Orijinalini görmek için tıklayınız : Cantürk? Nam? Coil Tavsiye?
GokhanK.
05-10-2011, 19:14
ön yaylarda bilye kullandığı için murat usta çok rahat elle bile dönüyor yaylar.
benim arka yaylar fırlamıştı sanayiide :D biraz hızlı geçtim tümsekten yaylar fırladı.araç arka amortisörler üzerinde kalmıştı :)))
ön yaylarda bilye kullandığı için murat usta çok rahat elle bile dönüyor yaylar.
benim arka yaylar fırlamıştı sanayiide :D biraz hızlı geçtim tümsekten yaylar fırladı.araç arka amortisörler üzerinde kalmıştı :)))
:confused::confused::confused::confused::eek::eek: :eek::eek:
GokhanK.
05-10-2011, 22:52
:confused::confused::confused::confused::eek::eek: :eek::eek:
arka yaylarda böyle bir problem var.tabi kesildiği zaman.yoksa normal yayda böyle birşey söz konusu değil. :)
Tabiki normal yay ile öyle bir şey olamaz. Olsa o araç hiçbir ülkede satılamaz. E hala o problemli yaylar ile mi kullanıyorsunuz. ?
GokhanK.
06-10-2011, 17:51
yani boydan kısaldığı için böyle oluyor. tabikide hayır.onları çıkarıp spor yay aldım.daha güvenli.en azından fırlama yok.
benim burda sizlere bir sorum olucak.seneye yaza doğru 3 kafadar araçlarımıza coil yaptırmayı düşünüyoruz.2 corolla bir punto.Sorum şu ; nam da mı yaptırsam yoksa cantürk te mi?benim önce bu olayı çözmem gerekiyor..nerde yaptrsam bana en az sıkıntı yaşatır.yaptırdıktan sonra sorun yaşamak istemiyoruz çünkü.yardımcı olursanız sevinirim.
benim burda sizlere bir sorum olucak.seneye yaza doğru 3 kafadar araçlarımıza coil yaptırmayı düşünüyoruz.2 corolla bir punto.Sorum şu ; nam da mı yaptırsam yoksa cantürk te mi?benim önce bu olayı çözmem gerekiyor..nerde yaptrsam bana en az sıkıntı yaşatır.yaptırdıktan sonra sorun yaşamak istemiyoruz çünkü.yardımcı olursanız sevinirim.
yaptırma kardesım biraz amortısor bıraz yaydan kes gitsin ;)
GokhanK.
12-10-2011, 08:34
yayı kesme derim.
götür press yaptır.amortisör milinden de 1 2 cm aldır tamamdır.mis gibi.
sürekli uğraşıcam kaldırıp indiricem diyosanda götür cantürk te coil yaptır.
LIGHT RS
12-10-2011, 23:05
bence hiç birini yaptırma, aracı basmak istiyosan ya yay al ne kadar basıyosa onu kullan yada ver parayı al marka coil tak keyfine bak.custom işler bi yere kadar götürüyo.hele hele tr de yapılanlar az bile götürmüyo.uğraşmak istiyosan ve zamanında varsa aracınada acımıyosan bulaşırsın.iyi geceler
Jeandan-R
15-10-2011, 14:27
yaptırma kardesım biraz amortısor bıraz yaydan kes gitsin ;)
Başa dönüyoruz yine...
34tb9544
15-10-2011, 14:42
Her zaman orjinal ekipman kullanın marka mal kullanın onu yapan mühendisler bosu bosuna muhedis olmadı arge var para var imkan var bence sanayi ısinden uzak durun arabamı parcaliyodum sanayi ısı Coil yüzünden Allah korusun olebilirdim bile bilinçsiz insanlar sayesinde uydurma işlerden uzak durun ornek olarak mini Coopera yapılan coilde kullanılan z kolunun transit z kolu olması bizim ustalarımız daha iyi biliyor ya mini mühendislerinden transitin kolunu takiyolar sonuç lastik parcalanmasi
GokhanK.
15-10-2011, 16:52
edit..............
Yalcin54
20-10-2011, 09:46
Canturk'te Yaptırmak Isteyenler Bana Ulasırsa YArdımcı Olurum..
Mrhb hocam 106 quiksilver aracım var coliver taktırmayı düşünüyorum acaba kullanımı nasıldır ?sorunları artıları? Fİyatı nedir?tşkler..
arkadaşlar cantürk için adres tarifi alabilir miyim?
istanbul tem den gitmeyi planlıorm
koray ozan
30-10-2011, 22:12
üst tarafta coilin yayının oturdu yer (üst tabla) da lastik takoz var mı? bende tak diye ses geliyor esnemelerde. komple hortumlandı geçer diye ama yinede ses var. acaba üst lastik takoz olmadığından mı yapıyor diye merak ettim.
Mustafa abiye ayrıca teşekkür ederim. çok ilgilendi sağ olsun. her zamanda mallarının arkasındalar.
edit: bütün sorunlarım çözüldü. (cantürk amortisör)
Seyrantepe ANK süspansiyon Engin Usta Diyorum başka bişey demiyorum yaptırmasanız bile kesın ugrayın bilgi alın derim fiyatları cok uygun ve işçliği cok kaliteli bal gibi adam;)
Canturk'te Yaptırmak Isteyenler Bana Ulasırsa YArdımcı Olurum..
KARDEŞŞŞ Bende Yaptırcam sen bana ulaşsan bi zahmet (:
emreakyol
05-02-2012, 01:16
Seyrantepe ANK süspansiyon Engin Usta Diyorum başka bişey demiyorum yaptırmasanız bile kesın ugrayın bilgi alın derim fiyatları cok uygun ve işçliği cok kaliteli bal gibi adam;)
ön 2 tanesini kaça yapıyor biliyormusunz ??
pesimist206
05-02-2012, 01:43
ank engın dıyorum baska bısı demıyorum :)
kesinlikle cantürk amartisöre hiçbirşey yaptırılmaz ne mal alınır ne muhabbet edilir hem malı bozuk cıkar hem arkasında durmaz hiçbirzamanda sözünün eri degildir ....ben yaşadım gördüm
34tb9544
21-02-2012, 11:39
Ben belki istisnaydim olmadı tutmadı arkadasim Honda aldı yapma etme gitme dedim dinlemedi 1. Hafta sonra canturke kavga etmeye başladı ben parami zor aldim aynısını oda yaşadı dükkanına gidip beklemek lazım para için beni orjinal amartisorum için 20 gun bekletti bana sormadan orjinal amartisorumu kullandı
ben bir kendim zannediyordum talihsiz bizim 700 tl catır catır yedi herif şimdi tel bakmıyor
Cihan KESKİN
21-02-2012, 12:19
KARDEŞŞŞ Bende Yaptırcam sen bana ulaşsan bi zahmet (:
bundan sonra bana ulaşırsın kolaylı tatile gitti.. :)
SekoLive
21-02-2012, 12:24
bundan sonra bana ulaşırsın kolaylı tatile gitti.. :)
Skıntı yasayanlarda sana ulasablyormu
Cihan KESKİN
21-02-2012, 12:27
Skıntı yasayanlarda sana ulasablyormu
sıkıntı yaşayan arkadaşlara murat beyin telefon numarasını verebilrim. Yardımcı olurum gerekirse ben gider konuşurm..
murat ın tel zaten var birde tel baksa hadi baktı diyelim tamam hallederiz hiç hayır yok adamda hep hallederiz
Cihan KESKİN
21-02-2012, 12:38
ben ulaştım murat beye sizi arıcağını söledi birazdan konuşursunuz..
Ben cantürkten yaptırdım coilleri ve her konuda çok memnunum amacım reklam veya yalakalık değil adamın işciliği, karakteri, esnaflığı on numara :) Tanıdığım herkese de kesinlikle yay dan kurtlup cantürk ile iletişime geçmesini öneriyorum. Kendisi parayı son plana atan müşteri memnuniyetine çok önem gösteren ender esnaflardan ( en azından benim gözümde öyle )
2010 poloma cantürkte coil yaptırdım gerçekten adam gibi adam ve harbiden güzelde yaptılar. Sonra 2011 corsa aldım H&R marka coil aldım taktıktan sonra vuruntu gibi sesler gelmeye başladı nam amotisöre gittim ilkinde 2 si için 40 lira aldılar ama sorun 2 yada 3 gün sonra tekrar başladı 2. kez gittiğimde tek amortisör için 100 lira aldılar tam 1 hafta sonra tekrar aynı ses yine gidersem sanırım bu sefer 200 alırlar :) ama sorunu bir türlü gideremediler ama her seferinde bu kez oldu denildi ama boş :(
evolander
21-02-2012, 21:06
arkadaşlar cantürkten bende fiyat aldım aklımda yaptırmak var
ama yapılan çelişkili yorumlar beni düşündürdü
kimisi çok memnunum diyor kimisi yerden yere vuruyor
tam anlamıyla bu işin aslı nedir ??
valla iztanbuldan gidecekler için yazayım sık sık gitmeye hazırlıklı olun ;) benim cantürk coil maceram 2 ay sürdü 15 gün sıkıntısız kullandım kalan 45 günde 9 defa izmite gittim, bir defasında setten hızlı geçerken arka amortisördeki yay mil kısalmadıgı için yerinden çıkıp lastige saplandı, o gün nalet olsun dedim, tam orjinal amortisörlerimi takacaktım, seyrantepedeki engini önerdiler forumdan şükürler olsun 4 ayı geçti ve şükürler olsun tık yok ;)
ama imkanınız varsa öncelikle ve muhakkak orjinal bişeyler alın derim.
Low-Rider
21-02-2012, 21:57
Ben anlamıyorum bu işi.
Daha geçen sene yere göğe sığdıramayanlar,bu konuya mesaj üstüne mesaj atanlar şimdi kötülüyor..
Ben anlamıyorum bu işi.
Daha geçen sene yere göğe sığdıramayanlar,bu konuya mesaj üstüne mesaj atanlar şimdi kötülüyor..
valla insanlıgına ve şahsiyetine birşey demiyorum, benim rahatsızlıgım işçiligi.
onun benim arabama yaptıgı coil degilmiş, ön amortisörümün biri digerine göre 5 cm kısaymış, arka amortisörlerin milini kısaltmadıgı için, yay boşa çıkıp lastigime saplandı ölmedik şükür, arkadaşlarımın bildigi gibi 10 defa izmit yaptım her seferinde usanmadan bıkmadan söktü yukarı çıkardı saga sola çekiçle vurup indirip geri taktı, hiç bir zaman gelme bakamam demedi hep gel buyur hallederiz dedi, ama ben en sonunda anladım ki sorunumun ne oldugu hakkında bilgisi yok, bilmedigi sorunu çözemez insan, o nedenle vaz geçtim gitmekten,
yanlış hatırlamıyorsam sen orjinal coil sertleştirdin orda dimi söktü yukarda sadece igneyle hava bastı serleştirmekten kastın bumuydu senin bilmiyorum ?
ben cantürkte amortisör kulesine patlamasın diye kendi arabasına özel demir aparat yapan sakaryalı demirci arkadaşla tanıştım :) 2 defa kuleyi patlatmış sonunda bu çareyi buldum abi dedi :)
benim arabam sorunluydu olmadı dedim vazgeçtim, ama sorun arabamda degilmiş şimdi ank amortisör yaptı yazdıgım gibi 4 ayı geçti tık yok maşallah;)
burdan tekrar yazayım durumunuz varsa mutlaka orjinal alın yoksa bu yollara başvurun
Low-Rider
21-02-2012, 22:38
Ben yaptırdığım işlemden memnunum , benim şikayetimin amortisörden kaynaklanan kısmını çözdü.
hava basma mevzusunda 3 kağıt varsa bunu bugün değil o gün söylemeliydin.
Ben burda cantürk'ü savunmuyorum ama insanları da anlamıyorum.ank açılana kadar yere göğe sığdırmıyodu kimse(ank'ya lafım yok,orada iş yaptıran tanıdığım herkes memnun.amortisör işim olsa izmit yerine oraya giderim) ama bugün cantürk'e alternatif ank olmasaydı bu kötü yorumlar gelmezdi
Ben yaptırdığım işlemden memnunum , benim şikayetimin amortisörden kaynaklanan kısmını çözdü.
hava basma mevzusunda 3 kağıt varsa bunu bugün değil o gün söylemeliydin.
Ben burda cantürk'ü savunmuyorum ama insanları da anlamıyorum.ank açılana kadar yere göğe sığdırmıyodu kimse(ank'ya lafım yok,orada iş yaptıran tanıdığım herkes memnun.amortisör işim olsa izmit yerine oraya giderim) ama bugün cantürk'e alternatif ank olmasaydı bu kötü yorumlar gelmezdi
ben ank amortisöre gidip coillerimi sertleştirmek istemeseydim senin 3 kagıt dedigin olayı ögrenemezdim, cantürkün yaptıgı işlemi görünce, hava basınca sertleşiyormuş diye düşünmüştüm ozaman ;)
enginede sorabilirsin dedim oglum paramı almak için amortisörü dagıttın bir hava basıp yolla beni dedim kahkaha attı :) delikli keçeler contlarmı ne varmış onlar degişiyormuş sertleşmesi için :))
edit : ank açılalı 2 yılı geçmiş bu arada
edit 2 : fiyatı cantürke göre pahalı ama yapılan coilde çok farklı
edit3 ank olmasaydı oem amortisör ve yayları takmıştım :(
Low-Rider
21-02-2012, 22:50
Tarih tekerrürden ibaret olmaz inşallah:)
valla 4 ay oldu sorun yok şükür ;) aslında 1 sene olana kadar yazmayı düşünmüyordum ama konuyu görünce dayanamadım :)
Amin canturku okuyodum okuyodum sasiriyodum ne kadar iyimis sorun cikmiyor diye defalarca gidiliyomus keske menun olmayanlar daha once yazsaymis bakalim ank nasil olacak.
Fatih Kavak
22-02-2012, 00:12
Üzülerek söylüyorum Cantürk Amort'ta yaptırdığım coiloverları bende ANK Amort. Engin abide sil baştan yaptırdım.İlk zamanlarda aracımı sürekli kullanmıyordum pek bir problem yaşamamıştım ama aracımı sürekli kullanmaya başlayınca sorunlarda beraberinde geldi.Aracıma coilover yaptıracağım zaman Engin abinin kendi dükkanı olsaydı zaten direk ona gidip yaptırırdım.Her zaman nerede yaptırdın diye soranlara aracıma göre markalı ürün olmadığını o yüzden custom coilover yaptırdığımı önce aracınıza göre markalı ürün olup olmadığına bakın daha sonra böyle bir işlem yaptırın diye belirttim.
berkay_aydin
22-02-2012, 00:17
Fatih abi özellikle coillerini değiştirirken sormuştum sorun yaşadınız mı diye belki hatırlarsın :)
Fatih Kavak
22-02-2012, 00:23
Fatih abi özellikle coillerini değiştirirken sormuştum sorun yaşadınız mı diye belki hatırlarsın :)
Hatırlar gibiyim sanki insanın kötü kelime kullanası gelmiyor çünki Murat abi çok iyi insandır arada konuşuruz vs. vs. ama birdaha custom coil işine hayır çok zor tutuyorum kendimi ama markalı spec.. :)
34tb9544
22-02-2012, 00:25
Abi açıkcası hepsi hikaye kimseyi tanımam etmem canturk harici ne nam ne de ank
GÂVUR yapmış coilover veya yay tak kullan ;)
Fatih Kavak
22-02-2012, 00:28
Abi açıkcası hepsi hikaye kimseyi tanımam etmem canturk harici ne nam ne de ank
GÂVUR yapmış coilover veya yay tak kullan ;)
Hans bilmiyormuydu 15CM basmayı.Geçen gün darlandım gidip basıcaktım ki eniştem zor tuttu birdaha Amerikayı keşfetmeye gerek varmı?diye..
