Orijinalini görmek için tıklayınız : Red Rex
ne ara banlandın la sen yine :D
bu alıntıdaki resimler fenaymış maşallah :)
Tesekkür ederim temiz olunca daha farklı duruyo :)
Tesekkür ederim temiz olunca daha farklı duruyo :)
temiz olunca cok cok başka duruyor meret :) elimizden geldigince hep temiz tutmaya çalışıyoruz :) maşallah tekrardan bi beyaz jjantlı böyle kırmızı rex vardı oda cok hoşuma gidiyordu buda ona cok benziyor :) 10 numara duruyor maşallah
Hiç sevmezdim bu araçları ama bu çok hoş görünüyor gerçekden kim bilir yakından ne kadar tatlıdır, maaşallah arkadaşım çok güzel olmuş eline sağlık.
imparatoR
26-12-2011, 14:06
emek var sevgi var:)
çok güzel gerçekten ömer ilgiyle takip ediorum...
kazasız belasız inşallah..
Hiç sevmezdim bu araçları ama bu çok hoş görünüyor gerçekden kim bilir yakından ne kadar tatlıdır, maaşallah arkadaşım çok güzel olmuş eline sağlık.
Cok tesekkür ederim crx güzeldir sevdirmeye calısıyoruz :)
emek var sevgi var:)
çok güzel gerçekten ömer ilgiyle takip ediorum...
kazasız belasız inşallah..
Amin cok tesekkür ederim gunden güne daha da güzelleştirmeye calısıyorum şimdilik parcaları evde stoklıyorum şimdiden bi 5-6 parca var takılmayı bekleyen önümüzdeki aydan sonra toplu bi sekilde montaja baslıcaz inş :)
HondatugraL
26-12-2011, 20:15
ne ara banlandın la sen yine :D
benım zamanım mekanım bellı olmaz :D para var huzur var sureklı tatıldeyım :hahaha:
dün akşam 10 a doğru gebze civarından dönen sen değilmiydin abi mesaj atmıştım hatta.bi bassada sesini duysak diyordum içimden ama yavaş gidiyordun :)
dün akşam 10 a doğru gebze civarından dönen sen değilmiydin abi mesaj atmıştım hatta.bi bassada sesini duysak diyordum içimden ama yavaş gidiyordun :)
yok abimdi o kartepeye gidiyodu bugunde gitti 90ı gecmez ekonomik olsun die bugun depoyu fulledi hesap yaptık 290krs yaktırmıs :D
mesaj geldi de ben diyorum yanlıs attı birisi heralde ne gebzesi :D
:d orda kamera var abi dediğim gibi ondan atım mesajı :) iyi yakmış valla. kazasız belasız
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/yn1-1.jpg
New Spec ZR 4-1 Headers 51mm Düz boru 51mm Remus HardLine=Kol gibi alev :D
ykavcioglu
13-01-2012, 20:43
en tatlı olay:D
bitsin artık ömer şu işler, kuzenede ej rex'i alacaz inş. kırmızıları çiftlerik:D
Kol gibi alev :D video bekleriz...
maşallah kazasız belasız....
yaaaw kanka neler yaptın sen yyeni yine yeniden :D
boruyu yenidenmi yaptın ?
en tatlı olay:D
bitsin artık ömer şu işler, kuzenede ej rex'i alacaz inş. kırmızıları çiftlerik:D
Valla sona yaklastım gibi ana olay bu kalmıstı onuda hallettim inş alın bakalım rexler iidr :D
Kol gibi alev :D video bekleriz...
En yakın zamanda cekicem inş hatta gece cıkasım var :D
maşallah kazasız belasız....
tesekkür ederim
video istiyoruz pampa :D
canlısını gösterek :D
yaaaw kanka neler yaptın sen yyeni yine yeniden :D
boruyu yenidenmi yaptın ?
Aynen kanka podsuz kaynaksız 51 düz sonada 51 remus subaru gibi calısıo boxer motor gibi fena oldu sesi ya asık oldum bıkere daha :D
maşallah maşallah kazasız belasız kanka ;)
5ani5 mk3
13-01-2012, 22:22
ömer arabayıı doldurdun MaaşşlaaHh:) bende egsoz yapmaya başlıyorum çekicem düz boruyo bakalım :)
maşallah maşallah kazasız belasız kanka ;)
amin kanka eyw hızlanıosun yetişmem lazm :D
ömer arabayıı doldurdun MaaşşlaaHh:) bende egsoz yapmaya başlıyorum çekicem düz boruyo bakalım :)
yap kanka dedim sana o kadar sükür sonunda yapıosun etkisini görüceksin o aracta ;)
5ani5 mk3
13-01-2012, 22:27
amin kanka eyw hızlanıosun yetişmem lazm :D
yap kanka dedim sana o kadar sükür sonunda yapıosun etkisini görüceksin o aracta ;)
daha yapılcak çok iş var bakalım :)
ömer lanch kontrol şartt :D
fatih(fb)
14-01-2012, 18:27
maşallah yavrum alev isteyen bendim gel yanıma:D
Bu havada güzel sucuk mangal gider hazır alevde var :D Haftaya İst. parkdaki organizasyonda olacakmısın?
Ulan adi haberimiz yok bisiden ise basladin unuttun bizi nankor herif:) gecen geldim arabayi senin yanina cektim baktm jantlar degismis direk vay serefsiz dedim:D guzel
Olmus kanka
bir an önce alev videosunu görmek istiyoruz kanka:)
ömer lanch kontrol şartt :D
ayaktan yapılıo o suanlık :D
maşallah yavrum alev isteyen bendim gel yanıma:D
Tamam kanka geleyim soyakta bi patlatırım :D
Bu havada güzel sucuk mangal gider hazır alevde var :D Haftaya İst. parkdaki organizasyonda olacakmısın?
