Kara duman mı atıyor yoksa beyaz duman mı?
Kara duman mı atıyor yoksa beyaz duman mı?
2006 leonum var. 2.0 tfsi bende gaza biraz yüklenince arabanın içine egsoz kokusu geliyor. rölantide çalışırken dışarıda koku çok net hissediliyor. arabada yazılım, 76 lık egsoz, intercooler var. koku neden gelir acaba
SEAT SPORT
Motorun üst plastik kapağının içerisindeki plastik hava kanalları çatlıyor zamanla.. eksantriklerin sıçrattığı yağ bu çatlaklardan turboya giriyor, yağın miktarına göre az çok beyaz duman çıkıyor ve rolanti dengesizliği görülebiliyor.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
rölanti dengesizliği ve duman yok ama Mehmet.
SEAT SPORT
Yok ben karşılaşılan sorunlar listesine bi kalem daha ekliyim istedim ((:
senle ilgisi yok yani yazdığımın..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Garanti iş olsun diyorsanız 5k da bir, ama sök tak işlemi zaten kolay bir parça aşınıp aşınmadığını gözlemleyebilirsiniz.
Arkadaslar, fincan dedigimiz pompa iticisinin malzeme kalitesi degismis olabilirmi?
5 binde hatta 3 bin kmde degistirmemiz oneriliyor ama ben iki seferdir 10 bin km kullandim o halde bile ahim sahim bir asinma soz konusu degil.
Siz ne diyosunuz bu duruma. Daha onceki itici fotosunu paylasmistim. Aksamada bugun cikan itici fotosunu paylasicam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)