Rocco Stage1 yazıyor
Rocco Stage1 yazıyor
Beyler scirocco Revo Stge1 38VV plakalı stage2 si yeni çıktı Manuel oldugu için yaklasık 1 hafta sonra stage 2 olucak ozamanda deneyip farkı koyarız ama 1 2 boydan fazla fark ediceğini dusunmuyorum.
Hani specler eşit oldugu surece hafifletme vs yapılmadıgı taktirde Rocconun herzaman geride kalıcagını dusunuyorum.
Birde soyle bişey var Manuelin stage1 i DSG nin Stage2 sinden iyi yuruyor. Manuelin stage2 si nasıl olur merak konusu...
Edit Rocconun specler:
İtg Fİltre kiti
Revo stg1 Yazılım
Milltek TBE
Forge Cooler
Forge DV
NGK iridyum Buji
Jantlar 17
camtavan bodykit Manuel
Bide bu var. İki aracın specleri aynı. Polo gti evotech stage2 dsg ile evotech stage 2 dsg scirocco. Ciddi sürelere sahip sağlam yürüyen bir rocco bu videodaki.
Not=polo gti KH plaka. Benim araç değil
Evotech Polo Gti vs Evotech Scirocco vs Mazda RX8 Roll 2 Turkey - YouTube
Bende ilk alacağım zaman scirocco düşünmüştüm. Gti aldım hiçte pişman olmadım. 19.5 aydır 29.300 kmdirde paşalar gibi biniyorum![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
rocco istendikden sonra ibiza cuprayi polo gti dolusunu neyse o doluluk o havada ucusan revo stage 1-2 xxx lerini sikintisiz ayiklar.
Rocco 6400 ibiza-polo 6900 ceviriyor hersey mumkun cokda zor degil.
R
Teknik farklarını net bilmiyorum ama net biçimde motor sesleri ve devirlere göre ses reaksiyonları farklı..
şimdi baktım tamamen aynı gibi.
Polo 6R GTI 0-230 km/h Sprint - YouTube
Scirocco 1.4 TSI DSG "ABT Remap 210 Ps" 0-200 km/h acceleration - YouTube
açık konuşayımdüz rocco tercihimdir
kimle ne zaman deniyoruz biri beni gazagetirsin sıkıldımm
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
evet gti cılar istanbuldakiler ortada büyük iddaa var![]()
![]()
![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
önceki postlarda golf gt ve scirocco düz vites arasındaki oran farkları sorulmuş. bir bir yazamam ama orjinal şanzıman 6.vites 7000devirde 300 görüyor. GT şanzıman 6.vites 7000'de 260'ta kalıyor.
Orjinal şanzıman 6.vites 140'la giderken 3000dd'de oluyor. GT şanzıman 3500dd'de oluyor.
+1 yaw. Ömürlük vites geçişleri var. Aracı 240hp'ye çıkar, 3den 4e , 4den 5e geçirirken bilee bayaa bekliyosun. Çok geri düşürüyor aracı. Ama örneğin bir yolda basınca 280 görebilecekken 260'ta kesiciye girmekte koyar adama
Ben 4.viteste 215 görürken, sen 5. viteste görüyosunBu sayede daha seri gidiyosun, şanzımanı bulsam anında değiştiricem bende ya
Bulamıyorum işte
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)