki tane bt var :D
mavi gri şeritli olan görkemin
siyah olan benim :)
yok o primera ile gelmiş sanırım sefa öyle dedi
biçiyodu valla beni o bmw her kimse :mad:
o bmw bizide biçiodu kimse ..ben primerayla geldim
iki tane bt var :D
mavi gri şeritli olan görkemin
siyah olan benim :)
siyah alan dı galiba şerit neyim yoktu senin araç galiba ii gidio vala kazasız belasız sür inş.
Muharrem yakınlarda çıkar hızlı ve öfkeli bi ctr:)
siyah alan dı galiba şerit neyim yoktu senin araç galiba ii gidio vala kazasız belasız sür inş.
teşekkür ederim :)
sen hangı ara geldın onu anlamadım ?
sen hangı ara geldın onu anlamadım ?
siz beni dükanda bıratınız yaaa.almadınız yaaa..12 de dükandan çıkıp geldim primerayla
siz beni dükanda bıratınız yaaa.almadınız yaaa..12 de dükandan çıkıp geldim primerayla
sen yorgunum eve gıdıp yaptıcam cart curt ettın bızde gıttık oyle yanıı yoksa ben senın gıbı kalıfıyelı elemanımı bırakırmıyım hıc :D
yanlış adam ismi söledin vala benim işi olmaz yanlamayla bmw le golf le gelcem anca sis yapardım size ....
opette kim bmw diye sordugumda senin adın geçti o yüzden (miş) eki kullandım emin olmadıgımdan. tam bi facia ile sonuçlanırdı, yekta frene dokunmasa 3 şerit yanladı sağ sol.
_muhaRRem
02-05-2010, 14:01
Muharrem yakınlarda çıkar hızlı ve öfkeli bi ctr:)
valla hiç halim yok :D