Orijinalini görmek için tıklayınız : Red Rex
bora1311
21-04-2012, 21:21
masallah :)
Kardesim hayirli olsun araci boyattigini bilmiyordum cooook guzel olmus nazar degmesin
Nasıl parlıyor öyle yaa maşallahı var cidden :)
Golf 3 lipine geri dönün bence :)
maşallah uşaklar ellerinize sağlık yanıyor yavru, aynlar montaj gibi geldi gözüme :D o lip ide bir sökemediniz birader ya :D
aynaları ef ye montajlamak lazım :D 1 gunde ne ıs yaptık ama ferıt gormen lazımdı bı yandan bn bı yandan omer guzel calıstık :D
SerhatA.
21-04-2012, 22:36
yanıyor yanıyor.. sonunda toplamışsın sanırım :)
kickboxer
21-04-2012, 22:39
tebi ya :D maşallah rıdvan bir kere daha görürsem polish yaparken:D yanındayım sokarım boyasına :D
o arkadaki stiker de çıkmış olmuş hemde bambaşka olmuş :D
Suan sadece kelebeklerde energy suspansion yazıo o kadar bide bi arkadas ufak dil stickeri soktu arka cama yapısmalı değil ama güzel duruyo :)
sakalmı bıraktın sen:D
rıdavanmış :D
elinize sağlık benim sınavlarda on numara geçti:)
bizde yasak hacı rıdvan astı kendini hacım demeye basladılar doum gunu gelsin cübbe alcam ona :D
Hadi kazasız belasız atlattın bu donemi darısı basıma
ömerin çenedekiler 11 e 11 maç yapıo cok ayıp bnı tanıyamasaydın :Deli:
o kadar da değil artık yedeklerle beraber cıkıolar maca 30-40 tane var
masallah ömerim harika olmuş allah tekerini düz bastırsın.
Amin saolasın Günküt cümlemizinkini insallah
Bunu görmemişim MAŞALLAH çok güzel bir araç , renk şahane olmuş kazasız belasız :)
Tesekkür ederim renk bizimde içimize sindi parlayınca daha guzel oldu
süper olmuş ömer , bakıyosun yavruya maaşallah
Eyw efe elimizden geldiğince bakmaya calısıyoruz ama su bi gercek aldıgımdan beri ilk defa bu sefer saglam ugrastık ama değdi sonuc mükemmel
maşallah cok sevdim canlida görmek nasip olur insallah=)
yanliz bu arabanin jant rengi siyah bnce=)
kazasiz belasiz kardesim=)
Tesekkür ederim iyi dilekler için jantların rengi gunmetal siyah vs belki değiştirebilirim yada farklı bi model bronz da olabilir :)
maşallah uşaklar ellerinize sağlık yanıyor yavru, aynlar montaj gibi geldi gözüme :D o lip ide bir sökemediniz birader ya :D
Eyw panpiş montaj derken nasıl montaj foto montoj flan değil ayna bası 3er tane vidası var :D
lipi sökcez ya takıcam golf lipini haftaya onuda değişirim sanırım
masallah :)
amin :)
Kardesim hayirli olsun araci boyattigini bilmiyordum cooook guzel olmus nazar degmesin
Tesekkür ederim Serdar abi begenilmesine sevindim renk tonunda da değişikliğe gittik r63 ten r81e döndük
Nasıl parlıyor öyle yaa maşallahı var cidden :)
Golf 3 lipine geri dönün bence :)
Rıdvan yıne profesyonelliğini konusturdu eline sağlık panpamın :)
hafta içi golf lipine dönüş yapıcam insallah vakit kalırsa tabi :)
aynaları ef ye montajlamak lazım :D 1 gunde ne ıs yaptık ama ferıt gormen lazımdı bı yandan bn bı yandan omer guzel calıstık :D
ama harbi güzel calıstık gergiyle kelebeği de montajlasaydık eksik kalmıyodu
eline saglık
yanıyor yanıyor.. sonunda toplamışsın sanırım :)
Valla sonunda topladık bi giriştik tam oldu güzel oldu basından beri yapmak istediğimi yaptık sonunda :)
artık yorum yapmıcam nazar değmesin kanka :) bende çok kısa zamana rex'leniyorm tekrardan inş :)
değmez insallah o kadar emekten sonra zaten bu hale geldiysede ufak bi nazar yüzünden gaza getirdi bizi :)
benmki satılık biliosun haftaya son rutuslarını yapıp fotolayıp ilanı güncellicem daha sahibindene flan koymadım
değmez insallah o kadar emekten sonra zaten bu hale geldiysede ufak bi nazar yüzünden gaza getirdi bizi :)
benmki satılık biliosun haftaya son rutuslarını yapıp fotolayıp ilanı güncellicem daha sahibindene flan koymadım
satarsan çok özlüceksin emin ol, sonradan benim gibi crx diye sayıklama :) inş. kıymet bilen birileri alır çok emek var arabanda :)
Biliyorum su son ugraslardan sonra hiç satasım yok ama artık biraz daha buyuk bi arac almam gerek 2 araba alıcak gücümde yok hayırlısı bakalım kıymet bilen ve görebilceğim birisinin almasını bende cok isterim :)
pert sierra
21-04-2012, 23:50
ayıptır ulan bizde kürek salladık yokuz ortada diye element oluşturuyorsun makatından
bana her türlü uyar takas edebiliriz ömercim duy sesimi :D genel izleyici olarak katılamadım mazur görün :D
ayıptır ulan bizde kürek salladık yokuz ortada diye element oluşturuyorsun makatından
yazdık adını yukarda
gerci sen artık ugrasmassın boyle seylerle hollanda almanya sorumlusu :D
bana her türlü uyar takas edebiliriz ömercim duy sesimi :D genel izleyici olarak katılamadım mazur görün :D
hacım bi tk daha orj aynam var şimdilik takılım boyle görüş acılarını cok sevdim sexy oldu sparcolara oturup birde oyle görmek istiyorum arkayı :D
omer masallah,renk kendını gostermıs..:icon_tup:
D16inside
22-04-2012, 21:36
izolasyon güzel olmuş ömerim eline saglık.
