lambda ve mafta bir problem yok onlara bakıldı. sadece vites atarken çoktarahatsız edici olmayan bir tıkırtı duyuyorum acaba turbo sıkıntı varmıdır diye kuruntu yaptım.kütahyada bu arabaya bakcak birini bulabileceğimi pek sanmıyorum. bursada önerebileceğiniz bir yer varsa ancak orada bakılabilir. komple düz boru istiyorum, dv'yi temin etme şansım nedir peki tr'de sıkıntılı bir parça mıdır?
DV çok zor bi parça değil, bulabilirsin. 2.el olursa max 350tl..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
www.egeturbo.com
Turbo asker
valla biz usa fiyatı 1000$ olan manifoldu 1200tl ye yaparız şuan vag gurubundan hem 2.0 tfsı motora hemde 1.8t ye sıkı bi çalışmamız oldu sanada yardımcı oluruz
www.egeturbo.com
Turbo asker
arkadaşlar bir iki sorum ve ihtiyacım olacAK yardımcı olursanız sevinirim. 7-8 ekim gibi izmirde olcam egsozcu okan abi var 3 sanayide kendisiyle görüştüm 60mm potsuz komple egzos yapcaz yazılım içinde best serviste muzeffer bey var kendisiyle birebir tanışıklığım olmasa da bir abimiz vasıtasıyla kendisine yazılımı yaptırmayı düşünüyorum. şu an elimde eksik olan bir dump valve var, bildiğiniz mevcut var mıdır?? bir de başka bir forumda bir arkadaş 425 dolara ko4 turbo getirebilecieğini söyledi sizce fiyat uygun mudur? aynı arkadaş standart manifolt ve speclerle bu turboyu kullanabilirsin yazmış fiyat ve bilgi doğru mudur?? yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler..
DV için mustafaya bi sorabilirsiniz..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=63211
turbo konusunda birşey diyemicem, çok fazla bilgim yok, bide görmek lazım.. ama fiyat çok çok ucuz.. çin malı flan olabilir, dikkat etmek lazım..
ayrıca 60mm egzoz 1.8t için anca yeter birde ilerisinde değişiklik düşünüyorsanız hiç yeterli olmayacaktır.. ben K03 ile komple 76 sadece sonda 60gibi bişi olmasına rağmen cut out u açtığımda fark oluyor, K04te çok daha büyük bi fark oluyor.. en az 70-76 yapın derim...
alt devirlerde bile cut out açılınca çok büyük fark oluyor... yani egzoz büyük olması çok işe yarar..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
hımm. forumda mustafa arkadaş sanırım yine benim bu konumda yazmıştı 60mm yapılmasını, yani büyük mm önermemişti kafam karıştı şimdi. erh kardeş yazdığınız değer gerçekten çok etkileyici eğer öyle bir değer yakalayacaksam zaten benim için şimdilik yeterli olacaktır. turbo için fiyatı ben de çok uygun bulduğumdan ilginç geldi ama sadece turbo bir işe yarayacak mı pek bilmiyorum.. dv için kasayım ben..
Forumdan ARP nickli mustafa arkadasımızın leonu vardı 1.8t 180hp.. öncesi ve sonrası olarak ölçüm yapılmıstı ve net 55 hp guc almıstık.. Güzel olmustu baya. Bunu eksozla desteklersen harika bi sonuc olurDüşünürsen yardımcı olablilrim.
ewet ben düşünüyorum. olmadı egsozu yaptırır yazılımı sizinle düşünürüz. detaylı bilgi verebilirsen sevinirim, iletişime geçeriz..
k03s i , k04.015 le degistirmek cok mantikli degil bence. s3 maniffoltu ve k04.022 turbo bulursan, o zaman turbo degisimi hakikini vericektir .
Sana tavsiyem egsoz 70 mm en fazla 76mm, turbo K04 0023, custom garage manifold, ve düzgün bir yazılım bunları yaparsan iyi birşeyler alabilirsin yok eğer 425 dolarlık turbolara bakıyosan boşa vakit ve para harcarsın kardeş...Söylediklerim tecrübeyle sabittir...
yazılım konusunda düşündüğün kişi bence yanlış daha uzman kişilerle muhatap ol yazılım konusunda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)