can dün siz gitdikden sonra mustafa abi çağlar ben ferit felan sahili ağlattıkaraban gercekten cok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
![]()
can dün siz gitdikden sonra mustafa abi çağlar ben ferit felan sahili ağlattıkaraban gercekten cok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
![]()
fan dibinde çok ısınacagını düşünmüyorum gerekirse izole edilir.. biz boruları oradan alarak baya bi yolu kısalttık
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
yol kısaltmak acısından guzel bı dusunce ama ısınma olayıda bı dezavantaj bence. caı borusu yerınden alıp cooler boru capını azaltarakta aynı boy kısaltma ıslemıne tekabul eder dıye dusunuyorum bentabı herkesın kendı dusuncesı
kazasız belasız kullanmak nasıl olsun
boru çapımız zaten 50mm dahada daraltmak iyi olurmu sence
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
resımler 50 lık gıbı durmuyor o yuzdenama 50lıkle daha azı olmaz tabıkı
rıca ederım oradakı ısınma hıssedılır olmasada bı kayıba sebep olacaktır. zaten stock makıne ustu uygulama ne kadar fazla kazanc okadar ıyıdır![]()
can oğlum araban 10 numara oldu darısı benım basıma)
ahaha cok sevindim valla.hayırlı ugurlu olsun.bol boost lu binmeni dilerim.kazasız belasız.bol bol video cekin gunduz olsun mumkunse![]()
Fuck The System !!!
allah ızın verırse bır tanede ben yapıcam bundan
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
teşekkürler arkadaşlarvideolar için bi iki hafta daha sabır,araç şuan rodaj aşamasında gerçi 850 km oldu ama daha 4 ve 5. viteste gazlamıyorum 1-2-3 yapıp 5 e atıyorum
artı olarak avansımız motor 200binde stock haline göre ayarlıydı dolayısıyla çok açık değildi,birde üstüne motor yapıp forged ile sıkıştırmayı 8.5 lara çektik.dolayısıyla ayardan sonra mevcut 0.6 basınçla bile çok daha iyi yürüyecek..
bülent bu arabanın daha ayarsız hali. biliyosun avans baya kısık..
gerçi gördüğün gibi buna rağmen boost gelince sarmaya başlıyobunun bide ayarlı ve yüksek basınçlı hali var, nası tutuncaz yere bilmiyom
otoban harici gazlayamıcaz anlaşılan
lastik şart![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)