Valla güzel olur :)
Gelebiliceğimi sanmıyorum sanırım calısıyo olucam o gun
Ulan adi haberimiz yok bisiden ise basladin unuttun bizi nankor herif:) gecen geldim arabayi senin yanina cektim baktm jantlar degismis direk vay serefsiz dedim:D guzel
Olmus kanka
kanka valla işe baslamaktan dolayı değilde iş saatleri sıkıntılı sabah 10 aksam 10 biliosun sende eyw bu arada :)
bir an önce alev videosunu görmek istiyoruz kanka:)
İnsallah bu havalarda pek cıkartmıyorum aracı ama kısa bi video cekebilirim :)
Shadow EGT bagladık arkayı 3ledik :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409106_10150555220094644_642454643_8637178_9334780 34_n.jpg
BarışArdalı
23-01-2012, 22:50
maşallah.benzininde maşallahı var hani :D
yok ya kadranım bozuk sadece km calısıo o yuzden benzin tepeye vurdu keske depoda ole olsa :D
BarışArdalı
23-01-2012, 23:16
yok ya kadranım bozuk sadece km calısıo o yuzden benzin tepeye vurdu keske depoda ole olsa :D
hahaha bendeki EF de bozuktu sırf o yüzden komple gösterge almıştım :D:D
Bende aldımda da nasıl takıcam die düşünüyorum :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/109318-telli-km-kadranini-soketliye-cevirme-hakkinda.html
Shadow EGT mizide bagladık :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/406514_10150584765069644_642454643_8715677_1131417 038_n.jpg
fikrimin ince gülü maşallah güzel oldu :D
neydi ciğer x mi :D
aynen bundan sonra reximizin adı CiyeRX :)
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız
masallah omer gostergeler cok guzel olmus gogus sokuldumu kabloları gecırırken ?
Masallah yaaaaw kankama :D
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız
Tesekkür ederim
masallah omer gostergeler cok guzel olmus gogus sokuldumu kabloları gecırırken ?
saolasın günküt göğsü sökmedim kadranı söktüm ordan geçirdik kabloları ama kadranı değişirken yine sökücem yuva yapıp teker teker yollıyacagım asagı
Masallah yaaaaw kankama :D
eyw kanka sıra gergiler ve coil de 3 gergi coil ve koltuklar takılıcak ay sonuna kadar inş :)
masallah masallah,kazasız belasız ınsallah..
HondatugraL
12-02-2012, 00:24
fotosuyla kandıraman benı bılıosun hazır parada varken menemen yemeye bı gel boş vaktınde akarız ortama güzel olup olmadıklarını ozaman soylıcem :D
Maaşallah Allah Kaza bela vermesin hocam
maşallah omer ne wıde band var dıger ıkısı ne dır ?
masallah masallah,kazasız belasız ınsallah..
tesekkürler sizinkiside çok iyi duruyor :)
hayırlı ugurlu olsun ...
tesekkr ederim
fotosuyla kandıraman benı bılıosun hazır parada varken menemen yemeye bı gel boş vaktınde akarız ortama güzel olup olmadıklarını ozaman soylıcem :D
olm ne zamandır gelicem diorum harbi gelemedim :)
Maaşallah Allah Kaza bela vermesin hocam
amin cümlemize insallah
maşallah omer ne wıde band var dıger ıkısı ne dır ?
Tesekkürler melii abi innovate wideband diğer ikisi shadow oil press ve egt
react1ve
12-02-2012, 10:03
goyagı alacagın zaman beraberken b gorecektım bıncektık hep bole yapıyorsun omer sen kandırıp duruyorsun =)
egt nıye kullanıyorsun onu anlamadım gerek varmı bızım araclara ?
RottingChrist
12-02-2012, 21:51
ömer nerelerdesin sen özlettin kendini. bana cebini pm at benim tel sıfırlandı gitti numaralar. :)
goyagı alacagın zaman beraberken b gorecektım bıncektık hep bole yapıyorsun omer sen kandırıp duruyorsun =)
kanka o gun bekledik arac gelmedi benm elimde değildiği nasibinize connect geldi binmediniz :D
egt nıye kullanıyorsun onu anlamadım gerek varmı bızım araclara ?
yok abi gerek yok aslında ama hem takım oldugu için hemde nolur nolmaz die taktım ihtiyactan değil görsel birazda
ömer nerelerdesin sen özlettin kendini. bana cebini pm at benim tel sıfırlandı gitti numaralar. :)
abi avm hayatı bitirdi beni ev iş iş ev modundayım yarın arayayım seni :)
o artık yaralı :(
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/424932_10150612104879644_642454643_8786483_1667931 356_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/409508_10150612133554644_642454643_8786510_6878377 59_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/395812_10150612157209644_642454643_8786527_1402380 065_n.jpg
berkay_aydin
13-02-2012, 23:53
Çok geçmiş olsun :( kötü birşey yoktur inşallah ?
kardesım gecmıs olsunn hayırdır nasıl yaptın kazayı ??
geçmiş olsun nazar değdi
valla nazara geldi durduk yerde
Çok geçmiş olsun :( kötü birşey yoktur inşallah ?
sadece boya ve biraz düzeltme masrafı var birde farla park lambası alınıcak o kadar buyuk ihtimal komple boyatıcam ama
kardesım gecmıs olsunn hayırdır nasıl yaptın kazayı ??
saol meli abi e5 te sol seritte ilerlerken orta seritte giden aynaya bakmaktan aciz transitin birisi birden sola atladı bende kurtarmak için iyice sola kactım o tamponun sagıyla benm farın orayı ezdi bende bariyere sürttüm
mert_leon
14-02-2012, 00:03
geçmiş olsun yazık olmuş.
Blackbird
14-02-2012, 00:14
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın Allah daha büyüğünden korusun.
