oem ngk pfr8s8eg:)
Printable View
oem ngk pfr8s8eg:)
Mesaj alınmıştır teyit etmek istedim teşekkürler:)
bende bir iki foto eklemek istedim , sizde aracınızın fotolarını yaptıgınız yenilikleri burada bizimle paylaşırsanız 2.0 TFSI konusunu yani bu konuyu daha aktif tutmuş oluruz ve bir şekilde bazılarımız bundan faydalanabilir :)
Aracıma R difüzör alınca egzost sisteminde değişikliğe gitmek zorunda kaldım , komple krom 76 mm egzost yaptık orta kısmada benim sanatkar ustalarım seçkin egzos çalışanları 10 üstünden 11 numara el yapımı 76 mm varex imi yaptılar :) difüzör ün şeklinden ötürü de egsozuda sona doğru 2 adet ses düzenleyici ve egsoz ucları yapıldı ve ikiye ayırdık..
buyrun yapılan ve bitmiş hali :)
http://i.imgur.com/4G00l.jpg
http://i.imgur.com/m8FPJ.jpg
Komple stock egzozdan alev atma sebebi ne olabilir ?
Son 3-4 gundur park ederken duvar dibinden ufak patlamalar geliyodu bugun arkadasim bi bakti egzozdan mavi alev cikiyor
Ses olarak hic fark yok ancak arabaya alttan bakinca egzoz hafif kor
Golf 5 gti'da ki motorla cupradaki motor aynı mı ?
Aynıysa safe olarak en üst limit nedir ? 350 çıkar mı ?
Golf 5 ile leon fr ayni cupra degil
Cupra en kolayi direk k04 golf gti k03
APR 2.0T Performance Cylinder Head
Port Polish yapılmış üst kapak
http://www.youtube.com/watch?feature...v=5q0aNtutWzI#!
sertaç yükledinmi aracı en son konuyu takip edemedim?
Manuel 2.0 tfsi sahiplerine uyari
Yaklasik 1 ay evel hizli kalkis sonrasinda 1den 2ye cekerken vites bosa atti ve vitese gecmedi
Saga cekip biraz kurcaladim ancak r-1-3-5 konum olarak bos yerde 2-4-6 iptal olmustu topuzun yeri kaydigi icin
Gel gelelim probleme 2011e kadar bizim araclarda metal burgulu metal cubuk ustune 10 tane telden olusan bi halat kullanilmis ancak yurt disinda cok problem yasandigi icin vw bunu guncellemis ve direk duz bir metal cubuk kullanmaya baslamis
Yurt disinda bu parca ucretsiz guncellenirken ulkemizde nr yazik ki boyle bi guncellem gozukmuyor
Parca 112tl tutuyor ancak takmasi dogus otoda 350-400 arasi...
3 gundur parca degismi sekilde kullaniyorum ve sanziman tepkileri inanilmaz derecede hissedilir durumda ornek vermek gerekirse eskiden vites degisiminde sanzimandan metal carpma sesleri gelirdi simdi oyle birsey yok
Topuz resmen toklasti gereksiz sekilde yerinden oynamasi sifira indi ve gecisler inanilmaz puruzsuz oldu
Ugrasmak istemedigim icin almanyaya mail atip ucretsiz degistirme talep etmedim ancak bir mail ile butun 6 ileri sanzimanlarin bu halata gecmesini saglayabilirsiniz
stage 2+ cupra 8.000 km de itici
http://j1308.hizliresim.com/1d/g/rhh7d.jpg
10.000 km deki hali
http://n1308.hizliresim.com/1d/h/rhhq3.jpg
ibo çok zorluyosun, bu hep böyle olcak diye bişey yok, 2000km kırar 4000de 15000km de:) erken değişmeye bak.