34tb9544
22-02-2012, 00:48
Hans bilmiyormuydu 15CM basmayı.Geçen gün darlandım gidip basıcaktım ki eniştem zor tuttu birdaha Amerikayı keşfetmeye gerek varmı?diye..
Hahahahahahahahhaahahah araba yurumuycekse basın gitsin su borusu var bende dış ac ona iki tane somun al tak amartisore al sana coilover :):):):)
Fatih Kavak
22-02-2012, 00:54
Hahahahahahahahhaahahah araba yurumuycekse basın gitsin su borusu var bende dış ac ona iki tane somun al tak amartisore al sana coilover :):):):)
Bu sistem tutar.. :hahaha:
LIGHT RS
22-02-2012, 08:57
ank ile irtibat nasıl sağlarız.
beni engine yönlendiren kardeşim fatih tir. kendisinden allah binkere razı olsun,
Arkadaşlar baştan uyarayım engini görünce suratı asık hoşsohbet olmayan bir kişilikle karşılaşacaksınız :) önemsemeyin zaten bir kere işiniz olcak birdahada görmeyeceksiniz :)
her hangi bir işlem yaptırmadan önce mutlaka istediginiz şeyi iyice anlatın, hatta mümkünse kagıda dökün ve enginle arabayı dükkana çektikten sonra pazarlık yapın. :))
ank engin tel : 0537 624 17 88
aradım konuştum şimdi..gayet iyi konuştu benimle :)
aradım konuştum şimdi..gayet iyi konuştu benimle :)
Aynen simdide ben konustum seker gibi adam. Derdimi anlatamadan sanki arabayi o kullaniyomus gibi herseyi soyledi bu c.tesi ordayim Allah izin verirse
baska bi konu vardı oraya yazdım bunu goruncede copy ediym dedim...
2 hafta once, izmitten bi 200sx aldım. ben almadan 1 hafta once yay taktırmış ( H&R 3 cm) . sonra bekledigi yuksekligi bulamayınca abi bi 3 cm de sen bas demiş..... ben ömrü hayatımda boyle bir basma sekli ve amortisöre TECAVUZ gormedim.... arabanın satışını aldıktan sonra orjinal yayların CANTURKte oldugunu söylediler ve gittim. dedim usta bu nasıl bir iştir. arabada amortisör denilen bişey kalmamış.... bana verdigi cevap, DAHA İYİSİNİ YAPABİLEN VARSA YAPSIN.... o zaman orjinal yayları ver ben eskiye cevirtcem dedigimde, ust kata cıkarttı beni, 100 tane yayın arasında 4 tane yay verdi o yaylarda eski yayları degil, mitsubishi yayıymış. istanbula geldigimde kendi amortisörcüm söyledi. ve hasıl, işin özü, bence ne esnaf, nede işi yapabilen biri.... inşallah yaptıgız işlerde üzülmezsiniz.
dün XYZ coiloverlarım geldi. cantürk ün yaptıgı amortisörleri cıkartınca işçiliği ve kaliteyi bir daha yakından görmüş oldum. yazıklar olsun diyorum sadece insanların canları ile bu kadar kolay oynanmaz....
ank sport
22-02-2012, 12:19
valla iztanbuldan gidecekler için yazayım sık sık gitmeye hazırlıklı olun ;) benim cantürk coil maceram 2 ay sürdü 15 gün sıkıntısız kullandım kalan 45 günde 9 defa izmite gittim, bir defasında setten hızlı geçerken arka amortisördeki yay mil kısalmadıgı için yerinden çıkıp lastige saplandı, o gün nalet olsun dedim, tam orjinal amortisörlerimi takacaktım, seyrantepedeki engini önerdiler forumdan şükürler olsun 4 ayı geçti ve şükürler olsun tık yok ;)
ama imkanınız varsa öncelikle ve muhakkak orjinal bişeyler alın derim.
slm hakuk abi orjinal coil var daha 200 km yapmış rafta duruyo satam sana :D biliyosun değil mi
ank sport
22-02-2012, 12:37
Amin canturku okuyodum okuyodum sasiriyodum ne kadar iyimis sorun cikmiyor diye defalarca gidiliyomus keske menun olmayanlar daha once yazsaymis bakalim ank nasil olacak.
aldığımız paraya bakmıyoruz yaptığımız işe bakarız inşllah daha iyi oluruz :)
ank sport
22-02-2012, 12:47
beni engine yönlendiren kardeşim fatih tir. kendisinden allah binkere razı olsun,
Arkadaşlar baştan uyarayım engini görünce suratı asık hoşsohbet olmayan bir kişilikle karşılaşacaksınız :) önemsemeyin zaten bir kere işiniz olcak birdahada görmeyeceksiniz :)
her hangi bir işlem yaptırmadan önce mutlaka istediginiz şeyi iyice anlatın, hatta mümkünse kagıda dökün ve enginle arabayı dükkana çektikten sonra pazarlık yapın. :))
ank engin tel : 0537 624 17 88
yapma abi yaff:)
okankrgz
22-02-2012, 14:56
istanbul da bu işi yapabilen yerler illa ki vardır neden izmit e kadar geliyorsunuz ki, ben izmit sanayide bilmediğim ustalara aracımı elletmeye korkuyorum şahsen.
slm hakuk abi orjinal coil var daha 200 km yapmış rafta duruyo satam sana :D biliyosun değil mi
Engin benim demem oki paranız varsa iyi bir marka alın ;)
yoksa senin dükkanda duranlardan alsınlar demedim. ;)
valla engin eger insanları üzersen sen daha çok üzülürsün bunu iyice bil ;) bu lafa göre işçiligini devamlı saglam tut, günde 2 arabaya coil yaparım dersen sallama iş yaparsın, 1 tane yap saglam yap o yaptıgın iş senin en büyük reklamın örnegi fatih var ben varım işte,
pazar günleri yatma evde coil yapılcak en güzel gün pazar günü sanayi kapalı ve senin o sanayii ile işin yok ;)
hayırlı işler olsun
tuncayakyz
22-02-2012, 21:06
öncelikle şunu söyleyeyim cantürk coile çok ayıp edilmiş.bunu izmitli olduğum için söylemiyorum.bende coil yaptırdım.şuan gayet memnunum ve haftalardır kullanıyorum hiçç bir problem yaşamadım.custom bir işçilik orjinale benzemez elbette birkaç defa sorun çıkabilir önemli olan sorunu gidermek ve karşı tarafı memnun etmek sağolsun murat usta bunu her zaman yaptı ve halada yapıyor..bu arada çok üzülerek yazmak istiyorum;
arkadaşın biri "cantürk coil maceram 2 ay sürdü 15 gün sıkıntısız kullandım kalan 45 günde 9 defa izmite gittim" demiş şimdi burda duralım ve bu arkadaşa sorumu sorayım.15 gün sorun çıkarmıyorda neden 16 ncı gün sorun yaşıyosun bu elektronik bir devre değil başka bişey değil?Arabayı nasıl kullandığını merak ediyorum diye soracaktım varan 2 devreye girmiş zaten kendi söylemiş>>>>> "bir defasında setten hızlı geçerken arka amortisördeki yay mil kısalmadıgı için yerinden çıkıp lastige saplandı" bu gerçekten bence çok talihsiz bir yazı olmuş.Valla bende setlerden geçiyorum ama hızlı değil sakince geçiyorum hiçbirşey olmadı olmuyor da..yanına ne zaman gitsem para pul onun için hiç önemli olmadı.yada ne zaman il dışından gelseler her arkadaşı ayrı ayrı göz nuru gibi karşılamıştır yedirmiştir içirmiştir. Allah razı olsun kendisinden çünkü şahit olduğum çok kişi oldu..
Burda cantürk'ü olumsuz eleştiren arkadaşlara hatırlatmak istediğim birkaç sözüm var;
Sevgili arkadaşlar cantürk koskoca İstanbul'da sadece size iş yapmadı Türkiyenin her tarafından yüzlerce gelen oldu.Halada bu devam ediyor..En son ben kendi arkadaşımı taaaa hataydan getirtdim.Subaru ile hataydan izmite geldi.Ve aynı gün akşam geri döndü.Tabiri caizse ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler..Kısaca bu adama coil yaptıran herkes bu işte birşeyler aramıyorda konuşmuyordaaa neden sadece iki veya üç kişi ses çıkıyor?? burda çok bravo ki, diğer arkadaşta bu işi iyice araştırmadan soruşturmadan "Amin canturku okuyodum okuyodum sasiriyodum ne kadar iyimis sorun cikmiyor diye defalarca gidiliyomus keske menun olmayanlar daha once yazsaymis bakalim ank nasil olacak.
diyor." canım arkadaşım sen zaten cevabını vermişsin ben de sana soruyorum şimdi daha önce yaptıranlar daha önce nedennnnn kötülememiştir sence?? bunu düşündün mü sen?? hiç aklına cantürkü aramak gelmedi mi murat ustayı arayıp usta sen şunlarla şöyle şöyle sorun yaşamışsın mevzu nedir diye niye sorma ihtiyacı duymadın??
Ha merak edilmesin zamanı gelince Engin ustanın ipinide çekerler şimdi çok övenler..Bu söylediğimi bir kenara kazıyın!!!
öncelikle şunu söyleyeyim cantürk coile çok ayıp edilmiş.bunu izmitli olduğum için söylemiyorum.bende coil yaptırdım.şuan gayet memnunum ve haftalardır kullanıyorum hiçç bir problem yaşamadım.custom bir işçilik orjinale benzemez elbette birkaç defa sorun çıkabilir önemli olan sorunu gidermek ve karşı tarafı memnun etmek sağolsun murat usta bunu her zaman yaptı ve halada yapıyor..bu arada çok üzülerek yazmak istiyorum;
arkadaşın biri "cantürk coil maceram 2 ay sürdü 15 gün sıkıntısız kullandım kalan 45 günde 9 defa izmite gittim" demiş şimdi burda duralım ve bu arkadaşa sorumu sorayım.15 gün sorun çıkarmıyorda neden 16 ncı gün sorun yaşıyosun bu elektronik bir devre değil başka bişey değil?Arabayı nasıl kullandığını merak ediyorum diye soracaktım varan 2 devreye girmiş zaten kendi söylemiş>>>>> "bir defasında setten hızlı geçerken arka amortisördeki yay mil kısalmadıgı için yerinden çıkıp lastige saplandı" bu gerçekten bence çok talihsiz bir yazı olmuş.Valla bende setlerden geçiyorum ama hızlı değil sakince geçiyorum hiçbirşey olmadı olmuyor da..yanına ne zaman gitsem para pul onun için hiç önemli olmadı.yada ne zaman il dışından gelseler her arkadaşı ayrı ayrı göz nuru gibi karşılamıştır yedirmiştir içirmiştir. Allah razı olsun kendisinden çünkü şahit olduğum çok kişi oldu..
Burda cantürk'ü olumsuz eleştiren arkadaşlara hatırlatmak istediğim birkaç sözüm var;
Sevgili arkadaşlar cantürk koskoca İstanbul'da sadece size iş yapmadı Türkiyenin her tarafından yüzlerce gelen oldu.Halada bu devam ediyor..En son ben kendi arkadaşımı taaaa hataydan getirtdim.Subaru ile hataydan izmite geldi.Ve aynı gün akşam geri döndü.Tabiri caizse ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler..Kısaca bu adama coil yaptıran herkes bu işte birşeyler aramıyorda konuşmuyordaaa neden sadece iki veya üç kişi ses çıkıyor?? burda çok bravo ki, diğer arkadaşta bu işi iyice araştırmadan soruşturmadan "Amin canturku okuyodum okuyodum sasiriyodum ne kadar iyimis sorun cikmiyor diye defalarca gidiliyomus keske menun olmayanlar daha once yazsaymis bakalim ank nasil olacak.
diyor." canım arkadaşım sen zaten cevabını vermişsin ben de sana soruyorum şimdi daha önce yaptıranlar daha önce nedennnnn kötülememiştir sence?? bunu düşündün mü sen?? hiç aklına cantürkü aramak gelmedi mi murat ustayı arayıp usta sen şunlarla şöyle şöyle sorun yaşamışsın mevzu nedir diye niye sorma ihtiyacı duymadın??
Ha merak edilmesin zamanı gelince Engin ustanın ipinide çekerler şimdi çok övenler..Bu söylediğimi bir kenara kazıyın!!!
hocam yanlış anlamayın da araba havalansa bile yay yerinden çıkıp lastiğe saplanmamalıdır diye düşünüyorum ...
öncelikle şunu söyleyeyim cantürk coile çok ayıp edilmiş.bunu izmitli olduğum için söylemiyorum.bende coil yaptırdım.şuan gayet memnunum ve günlerdir kullanıyorum hiçç bir problem yaşamadım.custom bir işçilik orjinale benzemez elbette birkaç defa sorun çıkabilir önemli olan sorunu gidermek ve karşı tarafı memnun etmek murat usta bunu yapıyor zaten..bu arada arkadaşın biri "cantürk coil maceram 2 ay sürdü 15 gün sıkıntısız kullandım kalan 45 günde 9 defa izmite gittim" demiş şimdi burda duralım ve bu arkadaşa sorumu sorayım.15 gün sorun çıkarmıyorda neden 16 ncı gün sorun yaşıyosun bu elektronik bir devre değil başka bişey değil?Arabayı nasıl kullandığını merak ediyorum diye soracaktım varan 2 devreye girmiş zaten kendi söylemiş>>>>> "bir defasında setten hızlı geçerken arka amortisördeki yay mil kısalmadıgı için yerinden çıkıp lastige saplandı" valla ne zaman gitsem para pul onun için hiç önemli olmadı.yada ne zaman il dışından gelseler her arkadaşı ayrı ayrı göz nuru gibi karşılamıştır yedirir içirir Allah razı olsun kendisinden çünkü şahit olduğum çok kişi oldu..
bir sürü yazmışsın arkadaşım, laf kalabalıgı yapmaya gerek yok,
adresini yaz sana 4 adet cantürk coilli göndereyim hyundai elantra nın.. 900 tl coil parası, 10 defada tekirdag ve istanbuldan izmite yakıt parası içinde 1000 tl kabulümdür,
yedigim içtigimi sayma, otoban üçretleri içinde 50 tl, birde yayın yerinden çıkarak yardıgı 1 adet kumho lastik 180 tl cik hesap numaramı yazayım yatırın sonrada burda ahkam kesersiniz. bende yazdıklarınıza karışmam,
senin işin olmuştur belki mutlusun . ama benimki olmadı arkadaşım olsa neden yazalım buraya çig insanmıyız,
insanlıklarına hoş sohbetlerine bişey demedik, her seferinde gittim söktü yaptı yani yapmaya çalıştı, olmadı işte, artık gitmeye utandım vazgeçtim olmadımı olmuyor demekki.
dedigim gibi madem murat ustanın arkasındasın verim hesap numaramı yap bir erkeklik yatır paramı hemen göndereyim coilleri geri.
ayrıca bu konuda bnde nam deneyimimi anlatayım ilk önce nam sadece pres ile aracımı bastı birde amortisörleri sertleştirdik arka 5 - ön 8-9 cm basık , yol tutuş gayet düzgün , sekme sıfır sadece normal olarak vurma vardı bu haliyle gayet memnundum...
ne zaman ki coil-over'a geçtim aşağıdaki sorunlar baş gösterdi...
