Orijinalini görmek için tıklayınız : Red Rex
soldan çıkar ses yükselir :P :D
öylede labirent gibi oluyo gaz nerden cıkıcagını sasırıyo :D
Fena durmus kardesim hayirli olsun sesinide merak ediyorum, Allah polislerin gazabindan korusun....
Tesekkür ederim amin roll hariç hep kapalı modda gezerim kapalıda dikkat çekicek bi ses çıkartmıyo
63owen63
13-11-2011, 15:16
Maşallah ya, çok diri temiz dik duruyor. Güzel günlerde inşallah
bLackModeL
14-11-2011, 07:54
sonunda heryerde adını duydugum crx görgüm gayette hosuma gitti saglıklı sıhatlı bınmen dılegıylee ..
HondatugraL
14-11-2011, 20:48
ömer abi nezaaman gezioz burda yerımde duramıyorum ıstanbula gelınce pm leşelım sana her hafta zahmet verıcem hahaha :D
sonunda heryerde adını duydugum crx görgüm gayette hosuma gitti saglıklı sıhatlı bınmen dılegıylee ..
cok teşekkür ederim aynı temizlikte daha da güzelleştirerek binmeye devam edicez kısmetse
ömer abi nezaaman gezioz burda yerımde duramıyorum ıstanbula gelınce pm leşelım sana her hafta zahmet verıcem hahaha :D
Görkem sana güzel habar haftaya inş paladiumda işe baslıorum aksamları bizimdir :D
HondatugraL
15-11-2011, 00:29
cok teşekkür ederim aynı temizlikte daha da güzelleştirerek binmeye devam edicez kısmetse
Görkem sana güzel habar haftaya inş paladiumda işe baslıorum aksamları bizimdir :D
paladıummu 12 tl taksıyle allaaaah abı her gece paladıumdaım :D:D bız arkadaşla habıre gelıoz paladiuma uğrarım hangı dukkan oldugunu soyle
paladıummu 12 tl taksıyle allaaaah abı her gece paladıumdaım :D:D bız arkadaşla habıre gelıoz paladiuma uğrarım hangı dukkan oldugunu soyle
21 kasımdan sonra jival :)
Konsoldan bi kare;
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/1-24.jpg
birde video çekmiştim bugun upload biterse eklicem 1 saat oldu %33de :s
buna bride veya recaro iyi gider ömer be, eksik kalmış koltuklar.
ve bi takım paspas:D
paspas ben kullanmayı sevmiyorum hatta taban halısınıda sökmeyi düşünüyorum :D
koltukta sparco alıyorum pazar gunu ama cok iddialı bir model değil :)
ilk sayfaya kadran videolarını ekledim arkadaşlar.
VteC_MaNiaC
17-11-2011, 13:51
kadran çerçevesine hellaflush gidermi gider :)
SULTANOGLU
17-11-2011, 13:51
maşallah ömer çok güzel gözüküyor
kadran çerçevesine hellaflush gidermi gider :)
modası geçti be :D
maşallah ömer çok güzel gözüküyor
teşekkür ederim Hakan abi
maşallah güzel hızlanıyor ömerim daha sıkı vites atarsan daha da güzelleşir bana kalırsa... :)
maşallah güzel hızlanıyor ömerim daha sıkı vites atarsan daha da güzelleşir bana kalırsa... :)
teşekkür ederim abi.
çok fazla kasmadım bide korkarak bastım zaten yerler çok kötü diye video çekme amacım afr yi görmek bi yola bi kadrana bakamıyordum dedim video çekeyim net görürüm birazdan üstadlara onu sorucam 2. video da upload olsun o daha güzel tam kesici ve kesici öncesi afr leri vs net okunuyor.
teşekkür ederim arkadaşlar 2. videoyu ekledim.
HondatugraL
17-11-2011, 15:08
21 kasımdan sonra jival :)
22 kasım doğum gunum geleyım benı dogumgunu gezısıne çıkar :D
o gun bos olursam iş neden olmasın :)
tuner faruk
17-11-2011, 15:19
Maşallah Ömer hızlanma çok iyi ama viteslere biraz daha alışman lazım Haloyla bi tura çıkın nasıl vites atılıp 5 ten 2 ye çekerken vites topuzunun nasıl kırıldığını göstersin :hehe:
Maşallah Ömer hızlanma çok iyi ama viteslere biraz daha alışman lazım Haloyla bi tura çıkın nasıl vites atılıp 5 ten 2 ye çekerken vites topuzunun nasıl kırıldığını göstersin :hehe:
Eyw adaş.
öyle sapıklıklara gerek yok ya bide bu videoları cekme amacım bu konu :)
http://www.techturkey.com/forum/genel/101815-afr-takip-videolu.html
rollerde biraz daha iyi atabiliyorum ama genel olarak kötü vites attıgımı biliyorum :)
ömer araba zengin çalışıyor çok 12 afr,11.9afr nedir ya hondada:D.
13.2-13.5 afr tam cuk olan afr, ayar lazım arabaya.
alıcağın boylar var bana göre;)
ömer araba zengin çalışıyor çok 12 afr,11.9afr nedir ya hondada:D.
13.2-13.5 afr tam cuk olan afr, ayar lazım arabaya.
alıcağın boylar var bana göre;)
ama emme ve kelebekten sonra araba daha yoğun hava alıcagı için 12.8-13.2lere yükselmezmi afr suan biraz zengin biliyorum zaten gazlayınca genzim yanıyo benzin kokusundan :D
emegaz kelebeği port polishten sonra benm teg'de afr cuk diye 13.5 olmuştu. senin afr'de 13lere gelir diye düşünüyorum rahat.
senin araçta fakire çekicek. o zaman şuanda ayar filan yaptırma kesinlikle;)
biran önce port polishini yaptır. termal emme manifold contası da al kaan abide yaptırcaksan;)
enjektörleri de temizlet söktüğünde.
RottingChrist
17-11-2011, 15:31
zengin adamın hali başka olur. biz kaçak sigara içerkene adam benzin kokluyor.
emegaz kelebeği port polishten sonra benm teg'de afr cuk diye 13.5 olmuştu. senin afr'de 13lere gelir diye düşünüyorum rahat.
biran önce port polishini yaptır. termal emme manifold contası da al kaan abide yaptırcaksan;)
bu conta nasıl bişey :soru: hazır daha emmeyi takmamışken bende alayım
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/82444-jdm-vtis-new-car-gt-pug-306gti-6-a-22.html
benim konuda görebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/82444-jdm-vtis-new-car-gt-pug-306gti-6-a-22.html
benim konuda görebilirsiniz.
eywallah :icon_tup: nerden temin edebiliriz :soru:
Kelebeği bugun aldım komple bi temizliyim sonra emmeyle birlikte götürücem kaan abiye teflon conta aklımda enjektörleride kontrol ettiririm
zengin adamın hali başka olur. biz kaçak sigara içerkene adam benzin kokluyor.
öyle deme abi kuruş param kalmadı işe girdim die elde ne varsa parçalandım sağa sola
Kelebeği bugun aldım komple bi temizliyim sonra emmeyle birlikte götürücem kaan abiye teflon conta aklımda enjektörleride kontrol ettiririm
öyle deme abi kuruş param kalmadı işe girdim die elde ne varsa parçalandım sağa sola
integra kelebegi mi aldın ?
eywallah :icon_tup: nerden temin edebiliriz :soru:
JapanTuner ile irtibata geç abi.