ömer cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssın :(
saol meli abi e5 te sol seritte ilerlerken orta seritte giden aynaya bakmaktan aciz transitin birisi birden sola atladı bende kurtarmak için iyice sola kactım o tamponun sagıyla benm farın orayı ezdi bende bariyere sürttüm
tekrar gecmıs olsun kardesım
amin arkadaşlar Allah razı olsun beterinden korusun hepimizi insallah
HondatugraL
14-02-2012, 00:16
nazardır tabı okadar çağırdık gelmedın ondan oldu :D
GökhanAk
14-02-2012, 00:30
geçmiş olsun üzüldüm :(
ÇALIŞKAN
14-02-2012, 06:36
geçmiş olsun:(
Geçmiş olsun adaş.:/ Allah beterinden korusun.
golfcu0101
14-02-2012, 06:45
çok geçmiş olsun kardeşim allah beterinden korusun
Büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın .. Yaşlı delikanlı için bunlar çıtır , yara bile sayılmaz..
ömerim çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun.. :(
kanka şimdi gördüm, çok geçmiş olsun, araç önemli değil sana bişey olmasın..
nazardır tabı okadar çağırdık gelmedın ondan oldu :D
Cümlende gülücükte kullansanda şu duruma pek yakışmamış.
Gecmiş olsun ömer güzelce toplanir boyanir hatta komple boyat cicek gibi ciksin.
HondatugraL
14-02-2012, 09:10
Cümlende gülücükte kullansanda şu duruma pek yakışmamış.
yabancı bırı olsa oyle bı gulucuk kullanmam tabıkıde ama face de çok konustuk bu konuyu geyık bıle yaptık sıkıntı olcağını sanmıyorum ;)
geçmiş olsun ömerim ,mala gelsin
geçmiş olsun kanka allah beterinden korusun komple boyatır mis gibi binersin inşallah
yabancı bırı olsa oyle bı gulucuk kullanmam tabıkıde ama face de çok konustuk bu konuyu geyık bıle yaptık sıkıntı olcağını sanmıyorum ;)
sıkıntı olursa bana söyle hallederim.
tavanıda cam yapabilirseniz gerçekten daha bi çekici olur araç. duruşu çok hoş yinede.
hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar ufak tefek seler zaten hasar cok az ama boydan boya çizikler olustugu için 5-6 parcanın boyanması gerekicek kalanını ben karsılayıp komple boyatmayı düşünüyorum insallah yakın zamanda daha güzel olarak çiçek gibi olucak
opium_robust
14-02-2012, 22:23
cok geçmiş olsun nazar değmiş :(
tekrar tekrar geçmiş olsun kanka, hep bu durumlarda hatırlatığım birşey vardı ya yine aklıma o geldi
o ne la yaz bakem ozelden :D
Çok geçmiş olsun nazara geldi heralde kereta
fatih(fb)
14-02-2012, 23:15
geçmiş olsun yavrum bişey olmaz dert etme;)
geçmiş olsun Allah korumuş. şükür pek birşey yok...
kankam geçmiş olsun en büyüğünden canın sağ olsunda gerisi boş redrexi hallederiz :)
BarışArdalı
14-02-2012, 23:27
ömer geçmiş olsun.
turgay.ozgur
15-02-2012, 02:38
geçmiş olsun Ömer cana geleceğine mala gelsin nazar işte...
tesekkürler arkadaslar evraklar tramere gitti sonucları bekliyoruz lehimizede olsa aleyhimizede olsa komple boyanıcak çiçek gibi çıkıcak rex insallah
Mivec_4G63
15-02-2012, 22:29
Ömer ies'ten sonra daha hızlı ve daha öfkeli :) maşaAllah aracın yürürü çok iyi
Ömer geçmiş olsun, ALLAH beterinden korusun...havalar düzelsinde yarım kalan rolling'e devam edelim :)
Ömer ies'ten sonra daha hızlı ve daha öfkeli :) maşaAllah aracın yürürü çok iyi
rolling dısında 80-90ı geçmişliğim yoktur kısa var die tısır tısır sagdan giderim hep :)
Ömer geçmiş olsun, ALLAH beterinden korusun...havalar düzelsinde yarım kalan rolling'e devam edelim :)
Saolasın Metin abi tam bitti derken nazara geldik aracı bi toplatıyım deneriz sonra :)
Geçmiş olsun Ömer, Allah'ım beterinden korusun. :(
Low-Rider
15-02-2012, 23:05
ömer çok geçmiş olsun
aksilikler bir bırakmıyor peşini ya üzüldüm valla
mert_leon
15-02-2012, 23:06
geçmiş olsun aracınızı çok beyeniyodum daha da iyi yaparsınız inşallah
Saol Özgür valla ya abdestsiz adımda atmam ama nie bole oluyo anlmaıs değilim fazla sakınmamak gerek sanırım
tesekkür ederim mert daha iyi olucak inş
kadir jdm civic
16-02-2012, 01:04
kardeşim çok geçmiş olsun aracı ne emekler vererek yaptıgını biliyorum ama allah korumuş daha kötüsü olmamış küçük seyler hallolur varsa yapabileceğimiz seyler araman yeterli kardeşim tekrar geçmiş olsun
bora1311
16-02-2012, 02:58
gecmis olsun...
geçmiş olsun ömer cana geliceğine mala gelsin allah nazarlardan korusun
Çok geçmiş olsun ömer allah beterinden muhafaza eylesin...
Çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın..:(
RottingChrist
16-02-2012, 13:19
haydaa. ömer geçmiş olsun. şükür ki dediğin gibi sıkıntı edilecek bir hasar yok. adam gözünden sakınsın şu olaya bak. bazen istanbul trafiğinde araç kullananlardan hakikatten çok korkuyorum. sende birşey yok yoksa herzaman daha iyisini yaparsın.
imparatoR
16-02-2012, 13:37
ömer geçmiş olsun..
cok tesekkür ederim arkadaşlar bununla nazarı cıkmıs olup ilk ve son kazası olur inş ama yılmak yok arac serviste yatıyo ben hala geliştirmek için parca alıyorum yol tutusa agırlık verdim gergilerim tam sıra control armslar bushing kitler vs
geçmiş olsun.Bir yandanda allah kolaylık versin toplamada ;)
Mivec_4G63
17-02-2012, 02:10
Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm yav. Allah daha kötüsünden korusun
Ömerim büyük geçmiş olsun ya :(
yoshimura
17-02-2012, 08:33
Geçmiş olsun. Güzel işçilik olduktan sonra bir önemi yok..