-sekme
-sert hareketlerde dışta kalan tekerin yerden kesilmesi
-rampa inerken frene bastığımda stop edip bloke olma (sekme kaynaklı)
-yolla temasın sürekli kesilmesi vs....
bunlar kullanırken yaşadığım problemler
teknik sıkıntı olarak 3 yada 4 aylıkken sadece 2 kez ayarladım ve ayar yaparken üstteki r9 bilyası (bute) dağıldı bilyalar yerlere döküldü :) neyse hemen nama gittim giderken direksiyon kırt kırt ediyordu . şakir'e sordum bilyayı garantiden değişcen mi die onlar garantiye girmiyor dedi . acaba yay mı kırılınca garantiye giriyordu yada zaten bnm olan amortisöre mi garanti veriyodu onu deneme şansım olmadı neyse yinede severim şakir'i :)
son olarak bu coil-over denilen araba düşmanı şey sayesinde bi kaza geçirdim . bildiğiniz üzere amortisörün mili kısaltılıyor ("bir defasında setten hızlı geçerken arka amortisördeki yay mil kısalmadıgı için yerinden çıkıp lastige saplandı") ki böyle bir şey olmasın , o zamanda aracınız yoldaki bi dalmaya denk geldiğinde yoldan ayrılıyor ... bn bi gün hava limanına doğru rampa inerken soldan sağa bir makasa girdim ortada bir panelvan vardı , sağda başka bir araç olduğunu farkedince frene dokundum ve bir anda bir dalmaya denk geldim araba stop etti , tekrar debriyaja basıp aracı kontrole alana kadar bariyerleri öptüm yaklaşık 130-140 gibi bir süratle ... canınızı yolda bulduysanız istediğinizi yapın arkadaşlar .... bn kesinlikle karşıyım keşke pahalı oem coil-over kullananlardan şöyle objektif yorum alabilsem ama bu dakkadan sonra kullanmadan kimseye inanmam ...
bir sürü yazmışsın arkadaşım, laf kalabalıgı yapmaya gerek yok,
adresini yaz sana 4 adet cantürk coilli göndereyim hyundai elantra nın.. 900 tl coil parası, 10 defada tekirdag ve istanbuldan izmite yakıt parası içinde 1000 tl kabulümdür,
yedigim içtigimi sayma, otoban üçretleri içinde 50 tl, birde yayın yerinden çıkarak yardıgı 1 adet kumho lastik 180 tl cik hesap numaramı yazayım yatırın sonrada burda ahkam kesersiniz. bende yazdıklarınıza karışmam,
senin işin olmuştur belki mutlusun . ama benimki olmadı arkadaşım olsa neden yazalım buraya çig insanmıyız,
insanlıklarına hoş sohbetlerine bişey demedik, her seferinde gittim söktü yaptı yani yapmaya çalıştı, olmadı işte, artık gitmeye utandım vazgeçtim olmadımı olmuyor demekki.
dedigim gibi madem murat ustanın arkasındasın verim hesap numaramı yap bir erkeklik yatır paramı hemen göndereyim coilleri geri.
benim s2000 de 150tl benzin parası 450tlde coil parasınıda göndesinler seninki gelirse bana haber et haluk abi :)
not : bende coilleri hemen geri yollarım en bol yağlı şekilde
hocam yanlış anlamayın da araba havalansa bile yay yerinden çıkıp lastiğe saplanmamalıdır diye düşünüyorum ...
yanlış düşünüyorsun bizim arabamız boktan o nedenle normaldir setten hızlı geçerken lastige yay saplanması.
siz yine 450 vermişsiniz bana 600lira + 4 parça boya kaçtı :)
yanlış düşünüyorsun bizim arabamız boktan o nedenle normaldir setten hızlı geçerken lastige yay saplanması.
vallahi ne deseniz yeri var , dediğim gibi benimde coil-over maceram çok kötü sonuçlandı şükür hayattayım :)
tuncayakyz
22-02-2012, 21:55
tabiki kardeşim ama bu ürün orjinal değil Türkiye'de yapılan bir ürün millet boşunamı yüzlerce dolar verip Amerika'dan ordan burdan getirtiyor.O zaman arabası kıymetli olan cantürk yaptırmayacak orjinal alacak çünkü cantürk yaptırıldığı zaman arasırada olsa süprizlere açık olmak gerekiyor.Adam elinden geleni yapıyor olay buuu...
tuncayakyz
22-02-2012, 21:57
ne alaka :D ????
tabiki kardeşim ama bu ürün orjinal değil Türkiye'de yapılan bir ürün millet boşunamı yüzlerce dolar verip Amerika'dan ordan burdan getirtiyor.O zaman arabası kıymetli olan cantürk yaptırmayacak orjinal alacak çünkü cantürk yaptırıldığı zaman arasırada olsa süprizlere açık olmak gerekiyor.Adam elinden geleni yapıyor olay buuu...
tuncay bey çok özür diliyorum ama en azından sadece mili kısaltarak yayın çıkması engellenebilirdi... sonuçta bu mesele hayati...
tuncayakyz
22-02-2012, 22:00
benim s2000 de 150tl benzin parası 450tlde coil parasınıda göndesinler seninki gelirse bana haber et haluk abi :)
ya arkadaş komik duruma düşmeyin allah aşkına yaa hem s2000 arabam olacak hemde türk yapımı coil bravo size valla...:D
ben para talep etmedim azizcim nedeninide yazdım ;) ama olursa ararım seni ;)
her seferinde söktü parçaladı yapmaya çalıştı olmadı. ben utandım yaparım hallederiz diyor. her seferinde hüsran amortisör vuruyor biraz yürü üzerinde alışır diyor :)
bu arada 2 defada kargoyla gönderdi saolsun, bana sökme takma ücreti için 150 tl 50 tl de kargo üçretinide eklermisin lütfen
15 gün sıkıntı yok 16 cı gün niye oluyor diye soru yöneltmiş arkadaş, :)
bu sorunun cevabı için 10 defa gittim izmite diyorum yazdıklarıma bakma lütfen oku ;)
tuncayakyz
22-02-2012, 22:07
tuncay bey çok özür diliyorum ama en azından sadece mili kısaltarak yayın kesilmesi engellenebilirdi... sonuçta bu mesele hayati...
özr dileyecek durum yok sevgili kardeşim tabiki hayati sonuna kadar haklısın ama şimdi şöyle bir durum var cantürk senin işini yaptı aracı sana teslim etti.sen orda baktın ettin gezdin dolaştın usta iyi olmuş eline sağlık dedin çektin geldin evine..
sonra aradan bir müddet zaman geçince sorun yaşamaya başladın.Tamam olabilir kul yapısı ve Türk icadı bir ürün..Sen tekrar arayıp sorunun gerçek kaynağını söylediğinde sana nasıl yaklaştı?
ne alaka :D ????
birinin arkasına geçersen ya saplayacaksın, yada saplayacak olanın önüne geçip arkasında durdugun adam için kendini feda ediceksin;)
paramı ödemeyeceksen boşuna ahkam kesme burda,
varsa yaptırcak araban git yaptır cantürke sana burda iş ögretcek degiliz.
erbabısın zaten sen bu işin.
özr dileyecek durum yok sevgili kardeşim tabiki hayati sonuna kadar haklısın ama şimdi şöyle bir durum var cantürk senin işini yaptı aracı sana teslim etti.sen orda baktın ettin gezdin dolaştın usta iyi olmuş eline sağlık dedin çektin geldin evine..
sonra aradan bir müddet zaman geçince sorun yaşamaya başladın.Tamam olabilir kul yapısı ve Türk icadı bir ürün..Sen tekrar arayıp sorunun gerçek kaynağını söylediğinde sana nasıl yaklaştı?
tuncay bey bnm aracımı yapan namistain , bn haluk beyin sorununa istinaden konuşmuştum ayrıca parantez içerisinde belirteyim bu güne kadar bütün arkadaşlarım cantürk'ü yere göğe sığdıramıyorlardı hatta ben bile yeni aracımda bi an düşündüm ama bu yayın çıkması çok enteresan geldi bana , kaldı ki tüm arkadaşlarım namdan daha iyi olduklarını iddia ediyor ancak bn bu olayın namda olabileceğine inanmıyorum...
tuncayakyz
22-02-2012, 22:13
ben para talep etmedim azizcim nedeninide yazdım ;) ama olursa ararım seni ;)
her seferinde söktü parçaladı yapmaya çalıştı olmadı. ben utandım yaparım hallederiz diyor. her seferinde hüsran amortisör vuruyor biraz yürü üzerinde alışır diyor :)
bu arada 2 defada kargoyla gönderdi saolsun, bana sökme takma ücreti için 150 tl 50 tl de kargo üçretinide eklermisin lütfen
15 gün sıkıntı yok 16 cı gün niye oluyor diye soru yöneltmiş arkadaş, :)
bu sorunun cevabı için 10 defa gittim izmite diyorum yazdıklarıma bakma lütfen oku ;)
tamam fazla uzatmayalım sen daha iyi biliyosun bu işi geçmiş olsun inşallah daha iyisini yaptırırsın ve bir daha yay lastiğine saplanmaz temennim bu olsun..
ya arkadaş komik duruma düşmeyin allah aşkına yaa hem s2000 arabam olacak hemde türk yapımı coil bravo size valla...:D
valla ben ralliye katılmıyorum araba basıyorum ( beni bilen arkadaşlarım bu coillerle nasıl araba kullandığımıda çok iyi bilir ) iki tane s2000 aldım birisi namda yapıldı
Birisi izmitte izmittekini 2 ay sonra çöpe attım namda yapılan aracımdaki coiller sorunsuz bir şekilde kullanılıyordum onda sorun yaşamadım yalan yok ben kimsenin işi baltalansın istemem şuanki aracım bmw e93 ondada ank yaptı gayette memrunum valla 3 ay oldu sorunsuz sıkıntısız onun dışında ank 4 aracıma daha yaptı bunların içinde e46 m3 scirocco slk hepsi var yani şöyle söyliyim engin abiye o kadar güvenerek yaptırıyorum ki yüz bin tl üstü fiyatı olan aracımı teslim ediyorum :icon_tup: hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım sadece ben yaşadığım sorunu yazıyorum neden iş başka yerlere çekiliyor... marka coile para çok verdim zamanında düşürmedikten sonra ne şeyime yarar marka coil :)
ANK amortisöre gitme sebebimde engin abi yıllardır namda çalıştı kendi yerini açtı ondan sonra ona gitmeye başladım namda fiyatlar iyice çakalca verildiği için gitmiyorum onlarında işçiliğine laf söyletmem onlarda hakkınla yapıyor ANK amortisörde onların yanında yetiştiği bildiği için işini onlardan daha iyi yapmaya çalışıyor....
şunuda ekliyim cantürke bir arkadaşım tavsiyesinle gittim ve o 1 ay boyunca bir çok kişiye tavsiye ettim sonra gene aracı olduk gene olan bize oldu hep laflar bana geldi s2000 de 1 ay sonra sorunlar başladı git gel yapsaydım nama yaptırmam ile aynı paraya gelicekti sorun olduktan sonra oraya yaptırmanın anlamı yok
kardeş sen bişeyler içiyorsun sanırsam ? yada ortalık bulansın diye yazıyorsun,
bak sana şöyle anlatayım
200 tl hibe vericem sana karşılıksız geri ödeme yok, ama bunu 10 taksitte ödeyecem tammımı yani gelcen 20 tl alcan benden izmite geri döneceksin 4 gün sonra bidaha gelcen bir 20 tl daha vercem, böyle böyle 200 tl kazancan ;)
tuncayakyz
22-02-2012, 22:18
birinin arkasına geçersen ya saplayacaksın, yada saplayacak olanın önüne geçip arkasında durdugun adam için kendini feda ediceksin;)
paramı ödemeyeceksen boşuna ahkam kesme burda,
varsa yaptırcak araban git yaptır cantürke sana burda iş ögretcek degiliz.
erbabısın zaten sen bu işin.
banane senin parandan be kardeşim gitmeseydin o zaman cantürke salına salına anlatmışsın burda paran çok kıymetliyse yaptırma o zaman orda burda millete *** atma burda bana sen iş öğretemezsin ben bu işin erbabıyım varmı sıkıntı kardeşimmm???
Low-Rider
22-02-2012, 22:19
aziz ,s2000e cantürkte coil yapınca herkes bisürü laf etmişti
s2000'e sanayi işi yapılır mı edilir mi diye
o zaman çok memnundun
o konuyu çok iyi hatırlıyorum sizde demiştiniz ki
,şöyle yanlıyorum böyle gazlıyorum şöyle direksiyon çekiyorum diye
niyeyse bu memnuniyetsizlikler bir anda çıktı ortaya
aziz ,s2000e cantürkte coil yapınca herkes bisürü laf etmişti
s2000'e sanayi işi yapılır mı edilir mi diye
o zaman çok memnundun
o konuyu çok iyi hatırlıyorum sizde demiştiniz ki
,şöyle yanlıyorum böyle gazlıyorum şöyle direksiyon çekiyorum diye
niyeyse bu memnuniyetsizlikler bir anda çıktı ortaya
yukarıda eklenti yaptığımı bir oku en altı istersen :icon_tup: zaten marka coil alıcak param var ama almama sebebim zaten açık ve net ortada araba basmıyor basmadıktan sonra bana bir yararı yok :)
tuncayakyz
22-02-2012, 22:23
valla ben ralliye katılmıyorum araba basıyorum ( beni bilen arkadaşlarım bu coillerle nasıl araba kullandığımıda çok iyi bilir ) iki tane s2000 aldım birisi namda yapıldı
Birisi izmitte izmittekini 2 ay sonra çöpe attım namda yapılan aracımdaki coiller sorunsuz bir şekilde kullanılıyordum onda sorun yaşamadım yalan yok ben kimsenin işi baltalansın istemem şuanki aracım bmw e93 ondada ank yaptı gayette memrunum valla 3 ay oldu sorunsuz sıkıntısız onun dışında ank 4 aracıma daha yaptı bunların içinde e46 m3 scirocco slk hepsi var yani şöyle söyliyim engin abiye o kadar güvenerek yaptırıyorum ki yüz bin tl üstü fiyatı olan aracımı teslim ediyorum :icon_tup: hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım sadece ben yaşadığım sorunu yazıyorum neden iş başka yerlere çekiliyor... marka coile para çok verdim zamanında düşürmedikten sonra ne şeyime yarar marka coil :)
ANK amortisöre gitme sebebimde engin abi yıllardır namda çalıştı kendi yerini açtı ondan sonra ona gitmeye başladım namda fiyatlar iyice çakalca verildiği için gitmiyorum onlarında işçiliğine laf söyletmem onlarda hakkınla yapıyor ANK amortisörde onların yanında yetiştiği bildiği için işini onlardan daha iyi yapmaya çalışıyor....
şunuda ekliyim cantürk bir arkadaşım tavsiyesinle gittim ve o 1 ay boyunca bir çok kişiye tavsiye ettim sonra gene aracı olduk gene olan bize oldu hep laflar bana geldi s2000 de 1 ay sonra sorunlar başladı git gel yapsaydım nama yaptırmam ile aynı paraya gelicekti sorun olduktan sonra oraya yaptırmanın anlamı yok
demek istediğim zaten s2000 onlarca marka orjinal kaliteli coil setleri var hani orjinal takabilseydin daha iyi olurdu uğraşma türk yapımı işle o araç işin demek istedim ben şahsen ön süspansiyona acırım yanlış anlama sakına neyse hayırlısı olsun yaptırdıysan..
