hatırladım tabi
saolasın
eyvallah
Teşekkürler.
turbo enjektörden sonra inşallah, aslında dediğin gibi 2 map yapabilirim, gayet mantıklı..
bu aracın benzin pompası nedir ne değildir acaba?
hatırladım tabi
saolasın
eyvallah
Teşekkürler.
turbo enjektörden sonra inşallah, aslında dediğin gibi 2 map yapabilirim, gayet mantıklı..
bu aracın benzin pompası nedir ne değildir acaba?
İnanç abi merakla takipteyim , videoları için sabırsızlıkla bekliyorum. Allah işinizi rast getirsin
Çift map olayını merak ettim , dizel araç için hep aklımdaydı bir agresif , bir ekonomi yazılımı. Mümkün müdür böyle 2 yazılım , beyin mi takmak gerekir aem tarzı. Revo'nun revo select cihazında var diye biliyorum böyle bir özellik ancak hiç denk gelmedim türkiyede konularda falan
-Fırat
500 HP delikanlıyı bozar...
O değil de; bi MRS parası daha ister herhalde o kalan 275 HP??
bu araçta sadece ecu ve gösterge toplamı 10000TL(haltech p2000 + iq3)
ben daha hala 280hp yapmaya çalışayım![]()
Vay arkadaş...![]()
Ben de ilk RS'imde kendimce bişeyler yaptıydım... Ben Süper Mario oynarken adamlar Call of Duty takılmış durmuş resmen...![]()
Gayet kötü bi proje. Turboyu oraya aldın mı turbo lag tavan yapar. Her vites sonrası bekleki dolsun da yürüsün.
IN BOOST WE TRUST
Sadece drag yada rolling aracı olmaya daha uygun gbi duruyo.zaten exelixis yapmış kesin drag'dır![]()
INFINITE PERFORMANCE
maşallah gerçekten beğendiğim bir araçlar mrs ler.
ana yatakların saplamaları arp mi listede göremedim fotodan da pek anlaşılmıyor.
turbo olarak yanlış hatırlamıyorsam gt28 gibi bir şeyler yazıyordu.şu projenin hakkı gtx30 dan aşağısı değildir.hatta sc6262
kazasız belasız sıkıntısız bitirmeniz dileğiyle Allah kolaylık versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)