2. Videoda açıkça görünen gazı verip, ayağını çektikten sonra oluşan patlamanın nedeni nedir?
2. Videoda açıkça görünen gazı verip, ayağını çektikten sonra oluşan patlamanın nedeni nedir?
Bu videoda bizim orj egsozlar varken orta susturucusuz sesi çekmiştik polo düz çıkış oldugundan birazdaha fazla geliyordu iskoç dımbık da skntı yok ses aynı cok dipten çekmiş sesi..
GT-R
63 mm downpipe ve ardindan orta susturucunun onune ama olabilecek en yakin noktasina cut out yapsaniz?Fazla free flow iyi degil denmis ama ses acisindan size en uygunu bu gibi geldi bana.Hem tam free gibi olmaz biraz borudan devam ederek geldigi icin hemde kapattiniz mi sadece downpipeli gibi olur,tahminime gore yeterince sessiz olur.
Milltek'liye de örnek olsun, stage 2 yazılım ile Revo da 70mm öneriyordu, kullanıcı görüşleri ve aracın ne denli yüklü olduğu / yükleneceği veya standart binileceği ön planda olmalı derim ben olayın akışı konusunda
Ibiza 6J Cupra Bocanegra Milltek cat back - YouTube
konu epey bi zaman sonra hortlamış olacak ama bu işin sonucu ne oldu ?
bende de şu an supersprint catback var. şu sıralar trafik epey bi uygulama yapıyor ve sessizde olsa orj olmayan egsozu gördümü bağlıyor araçları.
ben diyorum ki dp yapıp orta susturucu yerine warex sona da orjinal son susturucu taksam nasıl olur ?
araç 2013 cth yazılımsız şu an.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)