Low-Rider
22-02-2012, 22:23
ok
sonradan eklemişsin şimdi gördüm..
ok
sonradan eklemişsin şimdi gördüm..
aynen ilk 1 ay çok güzeldi sonradan böyle bir konu açılmadığı için inan birşey yazmadım böyle bir konu açılınca kimsenin parası çöpe gitmesin yazık günah herkes işini hakkınla yapsın para kazansın no problem :icon_tup:
şunuda ekliyim cantürke bir arkadaşım tavsiyesinle gittim ve o 1 ay boyunca bir çok kişiye tavsiye ettim sonra gene aracı olduk gene olan bize oldu hep laflar bana geldi s2000 de 1 ay sonra sorunlar başladı git gel yapsaydım nama yaptırmam ile aynı paraya gelicekti sorun olduktan sonra oraya yaptırmanın anlamı yok
kesinlikle nam konusunda katılıyorum
ayrıca tecrubelerinizden yararlanmak için soruyorum , bu işi sekmeden yoldan ayrılmadan çözmek mümkün müdür ? bn şöyle düşünüyorum muhtemelen avrupa coillerde amortisör mili aşırı kısalmadığı için bu sorunlar görülmüyor...
demek istediğim zaten s2000 onlarca marka orjinal kaliteli coil setleri var hani orjinal takabilseydin daha iyi olurdu uğraşma türk yapımı işle o araç işin demek istedim ben şahsen ön süspansiyona acırım yanlış anlama sakına neyse hayırlısı olsun yaptırdıysan..
ben teşekkür ederim sizin için zaten size yakın orada yaptırmanız sizin için tabikide hayırlı olur size yakın sizinde aynı şekilde istanbula gelmeniz mantıksız olur yazık günah en ufak bir sorunda istanbula gelmeniz ekstra bir masraf bizim en baştaki hatamız :) burdan oraya gelmekti o da namın bokluğuna oldu ozaman şakir yoktu tatildeydi nizam abide yapmadı mecbur kaldık :) ank sonradan keşfettik :icon_tup:
Fatih Kavak
22-02-2012, 22:28
Aziz'e Cantürk'ü ben tavsiye etmiştim o aralar benimde problemim yoktu.Daha sonra Engin abiyi tavsiye ederek hatayı telafi ettim. :cool: :)
Aziz'e Cantürk'ü ben tavsiye etmiştim o aralar benimde problemim yoktu.Daha sonra Engin abiyi tavsiye ederek hatayı telafi ettim. :cool: :)
evet tavsiye eden arkadaşımda geldi sağol kanka sorunlar çözüldü herşey yolunda :icon_tup:
banane senin parandan be kardeşim gitmeseydin o zaman cantürke salına salına anlatmışsın burda paran çok kıymetliyse yaptırma o zaman orda burda millete *** atma burda bana sen iş öğretemezsin ben bu işin erbabıyım varmı sıkıntı kardeşimmm???
sen murat cantürk sün ;)
Fatih Kavak
22-02-2012, 22:34
Hepimiz Muratız hepimiz Cantürküz.. :D
tuncayakyz
22-02-2012, 22:35
sen murat cantürk sün ;)
vayy nasıl bildin bravo be sana büyük adamsın...
tuncayakyz
22-02-2012, 22:37
aynen reiss helal:D
cantürke senin arabanı görüp ve mustafa kolaylı kardeşle konuşup gittim:)
ordanda engine sen yönlendirdin ;)
yemek borçlusun bilader haberin olsun :)
ben ne Cantürk'ü ne Nam i ne dier ustaları tanırım...
1 kere gordum daha oncede yazdım, bu zamana kadar hiç bir zaman araba bastırmadım. gittim parasını verdim marka coilover aldım.
Cantürk e aracı noter satışını aldıktan hemen sonra eski sahibiyle gittim. yapılan işlem ben aracı almadan 3 gun önce yapılmış. yapılırkende begenmezsen eski haline ceviririz, paranıda iade ederiz denmiş. arac canturkte basılmak için 1 hafta kalmış... vel hasıl,
Canturk un sahibiyle konuştum. dedim yayları kesmişssin ki bu yaylar HR ın 3 cm lik yayları ama nissanın amortisörlerinde ( daha onceden 3 tane nissan kullandıgım çin biliyorum) yayı kessende amortisör milini kesmessen bu iş olmaz. cevap alamadık....
2. sorum, dedim usta bu arac olmamış. bunu eski haline cevirmisin....
cevap: eski haline getirmek için 4 tane amortisör alman lazım. ayrıca ustunden cıkan yaylar yamulmuş. 4 tanede yay alırsanız yaparım.
3.soru: aractan cıkan orjinal yayları istedigimizde ki eski sahibi özellikle kenara koyulmasını söylemiş. bizi ust kata cıkartıp 200 tane yay içinde orjinal yayları arayıp, sonuc olarak 4 adet mitsubishi yayı ile bizi ordan gönderen bir şirket, yada artık siz ne derseniz....
ben kendi gözümle gördügüm, yaşadıgım olayı anlattım. hiç bir amortisör basan yerle de işi olan bir insan degilim. tamamen tarafsızım :)
karar meclisindir.
Fatih Kavak
22-02-2012, 22:45
cantürke senin arabanı görüp ve mustafa kolaylı kardeşle konuşup gittim:)
ordanda engine sen yönlendirdin ;)
yemek borçlusun bilader haberin olsun :)
Benim araba çok kişinin başını yaktı abi sorma.. :o
Benim araba çok kişinin başını yatkı abi sorma.. :o
tmm sormuyorum :)
Ben bugun aradim 2 arka yay icin, buluruz ederiz dedi bakalim yarin yine arayip darlayacagim :D Ertesi gun yine ve yine.. Allah sonumuzu hayir etsin :)
eski polo aracımı sıfır aldıktan sonra murat ustaya gittik coiller yapıldı 10 gün geçti sağ amortisör patladı yine gittik sağolsun dükkanda olsun telefonda olsun çok iyi konuşuyordu.O arada bir arkadaşım megane aracının yaylarını ısıtmış çok sekiyor diyordu gel izmite gidelim yaptıralım dedim.Megane'na coil yaptırıp dönerken poloyu pert ettik arkadaşım arka araçtaydı arabanın arkasının kopmaya başladığı sırada arkadan bir parçanın koptunu görmüş.Araç durduktan sonra incelediğimizde sol arka yayın çıktğını gördük allaha şükür canımıza bir şey olmadı herşeyi ustaya yüklememek lazım ama keşke millerden kısaltsaydıda o yay çıkmasaydı.Daha sonra o önerdiğim arkadaşın megane'de full ses gelemeye başladı hafta sonu gidiyorduk hafta içi ses yine geliyodu Z rot u değiştir onu yap bunu yap telefondan dediklerini yaptırıyorduk yine aynı en son telefonlarımaz çıkmamaya başladı 3 hafta uğraştım en son bi amortisör gönderdi onu taktık 2 hafta sonra yine aynı sorunlar devam edince çocuk araban soğudu orjinal amortisör yayı bagaja koyup aracı zararına verdi.
Arabayı yaptırdığınızda çok iyi süper diyordunuz şimdi ne oldu diyenlerede şöyle söylim ben yaptırdım ordaki davranışları iyidi insani açıdan hiç bir sorun yoktu buraya onuda yazdık amortisör patlıyordu gel değiştirelim diyordu bunlar malının arkasında durduğunu gösterir bu yönden iyidi ama malzemesi kalitesiz ilk başlardaki memnunluğumuz daha sonra tersine döndü.
Low-Rider
23-02-2012, 08:51
Kaç kişi yazmış mil kısaltmadı diye,bu işi yapan adam neden mil kısaltmaz kısaltması gerektiğini bilmiyor mu yuh
34tb9544
23-02-2012, 09:09
Ya adam malın arkasında durur tabi bozuk mal veriyo parani aliyo yallah olsada istanbula donuyorsun olmasada ya s....ke s....ke ya seve seve ben arabamı yaptırdım olmadı forumdan kim sorsa uzak durun dedim konu acmadım ama Ozel mesaj attım
alper_pug
23-02-2012, 10:26
Millet bu kadar övüyor diye 2012 model aracıma yaptırmayı düşünüyordum nerdeyse , iyi ki vazgeçmişimde yay takıp devam etmişim.
Mil kisaltilirsa yoldan ayrılırsınız bnm gibi bariyere girersiniz en iyi ihtimal bi taraf komple boyanır , kisaltilmaz ise sekmez belki ama yay çıkar oda orneklerde oldugu gibi pertle sonuçlanıyor bn hayatta coil yapmam bı daha illa yapcm diyen olursa nam derim ama
ank sport
23-02-2012, 12:04
Mil kisaltilirsa yoldan ayrılırsınız bnm gibi bariyere girersiniz en iyi ihtimal bi taraf komple boyanır , kisaltilmaz ise sekmez belki ama yay çıkar oda orneklerde oldugu gibi pertle sonuçlanıyor bn hayatta coil yapmam bı daha illa yapcm diyen olursa nam derim ama
slm kardeşim yanlış düşünüyorsun, bildiğiniz gibi basık araçta yol tutuşu artıyo ona göre de daha performanslı kullanım gerektiriyo hissi veriyor, genel olarak aracın yol tutuşuna güvenip lastiğin araç performansına uygun olmayıp patlayan çok arkadaş var sanırım, lastik seçimini bu konuda iiyi yapmak gerekir, artı olarak amortisör milinin kısaltılmasıda yoldan ayrılma sebebi değildir, sebebi; amortisör sertlik ayarı ile beraber, lastiklerin limitini zorlama ve milin uzun olması fren mesafesini de uzatır zaten, abs hızlı devreye girer kızakllama kopma vs. kısacası amortisörün spora çevrilmesi söz konusu, mil kısalma ile amortisör spor olmuyor, spor yay olsun koilover yayı olsun ona göre sertliğini vermek gerekir.
spor yaylarda 3.5 luk yaylarda genelde sıkıntı olmaz ama çoğu markada 5 lik yaylar yumuşak olur amortisörün çalışma mesafesi azalır buda fren mesafesini uzatabiliyor istisnalar var aracına göre değişir;)
ank amortısor bu ısı nekdr fıyatlara yapıyr??*
B.Battal
23-02-2012, 12:25
ank cevap verir artık tam üstünde kanka :D
slm kardeşim yanlış düşünüyorsun, bildiğiniz gibi basık araçta yol tutuşu artıyo ona göre de daha performanslı kullanım gerektiriyo hissi veriyor, genel olarak aracın yol tutuşuna güvenip lastiğin araç performansına uygun olmayıp patlayan çok arkadaş var sanırım, lastik seçimini bu konuda iiyi yapmak gerekir, artı olarak amortisör milinin kısaltılmasıda yoldan ayrılma sebebi değildir, sebebi; amortisör sertlik ayarı ile beraber, lastiklerin limitini zorlama ve milin uzun olması fren mesafesini de uzatır zaten, abs hızlı devreye girer kızakllama kopma vs. kısacası amortisörün spora çevrilmesi söz konusu, mil kısalma ile amortisör spor olmuyor, spor yay olsun koilover yayı olsun ona göre sertliğini vermek gerekir.
spor yaylarda 3.5 luk yaylarda genelde sıkıntı olmaz ama çoğu markada 5 lik yaylar yumuşak olur amortisörün çalışma mesafesi azalır buda fren mesafesini uzatabiliyor istisnalar var aracına göre değişir;)
Selamlar aynı lastik ile coil over yapılmadan önce 7 cm basikti amortisorler sertlestirilmisti yoldan ayrılma sorunlarım yoktu ama mil kısalınca araç zipladigi zamanlarda yoldan ayrılmaya basladi
ank amortısor bu ısı nekdr fıyatlara yapıyr??*
Birde kredi karti geciyomu ??
ank sport
23-02-2012, 12:55
k kart geçiyor taksit yok fakat + 18 kdv mecburiyeti var
fiyatlar ise araca göre değişir burda yazmak doğru olmas sanırım
:)
ank sport
23-02-2012, 13:00
Selamlar aynı lastik ile coil over yapılmadan önce 7 cm basikti amortisorler sertlestirilmisti yoldan ayrılma sorunlarım yoktu ama mil kısalınca araç zipladigi zamanlarda yoldan ayrılmaya basladi
kullanılan yaya göre amortisörler yetersiz kalmış mutemelen;)burdan gözlemlediğim o
beyler cantürk vs vs yaptıran arkadaşlar oldu bayad sorun yaşayıp gelip ank da düzelttiler :D
ANK iyidir candır ;)
ank sport
23-02-2012, 13:22
beyler cantürk vs vs yaptıran arkadaşlar oldu bayad sorun yaşayıp gelip ank da düzelttiler :D
ANK iyidir candır ;)
tşkkrlr musti :)o sizin iyiliğiniz saygılarr
k kart geçiyor taksit yok fakat + 18 kdv mecburiyeti var
fiyatlar ise araca göre değişir burda yazmak doğru olmas sanırım
:)
Tesekkurler Engin :)
C.tesi sendeyim Allahin izniyle
Markali coillerin araçları düşürmedikleri doğru fakat adamlar tampon yere deysin diye üretmiyor coiloverları.
Benim leon a eibach coil takmıştım, Ön taraf dibine kadar basıldıgında direksiyon 1 tur bile dönmüyodu benim kullandıgım ayarda ön de 6cm pay kalmıştı. Arkalar ayar vidalarını bile söktüğüm halde yuksek kalmıştı gittim namda presslettim arka yayları hiçte sıkıntı yaşamadım konforda bozulmamıştı.
Şuan yine coil yapıcak olsam markalı coil alıp düşmediyse yayını presslerim.
Gazlamadan görüntü için bineceğim bir aracım olursa mil kestirip yayını presslerım bir ihtimal.
ank sport
23-02-2012, 13:57
Tesekkurler Engin :)
C.tesi sendeyim Allahin izniyle
ben tşkkr ederim nedemek:)
34tb9544
23-02-2012, 14:05
Abilerim kardeslerim ben ne ank yi ne nam Nede canturku tanırım canturkte is yaptırdım yapma coilover dan soğudum gittim marka coilover aldim tık ses yok sekme yok ve fiyati daha ucuz raceland ek kasa civic için çıkarttığım zamanda hemen sattım
1 kisi yüzünden kimseyi kotulemeyelim ama yapma kullanmam kullanırsam da arkadasin yaptıgı gibi yay presletirim konfor belki gider ama basma uğruna canımdan olmak istemem
Tamamen kendi fikrim sizler ne düşünürseniz. Duşunun
Abilerim kardeslerim ben ne ank yi ne nam Nede canturku tanırım canturkte is yaptırdım yapma coilover dan soğudum gittim marka coilover aldim tık ses yok sekme yok ve fiyati daha ucuz raceland ek kasa civic için çıkarttığım zamanda hemen sattım
1 kisi yüzünden kimseyi kotulemeyelim ama yapma kullanmam kullanırsam da arkadasin yaptıgı gibi yay presletirim konfor belki gider ama basma uğruna canımdan olmak istemem
Tamamen kendi fikrim sizler ne düşünürseniz. Duşunun
Raceland sanırım her araca göre var mı benim aracıma göre bulamadım hiç biyerde :(
Araç Honda city 2006 . Fakat honda jazz 1.kasa olanın yayı ile aynı jazz ile aynı yani :s
ben mevzuyu anlamadım kı arkadas adamla kankaydı herkez sımdı arkasından atıp tutuo .
ben yapılanları anlatıyım.
aracım ek cıvıc sedan.
once standart amortısorlerle megan coıl yay kullanmaya basladım bı ara gaza gelıp baya alcaltmıstım sonuc 2 on amortısor patladı.
canturke gıttım.
amortısorler patlıo bana bı cozum bul dedım mıllerı kısalttık ve sertlestırdık.sonuc o gun ıcın ıyıydı 1 ay gectı gecmedı on amortısorlerden bırı patladı. nese bn musaıt zamanda canturke gıttım durumu soledım amortısor patlak dedım soktu milin yamuk oldugunuda gorduk mıl yenılenıp tekrar aynı ıslem uygulandı .sonra ıstanbula dondum ardından askere gıttım bu sure zarfında araba abımdeydı .
abım kullanıcagı ıcınde gıtmeden 2-3 cm yukselttım aracı hala aynı sekılde duruo sorun varmı dersenız.
askerde 4 ay connect soforlugu yaptım sanırım yuksek ve yumusak suspansıyona alısmısım bıraz sert gelıo aracım bana.ama ome_rs crx ten daha konforlu :D
canturke odedıgım parada 150 tl toplamda .
arabama *** atma nan coileri takınca rahat olcak :D
arabama *** atma nan coileri takınca rahat olcak :D
snn araban dandık ayrıca pembe renk bıde yurumuo olm .yıyosa gel hodri meydan cıkalım roll e .
snn araban dandık ayrıca pembe renk bıde yurumuo olm .yıyosa gel hodri meydan cıkalım roll e .
dayını ara dükkanın anahtarını versin suan anadolu yakasının en güzel boyacısının elinde kıpkırmızı olmaya hazırlanıo ayrıca yürümüo haklısın kendisi spor tercihini koşmaktan yana kullanıo dinçtir biraz :D
dayını ara dükkanın anahtarını versin suan anadolu yakasının en güzel boyacısının elinde kıpkırmızı olmaya hazırlanıo ayrıca yürümüo haklısın kendisi spor tercihini koşmaktan yana kullanıo dinçtir biraz :D
bide cantürk coil yaptıkmı nays olur.(barış foto_)
koray ozan
20-03-2012, 10:36
canturkte yaptirdigim coillerden sag taraftan yine ses gelmeye basladi. 5 cm pay varken acayip sekiyor.
onceden sag kasili kaliyordu, sol taraf ses yapiyordu. geldi 2 hafta kullandim, bu sefer ikiside kasili kalmaya basladi. en son yapildi geldi 3 aydir sorunsuz kullaniyordum ama yine sorun yine sorun.
