Çok merak ediyorum yapabilecekmisin.Forumda belli aralıklarla böyle konulara rastlıyoruz.Henüz yapabilen görmedim.
Umarım istediğini yaparsın.
bende açıcaktım konu gittim kız gibi kazasız belasız doğan aldım biraz gezdim dedim bu yetmez turbo yapağım araştırdım taraştırdım yapabilcek adamlara sorduk tofaş gurubu araç için bile 100 hp almak için 6000 para gidiyor oda ufak tefek tadilatlar vs hariç sizin iş biraz zor gibi yapılamaz değildir heralde ama düzgün ve işin ehli biri olmadan çok başağrıları çekersiniz... bence istanbulda bu işi yapan garajlara bir danışıp bütçe çıkartın ona göre yol izleyin buran size yardım etcek olan çok kişi var fikir verip yer göstercek ama cidden bu iş içine gircek iseniz bütçeyi düşünmemek gerekir.. + naptığını bilen birinin eline aracı teslim edin sonra geri dönüşü zor hatalarla karşılaşmayın..
low is low
+ zamanınız bol olmalı ve yapılan işlemlerin titiz olmasını takip etmeniz gerekli orjinal motor toplarken bile sorunlar çıkıyor bunları gözönüne alıp hareket etmeniz gerekli...
low is low
geçenlerde Alfa Romeo için konu açan bir arkadaş vardı, hemen parçaları almaya gitmişti, henüz dönemedi![]()
1.8T motor al çıkma, sadece yazılımla filan 200 hp civarı olabilir, o da sana yeter bence.
maliyeti de 10 milyarı bulur bulmaz o civarda olur.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
haklısınız sıkıntılı bir yol , işin can sıkan yeri mesela forged pistonunu bulmak , parca tedarigi cok sıkıntı ilk etapta , daha önceleri benzer turbo uygulamaları yapan ustalarımız var burda , illa burada olacak diye bir kaide de yok , istanbulda da olur , bnm istediğim motoru cok hirpalamayacak bir sistem olusturmak , 500 hp gibi bi niyetim yok şu an , ama en azındsn +100 hp istiyorum
biz çıkma 2.0 gti motoru getrsek sanziman filanda dahil , kim anlarki motorunun değiştiğinecok merak ediyorum gercekten , muayenede motor no okunmadigi zamn hafif kusurlu geciriyorlar
okunamaması ayrıdır, okunmayan bir motoru takmak ayrı şeydir... sonuçta TUV okuyamamıştır ama devlet şüphelenirse incelemeye alır, 'change' büyük suçtur aman diyim...
bu işi sakarya'da yapacağına, aracını istanbul'a getirsen bu işlerde tecrübeli yerler parça konusunda da yardımcı olabilirler, farklı set up'larda sunabilirler.
On bin tl bütçe varsa kesinlikle swap yap yoksa paranında arabanında heba olma ihtimali bayağı yüksek.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Kardeşim 30 lira para harcayip kendi motorunu yüklesende cok ileriye götüremezsin faturali bi motor bulup swap yapmak daha mantikli 1.8 T swap yaparsan.
motor
yazilim
filtre
eksoz ile seni fazlasiyla tatmin eder
faturalı motor derken illa bizim ülkemizden mi olması gerekir, veya mesela almanyadan çıkma 2.0 gti motoru getirsek de olur mu ,
Bu işleri yaparken arka planda bi 10.000 tl de durması iyidir.Sonuçta kul yapısı bozulabilir.Hele ki turbo=sorun demek(düzgün yapılmazsa)
Coğrafya kaderdir
AGU 1.8 T Komple Faturalı motor page 4
al sana 1.8T motor.
al tak.
bin lirayada ankaradan şanzuman bulursun buyur sana sistem...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)