Patinaj aninda egzozdan dsg patirdamasina benzer patirdamalar yapiyo
Sebebi nedir esp yuzunden gaz kestigi icin mi yoksa atesleme problemimi var ?
Doğru yonlendirebildiysek ne mutlu.
Elm ye bak ama fazla guvenme. Powertrain guc aktarim demek.alakasiz bi bilgi yani. En sagliklisi vagcom yada servis cihazi cok daha ayrintili bilgi verir. Ariza anindaki devir-kmh-voltaj vs.
Arkadasin dedigi gibi kelebek arizasi gibi gozukuyor.
ben de de gaz kesme tarzı bir sorun var ama kesinlikle fuel cut filen degil.. mesela gaza basıyorum 4000 devir üstü ayagımı cekip tekrar bastıgımda 3 4 sn sanki basmamısım gibi duruyor sonra tekrar basmış gibi hızlanmaya baslıyor. yani tamamen pedala bastıgım halde basmamışım gibi bir durum var...
arıza kodu yok titresim vs yok .. o 3 4 sn beklemek istemezsem eger ayagımı cekip hemen basıyorum sorunsuz calısıyor..
Böyle birşeyle karşılasan filen oldu mu ?
kelebegınızı kontrol ettirin aşırı kirlenmiş olabilir bunun dışında n75 sensoru turbo yu getirtmeyip safe e cektirir motor u
tesekkurler kelebek geldi benim de aklıma bir de pedal ı degıstırıp deneyecegim.. n75 kullanmıyorum artık ancak gene yaptı o yokken de.
Ek bilgi
Baski balata 70 bin km hic degismeden surulmus biz de parçalandı degistirdim
bobin cortladi o da degisti kirmizi bobin e gectim![]()
Valla icindeki luk cikti
sachs takanlardada sıkıntı yaşayan olmuş ama
unutmamak lazım 70 bin km ve 7 yıllık bir arac sonuc olarak boyle parcalar yorulmuş olması gayet normal bazi parcalar şans işi gercektendebu arada yurt dışından alabilirdim fakat araci söküp lift e almış bulunduk oem direk aldım
fiyat konusu yurt dışı stage li baskilar neredeyse oem baski fiyatina gelmekte
arkadaşlar pvc bozulduğunda arabanın rolantisi dengesizleşirmi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)