2 kere gitti geldi. artik gitsin gelsin soktur tak parasindan biktim. bide ogrenci olumca halimi siz dusunun.
ankarada yaptirabilecegim yer var mi?
unlu amortisor mesut abi simdiye kadar cok ilgilendi. ona gitmeyi dusunuyorum ama sizin tavsiyeniz nedir? nereyi onerirsiniz?
birde bu asiri sekmeyi nasil engelleriz? yani amortisorun sertlestirilmesi mi yumsatilmasi mi lazim?
koray ozan
21-03-2012, 07:31
arka arkaya msj olacak ama
Ankara daki arkadaslar nereyi onerirsiniz?
ankarada 88 oto sanayide ayanlar amortisör var işciliği iyidir
koray ozan
21-03-2012, 08:19
ayanlar optu beni 2 kere. hem fiyat hemde yaptigi iscilik kotuydu. bi daha gitmem oraya.
ank nın metnini çok duyuyorum işçiliği görüp bilmesem de soranlara oraya yonlendiriyorum,yakın bir zamanda müşteri olarak gitmesem tanışmaya çay içmeye gidicem
zamanında nam a da yaptırdım klasik 2 ayda bir gidiyordum geçen senede cantürke yaptırdım 2 ayda bir yine gidiyordum amortisör patlıyordu hep ama murat abi esnaflığı iyi en azından işinin arkasnda bir gün bişey demedi sorun var dedim yolla yapalım dedi hiçte para almadı şimdi skunk2 coil var saadet var :D
koray ozan
26-03-2012, 00:13
Koca Ankara da coilimi düzeltebilecek yer yok mu? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
tolgakaynak
03-04-2012, 00:33
Namda yapılan coillerde orjinal amortisörlerini geri veriyormu ?
Senin isteğine bağlı bir durum bu.eğer istersen orjinale.istemezsen 2 tane çıkma amortisör alıyorsun yaptırıyorsun..
Vermiyor orjinal amortisörlerini bozuyor diye biliyorum.
Vermiyor orjinal amortisörlerini bozuyor diye biliyorum.
gonderdın bızı kasabın elıne marka coıllerımeze cekıcle yara verdıler bende cekıcegın var :D
Cantürk Amortisör - Murat CANTÜRK' ten Şikayetçiyim, Mağdurum.
İlk önce şunu söyleyeyim gerek forum aracılığıyla gerek farklı yerlerden olsun internet aracılığıyla çok ürün alıp sattım.Sorun yaşadıklarım oldu, hiçbirini dile getirmedim.Kimsenin malını boklamak istemem, işine taş koymak istemem, şuana kadar yapmadım da.Fakat murat bey'in ticaret anlayışı sinirlerimi bozdu dile getirmek istedim.
Geçen sene bu zamanlar Mustafa kolaylı aracılığıyla cantürkten aracıma coilover yaptırdım, parayı yatırdıktan bikaç gün sonra ulaştı elime coiller.Koliyi ilk açtığımda zaten basit uyduruk bişey olduğunu anlamıştım, neyse çıktım gittim sanayiye coilleri taktırıcağım ne coil araca uyuyor ne z rot takıcak yeri var.Murat beyle görüştüm böyle böyle diye gönder değiştirelim dedi z rotları da kısaltıcakmışız nasıl olucak bilmiyorum gidipte ustama z rotları kısaltıcakmışsın usta dersem küfreder bana ama eyvallah dedik gönderdim coilleri.Coiller daha adrese ulaşmadan aracı satma muhabbeti döndü , zaten içime de hiç sinmemişti.Murat beyi aradım geri iade olur mu veya sende kalsın satılınca gönderirsin parasını dedim.Dursun 15gün max 1 ay a satılır gönderirim parasını dedi tamam dedim geçtik.1 ay oldu ses yok 2 ay oldu ses yok 5 ay oldu ses yok şubatta askere gitme ihtimalim vardı ocakta aradım abi dedim böyle böyle askere gidicem kaç ay oldu hala ses yok, hesap bilgilerini istedi verdim bugün göndericem dedi tamam dedim.2 hafta geçti arıyorum yarın göndericem vs oyalayıp durdu.Biara birine borcum vardı nakit sıkıntısı var aradım tekrar murat beyi abi dedim borcum var gönder parayı borcumu ödiyeyim tamam bugün yolluyorum dedi güvendik bizde alacaklıya söz verdik murat beyden yine ses yok, mahçup duruma düşürdü beni insanlara karşı.Neyse borcumu da zaten kapattım.Bir daha da aramadım.Askerliğim de mayısa ertelendi, nakit sıkıntım vs yok Allah'a şükür parasını vs boşverdim.Murat beyin utanıp kızarması gerekirken ben arayıp iki kuruş paramı istemeye yüzüm yok utanıyorum artık.Ki gördüğüm kadarıyla şehirdışından murat beyle ticaret yapıp mağdur olan çok insan var bende onlardan biriyim.Malını beğenmedim, ticareti ticaret değil, forumdaki pohpohlamarı görüp bi işe girdim burnumdan geldi.Bu saatten sonra murat beyle alışveriş yapmam yapanlara da dikkatli olmasını öneririm.Para bi gram umrumda değil helal hoş olsun güle güle harcasın.Cantürk amortisör'e tanıdık vs olmayıp + şehirdışı iş yaptırıcak olan kişiler başına gelicek olaylara karşı hazırlıklı olsun derim.Bana göre fazla rahat fazla gevşek ve üçkağıtçı tarzında sürdürdükleri bir ticaret anlayışları var cantürk amortisör ekibinin.
Yanlış anlaşılmasın başımdan geçen, içimden gelenleri yazdım.Murat beyin işini boklamak gibi pek bi niyetimde yok.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
tuncayakyz
01-05-2012, 15:34
Cantürk Amortisör - Murat CANTÜRK' ten Şikayetçiyim, Mağdurum.
İlk önce şunu söyleyeyim gerek forum aracılığıyla gerek farklı yerlerden olsun internet aracılığıyla çok ürün alıp sattım.Sorun yaşadıklarım oldu, hiçbirini dile getirmedim.Kimsenin malını boklamak istemem, işine taş koymak istemem, şuana kadar yapmadım da.Fakat murat bey'in ticaret anlayışı sinirlerimi bozdu dile getirmek istedim.
Geçen sene bu zamanlar Mustafa kolaylı aracılığıyla cantürkten aracıma coilover yaptırdım, parayı yatırdıktan bikaç gün sonra ulaştı elime coiller.Koliyi ilk açtığımda zaten basit uyduruk bişey olduğunu anlamıştım, neyse çıktım gittim sanayiye coilleri taktırıcağım ne coil araca uyuyor ne z rot takıcak yeri var.Murat beyle görüştüm böyle böyle diye gönder değiştirelim dedi z rotları da kısaltıcakmışız nasıl olucak bilmiyorum gidipte ustama z rotları kısaltıcakmışsın usta dersem küfreder bana ama eyvallah dedik gönderdim coilleri.Coiller daha adrese ulaşmadan aracı satma muhabbeti döndü , zaten içime de hiç sinmemişti.Murat beyi aradım geri iade olur mu veya sende kalsın satılınca gönderirsin parasını dedim.Dursun 15gün max 1 ay a satılır gönderirim parasını dedi tamam dedim geçtik.1 ay oldu ses yok 2 ay oldu ses yok 5 ay oldu ses yok şubatta askere gitme ihtimalim vardı ocakta aradım abi dedim böyle böyle askere gidicem kaç ay oldu hala ses yok, hesap bilgilerini istedi verdim bugün göndericem dedi tamam dedim.2 hafta geçti arıyorum yarın göndericem vs oyalayıp durdu.Biara birine borcum vardı nakit sıkıntısı var aradım tekrar murat beyi abi dedim borcum var gönder parayı borcumu ödiyeyim tamam bugün yolluyorum dedi güvendik bizde alacaklıya söz verdik murat beyden yine ses yok, mahçup duruma düşürdü beni insanlara karşı.Neyse borcumu da zaten kapattım.Bir daha da aramadım.Askerliğim de mayısa ertelendi, nakit sıkıntım vs yok Allah'a şükür parasını vs boşverdim.Murat beyin utanıp kızarması gerekirken ben arayıp iki kuruş paramı istemeye yüzüm yok utanıyorum artık.Ki gördüğüm kadarıyla şehirdışından murat beyle ticaret yapıp mağdur olan çok insan var bende onlardan biriyim.Malını beğenmedim, ticareti ticaret değil, forumdaki pohpohlamarı görüp bi işe girdim burnumdan geldi.Bu saatten sonra murat beyle alışveriş yapmam yapanlara da dikkatli olmasını öneririm.Para bi gram umrumda değil helal hoş olsun güle güle harcasın.Cantürk amortisör'e tanıdık vs olmayıp + şehirdışı iş yaptırıcak olan kişiler başına gelicek olaylara karşı hazırlıklı olsun derim.Bana göre fazla rahat fazla gevşek ve üçkağıtçı tarzında sürdürdükleri bir ticaret anlayışları var cantürk amortisör ekibinin.
Yanlış anlaşılmasın başımdan geçen, içimden gelenleri yazdım.Murat beyin işini boklamak gibi pek bi niyetimde yok.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ticaretle uğraşan bir esnaf için yazılabilecek en ağır yazıyı yazmışsın.Son cümlende de "Yanlış anlaşılmasın başımdan geçen, içimden gelenleri yazdım.Murat beyin işini boklamak gibi pek bi niyetimde yok." yazmışsın ama zaten adamın işi ile ilgili yazılacak kötülenecek ne varsa yazmışsın.Bence 5-6 ay zaman geçmiş birkere olsa kalkıp yanına gitseydin belki daha iyi bir çözüm olurdu.Ama şunu söyleyeyim ben kendisini severim sayarım banada iş yaptı ufak tefek aksaklık bende yaşadım ama gittim halletti kaç aydır sorunsuz kullanıyorum.Tutupta buraya onu rencide edici yazılar yazmadım.Kendisine bu konuyu sordum.Parayı bir müddet yatıramamış doğru ama senin bu olayların ortasında beyin kanamasından kardeşini kaybetmiş bir yandan kardeş acısı varken bu sorunları yaşadım dedi.Ve zaten parasınıda yatırdım dedi.Ben kendisi ile bugün görüştüm zaten hatta bana şunu dedi;Benim bilgisayarla ilgili fazla bilgim yok.Bana techturkey den bir üyelik aç çünkü hakkımda bu tür yazılar yazıldığı zaman ben yine burdan tüm gerçekleri yazmak isterim cevap vermek isterim.Cevap yazmadığım zaman ben yanlış değerlendirilebilirim diye düşünüyo kendisi bende bugün onun adına normal bir üyelik açtım.Bundan sonra kendisi ile sık sık yazışabilirsiniz.Lütfen bence anlayışlı ve sabırlı olalım kızmayalım bu sadece bu işlerde değil her işte geçerli olsun iyi günler dilerim...
Murat abi gibi şeker gibi birisinin hakkında böyle yazılar görmek gerçekten üzüyor beni. Ortada bir yanlış anlaşılmala birşeyler dönüyor ama anlamıyorum. Ben coil yaptıralı 8 ay oldu sorunum yok. Ama kullanıma bağlı olarak coillerin bakıma ihtiyacı var benim görüşüm biraz tatsız gelmeye başladı aradım söyledim gel hallederiz dedi. Günde kaç kişi arıyordur Murat abiyi bir sorununz birşeyiniz varsa gidin yüzyüze görüşün derim. Murat abiye nerelerden araç geliyor sonuçta hiçbir zaman yok demeyen birisi ve para düşkünü değil buna eminim. Ben 1 ay borçlu kaldım bir kere telefon açmadı. Ya ben çok şanslıyım iki aracımda da sorun yaşamadım ya da sorun yaşayanlar şanssız takdir sizin.
Murat abi gibi şeker gibi birisinin hakkında böyle yazılar görmek gerçekten üzüyor beni. Ortada bir yanlış anlaşılmala birşeyler dönüyor ama anlamıyorum. Ben coil yaptıralı 8 ay oldu sorunum yok. Ama kullanıma bağlı olarak coillerin bakıma ihtiyacı var benim görüşüm biraz tatsız gelmeye başladı aradım söyledim gel hallederiz dedi. Günde kaç kişi arıyordur Murat abiyi bir sorununz birşeyiniz varsa gidin yüzyüze görüşün derim. Murat abiye nerelerden araç geliyor sonuçta hiçbir zaman yok demeyen birisi ve para düşkünü değil buna eminim. Ben 1 ay borçlu kaldım bir kere telefon açmadı. Ya ben çok şanslıyım iki aracımda da sorun yaşamadım ya da sorun yaşayanlar şanssız takdir sizin.
+1milyon murat abi şeker gibi bi insandır arkadaşların da dediği gibi keşke gidip bi yüz yüze konuşsaymışsınız
yav bu adamı bende 1 sene önce arabayı bascaktım ızmırden gelmıstm meganlarımı ayarladı ıyı bır ınsandı hıc oyle bırıne benzemıyrdu alhalla
Bizde yigit-y bin arabasını yaptırmaya gitmiştik eski fiestayi valla seker gibi bı adamdı 30 kere bas yetmemiş bas yetmemiş adam katlandı bize sagolsun
34tb9544
01-05-2012, 16:56
Beyler Murat abinin insanlığı 10 numara hic bişeye hayır demiyor adam cok iyi AMA
Ödeme konusunda biraz sıkıntı yasadım yaptıgı isten sıkıntı yasadım ben ve arkadasim ısinden memnun kalmadık insanlığına bı şey demem
tuncayakyz
01-05-2012, 16:57
söylenenler kesinlikle doğrudur hata mutlaka olur önemli olan arkasında durmaktır bu şahıs zaten fazlasıyla arkasında duran bir insan murat abi bu arada bu işleri yapan başka firmaların kendisini eleştirdiğini duymuş görmüş v.s buda çok acı bir durum kendisi bu konuda ben bu zamana kadar hiçbir esnaf arkadaşımın yapmış olduğu işi eleştirmedim diyo bu yakışık mı sizce? üyeliğinin onaylanmasını bekliyor yakında yorumlara cevaplara başlar zaten...
tuncayakyz
01-05-2012, 16:59
Beyler Murat abinin insanlığı 10 numara hic bişeye hayır demiyor adam cok iyi AMA
Ödeme konusunda biraz sıkıntı yasadım yaptıgı isten sıkıntı yasadım ben ve arkadasim ısinden memnun kalmadık insanlığına bı şey demem
tabiki kişiliği iyidir işten bazıları memnun kalır bazıları kalmaz buda doğaldır..eğer bir memnun olmama durumu varsa yemin olsun sizi memnun edinceye kadar uğraşır elinden ne geliyorsa önemli olan sorunu ona aktarmak...
