Araba adamın değil mi? Basmış parayı almış mı? O halde bize ne kınamak düşer ne de onlardan utanmalarını beklemek. Tabiki bu yazdıklarını impreza ya lpg taktıranlar için söylemişsen. Fakat lpg kullanan herkesi ne kınama hakkın var ne de utnamasını beklemek. Aracımda lpg var evet. Ve km de 150krş yakıyorum şu anda. hemde klimam hiç kapanmıyor. Aracım da Astra. Şimde bence sen beni ya da diğer lpg kullanıcılarını kınamak yerine, bizi bu hale düşüren başımızdakileri kınasan ve onların utanmasını beklesen daha doğru bir iş yapmış olacaksın.
Hükümete söyleyelim LPG açılımı yapsın![]()
senin araban astra eyv gayet normal takman,corolla gayet normal takması veya hundai gayet normal lpg takması.sulinin hyundaisi vardı lpgli ama gt side vardı tüplü ama NX marka tüp...subaruya tartarini,atiker,vs marka tüp uymaz NOS,NX vs bu marka tüpler olur...2 tezat yanyana geldiğinde herkesin tepki vermesi çok normal...
millet ne arabalara lpg taktırıyor.subaruyada olur yani alacak olan şahıs kesesini düşünüyorsa taktırır....bence olabilir devir iktisat devri....
34 AH 6410
PRİMERA GT NİSMO.
ibo dogru demis , gazlanicak hizli gidecek arabalara takmanin manasi yok acikcasi . sacmalik . bineceksen al bin bi muddet benzinli al zevkini sat . uzun vade binerim hem gazlar hem az kayarim olmaz bence, yani arabana yazik .
ama normal araclar icin bence cok ideal , 2 hafta once trde idim . yazliga gittik arkadaslarla cesmede , donuste arabayla geldik . geldigimiz araba seat leon ve brc marka tup vardi . inanin 100tl ye ankaraya indik 4 kisi ve full bagaj . 10 15 gunde cesmede bindik 2 kere depo doldurduk ikisinide ben doldurdum yine 100tl verdim . acikcasi bu benzin fiyatlari ile ugrasilmaz. amac ulasim ve is gormekse bence cok mantikli lpg ye gecmek . ama dedigim gibi gazlanicak arabaya takmakta sacmalik , malina yazik .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
başlık altında geyik yapmayın
ayrıca para adamın otomobil adamın ister lpg takar ister benzin döker yakar kimse onun kararını sorgulayamaz o karar verirse yapar vermezse yapmaz sonuçlarını o görür bu kadar basit
körler sağırlar
bi arkads yapmıstı ankarada kadir ilsay lpgnin sahibi kendisi yapmayı dusunursen lpg kiti olarka prins kullanmanı oneririm
2.5 bar Absolute MAP sensörünü dünyada 2 firma üretiyor, ondan sordum. Piyasada satılan çoğu Gauge ve otomotiv endüstrisinde low-boost çalışan tüm içten yanmalı motor sistemlerinde MPX serisi Absolute MAP sensor kullanılıyor, bu sensör 2.5 bar absolute ölçtüğü için yaklaşık 1.5 bar boost ölçer (1 atmosfer'i zaten havada bulunan değer).
bi arkadaşım prins marka lpg taktırdı. sorunsuz binior istediği gibi de yüklüo
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
diyecek birşey yok, insan yurtdışındaki fiyatlara alıştıktan sonra türkiyeye gelince kafayı yiyor, arabaya ne yapıcağını bilemiyor, LPG nin bile en az yakanına bakıyor yani![]()
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bi arkadaşımın arkadaşı bu yaz izmirde gördük gözümüzle, kız saab cabrio turboya taktırmıştı.. gayet de biniyodu kız yani zaten sonuçta sorunlu olsa nası binicek![]()
Yakın bir arkadaşım da sırf görüntüsü ve boxer motor sesi için Subaru almak istiyordu ama ***** öğrenci olduğumuzdan benzini de harçlıklardan aldığımızdan dolayı 2002 wrx alıp lpg taktıracaktı.Güç bela ikna ettim 2006 model 2.0r aldık sti spoyleri ve yay zaten vardı bizde karbon kaput,oz ultraleggera 18 sarı jant birde hks egzozla orta boru aldık ve prince lpg taktık mutlu mesut biniyor şimdilikArkadaşınıza da benzer bir yol önerebilirsiniz.Bütçe uygun değilse de 1.5r lara yönelebilir
gercekten bazı arkdaşların yazdıkları şaka gibi tamamen bilinçsizce kulaktan duyma bilgilerle yazılmış bakın tr de 8 tane lpg li ferrari warken dünyanın hiçbir ülkesinde lpg ye bizim kadar süpheyle bakan yokken siz benzin e 4.5 verin performans deyin bakın teleflex marka verdim ama bir sorun aracın performansının düşmemesi konusunda garanti veriyor ilerleyen zmanlarda yurt dışında bir bakın bakalım kaç tane subaru da war zaten teleflex markası volvo ve subaruya istendiğinde fabrika çıkışı bile takıyor.2007 yılının en hızlı aracıda lpg li bakın 5 sene olmuş nerdeyse o yüzden boş yere sıkmayın araştırın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)