Yağ yakmaya cozum bulundu dıye serviste parca değiştirdiler ancak bugun yaklasık 3000 km oldu yağ eklenelı gene ısık yandı. Benim gibi yapılan ıslemın ise yaramadıgı baska araclar varmı ?
Yağ yakmaya cozum bulundu dıye serviste parca değiştirdiler ancak bugun yaklasık 3000 km oldu yağ eklenelı gene ısık yandı. Benim gibi yapılan ıslemın ise yaramadıgı baska araclar varmı ?
Manifolddan port enjeksiyonlu t-jet'lere bile fiat fabrikasyon/oem oil catch-can koymuşken direkt enjeksiyon turbo motorlara VW neden hala karter havalandırmaya eklediği checkvalf ile çözüm bulmaya çalışır anlamıyorum...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Yeni GTI muhtemelen aracnız korkmayın kronikleşti o problem artıkButun kullanıcıların ortak şikayeti.
Vallahi bizde başta aynı korkuyla yaklaştık ancak o kadar doğal bı sorun olduki GTI'lar içinSadece cebe zararı var okadar. Scirocco forumlarında falan bırcok kısı aynı dertten muzdarip. 3000 de 5000 de bir yağ eksiltme sorunuyla karşı karşıya herkes. Mecburen ekletmeye devam..
Not : Hatta sahibinden.com uzerinde bununla ilgili bir ilan vardı. GTI'ım yağ yakıyor satıyorum falan diye bir başlığı vardı 150.000 TL fiyatlıAlmasın kimse diye elemanın canına tak etmişti
![]()
valla geçen gün doğuştaydım 5000km dir kullanıyorum 300 gram eklendi.Bu konuda şanslıyım sanırım.Ama parçalar değiştikten sonra eksiltmiyo deniyordu :S
Ne poktan arabaymış![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
1000 km de 100 gr eksiltti
parcam degisti 600 km oldu hic bir eksilme yok
"Wagen"thusiast
Karter pompasımı ne değişti aracta bana sacma gelmişti ama cozduk dıyınce eyvallah dedim. Ancak cozulmedı benım aracın sorunu. 3bin de bitirdi yağı
kesinlikle katılıyorum aynı problem renault'ta olsa yerin dibine vurulmuştu şimdiye. Renom var diye demiyorum ama gördüğüm kadarıyla renault düşmanı çok var nedense.
neyse konuyu dağıtmıyım. bence de yağ eksiltme ciddi bir problem kesinlikle. ben sizin yerinizde olsam yağ lambasına felan değil 2-3 günde bir sabah çalıştırmadan yağını kontrol edip çalışıtırım. uyarı vermesine gerek kalmadan kendiniz yapın kontrolünü bence.
umarım sorununuz çözülür.
Araba, ekranda yağ uyarısını 1 litre kaldığında değil, toplam yağdan 1 litre eksildiğinde verir.
Siz sanıyor musunuz tüm motor 1.1 litre yağ ile çalışırken araba ikaz vermez ve herşey yolunda gider?
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)