Tesekkür ederim arkadaslar experden haber bekliyoruz bu hafta içi inş haber gelicek umarım güzel haber gelir bizide cok zorlamadan daha güzel bi hale getirirz reximizi
tuncay enis
22-02-2012, 23:01
hem giderli hem çiğerli :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
abi geçmiş olsun güzel bi kırmızı ile komple boya, seni arabana tekrar aşık edebilir vardır bi hayır :)
arac komple kırmızıya boyanıyor konustuk servisle şimdi güzel opak bi kırmızı tonu gerekli bana orj yapasım var ama yakısıcagını düşündüğüm bi kırmızı olursa onada boyatabilirm mesela yeni poloların kırmızısı
abi geçmiş olsun
inş.boya tonu istediğin gibi olur...
komple boyatyrm derken parasını senmı verıyrsun ömercım
SekoLive
24-02-2012, 23:50
ömerim yeni gördüm kardeşim cok geçmiş olsn ucuz atlatmıssın
arac komple kırmızıya boyanıyor konustuk servisle şimdi güzel opak bi kırmızı tonu gerekli bana orj yapasım var ama yakısıcagını düşündüğüm bi kırmızı olursa onada boyatabilirm mesela yeni poloların kırmızısı
yeşile boyat .
ömerim yeni gördüm kardeşim cok geçmiş olsn ucuz atlatmıssınya pampa sen ne diosun transitin sahibine çok geçmiş olsun cidden ucuz atlattı omerden kendini :D
SekoLive
24-02-2012, 23:58
ya rıdvan haklı olabilirsin kanka yüz yüze konusalm detayını :D
çok gecmiş oolsun ömer kardeşim.
bLackModeL
25-02-2012, 17:54
gecmıs olsun facede gormustum ama yınede cok gecmıs olsun kankaa
silent furious
25-02-2012, 17:57
geçmiş olsun boya tonunda karar kıldın mı ?
Bulut Y.
25-02-2012, 18:05
R-81 Milano Red.
geçmiş olsun bu arada allah beterinden korusun.
geçmiş olsun mal degilmi yapılır
D16inside
25-02-2012, 21:02
ömerim büyük gecmiş olsun allah da beterinden korusun inş. eskisinden cok daha güzel olur.
geçmiş olsun..ALLAH daha kötülerinden cümlemizi korusun
silent furious
25-02-2012, 21:13
R-81 Milano Red.
geçmiş olsun bu arada allah beterinden korusun.
bu r81 hangi aracın boya kodu bende vtı mı boyatmayı düşünüyorum kod seçimi aşamasındayım :soru:
react1ve
25-02-2012, 22:28
bu r81 hangi aracın boya kodu bende vtı mı boyatmayı düşünüyorum kod seçimi aşamasındayım :soru:
tam olarak vti kırmızısı..kayserıde m powerın bı vtında wardı..bende aracımı kırmızıya boyatmıstım cıvıc..resımlerı var yardımcı olacaksa paylasabılrım...
tesekkür ederim arkadaşlar büyük ihtimal r81 olucak arac.
parasına gelince kazada olan kısımları sigorta kalan yerlerin farkını ben vererek boyanıyo.
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun
Nazar çıkmıs geçmiş olsun
Boya konusunda r-81 yap bencede en guzel Honda kırmızısı..
silent furious
26-02-2012, 00:00
tam olarak vti kırmızısı..kayserıde m powerın bı vtında wardı..bende aracımı kırmızıya boyatmıstım cıvıc..resımlerı var yardımcı olacaksa paylasabılrım...
benim vtı da kırmızı ama kapı içindeki boya kodu başkaydı sanki yarın ilk işim gidip bakcam ömer arkadaşım tekrar geçmiş olsun inşallah içine siner boya işçiliği
Kırmızımı olucak ömer renk değişicek ise kgn nin rengi güzeldir yada beyaz favorilerim arasında :)
MURAT-CRX-06
26-02-2012, 01:22
Geçmiş olsun ömer RABbim beterinden korusun inşALLAH hepimizi.(Millet aracın dışındaki aynaları o aracın aksesuarları sanıyo galiba arkayı görmek için olduğunu idrak ettikleri zaman bu tip kazalarda bir hayli azalma olacaktır.)
tesekkürler arkadaşlar rengi kırmızı olucak yine değiştirmeyi düşünmüyorum ton olarakta r81 olucak.
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Masallahhh kazasız belasız...
omer cok gecmıs olsun cok uzuldum..
boya konusunda oyumu bılıyorsun R63 orjınal rengı ama son karar senın,ınsallah gonlune gore olur..
Gecmis olsun uzuldum Allah beterinden korusun....
tesekkürler arkadaslar..
abi r81 daha bi canlı hoş görünüyo yakısıcagını düşünüyorum ben cok fark ta yok aralarında hem
SerhatA.
