Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 mayıs roll night videos
Arkadaşlar ben Okan.. Arkadaşın nickle yazıyorum.
Dün gece çok zevkliydi herkese teşekkürler denemeler için
Aracımda custom kendi yapımım bir cai ve 51 mm düz boru remus son susturucu dan başka birşey yok inanmayanlar olabilir ama istiyorlarsa istediği yere gösterebilirler aracı yalan söylemek gibi bir derdim yok olmazda kendimi kandırmaktan başka bir işe yaramaz aracı yakından tanıyanlarda biliyor zaten.
araç sahibi yazmıştı
dün akşam megane rs le deneyecektim bu tarafta vazgeçince ataşehir yapalım dedik...
polemik aldı başını gitti mübarek konuda herkes burada ne olduğunu biliyor kimse kimseyi kandırmasın bence ;)
konu kilitlensin insanlar birbirlerinin yüzüne bakamayacak bir hale gelecek hatta gelenler var ;)
bence gayet güzel bir konu oldu karşılıklı bilgi alışverişi oluo hırs yapılmaz ise böyle konular gerçekten faydalı böyle bir site için :icon_tup:
filtre egzoz headers lı type r a 4.viteste bu speclerde tutunan rs olmamıstı benim bildiğim...tutunmak için de egzantrk gerekiyor, o da 220 den sonra vites dezavantajından yine 1 boy gecilmeye mahkum...
bunun ciğerlisi ciğersizi hikaye 2 kere 2 4...
utkunun rs bu ss rs ten kotu mu gidiyor da 4'te geciliyor type r a?
benim 182 rs bu rs le nerdeyse kafa kafayı mı gidiyor egzantrk olmasına ragmen? 35.000 de araba ciğersiz mı yani:D bırakın şu ciğer muhabbeti edip de 3 kurus eden arabanızı 5 kurusa satmaya calısmayı....
peh...
filtre egzoz headers lı type r a 4.viteste bu speclerde tutunan rs olmamıstı benim bildiğim...tutunmak için de egzantrk gerekiyor, o da 220 den sonra vites dezavantajından yine 1 boy gecilmeye mahkum...
bunun ciğerlisi ciğersizi hikaye 2 kere 2 4...
utkunun rs bu ss rs ten kotu mu gidiyor da 4'te geciliyor type r a?
benim 182 rs bu rs le nerdeyse kafa kafayı mı gidiyor egzantrk olmasına ragmen? 35.000 de araba ciğersiz mı yani:D bırakın şu ciğer muhabbeti edip de 3 kurus eden arabanızı 5 kurusa satmaya calısmayı....
peh...
gerçekler varken hayalleri gerçek yapmak değilmi dostum...
RS güzel yürüdü ama yazdığı speclerle değil ;)
peki ne yapmak gerek böyle gitmesi için ?
peki ne yapmak gerek böyle gitmesi için ?
yaw sabahtır yazılıyo işte yazılım egzantrik şart
173 hp ıle yanyana gıdıyor typerla olemı :) supermıs ozaman ben 2 tane rs alım typer alıcagım paraya
yok benim kendi dynom öyle idi, cai ve egzoz ile 173 hp.. konusu olan araçtan bahsetmiyorum :)
yaw sabahtır yazılıyo işte yazılım egzantrik şart
arka plaka yoktu acaba araç hafiflemiş olabilirmi ;)
kısacası okan ancak kendını kandırır herzamankı gıbı. uyanık ...
arka plaka yoktu acaba araç hafiflemiş olabilirmi ;)
Zuahahahahaaaaaaaaaaaaaaa
H22Power
02-05-2010, 23:31
ölümsüz aşklar varda egzantriksiz rs var mı? :D:D:D
:D:D:D:D:D
ulan musti.. komik adamsın vesselam :D
Karac'oğlan Derki; Yazık ettin geçtiğin güne artık seni sevememki...
clıosport_ph1
02-05-2010, 23:35
bızde de egzantrik var ama orjınal :p
H22Power
02-05-2010, 23:44
okanıda tebrik etmek lazım taa burgazdan kalkıp bize sapla ayy denemeye gelio:D:D:D
azimle tahliye edilen idrarın duvarda yarattığı tahribattır okanın rs in yürüme sebebi ne egzantrik ne yazılım nede conta nede arnavut CİĞER i hahaha
okanıda tebrik etmek lazım taa burgazdan kalkıp bize sapla ayy denemeye gelio:D:D:D
azimle tahliye edilen idrarın duvarda yarattığı tahribattır okanın rs in yürüme sebebi ne egzantrik ne yazılım nede conta nede arnavut CİĞER i hahaha
:D:D yürüo dicek bişi yok
http://cgi.ebay.co.uk/Clio-172-182-alloy-engine-pulley-kit-removes-air-con-/220593535607?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item335c663a77
bi de böyle bişi alın madem.. hidrolik direksiyon ile klima giderse bi yazılım atıp m3 le denersiniz :)
turkiyede kalsam alırdım walla...
