User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Down pipe+ yazilim yardim !

ahmet_NLS
    Misafir

Down pipe+ yazilim yardim !

2013 Cooper s kullaniyorum yazilim ve dp koymak istiyorum aracima.dp i yazilim oncesi mi taktirmaliyim yoksa yazilim sonrasimi.merak ettigim bi konuda dp koymasam uyum saglar mi yazilim.
    Cok bi guc beklemiyorum rol drag falan isim yok.

S.Ucar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer illaki downpipe yapçam diyorsan yazılımdan önce yapılmalı ki egsoz eminyon arızası vericek yazılımı atan arkdaş kapatıcak onu .yaptırmasanda olur yazılımla downpipe birlikte olcak diye bir şart yok.ama performans öyle büyük ölçüde değişme olmaz bir açık hava filtre downpipe dumpvalve takarsanız yazılımla birlikte büyük bir değişiklik olur.
    207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce downpipe'ı yaptır, sonra yazılımı. downpipe aracı bayağı rahatlatıyor yazılımın verimli olması açısından downpipe yaptırmanı tavsiye ederim. Sesi sorun ediyorsan çok düşünme orta ve son susturucuları söküp komple düz yapmazsan ses pek fazla fark etmez.

ahmet_NLS
    Misafir
    Aslinda ben down pipe olsun istemiyorum hem araba orjinal kalsin istiyorum birazda guc almak istiyorum.dedigim gibi rolle dragla isim olmuyo down pipe yapmasam herhangi bi sorunla karsilasirmiyim ?

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı frefly1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda ben down pipe olsun istemiyorum hem araba orjinal kalsin istiyorum birazda guc almak istiyorum.dedigim gibi rolle dragla isim olmuyo down pipe yapmasam herhangi bi sorunla karsilasirmiyim ?
    Herhangi bi sikinti olucagini sammiyorum downpipe la daha fazla guc alirsin araci sikmaz rahat bi cikis soz konusu.tabi illa dp olcak diye bisey yok.
    Benim dusuncem tabi.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herhangi bi sikinti olucagini sammiyorum downpipe la daha fazla guc alirsin araci sikmaz rahat bi cikis soz konusu.tabi illa dp olcak diye bisey yok.
    Benim dusuncem tabi.
    Ayrıca orjinalliği neden bozulsun ki? Downpipe takılırken herhangi bir parçayı kesip biçmiyorsun ki. Bu mantıkla bakıldığında yazılımı değiştirmek de aracın orjinalliğini bozmak olmuyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca orjinalliği neden bozulsun ki? Downpipe takılırken herhangi bir parçayı kesip biçmiyorsun ki. Bu mantıkla bakıldığında yazılımı değiştirmek de aracın orjinalliğini bozmak olmuyor mu?
    Wala ben bsy demedim
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendeki mantik goruntu olarak.down pipe tabikede aracin altinda fakat her hangi bisey icin arabayi lifte kaldirsam benim hosuma giden bi goruntu degil.bugune kadar hic bi aracima egzoz bile takmadim.benim ki biraz daha cins bi takinti diyebilrim
    Yazilim icin mecbur taktirmayi dusunuodum bi sikinti olmuyormus.suan icin vaz gectim.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir Soft yazılım yeterlidir

ahmet_NLS
    Misafir
    Bilgileriniz icin tesekkur ederim.down pipe egzoz falan yapmadan soft bi yazilim yapmaya karar verdim.