27-02-2012, 23:19
geçmiş olsun.. inşallah dilediğin gibi birşey çıkar ortaya
bence r81 boyanmıs bır crx yakından gor ondan sonra karar ver derım ısrarla,cunku r81 bıraz koyu bır kırmızıdır ve cıvıc,typer gıbı kasalarda basarılıdır ama crx de durmayabılır,bu benım sahsı dusuncem cok acele etme bence,boyatma demıyorum ama once gor..kolay gelsın
Hayırlı olsun, temiz makina.
geçmiş olsun.. inşallah dilediğin gibi birşey çıkar ortaya
insallah tesekkrler
bence r81 boyanmıs bır crx yakından gor ondan sonra karar ver derım ısrarla,cunku r81 bıraz koyu bır kırmızıdır ve cıvıc,typer gıbı kasalarda basarılıdır ama crx de durmayabılır,bu benım sahsı dusuncem cok acele etme bence,boyatma demıyorum ama once gor..kolay gelsın
abi senin dediklerin aklımı fena karıstırıyo 3 kere boyattın cünkü biliorum canlı görmek en mantıklısı olucak ama ben koyu canlı kırmızı seviyorum r63 biraz turuncumsu o yuzden cok hosuma gitmiyor
Hayırlı olsun, temiz makina.
tesekkr ederim
suan parca tedarik durumunda haftaya baslanıcak mart 15gibi cıkar
hadi hayırlısı kanka yeni rengi merakla bekliyorum :)
madem r63 boyatmıcaksın o zaman sakın baskasının aklına uyup sacma sapan kırmızılara gırme,hondanın kırmızısından sasma,r81 hayırlı olsun,ınsallah dıledıgın gıbı olur..
ben 1 ay ıcınde 2 kere boyattım arabayı,en son orjınal rengınde karar kıldım ve suan rengınden cok memnunum..en basında orjınal boyatsaydım keske..:D
yabancı kırmızıya girmiyoruz daha koyu ve parlak olması nedeniyle r81 de karar kıldık son katını güzel bi vernikle noktalıcaz insallah
hadee kam hayırlı olsun o zaman,cabut boyatta belkı r81 crx hosuma gıder bakarsın arabayı toplamadan bende r81 yaparım,alıstık nasıl olsa:D:D
MaNiSaLı
01-03-2012, 20:10
çok geçmiş olsun :(
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Maşallah
hadee kam hayırlı olsun o zaman,cabut boyatta belkı r81 crx hosuma gıder bakarsın arabayı toplamadan bende r81 yaparım,alıstık nasıl olsa:D:D
ptesi baslanıyo hafta sonuna cıkar insallah bitince fotolar paylaşırım :D
çok geçmiş olsun :(
tesekkur ederim
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Maşallah
amin tesekkür ederim bundan sonra kazasız belasız olur insallah
ok kardesım beklıyorum fotoları..
kaportası bitmiş aracın servisle konustuk yarın gidip komple sökücez aracı hazırlayıp boya kodunu vercez ve ustayla birlikte fırına teslim edicez :)
kardeşim maşallah araç çok güzel okanda mı okuyosun 1. sayfadaki videoyu oralarda çekmişsin
hadı hayırlısı,merakla beklıyorum r81 crx..
powerfuL
05-03-2012, 04:08
aracına masallah hocam merak ettıgım bır sey var dislilerle oynanmasaydı 5 vites kesicide kac yapardı topspeed
Trance-R
05-03-2012, 04:35
maşallah , harika görünüyor ...
kazasız belasız ... çok yakışıklı ;)
aracına masallah hocam merak ettıgım bır sey var dislilerle oynanmasaydı 5 vites kesicide kac yapardı topspeed
tesekkür ederim valla bilmiyorum ama sanırım 230-235 arasını görürdü.
maşallah , harika görünüyor ...
kazasız belasız ... çok yakışıklı ;)
cok tesekkür ederim
bugun sabah biraz mesai harcadık arac basında biraz söktük temizledik ayarladık ustaya tarifini yaptık 10 gune kadar cıkıyo nasipse
güncel fotolar;
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430071_10150657990079644_642454643_8927493_4866586 21_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420320_10150657988849644_642454643_8927484_4362679 70_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431680_10150657987579644_642454643_8927473_8396297 09_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420534_10150657985649644_642454643_8927455_1632324 461_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431005_10150657984574644_642454643_8927450_1660259 923_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/427662_10150657983354644_642454643_8927448_9075350 61_n.jpg
Ben eski crx imi r81 kırmızısına boyatmıştım çok güzeldi. Emin ol sende çok beğeneceksin :D
Ömer geçmiş olsun yeni gördüm, ayrıca kolay gelsin inş istediğin gibi çıkar :)
Merakla beklemekteyim kanka hadi hayirlisi :)
mesaine emeğine sağlık tatlım. ölüyorum hem uykusuz hem yorgunum hemde barısın totosunu topluyoruz.
Ben eski crx imi r81 kırmızısına boyatmıştım çok güzeldi. Emin ol sende çok beğeneceksin :D
İnşallah ben cok umutluyum güzel cıkıcak diye ama bakalım umarım hersey istediğimiz gibi gider verilen emeklere değer
Ömer geçmiş olsun yeni gördüm, ayrıca kolay gelsin inş istediğin gibi çıkar :)
eyw Levent saol inşallah :)
Merakla beklemekteyim kanka hadi hayirlisi :)
güzel olucak kanka inşallah
mesaine emeğine sağlık tatlım. ölüyorum hem uykusuz hem yorgunum hemde barısın totosunu topluyoruz.
panpiş senin adını yazdırcam arkaya altın harflerle :D
İnşallah istediğin gibi olur :)
Bide bişe sorucam tr de ön camlar otomatik crx varmı acaba ?
kardeşim maşallah araç çok güzel okanda mı okuyosun 1. sayfadaki videoyu oralarda çekmişsin
pendikte oturuyorum musait oluyor die o yolu kullandım
İnşallah istediğin gibi olur :)
Bide bişe sorucam tr de ön camlar otomatik crx varmı acaba ?
inşallah
var onurcanın siyah crx in camlar otm
D16inside
07-03-2012, 19:49
ömerim inş. istediğinden cok daha güzel olur.
react1ve
07-03-2012, 19:59
boyadan cıktıgı gunun aksamı benı mutluhanın onunden alırmısın cıcegım =) hersy gonlunce olsun kardesım
çiçek olacak çiçek.
inşallah elimizden geleni yaptık gerisi ustaın hünerine kalmıs insalah dediği gibi güzel yapar solediklerine baksak fabrikadan cıkmıs gibi olucak
ömerim inş. istediğinden cok daha güzel olur.