SekoLive
01-05-2012, 17:00
tuncaykyz sen olsan ızmrden ızmte ıstemedgn coil icn gdermydn adama gdıp yuz yuze gorusseydn dyorsun.
tuncayakyz
01-05-2012, 17:05
hani uzak mesafe haklısın ama mutlaka birçare bulunurdu bence zaten kendisine şunu dedim abi sen bundan sonra ürünü yap gönder parasınıda isteme taksınlar memnun kalırlarsa parasını gönderirler eğer aksaklık yaşarlarsa halledip tekrar gönderirsin iş rayına oturuncaya kadar ilgilen dedim
SekoLive
01-05-2012, 17:11
o cok mantklı bı cozum degl bu sefer de amortsorcu kendını amorte edemez dolandırıcı cok. Bıde sen tanıyosun o yuzden senın ıle bu adamı tanımayanın bakısı aynı olmayablr arkadas 5-6ay sabretms
Germanian
01-05-2012, 17:14
hani uzak mesafe haklısın ama mutlaka birçare bulunurdu bence zaten kendisine şunu dedim abi sen bundan sonra ürünü yap gönder parasınıda isteme taksınlar memnun kalırlarsa parasını gönderirler eğer aksaklık yaşarlarsa halledip tekrar gönderirsin iş rayına oturuncaya kadar ilgilen dedim
o şekilde oldu tüm tr bedavaya coiillenir akıllı çok memlekette ya
tuncayakyz
01-05-2012, 17:36
o şekilde oldu tüm tr bedavaya coiillenir akıllı çok memlekette ya
mesela sen cantürkle iş yaptın tanıyosun senin bir arkadaşına lazım oldu bu şekilde olur adam ben harran dan arıyorum bana gönder:D olurmu öyle şey anlayın biraz sizde ne demek istediğimi
ANK :icon_tup:
ANK Engin +1
Yay preslettim, ön 6 arka 4 düşürdük.
En ufak bir sorun yaşamadım şu ana kadar, işçiliği muazzam yarım santim için tüm arabayı tekrardan söküp tekrar uğraşıyor. Adamlığına zaten laf yok, usta dediğin öyle olur.
Ticaretle uğraşan bir esnaf için yazılabilecek en ağır yazıyı yazmışsın.Son cümlende de "Yanlış anlaşılmasın başımdan geçen, içimden gelenleri yazdım.Murat beyin işini boklamak gibi pek bi niyetimde yok." yazmışsın ama zaten adamın işi ile ilgili yazılacak kötülenecek ne varsa yazmışsın.Bence 5-6 ay zaman geçmiş birkere olsa kalkıp yanına gitseydin belki daha iyi bir çözüm olurdu.Ama şunu söyleyeyim ben kendisini severim sayarım banada iş yaptı ufak tefek aksaklık bende yaşadım ama gittim halletti kaç aydır sorunsuz kullanıyorum.Tutupta buraya onu rencide edici yazılar yazmadım.Kendisine bu konuyu sordum.Parayı bir müddet yatıramamış doğru ama senin bu olayların ortasında beyin kanamasından kardeşini kaybetmiş bir yandan kardeş acısı varken bu sorunları yaşadım dedi.Ve zaten parasınıda yatırdım dedi.Ben kendisi ile bugün görüştüm zaten hatta bana şunu dedi;Benim bilgisayarla ilgili fazla bilgim yok.Bana techturkey den bir üyelik aç çünkü hakkımda bu tür yazılar yazıldığı zaman ben yine burdan tüm gerçekleri yazmak isterim cevap vermek isterim.Cevap yazmadığım zaman ben yanlış değerlendirilebilirim diye düşünüyo kendisi bende bugün onun adına normal bir üyelik açtım.Bundan sonra kendisi ile sık sık yazışabilirsiniz.Lütfen bence anlayışlı ve sabırlı olalım kızmayalım bu sadece bu işlerde değil her işte geçerli olsun iyi günler dilerim...
Yazdıklarımı beğenmediyseniz editleyebilirim, sıkıntı yapmayın.Bişeyler peşinde değilim çünkü ben murat bey canımı sıktı artık içimden geleni yazdım.5-6 ay değil 1 sene oldu buarada.
Siparişi verdim 2-3 gün sonra geldi coillerim denedik olmadı vs geri gönderdik 1 yıl para yatıcak diye bekledim.Murat bey telefonla görüşmelerimizde samimi, cana yakın olduğundan bu zamana kadar ne onu sıktım nede söylendim.1 yıl bekledim doğru düzgün aramadım bile.Sözüne güvenip başkalarına söz verip mahçup oldum kısacası paramla rezil oldum ben.Murat beyi her aradığım gün bugün yatırıcam diyordu ki iki kere sözüne güvenip bankaya kadar gittim yatırdıysa alıyım paramı diye de boşver.
İzmirden izmite kalkıpta coil için gitmem, her sorun yaşadığımda izmite mi gelicem ben? Marka coil alırım bakarım dalgama.
Ki zaten custom coilde mantıklı bi olay değilde milletin övgülerine yağlamalarına güvendik bi işe girdik burnumdan geldi.
Dediğim gibi yazdıklarım sizin veya murat beyin hoşuna gitmediyse silerim, canınız sıkılmasın.
tuncayakyz
01-05-2012, 22:00
Yazdıklarımı beğenmediyseniz editleyebilirim, sıkıntı yapmayın.Bişeyler peşinde değilim çünkü ben murat bey canımı sıktı artık içimden geleni yazdım.5-6 ay değil 1 sene oldu buarada.
Siparişi verdim 2-3 gün sonra geldi coillerim denedik olmadı vs geri gönderdik 1 yıl para yatıcak diye bekledim.Murat bey telefonla görüşmelerimizde samimi, cana yakın olduğundan bu zamana kadar ne onu sıktım nede söylendim.1 yıl bekledim doğru düzgün aramadım bile.Sözüne güvenip başkalarına söz verip mahçup oldum kısacası paramla rezil oldum ben.Murat beyi her aradığım gün bugün yatırıcam diyordu ki iki kere sözüne güvenip bankaya kadar gittim yatırdıysa alıyım paramı diye de boşver.
İzmirden izmite kalkıpta coil için gitmem, her sorun yaşadığımda izmite mi gelicem ben? Marka coil alırım bakarım dalgama.
Ki zaten custom coilde mantıklı bi olay değilde milletin övgülerine yağlamalarına güvendik bi işe girdik burnumdan geldi.
Dediğim gibi yazdıklarım sizin veya murat beyin hoşuna gitmediyse silerim, canınız sıkılmasın.
hayır est can sıkıntısı değil buraya yazman sana fayda getirecekse istediğini yaz burda sıkıntı yok ama şöyle düşün sen buraya bunları yazdın bir başka arkadaş bunu okudu cantürk'e gidecek iken vazgeçti bu arkadaş belki cantürk ten memnun kalacaktı ki sen cantürk'ün kısmetini değişmesine vesile olmuş oluyosun bu ekmek le oynamaktır.Ben böyle düşünüyorum.Ayrıca yorumları okursan benim gibi düşünenin sadece ben olmadığı göreceksin fakat senin kadar ağır yazana hiç denk gelmedim bu çok acımasızca olmuş.Bana kızabilirsin belki ama ben cantürk'ün avukatı değilim kişiliğini seviyorum murat abinin çok üzülüyorum bu yazıları görünce senin yazını değiştirmene gerek yok sen bardağı yere atıp kırıyosun sonra kırılan parçaları birleştireyim diyosun bu sence nasıl olur???
tolgasena
02-05-2012, 01:37
Bu konu benim de işime yaradı ya..
Citroen c2 1.4 hdi var.. 3.5 cm fk yay ve sonrasında press var.. Enkei rpf1 aldım ama icime sinmedi.. Bir organizasyonda da Cantürk ün standını gördüm sağolsun usta baya yardımcı oldu..
Namda islem yaptırmıs bir arkadaşım onumuzdeki hafta amortisorlerini söküp atıcak 2 arac önlere coil yaptırmaya gidicez.. Kullanan bir yakınımın tavsiyesi ve organizasyonda ustanın ilgi alakasından dolayı Cantürk diyebilirim..
mertarıkan
02-05-2012, 02:10
+1 Melih... Eklenecek hiç bişey yok söylediklerinde Murat usta için...
ANK :icon_tup:
ANK Engin abi :icon_tup:
koray ozan
02-05-2012, 10:21
...............
Yeni konu acmak yerine buradan soriyim. Mk5 jetta ve golf5 lerin coilleri ayni.
Raceland marka coil bulduk uygun fiyatli urun temiz ama sertlik yumusaklik ayari olmadigi icin herkez cok sekersin diyor... Gorus oneri ve deneyimlerinizi bekliyorum :)
arac benzinli mk5 jetta
ANK spec.
Gecelere kadar bize katlanabilen biri Engin abi. Kahrımızı çok çekti, çokta çekecek.. ;)
Aynı geçen seneki senaryo. Geçen sene Cantürkün üstüne yoktu şimdi ANKnın. Ne diyeyim kimse sorun yaşamasın :)
fatihtemizer
02-05-2012, 12:59
bu akşam ank dayım hayırlısı:)
ANK spec.
Gecelere kadar bize katlanabilen biri Engin abi. Kahrımızı çok çekti, çokta çekecek.. ;)
Aynenoyle..
Aynı geçen seneki senaryo. Geçen sene Cantürkün üstüne yoktu şimdi ANKnın. Ne diyeyim kimse sorun yaşamasın :)
Melih hayatimda yay press kesbic hic yapmadim,spor yay amortisor kitindeki komforum suan ayni eski aracima gore. + gece 11de baslayip sabah saat 4te bitti benm arabam kotu bile olsa sirf bu yuzden bile overim ki bicok kisi bndi aracima n bir yay gicirtisi ne bir sertlik bicbisey yok . Kafa 5arka3bastik mukemmel oldu.. babam annem ablamda buna hemfikir ise ben engin abiyi overim. Neticede.bi cikarim yok bana aparada vermiyo isi ne ise hakkini vererek hapti bnm arabam gibi yavuzun arabasida asiri ii oldu balilin meganeda ayni sekilde ve suana kadar hicbirkimseden en ufak sikayet yok. Kisacasi izmitteki amortisorcuyu tanimiyorum ama engin abiyi tanidigima cok memnun oldum sahsen,eli yuzu duzgun efendi isini hakkiylw yapan bi abimiz.
Fatih Kavak
02-05-2012, 14:15
Kanka ANK'ye birkere gidiyorsun..ayar tutsun vs. bilmem ne diye 50 sefer gitmek zorunda kalmıyorsun Murat abiyi severim çok iyi insandır ama el elden üstündür..
fatihtemizer
02-05-2012, 14:27
bende duydum metnini çok övüyor arkadaşlar..inşallah aksilik yaşamayız..
Hayırlı işler bol kazançlar olsun. Kimsenin ekmeğinde gözüm yok tabikide :) Sadece bir yorumdu benimkide. Nasip olursa coil yaptıracak bir arkadaşlar giderim bakarım bende.
Fatih Kavak
02-05-2012, 14:34
bende duydum metnini çok övüyor arkadaşlar..inşallah aksilik yaşamayız..
Abi sonuçta kul yapısı unutmamak lazım.. :)
34tb9544
02-05-2012, 14:37
Ben bu iste kimseye kefil olmam senin araban olur onun arabası olmaz belli mı olur
fatihtemizer
02-05-2012, 14:40
Abi sonuçta kul yapısı unutmamak lazım.. :)
aynen fatihçim..şansımız kısmetimiz neyse onu yaşarız..eyvallah:)
Osman Bahadır
02-05-2012, 14:42
Custom işi böyle. Önce Nam modaydı, sonra Nam OUT - Cantürk IN oldu. Geçen sene Cantürk modaydı. Bu sene Cantürk OUT - Ank IN. Seneye ne olur kim bilir... Kullanılan yayın araca göre bir standardı olmadıktan sonra, kapattığın amortisör fabrika standardında doldurulup kapatılmadıktan sonra daha çok amortisörcü eskitir bu forum. Önce herşey güllük gülistanlık olur, aradan birkaç ay geçince işler değişir, sesler gelir, yağlar boşalır... Muhtemelen yakın zamanda çin-tayvan malı sertifikalı, onaylı coiloverlar yaygınlaşır ve iyice ucuzlar da herkes kurtulur bu dertlerden.
tuncayakyz
03-05-2012, 07:30
:D valla bende honda olsaydı kafaya hiçbişey takmazdım hondacılar dert etmesin hiçbirşeye bakkala gitseler orda bile tabiri caiz ise coil bulacaklar bizim aracında var ingilterede 600 sterlin adamla pazarlık yapıyorum işine gelirse diyo 1 sterlin inmiyo alacağımdanda değil zaten tek marka olup alternatif olmayınca böyle oluyor çin'e gitmek lazım valla neler vardır neler özellikle tuning fuarlarına..
fatihtemizer
03-05-2012, 08:20
dün gittim ank ya..engin arkadaşım gayet işini düzgün yapan biri..yarım santim farkta bile tekrar en başa dönüp işini yapıyor.sallama işi yok...çok düzgün bir insan..keşke hep öyle kalsa ama bizim millet pek anlayışlı değil.Allah kolaylık versin engine..
Valla canturkte yaptıralı 1 yıl olucak 7 cm bastım hafıf sekme dısında konfor kaybıda cok az yol tutusta mukemmel oldu, ve patlama çatlamada olmadı, ıyıden ıyı her zaman vardır ama , kımın bı ozellıgı daha ıyıdır dıgerının baska tarafı.. kısısel oncelıkler durumu belırler..
tolerans
06-05-2012, 19:46
arkadaşlar izmit sanayiseinde günün 3-34 saatini geçiren biri olarak ve cantürk ile çok yakın dostluğu olan biri olarak söylüyorum kesinlikle cantürk eğer elinde varsa senin amartösörünü kullanmaz kendi takar seninkinide eline verir yoksa seninkini kullanır aracınız çok kısa sürede teslim edilir işçilik kalitesi olarak aga81 scenic bakabilirsiniz şenol arkadaşımızada danışabilirsiniz eğer fiyat konusunda da çoğu işletmeden daha uygundur 300 tl gibi komik bir rakama yaptırabiliriz bana ulaşırsanız..
Bi arkadasimizin Tipo'suna yaptirmaya gittik geldik, ufak tefek sorunlar vardi en son iyice basina bela olmus. Kartal'da bi yere git yaptir para verme ben halledicem demis Murat abi, en son arkadasimin bugun soyledigine gore Izmit'e gel demis yol parani ben vercem demis.
Amortisorler falan patlakmis zaten daha 1 ay oldu olmadi
Sanssizlik iste :) Benimkiler 25binkm oldu masallah diyorum her gun aman bir sey olmasin :o
yaptığı işe bir şey diyemem ama kesinliklen iyi esnaf değil benim gözümde
Murat abiyle bende forum sayesinde tanıştım. Geçen yaz çok araç götürdüm çok gittim geldim. Esnaflığı adamlığı vs. gerçekten çok iyi adam. Fakat ben C2 me yaptırdığım coillerde çok sorun yaşadım. Ne zıplamasını kesebildik nede vurmasını. Murat abi gel hallederiz modunda biri. Yani elinden geleni yapıyor hatta birçok defa gittiğimde para dahi almadı yoldan geliyorsun dedi. Ama benim oraya git gel yaktıgım zaten 100 lira benzin. Bende son çare orjinal 2 amortisör aldım orjinal yayları takıp sattım aracı. Kısaca bir hesap yapmak gerekirse;
coiller 400 + en az 4 defa izmite git gel 400 + aracı satarken yeni amortisörler 300
coil sevdası bana 1100 tl ye ve baya bir huzursuzluğa yol açtı. paylaşmak istedim.