ömer temizlemeyle uğraşma zaten port polishten sonra ustan temizliycek kanka boşuna yorulma :)
integra kelebegi mi aldın ?
evet abi
ömer temizlemeyle uğraşma zaten port polishten sonra ustan temizliycek kanka boşuna yorulma :)
güzel haber ben gün alıyım kaan abiden :)
sadece emmeyle gaz kelebeği olucak dimi?
sadece emmeyle gaz kelebeği olucak dimi?
evet kapagı daha önce Korhandayken işlemişti
evet abi
güzel haber ben gün alıyım kaan abiden :)
ben üstkapak ve emmeye yaptırdım polişh ama kelebek konusunda tam karar vermedim sen bi kullanda verimi nedir ona göre bende takarım :icon_tup:
asıl kelebek yaptırıcan abi hava ordan giriyo :)
asıl kelebek yaptırıcan abi hava ordan giriyo :)
yok ben integra kelebegibden bahsediyom :soru: onu takıp takmamak konusunda kararsızım :beuj:
benim ki zaten temizlendi ;)
integra kelebeğini de işlet temizlemeyle olmaz.
emmeye yaptyırmışın ona niye yaptırmıyon emme nasıl daha fazla hava çekicek gaz kelebeği işlenmeden:D
ayrıca işleyen kimdir? ölçü filan yapıldı mı testi yapıldı mı? neye göre genişletti?
kaan abi yaptıysa sorularımı geri alıyorum :D
Yeni esnek lipimiz ve polishlenen integra gaz kelebeğim ve emme manifoldu :)
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2-19.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/1-25.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/3-12.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/4-10.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/5-7.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/6-7.jpg
bıçak gibi olmuş valla :)
fark nasıl oldu birde afr ler ne oldu kanka ?
BarışArdalı
18-11-2011, 20:13
maşallah :)
ben kelebeksiz sadece polişli emmeyle bile ciddi fark aldım, seninki artık kudurur :D
bıçak gibi olmuş valla :)
fark nasıl oldu birde afr ler ne oldu kanka ?
valla elma dilimlersin o derece :D
kelebeği emmeye uydurma işi kolay olmadı saat 7de oturttuk servis kapandı yarın sabahtan servise gidip toplıcaz aracı o zaman görücem bende farkını.
maşallah :)
Teşekkürler :)
bu arada eski kelebeği sökünce contasının olmadıgını ve aradan hava aldıgını bu yuzden rolantimin hep yüksek oldugunu öğrendim bu sorununda önune geçmiş olduk..
bu arada eski kelebeği sökünce contasının olmadıgını ve aradan hava aldıgını bu yuzden rolantimin hep yüksek oldugunu öğrendim bu sorununda önune geçmiş olduk..
Yok artıkkkkkk...
benim asıl merak ettiğim kapağın ömer, nasıl ve nerede işlendiği..
emme ve kelebek işin kolay yeriydi.
ulan bende adamın içine kurt düşüyorum :D:D
PPR engineering
18-11-2011, 20:24
maşALLAH maşALLAH o arkadaş delikleri nasıl büyütmüş öle oturdu dimi sorunsuz şimdi??ben kalamadım fazla ama vida yerlerini açan arkadaşın gözlerinde inanmışlığı görünce kaçtım umarım istediğin gibi olur kardeşim:)
Masallah kanka arabanida begendim heeeee ;)
Simdiii dahada hizli ne demisler yaw uc kurus fazla ossun kirmizi olsun :D
Kazasiz belasiz bin kaan kardesiminde eline saglik dokturuvermis valla :)
benim bildiğim paşaoğlunda yapılmış olabilir ama yanlışta olabilirim kapak konusunda..
Yok artıkkkkkk...
valla ole neyseki artık yok oyle bi sorunumuz
kapaga Kaan abi baktı polish yapılmıs ama kendi işçiliği değil ya radarda yada baska bi yerde işlenmiş kapak bende bilmiyorum
maşALLAH maşALLAH o arkadaş delikleri nasıl büyütmüş öle oturdu dimi sorunsuz şimdi??ben kalamadım fazla ama vida yerlerini açan arkadaşın gözlerinde inanmışlığı görünce kaçtım umarım istediğin gibi olur kardeşim:)
valla anca oturdu saplamalar girdi ama kafasında somunun dönüceği yer kalmadı 2 saplamayı cıkartıp yarın alyanlı vida ile takıcaz kelebek içindeki odalardan birisinide dısardan hava almasın diye silikon ile doldurduk bayagı güzel oldu içten de kayma yok kafa kafaya ayarladık.
usta gercekten inandı ve başardı :D
seninde eline sağlık abi.
Masallah kanka arabanida begendim heeeee ;)
Simdiii dahada hizli ne demisler yaw uc kurus fazla ossun kirmizi olsun :D
Kazasiz belasiz bin kaan kardesiminde eline saglik dokturuvermis valla :)
Eyw kanka insallah gidişide durusu gibi güzel olucak :)
masallah:.....
tesekkr ederim
benim bildiğim paşaoğlunda yapılmış olabilir ama yanlışta olabilirim kapak konusunda..
olabilir sorarım Korhana bi ara
Farkettim ki hiç yorum yapmamışım kusura bakma ;)
Kazsız Belasız kullan, ciddi temiz güzel bir araç.
28 EE 106
18-11-2011, 23:19
maşALLAH:)
RottingChrist
19-11-2011, 07:39
ömer, akşama böğürecek mi hayvan.
fatih(fb)
19-11-2011, 16:11
yuzkere söyledim sana bunun rölantide bi .bnelik var diye:D
Farkettim ki hiç yorum yapmamışım kusura bakma ;)
Kazsız Belasız kullan, ciddi temiz güzel bir araç.
Amin cok tesekkür ederim hep temiz olarak kalıcak inş
maşALLAH:)
tesekkrler
ömer, akşama böğürecek mi hayvan.
böğürmeye basladı abi ama tam istediğimiz gibi olmadı bi ince ayar daha yapıcaz
yuzkere söyledim sana bunun rölantide bi .bnelik var diye:D
bulduk o .bneliği artık yok :d
HondatugraL
20-11-2011, 01:40
istanbuldayım belirteyim dedim aldın sen mesajı :D
Rex'imize yeni hediyemiz :)
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/3-13.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2-20.jpg
Allaaaa koltuklarda geldi ne zaman hodri meydan diyon kanka :D
heymaşallah yavrum beeeee :D :D
SekoLive
20-11-2011, 12:35
ÖMER hayırlı olsn kardes
Allaaaa koltuklarda geldi ne zaman hodri meydan diyon kanka :D
kanka kozmetik olarak tamamızda performans olarak 2-3 eksiğim daha var kelebeğin ayarı filtre filtre borusu vs dün gece bi denedim silencer kapalı 2 kişi fena gitmiyo ama en az bi 3-4 boy daha gideri var sıkılıyo biraz motor rahat havada alamıyo
heymaşallah yavrum beeeee :D :D
daha da güzel olucak inşallah :)
ÖMER hayırlı olsn kardes
teşekkür ederim Serkan
Mantari koyup bide ayar yaptinmi alayina gider :D afr nasi suan ?