Amin abi inşallah hevesle ve merakla bekliyorum
boyadan cıktıgı gunun aksamı benı mutluhanın onunden alırmısın cıcegım =) hersy gonlunce olsun kardesım
ah bi boyadan cıkısnda :D
ama içine oturmak istemezsin suan bile içi tozdan bembeyaz olmus boyadan cıksın komple içini yapmaya baslıyoruz
güncel fotolar düzeltilen yerler astarlandı kontolleri yapıldı
yarın arka camlar sökülücek boya komple sökülücek sonra komple astarlanıp yoklamaları yapılıp fırına hazırlanıcak..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/431770_10150662433359644_642454643_8941734_1907544 76_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/431707_10150662430389644_642454643_8941728_1480960 315_n.jpg
fıyat hakkında pm atarmısn ömercım
react1ve
07-03-2012, 21:50
ah bi boyadan cıkısnda :D
ama içine oturmak istemezsin suan bile içi tozdan bembeyaz olmus boyadan cıksın komple içini yapmaya baslıyoruz
ıcını yapmaya baslıyoruz derken?
şu egzosun orayı nasıl yaptın onun fotosunu koysana bı bakım.ustalarımızada mok atma ne yapıcagı bılır onlar.
boya ustamız doğuştan kördür.
araba bızım servıste boyanıo omerın odıcegı rakam cok dusuk bı mebla bn ona gereklı katakullılerı yaptım :D
koltuk moltuk sokulup sagı solu temızlenıcek demek ıstıo arkadan bıde sparcoları takılcak.
attım
koltuklar butun plastiklerin boyanması detaylı temizlik alcantra kaplamalar gergiler vs vs
şu egzosun orayı nasıl yaptın onun fotosunu koysana bı bakım.ustalarımızada mok atma ne yapıcagı bılır onlar.
boya ustamız doğuştan kördür.
ekliorum şimdi
bende diyorum bu adam nie elleyerek konsuyo :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417029_10150662866929644_642454643_8942807_1915128 578_n.jpg
eksoz cıksınıda sagdan aldık güzel oldu sanki
olm araba nerde bu tamponun gerı kalanı eksık.
olm araba nerde bu tamponun gerı kalanı eksık.
ne dedin gülüm tamponun yarısı arabada neyi sokersen sök plaka arabada kalıo :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/431707_10150662430389644_642454643_8941728_1480960 315_n.jpg
eksozu kesitiğim yere bu tip birsey lazm su evolara takılanlardan nerden buluruz acaba
http://img.photobucket.com/albums/v208/cimbalto/Fotoraf-0164.jpg
rıdvan bu ara çok yogun çalışıyorsun pampa :D
egzoz olayı güzel ellerinize sağlık ciğer güzel olcak :)
carbon daha güzelmi olur sanki?
http://www.knightracer.com/shop/image/cache//data/R33_Carbon_Exhaust_Shield-500x500.jpg
http://acimg.auctivacommerce.com/imgdata/0/2/4/1/8/2/webimg/4068161.jpg
http://www.z1auto.com/Images/bumpershieldcarbonon1.jpg
rıdvan bu ara çok yogun çalışıyorsun pampa :D
egzoz olayı güzel ellerinize sağlık ciğer güzel olcak :)
ahh ferit ah basımdakı dertlerı bı bılsen nelerle ugrastıgımı yemın edıorum amme hızmetı yapıorum barıs zaten delırtıo bnı
carbon daha güzelmi olur sanki?
http://www.knightracer.com/shop/image/cache//data/R33_Carbon_Exhaust_Shield-500x500.jpg
http://acimg.auctivacommerce.com/imgdata/0/2/4/1/8/2/webimg/4068161.jpg
http://www.z1auto.com/Images/bumpershieldcarbonon1.jpg
ben bulurum sana bundan mayk dert etme bugun 12 ye kadar ebay saati :D sierra stop cıft takım 1 sterlın hadı bakalım :D
cam fitilide bak erdinç yamuk konustu hiç umutlu değişim anasını s...ler fitillerin
varsa cam vizörü ıvır zıvır bole işe yarıcak fonksiyonel seler onlardan da alırız bende para cok gibi
cam fitilide bak erdinç yamuk konustu hiç umutlu değişim anasını s...ler fitillerin
varsa cam vizörü ıvır zıvır bole işe yarıcak fonksiyonel seler onlardan da alırız bende para cok gibi
mayk bu sefer sana ne alıosam kendımede alırım parasnı sen odersın kuyumcunun elı tutulmaz derler bızım orda.
HondatugraL
08-03-2012, 00:16
kestiğin parçayı sola takıp orayı kapatsaydın orjinal gibi dursaydı iyi olurdu bence ömer panpaaaa
kestiğin parçayı sola takıp orayı kapatsaydın orjinal gibi dursaydı iyi olurdu bence ömer panpaaaa
öle yaptı zaten görkem geriden geliosun.
egsoz için tampona eklemek istediğin parçadan vazgeç bence kanka
jantlarıda mat siyah yapsan hazır boyaya girmişken,daha iyi olmaz mı?
güzel ilerliyorsun maşallah araca
egsoz için tampona eklemek istediğin parçadan vazgeç bence kanka
kesilince bi tuhaf oldu ama ya orj gibi değil içinin kaplamaları flan yok kibar bi cerceve güzel olur kalın kaba birsey istemiyorum zaten bende
jantlarıda mat siyah yapsan hazır boyaya girmişken,daha iyi olmaz mı?
güzel ilerliyorsun maşallah araca
jantları boyamayı düşünmüyorum ama flashback bulursam alıp takıcam göbeği sarı olarak
tesekkr ederim
kesilince bi tuhaf oldu ama ya orj gibi değil içinin kaplamaları flan yok kibar bi cerceve güzel olur kalın kaba birsey istemiyorum zaten bende
jantları boyamayı düşünmüyorum ama flashback bulursam alıp takıcam göbeği sarı olarak
tesekkr ederim
ne sarısı manyak sıyah ıyıdır.
http://farm7.static.flickr.com/6123/5929413134_dd36f941d4_o.jpg
pert sierra
09-03-2012, 01:44
ya şu arabaya abidik gubidik şeyler takma arabanı alıcaz dedik içine tükürdün iyice iyi ki bi sat dedik iyi bak arabama dedikçe zarar veriyosun fride jantı sat diyoruz gidiyo gözümün önünde jantı sürtüyo :D napmaya çalışıyosunuz dayıcım siz ?
arabayı senden uzak tutmaya calısıyoruz ama inatla üstüne geliosun sende :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/416974_10150672093229644_642454643_8974162_1808142 743_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428237_10150672083344644_642454643_8974111_2072934 426_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/430387_10150672047069644_642454643_8973897_1085696 363_n.jpg
son hazırlıklar
pert sierra
12-03-2012, 23:07
kültürlü araç ...
