LeftLaneNews Mobile Version
Vag grubunun yeni motoru 1.0 hacim 3 silindir 268 hp 270 tork gercekten cok iddali sizce 1.0 hacimden 268 hp sizce ne kadar saglıklı olur![]()
LeftLaneNews Mobile Version
Vag grubunun yeni motoru 1.0 hacim 3 silindir 268 hp 270 tork gercekten cok iddali sizce 1.0 hacimden 268 hp sizce ne kadar saglıklı olur![]()
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Kimse demeden bir turbo type r degil diyimgercekten sasirtici bmw nin 1.5 3 silindirli motorda 230 kusur hp almasina sasiriyordum ve ustune kat kat koymus
![]()
devasa turbo koymus olmalılar heralde bmw deki eco modları gibi bı kullanım sunarlarsa istenildiginde az yakan istedikdiginde ucan on numara olur ama hangi modele koyucakları belli degil galiba
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
devasa turbo koyarsan dolduramazsın bütün devir bantı boyunca ya da motorsiklet gibi 12K 13K devir döneceksin ki doldursun. Gerçş bunlar elektrikli ebooster koymuşlar lag i önlemek için ama gene de turbo çok büyük değildir.
IN BOOST WE TRUST
isterlerse 400 beygirde çıkartılar bunlar vw gibi motor üreticisi bir firma için zor şeyler değil.
sorulması gereken çok daha farklı sorular var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
80 litre yağ alıyormuş diyorlar rahat rahat yaksın diye :P
Şaka bi yana, güzel güç gerçekten.
gelir durumu iyi alım gücü yüksek ülkelerde bu motoru sokmazlar sanmıyorum daha çok alım gücü o yada bu nedenle düşük ülkelerde güzel satar.. tamamen bence ego tatmini gerçek bir 2.0 yada 3.0 motor gibi gitmiyceği kesin ama lafda der araç sahibi 286 beygir benim aracım ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arkadaş 3litre motor 280 hp ile 1litre motor 280 hp arasındaki farktan bahsetti heralde. uzun süre yüksek devir bandında gidemeyebilir. 13 model vw cc 1.4 tsi ile 15 dk spor modda 200kmh otobanda gittikten sonra motor içinin kırmızı olduğunu gördüm. belki 3litre motorla onu yaşamazdm. yada daha soluklu istekli giderdi diye düşünüyorum.
fakat wv yapmış ise vardır bi bildiği
SWAT
Audi'de Koysunlar A1,A3,A4,A5 serilerine, peynir ekmek olsun piyasada. Hem Audi mutlu, hem tüketici mutlu olsun.
Real Cars, Real Roads.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)