tolgakaynak
20-11-2011, 13:02
hayırlı olsun kardeşimle sen bunla beni hepten gecersin yaw :D:D
reddewill
20-11-2011, 13:03
koltuklar güzelmiş güle güle kullan
maşallah ömer en yakın zamanda göruselım cok guzel olmus allah nazardan saklasın :)
Mantari koyup bide ayar yaptinmi alayina gider :D afr nasi suan ?
aynen boru çapınıda 76mm yapmam lazm.
biraz fakire çekti boru ve filtreden sonra biraz daha fakire gecer sanırım acıkcası istediğim gibi oldu diyebilirm.
hayırlı olsun kardeşimle sen bunla beni hepten gecersin yaw :D:D
Eyw Tolga bu biraz daha hızlı :)
koltuklar güzelmiş güle güle kullan
Teşekkür ederim bende begendim şimdi temizlemeye vericem sıfır gibi olurlar :)
maşallah ömer en yakın zamanda göruselım cok guzel olmus allah nazardan saklasın :)
Teşekkür ederim Melii abi görüşelim inş :)
HondatugraL
20-11-2011, 15:45
allaaaah yenı koltuklarıyla gezıcem hemde misss :D
onları taktırmam en az 2 haftayı bulur ilk iznimde motor işlerini bitirmeyi düşünüyorum 2.cide koltukları takarız daha boya koruma yapılcak içi komple sökülüp temizlenicek off cok işim var :)
kanka koltuklar fena çok yakışacak..
HondatugraL
20-11-2011, 16:55
onları taktırmam en az 2 haftayı bulur ilk iznimde motor işlerini bitirmeyi düşünüyorum 2.cide koltukları takarız daha boya koruma yapılcak içi komple sökülüp temizlenicek off cok işim var :)
uzun sure ıstanbuldaım ev yakınsa çaır beraber yapak yardım ederım seve seve cidden ;)
berkayGLRN
20-11-2011, 18:43
güzel koltuklar güle güle kullanın :)
o kelebek ne ölee :D yarasaya dönüşmüş :D
maşallah kırmızıya
koltukların çok şık olmuş ömer
o esnek lipten bende aldım da daha takmadım montajıyla ilgili biraz yardımcı olurmusun ? kendin mi yaptın ?
maşşallah lip haricinde çok güzel görünüyor
koltuklar iyi denk gelmiş güle güle kullan ;)
silencerlı basma ve yürürünü ölçüt olarak alma derim çünkü çok fark ediyor bizim araçlarda çıkardığında, devir saatinde bile anlayabiliyorsun kasıldığını :)
kanka koltuklar fena çok yakışacak..
Bende öyle umuyorum güzel olucak inş :)
uzun sure ıstanbuldaım ev yakınsa çaır beraber yapak yardım ederım seve seve cidden ;)
Pendikteym ben yakın olsa vercem sabahtan aksam alcam senden :D
güzel koltuklar güle güle kullanın :)
tesekkür ederim
o kelebek ne ölee :D yarasaya dönüşmüş :D
maşallah kırmızıya
koltukların çok şık olmuş ömer
o esnek lipten bende aldım da daha takmadım montajıyla ilgili biraz yardımcı olurmusun ? kendin mi yaptın ?
kelebek cok güzel oldu aynı sekilde emme de öyle ince ayarından sonra filtre ile birlikte tam performansını alıcaz insallah :)
lipi arkadasla beraber taktık orj lipi tampona takılı değildi marangozda havalı zımba ile esnek lipi orj lipe zımbaladık sonra orj lipi araca taktık
maşşallah lip haricinde çok güzel görünüyor
teşekkür ederim esnek diye kullanıyorum bi takım daha lipim var gti lipi sıkıldıkca değiştiriyorum :)
koltuklar iyi denk gelmiş güle güle kullan ;)
silencerlı basma ve yürürünü ölçüt olarak alma derim çünkü çok fark ediyor bizim araçlarda çıkardığında, devir saatinde bile anlayabiliyorsun kasıldığını :)
Teşekkür ederim :)
silencerli bastıgımı kıstas almıyorum çünkü motoru hava emişide sıkıntılı filtre borusu 60mm cok dar filtremde kirli mantar ile 76mm boru sonrası silencer acık daha güzel olucakinş
HondatugraL
21-11-2011, 11:21
crx le pendık kaç dakıka yaw 5-10 dk bişe :D
ömer maşallah kardeşim rex yoluna fenaa devam ediyor..
kazasız belasız inşallah.. ;)
maşallah ömer koltuklarla crx cok şık olcak,güle güle kullan.
http://i447.photobucket.com/albums/qq199/ef8vtec/IMG_2183.jpg
son nokta :D
76mm boru ve hks mantar'la biraz daha fakire çekicek. yalıtım odasıda yap derim cai olarak kullanıcaksan tamponda şerit halinde yerlerde acabilirsin EK kasalarda ki gibi.
silencersız afr noluyor kesiciye yakın?
koltuklara maşallah ömer.
crx le pendık kaç dakıka yaw 5-10 dk bişe :D
Servis varmıs kanka 45 dk sürüyo ama ben dayanamam sanırım ona rexle saat 10da 10dk da gelirim ben :D
ömer maşallah kardeşim rex yoluna fenaa devam ediyor..
kazasız belasız inşallah.. ;)
Teşekkür ederim Murat abi.
Turgay abi koyma sunu ulu orta alıcam zaten kurus param kalmadı maaşımı alayım bi baskasına satarsan kahrolurum valla :)
76mm boru ve hks mantar'la biraz daha fakire çekicek. yalıtım odasıda yap derim cai olarak kullanıcaksan tamponda şerit halinde yerlerde acabilirsin EK kasalarda ki gibi.
silencersız afr noluyor kesiciye yakın?
koltuklara maşallah ömer.
tamponda cok güzel hava odası var ben sinyalı söküp alttaki sis yerini açmayı planlıyorum ordan hava odasına besleme yapıcam boruyla.
suan 12.8 13.1 di sanırım gecen ben sıktım ark baktı yanlıs hatırlamıyosam öyle gördük ama su işler bitsin bi video daha cekip koyacam
o dediğin değerlerde ise 13.2-13.5arası değeri rahat görürsün hadi hayırlı olsun bu çocuk olmuş:D
PPRmotorspor Kaan abinin ellerine sağlık
ömer bişey sorcam neden 4-1 i çıkardın ?
bu bizim crx e direk oluyo mu :soru:
HondatugraL
21-11-2011, 23:15
Servis varmıs kanka 45 dk sürüyo ama ben dayanamam sanırım ona rexle saat 10da 10dk da gelirim ben :D
işte bukadar sorun çözüldü :D:D
elektrık sıstemı uyarsa uyar dıye tahmın edıyorum :)
o dediğin değerlerde ise 13.2-13.5arası değeri rahat görürsün hadi hayırlı olsun bu çocuk olmuş:D
PPRmotorspor Kaan abinin ellerine sağlık
inş öyle olucak bizimde temennimiz o sekilde :)
ömer bişey sorcam neden 4-1 i çıkardın ?
