Hey maşallah :) :)
Printable View
Hey maşallah :) :)
Valla tebrikler sadece yazılım ile 17.8 ise. Rsa ' ya tebrikler diyelim. Basınç ne veriyorsunuz bu arada hatta özel olmayacaksa kaç derece avans ile yürüyor ?
O ne biçim laf inşallah kırılmaz ;) girdik bi yola bakalım yazılımda Revo devam etmeyi düşünüyorum.
Şaka yapıyorum kardeşim tabikide inşallah kırılmazz ;)
Fikir vermesi açısından bilgilerimi paylaşayım yurtdışında golf gt ve scirocco yapan kişilerle konuştum bi kaç bilgi aldım adam ısrarla 300 hp üzerine çıkmayın diyor. Ama yaptığı bir rocco var k04 e çok yakın bir turbo ile 325 hp si var. Ama araba 1.7 peak atıp 1.5 1.6 yürüyor hayvan :D KEsicede bile 1.4basınç. araba nasıl o kadar basıncı tutturdularsa helal. Orjinal turbo ile de 1.7 peak kesicide 1.4 yürütüyor aracın dynosu 270 hp. sağlıklı yürürmü yada gerçekten 270 hp si varmıdır bilemem sonuçta dyno ne kadar güvenilir olacağı tartışılır.
Sadece yazılım değil s3 cooler, dv ve itg var. Egzoz stock. xenondan adaptif şasiye kadar bilumum extra aksesuar ve çocuğun dvd lerine kadar herşey üzerinde. çıkarken araçtan en ufak çöp bile atılmamış yani eksta ağır. basıç herkesin bastığı kadar 1.5 başlayıp 1 bar bitiyor.
Çok güzel değerler maşallah. İlk fırsatta bende motora el atmayı düşünüyorum. Yol gösterici olarak bundan daha iyisi bulunamazdı.
Sormamda sakınca yoksa araç DSG mi acaba?
Benim aracım manuel bakalım herşeyi paylaşırım sizinle
Arkadaşlar önemli bir dip not ;
60mm düz boru ile kesin olarak istenilen basıncı alet basamıyor loglar elimde mevcut.
Şimdi ise stok halde yani Down pipe olmadan (orjinal kat üstünde olarak) log alacağım bakalım ne olacak.
İlk hedefim seni geçmek :) Muratı geçemem ben. Tuner ım bugün service recall yaptı fazla hızlı gelmiş orta yaş spec yapacakmış bana.