resimleri birde araçtaki ekstraları ayrıntıları alayım yavrum :)
Printable View
tam da dediğiniz şekilde kullanıyorum şu anda zaten :) yaşasın boost controller :)
map sensörünü de yüksek basınc okuyanıyla değişip yazılımdan ayarlamayı düşünüyoruz bu ara onu da yaparsak 1.55 üstünü de göreceğiz.. ben de sıkıntı demim de baska bir olay var hazır konu basınc olunca yazayım dedim belki fikri gelen vardır..
greddy profec kullanıyorum boost controller olarak.. vagcom dan baktıgım basınc degerlerimle profec ekranıdaki degerler arasında genelde 0.20 bar cıvarı bir fark var.. vagcomdaki degerler map in okuduğu daha yüksek.. profec de düşük görüyorum..
map de coolerdan sonra throttle pipe in üstüne takılı.. sonra throttle body geliyor.. profec in sensör de bogaz kelebeğinden den sonra manifoldun orda..
arada bogaz kelebeği olduğu için boyle bir fark olur mu dıye dusunuyorum ama diğer araclarda olmuyor sanırım bu fark..
fikri olan :) ???
http://www.techturkey.com/forum/vide...e-gazlama.html
2.0 tfsi aracım şuan bu şekilde daha iyi iyleştirme önerilerine acıgım teşşekürler
Arkadaşlar Bu üründen kullanan oldumu daha dayanıklı oldugu soylenmekte oem camfollower a göre
1i bu
VW FSI Performance Cam Follower | HPFPUpgrade.com
biride bu
KMD Tuning - 2.0T FSI Cam Follower with Armoloy
KMD Tuning - 2.0T FSI Cam Follower with Armoloy - PG Performance
Bu arada apr runner flap delete ne kadardir
cupra için motul 300v 5/40 tavsiye ediyorlar şuan için gastrol 5/30 kullanıyoruz.antalyada sıcaklar yavaştan gelmeye başladı yağ olarak ne tavsiye edersiniz.kullananlar bilğisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim
runner flap delete 500 tl turkiyede yurt dışında da 400 e falan gelir.ben yağ olarak hep 10 60 koydum az kalın olsun temiz olsun sıcak havalarda 10 numara
Ben araca çok binmiyorum zaten 25000km de şuanda. Tek sıkıntı şu , yaparsam ve problem olursa buralarda bu işlerden anlayacak adam pek yok , sonra o problemle yaşamak sıkıntı :)
Eyvallah.
Araç 4 çeker sanırım önde problem olmayacaktır. Gerekli şeyleri yapmaktan kaçmam yeterki sağlıklı olsun tek derdim o , ben bir HPFP söyliym başlayalım olmadı
Akın Allah ın izniyle sen hiç bir sıkıntı yaşamazsın 25000 de tfsi varya yeni doğmuş çocuk gibidir kırılsın diye bassan kıramazsın sadece dikkat etmen gereken şeyler var yağını 5-7 bin km aralığında değiştir eksiliyormu kontrol et eksilirse tamamlayarak git (tabi nedenini araştır) bir de cam follower ını değiştir orjinal pompayla 30 40 bin de hpfp ile en fazla 7bin de hatta 5 binde
aramızda golf 2.0 tfsi dsg kullananlar vardır..
yeni ürün :
DODSON MOTORSPORT VW 02E SPORTSMANS CLUTCH KIT VW 02E CSK | Dodson Motorsport
800nm torka dayandığını söyluyorlar..
Cok soruldu ama yinede sorayim
Oneri buji nedir ?
İridyum mu yoksa standart mi is gorur stok motorda