güzel güç almışsın ama üst devirlerdeki dalgalanmanın sebebi motor karakteristiğimi yoksa miss fire,afr veya basınçla alakalı bişeymi ? kazasız belasız eskisin
güzel güç almışsın ama üst devirlerdeki dalgalanmanın sebebi motor karakteristiğimi yoksa miss fire,afr veya basınçla alakalı bişeymi ? kazasız belasız eskisin
Gaddar reşo kardeşim hayırlı olsun tekrar![]()
En hızlı otomobil Cupradır itiraazı olanı Reşite veririm itirazını geri alıp cupra hayranı olarak hayatına devam eder ona göre![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hızlı olduğu için 4 kapı olduğu için aldım yazmış arkadaşlar![]()
kazasız belasız kulan kardeşim
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
herkeze teşekkurler, typer benım ıcın yerı ayrı typer gıbı hıcbır arac olamaz bencetyperın yurtdısında cıkartıgı gucler ortada n/a ve turbo olarak
ımkan yok tr de ep3 typerı degısmem hıcbı arabaya ama evde tek araba olunca artık sıkıldılar 4sene
dort kapılı hızlı bı arac almak ıstedım paramda cupra yettı,
hayırlı olsun.birşey tuhafıma gitti.ilk sahibi olan bekir.dynoya soktuğunda 300 hp çıktığını biliyorum.aynı setuplar araçtaki dyno sonucu tuhaf değilmi peki.
ne ara ölçtürdün reis ?allah daha iyi sonuçlar nasip eder inşallah ben fazla uğraşamadın darısı senin başına![]()
Valla ben Cemdeyken biliyorum aracı daha öncesinde orta susturucu sonrası İskenderin yaptığı egzoz + yazılım vardı 300 lerde
Sonra Cem alınca Mehmet Gazihan ile Cemin önceki Cuprasından şimdiki siyahinci34 ün aracından tecrübeli oldukları için tek yazılım komple egzoz ile bu sonucu almışlardı
Benim araba gariban kaldı![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)