turkiyede kalsam alırdım walla...
hayırdır izo, yolculuk nereye?
clıosport_ph1
03-05-2010, 00:14
http://cgi.ebay.co.uk/Clio-172-182-alloy-engine-pulley-kit-removes-air-con-/220593535607?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item335c663a77
bi de böyle bişi alın madem.. hidrolik direksiyon ile klima giderse bi yazılım atıp m3 le denersiniz :)
yanlız bu sadece klıma ıptalı :rolleyes:
direksiyon olayı farklı bir olay
hisrolik direksiyon ile klima iptali araca neler kazandırıyor yada ne kadar kazandırıyor ? m3 le yürütecek kadar ciddi birşeymi
haha m3 videoları da yakındır:D
yanlız bu sadece klıma ıptalı :rolleyes:
direksiyon olayı farklı bir olay
örnek fotolarda resimde direksiyon da iptal, dikkat ettiysen..
istersen onu da kite dahil edebiliyorlarmış
"We can also supply a different kit if you wish to get rid of your power steering as well - please see our other listings."
Eray Yümsel
03-05-2010, 00:22
m3 le yürümek için nos un jetini bi 75shot daha büyütün yürürsünüz
Aynen en temizi NOS kullanmak.
clıosport_ph1
03-05-2010, 00:29
örnek fotolarda resimde direksiyon da iptal, dikkat ettiysen..
istersen onu da kite dahil edebiliyorlarmış
"We can also supply a different kit if you wish to get rid of your power steering as well - please see our other listings."
bence fotolara daha dıkkatlı bak ust kısımdakı kasnagın baglı oldugu kısım dıreksıyon pompası
bu fotolarda sadece klıma ıptal
evet ıcerıkte dıreksıyon pompası ıptal kıtını ekleyebılırım dedıgı kitin içinden kasnafın bırını ıptal edıcek ve extradan v kayısının kısasını gonderıcek
ben açık konuşayim bugüne kadar gördüğüm yürüyen en iyi RS di....
cai 51mm egzoz ile Ciğer dünya kadar olsun şehir efsanesidir bu ciğer sohbeti bana göre...
bu speclere sahip bir rs varsa denemek isterim ;)
m3 le yürümek için nos un jetini bi 75shot daha büyütün yürürsünüz
artis mi ne artisi? :D:D
http://video.mynet.com/muratcagli/Artis-mi-ne-artisi-artis-ne-arar-lan-pazarda/373186/
ben açık konuşayim bugüne kadar gördüğüm yürüyen en iyi RS di....
cai 51mm egzoz ile Ciğer dünya kadar olsun şehir efsanesidir bu ciğer sohbeti bana göre...
bu speclere sahip bir rs varsa denemek isterim ;)
sanırım o tarafta fazla o speclerde kalmamış ama alican ve utku var chipli onlar birde onlarla denemeni öneririm
bence fotolara daha dıkkatlı bak ust kısımdakı kasnagın baglı oldugu kısım dıreksıyon pompası
bu fotolarda sadece klıma ıptal
evet ıcerıkte dıreksıyon pompası ıptal kıtını ekleyebılırım dedıgı kitin içinden kasnafın bırını ıptal edıcek ve extradan v kayısının kısasını gonderıcek
evet haklısın..
track dayci cliocuların vazgeçilmez modlarından :)
bastan sona okudum bıtmıcek gıbı geldı yaww :)
kısacası okan ancak kendını kandırır herzamankı gıbı. uyanık ...
abicim sana canı gönülden katılıyorum.okan dediğimiz şahıs eski nicki ile CliOkan'dı yanlış hatırlamıyor isem.aynen dediğin gibi abicim.her ne kadar toyota'cı olsamda sonuçta japon fanatiğiyim ve her zamanda söylüyorum.clio rs type r'ın tırnağı bile olmamaz.o okan kendini stock arabam diye kandırmaya devam etsin.allahtan forumda bilgili motor mekanikten anlaya insan çokta yemiyor bunları.yiyen arkadaşları zaten saymıyorum bile...