hacım bi tk daha orj aynam var şimdilik takılım boyle görüş acılarını cok sevdim sexy oldu sparcolara oturup birde oyle görmek istiyorum arkayı :D
görüşü kötüdür diye ağladın boşu boşuna desene :D
omer masallah,renk kendını gostermıs..:icon_tup:
tesekkürler abi bu sekilde begendin mi yoksa yine acık mı diyosun :)
izolasyon güzel olmuş ömerim eline saglık.
Tesekkür ederim işe yaraması sevindirici cıt ses gelmio artık aractan
görüşü kötüdür diye ağladın boşu boşuna desene :D
aynen sedan arabada belki sıkıntı yaratabilir biraz dar cünkü ama crx kısa oldugu için hiç problem değil gayet yeterli :)
pert sierra
23-04-2012, 02:15
fotoğraflardan o kadar güzel duruyorki tu kıs kıs maşallah 25 yıllık adımı okuyamadım ... yakında paspas kenarlarına overlok yakındır ...
bugun iç kısmını biraz sildim pisliklerden arındı bidahaki boslukta komple bakım sütüyle temizlenip parlatılacak ve sparcoların montajını gerceklesitiricez
bugunden bi kare;
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/295110_10150769174814644_642454643_9282927_1002218 858_n.jpg
SerhatA.
23-04-2012, 16:34
Plastik aksam parıl parıl olsa tadından yenmez.
HondatugraL
23-04-2012, 18:38
çok düşünceli adam kendı orjınal koltukda gıdıyo yolcusunu sparcolara oturtuyor helal olsun beeeeeeeeee :bravo: :D
Omer mesaj kutun dolu..
bosalttım
Plastik aksam parıl parıl olsa tadından yenmez.
plastik aksamı tüm pisliklerden arındırdık suan tertemiz ama parlamıyorlar yıne en kısa zamanda bakım sütü ile temizlenip parlatılıcaklar
çok düşünceli adam kendı orjınal koltukda gıdıyo yolcusunu sparcolara oturtuyor helal olsun beeeeeeeeee :bravo: :D
şimdilik öylede yakın zamanda bende sparcoya oturucam :)
yakından gormekte fayda var tabıkıde ama renk oturmus,bu aralar sızın oraya yolum duscek o zaman bakarım:D
koray ozan
24-04-2012, 00:09
maşallah eski haline çok güzel diyordum. ama boyadan çıkıp pasta cilası iç temizliği yapıldıktan sonra bebek gibi olmuş :)
yakından gormekte fayda var tabıkıde ama renk oturmus,bu aralar sızın oraya yolum duscek o zaman bakarım:D
Tamam buyur gel beklerim :)
maşallah eski haline çok güzel diyordum. ama boyadan çıkıp pasta cilası iç temizliği yapıldıktan sonra bebek gibi olmuş :)
Tesekkür ederim temizlik yine tam istediğim gibi olmadı biraz daha temizlenip guncellenicek bir kaç parca :)
Masallah cok begendım:)
daha güzel olucak insallah :)
Tekrardan gürültü spec :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/313965_10151003091084644_916044668_n.jpg
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
KGüneyli
02-07-2012, 06:29
hayırşı olsn gürültüsünü bi video yapın:)
tesekkürler arkadaşlar.
yapmak istediğim bi kaç değişiklik daha var onlardan sonra hem gürültülü hemde yürümeli videolar eklerim :)
Avansı aşırı kısık olan aracımızın avansı actık eksoz subapları cok sıkıydıı onlarda ayarlandı ciğeri kuvvetlendi maşallah :)