Arac bugun boyanmıs cok merak ediyorum nasıl oldugunu yarın farları stopları tamponlar vs takılıcak.
cuma gunuda cıtalarını vs takıp cıkartıcaz aracı insallah :)
hadı hayırlı olsun omer ınsallah ıstedıgın gıbı cıkar.merakla beklıyoruz fotoları,benden gectı ama bır crx daha var hosumuza gıderse belkı ona r81 dusunuruz..
cuma gunu almaya gidicem ama zımparası pastası yapılmayacak onlar daha sonra insallah
güzel bi şekilde cıkıcak diye umut ediyorum
tuner faruk
13-03-2012, 21:45
Merak ediyorum bende :D
koray ozan
13-03-2012, 22:06
valla acayip bir biçimde merak ediyorum bu arabayı. konunun başından beri takipçisiyim, ailecek ilgiyle izliyoruz :D
Hadi hayırlısı ömer imkanın varsa güzelde bir jant al kanka nokta olsun.
Merak ediyorum bende :D
cooming soon :)
valla acayip bir biçimde merak ediyorum bu arabayı. konunun başından beri takipçisiyim, ailecek ilgiyle izliyoruz :D
tesekkür ederim sevindim rexin bi hayranının olmasına insallah güzel olcak :)
Hadi hayırlısı ömer imkanın varsa güzelde bir jant al kanka nokta olsun.
Saol Günküt valla imkanım yok ama flasback düşünüyorum gövdesi füme veya bronz olcak sekilde
hadi bakalım bana bi ışık olacan bakiiim laa :D
pert sierra
13-03-2012, 23:21
sökükler yavaş yavaş dikiliyor darısı başımıza
brs: mk 2012 de sürekli araba itiyoruz
rdvn : mk sürekli araba söküyoruz
boyadan cıktı sonunda tonu cok güzel oldu ama arac yetişmedi yarın tampon ayarları cıtalar vs takılıcak cıkıcak insallah
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422524_10150681175124644_642454643_9000078_7652433 68_n.jpg
Capcanli duruyo masallah bekliyorum redrexi :)
exvitermini
16-03-2012, 21:42
maşallah güzel görünüyor çamurluk içlerini siyaha boyasanız güzel olmazmı ?
kanka canlı gör bide cok begendim cıksın güzel fotolar cekicem daha zımparası pastası yapılmadı üstünde de 2 parmak toz var fena leş araç iş dıs olarak :)
servisten bi cıksın kozmetiğine o zaman giricez bi detaylı komple temizlensin davlunbaz içleri vs siyah temiz olucak sıfır gibi yapmaya calısıcaz dısı bitsin sıra içine gelicek
pert sierra
16-03-2012, 23:34
bebeğim harikasın
Maaşallah rex e fena olucağına eminim...
silent furious
16-03-2012, 23:59
içine sindiyse çok güzel hayırlı olsun heyecanlı oluyor insan arabayı boyatınca
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/425232_10150684060924644_642454643_9009601_6251847 05_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/423606_10150684062029644_642454643_9009609_1852538 478_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/430167_10150684065609644_642454643_9009612_4236478 09_n.jpg
bu aracın jantını sıyah renk yapın:)
renk tam tutmuş kanka maaşallah :))
+1
10 characters.
Maaşallah rex e fena olucağına eminim...
tesekkürler gunden gune guzel oluyor
içine sindiyse çok güzel hayırlı olsun heyecanlı oluyor insan arabayı boyatınca
komple boyattıgım 2. aracım sonuc güzel olunca insan extra mutlu oluyo
bebeğim harikasın
sende oyle patlak :D
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/425232_10150684060924644_642454643_9009601_6251847 05_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/423606_10150684062029644_642454643_9009609_1852538 478_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/430167_10150684065609644_642454643_9009612_4236478 09_n.jpg
panpiş benden önce davranmıssın :)
4-5 kutu plasti dip alıcam tavan ve komple aracın içi için jantlarıda deneme amaclı yapabilirim :)
renk tam tutmuş kanka maaşallah :))
eyw can güzel oldu :)
SerhatA.
18-03-2012, 16:01
rengi çok iyi olmuş detaylı temizlikden sonraki resimleri merakla bekliyorum :)
panpiş benden önce davranmıssın :)
can sıkıntısı ne yapak :D :D
omer kardesım hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın ınsallah..ben r81 begenmedım ne yalan soylım sımdı,bana cok koyu geldı ama sen begendıysen ıcıne sındıyse bu yorumu hıc sallama:D
yeni resim yokmu kanka yanarken böle pastacila sonrası gibi
rengi çok iyi olmuş detaylı temizlikden sonraki resimleri merakla bekliyorum :)
iç dıs komple giricezde biraz vakti var daha ufak ufak toplıcaz şimdi cıtalar tavan boyancak içi yapılcak coil gergi koltuk vs vs :)
omer kardesım hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın ınsallah..ben r81 begenmedım ne yalan soylım sımdı,bana cok koyu geldı ama sen begendıysen ıcıne sındıyse bu yorumu hıc sallama:D
Saol Gökhan abi bana acık bile geldi içime cok sindi diyebilirim :)
yeni resim yokmu kanka yanarken böle pastacila sonrası gibi
walla yok daha ama 1-2 haftaya gelir sanırım suan ellicek vaktim yok bu sekilde yatar kapıda pencereden görim yeter :)
koray ozan
20-03-2012, 20:47
kapı çıtaları takıldı mı?
