User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: R50 Mini Cooper için Egzoz sistemi önerileriniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nacizane fikrim headers filtre ve eksoz birlikteliği ses olayını şaşırtıcı boyuta taşır,bilindik markalardan şaşmadan denemeni şiddetle tavsiye ederim.

Şanzıman olayına takılma ama şanzımanın senin tabirinle ağır kalması yüksek devir de vites değiştirmesi ve yakıt tüketiminde saçma değerlerdeyse şanzımanın sıfırlama vaktinin geldiğini gösterir.Cvt şanzıman hassas bir şanzımandır biraz sıkıntılıdır aracın km'si,nasıl kullanıldığı daha önce revize edilmiş mi? kullanılan yağ? bunlar önemli tabii bunları bilemiyorum arkadaşlarında varsa benzer otomobiller binip kullanıp karşılaştırma yapmanı öneririm.

R50 Mini ses anlamında stock dahi olsa kendine özgü çok keyifli bir kodudur,R56'da vallahi çok özlüyorum burnumda tütüyor ))

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer isterseniz elimde HKS sıfır R50 eksoz sitemi var dragger modeli Pm atıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak SARIKAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nacizane fikrim headers filtre ve eksoz birlikteliği ses olayını şaşırtıcı boyuta taşır,bilindik markalardan şaşmadan denemeni şiddetle tavsiye ederim.

Şanzıman olayına takılma ama şanzımanın senin tabirinle ağır kalması yüksek devir de vites değiştirmesi ve yakıt tüketiminde saçma değerlerdeyse şanzımanın sıfırlama vaktinin geldiğini gösterir.Cvt şanzıman hassas bir şanzımandır biraz sıkıntılıdır aracın km'si,nasıl kullanıldığı daha önce revize edilmiş mi? kullanılan yağ? bunlar önemli tabii bunları bilemiyorum arkadaşlarında varsa benzer otomobiller binip kullanıp karşılaştırma yapmanı öneririm.

R50 Mini ses anlamında stock dahi olsa kendine özgü çok keyifli bir kodudur,R56'da vallahi çok özlüyorum burnumda tütüyor ))
    Tavsiyelerin için teşekkür ederim Burak eğlenceli bir araç malzeme kaliteside düzgün birkaç değişiklik yapma taraftarıyım işimi fazlası ile görüyo hiç bir ortamda sırıtmıyor şaka makinası gibi gören gülümsüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)