yahu clio rs typer tartışması yokki typer yada rs birbiriyle tırnağı olamaz vs muhabeti konuyla alakası yok
ss rs te cai ve egzos var mekaniğinde bunun haricinde tek bir vida değmemiştir. headerslı typer ile yürümesi çok şaşırtıcı bişi değilki ?
kproluyada belli bi süre tutundu arkasında devam etti
kim aldı bilmiormda tmm typer dediğin araba ztn bizden kat kat iyi tersini sölemiorm ama bu gece nedense öle olmamış bende şaşırdım ;) headers egsozluyla giymiş işte adam dbs çokmu kötü sanki djde maşallah çok ii gidio bide mehmet olsa anlardık;)
suan araç avcılarda bi abimizde UR ..:icon_tup:
araçta geçen sefer geldiğinden tek fark filtre yerine cai yapıldı birde 17" ler söküldü 15 ler takıldı 51mm düz boru ve remus son susturucudan başka gram oynaması yok
okanın arabalarıda hep stock oluyor yaf =)
yahu clio rs typer tartışması yokki typer yada rs birbiriyle tırnağı olamaz vs muhabeti konuyla alakası yok
ss rs te cai ve egzos var mekaniğinde bunun haricinde tek bir vida değmemiştir. headerslı typer ile yürümesi çok şaşırtıcı bişi değilki ?
kproluyada belli bi süre tutundu arkasında devam etti
senın kafanmı guzel? benım ekledıgım vıdeolara bı bak bakım. sasırtıcı deıl he olemı yurumesı. necısınız olm sız ne sanıyosunuz kendınızı. gercı sen kesın okansında neyse yakında senıde ucurturum... chıp kısa caı egzozlusunu caı hdr egzozla tır boyu gecmısız sen kıme neyı anlatıyosun. sızın gıbı dunkı coluk cocuk tayfasımı sanıyosunuz bızıde yedırmeye calısıyosunuz. 230 hp lerde typer 175 hp lerde rs le yanyana yuruycek hee yok essegın seyı hadı ordan
45 sayfa olmus hala yalan dolan mesajlar :)
Burası burgaztuning degil, filtre egsoz hikayesini gidin orda anlatın ;)
:) valla başka bişey yok azuhauhzua :D :hihih::hihih::hihih::hihih:
:) valla başka bişey yok azuhauhzua :D :hihih::hihih::hihih::hihih:
39 plaka rsıylede kpro typerlerı boy boy gecıyodu gerzek. ulan sunun kafasını gozunu kırmadıgıma pısmanım serefsızım
ss rs in ilk bursadan alındığı geceki dyno çıktısı
http://img265.imageshack.us/img265/3466/4d8f91acc26958ca6b7607a.jpg
bu verilerden sonrada araca bakım olarak yağ,yağ filtresi , benzin filtresi , carbon clean , ekstra olarak ise sadece 15" jantlar custom cai düz 51mm boru decat yapıldı.
isteyen insansın isteyen inanmasın ewt kimse çoluk çocuk değil ztn anlamadığım rs ler yürüyünce olamaz imkansız deniyorda typerlar m3 leri geçince nie maşallah oluyor ?
uGuR8505
03-05-2010, 01:16
senın kafanmı guzel? benım ekledıgım vıdeolara bı bak bakım. sasırtıcı deıl he olemı yurumesı. necısınız olm sız ne sanıyosunuz kendınızı. gercı sen kesın okansında neyse yakında senıde ucurturum... chıp kısa caı egzozlusunu caı hdr egzozla tır boyu gecmısız sen kıme neyı anlatıyosun. sızın gıbı dunkı coluk cocuk tayfasımı sanıyosunuz bızıde yedırmeye calısıyosunuz. 230 hp lerde typer 175 hp lerde rs le yanyana yuruycek hee yok essegın seyı hadı ordan
okanın arabalarıda hep stock oluyor yaf =)
oralarda 30-40 beygirlk filtreler 45 hp lik egsozlar var sanırım:S
Alem adamsın yahu :D
bu verilerden sonrada araca yağ,yağ filtresi benzin filtresi , sadece 15" jantlar custom cai düz 51mm boru decat yapıldı.
isteyen insansın isteyen inanmasın ewt kimse çoluk çocuk değil ztn anlamadığım rs ler yürüyünce olamaz imkansız deniyorda typerlar m3 leri geçince nie maşallah oluyor ?