çıkartmadım ki kullanıyorum hala
olmaz olmaz soketleri karsılamaz hem o kadran bozuk :D
yok zaten bende sırf merakımdan sordum :D
4-1 satılık ilanına koymuşsun da ondan sordum bi sıkıntı mı oldu diye ?
yok zaten bende sırf merakımdan sordum :D
4-1 satılık ilanına koymuşsun da ondan sordum bi sıkıntı mı oldu diye ?
sıkıntı değil hatta memnunum bile ama çıkartıcam aklımda cok farklı bişi var sürpriz önce 4-2-1 bulmam lazm herhangi bi marka hatta ebay malı bile olur :)
sıkıntı değil hatta memnunum bile ama çıkartıcam aklımda cok farklı bişi var sürpriz önce 4-2-1 bulmam lazm herhangi bi marka hatta ebay malı bile olur :)
pm bekliyom :D
pm bekliyom :D
Yaptıktan sonra açıklıcam :D
Yaptıktan sonra açıklıcam :D
bende bursaya süpriz yapam laa :D
maşallah canım çok güzel biraz zengin yürüyo azcık kısın olmazsa kasnak timing falan çok keyifli olur bence kesinlikle seneye draglara katıl diyorum
Tamam pm atıyorum :)
mesaj alındı anlaşıldı tamamm :D
mesaj alındı anlaşıldı tamamm :D
bırak adamıı yaaa adam suprız yapıyor :D
maşallah canım çok güzel biraz zengin yürüyo azcık kısın olmazsa kasnak timing falan çok keyifli olur bence kesinlikle seneye draglara katıl diyorum
teşekkür ederim abi
Eger istediğim gibi yürütürsem katılmak isterim inş.
evet biraz zengin ama verimli hava alamıyor araç filtre, 76mm filtre borusu ve hava odasından sonra biraz daha fakire çekerse daha güzel olucak diye planlıyoruz
CasabLanca
21-11-2011, 23:47
maşallah hacım, aracı yeni gördüm gözüme sokum yani :D:D
bırak adamıı yaaa adam suprız yapıyor :D
sende bana bi süpriz yapsanda integra beynini göndersen laa :D
sende bana bi süpriz yapsanda integra beynini göndersen laa :D
yolluyum yollamasınaa ama benım ısım olmadı beklemedeyım halen :(
yolluyum yollamasınaa ama benım ısım olmadı beklemedeyım halen :(
bekleyen derviş ...:D
aynen bende beklıyorumm yanıı eger olursa sana yollarımm ecu yu :D
aynen bende beklıyorumm yanıı eger olursa sana yollarımm ecu yu :D
o zaman duble yedik desene :D
weycell387
22-11-2011, 11:59
maaaşalah emeğinize sağlık...
Maşallah Maşallah Maşallah :)
maşallah hacım, aracı yeni gördüm gözüme sokum yani :D:D
Kanka ufacık bişi pek göze gelmiyor teşekkürler :)
maaaşalah emeğinize sağlık...
çok teşekkür ederim
Maşallah Maşallah Maşallah :)
Teşekkürler Teşekkürler Teşekkürler :)
HondatugraL
22-11-2011, 22:59
ömer abi üninin önünde s2000 dondu dondu gıttı egzozu ozlemısım kurtar benı bu sessızlıkten :D msn falan pm le bana yarın paladıumdayım :D
ömer abi üninin önünde s2000 dondu dondu gıttı egzozu ozlemısım kurtar benı bu sessızlıkten :D msn falan pm le bana yarın paladıumdayım :D
benmkinin de sesi çok çıkmıyorki ama çıkıcak az kaldı :)
pm attım
HondatugraL
24-11-2011, 00:24
bağırtırız ya guzel bi egzoz çak ona :D
5ani5 mk3
24-11-2011, 08:54
ömerr ciddi ciddi yapıyosun aracııı:) ben fazla binmez satar diyodumm:)
HondatugraL
24-11-2011, 15:33
aman diyim ağzınızı hayra yorun ne satması ben daha 5 yıl ıstanbuldayım :D
SekoLive
24-11-2011, 15:35
ömer aradık ulaşamadık sana bize bi ulaş :)
cumartesi pazar kapışıyormuyuz ganka :D
ykavcioglu
24-11-2011, 20:32
ömer bitmedimi hâla hadi yaa, ekşın yapak:D
bağırtırız ya guzel bi egzoz çak ona :D
kafamda planı hazır yıkıcak :D
ne satması ya önce bi zevkimizi alalım yürüsün bi endamını görelim :D
ömer aradık ulaşamadık sana bize bi ulaş :)
iş yerinde telefonum sürekli yanımda olmuyor müşterim oluyor vs msj atın ben dönüş yaparım :)
cumartesi pazar kapışıyormuyuz ganka :D
işim olmaz ben bilinçli bir kullanıcıyım :)
ömer bitmedimi hâla hadi yaa, ekşın yapak:D
kanka bitti aslında ama setup değiştik maaşı alana kadar yatar sonra cıkarız yavastan inşallah :)
HondatugraL
24-11-2011, 22:53
istanbuldaysam çaır benı :D al arabayla gıdek eve nere gıdıosak yatak arabanın altına tık tık takarız ya acayıp severım rexle uğraşmayı beni bul kesin :D
istanbuldaysam çaır benı :D al arabayla gıdek eve nere gıdıosak yatak arabanın altına tık tık takarız ya acayıp severım rexle uğraşmayı beni bul kesin :D
bursayada gel haftasonu beni motoru toplayıp koycaz :D
HondatugraL
25-11-2011, 00:48
bursayada gel haftasonu beni motoru toplayıp koycaz :D
valla bi iskender koy onume logma takımı falan cırt cırt yaparım ya :hahaha:
omer gunduz ne yapıyorsun sen ? calısıyonmu bostamı takılıyorsun :)
valla bi iskender koy onume logma takımı falan cırt cırt yaparım ya :hahaha:
sen gel iskender kolay :D
Hopps izin aldınmı benden nereye gidiosun :D
omer gunduz ne yapıyorsun sen ? calısıyonmu bostamı takılıyorsun :)
sabah 10 aksam 10 çalısıyorum abi :)
sen gel iskender kolay :D
abi lütfen çırağa ortak olmayalım :D
Maşallah kazasız belasız...
HondatugraL
25-11-2011, 12:56
Hopps izin aldınmı benden nereye gidiosun :D
abi lütfen çırağa ortak olmayalım :D
ahushahaahaaa :D
görüyon demi izin çıkmadı :D tabi her usta benımkı gıbı crx manyağı değil hassas davranamazlar ustasını kaptırmamaya çalışıyo:D
Maşallah kazasız belasız...
tesekkr ederim
görüyon demi izin çıkmadı :D tabi her usta benımkı gıbı crx manyağı değil hassas davranamazlar ustasını kaptırmamaya çalışıyo:D
Skender ısmarlarım bende gitmiosun bi yere :D
HondatugraL
29-11-2011, 15:47
Skender ısmarlarım bende gitmiosun bi yere :D
bursadakı başka ama :D önce senın aracı e5 e salalım sonra onun arabayı yapalım madem. Adam akıllı beleş ustayı bulmuş bırakmıo :D
bursadakı başka ama :D önce senın aracı e5 e salalım sonra onun arabayı yapalım madem. Adam akıllı beleş ustayı bulmuş bırakmıo :D
hemde ünlülerin yedigi iskenderden di :D
HondatugraL
29-11-2011, 16:23
hemde ünlülerin yedigi iskenderden di :D
ömer abi nediosun bu işe ünlüler diyo :hahaha:
http://2.bp.blogspot.com/_8v5U7EiVn74/R8HlhxiLYmI/AAAAAAAAAb4/AQ3DvHrGtEU/s1600/dsc00770vx0.jpg
diyorum :cool:
GKS TypeR
02-12-2011, 15:08
maşallah çok güzel çok iyi olmuş kazsız belasız inşallah...
Teşekkür ederim Göksel abi :)
bugun shadow EGT aldık yakın zamanda JDM kadranla birlikte takılıcak :)
Ardından spoon jantlar graund control coilover vs geliyo incir agacının tohumları atıldı :D
HondatugraL
05-12-2011, 21:22
ne gezdik bee arkadaş burnumda tuttu okulun önünde bı gordum messt oldum of anam beee en kısa zamanda gazlayak gene boş olursan :D
Pendikte nerdesin göremiyorum hiç arabayı o kadar gezmeme rağmen :D
HondatugraL
05-12-2011, 22:26
arabaya 20 gun bınmeyen bı adamın crx ı okan o araba :D 20 gun sonunda benım zorumla bındı ondada arabanın yapmadıgı şaka atmadığı trip kalmadı. E5 in ortasında 4 kere stop ettı yoğun trafıtke allahtan shell in altındaydıkda karnını doyurduk sanayıe koltuk taktırmaaya gıttık çalışmadı ıttırdık kenara aldık çalıştı sırf p.ç lik yaptı yani :D
Aydınlı yolu üzerinde oturuyorum ama araba bahcede sürekli servisle işe gittiğim için pek kullanmıyorum bu gece cıktım bi sabiha yoluna sıktık geldik :)
arabaya 20 gun bınmeyen bı adamın crx ı okan o araba :D 20 gun sonunda benım zorumla bındı ondada arabanın yapmadıgı şaka atmadığı trip kalmadı. E5 in ortasında 4 kere stop ettı yoğun trafıtke allahtan shell in altındaydıkda karnını doyurduk sanayıe koltuk taktırmaaya gıttık çalışmadı ıttırdık kenara aldık çalıştı sırf p.ç lik yaptı yani :D
Aynen ole akü trip attı benzin bitti :D
o olayı çözdüm Görkem akünün - kutup basında temassızlık varmıs o yuzden yapıyormus o mars almama sıkıntısını artık sıkıntı yok :)
bugun bi deneme imkanı buldumda beklediğimden iyi yürüdü baglandım araca :D
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_8v5U7EiVn74/R8HlhxiLYmI/AAAAAAAAAb4/AQ3DvHrGtEU/s1600/dsc00770vx0.jp
diyorum :cool:
seni fazla mı çipp yetiştiriyoruz ne :D
bilmemki sanırsam galiba :D
Bende Esenlerde oturuyorum :D Alt kaynarcanın kargosunuda akşama kadar ben taşıyorum haliylele aydınlı yolundayım gün boyu :D
Yurtiçi kargo " söz verdiğimiz gibi " aahahaha :D :D
Bende Esenlerde oturuyorum :D Alt kaynarcanın kargosunuda akşama kadar ben taşıyorum haliylele aydınlı yolundayım gün boyu :D
Yurtiçi kargo " söz verdiğimiz gibi " aahahaha :D :D
yurtiçiden sürekli kargo alırım ama pendik subeden yarın yıne gidicem mesela hemde aracla 11-12 gibi kargoda olurum :D
kankut video yaptınız mı
ben cekmedim kanka aracım bitmeden zaten video koymayı düşünmüyorum bittikten sonraki denemelerin videolarını koyarım ama
coil yay spoon jant egt aldım.
head değişcek gaz kelebeği orj takıcam 76mm filtre borusu ve hks mantar filtre takıcam.sparco koltuklar montaj yapılcak ay sonu maaş aldıkan sonra biter inş.
HondatugraL
07-12-2011, 00:10
Aynen ole akü trip attı benzin bitti :D
o olayı çözdüm Görkem akünün - kutup basında temassızlık varmıs o yuzden yapıyormus o mars almama sıkıntısını artık sıkıntı yok :)
bugun bi deneme imkanı buldumda beklediğimden iyi yürüdü baglandım araca :D
ne bağlanma ama facedekı porşe nın altına benzın dokup yakarım dıodun crx e :D
berkay_aydin
07-12-2011, 00:16
coil yay spoon jant egt aldım.
head değişcek gaz kelebeği orj takıcam 76mm filtre borusu ve hks mantar filtre takıcam.sparco koltuklar montaj yapılcak ay sonu maaş aldıkan sonra biter inş.
Ömer abi coil yay dediğin coilspring mi ? şu ayarlanan yaylardan ?
ne bağlanma ama facedekı porşe nın altına benzın dokup yakarım dıodun crx e :D
yakarım olm nolcak yani :D
Ömer abi coil yay dediğin coilspring mi ? şu ayarlanan yaylardan ?
GraundControl marka eibach yaylı bi coil sistemi spor amortisör ile birlikte kullanıcam
HondatugraL
07-12-2011, 01:06
onu yakman için benı gebertmen lazım dostum :D
ömer naptın takmadın mı daha coillleri
onu yakman için benı gebertmen lazım dostum :D
içine senide koyarım senide yakarım mutlu ölürsün :D
ömer naptın takmadın mı daha coillleri
daha yeni aldım kargodan ya bu ay yada ocakta takarım
biraz agırdan işliyo bende mod işleri çok acelem yok :)
RottingChrist
07-12-2011, 11:01
ömer noktayı koy artık. kış gelmişken bol bol soğuk hava çeksin hayvan. deneme sonuçları nasıldı? keyfin yerinde anladığım kadarıyla :)
ykavcioglu
07-12-2011, 11:03
araba istekli timur abii
iyiki satmışsn, pendiğe geldiği iyi oldu be:D
neden orj gaz kelebeği takıyorsun ömer?
RottingChrist
07-12-2011, 11:10
vay vay. yunus denediniz demek. son durum nasıl? yabancıya gitmedi ya saolsun ömer arada gösteriyor bize. :o
araba istekli timur abii
ykavcioglu
07-12-2011, 11:16
vtecle denedik çok eksiği varmış ama yinede gideri güzel
araç bitsin tekrar deneme yapıp farkı görecez videoları eklerim ozmn:)
5ani5 mk3
07-12-2011, 22:48
ömer deniyelim senle havalar düzelince :=) komple sökmüşşüsün ama oda sana avansım olsun:=)
ömer noktayı koy artık. kış gelmişken bol bol soğuk hava çeksin hayvan. deneme sonuçları nasıldı? keyfin yerinde anladığım kadarıyla :)
abi parasızlıktan taktıgım parcaları söküyorum istediğim gibi olması için bi 2 ay daha gerekli :(
sonuc beni fazlasıyla tatmin etti beklediğimden daha güzel yürüyo arac
araba istekli timur abii
daha cok deneriz :D
neden orj gaz kelebeği takıyorsun ömer?
para lazm aof kaydımı yapcam ya orj yada onu satmam lazm onu satmak kolay olur die ilk teg kelebeğini satılıga cıkarttım
vay vay. yunus denediniz demek. son durum nasıl? yabancıya gitmedi ya saolsun ömer arada gösteriyor bize. :o
Ne zaman istersen gelip alabilirsin abi :)
ömer deniyelim senle havalar düzelince :=) komple sökmüşşüsün ama oda sana avansım olsun:=)
kanka denerken arabada fazladın 2 spor koltuk bagaj ardiye gibi bir sürü malzeme vs ole denedik senlede deneriz sıkıntı yok toplucam aracı bu ay zaten :)
duruşu da gidişi de 10 numara ..
HondatugraL
07-12-2011, 23:34
içine senide koyarım senide yakarım mutlu ölürsün :D
o okadar kolay değil işte ahbab :D içine benı koyunca iki kabloyu surttururum bırbırıne vınn :D
hacım takmıcaksan coillere 200 çalışır :D
berkay_aydin
08-12-2011, 01:27
yakarım olm nolcak yani :D
GraundControl marka eibach yaylı bi coil sistemi spor amortisör ile birlikte kullanıcam
Abi yurtdışından mı aldın onu sorucaktım :)
Abi yurtdışından mı aldın onu sorucaktım :)
yok ankaradan o.b.k nickli üyeden aldı
duruşu da gidişi de 10 numara ..
cok tesekkür ederim
o okadar kolay değil işte ahbab :D içine benı koyunca iki kabloyu surttururum bırbırıne vınn :D
aküyü sökeriz :D
hacım takmıcaksan coillere 200 çalışır :D
mezarcımısın :D
abi parasızlıktan taktıgım parcaları söküyorum istediğim gibi olması için bi 2 ay daha gerekli :(
sonuc beni fazlasıyla tatmin etti beklediğimden daha güzel yürüyo arac
daha cok deneriz :D
para lazm aof kaydımı yapcam ya orj yada onu satmam lazm onu satmak kolay olur die ilk teg kelebeğini satılıga cıkarttım
Ne zaman istersen gelip alabilirsin abi :)
kanka denerken arabada fazladın 2 spor koltuk bagaj ardiye gibi bir sürü malzeme vs ole denedik senlede deneriz sıkıntı yok toplucam aracı bu ay zaten :)
Satma ya parça filan bende öğrenciyim gönlüm el vermedi durumuna Tech Camiası olarak öğrencilere kredi açmak lazım diyorum...
Aracının maşallahı var kardeşim ellerine emeğine sağlık...
Satma ya parça filan bende öğrenciyim gönlüm el vermedi durumuna Tech Camiası olarak öğrencilere kredi açmak lazım diyorum...
Aracının maşallahı var kardeşim ellerine emeğine sağlık...
Bulunur parça ya ne olucak çok teşekkür ederim :)
mezarcımısın :D
dahada öte bebebemm :D
Reximizin yeni patileri :)
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2011-12-09113929.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2011-12-09113901.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2011-12-09113914.jpg
maşallah disklerin güzelliği ortaya çıkmış beyaz iyi seçim
Aynen cok güzel oldu bi yıkansa sonrasında kırmızı bijonlarla sibop kapaklarını taksam nokta olucak :)
HondatugraL
11-12-2011, 00:01
arka jant kirdenmi gri duruyo yoksa harbiden grimi :D yeni jantlarla gezekmi :D
tuner faruk
11-12-2011, 00:58
Ömer artık Spoon baydı bence Orjinal vti jantı çok çok daha iyi duruyo :)
oem vtı jant fume yada beyaz nokta olur spoon bence olmamıs kızma zevk meselesı kanka:D
maşallah jantlara toyo lastıkler si den mi çıkma bunlar mavi :)
HondatugraL
11-12-2011, 01:43
karajant en kralıydı hacı :D üstüne anca sprint hart tanırım onlarda pahalı bence 16 rp f1 takaydın daha guzel dururdu :)
ALPER-VNS
11-12-2011, 01:44
vti jantı fazlaca yumuşak hatlı kalırdı bu arabaya bence.. delsol olsa araba lafım yok ama bu arabaya spoon çok yakışmış..
Bencede spoon gayet başarılı olmuş advan yahut spoon harici pek yakıştıramam bende jant sanırım...
bLackModeL
11-12-2011, 07:29
olmus olmuss gayet hos olmuss spoon yakısıyooo hondaya
Cimmeria
11-12-2011, 13:23
korhandayken bir ara vti janti takmisti guzel duruordu valla :)
spoon bronze olmalıydı, o zaman bu tepkileri almazdın ömer:D
vti jantı rex e hiç olmuyor be yuvarlak hatlı bir jant eg kasaya nokta oluyorda :D
kadir jdm civic
11-12-2011, 14:03
ömer kardeşim hayırlı ugurlu olsun hadi su makınayı canlandıralımda millet rex görsün
ykavcioglu
11-12-2011, 14:06
ömer kardeşim hayırlı ugurlu olsun hadi su makınayı canlandıralımda millet rex görsün
aynen, bırak görselliği atmoya gelll:D
RottingChrist
11-12-2011, 16:01
honda yeni modellerinde spoonu oem jant olarak kullanacakmış :)
arka jant kirdenmi gri duruyo yoksa harbiden grimi :D yeni jantlarla gezekmi :D
aslında tertemiz bembeyaz cincik gibi ama ben pis bi adamım :D olm dur hele önce sıkıntılarını giderelim sonra bol bol gezeriz :)
Ömer artık Spoon baydı bence Orjinal vti jantı çok çok daha iyi duruyo :)
vtec jantı ağır ve ben hiç yakıstırımıyorum crx e :)
oem vtı jant fume yada beyaz nokta olur spoon bence olmamıs kızma zevk meselesı kanka:D
valla zevk meselesi dediğin gibi köseli araca cok oval hatlı kalıyo bence hiç begenmiyorum bu aracta beyaz vtec jant vardı eskiden zaten :)
maşallah jantlara toyo lastıkler si den mi çıkma bunlar mavi :)
aynen o jantlar :)
karajant en kralıydı hacı :D üstüne anca sprint hart tanırım onlarda pahalı bence 16 rp f1 takaydın daha guzel dururdu :)
bırak en güzeli bu hem görsel olarak hemde performans olarak :)
vti jantı fazlaca yumuşak hatlı kalırdı bu arabaya bence.. delsol olsa araba lafım yok ama bu arabaya spoon çok yakışmış..
katılıyorum tesekkür ederim :)
Bencede spoon gayet başarılı olmuş advan yahut spoon harici pek yakıştıramam bende jant sanırım...
