h22 aracıma forget kol piston alacagım fakat pıstonu 8.5 mı yoksa 9.0 kompresyon mu alayım karar veremedım en fazla 0.7 bar cıvarları dusunuyorum sızce hangısı daha uygun olur?
h22 aracıma forget kol piston alacagım fakat pıstonu 8.5 mı yoksa 9.0 kompresyon mu alayım karar veremedım en fazla 0.7 bar cıvarları dusunuyorum sızce hangısı daha uygun olur?
yuksek basıncı dusumuyorsan yuksek cr mantıklı ancak ılerde kesınlıkle basınc acacagın ıcın dusuk alman daha faydalı...aslında 8.5 ıle 9 arasıdan cokda bı fark yok daha safe olmak adına dusugu al derım....
sadece sıkıstırma ile guvenli hale gelecegini sanmiyorum;
onemli olan ayar ve oktan..
Experience is what you get when you don't get what you want.
sadece sıkıştırma oranını düşünme bence nerede kullanıcaksın ne amaçlı olacak 100 oktan kullanıcaksın sanırım turbo ne olacak istekler ne buna göre bi sıkıştırma oranı belirlesen daha iyi olur ayrıca denildiği gibi tune önemli
9 bana göre mantıklı muhtemelen çok büyük bir turbon olmayacak yüksek basınçlarda kullanmayacaksın 9 civarı bir piston ile yürüyebilme ihtimalin yüksek tabi turbonada bağlı
körler sağırlar
greddynın h22 ıcın hazır bolt on turbo ktı var TD05/TD06H-18G ufak bı turbo var kıtın ıcnde. ınternal wastgate.gunlukde kullanmak ıstıyorum o yuzden fantastık bır setup nıyetım yok.sadece bu kıtı uzun omrlu olsun dıye forget kol pıston ve neptune rtp ıle destekleyıp 0.7 lerde yurumek ıstıyorum.
h22ye 18g bir firt ufak gelir, 20g belki..
bana görede 18g küçük bir turbo yine kendi seçimin ama kendin kit toplasan oda güzel olur gt30 türevi bir turbo güzel sonuç verir bana göre eğer birde twin scroll manifold bulabilirsen
körler sağırlar
manıfold olarak cok fazla secenek yok.aslında var da yok cunku cogunda ya klıma ıptal ya dıreksyon pompası yada her ıkısı.
bı turbo kıtı daha buldum bunun turbosu Turbonetics T3/T4 Turbocharger exhaust A/R of .48 and a V trim t04b compressor.bu turbo nasıl sızce?
turbo kitlerini gecelimde;
nasil bir devir bandi istiyorsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)