240 hplerd ebı typerın yere verdıgı guc ıle m3 un yere verdıgı guc neredeyse aynı. typer m3 ten hafıf oldugundan dolayı gecebılıyor bunun hesabını bılmıyosan zaten arabacı modunda gezme ortada. sen sımdı bu dyno egrısıne sahıp aracın caı kat ıptalıyle typerla ole yurudugunu soyluyosun olemı... yalancının?
clio nun da kilo avantajı var
AC 106 nasıl bunların hepsini geçiyorsa 1.6 motorla buda öle bişi
3 kuruşluk akılla 5 kuruşluk dolandırıcılık mı yapmaya çalışıyorlar ben mi yanlış anladım :)
Eşeğin şeyine su kaçması yakındır bu gidişle
vaybe 50 sayfa olmuş.bu güne kadar clio rs ile hiç denemedim.atar gider degil denemek isteyen rs varsa yarın denemek isterim.
olm sen kıme neyı ogretıyosun uyanık. ac 106 820 kılolarda sokukken. rs 1060 kılo sokukken 1000 belkı ... hesap yap 175/1000 kılo basına hp oranı 0.17 typer kılo basına 0.20 gelıyo. bu farkın ne oldugunuda az arastır bakım neymıs...
vaybe 50 sayfa olmuş.bu güne kadar clio rs ile hiç denemedim.atar gider degil denemek isteyen rs varsa yarın denemek isterim.
Güzel olur bence.Spec.ler konusunda emin olunan 2 arabanın deneyip sonucu burda paylaşması
_muhaRRem
03-05-2010, 01:28
ben 5 e 2 rs le denemiştim o video nerde ya :D
heh buldum .en sağlıklı deneme 2.si
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80677627/
vites kaçırmalar falan var. 230 gibi fark fazla oluodu
39 plaka rsıylede kpro typerlerı boy boy gecıyodu gerzek. ulan sunun kafasını gozunu kırmadıgıma pısmanım serefsızım
sen iste şimdi atlıyıp gidelim :hahaha: yeterki sen iste =)
oooooo tabi olm 5 kapı tüplü 306 nın geçtigi 106 gti 190 hp diyorlardı :hahaha::hahaha::hahaha: fiber tanponlardan alıo o kadar bygri :Dazbhauzua :hihih::hihih:
uGuR8505
03-05-2010, 01:39
oooooo tabi olm 5 kapı tüplü 306 nın geçtigi 106 gti 190 hp diyorlardı :hahaha::hahaha::hahaha: fiber tanponlardan alıo o kadar bygri :Dazbhauzua :hihih::hihih:
onun tamponları yukluydu ama =)
onun tamponları yukluydu ama =)
patatez sogan ne zamandır 60 hp veriyo :soru::hahaha::hahaha:
Jam da Joker
03-05-2010, 01:41
AC 106 da filtre egzozmu varki oyle bisey olsun?
SKN güzel gidiyor maşallah
uGuR8505
03-05-2010, 01:41
patatez sogan ne zamandır 60 hp veriyo :soru::hahaha::hahaha:
ahahahahahhah:D konuyu dagıtmasana olum msnde yaz=)
Rs fena gıdıyomuş typerı yaan etmış :)) böhöhöhhö :))
Rs fena gıdıyomuş typerı yaan etmış :)) böhöhöhhö :))
bence orda asıl denenen vti ve rs typer 5 kişi ilede olsa bariz iyi gidiyor eşit şartlarda çok daha iyi gideceği aşikar
AC 106 da filtre egzozmu varki oyle bisey olsun?
Bu azimle AC 106yı da gecer bunlar :D
bence orda asıl denenen vti ve rs typer 5 kişi ilede olsa bariz iyi gidiyor eşit şartlarda çok daha iyi gideceği aşikar
typerda 100 kılo 6 boy oynuyo ufak bı hesap yap ıstersen + 4 kısıyı
typerda 100 kılo 6 boy oynuyo ufak bı hesap yap ıstersen + 4 kısıyı
adamın matematigi zayıf sen hala hesap yap diyorsun abi :hahaha::hahaha::hahaha::hihih:
valla vtı ıle nasıl gıdıyo bılmyorum.benım typer da 2 kısıyken onlarda 2 kısıyken headers egzos V2 ıle 2 boy gecıyodum.iyi yuruyen bır rs mıs ole dıyolardı rolldeyken.v2 yı yerınde cold aır olsa 2 boy daha vardı ona .cold aır cok fark edıyo typerda hatta kovboy resıte gore 3 boy fark edıyo :))
_muhaRRem
03-05-2010, 01:53
typeR 1180 kg+o gün hesaplamıştım 420 kg ydik = 1600 kg
RS ide sen hesapla +200den ??