tesekkür ederim belki ilerde bronz yapabilirim
olmus olmuss gayet hos olmuss spoon yakısıyooo hondaya
eyw kanka orjinal ekipman gibi :D
korhandayken bir ara vti janti takmisti guzel duruordu valla :)
hatırlıyorum o halini değişiklik olsun biraz :)
spoon bronze olmalıydı, o zaman bu tepkileri almazdın ömer:D
aslında bana kalsa bronz hep aklımdaydı ama uyguna bulunca beyaz da yakısır dedim aldım ilerde boyatırız :)
Maşallah, Yakışmış :)
tesekkür ederim :)
vti jantı rex e hiç olmuyor be yuvarlak hatlı bir jant eg kasaya nokta oluyorda :D
aynen pampa vtec jantlı karatayı özledik :D
ya bende istiyorumde verdikce yiyo verdikce yiyo hem buda bi adım biraz yol tutusumuz frenlerimiz iyileşsin hem tenekelerden daha hafif bunlar :)
aynen, bırak görselliği atmoya gelll:D
hepsi sırayla kanka görsel bitti zaten artık kaput altındayız :)
Yakısıyor be abi hemde hafif :)
HondatugraL
12-12-2011, 00:49
içimizdeki kötülükleri salıyoruz ömer bey :D buseferkı gelişinde gızlenır gıbı durma kapının ağzında dur tam millet s.indirik scroccolarla orda duruo rexi sok mılletın gozune ama kırlı gelırsen once gıdıp yıkıyalım param yokkende gelme hazır cuzdan dolu gel benzını benden :D
Maşallah kardesim güzel oluyor :)
maşallah güzel olmuş diycem ama
şahinlerin cms 40 gibi oldu sponlar :D
süper yaw koptum :D
içimizdeki kötülükleri salıyoruz ömer bey :D buseferkı gelişinde gızlenır gıbı durma kapının ağzında dur tam millet s.indirik scroccolarla orda duruo rexi sok mılletın gozune ama kırlı gelırsen once gıdıp yıkıyalım param yokkende gelme hazır cuzdan dolu gel benzını benden :D
kapının onu aksaraydaki otellerin kapısından daha işlek giren cıkan belli değil :D
bana 10w60 edge al 1lt :D
Maşallah kardesim güzel oluyor :)
tesekkür ederim melii abi elimizden geldiğince bütce elverdiğince yapmaya calısıyoruz :)
maşallah güzel olmuş diycem ama
şahinlerin cms 40 gibi oldu sponlar :D
onemli olan işlevsellik :D
varsa aynı paraya aynı hafiflikte güzel jant onu alalım
HondatugraL
13-12-2011, 15:18
tamam onu alak benzını senden :D
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2011-12-17164254-1.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2011-12-17164307.jpg
vayrum ne güzel yanıyor bugün işe getirde görelim baby :D
çok güzel oldu bu haliyle valla spoonları canın sıkıldıkça değiştirirsin, bronz,yeşil,mavi fln :D maşallah
tuner faruk
18-12-2011, 11:49
Maşallah Ömer Allah nazarlardan saklasın şuan nokta duruyor :)
vayrum ne güzel yanıyor bugün işe getirde görelim baby :D
hava yagmur panpa getirsemde güzelliği gitti zaten :D
çok güzel oldu bu haliyle valla spoonları canın sıkıldıkça değiştirirsin, bronz,yeşil,mavi fln :D maşallah
tesekkür ederim
plasti dipin her rengine boyayabilirim:D
Maşallah Ömer Allah nazarlardan saklasın şuan nokta duruyor :)
eyw adaş neredeyse tüm parçalarım hazır takılmayı bekliyor tamamını bitireyim montajları yapılsın o zaman nokta olucak insallah :)
maşallah ömer yakışmış jantlar.. ;)
|| CaNeR ||
19-12-2011, 08:50
Maşallah çok güzel ,Allah kaza bela vermesin .
SekoLive
19-12-2011, 08:59
ömer maşallah güzel olms :)
maşallah ömer yakışmış jantlar.. ;)
Tesekkür ederim Murat abi senin coiller nasıl oldu memnun musun
Maşallah çok güzel ,Allah kaza bela vermesin .
Amin tesekkür ederim
ömer maşallah güzel olms :)
Tesekkür ederim Serkan şu coilleri taksam dibine kadar bassam renkli bijonları taksam kaliperleri boyasam koltukları taksam detay eksikleri giderip bi boya koruma yapsam o zaman içime sinicek işte :)
Arabanın içi sanayi dukkanı gibi :D
VteC_MaNiaC
19-12-2011, 10:48
kanka renk kombinasyonunu değiştirme böle kalsın şahane olmuş maşallah
bu sekilde benmde çok hosuma gitti belki yaza sıkılırsam geri dönüşümü kolay değişiklikler yapabilirim.
bu arada boruyu alamadım senden hala ama alıcam aklımda
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 11:38
maşallah ömercim çok şık olmuş , güle güle kullan kardeşim..
bu kırmızıyı çok beğendim ya yakından inceleyebildim ilk defa patilerlede tam süper oldu maşallah kardeşime kazasız belasız güzel günlerde bide bana geçildinmi tamamdır :D
VteC_MaNiaC
19-12-2011, 12:41
bu sekilde benmde çok hosuma gitti belki yaza sıkılırsam geri dönüşümü kolay değişiklikler yapabilirim.
bu arada boruyu alamadım senden hala ama alıcam aklımda
ne zman dersen kanka bi alo yeter
maşallah ömercim çok şık olmuş , güle güle kullan kardeşim..
Çok tesekkür ederim Kaan abi sizin tegde çok şık oldu
bu kırmızıyı çok beğendim ya yakından inceleyebildim ilk defa patilerlede tam süper oldu maşallah kardeşime kazasız belasız güzel günlerde bide bana geçildinmi tamamdır :D
eyw kanka amin de bişi anlamadım ben kime geçildim de sana geçilicem :D
çok şükür bugune kadar kiminle denediysem geçtim :)
Heeeeyt rex bu tanimaz :D gec kankam :)
vtecburac
19-12-2011, 16:48
bu aracı ümraniye civarlarında görüyorum atakent felan sanırım
bu aracı ümraniye civarlarında görüyorum atakent felan sanırım
ctesi gunu düğün vardı atakentteydim aracta zigananın orda ısıklarda park halindeydi gecen hafta 1 kez daha geldim o zaman görmüş olabilirsin atakentten cok bulgurlu üsküdar taraflarına geliyorum
vtecburac
19-12-2011, 16:54
ctesi gunu düğün vardı atakentteydim aracta zigananın orda ısıklarda park halindeydi gecen hafta 1 kez daha geldim o zaman görmüş olabilirsin atakentten cok bulgurlu üsküdar taraflarına geliyorum
bizim buralardasın yani;)
bizim buralardasın yani;)
yok normalde pendikte oturuyorum arkadaslarım var o tarafta onlara geliyorum.
