değiştir beni diyor artık sertaç :D
Printable View
değiştir beni diyor artık sertaç :D
Audi s3'üm için hangi intake kitini alıyım karar veremiyorum. Tavsiyesi olan?
maslak gümüşok servis satıyordu bildiğim kadarıyla ama Ankara'da malesef bilmiyorum
Arkadaşlar rölentide anlık yakıt tüketiminiz nedir bnimkine dikkat ettim geçen gün 0.9-1.0 arası hep normalmi
0.8 den yukarı çıkmıyor artık.. Eskiden 1.3 gösteriyordu eksantrik değişti araba normale döndü
o zaman 0,9-1,0 normal diyebilirmiyiz
eski mesajları karıştırırken gördüm tekrardan :) ne günler geçirmişiz be nerden nereye geldik :) 2 bar basıoz yeri geliyor hatta :) westgate bile takabildik ama di mi :)
şaka bir yana bir ara aracım için başlıkda açacağım, ne yaptık ne ettik vs hakkında. sen bana tfsi al hiç bişi cözmekle ugrazsın vs diyordun... cidden yordu bu araba beni ama keske tfsi alsaydım da amerikayı keşfetmekle uğraşmazdım dedim kac defa :))) konu başlığı 2.0 tfsi /tsi yerine sadece tfsi olsa bile olurmuş gözümden kacmadıysa benden baska 2.0 tsi doldurmuş da yok gibi ortalarda..
ama deydi bence araban guzel olacak. daha basindayiz
tsi olarak hangi arac için konusuldugunu bilmiyorum fakat hangi atsi 1.55 üstünü basamıyor acaba? 200 'lük tsi lardan mı bahsediyorsunuz?zaman içerisinde bu problem halloldu fakat o zamanda tfsi larda aynı sorundan muzdaripti.ben konuşulanı tam kavramayamadım heralde :)
leon fr 200 lük ile golf gti 1 e 1 aynımı?. leonların kollar daha incemi?