Suanda aracin km si 6-7k arasinda.ilk bakim 15k.
    Bunu beklemelimiyim yani servise gittigimde yazilim oldugunu anlar mi guncelleme falan yaparsa silinebilr mi ?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendeki mantik goruntu olarak.down pipe tabikede aracin altinda fakat her hangi bisey icin arabayi lifte kaldirsam benim hosuma giden bi goruntu degil.bugune kadar hic bi aracima egzoz bile takmadim.benim ki biraz daha cins bi takinti diyebilrim
    Yazilim icin mecbur taktirmayi dusunuodum bi sikinti olmuyormus.suan icin vaz gectim.
    Bu tip takıntılarınız varsa işiniz zor,siz hiç girmeyin bence bu işlere.
    Takıntılı olupta uğraşan arkadaşlar sonucunda takacak bişey bulamadıkların dolayı araçlarını satıyorlar. Bence kendinizi bu kadar şartlamayın 'takıntılıyım' diye.
    Sökersiniz,rahatsız olursanız ger takarsınız her hangi bi zararı yok.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ki r56 cooper a downpipe takması cok kolay.Turbonun arkası zaten flanslı cıvatalı.

Egzosta gıden tarafta kelepceli , sıfır kesıp bıcme ile downpipe yapılır aracınıza.
    DynoDynamics in Ecutuned

free13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınıza takacağınız downpipe zaten sök tak şeklinde hiçbir kesme biçme kaynak işlemi olmadan yapılacaktır.Yapacağın bikaç işlem ve yazılımla aracınla çok oynamadan güzel sonuçlar alabilirsin,Downpipe,dumpvalve,hava filtresi yazılım gibi çokta tatmin edici olur.Önce bunları yada sadece downpipe takıp yazılımı sonra yaptırman daha mantıklı.
    Çok bir beklentim yok diyorsanda hiçbirşey değiştirmeden soft bir yazılım attırabilirsin.
    Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tip takıntılarınız varsa işiniz zor,siz hiç girmeyin bence bu işlere.
    Takıntılı olupta uğraşan arkadaşlar sonucunda takacak bişey bulamadıkların dolayı araçlarını satıyorlar. Bence kendinizi bu kadar şartlamayın 'takıntılıyım' diye.
    Sökersiniz,rahatsız olursanız ger takarsınız her hangi bi zararı yok.
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ki r56 cooper a downpipe takması cok kolay.Turbonun arkası zaten flanslı cıvatalı.

Egzosta gıden tarafta kelepceli , sıfır kesıp bıcme ile downpipe yapılır aracınıza.
    Alıntı free13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınıza takacağınız downpipe zaten sök tak şeklinde hiçbir kesme biçme kaynak işlemi olmadan yapılacaktır.Yapacağın bikaç işlem ve yazılımla aracınla çok oynamadan güzel sonuçlar alabilirsin,Downpipe,dumpvalve,hava filtresi yazılım gibi çokta tatmin edici olur.Önce bunları yada sadece downpipe takıp yazılımı sonra yaptırman daha mantıklı.
    Çok bir beklentim yok diyorsanda hiçbirşey değiştirmeden soft bir yazılım attırabilirsin.
    Dogrudur kolay takilir zor takilir zaten bu islere girmemek icin yapmamayi dusunuyorum.2-3 yil kadar once rol sevdasindan vazgectim kendime ve aileme zarar veriyorum.down pipe takmassan sıkıntı yasarsin gibi seyler kulagima geldi fakat soft bi yazilim hic bisey gerektirmiyormus.amacim arac biraz kendini toparlasin.

Simdi asil sorun bakimdan once yazilim yaptirmalimiyim servis bunu anlayabiliyor mu ?

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce dp sonra yazılım...

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce dp sonra yazılım...
    Dogru olan o tamamdir fakat konu degisti

Suan ki konu bakima gitmeden once yazilim yapsam serviste sikinti olur mu anlarlar mi ?

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogru olan o tamamdir fakat konu degisti

Suan ki konu bakima gitmeden once yazilim yapsam serviste sikinti olur mu anlarlar mi ?
    anlayamazlar çünkü servis arıza kontrolü yapıyor. aracın haritasında herhangi bir işi yok. ondan anlayamazlar.
    tek anlama şansı aracınıza binip gazlarsa gidişinden anlayabilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede anlayamazlar sifir arac alip hemen yazilim yaptiranlar serviste sorun yasamayanlar var tabi anlasilirsada garanti dışı birakirlar
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 aracınıza yazılım yapılmıyor bunu biliyprsunuzdur umarım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)