galiba pendikte gördüm ben bu arabayı maşallahı var dükkanın önünden geçmiştin :D
galiba pendikte gördüm ben bu arabayı maşallahı var dükkanın önünden geçmiştin :D
dogrudur dükkan ne tarafta :)
kısmetse bende pendikte bi tane beyaz var onu alıcam sanırım görmüşsündür belki
mamoşun ordan gecerim cok altınlalede calısıorum bende kuzenim bayramlarda flan :)
biliorum mükemmel bi arac o ama 15 lira istiyolar motoru 100bin yapmamıs daha
meslektaş sayılırız :D benimde gümüş dükkanı var
meslektaş sayılırız :D benimde gümüş dükkanı var
Allah bol kazanc versin de bi rexi daha kazandıralım :)
amin inşallah gel uğra bi ara çayımı iç
ugrarım insallah avm de oldugum için giriş cıkıs saatlerim ters ama izin günümde gelirim gündüz konussaydık bugun carsıdaydım ugrardım :)
ne diyosun beyaz crx alınır mı 97000 de daha 15 çok gibime gelio ama alıncak başka araç yok si lar turşu crxler turşu
ben vermem o kadar para stok bi crx e vericeksen sen benm aracı verim sana :D
ugrarım insallah avm de oldugum için giriş cıkıs saatlerim ters ama izin günümde gelirim gündüz konussaydık bugun carsıdaydım ugrardım :)
ömer 1 ay fln daha kullan senin arabayi alalim olmadi deniz'e bi gorusun konusunda :D
bu arada temizlenince bişye benzemiş
ben kırmızı eg ye beyaz spoom taktigimda kırmızı flash s gibi olduydu :D
su koltuklar coil headers bijon *** püsür bi bitsinde o zaman asıl bişiye benzicek :)
yazın satarım zaten ben bunu biraz kosturuyum bu haliyle bile güzel yürüyo yazın biraz vteclerin piyasasını düşüreyim satarım :D
RottingChrist
19-12-2011, 17:48
koltuktan düşmek için kahkaha attım ama olmadı. özledik seni çabuk bitir ilk denemeyi benim arabayla yapacağız. :icon_tup:
su koltuklar coil headers bijon *** püsür bi bitsinde o zaman asıl bişiye benzicek :)
yazın satarım zaten ben bunu biraz kosturuyum bu haliyle bile güzel yürüyo yazın biraz vteclerin piyasasını düşüreyim satarım :D
abi 3 tane vtecle denedim 3ünüde geçtim hemde bu yarım haliyle :)
tamam ocak sonu komple bitmiş olucak arac insallah deneriz dileyenle :)
vteclerin specleri neydi ömer, maşallah araca.
timur abi sen nerelerdesin ya :)
stok hepsi sadece filtre vardı birinde
RottingChrist
19-12-2011, 17:55
yok yok beni güldüren vti piyasasına taş atman oldu. moda oldu bu ara fiyatları düşüreyim derken daha da yükseliyor sanki :)
abi 3 tane vtecle denedim 3ünüde geçtim hemde bu yarım haliyle :)
tamam ocak sonu komple bitmiş olucak arac insallah deneriz dileyenle :)
RottingChrist
19-12-2011, 17:57
alican burdayız şimdilik. biraz ceza puanım var belki kısa süreli bir ayrılık olabilir. :) dibimizde oturuyorsun görüşemedik bir türlü.
vteclerin specleri neydi ömer, maşallah araca.
timur abi sen nerelerdesin ya :)
düşücek düşücek yakıcak hepsi arabasını :D
5ani5 mk3
19-12-2011, 22:54
ömeer spoonlar cuk olmuşş sakın elleme :) vteclere saplamıssın gözün aydın :)
ykavcioglu
19-12-2011, 22:56
ömer erken çıktığın videoyu ekleyemde alem rex görsün:D:D
şaka bi yana bitirde farkı görelim rex'in
ömeer spoonlar cuk olmuşş sakın elleme :) vteclere saplamıssın gözün aydın :)
Eyw kanka biraz aracı basıcam bunun üstüne o kadar :)
ömer erken çıktığın videoyu ekleyemde alem rex görsün:D:D
şaka bi yana bitirde farkı görelim rex'in
kanka sizinkiyle kafa burun yürüdük onu geçtim olarak saymıyorum ama o videoyu bana özelden atsana sesini bi duyum :D
bitince sizinle tekrar denicem hem griyle hem lacivertle
ykavcioglu
19-12-2011, 23:02
Eyw kanka biraz aracı basıcam bunun üstüne o kadar :)
kanka sizinkiyle kafa burun yürüdük onu geçtim olarak saymıyorum ama o videoyu bana özelden atsana sesini bi duyum :D
bitince sizinle tekrar denicem hem griyle hem lacivertle
bence kaput farkıyla geçtin, videoları usb ile verecem sana 12 tane var:D
ama geçmen normal, gri ye komple bakım ayar vs. oluyor sen bitir onunla çok güzel olur..
o zaman bende merak ediyorum yine keyifli olucagını umuyorum :)
Omer masallahya durusu kadar yururde iyi vteclerle yurudugune gore baya iyi durumda araban su bizim rexlede deneyinde fark ortaya ciksin sendeki malzemelerin farkini gormus oluruz hem
omer kelebegıı taktınmıı yavrumm ?
Omer masallahya durusu kadar yururde iyi vteclerle yurudugune gore baya iyi durumda araban su bizim rexlede deneyinde fark ortaya ciksin sendeki malzemelerin farkini gormus oluruz hem
olur deneriz ben bitiriyim aracı ne zaman isterseniz :)
omer kelebegıı taktınmıı yavrumm ?
kelebek zaten takılı abi ama istiyosan söküp verebilrim
hiç video yokmu ömer?
ben cekmedim hiç acıkcası aracım tam bitmediği için cekilenleride yayınlamak istemiyorum geçmiş bile olsam
ömer daha ne yapıcaksın? :D zaten şimdi bile 10 boy atman lazım dediğin eksikleri giderip 2 tırmı sokmayı planlıyosun araya gr rexte filtre headers egzoz var hiç değilse seni görebilsin :D
HondatugraL
21-12-2011, 15:30
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2011-12-17164254-1.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/2011-12-17164307.jpg
TT tatile bilet almıştıda gıdıp geldım yazamadım :D
kirliyken gezdırdın hep şu halinide görek diorum menemencide merak ediyo seni :hahaha:
ömer daha ne yapıcaksın? :D zaten şimdi bile 10 boy atman lazım dediğin eksikleri giderip 2 tırmı sokmayı planlıyosun araya gr rexte filtre headers egzoz var hiç değilse seni görebilsin :D
yok o kadar extreem gitmio rıdvanın vtec geçmişti bunu ben onunla yürüsem yeter geçmek istemiyorum bile :D
TT tatile bilet almıştıda gıdıp geldım yazamadım :D
kirliyken gezdırdın hep şu halinide görek diorum menemencide merak ediyo seni :hahaha:
olm dur acele etme yaa gezdiricez bole janjanlıykende yagmur yagdı leş oldu yıne :D
merak ettımmm kelebek ne kadar fark ettı takmaya degermı ? yılbasına kadar makat kelebegı yollamazsa eger sendekı kelebegı alırım :)
takmaya degermi şöyle değer eger emmeyide işletirsen net 2-3 boy hızlandırır aracı bide gaz tepkileri daha etkili oluyo ayrıca filtre sesinde yogun emişten dolayı biraz daha artıyo ben memnunum hala arac üzerinde sökmedim zaten
HondatugraL
22-12-2011, 04:33
olm dur acele etme yaa gezdiricez bole janjanlıykende yagmur yagdı leş oldu yıne :D
yıkayammı abiii :(