Arkadaki cama dikkatli bakın ,rollinge değil sanki pikniğe gidiyoruz :)
http://i42.tinypic.com/1zufjp.jpg
çok keyifli denemelerdi,boranın rs çok güzel gidiyordu
denedin hacı :) bende videonuz bile var:) YYY ile bi akşam baya bi denemiştiniz kısa şanzıman taktığı gece. :)
Not: Geçiyodun.
Cimmeria
03-05-2010, 07:48
bu verilerden sonrada araca bakım olarak yağ,yağ filtresi , benzin filtresi , carbon clean , ekstra olarak ise sadece 15" jantlar custom cai düz 51mm boru decat yapıldı.
15 jantlar bayağı beygir vermiştir :D
ya gerçekten şu söylediklerinize inanıyorsunuz dimi ? 175 beygirlik arabayla 230 beygirlik type r ile aynı gideceğinize inanıyorsunuz ne mutlu size :)
15 jantlar bayağı beygir vermiştir :D
ya gerçekten şu söylediklerinize inanıyorsunuz dimi ? 175 beygirlik arabayla 230 beygirlik type r ile aynı gideceğinize inanıyorsunuz ne mutlu size :)
c.tesi çokmu sıra vardı meguiars da :)
SekoLive
03-05-2010, 08:11
sabah sabah 47 sayfa net okudum araçlara maşalallah yanlız fena bi yalan furyası dönmüş :D
SKN gibi bir typeR olsa yalan eder RS' i. Hiç tartışmaya bile gerek yok. Zaten anladığım kadarı ile SS RS' in de Kprolu typeR ile yürürüm gibi bir iddiası yok. Zamanında da hiçbirimizde olmadı. Bu arada Okanın arabasında dereceli ve yazılım olmadığını çok iyi biliyorum. Çünkü o arabayı hangi parayla nasıl aldığını da çok iyi biliyorum ;)
Büyük ihtimal Kprolu olan typeR da ya ayar sorunu var ya da pilotaj eksikliği. Hayır yok benim arabam süper diyemez hiçkimse çünkü gerçekten birgünü bir gününü tutmadığı zamanlar çok oluyor bu rollerde. Ben uzunda 4 boy yediğim headers cai egzoz setuplarındaki TR nin belki de en hızlı Vtec' ini sadece yazılımdan sonra 7-8 boy geçtim ki sadece yazılım RS te sitsen 8 boy etki yapmaz. Max yapacağı 3 bilemedin 4 boydur. Sonradan anladım ki oksijen sensörüm bozukmuş. Ne bir arıza ışığı ne bir tekleme sorunu. :)
Yani benim aracım çok iyi sıkıntım yok derken iki kere düşünmek lazım.
valla konu 12.000 gösterim varmış vay diyorum :D
Cimmeria
03-05-2010, 09:47
c.tesi çokmu sıra vardı meguiars da :)
senin arabayı gördüm ama inanılmaz acelem vardı geri dönmek zorunda kaldım :)
bu arada fotolarından çok çok daha güzel duruyordu araç aman nazar değmesin ya:)
ahmet3425
03-05-2010, 10:24
dun aksamdan bu zamana 25 sayfa mesaj yazılmıs oku oku bitmedi ne ares mis be kardesim :D
bu konuya yazacak bisey kalmamıs ztn gerekli butun hersey yazılmıs konu kilitlensin artık:)
denedin hacı :) bende videonuz bile var:) YYY ile bi akşam baya bi denemiştiniz kısa şanzıman taktığı gece. :)
Not: Geçiyodun.
evet kanka unutmuşuz onu.birde gebzeden bi arkadaşın rs ile denemiştik:)
Ek.Civic_Spoon
03-05-2010, 11:08
rs i iyi biliyorum araçta 51 mm düz boru remus son susturucu ve kendi ellerimizle yaptığımız cai var ve araçta başka tek kalem daha bişey yok ..
sonuçta bu rs çok ii yürüdü kprolu tayyarlarla yürüdü sonuç normal olmayabilir beklenenin aksine olmuş olabilir ama sonuçta yürüdü.
bende honda hayranıyım hatta type r aşığıyım aracımda honda okanla her seferinde kavga ederiz hatta rsle type r konusunda ama doğruyu görmek lazım.. bence bu stock ss rs gerçekten çiğerli bunu bence görmek lazım burda kimse atar gider yapmasın araç bu...! gerçeği görsün
Bu arada Okanın arabasında dereceli ve yazılım olmadığını çok iyi biliyorum. Çünkü o arabayı hangi parayla nasıl aldığını da çok iyi biliyorum ;)
.
