peki golf V gti stage 3 yaptığımızda nasıl bir sonuç alabiliyoruz arkadaşlar ...
stage denilen k04 oluyor golf gti da.k04 lü setup ın örneği adanadan Can ın Fr ı var.Dynosunu da koymuştu o ne aldıysa aynısını çıkarırsın aynı setupla golften.Custom bir yazılımla map sensörü değiştirilirse daha da fazlası alınır
Pert olan leonumdan sonra tekrar 2.0 tfsi almaya karar verdim hatta parçaların bir çoğu artık elimde olduğu için o doğrultuda gitmek daha mantıklı geldi
Aldığım araca yapacağım şeylerin listesi bunlar tahmini güç nelerdir ?
K04 turbo kit
K04 enjektör ve ara borular
Downpipe
Orta iptali
qtp sistemi
Tail 38mm wastegate
Forge dumpvalve
Ths Intercooler
Bmc cda
kurtbil'in söylediği gibi benim araçta k04lendi sonradan ama kurtbil benim araçta Sami abi farkı var kaldıki herkes 1.5 barı geçemezsiniz diyorduben 1.5 barda 372hp 515nm çıkarmıştım...
cupra'nın en güzeli standart yaw.
bu hafta, 135 bin km de ilk defa debriyaj seti değişti
o da ısındığında kaçırıyor diye. iş görürdü de hani, ayıp olmasın dedik![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Bu da bu hafta başlayacağım benim listem; tavsiye ve fikirlere açığım..
Custom Yazılım
Sprintbooster
VW Racing Air Intake
Forge DV
Iskender Komple Egzoz
ve sonrasında stage 2 yazılım
42DD Oil Catch Can
BSH Throttle Pipe
Neuspeed Turbo Discharge Pipe
Neuspeed Power Pulley Kıt
APR HPFP
Forge Intercooler
Forge Wastegate
stage 2+ güncellemesi
O.Z 19 inch Ultraleggera,
daha iyi frenler
Ayrıca belki KV Coilover ve Anti-sway barlar
Hedefim sağlıklı bir şekilde 350 hp.
Önce deniycem zaten beğenmezsem almıycamda tepkime ciddi oranda iyileşiyormuş. Yurt dışındaki forumlardaki yorumlar hep bu yönde.
Qtp li sistem yapicaksan sona kadar 76 lik boru arka tekerin oldugu yerde bir susturucu daha var yerde musayit oraya qtp yi takip 76 lik orjinal sona girersin vana kapaliyken hic ses cikmiyo ufaktan patirdama olur oda rahatsiz etmez
arkadaşlar 2 yaşında bir oğlum olduğu için aracıma egzos sistemi yapmak istiyorum ama sesten dolayıda sıkıntı yaşamak istiyorum...
elimdeki parçalar downpıpe ve duz boru cut out mevcut sizce cutoutu arka sol tekerin ordaki susturucudan önce bağlasam ve cutout kapalıyken orjinale yakın bir ses alabilirmiyim ( downpıpe duz boru cutout orta susturucu son susturucu yok iptal edilmiş önceki sahibi tarafından )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)