Murat abiyle bende forum sayesinde tanıştım. Geçen yaz çok araç götürdüm çok gittim geldim. Esnaflığı adamlığı vs. gerçekten çok iyi adam. Fakat ben C2 me yaptırdığım coillerde çok sorun yaşadım. Ne zıplamasını kesebildik nede vurmasını. Murat abi gel hallederiz modunda biri. Yani elinden geleni yapıyor hatta birçok defa gittiğimde para dahi almadı yoldan geliyorsun dedi. Ama benim oraya git gel yaktıgım zaten 100 lira benzin. Bende son çare orjinal 2 amortisör aldım orjinal yayları takıp sattım aracı. Kısaca bir hesap yapmak gerekirse;
coiller 400 + en az 4 defa izmite git gel 400 + aracı satarken yeni amortisörler 300
coil sevdası bana 1100 tl ye ve baya bir huzursuzluğa yol açtı. paylaşmak istedim.
valla kardeşim aynı lafları banada dedi gönder hallederiz dedi coiller için 2-3 defa geri gönderdim bende sorunu giderdim dedi kesinliklen olur dedi ama gene olmadı dedim abi bu iş böyle olmuyor gönder kargo parası ver almaya git kargo parası ver amartisörleri sök taktır ona para ver olmadı dedim abi gönderim coilleri bana paramı gönder dedim olsun dedi hallederiz dedi ama nerdeyse 1 ay olacak paramı göndermedi arıyorum telefonlarıma bakmıyor 2-3 kez arıyorum meşgul çalıyor ben arıyorum telefonuma bakmıyor üstelik birde meşgule atıyor.durumu anlattım ona abi dedim ödemem var nakite ihtiyacım var dedim sıkışığım bu ara dedim ama halen daha bana dönüş yapmadı gerçekten yaptığı çok çok ayıp esnaflık buysa helal olsun böyle esnaflığa başka diyecek lafım yok.banada coil sevdam 450 coil+100kargo+300 aynı şekilde kardeşim bende paylaşmak istedim
Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem fakat bir arkadaşımın aracına yay taktık düşmedi istediği gibi, murat abi yaylardan kesti amortisör kısalttı falan ona sorunsuz bindik hemde daha uygun fiyata geldi. Yeni araç aldım C kasa corsa. 5 cm yay koyucam düşmezse bende aynı işlemi yapıcam coilden agzım yandı yanaşmak istemiyorum.
tapari75
05-06-2012, 00:52
ank süspansiyondan yaptıran herkes memnun sanıyorum lakin kimle konuşsam herkes cantürkteki murat isimli ustanın çok iyi birisi olsuğunu söylüyor ne nam ne cantürk ne ank hiçbirisini tanımıyorum lakin doğru dürüst iş yapana helal olsun kazandığı para...
Ben yaptigi isi yargilamiyorum iyi is yapabilir kaliteli is yapabilir ama boyle bir terbiyesizlik olmaz ben ustune basa basa diyorum ki ihtiyacim var abi zor durumda birakma beni ama sagolsun cok anlayislan karsiladi beni.ben parada degilim benim hazmedemedigim konu denilen lafda durulmamasi.
Telefondan giriyorum harflerde hata olabilir kusura bakmayin arkadaslar.
fatihtemizer
05-06-2012, 10:47
ank candır:)
koray ozan
07-06-2012, 09:12
canturkun yeni coil sistemini kullanan var mi? varsa konfor, coilin patlama omru nasil?
Bu aralar Canturk'e gidecek olan var mi?
Bir miktar alacagim var Pazartesi yatiririm demisti de ben aramayi unuttum hep kendi yogunlugumdan, bankaya da bakamadim. Arayip arayip hatirlatmaktansa yarin obur gun giden varsa oyle cozelim :D
ya coğu insanın canturk ten alacağı var :D imar bankası gibi oldu bu iş :)
Bi arkadasimizin Tipo'suna yaptirmaya gittik geldik, ufak tefek sorunlar vardi en son iyice basina bela olmus. Kartal'da bi yere git yaptir para verme ben halledicem demis Murat abi, en son arkadasimin bugun soyledigine gore Izmit'e gel demis yol parani ben vercem demis.
Amortisorler falan patlakmis zaten daha 1 ay oldu olmadi
Sanssizlik iste :) Benimkiler 25binkm oldu masallah diyorum her gun aman bir sey olmasin :o
tarık abi bu tipocu uğur mu?
eğer o ise mennundu coillerden ne gibi bi sıkıntı çıktı ki..
Ö.öztüRk
07-06-2012, 17:54
Firma olarak cantürk'den alıyorum , genelleme olarak izmit'e gidip taktıran çoğu araç sahibi çok memnun fakat uzakta olunca sorun oluyor , Örn: 106-206-306 Grubunda hele Orjinal jant varsa lastikler içerden yiyor ses yapıyor, Megane 2 aldım çok güzel sıkıntısız clio 2 aldım sıkıntısız kullanıyor RC Jantlı 206'ya aldım 3 yıl oldu hala kullanıyor , Sercan'ın eski polo'su bizde sıkıntısız kullanıyor arada sorunlar oluyor murat abiyle ama uzakta olduğumuz için oda sıkıntı yapıyor haliyle telefonlara bakmıyor çok iiyi biri kendisi bunu anladım fakat.
Firma olarak cantürk'den alıyorum , genelleme olarak izmit'e gidip taktıran çoğu araç sahibi çok memnun fakat uzakta olunca sorun oluyor , Örn: 106-206-306 Grubunda hele Orjinal jant varsa lastikler içerden yiyor ses yapıyor, Megane 2 aldım çok güzel sıkıntısız clio 2 aldım sıkıntısız kullanıyor RC Jantlı 206'ya aldım 3 yıl oldu hala kullanıyor , Sercan'ın eski polo'su bizde sıkıntısız kullanıyor arada sorunlar oluyor murat abiyle ama uzakta olduğumuz için oda sıkıntı yapıyor haliyle telefonlara bakmıyor çok iiyi biri kendisi bunu anladım fakat.
+41 murat abi adamın dibidir
5-6 ay önce murat abiden yaptırdım coilleri esnaflığından da coillerden de çok memnunum Allah'a şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. Adam için tanıdığım kadarı ile para en son planda bazı yazılanları okudukça çok şaşırıyorum
tarık abi bu tipocu uğur mu?
eğer o ise mennundu coillerden ne gibi bi sıkıntı çıktı ki..
Evet. Ilk baslarda bi dertliydi iste yukarda anlattigim gibi gelisti olaylar, simdi cikarttim orijinale cevirdim demisti en son. Detay hatirlamiyorum ne sorunu vardi
Benimkilerde masallah hic sorun yoktu forumdan bir arkadasimiza sattim hatta sorunsuz olarak, Aydin Amortisorde'de kontrol ettirdik hala saglamdi benim parcalar :D
+41 murat abi adamın dibidir
Adamin dibi oldugu icinmi alacagimi gondermiyor telefonlarimi acmiyor mesgule atiyor
Evet gercekden adamin dibi tebrik etmek lazim :ofk:
koray ozan
14-06-2012, 00:18
yeni sistem hakkında bilgisi olan var mı?
onun dışında coilin yayı aşırı yumuşak.
sert yay yumuşak amortisör kombinasyonu mu iyidir, yumuşak yay sert amortisör mü?
FatihKahveci
14-06-2012, 00:39
cantürk'e martta amortisörü yaptırdım bu ayın başında parasını verdim? nam ön arka coile 1200 yerine göre 1500 lira para alıyo murat abi 4 tane coile 900 lira alıyo nam günde belki 4 5 arabaya coil yapıyo murat abi yeri geliyo belki hiç yapmıyo arada dağlar kadar fark burası istanbul orası izmit bizim bağcıların nüfusu izmitten fazla sıkıntı olabilir el yapımı ayarlı amortisör yaptırıyosunuz bunun sonuçlarına katlanıcaksınız yok sıkıntı çekmem diyosanız tüv onaylı coiller var onlardan alıcaksınız yukarda dedikleri gibi 2 sene önce nam geçen sene cantürk bu senede ank seneyede başka biri meşhur olur ankye *** atılır o yüceltilir bu piyasa böle.
bugune kadar ANK hakkında şikayet duymadım ben şahsen.Engin abide gayet efendi sessiz sakin ekmeğinin peşinde olan mazlum bi adam.
FatihKahveci
14-06-2012, 00:43
bugune kadar ANK hakkında şikayet duymadım ben şahsen.Engin abide gayet efendi sessiz sakin ekmeğinin peşinde olan mazlum bi adam.
murat abi içinde geçen sene aynısını diyolardı :) seneye başkası çıkar bu seferde ank'ye yüklenir millet :)
bugün abartısız 15 defa üstüste aradm telefon mesgul çaldı çaldı sonra tekrar aradm aradm ama nedense telefonlarıma bakılmadı ben hayatımda böyle bir şey görmedim ya
S.Özeren
14-06-2012, 14:02
Cantürk'üde tanırım ANK' da tanırım iki tarafın esnaflarıda iyi insanlar tek namdakileri tanımam zaten onlarda burnundan kıl aldırmıyolar :)
Evet cok iyi esnafdir konustugu lafda durmaz telefonlara cikmaz
S.Özeren
16-06-2012, 14:27
Evet cok iyi esnafdir konustugu lafda durmaz telefonlara cikmaz
senin başına ne geldi ?
evet ne geldi ki başına her seferinde isyan moduna geçiosun ?
senin başına ne geldi ?
bir önceki sayfada yazmıştım ama gene yazayım murat abiden coil aldım tam net hatırlamıyorum 2-3 defa geri gönderdim tekrar geldi aracıma olmadı ayar tablası lastiğe aldı araba düşmedi flanş yaptırttım murat abiye onuda göndermedi bana gönderse bile ayar tablasını çeviremiyorduk.murat abiye durumu anlattım tamam dedi coilleri gönder paranı gönderim dedi bende olsun dedim coilleri geçen ayın başlarında gönderdim 3 4 gün içinde paramı göndercekti ama halen daha göndermedi arıyorum telefonlarımı açmıyor,arıyorum arıyorum 15-20defa meşgul çalıyor sonra ben arıyorum telefonum açılmıyor borcum var demiştim ona abi yakın zamanda gönderirsin dedim ama halen daha ses seda yok benide arkadaşıma karşı mahçup etti sağolsun.anlamadığım nokta neden telefonlarım açılmıyor açsın telefonumu desin ki yasin kardeşim şuan sıkıntım var 3-4gün içinde ödemeyi yaparım ama öle birşeyde yapmıyor. zaten bu saatten sonra öyle bir laf dese bile asla kabul etmem. durum bundan ibaret işte
bu forumdan bi arkaşımla beraber biz de ön-arka coil yaptırdık cantürk amortisörde.izmitten istanbula gidip kütahyaya geri döndük.araçları biraz daha basalım dedik.krikoya kaldırdığımızda aracın sağ ön amortisörünün yağ kaçırdığını gördük.hemen murat ustayı aradık.aynısından bi tane daha yapıp göndereceğini,bendeki patlak olanı da benim ona göndermemi istedi.içim rahatladı o an fakat söylediği gibi olmadı.3-4 hafta boyunca 2-3 güne bi aradım.bu gün gönderiyorum,yaptım,yapıyorum,kargoya verdim diyo,hangi kargo diyorum,kargoyu arıyorum adıma gelen bişey yok,adam resmen dalga geçiyo.çoğu zaman zaten telefonu açmıyo.böyle bi esnaflık anlayışı görmedim ben! kesinlikle tavsiye etmiyorum.bu benim fikrim.arabadan soğutur yeminle. konuyu takip ettim,sorun yaşamayan şanslı arkadaşlar da var aramızda, fakat yaptıracak olan arkadaşlar söylediğim şeyleri göze alabiliyorlarsa yaptırsınlar. benim yaşadığım stres,burda söktür taktır,vurma var takoz koydur,hortum sardır,sanayiye git gel marka coil parasını buluyo.yumuşak mizacı,efendi tavırları,yaparız,hallederiz,çay için börek yiyin demesi benim maduriyetimi gidermiyor!yaptırcak olan arkadaş garanti belgesi alabiliyosa alsın,elinde imzalı kaşeli belgesi olsun.kimse mağdur olmasın.benim başımdan geçenler bunlar.
Şu Cantürkü birebir tanıyan insanlar burada övecegine yazıp çizeceğine burda sıkıntı yaşayan arkadaşların durumunu çözmek için yardımcı olsalar ya?
Ben NAMı da tanırım ANKyı da. Burada onlarla ilgili sorun yaşayan adam olsa gittiğimde durumu anlatır, çözmesini isterim.
Şu an Cantürk burada sürekli kötüleniyor, arayıp söylesenize şurdaki arkadaşların mağduriyetini gidersin. Bak adam 20 kere aradım diyor ayıptır...
Şu Cantürkü birebir tanıyan insanlar burada övecegine yazıp çizeceğine burda sıkıntı yaşayan arkadaşların durumunu çözmek için yardımcı olsalar ya?
Ben NAMı da tanırım ANKyı da. Burada onlarla ilgili sorun yaşayan adam olsa gittiğimde durumu anlatır, çözmesini isterim.
Şu an Cantürk burada sürekli kötüleniyor, arayıp söylesenize şurdaki arkadaşların mağduriyetini gidersin. Bak adam 20 kere aradım diyor ayıptır...
abi yeminlen video aldım bak video yu koymak istemiyorum ya abi ben yirmi dedim ama vallahi videodan saydım 70civarı aradım ya mesgul aradım mesgul aradım bakmıyor olmaz böyle bir esnaflık ya harcadığım para ile marka coil alıp gezerdim ya yemin ediyorum basık araba gördüm mü hevesliyorum ya vallaha yazık ya para kolay kazanılmıyor.
Yeşil R53
19-06-2012, 01:04
NAM ve şakir bu is olmaz...
Adamin dibi oldugu icinmi alacagimi gondermiyor telefonlarimi acmiyor mesgule atiyor
Evet gercekden adamin dibi tebrik etmek lazim :ofk:
Ben hiç kullanamadığım coillerimin parasını 14-15 ay geçti alamadım.Boşverdim unuttum artık.
Bu adamın dibi dediğiniz kişinin adamlığı canı istediği kişilere yansıyor heralde.
Tutturmuşsunuz bir adamın dibi diye bi laf murat cantürk ün ismi geçtiğinde ağzınızdan çıkan tek söz ' murat abi mi? adamın dibi abi o ya, hatta adam kere adam öyle söyleyeyim' ? ben bi adamlığını görmedim murat abinizin?
Ben hiç kullanamadığım coillerimin parasını 14-15 ay geçti alamadım.Boşverdim unuttum artık.
Bu adamın dibi dediğiniz kişinin adamlığı canı istediği kişilere yansıyor heralde.
Tutturmuşsunuz bir adamın dibi diye bi laf murat cantürk ün ismi geçtiğinde ağzınızdan çıkan tek söz ' murat abi mi? adamın dibi abi o ya, hatta adam kere adam öyle söyleyeyim' ? ben bi adamlığını görmedim murat abinizin?
Kardesim benim yazdigim mesajlari okumuyorsun galiba ya kotu konusacam da olmiyacak yasca buyuk bir insan sonunda o aldigim videoyu eklicem ya bir insan 70 kusur defa ust uste aranirmi
Kardesim benim yazdigim mesajlari okumuyorsun galiba ya kotu konusacam da olmiyacak yasca buyuk bir insan sonunda o aldigim videoyu eklicem ya bir insan 70 kusur defa ust uste aranirmi
Ben 70 küsürden daha fazla aradım her aradığımda bugün yatırıyorum diye oyalayıp durdu beni.15 ay oldu gelen giden yok.Burda yazdım murat beyin yaptıklarını ben kötü oldum.Bu saatten sonra da ne murat cantürkle nede şakşakçılarıyla muhattab olmam.Koyayım parasına.