:icon_tup: Bilen biliyor abi zaten bilmeyende bizi yalancı çıkarmak için elinden geleni yapıyor anlamadım bu işi ben kprolu typer ile yürüdü ama geçemedi geçerim diyede bir iddia yok ortada araç hakkında bu kadar atıp tutmak gerçekten şaşırtıcı okudukça düşünüyor insan yazılanları okuyan biri hatta araç sahibi aracını bilmese şüphe edecek nerdeyse aracından o noktaya geldi yani :)
rs i iyi biliyorum araçta 51 mm düz boru remus son susturucu ve kendi ellerimizle yaptığımız cai var ve araçta başka tek kalem daha bişey yok ..
sonuçta bu rs çok ii yürüdü kprolu tayyarlarla yürüdü sonuç normal olmayabilir beklenenin aksine olmuş olabilir ama sonuçta yürüdü.
bende honda hayranıyım hatta type r aşığıyım aracımda honda okanla her seferinde kavga ederiz hatta rsle type r konusunda ama doğruyu görmek lazım.. bence bu stock ss rs gerçekten çiğerli bunu bence görmek lazım burda kimse atar gider yapmasın araç bu...! gerçeği görsün
+1500 aracı nerdeyse okan kadar iyi bilen insanlardan biriside sensin ibrahim :icon_tup: söylediklerinede harfien katılıyorum..
getir arabayı bide benle dene o zaman :soru:
getir arabayı bide benle dene o zaman :soru:
sen siyah bs fn2 den dahamı iyi gidiyorsun ?
ne rolingmiş be 17000 gösterim olmuş:D
sen siyah bs fn2 den dahamı iyi gidiyorsun ?
niye sen siyah fn2 geçiyomusun benim araçım onunla aynı ?
yaw bu arabanın kac tane kocası var herkez bır sey yazıyor kafam karıstı madem bu kadar merak edıyoruz dıye rs kım ıyı bılıyor yanına oturur ne var ne yok gormus oluruz stocksa stock yukluyse yuklu hersey cıkar meydana
len olan mentholl mu attın arabayaa :D
niye sen siyah fn2 geçiyomusun benim araçım onunla aynı ?
hayır zaten videosu var ilk sayfada aynı gidiyorsan oradan bakıp kendine göre yorumlayabilirsin bu arada fn2 tek kişi rs 2 kişi denemelerde
ne rolingmiş be 17000 gösterim olmuş:D
seni özledım anladın sen onu :D
hayır zaten videosu var ilk sayfada aynı gidiyorsan oradan bakıp kendine göre yorumlayabilirsin bu arada fn2 tek kişi rs 2 kişi denemelerde
fark etmez istersen arabayı söküp getir deneriz benim aracın videosuda var fn2ve ep3 roll yazılı video bi bak istersen :icon_tup:
hangi video link verirsen bakim ?
hangi video link verirsen bakim ?
videolar bölümünde Fn2 vs ep3 type r roll isimli videodan baka bilirisn
beyaz olan sanırım öncelikle maşallah güzel duruyor allah herşeyden önce kazasız belasız gazlamak nasip etsin..
gördüğüm kadarıyla kişi sayılarınız aynı ise DJ (headers,egzos,filtre) ep3 ile çok denksiniz
ne dıyosun aslanım sen ? atar gıder yapamyın felan? kımsın nesın sıfatın ne? sokarım rs ın cıgerınede bılmemnesınede ıstedıgı kadar cıger olosun 175 hpyle nereye yuruyo kendınıze gelın adamı sınır etmeyın. okan ve tayfası hepsınız aynı haltın urunusunuz ole unlemlı munlemlı yazma benı dın ımandan cıkarma...
beyaz olan sanırım öncelikle maşallah güzel duruyor allah herşeyden önce kazasız belasız gazlamak nasip etsin..
gördüğüm kadarıyla kişi sayılarınız aynı ise DJ (headers,egzos,filtre) ep3 ile çok denksiniz
aynen öyle kişi sayılırı aynı hatda bizim fazlamız bile var kilo bakımındna tesekkürler bu arda allah herkese kazasız belasız binmeyi nasip etsin .
emredersiniz beyfendi :)
Neden cupra videoları yok?Açılmıyor başka şeyler açılıyor kadınlar bir birlerini gırtlaklıyor:)
Tholl-ga
03-05-2010, 13:02
Kuk cupra önümde canlı canlı TTS i en az 1 boy a yakın geçti
ahmet3425
03-05-2010, 13:09
TTS de evotech yazılım mı vardı?