ön lip olmamış, güzelliğine gölge düşürmüş. golf vr6 lipi olması lazım tam hatırlamıyorum ama o çok yakışıyor bu kasaya bence :)
rengi çok güzel olmuş. takipteyim :)
maşallah güzel görünüyor çamurluk içlerini siyaha boyasanız güzel olmazmı ?
omer bu usttekı yoruma karsılık arka camurluk ıclerıne super bı cozumum var :D hatta aynı zamanda ferıtın bagajıda yapabılrıız :D
kapı çıtaları takıldı mı?
ön lip olmamış, güzelliğine gölge düşürmüş. golf vr6 lipi olması lazım tam hatırlamıyorum ama o çok yakışıyor bu kasaya bence :)
rengi çok güzel olmuş. takipteyim :)
vaktim olmadıgı için oldugu yerde duruyor ole takamadım hiçbirşeyini
bagajda o dediğiniz lipten de var ancak aracı basıcagımız için onlar sürekli kırılıyor cok güzel olmasada esnek olması sebebiyle bu lipi sectim.
eski lipten bi görüntü;
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/4-8.jpg
omer bu usttekı yoruma karsılık arka camurluk ıclerıne super bı cozumum var :D hatta aynı zamanda ferıtın bagajıda yapabılrıız :D
ben oralara pütür veya plasti dip düşünmüştüm varsa daha güzel bi çözüm elbette uygularız benmde aklımda zaten :)
v
ben oralara pütür veya plasti dip düşünmüştüm varsa daha güzel bi çözüm elbette uygularız benmde aklımda zaten :)
pütür yapıcaz :D
SerhatA.
26-03-2012, 17:13
resimler bekliyoruz.
maşallah aracın sesi ve kendisi ayrı bi güzel :)
resimler bekliyoruz.
valla servisten aldıgımdan beri ellemedim bahceye park ettim oylece duruyo gecen calısıtırm dedim akü bitmiş calısmadı bi süre daha kullanmam sanırım sıkıldım gibi içinde bi kamyon parca var gergilerden coile sparco koltuklara kadar ama toplayasım yok aracı bu sekilde satabilirm sıfır cam fitilleri hks filtresi vs herseyi hazır
maşallah aracın sesi ve kendisi ayrı bi güzel :)
tesekkür ederim sesini nerde duydunuz :)
hangi eksoz vardı o zaman onu merak ettiğimden sordum 4 kere eksoz değiştimde :)
Bugun arac basında bayagı mesai harcadık.
sabahleyin depodan aracın butun parcaları indirdim
öncelikle parcalar temizlendi
sonra komple sökük arac iç dış temizlendi
iç bakalitler butun kopcaları tamamlanarak aralara sünger kullanılarak ses yapmıyacak sekilde toplandı
ardından komple boya koruması yapıldı
palsti dip ile tavan cıtalar ön ızgara vs boyandı
ardından orta ve arka gergilerimiz taktık lokma takımı olmadıgı için ön gergiyi takamadık
yaz gelmesiyle birlikte cold air intake kitin zamanı geldi dedik ve hks mantar filtre ile birlikte onunda montajını gercekleştirdik
ardından cilasını yaptık içini yeniden temizledik ve telefonla bi kac foto aldık
gün yogun geçtiği için cok fazla foto cekemedik cekilenlerde telefon oldugu için cok net cıkmadı ama idare eder işte
yapım sırasında emeği geçen en basta Rıdvan olmak üzere Barıs Erim Sinan Emre ye tesekkürlerimi sunuyorum en az 3 yas gençleşti arac :)
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/7-2.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/6-2.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/3-5.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/4-3.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/5-2.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/1-8.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/ae202/ome-rs/2-7.jpg
tkartoglu
21-04-2012, 00:03
yanıyor maşallah
ondertopcu
21-04-2012, 00:04
Maşallah çok güzel
maşallah maşallah nazar degmesın .
HondatugraL
21-04-2012, 00:16
nasılda kaçırdım bugunu yaaa offffffffff
alev olmuş alevvvv :( Allah toz kondurmasın
yanıyor maşallah
Rengi cıktı ortaya kanlı canlı maşallah :)
Maşallah çok güzel
Tesekkürler
maşallah maşallah nazar degmesın .
Amin amin inşallah
nasılda kaçırdım bugunu yaaa offffffffff
alev olmuş alevvvv :( Allah toz kondurmasın
Görkem kacırdın valla Rexin yeniden dogusunun oldugu gundu bugun
HondatugraL
21-04-2012, 00:23
o arkadaki stiker de çıkmış olmuş hemde bambaşka olmuş :D
fatih(fb)
21-04-2012, 00:29
sakalmı bıraktın sen:D
rıdavanmış :D
elinize sağlık benim sınavlarda on numara geçti:)
sakalmı bıraktın sen:D
rıdvanmış :D
elinize sağlık benim sınavlarda on numara geçti:)
ömerin çenedekiler 11 e 11 maç yapıo cok ayıp bnı tanıyamasaydın :Deli:
masallah ömerim harika olmuş allah tekerini düz bastırsın.
Bunu görmemişim MAŞALLAH çok güzel bir araç , renk şahane olmuş kazasız belasız :)
süper olmuş ömer , bakıyosun yavruya maaşallah
maşallah cok sevdim canlida görmek nasip olur insallah=)
yanliz bu arabanin jant rengi siyah bnce=)
kazasiz belasiz kardesim=)
maşallah uşaklar ellerinize sağlık yanıyor yavru, aynlar montaj gibi geldi gözüme :D o lip ide bir sökemediniz birader ya :D