Abi ben 2 boy için pervane ugrade yapmıyorum , başkaları ile muhtap etmiyorum yahu ben yazdırmıyorum kimseye birşey herkesin soylediği kendini bağlar.
Printable View
Abi ben 2 boy için pervane ugrade yapmıyorum , başkaları ile muhtap etmiyorum yahu ben yazdırmıyorum kimseye birşey herkesin soylediği kendini bağlar.
Harding Performance
Tork kapasitesini 350nm taşıyorlar : Torque capacity threshold upgrade up to 350Nm
Aracım DSG olsaydı turbo upg. yerine bunu yapardım herhalde. Sonuçta sen sürekli 284nm torkla gidiyosun abi. Bu upgrade i yapsan altta 310-320nm'leri görürsün. Yukarıda daha açılır mı bilemiyorum ama bu şekilde bitirsen yine çok iyi gider.
Tabi turboyu büyütmende işe yaricak, daha az dönüşe daha yüksek güç alıcaksın ama, biliyosun ben daha çok garanticiyimdir. Altyapı olmadan yükleme yapamam :D
Alta görmeye gerek yok , üstlerde lazım bana :) 2000 devirde tork gelsin istemiyorum ben.
Turbom hazır bugün yarın takıyoruz inşallah , o zaman bakalım ne olacak...
bu tsi lara k04ler ile ilgili bi upgrade paylaşılmış
https://www.facebook.com/media/set/?...1805938&type=3 belki bi paylaşım olabilir
abi ne oldu turbo en son hazırdı ?
Detaylı konusu olacak zaten merak etmeyin...
hakanla olan sıkıntımızı telefonda konuştuk hallettik o yada ben geldiğim zaman allahın izniyle deneyip videoları koyucaz
iyi de bizim yazdıklarımızı neden siliyosun anlamadım.
iki lafı bir araya getirip düzgünce derdinizi anlatamıyorsunuz, laf dalaşınız bitmiyor.
sonrada ne kadar mesaj varsa siliyosun. mesaj kirliliği yapan sizsiniz zaten..
canım istedi sildim sıkıntı ? varmı derdi tasası olan ?
hatta canım istedi kitledim !