Heh aynen serkan simdi hatirladim bende gece gece uykudan cozemedim olayi. Nedir o aracin akibeti ?
Burada sanırım birşeyler atlanıyor. Benim bildiğim gti ile rocco arası zaten sadece buji farkı var, birazda cooler ölçüsü vs. Yani motor arası 20 hp fark olsada, aslında ağırlıklı yazılımsal bir farktır. Geriye aşılması gereken tek problem; ağırlık farkı ve aerodinami. Tabiki poloda hafifletilir daha vs, illaki aynı şeyler yapıldığında polo 1 adım önde olabilir yine. Konum sadece en ii polodan ii yürümek değilde. Yazılım filtre eksozlu birçok polodan ii gitmek.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi bujiler farklı değil ikisindede aynı. Platinium buji var ama bakım paketleri farklı. Polo gtida 60.000 km bakım paketinde değişen bujiler roccoda 90.000 km bakım paketinde değişecek diye öneriyor turkuaz sistemi. Bana soracak olursanız tek fark yazılım ve şanzuman. Stock halinde polo gti 6900-7000 rpm dönüyor, scirocco yanlış hatırlamıyorsam 6300 rpm de kalıyordu manueli.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Ozaman tek derdimiz roccoya rejim yaptırmak, birkaç karbon parça araştırmasına girmek (ki ben örneğini dahi görmedim daha) birde mümkün oranda kısa şanzıman uydurmak.
Diğer liste zaten hepsi için aynı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Oranlara bakarız hemen çıkar ortayasende vardır sen gönder
Tarkan ben 2. roccomu aldım biliyorsun. İlki bomboştu white edition ise gerçekten dolu bir araç. 1.99 TL/ € kur sabitlemesiyle bu araca bu fiyat cidden cok iyi (netteki 2.el ilanlarına bakıyorsundur )
Benim araç trafik sigortası dahil 62.500'e geldi. Coiloverdan sonra senin de gördüğün üzere üzerindeki jantlar sırıtmıyor![]()
Biz demiştik hacı
AL DEDİ - GİT DEDİ - YouTube
Bu arada Alp'e hastayım ya![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Maşallah cupraya , açılan boya bir soylemim yok ama bu kadar hızlı yanından geçmesi için roccoda problem olması lazım gibi geliyor , sanki rocco stock gibi gidiyor , yanından uçarak geçiyor cupra.
Ben anlamadım birşey bu rocco revo stage 2 birde oyle mi ?
1.4 TSI GTX28 Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)