Tholl-ga
03-05-2010, 13:16
bende öle biliorum yani TTS evotech dsg ve egsoz
KUK 2 kişiydi ve 19 jant
Alicanrs
03-05-2010, 13:17
Rs'te yaptıklarını yaz buraya okan ;) millet enayi deil a.qq 51 lik egsoz filtreyle öle gitmiceğini ben dahil burdaki herkes bilio Gerçekten Adam ol arabanda olanları söle yoksa ben yazarım sorun deil ;) Ben geçsem geçilsem arabamda olanları sibobuna kdr sölüorm saklayarak ne oluo adam gibi söle millet maşallah ii gidio desin böle yaparak tepki alırsın millet enayi deil yemez filtre egsozla böle gitceğini m.eden pm'ler;)
fsunnetci
03-05-2010, 13:20
:D Return of The Rs Power :p
Honda Vtec yalan olmuşki konu bu kadar uzamış anlaşılan:confused:
kaan_cupra
03-05-2010, 13:24
bende öle biliorum yani TTS evotech dsg ve egsoz
KUK 2 kişiydi ve 19 jant
TTs te evotech yazılım komple egzos ve intake var benim duyduğum.kesin bilmiyorum sahibi foruma üye kendi yazar ne olup ne olmadığını.
Tholl-ga
03-05-2010, 13:26
ZD 9ooo plakalı cupranın spec leri neydi ?
Rs'te yaptıklarını yaz buraya okan ;) millet enayi deil a.qq 51 lik egsoz filtreyle öle gitmiceğini ben dahil burdaki herkes bilio Gerçekten Adam ol arabanda olanları söle yoksa ben yazarım sorun deil ;) Ben geçsem geçilsem arabamda olanları sibobuna kdr sölüorm saklayarak ne oluo adam gibi söle millet maşallah ii gidio desin böle yaparak tepki alırsın millet enayi deil yemez filtre egsozla böle gitceğini m.eden pm'ler;)
hemen pm liyorum alican... :D
Alicanrs
03-05-2010, 13:33
hemen pm liyorum alican... :D
sana sölemem ki :p
Madem biliyorsun neden bana Okan'a arabasında ne var diye sorduruyorsun.. :)
Alicanrs
03-05-2010, 13:36
Madem biliyorsun neden bana Okan'a arabasında ne var diye sorduruyorsun.. :)
gökicim bi rs egsoz filtreyle öle gitmes gidemez bi bokluk olduğunu ben deil burdaki stp filan kim olrsa olsn herkes bilio ama görmeden emin olamazdm ;)
gökicim bi rs egsoz filtreyle öle gitmes gidemez bi bokluk olduğunu ben deil burdaki stp filan kim olrsa olsn herkes bilio ama görmeden emin olamazdm ;)
filtre egsoz gitmiceni bende biliorum, okanı herkes biliyor halen neyi muhasebesini yapıyoruz onu anlamıyorum, yalanını ziktir edin haticeye değil neticeye bakın araba güzel gidiyomu gidiyor.
yalancının mumu yatsıya kadar ;):p:o:eek::cool::heyoo::soru::icon_wack:Deli::rol leyes::D:D:D
Alicanrs
03-05-2010, 13:43
filtre egsoz gitmiceni bende biliorum, okanı herkes biliyor halen neyi muhasebesini yapıyoruz onu anlamıyorum, yalanını ziktir edin haticeye değil neticeye bakın araba güzel gidiyomu gidiyor.