Peki 200hp tfsi daki dv ile cupradaki dv aynımıdır yada oem olarak bir üst serisi varmıdır???
peki bu forge dv bir sesli bir sessiz model varmıs 2.0tfsi için sesli olanın kodunu bilen varmı??
aracınız dsg veya stronic şanzımana sahip ise sessiz olan modeli kullanmanızı tavsiye ederim.
bunu ögrendigim ii oldu manuel olmasına ragmen gereksiz ses demek gereksiz kacak demek teşekkür ederim :)
benım araba 1.2 ama yazılımlı dsg kacırıyo olma sansı nedır?
bende uzun zamandır almayı düşündüğüm arabayı aldım sonunda 2008 model s3.. konuyu baştan sona birkaç sefer okudum ama tecrübeli abilerime kardeşlerime birkaç sorum olacak :)
araç 38 bin km de şuan, bakımı da yapılmış yakın zamanda ama ben yinede içim rahat etsin diye tekrar bakıma sokmak istiyorum..genel bakım buji, yağ, yağ filtresi ve benzin filtresini ayrıca birde ***** belalı parça cam follower değiştirmeyi düşünüyorum.. bunun haricinde dikkat edeceğim kontrol edilmesi veya değişilmesi gereken birşey varmıdır? araç tamamiyle standart ve hep bu şekilde kullanılmış..
ileriye dönük olarak da çok ekstrem güçler beklemiyorum zaten genelde piste yönelik yapmayı düşünüyorum, kafamdaki stage 2+ dengi birşey olacak sanırım.. bu yönde de ekstra tavsiyeler varsa alabilirim hatta satılık parçalar varsa da değerlendirebilirim özellikle yürüyen parçası varsa :)
hayirli olsun arac2008 model triger setide degismisse baska hicbirseye gerek yok:)
Bisey kafama takildi
Stage 2 ile benzin pompasina gecicem yakinda.. Pompayla beraber methanol de basmam gerekirmi.. Basmazsam sikinti yasarmiyim acaba..
ya ne güzel 2.0 tfsi hakkında herkes bişiler biliyor konuşuyor :) ben doğru dürüst türkce bişiler bile bulamıyorum 2.0 tsi olunca :)
Ayni degilmi hemen hemen:)) golf r motoru yokmu sende..
yok diil r modelleri tfsi motor kullanıyor. ben de ki tam emin degilim ama bi ara golf 5 gti da mi ne vardı tsi olan motor cawb kodlu, ea888 dıye de gecıyor motor sanırım
neyse belki fikren yardımcı olacak olan birileri de cıkar.. aracımda fuel trim problemi var
32nci blokdan okudugumda %10 ların üstüne cıkıyor 20 yi gecerse arıza olusturuyor, zengin karısım olarak.
arızayı siliyorum 10 15 dakka afr 11.8 12.1 arası filen bir süre sonra baslıyor zengine cekmeye, reset atmassam 10.6 lara geliyor
methanolü acarsam her türlü 10 (zaten daha aşağısında da göstermediği için 10 görüyorum)
k04 ve revo yazılım var.. filtre kitlerinin fuel trime etki ettiğini filen okudum ama tr de bulabileceğim kitler genelde etki eden grup içinde.. maf sensorunun bağlandığı yerin capını değiştirip bir deneme yapacağız belki soruna ilac olur diye.. ama onu halletsek bile, methanol bastığımda gene zengine cekeceği için sorun yasayacağımı dusunuyorum .
Benim soruma kaynak yaptin ama neysee:)
@pasha34 tsi/tfsi ayni motorlar
Sadece markaya bagli isim degisikligi o kadar :)
apr benzin pompasını nereden bulabilirim arkadaşlar ? apr nin websitesinden mi sipariş vermem gerkeiyor acaba 2. el bulamadım pek audi tt için k04 yapmak ıstoyurm bi pompayı bulamadım yardımcı olabilen varsa sevinirim :)
nerede tecrubeli arkadaşlar yaw:)
pompa istanbulda powershop,btg vs. de var..
ikinci el ben de bakıyorum ama yok gibi bişey olsa da sıfır fiyatına geliyo hemen hemen..geçen sene çıkmıştı 2.ele fiyat makuldu hemen satıldı zaten yetişemedim..