ürünü geçtim kendi cnc sinizi yapmışsınız benim için olay burda biter zaten. Umarım nice güzel projelere imza atarsınız. Rabbi yardımcınız olsun.
ürünü geçtim kendi cnc sinizi yapmışsınız benim için olay burda biter zaten. Umarım nice güzel projelere imza atarsınız. Rabbi yardımcınız olsun.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Günün birinde durup dururken derin düşüncelere daldığımda "yaa ben arabalar için birşeyler üretmeliyim, bu işin içinde olmalıyım" dediğim gün, CNC ve lazer üretimini bıraktığım gündüo yüzden CNC üretimine "eski işim" diyebilirim..
Ayrıca çok çok teşekkürler herkese tekrardan...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Aynı dönemde a4 almıştık, 1.8tq
Tebrikler panpalar. Tüm süreçten haberdar olsam dahi, bir de burdan kutlayayım.
Yavuz'un çakmak bulamayınca laptop adaptörünü ocağın metaline değdirip, çıkan kıvılcımla ocağı yaktığı gün anlamıştım bizden olmadığını. Sadece çay içmek içindi bunlar. Beni yanıltmıyor
Çok ilgi çekecek, MAF/MAP controller gibi, bi sürü ürün var, bi konu açsanız da tanıtsanız aslında, iyi olurdu.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Tebrik ederim gerçekten güzel çalışmalar. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olması çok güzel. Bu avantajla piyasa da yer edinebilir bir marka yaratmışsınız.
Ben aracımda ki problemleri çözemediğim için ( daha doğrusu vaktim yok) E85 projemi askıya aldım. Belki seneye standalone ECU projeniz biterse o zaman düzgün bir başlangıç yaparım.
gerçekten heyecan verici işler. askıda olan projelerinden de söz etmiştin. Umarım hepsi istediğin gibi gider.
Adamlar kursun kalemin ucunu acacak birsey bulamayinca cnc de kalem aciyorlar.elma soyuyorlarkemal bir nebze dunyadan olabilir ama yavuz baska bi gezegenden
yavuzz ne ayaksin sen kanka acikla hadi
![]()
türk brazzers elemanları bunlar ...
Allah utandırmasın elin yabancısana para kazandırmaktansa kendi ülkümizde üretilen ve aynı kalitedeki ürünleri kullanmak her zaman iyidir..
Ilk defa bu konuyla gordum, markayi facebook'ta falan goruyordum ama incelememistim, gurur duydumAllah yolunuzu acik etsin beyler
Hiç aklımda olmayan bir modifiye. Fakat bu konuyu gördüm, üretilen cnc tezgahlarını gördüm verilen emeği gördüm dedim ki bende almalıyım. Üreten Türk insanı kolay bulunmuyor.
Tam olarak (bilmeyenler için) ne işe yaradığı, nasıl kullanılması gerektiği, nasıl montaj yapılması gerektiği, beraberinde ne tür bir mod ayar vs gerektiği gibi detayları içeren bir konu, web sitesi vs. olursa ürününüz sadece bu sitedeki arkadaşların bilgisi sınırlarında kalmaz diye düşünüyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Tebrikler.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Birazdan sizden almış olduğum Bosphorus methanol kiti kargodan alıp birick s14a ma monte etmeye çalışacağım . 1 hafta kadar once aem den almayı düşünüyorken formda Ranthor kardeşimiz sayesinde açılan bu konuyu tesadüfen okumam tüm düşüncelerimi değiştirdi... sizlere canı gönülden destek oluyor çalışmalarınızı bundan böyle yakından takip ediyorum... Ve sizlerden ricam en yakın zamanda nos kiti ile ilgili ar-ge çalışmalarınızı bitirip selonoid valfi bozulmayanyerli nos kitleri imal etmenizi ve satmanızı istiyor başarılar diliyorum...
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)