LINE reklami gibi olmus... "Gostere Gostere..."![]()
LINE reklami gibi olmus... "Gostere Gostere..."![]()
Hadi hayırlısı...
Yarın servisteyim; baskı-balata ve volana açtırıp baktırıyorum... Bekliyorum flywheel'imi..![]()
Vay arkadaş... Şu iş hayırlısıyla bi bitse de, millet RS'teki beygirlerin Toros beygiri olmadığını bi anlasa istiyorum ben..![]()
bu arada hafif volandan sonra ufak bir ting sesi gelebilir no panic![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Parçalar güzel hayırlısıyla bitsinde görelim bi,belli bi tarih varmı bitime?
INFINITE PERFORMANCE
bugün yarın sende
benden önce davranmışsın
Magic Performance'ın sihirli dokunuşları
Allah utandırmasın inşallah güzel birşeyler çıkar ortaya
Kısmet
max. kapasitesi nedir peki
Yazılım için rodaj bitene kadar Henkin STG1'i büyük ihtimal kalır. Rodajdan sonra duruma göre bakıcamBelki ozamana enjektörde almış olurum daha sağlıklı bir yazılımla yürütürüm.
Sorun olmasında seslere alışkınım
düzeltme için teşekkürler
dün motor sökülmüş,Murat kapağı işleyecek akabininde toplanıcak. Bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki günlerde inşallah toplanıcak. Bekleyecek vaktim olsa aslında daha iyi işler çıkabilir, external wastegate için turbo manifoldu yaptırabilir, yağ soğutucu alabilirim ama şuanlık değil. Bu ay kasayı boşalttım. Biraz para biriktirip ondan sonra devam edicem
İkisi arasında sağlamlık ve ağırlık farkı var bildiğim. H 400'se I 600 e kadar dayanıyor. H'da işimi görürdü aslında ama son anda I-beam'e karar kıldım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)