d serisi yapılır neden yapılmasın ki
kaliteli çıkma parçalar ve safc ile bile 0.6 ya kadar sorunsuz basarsın 180-200 bg arası gelir gayet de keyifli olur
3000-3500 lira maliyetle 200 e kadar güç alınabilir![]()
d serisi yapılır neden yapılmasın ki
kaliteli çıkma parçalar ve safc ile bile 0.6 ya kadar sorunsuz basarsın 180-200 bg arası gelir gayet de keyifli olur
3000-3500 lira maliyetle 200 e kadar güç alınabilir![]()
can 3000-3500 sadece parça fiyatımı oluyor
yaparken yatakları yağ pompasınıda elden geçirmek ii olur
mustafa abi benden işçilik almadığı için o dediğim rakam sadece parça fiyatı + ayar.
ama wideband dan egt ye herşey var
motorun km sine göre yatak segman bakılabilir yağ pompası sağlamsa sorun olmaz,ben yağ pompasından değil 10-40 yağ koymaktan bide motorun yaşından dolayı segman kanalı çatlattım, kollarım da sağlam yağ pompam da..sadece 1 silindirin segman kanalı gitti ki o da aslında sonradan anladım ki o silindirin enjektörü zaten ayvayı yemiş,düzgün işemiyormuş.. motor yıprandı yıprandı 9 psi basıp dandik yağ koyunca bıraktı
ies ler daha sağlam ve daha yeni makinalar yaş olarak,o yüzden 0.6 barda 100bin km civarı makinalar sorun çıkarcağını sanmıom o basınçta..
fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.. şimdilik motora girmeden 0.5 bar civarı bi basınçla turbolamaya karar verdik.
en guzeli kardesim fazlasına bence gerek yok.inan 0.5 barda cok keyif alcaksın.benim 0.5 bardaki demene videolarımı atarım fikir olur az cok
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)