akın Nickli Üyeden Alıntı
10-60 bir çok markanın racing tipi motor yağıdır. YEY arkadaşım kactane 10 60 kulllandın.. Ben hemen hemen bütün yağları denedim. Evet 10-60 sıcak çalışan ve devirli kullanılan makinalar için süperrr. Şöyle acıklayım. 10 60 kullanmadan once yag harareti 90a geldiğinde basınc rolantide 1.5 bara kadar düşüyordu. Aynı zamanda dip gazda 5 barı geçmiyordu. Bu nedenle, dandiğinden tutun hemen hemen bütün markaları ve olçüleri denedim sayılır. 10 60 da beni şaşırtan birçok şey oldu.. birincisi yag hararet gazlarken 110 dereceyi buluyordu ve ısındıkca yag basınc düşüyordu. Fakat 10 60 kullandıktan sora havadaki derece aynı olmasına rağmen 90dereceyi geçmeyip yag ısındıkca basınc değeri kaybolmayıp tam aksine 90 derecede 6.5 barı görüyorum. 10-60 dışında hiçbir yagda ben bunu goremedim. Göstergeler yalan soylemez. Hadi biz kendimizi kandırıyoruz.. pekiya göstergeler.... yag hararetim 100bulmuyor ve dip gazda 7 bara yakın yağlama sağlıyor. daha once 5 barı geçmezdi yag hararet 120 ye kadar çıkıyordu. yağ daha geç ısınıyordu ama 10-60 dediğim gibi bir çok markanın racing tipi yağıdır. Tabikide ben MOBİL 1 10-60 derim..
Saygılar..