Murat senin logu Hakan'dan bende isteyeyim bir bakayım. 230ps 350nm mi değil mi sana söylerim. Ayrıca sizin yazılımda nm faktörü ile oynanmış mı oynanmamış mı bunu bilemem tabi...
Printable View
Murat senin logu Hakan'dan bende isteyeyim bir bakayım. 230ps 350nm mi değil mi sana söylerim. Ayrıca sizin yazılımda nm faktörü ile oynanmış mı oynanmamış mı bunu bilemem tabi...
Şüphelendiğimden yapmadık. Öylesine yaa bi bakalım dedik ve acaip kaçak olduğunu gördük. Gürsel abi saolsun o konuda bana yardım etti. Hakan abide aynı mekandaydı zaten kendi de duydu kaçağın sesini komple dışarı veriyordu. O şekilde Golf ile yan yanan yürüyorduk zaten. Kaçak sonrasında Kürşat abi saolsun test ettik 2 kişi -1.5 de 18.1 100-200 verdi. Hani bence güzel ve etkileyici bir değer değil ancak kaçak öncesi tek kişi 19 kaçak sonrası 2 kişi 18 çıkartıyor diyebiliriz. Hakan abinin araba 19 çıkartmış biliyorsunuz tek kişi hemen hemen benzer eğimde.
bence hazır konu açılmış iken şu an en iyi yürüyen 3 tane rocco biliyorum ve 3üde orjinal kat kullanıyorlar downpipe kullanmıyorlar. biriside burada downpipe ın bizim araçlarda artısı varmı eksisi varmı açıklarsa çok sevinicem
18.1 çok iyi değer 2 kişi için, tebrik ederim.
ama sanki bu kaçak olayından şüphelenmende hakan la kafa burun gitmeye başlaman etkili oldu gibi geldi bana. tam hatırlamıyorum kesin emin değilim ama sanki şu pvc muhabbetlerinde ben de kaçak var mı bi kontrol edeyim tarzı yazıyodun diye hatırlıyorum.yanılıyor olabilirim.
bence sen de şu vagcom dan request actual karşılaştırmasını hakan gibi yapsaydın sen de önceden fark ederdin kaçağını. allahtan hakan bakmış.
Kaçağım pcv 'den değildi başka yerdendi . PCv sağlam dendi ancak arada bir yine kaçırma yapıyor. Geçen gün Kürşat abi ile denerkende yaptı oda farketti hatta. Pcv'yi değiştirmem öneriliyor herne kadar basınç kaçırmıyormuş gibi gözüksede. Bakalım maddi olarak mümkün olunca değiştiricem.Ondan sonra tekrar ölçeriz nedir ne değildir anlarız. Artık dbn'ler konuşsun :D Öbür türlü ben boy kavramlaryla uğraşamıyorum. herkesin farklı oluyor sanıyorum boy kavram
----
Bu arada request-actual'de farklılık yoktu. Çünkü kaçırdığı yer map'dan sonraki yerdeydi. Bazen vagcomda çaresiz kalabiliyor.
peki hangi devirde maks gücü çıkartabiliyor bu hesaba göre.
heralde verdiğin devirlede değildir?
Bu hesaplar ile benim bir alakam yok.
HP den nm hesaplama mantığını bilemiyorum o yüzden bilgim yok diyorum.
Araştırsam bende çözerim ama gerek yok :) Herkes kendi işini yapsın :D
vagcom un çok kesin olmasa da kabaca doğru değerler verdiğini kabul edersek,ben şu sonucu çıkarıyorum butun bunlardan.
1. muratın aracı kaçakları olmasa 330 nm uretmiş olacaktı.
2. dediğine göre map dan sonra kaçak oldugu için vag com aracı 330 tork da sanıyor
halbuki aracı daha az tork uretiyor.
3. turbosu 330 torku uretecek şekilde deli gibi çalışıyor