Niye kotu oluyosun kardesim sonucda alacagin var dimi olay bitmisdir iste valla ben parami alana kadar bu isin pesini birakmicam para önemli degil ama artik işi inada bindirdim BEN O PARAYI ALACAGIM TEKEFONLARIMA BAKMIYOR AMA BURDAN DUYSUN O PARAYI ALACAM SENDEN.
Geçen sene cantürkte yaşadığımız sıkıntılardan sonra bu sefer ANK ya gittik. En ufak sorunumuz yok cok sükür.
evet halen daha beklemedeyiz halen daha ulaşamıyorum murat beye ben hayatım da bu kadar saygısız bir adam görmedim ya AYIP AYIP
ilovedrifting
29-06-2012, 19:19
Yakın zamanda cantürk e gazlı arka amortisörlerimi yaptırdım. Elimde fazladan 2 adet bitik vardı onları gönderdim yapıldı geldi. Fakat amortisörleri beğenmedim. Arabadan çıkanlardan sert oldular fakat amortisör milini elle yukarı aşağı hareket ettirirken hareketin yön değiştirme esnasında boşluk oluyordu. Araçtan çıkanlarda öyle bir durum yoktu. Bende bu sebepten takmadım.
ulan bu konuyu gorunce alacagim aklima geliyo :D
var mi bizden oraya gidecek olan? hayir arasam da bir sey fayda etmeyecek zaten :D
valla gidecek olan varsa benimde alacağımı alırsa çok makbul geçer ya artık sabrım kalmadı ağır konuşacam ama büyümüzdür susuyoruz ama bir yere kadar susarım valla. . .
Yeşil R53
09-07-2012, 23:55
Nizamettin usta duy sesimi
Şakir arabami basti araba anormallesti geri kaldirdi, Birde kaldirmaya indirme kadar para istedi. Hadi simdi bide yay yerinden atti hayirli olsun.
By_HaNNibaLL
09-07-2012, 23:57
ulan bu konuyu gorunce alacagim aklima geliyo :D
var mi bizden oraya gidecek olan? hayir arasam da bir sey fayda etmeyecek zaten :D
ben para mara istemiyorum bana patlak malimi tamir etsin yeter
driftboy
10-07-2012, 00:05
Hala mı o işin peşindesin sen
ben baya nakitimi istiyorum ama konuyu gorunce aklima geliyor hep lanet olsun :D
artik kimse de gitmiyor galiba, bi kapisini calmak farz oldu :)
Murat Özcan
10-07-2012, 01:53
valla gidecek olan varsa benimde alacağımı alırsa çok makbul geçer ya artık sabrım kalmadı ağır konuşacam ama büyümüzdür susuyoruz ama bir yere kadar susarım valla. . .
valla hocam şu konuda en çok senın tepkilerin dikkatımı çekıyor cevapta gelmıyordu sanırım sana çok sınır bozucu bır durum olsa gerek anlıyorum senı allah yardımcınız olsun ;)
Yeşil R53
10-07-2012, 12:57
ben baya nakitimi istiyorum ama konuyu gorunce aklima geliyor hep lanet olsun :D
artik kimse de gitmiyor galiba, bi kapisini calmak farz oldu :)
Hocam devamli okurum sanada kazik attilarsa pes dogrusu.
valla hocam şu konuda en çok senın tepkilerin dikkatımı çekıyor cevapta gelmıyordu sanırım sana çok sınır bozucu bır durum olsa gerek anlıyorum senı allah yardımcınız olsun ;)
haklı olarak tepki veriyorum ben parada değilim bana atılan kazık benim zoruma gidiyor:ofk::ofk:
aspava983
11-07-2012, 11:59
haklı olarak tepki veriyorum ben parada değilim bana atılan kazık benim zoruma gidiyor:ofk::ofk:
iyi dayanıyorsun valla şimdiye atlayıp bir otöbüse gidip kapısına çoktan dayanmıştım
iyi dayanıyorsun valla şimdiye atlayıp bir otöbüse gidip kapısına çoktan dayanmıştım
abi haklısın pazartesi yatırcam dedi çarşamba oldu halen daha haber yok en sonunda öyle yapacam zaten gitmişken de diğer arkadaşların parasınıda alacam ;)
Yeşil R53
11-07-2012, 21:59
Nizamettin usta duy sesimi
Şakir arabami basti araba anormallesti geri kaldirdi, Birde kaldirmaya indirme kadar para istedi. Hadi simdi bide yay yerinden atti hayirli olsun.
Hocam devamli okurum sanada kazik attilarsa pes dogrusu.
kazik demiyorum unutkanlik diyelim. alacagimi ben unutuyorum islerimin yogunlugundan, adam da odemeyi unutabilir. aradigim gun yollasa sorun olmaz tabi ki ama.. :)
By_HaNNibaLL
12-07-2012, 19:51
kazik demiyorum unutkanlik diyelim. alacagimi ben unutuyorum islerimin yogunlugundan, adam da odemeyi unutabilir. aradigim gun yollasa sorun olmaz tabi ki ama.. :)
gidersen benim işide konuş ben artik aramiyorum
İş yaptır beğenirsen dünya aleme reklam edersin bu çok güzel diye aradan 6 ay geçsin sorun yaşamaya başladığında bu sefer dünya aleme kötülemeye başla sonra da paranı geri iste ohh ne güzel iş lan bu varmı böyle bir dünya a.g parasını geri isteyeceksen yaptırma o zaman köçek gibi kıvırma sonradan...
İş yaptır beğenirsen dünya aleme reklam edersin bu çok güzel diye aradan 6 ay geçsin sorun yaşamaya başladığında bu sefer dünya aleme kötülemeye başla sonra da paranı geri iste ohh ne güzel iş lan bu varmı böyle bir dünya a.g parasını geri isteyeceksen yaptırma o zaman köçek gibi kıvırma sonradan...
kardeş ben yaptığı işi laf demedim o kadar iş yapmış ama adam olamamış ne yazık ki murat bey ben coilleri aracıma hiç takamadım bir türlü olmadı lifde taktık çıkardık hiç heveslimi alamadım çıkarttım olmadı bana gönder dedi göndereyim paranı dedi o zaman bende eyvallah dedim ama kaç ay geçti halen daha gönderecek konu para değil kardeş yapılan yanlışlık var ararsın açmaz haber ulaştırırsın dönüş yapmaz dediği lafta durmaz bilip bilmeden de konuşma kardeş
bana bilip bilmeden konuşma deme dostum ben çok iyi biliyorum ben sırf bu işe uyuz olduğum için senin adına arayıp bu işi soracam ona eğer dediğin gibiyse senin bile söylemeye cesaret edemediğin küfürleri yüzüne edecem hiç çekinmeden sen benden cevap bekle bakalım...
bir daha cantürkmü aman aman adamın dibi dediğiniz Murat beyin nasıl biri olduğunu gördük yaptığı işide gördük sol coilin ses yaptığını arka coillerin sorunlu olduğunu defalarca iletmeme rağmen geri dönüş yapacağını söylediği halde hala haber bekliyorum sanırım çok beklicez buraya gel diyip duruyor tabi burdan orası yakın nasıl olsa 10 dk ordayız gibi düşünüyor aradığım zaman açmaz açtığı zaman aricam seni der kapatır geri dönen olmaz bir daha ararım açmaz başka numaradan ararım anlatırım hatırlayamadım der bunlar hep Murat beyin klasik lafları ama telefondada söyledim böyle esnaflık olmaz yaptığı işin arkasında durmuyor hep bir savunma var işte öyle işte şöyle en son müşteri bulucam bulduğum zaman gönderirsin satarız paranı veririm dedi hala müşteri bulucak ve satıcak hala paramı bekliyorum bir daha hayatta işim olmaz bir kaç gün sonra tekrar arayacağım hala bir çözüm olmassa kesinlikle hakkımı helal etmeyeceğim..
bana bilip bilmeden konuşma deme dostum ben çok iyi biliyorum ben sırf bu işe uyuz olduğum için senin adına arayıp bu işi soracam ona eğer dediğin gibiyse senin bile söylemeye cesaret edemediğin küfürleri yüzüne edecem hiç çekinmeden sen benden cevap bekle bakalım...
kardeş problem yok ara gürhanla konuş adım yasin gürhana de ki trabzondan yasin diye birinin murattan alacağı var nedir ne değildir durum anlat de bakalım ne diyecek sana kardeşim benim anlım ak yüzüm pak
Yazıları okuyunca şaşırıyorum. Muray abiyle yüz yüze tanışmadık ama telefonla yaptığımız alışveriş ile abi kardeş gibi olduk daha önce yazdığım gibi esnaflığından da işciliğinden de çok memnunum. 17bin km kullandığım coillerden sağ taraf 1 hafta önce patladı ( şert çukura düştüm ). Murat abiyi aradım durumu anlattım ücretsiz kargo ile iki coili de göndermemi istedi, gönderdim 3 gün sonra aradım durumu sordum diğerinin bakımını yaptım patlak olanı da değiştirdim ve kargoya verdim dedi. Kargoyu bu gün aldım. Telefon açma arama cevap vermeme mevzuna gelince evet her aradığımda ulaşamıyorum adama sebebini sorduğumda yoğunluk dedi telefonu şarja takıyorum bakmayı unutuyorum vs. dedi. Ama hiç bir problemle karşılaşmadım. Etrafımda ki herkese de tavsiye ediyorum çünkü ben memnunum...
Yarin sabah Bursa'da olacagim, oglen falan donerken donuste Korfez'i dolasip Izmit'e de ugramayi planliyorum.
Canturk'e ugramak zaten asil amacim, varsa bir sey sormami/almami isteyen buraya yazsin, ayrica Murat abiyi arayip soylesin, ona haber vermeden ben "bilmem kimin bu kadar alacagi varmis" diye bir sey isteyemem. :)
cuma günü konuştuk pazartesi kesin hallediyorum dedi murat bey havale işini ama gel gör ki halen daha ses seda yok ANLAMADIĞIM NOKTA NEDEN KONUŞULAN LAFI YERİNE GETİRMEZ.
koray ozan
13-08-2012, 17:07
4. kere patladıktan sonra yenı sıstem yapcam dedı. banada sok tak gonderdım dedı 3-4 gun havale numarasını soyleyecektı soylemedı. kargo benden dedı, sadece gonderım ucretını karsıdan odemelı gonderdıgım ıcın oda. 4 gundur kargoda sozde bı turlu gerı gelmedı. hala kargo takıpı soyleyecek hergun 3 kere konusuyoruz soyleyecek. oncekıler gıbı takar takmaz kut kut vurmaz ınsallah.
Yazmak istemiyordum ama sorunlar artınca insan paylaşmak istiyor konu açılmışken.
Arkadaşın civicin sadece önlere yaptırdık.Aradan 1 hafta geçmeden sol taraf keçelerden yağ akmaya başladı tak tuk seslerde geliyordu. Yaptırdığımızda bir daha olmayacağını garanti etti ancak arkadaş yüksek halde ve dikkatli kullanmasına rağmen 1 ay sonra tekrar yapmaya başladı.
İkinciye gittiğimizde yine tamir edip gönderdi.Ve fazla geçmeden sorun yine nüksetti.
En azından ikincisinde sıfırdan yapmalıydı. Bende düşünüyordum ancak burda yazılanları okuyunca ve bizim başımızada gelince vazgeçtim açıkcası.
evet halen daha beklemedeyiz
kemal_koker
16-08-2012, 17:19
bahsi geçen Murat bey foruma üye mi ?
üye değilse üyelerden birinde onun sözlerini imza yapmış provite sti olabilir nicki
üye değilse üyelerden birinde onun sözlerini imza yapmış provite sti olabilir nicki
Forumda Murat Cantürk diye biri daha var kardeşim o kişi o kişi değil :D Ayriyeten provite sti zaten murat cantürk hatırladğım kadarıyla ama amartisörcü murat cantürk değil karışık biraz :D
üye değil bildiğim kadarı ile
Arkadaş konu kirliliği yapmak istemedim ANK amörtisörün telefon numarasını bilen var mı?
Forumda Murat Cantürk diye biri daha var kardeşim o kişi o kişi değil :D Ayriyeten provite sti zaten murat cantürk hatırladğım kadarıyla ama amartisörcü murat cantürk değil karışık biraz :D
gormesin kendisi bir subaru sapığıdır ve provite rakip firma mitsubishinin yeni aracıdır ayrıca provitenin sti ı yoktur ayran kalmamıştır :D
ProdriveSTI
27-08-2012, 00:55
Ahahhahahahajahahhaha krize girdim laaaaan,meshur oldum :D
Ben degilim o panpalar benzerlik sadece,gece gece guldurdunuz,Cok yasayin emi :D
B.Battal
27-08-2012, 01:14
Yanlisiniz var bahsedilen üye Profiterol STI nickli sahis
ProdriveSTI
27-08-2012, 01:34
...................
berkay_aydin
27-08-2012, 01:36
Nickimi degistircem...protravesti,profiterolSti bune laa :D
Nicki Minaj yapicam panpalar :D
Abi saklama kendini, imzada açık açık yazıyor Murat Cantürk .. En fazla şikayet mesajı gelir...
ProdriveSTI
27-08-2012, 01:54
Sikayet mesajimi,nasil yani kardesim :D
mehmetRS
27-08-2012, 08:31
clio rs varken amortisörlerimi kısalttırmıştım izmitte, istanbula dönerken biraz sekme farkettim yüksek süratlerde rahatsız ediyordu, istanbula döndüğümde bir hafta kadar dayanabildim sekmeye, cünkü ne frenaj ne bişey eskisi gibi değildi. Aramadım kimseyi, gittim maslakta namiştayna ( Tamer'in tavsiyesi ile ) orada kesildi bicildi, kovandan alındı millerden alındı, hem cok güzel basık bir aracım olmustu hemde sekme namına en ufak birşey yoktu.. Amacım murat cantürkü kötülemek yada birilerini övmek değil fakat, ben bu işe çözümü sessiz sedasız izmite gitmeyerek buldum, şansımamı yada gerçekten öylemi bilmiyorum ama nam' da yaptırdıklarımla ortalama 15-20bin km kadar yol yaptım.. hemde ne yollar! patlama catlama v.s hiçbirşey olmadı, memnundum özetle.. Sonra KONI denen icatla tanıştık, önler kısacık clio rs amortisörleride halen evde durur hatta, hatıra diye saklarım :)))
edit : he diğer tarafta eksik yada hatalı yapılan bir işten dolayı neden param kalsın diyen arkadaşlara yüzde yüz hak veriyorum lütfen söylediklerim yanlıs anlasılmasın ama, ben stresli süreci bu şekilde geçmeye karar vermiştim o ara ;)
koray ozan
29-08-2012, 11:52
yeni sistem dediği coillerden biri takıldıktan 12 saat sonra yayı kırıldı, diğer yayda yerinden çıktı. aradım gönder yeniden yapalım dedi. şaka gibi ya.
gemsazr9
30-08-2012, 11:15
sonuç olarak yazılanlardan anladığım nam cantürkten memnuyet açısından daha iyi herhalde.
kemal_koker
30-08-2012, 11:23
Ahahhahahahajahahhaha krize girdim laaaaan,meshur oldum :D
Ben degilim o panpalar benzerlik sadece,gece gece guldurdunuz,Cok yasayin emi :D
ne biliym yazmışsın murat cantürk diye imzana :D ben suçsuzum hakim bey
koray ozan
30-08-2012, 17:12
sonuç olarak yazılanlardan anladığım nam cantürkten memnuyet açısından daha iyi herhalde.
valla hocam sımdıye kadar ank da yaptırıp sorun yasıyorum dıyenı duymadım.
ank sport
01-09-2012, 17:00
Arkadaş konu kirliliği yapmak istemedim ANK amörtisörün telefon numarasını bilen var mı?
537 624 17 88 engin akın :)
orjınal amortısore coılmı yapıyr ank fıyat nedır cıvıc 99 model fıyat
Low-Rider
01-09-2012, 22:11
ank tavsiye edilir,engin abi de şeker gibi hem insan hem esnaf olarak