User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: CupraR'a STI turbosu

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CupraR'a STI turbosu

Arkadaşlar aracımdaki standart K04 turboyu büyütmek istiyorum. GT2871 Eliminatör aldim ama aynı paralara çok daha fazla güç alırsın zaten eliminatör yaramaz diye kafama girdiler iade ettim. Şimdide benim motora uygun manifoldla bi STI turbosu taksam daha erken dolarmı?? Daha fazla güç ve daha erken spool süper olurmu?? Olmassa siz ne önerirsiniz?? Görüşleriniz için teşekkür ederim
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    motora girmeyi düşünüyormusun???

eğer düşünmüyorsan K04S sorunsuz takıldığı bir abim söylemişti...

ama bulması zormuş....
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok motora girmeyi düşünmüyorum
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    STI lara da GT2871 takılıyor, STI standart turbosundan büyük..

ATP nin kiti, (kit dediğim sadece turbo ve yağ-su hortumları olması lazım) daha güzel bi çözüm bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi ve tecrübesi olan diğer arkadaşlarımda yorumlarını esirgemesse sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8t leonum vardı. orj k03s turbo vardı bunun yerine td05 yaptım manifoldu bozup istediğim değerleri alamadım.daha sonra senin dediğin gibi eliminatör alcaktım pahalı geldi ve bunu yerine gt2871 eliminatör olmayan turbo aldım ve yeniden bir manifold la 1 barda çok güzel yürüyodu.yaklaşık 4000 de turbo gelmiş oluyodu.bence sti turbosu ve eliminatörle uğraşma eliminatör hem pahalı hemde normal gt2871 gibi olmuyo nedenide stock manifoldu kullandığın için

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8t ıcın ıhı flanslı manıfoldlar tek tuk bulunuyor bazı fırmalarda.dıger konudada yazdıgım gıbı ben 2 tane bulmustum belkı daha fazla vardır.bırı yunanıstanda bır fırmaydı ,dıgerıde yanlıs hatırlamıyorsam ıngılterede jabbasport dıye bır fırmanındı.stı turbosu derken hangı stı turbosunu soyluyorsun bılemıyorum ama ben yıne subaru ıcın ıhı vf34 kullandım 1.8t de.ARP nın dedıgı gıbı stock manıfolda flans yaptırıp kullandım bu yuzden cok verımlı olmamıstı.ama turbo doluyken ust devırlerde cıddı canlıydı aracım.sana tavsıyem manıfold bulursan eger vf34 denemen.yada hıc bulasmayıp garrett gt serısı bır turbo ve ona uygun manıfold bakman.daha fazla guc ve erken spool ıstıyorum demıssın.bunun ıcın sececegın turbo k04 020den cok asırı buyuk olmamalı ,bb olmalı ve mumkunse twın scroll turbo ve manıfold kombınasyonunda olmalı bence.cooler secımıde spoola etkı edecektır.bence sen aracını kıme tune ettıreceksen onunla detaylıca bır gorus beklentılerını ona aktar dırek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.8t leonum vardı. orj k03s turbo vardı bunun yerine td05 yaptım manifoldu bozup istediğim değerleri alamadım.daha sonra senin dediğin gibi eliminatör alcaktım pahalı geldi ve bunu yerine gt2871 eliminatör olmayan turbo aldım ve yeniden bir manifold la 1 barda çok güzel yürüyodu.yaklaşık 4000 de turbo gelmiş oluyodu.bence sti turbosu ve eliminatörle uğraşma eliminatör hem pahalı hemde normal gt2871 gibi olmuyo nedenide stock manifoldu kullandığın için

Bu Eliminatörün işe yaramadını yurtdışınaki forumlardada okudum. Ama Normal gt2871 nerden tamin edebilirim çünkü ATP de sadece Eliminatör gördüm ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal gt2871 alırsan şayet manifolduna cuk diye oturmaz araya flanş yaptırman veya 1.8t ler için manifoldlar var.2871 alman çok zor değil illa ATP nin sitesine bakmana gerek yokki.
    örnek
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REAL-...Q5fAccessories
    manifold olarakta
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-E...item335a0724c7
    manifolddan arkadaşım getirtti çok memnun birde linkteki turbo internal wesgate seni yanıltmasın örnek olsun diye gönderdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twın scroll seceneklerıne ornek ;

http://www.jbsautodesigns.co.uk/prod...stage-1-400bhp

aynı sıtede baska alternatıflerde mevcut ama fıyatlar bıraz pahalı gıbı.ıhı ıcın kıtler bıle bulunuyor cupra ıcın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal gt2871 alırsan şayet manifolduna cuk diye oturmaz araya flanş yaptırman veya 1.8t ler için manifoldlar var.2871 alman çok zor değil illa ATP nin sitesine bakmana gerek yokki.
    örnek
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REAL-...Q5fAccessories
    manifold olarakta
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-E...item335a0724c7
    manifolddan arkadaşım getirtti çok memnun birde linkteki turbo internal wesgate seni yanıltmasın örnek olsun diye gönderdim
    Çok teşekkür ederim ama bu turbolarda çok fazla dandik çin malları bar Ebayde. Orjinal Garretten nasil emen olabiliriz??

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turboyu halletin diyelim, yazılımı ne yapıcaksın? japonlar gibi değil ki bunların beyni, illa güzel bir yazılım ister...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılımı Barbaros Abide yaptırmayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim ama bu turbolarda çok fazla dandik çin malları bar Ebayde. Orjinal Garretten nasil emen olabiliriz??
    dediğin doğru aslında çin malları çok ama çevrende bü tür parçaları temin edebilcek arkadaşlar varsa sana yardımcı olurlar.Veya istanbulda yaşıyosun sanırım bu tür parçaları getirten bir çok insan var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen parçaları temin edersen yazılımı bir şekilde çözülür.ben gt2871 taktığımda greedy e-manage bağlatmıştım gayette memnundum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen parçaları temin edersen yazılımı bir şekilde çözülür.ben gt2871 taktığımda greedy e-manage bağlatmıştım gayette memnundum
    Bu greedy e-manage tam olarak nedir??

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apr stage 3 donanımına şuan türkiyede yazılım sıfırdan yazabilecek kimse var mı?

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apr stage 3 donanımına şuan türkiyede yazılım sıfırdan yazabilecek kimse var mı?
    var.. yukarıda belirtmiş arkadas nerde yaptırcagını da zaten..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)