Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı
Bende senin gibilere hastayım. Gelmesine karşı değilim gelisin alın ben şahsen param osla dahi almam. 1.000cc motordan 286 hp almak bilek ister.
1) bayiden o alınan 15 km sonra arıza yapan c180 var bu ülkede onca ar-ge boşa gitmiş.
2) 1.000 cc den 286 hp almak için 2.0 bar ın üstünde olmak lazım bu turbo o basınca katiyen 200.000 km dayanmaz. 0.5 bar basan arabanın turbosu 150.000 de çortluyor ,
Dar görüşlü değilim 1-2 cümleme bakarak bana cahil diyemezsin. ben gelmesini belirttim zaten göremediğin için bunları yazmışsın. Ben gerçekçiyim sadece hacim ne kadar ufalırsa çıkan sıcaklık-basınç o kadar fazla oluyor maalesef bu küçük motor büyük işler için o kadar zorlanacak ki patlayacak :)
Doğru devir yenilikçilik devri bir şey ne kadar yeniii ne kadar teknolojik olursa o kadar çabuk bozuluyor. Ben bunun doğru olduğunu İspat ederim ama siz aksini ispat edemezsiniz.
Downsizing = küçülmek tir. Ne kadar Küçük hacim devri olsa da Büyük Hacim her zaman kazanır. Avrupa da yeni yasa çıktığı için firmalar hacim küçültü firmaların yani doğayı pek s*kledikleri yok(Tesla Hariç). Yasa çıkmasaydı Şuan hala v12-v8 li ferrari- Mustang çıkardı. Ayrıca Türkiye de vergi fazla olduğu için Yüsek hacimden kaçıyorlar bu da sizin fikrinizin doğmasına sebep oluyor. Ama Yüsek hacimli bir arabanın koltuğuna oturduğunuz zaman bu düşünceleriniz uçacaktır :)