Amarok turbosu baya mantıklı hemde bi turbo güzel firkir abi, Yalnız turbo geçişleri mekanik mi çalışıyor yazılımla mı
bu amarok turbosunun ölçülerini bilen varmı?
ayrı ayrı inducer ve exducer değerleri falan.
ilgimi çekti nedense![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
senin o turbonunda standardınında 3 binde gelmesi mantıklı değil. kaç defa bindiysem her defasında bindiğim 1.4 hdiler en geç 2000d/d gibi doluyor 2500de peakliyordu ki bunlar hep şirket vari 300-500 bin kmdeki arabalardı. bence sen önce motorunu bi aç bak. uzun süre bineceğim diyorsan. amarok işi çok güzel. pd160ta benzer bi sistem kullanılsa neler ortaya koyar çok merak ediyorum.
mafta etki ediyor buna basınç kaçaklarıda. manifoldları bi kontrol edersen güzel olur. bu arada arabada 1749 ve meth var ama yazılım mı yok?
arkadaşlar iyi formlar.. d14a4 motora turbo besleme için piston tavsiyesi ve nereden temin edebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bu resmi buldum daha önceden benimde kafamda böyle bişey vardı ama uğraşmaya zaman bulamadım burada valfler var bunlar sırayla açılıp kapanıyor büyük ihtimallede devirle yada basınç durumuna göre çalışıyor ama elde bunu yapmak biraz uğraştırır ama doğru turboları ve o mekanizmayı arabaya koyacak yeri bulmakta en önemli handikaplarından
http://i3.imgiz.com/rshots/7420/opel...20_640x360.jpg
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)