yaa gidio maşlah o gece yürüdü ama herkezin tepkisi egsoz filtreli olmasına deil bişiler olpta sdölenmemesi söle tepki alma sorun deil maşşallah dielim bizde nos basalım sölemeyelim gitti dielim millet kekomu yermi sence ? egzantirik olupta yok dernmesi gibi bişi anlamışsındır kanka neyse maşallah dielim senle knştm ztn
yalancının mumu yatsıya kadar ;):p:o:eek::cool::heyoo::soru::icon_wack:Deli::rol leyes::D:D:D
olm göki renk fena olmamış :)
bide o gece okan, tolga_r ın saxo su ile denemek istemedi geçer bu beni diye :D
olm göki renk fena olmamış :)
kanka astar boya var üstünde daha :D astar boya ne demekse halen anlamış değilim :D 1 kat daha atılıp vernik yediği zaman belli edicek kendini artık. inşallah rengi beğenirim yoksa cidden çok üzülürüm :o
Alicanrs
03-05-2010, 13:46
bide o gece okan, tolga_r ın saxo su ile denemek istemedi geçer bu beni diye :D
TY mi ? Tyden bi ara 5 7 boy yedi ondandır:D
TY mi ? Tyden bi ara 5 7 boy yedi ondandır:D
he TY :D :hehe::D
Alicanrs
03-05-2010, 13:49
he TY :D :hehe::D
kuyruk acısı :D bıundan bi kaç ay önce yemişti 5-6 boy bana dioki oraya gidersen Ty mi Yt mi ne var onla deneme diodu :D:D
bu Rs'leri yürütse yürütse mmustu kullanıcısı yürütür ;)
Alicanrs
03-05-2010, 13:50
kilo :p:p:p:p:p:p:p:p
kilo :p:p:p:p:p:p:p:p
http://www.youtube.com/watch?v=L9kVNacey1g
ahahahaha:D:D:D
Alicanrs
03-05-2010, 13:53
ahahahaha :D
huahua moruk rs leri lanetlemek istiyosan bırak kullanmayı koltuğuna oturmayı kaputa elimi sürmem kafi :D :D
huahua moruk rs leri lanetlemek istiyosan bırak kullanmayı koltuğuna oturmayı kaputa elimi sürmem kafi :D :D
kanka benim motor toplanıyor, umarım bişe olmaz, portlara parmak soktun ya tedirginim valla :D ne kadar da besmele çektirdiysemde tırsıyorum ahuahuaha :hehe:
kardeş şuaraya yaz ne var ne yok artık.yeter daşşak kebabı yaptın milletle.(kendince)
hauha moruk parmağı portlara soktum o iş bitti :D
şimdi hayır duam için 3-5 bişiler ateşlersen bişicik olmaz :D
Alicanrs
03-05-2010, 14:02
kardeş şuaraya yaz ne var ne yok artık.yeter daşşak kebabı yaptın milletle.(kendince)
kime diosn onu ?
benım full stok aracımda sadece sılecek motoru sökük oyuzden bukadar yürüyor :D:D
4314787684 sayfadan sadece bunu anlayabıldım a.q :D:D
Alicanrs
03-05-2010, 14:03
hauha moruk parmağı portlara soktum o iş bitti :D
şimdi hayır duam için 3-5 bişiler ateşlersen bişicik olmaz :D
ahaha :D:D çıkarcı :p göki hayır parası ver bişi olmaz bak :D
H22Power
03-05-2010, 14:03
bende arabayı servise yağını değiştirsinler die bıraktım bi geldim hayvanlar gt28 takmış madem habersiz taktınız kimseninde haberi olmasın hesabı hahahaha
H22Power
03-05-2010, 14:06
egzoz filtreli rs iniz ile kprolu typerın dibinde gitmeniz için altın tavsiye:
her rolling öncesi 1 porsiyon ciğer yiyiniz hahahaha
kime diosn onu ?
aracın sahibine diorum.senmisin ss in sahibi.
Alicanrs
03-05-2010, 14:21
aracın sahibine diorum.senmisin ss in sahibi.
benim yazdığımdan sora yazdında bana anladım sorun deil specler yazılmaz okan bu egsoz filtre der altında bi bokluk çıkar ;)
benim yazdığımdan sora yazdında bana anladım sorun deil specler yazılmaz okan bu egsoz filtre der altında bi bokluk çıkar ;)
alican adam ole yada bole yurumus sizde yapın yuruyun yapmış iste adam herseyi gectim yalandı degildi ama adam yuruyor :hahaha:
yalandı dogruydu son zamanlarda yuruyen en iyi rs lerden biri oldu adam .
seko da yakında RS alırsa şaşırmayın :D
gırtlak 182 verelim sekoya, bi müşterisi var hazırda ama du bklm:D
cenkle denemenin üstüne bakımımızı yaptık cai mizi taktık bisimkisi de custom bi 10 boy almışızdır rahat:D
Alicanrs
03-05-2010, 14:32
alican adam ole yada bole yurumus sizde yapın yuruyun yapmış iste adam herseyi gectim yalandı degildi ama adam yuruyor :hahaha:
yalandı dogruydu son zamanlarda yuruyen en iyi rs lerden biri oldu adam .
2 ay içinde bi deneyelim seko sora deme ama bişi var bu arabada die egsoz yazılım var =) takıpta takmadım dienlerden deilm biliosn
Oha ya oku okusıktı bir daha rolling konuların başlığını görüp sonra okurum demiyeceğim. Bu nedir kardeşim yaw.