User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: mcs r53 hakkında

  1. #39

    Üyelik
    Nov 2005
    Yaş
    40
    Şehir
    Turkiye/Istanbul
    Mesaj
    2.957
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ölçtürdünmü kaç beygirdi
    hangi marka kapak aldın ?
    benim arabamin tek olcumu kasnak egzos ve fitre varken yapildi, gerekte duymadim. benim yarisim bildigin uzere duz yolda degildi. + dalga mi geciyorsun hangi marka falan bagzi kolpa insanlara benzettin sanirim. Hala daha acikta 1 tane daha kapagim vardir denemek icin sacmalaayacagim ki aracimi sattim bu yuzden cebellesmiyorum.

    gecem gündüzüm bu aracla gecti, gizli kapakli kalan cok uygulama yaptim ve bunlari projectyada baska basliklar altinda hic bir yere sunmadim ve hic birseyde kirmadim bunu da herkes biliyor, ben ilk zamanlari disinda arabanin üzerinde ne vardir diye sunmadim o arac satildiktan sonra ise hic sunmayacagim cunki kanitlama sansim yok.

    Ama kazmaca yükleyip hic birsey kirmadik digerlerinin aksine sanirim bu yüzden bu sorgulama seklindeki sorular ortaya cikiyor. Keske birsey yazmasaydim da bu konuda cevap yazmak icin vakit harcamasaydim.

    iyi gunler.

  2. #40
    TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Oct 2005
    Yaş
    43
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    8.559
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onurcan ne taktın kaç basıyordunde ne kırılmadı devir ne ceviriyordunda kırılmadı ne çip vardında kırılmadı ? ayrıca neispat edersen et bazı gerçekler var boşuna inat etme yani

    kapağın ne marka dedim demediğin kalmadı burdami işletttin kapağını başka biyerdenmi aldın insa ngibi soru sordum muhalefet yapıyorsun .Ha çok büyük derdin varsa senin yaptığının emin ol cok daha fazlasını yapabilrim istersen bi sinan in arabasına binseydin he sadece .7 basmasına rağmen 241 beygir aldım yeterlimi sana ? BASINC yok uyandırım .7 barEGt de 800 ü geçmiyordu.

    ben sana ne kanıtlıcam onurcan ? ya ne harcarsan harca banane. Sıkıntın var galiba hı ? biraz havalı gördüm seni kusura bakma ama hani Methanol un bana 100 derece intake i olan arabayı yaklaşık 30 40 lara düşürmediğini iddda edicek kadar kesin kanıtların olucağını sanmıyorum hani ben yasadımda ondan biliyorum HAaa methanolun işe yarayıp yaramadığnıda sana sorucak değilim herhalde deilmi ? sen intake in kaç derece olduğuna baktınmı gazlarken mini cooperda? ben bizzzat test etttim ben sana söliyeyim intercooler olmasına rağmen malesef 3. basıstan sonra 50~59 derece min.

    Hepsini geçtimde sen neyi kanıtlamaya çalışıosun anlamadım ben sen benle vakit harcama aman

    birşey idda ediyorsan hurafelerle değil kanıtlarla konuş bence
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •