06F 133 062Q idi en son ancak 2 3 hafta önce ben almak için doğuşa gittiğimde yeni revizyonu gelmiş 06F 133 062T olarak değişti sonu..
Q dan öncesi J revizyon ..ucuza vs veririz derlerse de alma derim .. ben oyle aldım bi tane bi 1 sene garanti vs dediler.. 2 hafta içinde arıza vermeye basladı .. yolda kaldım ettim rezalet yani..
J revizyonlu parca VDO marka.. diğer ikisi continental üretimi.. vdo lar sıkıntılı diye biliyorum
Aracima gecen ay sachs performans debriyaj taktim,, gecen cuma gunu aracimla biraz gazladim ve sonra eve gitmek icin araca bindim kalkarken aracta titreme meydana geldi sonra durup durup kalktim ilk kalkista gaz verirken titreme devam etti neden olur acaba fikri olan varmi
zaten bendede araç soğuk iken yada hafif tatlı gazlı kalktığımda titreme olmuyodu ama aracı normal kendi halinde ilk hareketi verdirdiğimde yada çok az gaz ile kalktığımda sarsıntı vardı![]()
peki stop ederken bir şıngırtı oluyormu yanlış yönlendirmiyeyim ama seninki manueldir benimki dsg bende stop ederkende şıngırtı oluyodu volandan kaynaklı olarak
RSA
motorsports
1.4 tsi 170 lik motorda rölantide titreme problemi neden olabilir? Yakıta çok dikkat ediyorum bi kaç yerdende almama rağmen sıcak soğuk farketmeden çok hafif bir titreme var rölantide. Servis normal dedi. Neresine baktırmalıyım aracın? Buji ve bobinlerde sıkıntı yok.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Forumdan da kullanan ve bahseden arkadaşlar vardı önceden. 2.0 TFSI kullanıcıları için satışa sunduğum kendi üretimim PCV iptal kiti. Oil catch can ve Oil CAtch can siz olarak iki versiyon mevcut. Detaylı bilgi için budan yada özel mesajla sorabilrsiniz.
Connecting site...
Connecting site...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)