turbo toros görmek sevindirici , emeğinize kesenize sağlık şimdiden![]()
turbo toros görmek sevindirici , emeğinize kesenize sağlık şimdiden![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
tesekkur ederım.0.4 bar da kimlerle yürür sizce? arac 850 kg
HADI HAYIRLI İŞLER
![]()
eline sağlık hilmi.Avrupada bu C1J motordan ciddi güçler çıkarıyorlar R5,R9,R11 Turbo vs vs aynı motor sonuç olarak.Alt yapı fazlasıyla müsait.
Enjeksiyon tamamdı zaten turboyla sonuç ne olucak merak ediyorum.Hadi hayırlı ola, bizim toros da sırada![]()
Benzinlikte sigara içmeyiniz!!! Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı...
diyelimki 150hp oldu;
yere nasil tutunacak suspansiyon falan?
Experience is what you get when you don't get what you want.
6-7 psi basınçla maksimum 100-110 hp verir diye düşünüyorum. Aktarma da problem. Anca 106 xsi corsa gsi ile falan yürür heralde. Gene de azminize sağlık.
IN BOOST WE TRUST
değişik ve güzel proje olmuş.umarım emeğinizin karşılığınızı alırsınız.biraz ağırlığı azaltıp yol tutuşu ve aktarma iyileşirse çok keyifli olur..tebrikler.
RACE WERKS
Böyle değişik projeleri okumak izlemek burdan öyle bi haz veriyorki .. sürüş esnasındakini tahmin edemiyorum![]()
emeğinize sağlık başarılar.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Konunun başlığı bile merakta bıraktırıyor insanıŞanzıman oem mi kalacak başka bir operasyon düşünülyormu
![]()
Kaishakunin !!!
yok artık turbo torosŞimdiden maşallah tebrik ediyorum
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Proje çok güzel. Allah utandırmasın tebrikler.
FOR US BY US
[/CENTER]
Sonucu heycanla bekliyorum :-)
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Tebrikler harika bir proje cesaretine hayran kaldimBende herkes gibi sonuclari merakla bekliyorum Allah utandirmasn..
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Böyle farklı projeler görmek çok keyif verici allah çözemiyeceğiniz bir Problem çıkarmazda yürür inş torbo...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)