User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: afr fakir turbo farklı

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sonvedam11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorunda sıkıntı yok sadece maf bogazı geniş yag eksiginnden şimdilik ses yapıyor dedin motor 1 haftada 5 litre yag kaçagı yere zımba gibi akıtıyor ilk aldığım günden beri yag ekledik ses kesilmedi bujilere baktım 3 cm yaga gömülmüş daha yazayımmi tum subab takımı değişti kimin haram yedigini. şimdiden araç başıma 2 bin tl masraf açtı yattıgı cabası aldığım 15 litre yag cabası gelmiş bide utanmadan adam madam konuşuyorsun yakalarsam diyorsun yakalamana gerek yok herkesin adresi herkeste var satış sözleşmesine bak dua et maliyelik sıkıntın olmasın bilader yarın hepsini inceletecem
    kapak contası 30tl onu degıstırıyosun yag kacagı falan kalmıyo

25 bınlık arabayı 18 e alırken yüzün gülüyodu cok kurnazdın zor durumda oldugumuz işine gelmişti bedavaya araba kapmıştın

ben burdan boş muhabbet yapmam erkeksın ya arayınca telefonunu acıcaksın karı gibi kaçmıcaksın

sana mesajda küfür edince geliyorum diyince arayıp abi yan yattı çamura battı yapmıcaksın inşallah bigun biyerde denk geliriz o zaman abiyi ablayı göstericem ben sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu problemler benzinde mi lpg de mi oluyor?

sonvedam11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu problemler benzinde mi lpg de mi oluyor?
    Her ikisindede araç sogukken normal afr. Fakat. 90 derece olduğunda motor ani gaz tepkilerinde direk afr ye geciyor yavaş yavaş basıp. Afr nin toplamasını bekleyip düzeltik sonra basasak normal gidiyor rolatiye düşüp tekrar ani harekette aynı şeyleri tekrarlıyor üstüne basa basa söliyim sogukken afr 11-12-13. Te geziyor üstüne çıkmıyor tam yükte bile ayrıca araç yürüyorda

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım, daha sorununu bile adam gibi anlatamıyorsunki çözülesin, sana 4 5 posstur nerelerde fakire gidiyor devir basınç söyle bana dedim saçma sapan alakasız şeylerden bahsedip durdun, en sonunda bi video koydun hiçbir halt anlaşılmıyor, git arabana yazılım yaptır düzelsin, yarım yamalak anlatmmana rağmen sorununun ne olduğu belli işte, maf housing i, bukadar, arıza kaydında basınç sınırı yazdığına bakma sen, bikere oem yazılım atmışsın n75 in düzgün takılı olduğunu söylüyorsun basınç sınırını aşman imkansız, basılan basınca oranla akışmetre eksik flow okuyordur vs vs dir ondan basınç sınırı aşıldı diyordur.. herşeyi geçtim daha arabanın kaç bar basınç bastığını yazmaktan bile acizsin, ne afr den anlıyorsun ne başka şeyden şuraya adam gibi 2 satır değer yazamadın 3 sayfadır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)