User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: 2.0 turbo ford taunus yardım..

1.24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta mikseride büyttüm bu patlama sorununu bi türlü kesemedim, cooler iptal edip direk girdim karbüratöre, patlama olayı bitti ama bu seferde uzun süreli gazlamalarda veya birazcık üst devirlere araç yaklaşınca avans sesi kesilmez oldu. ben bu işten vazgeçtim, taunus motorlarının enjeksiyonlularında bulunan emme manifoldu, gaz kelebeği, rölanti valfi vs. parçaları temin ettim. montajladım, şimdide megasquirt 2.v3 temin çabaları içindeyim, 500 600cc civarı bi enjektör takımı alıp ms beyinle yani aracı artık enjeksiyonluya çevirip lpg yi de komple aracımdan söküp atıcağım işallah bu şekilde daha sorunsuz bi hal alıcaktır...
    en güzelini yapıyorsun valla.
    benim rüyalarıma giriyo o proje.ama yapacak durumum yok malesef.
    TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ

osman_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkcası benimde çok fazla durum olduğu söylenemez. duramadık çok temiz denk geldi diye günlük kullanmaya bide ford sierra aldım ghia 93 model, o nedenle biraz sıkıştım ama, fırsat buldukca imkan oldukca çıkarıcam projeyi ortaya, gerçi çokta bişeyi kalmadı ama, en önemli ve maddiyat olarakta en ağır 3 4 parça kaldı, kısmet bakalım bikaç aya heralde sonuçlandırırım diye düşünüyorum allahtan bi mani gelmezse..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)